Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een speler van Ajax verwijdert direct na 2-0 nederlaag alle posts van Instagram

Laatste update:

Anton Gaaei heeft alle posts van zijn Instagram-account gehaald, zo merkt Mike Verweij op tijdens de persconferentie van Ajax. Direct na afloop van de 2-0 nederlaag op bezoek bij AZ haalde de rechtsback zijn foto’s offline, omdat die het doelwit werden van haatberichten.

In de 35ste minuut verloor Gaaei na een hoekschop van Ajax op een zeer gevaarlijke plek de bal. Daardoor stormde AZ met drie-tegen-een naar het doel van Ajax. Kenneth Taylor kon de counter er met een sliding nog net uithalen en barstte in woede uit.

Van 't Schip had daarmee genoeg gezien en bracht Kaplan binnen de lijnen. Devyne Rensch schoof daardoor van het centrum van de defensie naar de rechtsbackplek.

Gaaei moest het na afloop direct ontgelden op Instagram, waardoor hij het besluit nam om zijn posts offline te halen. Wanneer Verweij trainer John van ‘t Schip met het nieuws confronteert, reageert laatstgenoemde teleurgesteld.

“Hij heeft Instagram verwijderd vanwege alle haat die hij krijgt. Wat vind je ervan dat alle woede en frustratie op hem gericht wordt?”, vraagt Verweij op de persconferentie.

“Ik vind het heel vervelend”, reageert Van ‘t Schip. “Helaas speelt dat tegenwoordig op social media. Het is mijn verantwoordelijkheid dat ik hem opstel en eraf haal. Ik vind het heel vervelend voor hem.”

“Het is absoluut niet wat ik zou willen, maar hij stapelde een aantal fouten op. Dus daarom vonden wij het nodig om hem eraf te halen. Anders hadden wij de vraag gekregen waarom hij er niet eerder af werd gehaald. Heel, heel vervelend voor Anton, want dit gun je niemand”, aldus Van ‘t Schip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 februari 2024 om 19:52

Dat snap ik vanuit Feyenoord perspectief 😛. Zoals Schip ook al zei, die jongen deed zoveel fout dat een inleiding tot een 2e goal zomaar in het vat had gezeten die 10 min tot aan rust. Overigens slaan haatberichten helemaal nergens op natuurlijk. Die jongen kan het niveau niet aan, maar dat is niet iets waarvoor je hem maar compleet moet gaan uitschelden en af moet gaan maken op social.

25 februari 2024 om 19:54

Toch heeft Van 't Schip een megafout gemaakt door hem in eerste instantie al op te stellen in een 541. Want zoals ik al voor de wedstrijd zei: een verdediger meer betekent niet dat de verdediging beter wordt, eerder slechter want er stond nu nog een kwaliteitsloze speler extra op het veld. Ajax speelde de eerste helft met 8 man en Brobbey op een eiland.

25 februari 2024 om 20:08

Klopt. Schippie heeft zich ook laten aanpraten (net als een heel deel van de supporters) dat die 2 wingbacks toch echt wel zouden gaan presteren in een 5 mans defensie, want daar zijn ze voor gemaakt! Had blijkbaar ook even geen rekening er mee gehouden dat ze er gewoon geen reet van kunnen, maakt niet uit in welk systeem.

26 februari 2024 om 08:41

Wat van het Schip heeft gedaan is speler moord.
Van het Schip is de fout in gegaan et deze opstelling. En slachtoffert een speler die er idd weinig van bakte hoor.
Had het omgezet naar een 433 en had hem tot de rust laten staan.

Ik hoop trouwens dat van het Schip trainer blijft bij ajax.

26 februari 2024 om 08:48

DIe jongen is iet goed genoeg daar kan hij zelf ook niks aan doen. Hij deed niks anders dan anders en toch heeft john hem zelf op gesteld. Laat die jongen op zn minst tot de rust staan dit was zeer triest. met deze reden hadden ze john in de rust van mij ook wel mogen ontslaan want die presteert net zo triest, moet hij em maar niet opstellen dan toch? supporters die daarna nog berichten sturen zijn helemaal het putje van de maatschappij, ik neem aan dat dit kleine kinderen waren van onder de 15 die niet weten wat ze doen.

26 februari 2024 om 08:53

Of die jongen nou wel of niet goed speelde. Of hij wel of niet het niveau aankan. Ik vind het veel schadelijke (en ben geeneens Ajacied) dat Ajax in de eredivisie 5-4-1 speelt. Ajax is niet de grondlegger van 4-3-3, maar ze hebben wel wereldwijd een enorme naam en fanbase opgebouwd als uithangbord van deze aanvallende speelstijl. Zelfs Barca is groot geworden met dank aan de Hollandse school.

Ik hoor en lees enorm veel Ajacieden al maanden pleiten om 5-4-1 of 5-3-2. Je bent %&# Ajacied. Ik zou liever 14e worden, dan 4e met het verloochenen waarvoor je staat. Je bent toch niet Ajacied geworden om de prijzen, maar om de speelstijl/filosofie van de club?

26 februari 2024 om 13:55

Het zal je verbazen maar een hoop mensen worden Ajacied omdat ze in Amsterdam zijn geboren. Dit seizoen is toch al verloren dus dan maar een 5mans verdediging.. Als er maar punten worden gepakt.

26 februari 2024 om 18:43

Een echte Amsterdammer is voor AFC.

25 februari 2024 om 19:52

Ik vind zulke spelers vooral sneu voor ons supporters. Natuurlijk is het een persoonlijk drama maar als je niet goed genoeg bent, moet je er toch gewoon uit? Sutalo en Sosa hadden er ook voor de rust al uit gemoeten, dat ben ik eens.

25 februari 2024 om 19:55

En die twee dweilen uit eigen jeugd bewust weer niet noemen. Totaal niet doorzichtig

25 februari 2024 om 19:57

Omdat ik het van Rensch niet echt weet, maar Hato komt er wel. Die zou als we enigszins kwaliteit hadden gehad in Ajax 1 nog 2 jaar in Jong Ajax hebben gespeeld. Die kan ik het niet kwalijk nemen. Overigens heb ik Hato vandaag wel (sprint)duels zien winnen in tegenstelling tot Sutalo.

25 februari 2024 om 19:58

@MyVision Het was toch in september al vrij duidelijk dat Gaaei het niveau aan kon. Hij heeft het daarna niet bijzonder slecht of bijzonder goed gedaan, dus waarom zet Van ‘t Schip hem in hemelsnaam in de basis? En vervolgens ‘herstelt’ ‘ie zijn eigen fout door Gaaei naar de kant te halen.

25 februari 2024 om 19:58

Gaaei kan er toch geen reet aan doen dat ie niet goed genoeg voor Ajax is en ook nog eens in het allerslechtste Ajax van de 21-eeuw speelt? Doet hartstikke z'n best maar het lukt niet. Dit is gewoon een jonge gast die nu gesloopt wordt door twee trainers achter elkaar en als kers op de taart haat berichten krijgt van een stel zielige voetbalsupporters die niets beters te doen hebben.

25 februari 2024 om 20:01

Precies Willem. Maar bij Sutalo zag ik het ook al tegen Fortuna begin dit seizoen. Ik heb het idee dat de trainers spelers moeten blijven opstellen vanwege het aankoopbedrag of salaris ofzo.

25 februari 2024 om 20:02

Je zag het bij Sutalo tijdens zijn debuut en weet na 3 jaar slappe hap nog steeds niet of Rensch het niveau niet heeft? Ongelofelijk hoeveel krediet je als jeugdspeler kan hebben bij sommige supporters..

25 februari 2024 om 20:03



(myvision)
Maar ji ziet toch ook dat v 't Schip een hele matige trainer is ik heb van Kaplan meer goede dingen gezien dan van Sutalo het hele seizoen tot nu toe en ik zit er elke thuiswedstrijd hoor , Schip zit altijd te kijken bij jong Ajax en ziet hem toch spelen en toch stelt hij hem niet op , ik wil er maar mee zeggen dat het heel raar is dat hij niet eerder is ingevallen , ik zie meer dingen die niet kloppen er is er een terug gehaald bij Excelsior maar nog geen minut gespeeld had hem dan daar gelaten had hij wat ere divisie ervaring kunnen opdoen ik hoop een ding dat ze niet doorgaan met deze trainer hoe aardig dat ik hem ook vind maar niet voor een vervolg als trainer .


25 februari 2024 om 20:11

En toch was Hato vandaag weer slechter dan Sutalo (net als de afgelopen weken trouwens)

25 februari 2024 om 20:11

@willem, eens. Gaaei, Martha, Banel, Avila, Tahirovic en Forbs komen duidelijk te kort, daar kan je gewoon niet mee verder.

Het seizoen is imo voorbij, want of je nu 5e of 8e wordt, boeit geen ene lor. Ik zou vanaf nu volledig op volgend seizoen gaan richten, jeugd gaan testen, de rest van de potjes als oefenwedstrijden beschouwen als voorbereiding. Aston Villa kan je nog kans geven, maar spelers zou ik daarvoor al rust gaan geven. Want uitslagen in competitie zijn niet meer relevant, ik zou er ook niet meer naar gaan kijken. Gewoon combinaties van spelers gaan testen, en ook halverwege wedstrijden ook wisselen om nieuwe dingen te proberen. Gewoon echt voorbereiding dus.

Ook cruciaal om per direct Knutsen of andere trainer aan te stellen, zodat die een aantal maanden heeft om te gaan bouwen.

25 februari 2024 om 20:14

Niet helemaal waar. Mocht Feyenoord de beker winnen (wat wel 99.9% zeker is) ontloop je als 5e de play-offs en heb je sowieso Europees voetbal. Juist van vitaal belang om die 5e plek niet ook nog kwijt te raken. Wel of geen Europees maakt qua het kaliber spelers dat je kunt halen enorm uit

25 februari 2024 om 20:23

Hato is toch ook verschrikkelijk slecht. Ja hij is super jong en hoort eigenlijk nog helemaal niet in het 1e spelen maar die kan er ook helemaal niks van. Wellicht over een paar jaartjes maar Sutalo doet het nog beter op dit moment.

25 februari 2024 om 20:37

Rensch vind ik wel zo slecht. Ook bij die 2e goal vandaag staat hij weer op 3 meter te dekken

25 februari 2024 om 20:45

Hato moet op zijn 17e alle wedstrijden spelen en nog aanvoerder zijn ook. Hou op hoor, die wordt ook gewoon kapotgemaakt op deze manier.

25 februari 2024 om 22:44

My vision, wie wil je er anders neer zetten dan? Kaplan leek wel goed vandaag maar die gaat alleen ook niet alles oplossen.. heeft ajax beter dan dit?

25 februari 2024 om 23:52

Ligt er aan of NEC van cambuur wint, anders ga ik 100% voor nec als beker winaar

26 februari 2024 om 16:40

@amsterdam4, met het oog op Feyenoord als mogelijke bekerwinnaar maakt dat juist wel uit. 5e plek is dan een ticket, 8e is play offs.

25 februari 2024 om 20:48

Was een beetje te verwachten. Dat AZ zou winnen vandaag . AZ was de baas thuis .Alleen sneu dat Gaaei wat grotere fout maak. Ik vond Ajax nog best spelen. Maar konden geen kansen creëren om te scoren. Alleen die van Brobbey maar die stond buitenspel.

26 februari 2024 om 09:20

Onzin
De eerste goal was zijn fout
balverlies zo stom
terugspeelbal slecht
wschten tot rust met nog 1 of 2 tegengoals? Dan faal je gruwelijk als trainer
Hij had direct na de eerste goal gewisseld moeten worden
Klap voor hem, maar je helpt hem juist en het team

26 februari 2024 om 15:09

haha nee, ik hing even de grote psycholoog uit

Sneu voor die gozer, is 1 van de weinige achterin die er niet met de pet naar gooit. Social media is sowieso een afvoerputje met veel mensen die niet kunnen relativeren. Je kan als weldenkend mens die gozer toch weinig kwalijk nemen? Hij kan er niks van maar Ajax haalt hem, en Schip stelt hem op..

25 februari 2024 om 20:36

Als je een goed draaiend elftal hebt, dan zou Gaaei daar gewoon in meedraaien. Want aanvallend heeft ie best prima voorzetten. Maar 1 op 1 verdedigend is t zwak.

25 februari 2024 om 21:10

Nee dit argument gaat voor veel aankopen wel op maar voor Gaaei echt niet. Die gaat in Jong ook vaak kopje onder. Die jongen heeft echt het niveau niet. Daar kan hij zelf niks aan doen en het is sneu dat hij zo veel shit over zich heen krijgt maar er zit gewoon niks meer in dan dit.

25 februari 2024 om 21:41

Wel vreemd dat velen het sneu voor die jongen vinden, maar als dat Taylor overkomt schijnt dat terecht te zijn…

Dit vind ik dan weer uitermate triest.. gewoon sneu voor die jongen als je hem zag zitten kon die wel door de grond zakken.. trieste ‘supporters’ die hier hun voldoening uithalen

Ongelooflijk vind ik dit altijd, doe toch normaal..
Net of die jongen dit expres doet, die kan waarschijnlijk gewoon niet beter. Ik baal er ook van aangezien ik Ajacied ben maar ik kan er echt niet bij dat je iemand dan gaat bestoken met haatberichten of bedreigingen.

Zou mooi zijn als er snel een wet komt waarmee je je Social media account moet koppelen aan je ID o.i.d. Dat zou zoveel negativiteit en haat online schelen..

25 februari 2024 om 19:53

Helemaal eens! Amen!

25 februari 2024 om 20:03

Dat wil je echt niet. Maar ik snap wat je zegt. Dan zou er netter met elkaar worden omgegaan.

25 februari 2024 om 20:30

En waarom zou je dat niet willen? Nu wordt privacy net zogoed geschonden. Trouwens, partijen als meta weten al genoeg van je dan kun je het net zo goed koppelen aan een geverifieerd account

25 februari 2024 om 21:00

Nja, ik snap het wel. Social media is niet verplicht, wil je er gebruik van maken? Log maar in met je Digi D ofzo. Ik ben er geen fan van, maar als je ziet wat social media kan aanrichten....

26 februari 2024 om 09:30

Er zit wel een heel groot verschil tussen Meta, een internationaal en onafhankelijk bedrijf en onze overheid...

25 februari 2024 om 20:04

Verschrikkelijke idee.
Gewoon instellen dat alleen mensen die jij volgt je een DM of een comment kunnen achterlaten. Probleem opgelost zonder anonimiteit uit te bannen.

25 februari 2024 om 20:20

Dan wordt er geen geld verdiend

25 februari 2024 om 20:33

Uitstekend idee.. om het wel te koppelen. Dat domme geleuter over privacy steeds. Als je je gedraagt heb je niets te vrezen. Eencellige met haat berichten mag je er direct opsporen en aanpakken.

25 februari 2024 om 20:46

Eduard beste jongen, op twitter werd het voor Elon Musk als haatbericht gezien als je een man(trans) een man noemde. Het willen uitbannen van 'haat' is een domme doel met veel consequenties die je niet ziet aankomen.
Wat zou een hele conservatieve regering, met alle machten die je nu aan de overheid wilt geven, wat zouden zij als haat labelen?
En dit alles wil je doen zodat een slechte speler niet uitgescholden kan worden. Ze kunnen het al voorkomen door zoals ik zeg, alleen mensen die zij volgen een comment achter kunnen laten. Opgelost!

25 februari 2024 om 21:07

Anonimiteit en willen deelnemen aan (a)sociale media. De meest sufkutterige combi die er bestaat.

25 februari 2024 om 21:14

Domme geleuter over privacy en als je je gedraagt heb je niks te vrezen. Naive comments als deze gaan mensen over een jaar of 10 wel herzien

25 februari 2024 om 20:05

Hier had ik het gisteren toevallig over met vrienden. Lijkt me toch dat dit haalbaar is, het moet ook als je een account maakt op een crypto site of een gok site. Dan voorkom je hopelijk racisme, pesten etc. via social media.

26 februari 2024 om 10:00

'Hopelijk' is het kernwoorde
Dan ga je dus de rechten van iedereen verminderen om hopelijk een paar pestkoppen aan te pakken.

25 februari 2024 om 20:07

Gewoon alle social media stoppen. Je heb er helemaal niks aan.
Kan mij het schelen of Jantje of magriet naar de gym gaan. Wat een onzin.

25 februari 2024 om 20:09

Helemaal eens.
Imo is sm echt gif voor de mens.

25 februari 2024 om 20:13

Ik was even verbaasd. Daar waar sm een afkorting is die doorgaans voor iets anders gebruikt wordt 0.0

25 februari 2024 om 23:48

Dat zou het beste zijn maar dat gaat nooit meer gebeuren. Social Media (Big Tech) is booming vanwege alle data die we met z’n allen gratis en voor niks weggeven. Begin bij jezelf en verwijder al die zinloze apps. Heb het meermaals gedaan maar kom er toch telkens weer terug, met name vanwege familie in het buitenland. Maar zou het ‘t liefst permanent verwijderen, al heeft het ook leuke kanten.

25 februari 2024 om 20:15

Mensen posten helaas met voor- en achternaam. Ze zijn alle schaamte voorbij tegenwoordig. ID verandert daar dus niets aan.

25 februari 2024 om 20:23

Daar verandert alles aan wanneer mensen buiten hun boekje gaan (strafrechtelijk gezien). Niet met schelden nee, maar haatdragend, racistisch etc wel. Dan helpt een VPN namelijk niet meer. En de mensen met voor- en achternaam, dat hoeven niet hun echte mensen te zijn hè?

25 februari 2024 om 20:17

Geloof me, dat wil je absoluut niet

25 februari 2024 om 20:17

Ik hoop dat het nooit gebeurt ondanks de haat en alles wat er gebeurd. Regeringen controleren al alles en dan wil jij dat ze jou social media account nog gaan koppelen. No Thanks!

25 februari 2024 om 20:25

Nee, dan liever dat mensen kapot worden gemaakt door een stelletje anonieme lafbekken. Dat is inderdaad veel beter! Wat mij betreft ziet de overheid mijn socials in. Ik post nooit gekke zaken. Dat zouden meer mensen moeten doen, dan hoef je niet na te denken over dit soort maatregelen.

25 februari 2024 om 20:31

Zou me niks uitmaken of ze mijn social media kunnen zien. Post niks geks, doe niks raars ermee. Af en toe een berichtje hier op voetbalzone en dan is het wel klaar.

25 februari 2024 om 20:31

Kapot gemaakt hoe?
Zeggen dat je k**** slecht gespeeld hebt en terug moet naar Denemarken?
Sorry, dit is niet iemand kapotmaken.
Of sta geen comments toe, of heb geen social media, of accepteer het als iemand iets achterlijks zegt. Bedreigen etc is al verboden. Zit zeker niet te wachten op een hele leger overheids mensen die alle sociale media langsgaat om te zien wat wel en wat niet door de beugel kan. Hou op hoor.

25 februari 2024 om 21:32

@bij-zonder: dat past wel degelijk precies binnen de definitie van iemand kapotmaken. Los daarvan vraag ik me af wat voor nut het heeft om dat op iemand social media te zetten. Wordt hij daar beter van? Wordt de persoon die het typt er beter van? Wordt de wereld er beter van?

25 februari 2024 om 21:49

Nou laat mij de definitie van kapotmaken maar zien en leg uit hoe zeggen dat iemand er geen klote er van kan daarin past.
Als Gaaei gewoon goed gaat spelen dan stopt geen malloot op Insta/twitter hem, die hebben de macht niet om iemand kapot te maken.

Er iemand uitschelden heeft geen nut, de wereld wordt er niet beter van. Maar om dan anonimiteit uit te bannen is gewoon totaal maar dan ook totaal niet in proportie. Zeker omdat veel van de mensen die zoiets doen al niet anoniem zijn.

25 februari 2024 om 23:45

Nee, dan overzie je de gevolgen niet. Weer een stukje dichter bij een alles wetende en controlerende staat onder het mom van veiligheid, of iets anders dat goed bekt. Die eencelligen die zo reageren moet je aanpakken of het ze moeilijk maken maar niet op die manier.

26 februari 2024 om 09:57

Geen zorgen, dat gaat helaas sws nog wel gebeuren. Door dat stomme gezeik door jullie die niet snappen hoe slechte ontwikkeling dit zou zijn. De rechten van iedereen zullen worden verminderd om zogenaamd een paar mensen die schelden op te pakken.

Ken je nog de patriot-act? Heeft ook heel veel geholpen hooor ...

Treurig dat voetballers hiermee te maken krijgen, je ziet aan alles dat het geen onwil is bij die jongen maar dat hij niet veel beter kan. Valt me erg tegen dat hij niet gewoon gewisseld werd in de rust, we doen niet aan liefdadigheid maar hoeveel fouten heeft de trainer nu al gemaakt in 4 weken tijd?

Mag gezegd worden dat bij het moment van de tegengoal hij echt nooit aangespeeld had moeten worden, echt zo'n balletje van ik heb geen idee hier los jij het maar op.

25 februari 2024 om 20:00

Ik denk dat genoeg spelers beter kunnen. Maar dat er gewoon een slechte mentaliteit heerst momenteel. Gasten zitten harstikke slecht in hun vel. En ik kan van het schip ook niet betrappen op een idee. Een slechtere selectie kan je ook goed laten spelen met een idee.

25 februari 2024 om 20:04

Treurig dat voetballers hiermee te maken krijgen maar je kunt dat Van ‘t Schip niet kwalijk nemen toch? Hij maakte wellicht de fout om Gaaei op te stellen en hem niet na 25 minuten te wisselen.

Toen ik het gezicht van Gaaei op de bank zag vond ik het ook sneu maar in het veld was ik er toch bijna van overtuigd dat het wel onwil was. Ik kan niet geloven dat iemand in de eredivisie zoveel domme dingen doet. Is het geen onwil dan is het iets mentaals en moet hij tegen zichzelf in bescherming grnomen worden.

25 februari 2024 om 20:10

Nee hoort helaas bij het vak voor de voetballers daar heeft een trainer niet zoveel invloed op, deze jongen bezwijkt gewoon compleet onder de druk en ook dat zie je vaker. 1 pass gaat verkeerd, het publiek reageert en het stort mentaal gewoon in.

25 februari 2024 om 20:27

Naar alle waarschijnlijkheid is hij mentaal helemaal ingestort inderdaad maar dan kun je ook niet tot de rust wachten. De enige reden dat hij statistisch “maar” 11 van de 25 ballen heeft ingeleverd is omdat Van ‘t Schip ingreep. Als hij tot de rust mocht blijven dan had je al minimaal een goal extra tegen gehad en denk ik echt dat hij op 60 of 70% balverlies was uitgekomen.
Begeleiding geven die hij nodig heeft en contract ontbinden lijkt me oprecht de beste optie.

25 februari 2024 om 20:27

Dat andere moment met de corner (die Taylor uiteindelijk voorkomt), vond ik ook zeer ongelukkig bij hem aangespeeld. Hij doet er iets stoms mee, maar had er sowieso weinig mee kunnen doen. Ik denk ook niet dat hij het niveau heeft hoor, maar alleen op hem de focus leggen zoals velen hier, vind ik echt niet juist.

25 februari 2024 om 20:31

Hij kan die bal toch gewoon terug naar Sosa spelen? Ook bij die eerste goals hij kan die bal toch gewoon langs de lijn vooruit schieten of over de lijn? Je kunt wel klagen dat hij slecht aangespeeld wordt maar hij is gewoon een profvoetballerbij Ajax.Niets persoonlijk tegen hem en ik gun hem het beste maar hij en Martha zijn wel echt veruit het slechtste wat ik ooit in een Ajax shirt heb gezien.

En niks kan gedaan worden...
Vond het al apart dat mensen bij de trainers wissels begonnen te roepen dat ze wel tweede zouden worden. Ik weer het, het is niet iedereen. Het zijn echter wel heel veel, die dachten dat een trainers wissel alles weer goed zou maken.

Nu CL voetbal zo goed als weg is, kiezen ze een nieuw slachtoffer?
Er is wel meer mis met dit Ajax. Dit is niet een trainer of 1 speler probleem.
Het feit dat ze hun afgunst zo direct uiten naar een hun eigen speler is misselijk.

Snap niet dat je nog tijdens de wedstrijd bezig kan zijn met je social media account. Maar terecht. Hij is niets wat Ajax zou moeten zijn dus als hij z'n shirt en voetbalschoenen inlevert is het uit van beide kanten.

25 februari 2024 om 19:54

Bah zeg. Je zou maar bij een club voetballen met zulke aanhang. Zelf zo veeleisend zijn van je voetballers terwijl je het zelf niet eens tot prof niveau hebt geschopt. Erg triest. Tuurlijk, kritiek leveren mag altijd, maar hoe Ajax supporters met zijn spelers omgaat getuigt van weinig klasse.

25 februari 2024 om 19:56

Ben ik helemaal met je eens. Ik had de aanleiding niet goed gelezen.

25 februari 2024 om 20:43

En dat is het enige wat je erover te zeggen hebt? Eigenlijk is het zijn eigen schuld?

Van T schip is zo een rare coach. Kaplan die al wekenlang goed presteert bij Jong Ajax wordt niet beloond met een basisplek maar Gaaei die niks laat zien wel. Hetzelfde geldt voor Sutalo.

Het is echt belachelijk hoe deze jongen aangepakt wordt. Te triest voor woorden.

25 februari 2024 om 20:38

Ik vind dat Van t Schip er steeds wel erg goed mee weg komt, maar de beste man maakt ook hele rare keuzes. Het spel lijkt nergens op en inmiddels hebben al 10(?) middelmatige talenten hun debuut gemaakt.

25 februari 2024 om 22:07

Alle respect voor Van 't Schip dat hij ingestapt is in het wrak dat Ajax heet, zeker gezien zijn situatie, maar rare keuzes maakt hij wel. Al weet ik niet of er 'logische' keuzes te maken zijn bij Ajax op het moment.

Wat verwachtte Van 't Schip precies toen hij 541 ging spelen met Gaaei en Sosa? Dat hij een team in een paar dagen 541 kan aanleren terwijl die zelfde spelers na driekwart seizoen 433 nog niet eens kunnen? En dat Gaaei opeens magischerwijs een fantastische speler blijkt te zijn die het waard is om je hele opstelling aan aan te passen? Absurde beslissing om 541 te spelen en Gaaei en Sosa te laten spelen. Net zoiets als maandenlang Taylor laten wegkwijnen op 8 zonder middenveld.

25 februari 2024 om 20:00

Het was ook een 5-4-1 waarbij de middenvelders in de ruimte van de wingbacks gingen staan, het was gewoon heel slecht uitgevoerd waardoor ze vast stonden op eigen helft in de opbouw de 1e 45 minuten.

Sociale media is een ziekte en een zegen. Mensen die dit soort haatberichten op sociaal media plaatsen, zouden meer uit de anonimiteit moeten worden gehaald. Vaak zijn het van die zielige mensjes die dit niet recht in je gezicht durven te zeggen.

Heel nobel van ajax om een labiele man een functie te geven binnen de club hoor, zodat hij een beetje afleiding heeft van z'n rouwproces. Maar als er 1 club was die daar nou niet de positie voor had was het ajax wel. En ik kom misschien heel bot over, maar zo bedoel ik het absoluut niet. Iedereen valt momenteel over de spelers, en nu beginnen ze over Schip te vallen. Maar dit is toch de zoveelste fout van het bestuur??

Wel sneu voor hem. Je kan er 9 wisselen en hij is weer het pispaaltje.

Trainer stelt hem op wetende dat hij het heel moeilijk heeft en dan wisselen voor de rust.
Sneu hoor

Wat een grote persoonlijkheid die John van ‘t Schip, dat je hem 10 min voor rust naar de kant durft te halen, dat duid op veel moed en karakter , nu zal de rest van selectie hem wel vrezen en respecteren

Sneu voor hem is het zeker. Met deze wissel is het over en uit voor hem. Wat ik jammer vind is dat dit niet veel eerder is gedaan, zonder deze jongen zo af te laten gaan.
En met hem nog een stuk of tien.

Iemand wordt (te) hard aangepakt door z’n eigen trainer.
Vervolgens ga je als ‘Ajacied’ opzoek naar iemand zijn insta account om haat berichten te sturen.
Hoe de fck verzin je het… schaam je.

Weer triest dat zulke debielen weer de moeite doen om de Insta van Gaaei te zoeken en dan haatberichten gaan sturen. Elke keer maar weer met die anoniempjes. Om je voor te schamen dit. Alsof die kerel daar zich beter door gaat voelen...

Gebruiken hem eens als rechtbuiten denk dat hij daar veel beter tot z'n recht komt .

Vuurrode kaart voor van 't Schip en zijn technische staf. Tactisch al zwaar ondermaats en het managen van een elftal of speler(s) zit er ook totaal niet in. Denk je dat Cruijff in een zwabberend elftal een gemakkelijk doelwit er had afgehaald? Nee, die was bovenaan begonnen. Al moet je je natuurlijk wel afvragen wie dan wel eerst aan bod zou komen. Maar was van 't Schip ook lovend over de slapjanus die Gaaei op de rechtsback verving, en schuldig was aan de 2-0, en ook deels aan de 1-0? Onze vriend circus Rensch?? Hoho, stop, niet die leider met het Ajax-DNA!! Dat is een van onze sterkhouders. Juist die zijn het grootste probleem, naast de rubbish van Mislintat. Onze vrienden Rensch en Taylor. Zelfbenoemde leiders die bijna iedere wedstrijd niet thuis geven. Had een van die jongens er halverwege een eerste helft afgehaald. Voor nu: weg met die charlatan aan het roer!! Aub nu nog op staande voet ontslag. Want Johnny bakt er - plus staf! - helemaal niets van!

25 februari 2024 om 20:38

Jij bent echt niet serieus te nemen. Als je na vandaag Rensch en Taylor benoemt als grootste probleem heb je simpelweg de wedstrijd niet bekeken.

25 februari 2024 om 20:55

Dat is dus ook het grote probleem bij Ajax: het Ajax Dna!!!

25 februari 2024 om 21:57

Nee, want de niet spelers die van buitenaf kwamen doen het lekker Pinko! Nee, die zijn nog veel slechter.

Ze zouden die mislintat op Instagram moeten bedreigen, die heeft echt 120 miljoen aan Ajax gelden weggegeven aan jan en alleman.
Oplichting diefstal is dat geweest...

25 februari 2024 om 20:58

Dan zou ik juist van der Sar aanbevelen. Die is de hoofdoorzaak van deze dik anderhalf jaar durende ellende. Maar blijkbaar moet die uit de wind worden gehouden. Net als al die andere jongens en meisjes met het Ajax DNA die Mislintat zijn gang hebben laten gaan. Iets van dat er bij jou wordt ingebroken, en je er naar gaat staan kijken zonder iets er aan te doen. Neem maar mee, meneer de inbreker, je zult het wel goed bedoelen....

Ik heb wel met deze jongen te doen. Ook ik erger me kapot als hij in het veld staat, maar hij kan er anderzijds ook niets aan doen dat hij niet goed genoeg is voor Ajax, maar er toch elke keer weer wordt ingesmeten.

Het is natuurlijk belachelijk dat dit nodig is. Die jongen heeft al een enorme klote dag door z'n slechte wedstrijd en vroege wissel en dan krijgt ie ook dit nog op z'n dak. Kritiek is natuurlijk prima maar haatberichten of zelfs bedreiging, helemaal persoonlijk, naar iemand sturen gaat veel te ver.
Daarnaast zag je hoeveel die wissel met hem deed, zag er heel sneu uit. Als ie nou zat te te lachen en te gieren na z'n wissel zou ik enige boosheid nog wat kunnen begrijpen. Maar zelfs dan zou je hem gewoon met rust moeten laten natuurlijk.

Wat heb je toch een trieste mensen op deze wereld.

Ik vind dat sneu voor die jongen. Je kan namelijk zien dat hij echt wel zijn best doet. Hij kan er ook niets aan doen dat hij is aangekocht en dat hij opgesteld word. Dus het enige wat hij kan doen is zijn best. Dat het niet goed genoeg is ziet iedereen, maar dan zou de trainer hem in bescherming moeten nemen en op de bank moeten zetten.

John stapelt zelf ook fout op fout. Ook rijp voor een wissel

Ja deze jongen heeft t niveau niet. Erg sneu, ook hij is gewoon een mens he.. De wetten van t topsport zijn hard. wat wel merkwaardig vind is dat die Thijs Zwagerman van de pantelic een keer tussen neus en lippen door zei dat Gaaei waarschijnlijk goed kon fungeren in de europese subtop.. Mensen tegenwoordig gooie er van alles maar uit..

En toch is dit een jongen die een paar kwaliteiten heeft. Ik heb geen idee wat de opdrachten voor de spelers waren, het was één grote ongeorganiseerde puinhoop, maar hoe is het toch mogelijk dat zelfs in een 5-4-1 deze jongen niet in zijn kracht komt? Hij is in het diepe gegooid en verzoop, laat dat duidelijk zijn. Maar dat deed iedereen vandaag. Dan is het lekker makkelijk om hem te wisselen, de eerste kandidaat die vandaag voor een wissel in aanmerking was was toch echt Van 't Schip. Die lijkt de weg compleet kwijt.

Wat een sneu publiek blijft het toch. Eerst is het Taylor. Die na die goal in Noorwegen opeens weer een held lijkt te zijn. En nu is het Gaaei. Die jongen doet echt wel zijn best maar kan er niet zoveel van.

Het is makkelijk om haatberichten te sturen als jezelf nooit van je leven bij Ajax of überhaupt betaald voetbal zult gaan spelen.

Slappe reactie ook van John van't Schip
Spreek je nu eens keihard uit tegen al die haters. En zeg gewoon dat die gasten geen supporters zijn maar eerder een groot probleem dat nog groter is dan de prestaties op het veld. Haatberichten komen ook echt wel van gasten die in het stadion zitten. Tijd om daar voor eens en altijd afstand van te nemen.

Meer een fout vd trainer om hem op te stellen dan vd speler

Heel triest voor gaaei... hij kan het niveau niet aan maar om iemand haat berichten of dreig berichten te sturen gaat veel te ver.. anonimiteit eraf halen, mensen die daar tegen stemmen zijn een onderdeel van het probleem. Als je niets verkeerd zegt of post hoef je niet anoniem te zijn! En voor vant schip is dit ook een beroerde rit... die man stapt in in een kapotte Opel ascona en de fans verwachten dat hij er een ferrari van maakt.. dat gaat nooit lukken met deze spelers. Daar heeft mislintat wel voor gezorgd... de bezem erdoorheen in de zomer.. ervaring halen en opnieuw beginnen..

Bizar. Iedereen kan toch zien dat die jongen zijn stinkende best doet. In tegenstelling tot Bergwijn, Berghuis en voorheen Wijndal. Als iemand niet alles geeft mag je boos zijn, maar hij kan gewoon niet beter.



toch makkelijk van alle journalisten analisten opinimakers kenners om met zn allen iemand door de hakselaar te gooien,die mischien wel volgend jaar bij bv twente, az of heerenveen speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren