Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi: ‘Ik wil weten hoe hij loopt, hoe hij schiet, hoe hij denkt’

Laatste update:

Na een indrukwekkende voorbereiding mocht Anwar El Ghazi bij de selectie van Frank de Boer blijven bij Ajax. Omdat Lesly de Sa vertrok had de trainer een plaats over in zijn spelersgroep en die werd opgevuld door El Ghazi. Met invalbeurten tegen Vitesse en AZ klopte hij al op de deur en mogelijk begint hij zondag in de basis tijdens Ajax-PSV. El Ghazi heeft zijn doelstelling voor dit seizoen echter eigenlijk al behaald.

/

De negentienjarige buitenspeler wilde graag deel gaan uitmaken van de A-selectie en dat is hem inmiddels al gelukt. Wel hoopt hij dat de supporters in Amsterdam hem de tijd zullen geven om te presteren. El Ghazi neemt steeds een voorbeeld aan Cristiano Ronaldo, tweevoudig Ballon d’Or-winnaar en een wereldster pur sang. Hij bestudeert de Portugees nauwkeurig en wil veel van hem leren.

“Hij is mijn voorbeeld. Hoe kan het dat hij zoveel scoort? Ik wil weten hoe hij loopt, hoe hij schiet, hoe hij denkt. Waar komen de ballen voor het doel terecht en hoe kiest hij positie? Waar staat hij bij een counter? Ik speel ook vanaf de vleugel, rechts of links, dat maakt me niet zo heel veel uit. Maar ik sta niet aan de zijlijn geplakt om een actie te maken. Dan word je voorspelbaar”, zegt El Ghazi in Het Parool.

De in Barendrecht geboren aanvaller speelde vroeger in de jeugd bij Feyenoord, maar werd er weggestuurd. Hij was nog jong en speels en nam het niet zo nauw op de trainingen, weet hij nog. “Kappen en draaien, om een pylonnetje heen dribbelen, dat vond ik geen voetbal. Ik wilde partijtjes doen”, aldus El Ghazi. Feyenoord liet hem op jonge leeftijd reeds gaan en El Ghazi vond onderdak bij Spartaan ’20. Via Sparta Rotterdam kwam hij vervolgens terecht in de opleiding van Ajax.

Anwar El Ghazi moet zondag in de basis staan tegen PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeel groot talent van Ajax

23 augustus 2014 om 12:18

Kan wel zo zijn, maar dit werkt niet . Hoe hij loopt, denkt etc....... Ronaldo doet het uit natura (zeg ik dit goed) en dat moet deze jongen ook doen. Er wordt bij Ajax al veel te veel op het systeem gehamerd. Die jongens moeten ze eens proberen zichzelf te blijven ipv het "systeem" aan te leren. Die jongen is gewoon van nature al goed en hij moet niet naar Ronaldo kijken of naar de spitsentrainers van Ajax luisteren, maar gewoon zijn eigen gevoel achterna gaan

23 augustus 2014 om 12:25

Bijna iedere jonge voetballer kijkt op naar een wereldspeler. Clasie Willem. Klaassen bergkamp. Depay Ronaldo. Blind zijn vader en ga zo maar door. Het is heel normaal.

23 augustus 2014 om 12:35

Ronaldo doet het in zn naakie? Je bedoelt: Ronaldo doet het van nature. Overigens is Ronaldo het toonbeeld van hard werken en beter worden door fanatiek te blijven. Ronaldo heeft ook niet het echte verfijnde talent van bijvoorbeeld Messi of Iniesta. Ronaldo heeft zich ook dingen aan geleerd, die doet ook niet alles van nature.

23 augustus 2014 om 12:43

Mee eens, ik vind El Ghazi nu al heel veel lijken op de manier van van voetballen door Ronaldo. Hij komt nog veel te gekunsteld over in zijn manier van voetballen. Die jongen moet meer zichzelf worden, alleen dan wordt hij een grote.

23 augustus 2014 om 13:24

Onzin vossing! Ronaldo heeft jaren bij United gelopen, in de jeugd en het eerste.
Hij was toen niet meer dan een talent, deed heel veel dingen fout. Pas later is hij zo goed geworden en heeft dat doorontwikkeld in Madrid.

23 augustus 2014 om 15:05

Het is bij Ronaldo niet helemaal uit natura hoor. Hij moest er echt moeite voor doen en hard trainen. Bij Messi is het juist van natura. Die kon gewoon al goed voetballen.

Maar het is juist goed dat El Ghazi goed kijkt naar een van de beste spelers van de wereld. Daar kun je juist heel veel van leren.

Maar die Anwar die komt er wel. Dat word me dr eentje!

23 augustus 2014 om 15:48

@vossing, natuurlijk heeft Ronaldo een geweldig aangeboren talent. Maar om op het niveau te komen waarop hij zit, moet je beestachtig hard en lang trainen. En dat doe je op verschillende manieren, ook op je traptechniek en looptechniek etc.

Ik wist niks van El Ghazi maar het eerste dat ik dacht toen ik hem vorig weekend zag scoren was: hij raakt de bal als Ronaldo. En daar ben ik heel erg blij mee, want er zijn maar weinig spelers die dat kunnen, en scoren van afstand wordt er een stuk makkelijker door.

23 augustus 2014 om 16:05

Nou, ik denk toch wel dat als je jezelf de traptechniek van Ronaldo kan aanleren, dat je daar aardig wat profijt van zult hebben.
Dus voor zover dat ie er niks aan zou hebben om Ronaldo te bestuderen

23 augustus 2014 om 12:19

Dat moet nog blijken vind ik. Je kan heel lang talent blijven maar het draait niet alleen om kwaliteit en voetbal. Hij is veelbelovend dat klopt maar hij moet zich nog bewijzen. Ik hoop wel dat hij die belofte gaat inlossen want we missen in nederland echt goede rechtsbuitens zoals narsingh

23 augustus 2014 om 15:49

Klopt. Maar van dit soort artikelen word ik wel blij, want het wijst erop dat El Ghazi echt wil leren en beter wil worden. Dat vergroot de kans dat hij echt een topper wordt.

23 augustus 2014 om 12:22

Zeg dat wel. Ik vind hem nog beter dan depay in zijn debuutjaar, maar dat kan ook te maken hebben met zijn leeftijd. Depay was dacht ik 17. Deze el ghazi vind ik echt een genot om naar te kijken. Velen hebben het over een makkelijke middag voor depay vs ligeon of van rhijn. Nou ik durf te wedden dat el ghazi beiden backs van PSV doldraait. Wat zijn de PSV backs slecht. Het zal mij niet verbazen als de boer schone op het middenveld zet en el ghazi en kishna op de vleugels. Viergever dan misschien als linksback, want die boilesen speelt matig.
Voor de rest denk ik dat Ajax thuis gewoon wint van PSV.

23 augustus 2014 om 12:40

Ik denk eerder dat El Ghazi op links begint, en zodra hij moe wordt of niet goed presteert (wat natuurlijk geen schande is voor een speler van zijn leeftijd) gewisseld wordt voor Kishna. Schone op rechts, RM Klaassen, LM weer Blind en dan VM Viergever. IJzersterk middenveld imo - voor de eredivisie.

23 augustus 2014 om 13:48

Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever, Blind, Klaassen, Serero, El Ghazi, Sigi, Schöne. Ik hoop op die opstelling.

23 augustus 2014 om 13:56

Ik zou graag Kishna op links en El Ghazi op rechts zien, afwisseld gedurende de wedstrijd. Klaassen in de spits en Schone op de plek van Klaassen. Anders Siggy in de spits.

talent vol op en als hij ook nog zo kan worden als Cr7, geweldig, maar dan is hij zo op de radar van de grotere clubs

Als hij maar niet van achterlijke slechte vrijetrappen neemt als Ronaldo vind ik het prima.
Hij gaat in iedere geval wel recht op zijn doel af als hij iemand voorbij is.
Daar kan kishna wat van leren.
Maar volgend jaar kishna en el ghazi op de vleugels dat zou toch mooi zijn.

23 augustus 2014 om 12:25

Kijk zn filmpjes van Sparta, prikt Anwar alles erin!

Cristiano Ronaldo is bijna iedereen zijn voorbeeld, zelfde geld voor Lionel Messi. Bij Depay merk je ook dat hij veel naar CR7 zijn techniek bekijkt.

23 augustus 2014 om 12:21

Net als bale die kopiert letterlijk de vrije trap van cristiano haha. Die spelers moeten alleen waken dat ze geen kopie's worden

23 augustus 2014 om 12:26

ze worden een parodie van een parodie.de reden waarom Messi en Ronaldo zo goed zijn is omdat ze uniek zijn. dat zelfde had je met maradonna, cruijff, van basten en pele. ik denk dat je als speler ten alle tijden je eigen speelstijl moet maken en niet kopiëren.

23 augustus 2014 om 12:38

Bale kan ze ook met binnenkant voet heel hard mooi en strak in de bovenhoek krullen, Sterker nog Bale is veel beter dan Ronaldo in vrije-trappen.

23 augustus 2014 om 12:50

Geef mij maar David Beckham, Juninho of Van Hooijdonk

23 augustus 2014 om 13:16

@legendsonly

Dat is ook niet heel moeilijk. Ronaldo is eigenlijk bar en bar slecht in vrije trappen. 1 op de 100 vliegt er heerlijk in (bij wijze van spreken), de rest vliegt hopeloos over of in de muur.

23 augustus 2014 om 17:43

Ronaldo kan dat ook, hij doet het alleen zeer weinig en maakt meer gebruik van zijn knuckle ball trappen. Zoek bijvoorbeeld zijn vrije trap tegen Sunderland uit seizoen 07/08 is op. Steenhard en en strak in de hoek.

Haha wat een speler zeg!! Het grootste talent van de Nederlandse velden op dit moment en ja ik ben fan!

23 augustus 2014 om 12:22

Nou is dat misschien nog een beetje vroeg om te zeggen.
Heeft nu twee wedstrijden gespeeld en daarin leuke dingen laten zien.

Maar Depay is toch een veel groter talent.

23 augustus 2014 om 12:30

Depay is verder ja maar ik denk dat el ghazi potentieel nog beter is. In tegenstelling tot depay schiet hij niet blind vanaf een meter of 40.
Het kan indd snel gaan, maar velen vergeten dat depay ook nog jong is en ook veel fouten maakt. Sommigen doen alsof hij al wereldtop is. Deze fout maakte iedereen bij jpb. Nu is hij opeens gehyped terwijl hij gewoon een goed talentje is. Zodra depay in een dipje komt wordt ook hij de grond in geboord. Of als depay het zondag niet laat zien.

23 augustus 2014 om 12:45

Vind die vergelijkingen zo vervelend hè. Hij is een groter talent nee hij. Nee nee nee hij is een veel groter talent. Wat boeit het? Uiteindelijk zijn ze allemaal talentvol en alleen de toekomst kan uitmaken wie de betere vd 2 of 3,4, 11 wordt.
Niemand hier kan in de toekomst kijken dus ook niemand hier kan oordelen. Uiteraard heeft iedere fan zijn eigen voorkeur en dat moet maar gerespecteerd worden. Er is geen juist of onjuist.
Doet me vaak denken aan vd vaart en Sneijder in hun Ajax tijd. Vd vaart was altijd het groter talent. Goudhaantje!!! Wie o wie heeft er meer uit zijn carrière gehaald? Juist die kleine Wes!

23 augustus 2014 om 12:23

Het grootste talent blijven voor mij Depay en Boetius. Op die leeftijd al zo belangrijk voor je ploeg zijn. Ga er maar aan staan. Depay kan dit seizoen met de druk om gaan, Boetius komt nog wel.

23 augustus 2014 om 12:31

Boëtius vind ik juist weer niet. Heeft een aantal wedstrijden goed gespeeld, maar ook veel slechte tot matige wedstrijden.

23 augustus 2014 om 12:33

Ik vind ziyech het grootste talent. Zelden zo een slimme voetballer gezien. Depay en jpb kunnen niet tippen. Ook speelt ziyech op een veel moeilijkere positie. Balverlies in de as is doodekijk.
Het lijkt alsof we met z'n alleen alleen talenten van de traditionele top 3 bestempelen als grootste talent. Let maar alvast op die jongen die van Sparta naar Groningen ging.

23 augustus 2014 om 12:23

Ik ben ajacied maar ga je nu niet een beetje te snel ik vind blind en depay toch wel iets meer hebben bewezen. Depay heb zich fantastisch ontwikkeld en laat hrt al langer zien. Ondanks dat het een groot talent is heeft hij net aan 60 minuten gespeeld daar kan je geej conlcusies uit trekken dat hij beter is als depay en blind

23 augustus 2014 om 12:24

het kan snel gaan dit werd ook over bakkali gezegd na een handvol goeie wedstrijden en we weten allemaal hoe dat is afgelopen niet?

23 augustus 2014 om 12:29

Dat is Depay nog steeds vind ik. El Ghazi komt net kijken. Vind El Ghazi een goede voetballer, maar zo ver als Depay is hij nog lang niet. Pas aan het einde van het jaar kunnen we zien hoeveel progressie El Ghazi heeft geboekt.

23 augustus 2014 om 12:40

Hoewel ik fan van Depay ben, vind ik het in feite ook nog maar een simpele voetballer die nog veel moet leren. Een one-trick pony. Maar goed Robben is er ook absolute wereldtop mee geworden. Depay krijgt wel nare maniertjes. Ik heb de wedstrijd tegen NAC gezien. Filter de assist en goals er eens uit, dan zie je ook een totaal mislukte en mistplaatst arrogante omhaal, eindeloos doorgevoerde acties zonder oog voor medespelers etc. Depay is goed, maar hij weet het zelf ook en dat is tegelijk mooi maar ook heel jammer. Bij PSV loopt er ook niet echt iemand die Depay een keer op z'n flikker geeft als ie wéér voor eigen kans gaat. Reken maar dat Kishna en El Ghazi het wel te horen krijgen van de Boer, Moisander, Blind bijvoorbeeld als ze zo'n ontzettend kansloze omhaal proberen.

Zo keek Litmanen ook een jaar alles van Bergkamp af op de training. Uiteindelijk ontwikkel je daaruit je eigen speelstijl.

Lijkt me ook een slimme en leergierige jongen. Dat hij talent heeft en kan voetballen is overduidelijk. Ik vind hem zelfs een grotere talent dan depay. Maar jaah mijn mening

23 augustus 2014 om 12:24

Nee, sorry. Ik respecteer iedereen zijn mening hoor, maar je bent stekeblind als je El Ghazy nu een groter talent noemt dan Depay. Ik denk als Depay zo doorgaat, er later nog bedragen als 40 miljoen worden neergeteld voor hem. Niet bij PSV, maar PSV zou ook zomaar twintig miljoen kunnen ontvangen.

23 augustus 2014 om 12:35

@martijn, ik denk dat hij bedoelt dat hij meer talent ziet in anwar, en dat kan heel goed. Depay is iets meer ervaren en verder in zijn ontwikkeling. Dat is iets anders. We wachten het gewoon af en kijken waar anwar over 2 seizoenen staat. Dan kun je het vergelijken met de depay van dit moment. En dat wordt lastig zat om te evenaren. Depay heeft gewoon de potentie om wereldtop te worden. En daar ben ik blij om, robben heeft ook niet het eeuwige leven, maar blijkbaar staan er al een paar waardige opvolgers te trappelen.

23 augustus 2014 om 12:37

Ik zeg het je nu. El ghazi is een groter talent. Zal ongetwijfeld een slechte periode kennen het zal allemaal wel. Ik heb deze jongen vaak bij Sparta zien spelen en geloof me dit wordt een topper!! Zodra hij fysiek nog sterker wordt heeft iedere back in de ED een probleem.
El ghazi schiet beter dan depay, heeft veel meer overzicht en is evenmin snel. Alleen depay is wel sterker.

23 augustus 2014 om 16:00

Depay heeft 2 Wkgoals en El Ghazi heeft 2 eredivisiewedstrijden op zijn naam staan, maar hee El Ghazi is natuurlijk een groter talent.

23 augustus 2014 om 16:22

Klose heeft een record aantal WK goals en CR7 niet, maar heey klose is uiteraard de wereldspeler. Lees je nu wat voor onzin vergelijking jij hiero maakt? Man man man.

23 augustus 2014 om 16:35

Ronaldo heeft een heleboel andere prijzen wel die Klose niet heeft, wat heeft el Ghazi wel dat Depay niet heeft?

Het was om te illustreren dat de vergelijking heeeelemaal nergens op slaat, Depay heeft al een stuk of 50 eredivsiewedstrijden 10 interlands en een WK mee gemaakt.
El Ghazi heeft net 2 wedstrijden voor Ajax gespeeld, op basis waarvan kun je dan dan toch in godsnaam zeggen dat hij meer talent heeft?
Dat kun je misschien over een jaar concluderen, maar nu toch zeker niet.

23 augustus 2014 om 20:17

Ik vind dat je ook niet kunt vergelijken dat Depay een groter talent is.
Je zegt het zelf die Depay heeft veel meer gespeeld en heeft een voorsprong dus wat is je punt? Is toch een oneerlijke strijd of wat? Enige wat eerlijk zal kunnen zijn is Depay zijn eerste 2 wedstrijden vergelijken met die van El Ghazi.
Wat jij doet is gewoon appels met peren vergelijken.
Een talentvollere speler hoeft overigens niet meteen de betere speler te zijn.
Kishna is ook talentvoller dan Schone, maar is hij beter dan hem??? Vertel...

Ghazi begint in basis. En daar was ik al een beetje bang voor. Ghazi heeft voor meer gevaar gecreeerd dan Kishna en is ook wel begrijpelijk. Al had ik leiver Kishna in de basis gehad zodat als de voorsprong nog klein is of het npg gelijk staat hij erin gebracht kon worden.

23 augustus 2014 om 12:26

Beter juist, Anwar speelt beter dan Kishna. Hij heeft het verdiend en nu waarmaken.

23 augustus 2014 om 13:20

Onzinredenatie. El Ghazi speelt toch beter dan Kishna? Dan is de kans dat El Ghazi vanaf het begin beter speelt ook groter. Tot nu toe laat hij een stuk meer overzicht zien en lukken zijn 1 tegen 1 duels ook een stuk beter dan die van Kishna. Mocht het zo zijn dat het komt dat EL Ghazi tot dusverre een stuk beter presteert omdat hij fit is op het moment dat de tegenstander vermoeid raakt, dan zou Kishna dit ook moeten kunnen mocht hij invallen tegen Psv. Denk alleen dat El Ghazi op dit moment een stuk beter in vorm is en zondag dat ook vanaf het begin gaat laten zien.

Hij mag het morgen laten zien!

Vaak zie je bij jonge talenten dat ze de eerste weken na hun debuut goed presteren, maar dat ze een terugval krijgen als er verwachtingen komen. Bij Ajax hebben we dat laatste al gezien bij Fischer en Kishna.

Niettemin speelt El Ghazi nog lekker frivool en dat kan geen kwaad. Daar hebben we momenteel te weinig spelers van.

23 augustus 2014 om 12:36

Voorlopig haalt Anwar telkens een hoog niveau

23 augustus 2014 om 12:41

@ Feyenoord--010

Het zijn ook nog maar de eerste weken in het 1ste van Ajax. Aan het eind van het seizoen kunnen we pas zeggen of hij constant is geweest, maar eerlijk gezegd geloof ik daar op voorhand niets van. Zeker aanvallers zijn in hun jongere jaren grillig.

23 augustus 2014 om 12:50

Dat wel maar het zegt genoeg dat Anwar nu al een vd beste buitenspelers is van Ajax. Sana is niks, Kishna jong, Schøne is top en Fischer vind ik meer een 10.

23 augustus 2014 om 13:21

@ Feyenoord--010

El Ghazi heeft ontegenzeggelijk meer talent dan Sana. Ik vind Kishna en Fischer echter ook goede talenten. Zij maakten in het begin, zelfs in grote wedstrijden, meteen het verschil. Daarna kregen zij een terugval, wat volkomen logisch is voor zulke jonge aanvallers. El Ghazi is slechts 19 dus heeft nog een lange weg te gaan. Als hij gretig blijft en bij wil blijven leren gaan we bij Ajax nog veel plezier aan hem beleven.

23 augustus 2014 om 13:24

Feyenoord-010

Hoezo zegt dat genoeg? Wat zegt het precies? Als je een groot talent bent en je breekt door dan is het toch logisch dat je één van de betere spelers op de positie bent. Anders zou een jonge jongen nooit doorbreken. Dat is bijv. bij clubs als Chelsea en City het geval

Boëtius was toch ook één van de betere buitenspelers van Feyenoord op het moment dat hij doorbrak?

Edit: Excuus ik had je post negatief opgevat, maar aan je overige reacties te lezen bedoel je het juist positief volgens mij.

En het volgende talent wat na drie leuke wedstrijden de wereld in wordt geprezen. Sana, Fischer, Kishna gingen hem al voor. Ohja en Ebecillio en Ozbiliz niet te vergeten.

23 augustus 2014 om 12:47

-Ozbilliz altijd een toptalent geweest & nog steeds, Niet voor niks maakte hij onlangs nog een toptransfer binnen Rusland, Hij was gewoon te blessure-gevoelig en maakt het in de wedstrijden niet waar, Waar hij op de trainingen fantastisch was liet hij het in wedstrijden niet zien & daarom vond Ajax die 1+ miljoen een niet te weigeren bod voor een blessure gevoelige speler met een eenjarig contract.

-Ebecilio kan ook écht wel voetballen, Leefde alleen niet voor de sport & zat liever in de stad met een drankje en dames incl vette hap, Nee die heeft het voor zichzelf verpest.

-Sana was iedereen idd laaiend enthousiast over, Mede door zijn goede start en niemand hem kende dachten veel mensen dat Ajax het nieuwe koopje in huis had gehaalt, Al gauw bleek hij niet goed genoeg & dat is gewoon een inschattingsfoutje geweest van zowel de supporters als de beleidsmakers.

-Kishna & Fischer zijn nog steeds toptalenten die minimaal de Europese subtop gaan bestormen(mits ze fit blijven) binnen nu en 3 jaar, Eenieder die deze spelers afschrijft heeft er totaal geen kijk op.

23 augustus 2014 om 12:48

Je bent Lukoki vergeten.

23 augustus 2014 om 13:56

Dat is gewoon de snellere, jongere versie van Schaken, die als hij zijn schot en voorzet verbetert en meer overzicht heeft, nog een leuke club kan vinden.

23 augustus 2014 om 12:48

Haha grapjas. Ken Anwar vanaf m'n 12e speelt altijd zo goed. Bij Sparta al toen niemand hem kon. Vorig jaar in de A1 18 goals. De media en zulke mensen zoals jou die zomaar een oordeel hebben zijn vervelend.

23 augustus 2014 om 13:53

Echt super geweldig nieuws dat je hem al heel lang kent. Voegt ook super veel toe! Maar desalniettemin dat je hem lang kent, wil niet zeggen dat het een toptalent is lijkt mij. Ik heb geen oordeel. Ik constateer iets. En hetgeen wat ik constateer bevalt mij niet. Meer niet.

23 augustus 2014 om 14:58

het voegt wel degelijk wat toe..jij geeft aan dat mensen het baseren op de laatste 2 wedstrijdjes waarin hij enkele minuten maakte, het feit dat hij hem vanaf zijn 12e volgt betekend dat hij meer kijk op hem kwaliteiten heeft als de mensen die hem 2 wedstrijden een paar minuten hebben zien spelen... daaruit kun je ook makkelijker concluderen of het een toptalent is of niet dus een beetje een rare reactie..

En ik snap ik niet dat BVV Barendrecht niet wordt genoemd..

23 augustus 2014 om 13:17

Haha inderdaad !

23 augustus 2014 om 14:51

Omdat "jeugdspeler van Feyenoord" beter klinkt?

Is Fischer en Kishna nu al voorbij gestreefd, en als er afgelopen winter al 15 miljoen voor Fischer werd geboden dan zal dit bij El Ghazi als die zo doorgaat vele malen hoger moeten zijn mocht iemand hem willen kopen.
Was laatste wedstrijd gevaarlijk van beide kant en ik heb hem voorzetten zoen geven met links, die bijn werd binnen gegleden en rechts.
Is daarmee completer dan de eerder genoemde bewierookte talenten.
Was ook een heel mooi doelpunt waar die heel duidelijk de rust bewaarde om het juiste moment te wachten om zijn schot te lossen.
Deze jongen heeft van die momenten die ik gezien wel een hoog voetbal IQ ,wat je terug ziet in zijn rust en overzicht.
Hierdoor krijgt die ook vertrouwen en denk wel dat met de Boer als coach iemand hebt die waakt dat het geen hoogmoed word.

Ronaldo is de populairste speler bij jeugdspelers om meerdere redenen, ze denken dat zijn niveau bereikbaar is met keihard werken, ze willen een lichaam als hij en zijn speelstijl is te kopiëren zoals bv Bale al heel erg gedaan heeft.

23 augustus 2014 om 15:00

je hebt een punt, al is het natuurlijk niet alleen hard werken, ook Ronaldo had gigantisch veel talent.. niet zoveel als Leo of een Iniesta maar wel enorm veel talent natuurlijk, alleen hij is zich in madrid gaan specialiseren in doelpunten maken.

23 augustus 2014 om 16:02

Ja dat is wel waar, zelfs zonder keihard werken had Ronaldo het ver geschopt.

23 augustus 2014 om 18:24

Zolang talenten de motivatie en wilskracht ervoor over hebben om zich te willen meten met Ronaldo dan is er niets aan de hand. Echter zijn er veel talenten die al na één seizoen hun motivatie en wilskracht verliezen, omdat zij denken dat je na één goed seizoen al veel bereikt hebt in het ontwikkelen van je kwaliteiten.

Je moet het zien als het trainen van je buikspieren. Men wordt wijs gemaakt dat je na een paar weken al zichtbaar potentie hebt gemaakt, maar dat is dus niet zo. Dat geldt dus ook voor profvoetballers. Men verwacht na één goed seizoen dat er enorm veel ontwikkeld is, maar meestal valt het tegen. Dat is ook vaak de rede dat grote talenten mislukken in een "te" zwaardere competitie. Zie bijv. naar Drenthe en Babel.

Voor het ontwikkelen van je kwaliteiten heb je zeer veel geduld nodig en men moet altijd keihard werken. Ook al denkt men dat je al wat bereikt hebt..... je moet altijd keihard blijven knokken.

Met hem beginnen inderdaad, en als het in de eerste helft niet lukt dan maar met Kishna proberen. :P

24 augustus 2014 om 07:09

Iedereen ziet dat die jongen barst van het talent. Maar om die jongen na 2 goede inval beurten al de hemel in te prijzen slaat werkelijk nergens op. Al heb je nog zoveel talent, dat wil niet zeggen dat je er komt. Over hoeveel spelers is dit wel niet gezegd ja die gaat het zeker maken. Is pure onzin tuurlijk is talent belangrijk maar 80 % draait het om mentaliteit en dat is altijd afwachten bij jonge spelers

24 augustus 2014 om 12:44

Nou, dan draaien de rollen toch om? Kishna eerst en daarna El Ghazi. (overigens prijs ik hem niet hoor, 2 wedstrijden en dan allebei goed spelen zegt inderdaad nog niets!)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren