Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een boost dat steeds meer kinderen Ajax-shirt met ’El Ghazi’ erop kopen'

Laatste update:

Anwar El Ghazi speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar breekt nu bij Ajax door in het betaalde voetbal. De vleugelaanvaller deed dit seizoen in vijftien van de zeventien competitieduels mee en groeit met zijn acties snel uit tot een publiekslieveling. "Het geeft me een boost dat er steeds meer kinderen een Ajax-shirt met ’El Ghazi’ erop kopen", zegt de dribbelaar trots.

/

De negentienjarige El Ghazi komt uit Barendrecht, waar de meeste mensen supporter van Feyenoord zijn. De aanvaller ziet echter ook steeds meer Ajax-fans in zijn geboorteplaats rondlopen en dat maakt hem trots. El Ghazi wordt op straat herkend, moet handtekeningen uitdelen en op de foto en beseft eigenlijk nu pas hoe groot Ajax is. "Het is een eer om daarvoor te spelen", zegt de rechtsbuiten in gesprek met De Telegraaf.

Niet alleen in Barendrecht, maar ook de Marokkaanse gemeenschap is trots op El Ghazi, merkt de Ajacied. "Het is geweldig dat ze na een goede wedstrijd direct mijn vader bellen. Ik word 24/7 in de gaten gehouden. Elk filmpje op YouTube wordt tienduizenden keren bekeken. Ja, ook in Marokko lopen de kinderen met El Ghazi op hun rug." Lachend: "Maar ik denk dat het nepshirts zijn."

Anwar El Ghazi moet iedere week starten bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan genieten van deze man, vind het echt geweldig hoe recht op hij loopt/sprint dat zie je niet vaak en natuurlijk zijn de acties van hem smullen en tot slot is hij pas 19 jaar!

8 januari 2015 om 11:12

''vind het echt geweldig hoe recht op hij loopt/sprint dat zie je niet vaak'' Weet je waar dat vandaan komt? Van Ronaldo, el Ghazi heeft een abonnement genomen op Ronaldo want hij kan niet stoppen met het immiteren van de tweevoudig Ballon dOr winnaar. Niet dat het niet slecht is of leerzaam, maar wees je zelf.

8 januari 2015 om 11:22

Zolang hij het goed doet mag hij het best doen.
Ik vind het een hele goede speler, en ja hij heeft Ronaldo trekjes. Maar ik irriteer me er niet aan.
Sommige speelstijlen lijken nou eenmaal op elkaar.

8 januari 2015 om 11:23

Jammer dat hij nog geen 10% van de effectiviteit van Ronaldo kan imiteren. Elleboogjes en natrappen daarentegen imiteert hij denk ik van Materazzi.

8 januari 2015 om 11:25

Wat een onzin! Het is hoogstens te bewonderen dat hij net zo goed wil worden als Ronaldo. Dat hij dan letterlijk wat dingen overneemt, is toch niet erg man gek. Wees jezelf? Pffff, wees de beste die je kunt zijn!

8 januari 2015 om 11:28

Dat is niet alleen van Ronaldo ( ben het met je eens dat hij hem soms te veel na wil doen), maar dat recht op sprinten hebben echt weinig spelers, dit is ook beter voor het overzicht/de actie.

8 januari 2015 om 11:44

Rechtoplopen is van Ronaldo.. joh heeft die dat uitgevonden.. Ronaldo heeft dat weer gekopieerd van Michael Johnson.. CR heeft zijn bewegingen gekopieerd van de echte Ronaldo.. etc etc.. waarom zou je niet kopiëren in je spel als het je beter maakt.
Kan beter een tweevoudig Ballon dOr winnaar kopiëren dan de slager op de hoek.

8 januari 2015 om 12:02

Ook ronaldo heeft zijn streken, ook hij geeft ellebogen en trapt na

8 januari 2015 om 12:11

Janneutraal: "jammer dat hij nog geen 10% van de effectiviteit van Ronaldo kan imiteren. Elleboogjes en natrappen daarentegen imiteert hij denk ik van Materazzi."

--------------------------------------------------...
Hij is anders op zijn 19e wel de meest efficiënte van de Eredivisie!

8 januari 2015 om 12:23

10%?
Effecitiviteit: Ronaldo 16%, El Ghazi 27,5%..

"als El Ghazi gewoon net zoveel op de goal zou schieten als Ronaldo" dat kan je beter zeggen.

8 januari 2015 om 16:40

Een voorbeeld hebben kan toch gewoon? Hij gebruikt Ronaldo om te leren.

Haha gaat goeie kant op met hem. Als hij dit volhoudt zal die groeien naar de beteren van eredivisie. Sier voor het oog.

El Ghazi komt al uit voor Jong Oranje maar is het ook zeker dat hij voor het grote Oranje kiest over een x-tal jaar?

8 januari 2015 om 11:02

Hij mag nu al geselecteerd worden wat mij betreft.
Hij is beter dan narsingh in mijn ogen meer scorend vermogen en een individuele actie.

8 januari 2015 om 11:13

Loop je niet mee met de waan van de dag? Hoeveel wedstrijden heeft hij nou in de basis gespeeld? Narsingh word zelf al een tijd niet opgeroepen dus om te zeggen dat hij beter dan Narsingh is na een paar Eredivisie wedstrijden is al raar.

8 januari 2015 om 11:20

Hoezo de waan van de dag? Als je de prestaties van deze spelers de eerste seizoenshelft naast elkaar legt en vergelijkt, dan kun je toch wel stellen dat El-Ghazi het beter heeft gedaan dan Narsingh? El-Ghazi heeft met veel minder speelminuten een grotere bijdrage geleverd.

8 januari 2015 om 11:24

Daar gaat het voor mij niet om ik weet ook wel dat Narsingh dramatisch presteert, maar waarom zou je el Ghazi oproepen? Dat geeft een signaal af zovan 15 wedstrijden = oproep Nederlands elftal. Ik loop toch ook niet te roepen dat van Beek opgeroepen moet worden omdat hij beter presteert als Veltman. Kom op..

8 januari 2015 om 11:30

Voor een oefen interland zou het toch niet raar zijn om een jonge jongen te selecteren die het in de competitie goed doet? Hij hoeft niet meteen bij kwalificatie wedstrijden betrokken te worden of zo.

8 januari 2015 om 12:16

Ja het nederlands elftal is ook de waan van de dag.
Daar selecteer je op.
Hij is nu beter en gaat alleen maar beter worden in mijn ogen.
Narsingh heeft zijn top bereikt in mijn ogen en heb ik nooit een meerwarde gevonden voor oranje.

8 januari 2015 om 11:04

Als hij zich zo blijft ontwikkelen dan denk ik wel dat hij voor Oranje zal kiezen ja. Met alle respect voor het Nationale team van Marokko, maar de kans om aan een WK deel te nemen is met Nederland gewoon een stuk groter. Daarnaast gaat het al een tijdje niet zo lekker meer in de Africa Cup. Laatste jaren kwamen ze de eerste ronde niet uit of wisten ze zich niet te kwalificeren. De tweede plaats in 2004 was natuurlijk wel een mooi resultaat.

8 januari 2015 om 13:04

@Medellin

Hij heeft een aantal jaar geleden in een interview met Atlas Lions letterlijk gezegd op de vraag: zou je voor het Marokkaanse elftal willen spelen in de toekomst? 'Nee, ik vind Marokko niet goed genoeg'.

Best duidelijk dus.

8 januari 2015 om 13:32

Hij heeft een paar weken terug weer een interview met ze gehad en daarin zegt hij iets anders en komt hij ook terug op die woorden. Dus zo duidelijk is het momenteel niet. Interview is daar te lezen.

Hahaha heerlijke laatste opmerking. Zelfspot met een knipoog.

Fijne speler met goede actie en voorzet. Wordt echt van betekenis als ie constant op niveau gaat acteren.

@ Gulio ik verwacht ook dat hij voor Nederland gaat kiezen zo bekend in Marokko is hij niet trouwens. Wel een groot talent ben benieuwd of hij echt een grote gaat worden talenten worden tegenwoordig snel gehyped. Verder over Marokko de laatste wedstrijden wonnen we allemaal dus het gaat de juiste kant op met Marokko. Verder moet je ook een beetje geluk hebben als talenten als een Bellarabi ( Bayer Leverkussen ) El Haddadi ( FC Barcelona ). Voor ons hadden gekozen kon je weer een stap maken helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Bellarabi was zelfs bijna binnen tot dat Low zich ermee ging bemoeien op het laatste moment. El Haddadi werd al vaker opgeroepen voor jong marokko maar zijn club wou niet dat hij voor Marokko ging spelen.

8 januari 2015 om 12:51

Het is altijd even afwachten of een talent zijn ontwikkeling door kan zetten. Maar ik heb er bij El-Ghazi wel vertrouwen in. Hij speelt goed en mentaal lijkt het ook wel goed te zitten.

Marokko heeft de pech dat veel van die jongens in grote Europese landen geboren zijn en dus een dubbel paspoort hebben. De grootste talenten zullen dus bijna zonder uitzondering kiezen voor het geboorteland als ze goed genoeg zijn.

El Ghazi heeft een goede voetbal mentaliteit, jammer dat dat bij Kishna iets minder lijkt te zijn.

Zijn wel twee geweldige voetballers.

In Marokko lopen ze nu ook met EL Ghazi shirtjes. Maar ik denk dat die nep zijn.. Whaha om te gieren!

Zeer tevreden over deze jongen. Zou in eerste instantie gemeens bij de À-selectie zitten en kijk nu. Kan alleen nog maar beter worden. Natuurlijk zal hij z'n dipjes nog krijgen maar dat is inherent aan die jonge jongens. Wat mij betreft roep je die jongen op voor een oefeninterland.. Zal hem allemaal hongeriger maken.. Niet zozeer omdat hij erbij móet .. Maar zal hem alleen maar beter maken.

@ As_benatia geloof mij nou maar hij gaat voor Nederland kiezen niet dat ik het erg vind maar ik denk gewoon niet dat hij voor Marokko kiest. Misschien dat Ziyech wel voor Marokko kiest al verwacht ik dat eerlijk gezegd ook niet. Ik denk en verwacht ook dat spelers steeds minder voor Marokko gaan kiezen tenzij ze buiten de boot vallen. Zoals dat bij Amrabat Assaidi het geval was we hebben de kwaliteit wel om het WK te halen. Alleen in Afrika is dat gewoon moeilijker daarbij komt ook nog eens kijken dat we nu erg laag staan. Waardoor we straks in een zeer lastige poule komen tel daarbij op dat er maar 5 landen van Afrika naar het WK gaan. Dan is de kans inderdaad wel groot dat we waarschijnlijk weer een WK gaan mislopen.

Hahaha, wat een heerlijke opmerking. 'Maar ik denk dat dat nepshirts zijn, ik heb vreselijk moeten lachen'.

8 januari 2015 om 14:59

Jij bent echt grappig, geloof me er willen meer mensen een shirt met zijn naam erop dan een onbekende erik janssen, en vanwaar die afgunst eigenlijk ?
kerel is dit jaar gedebuteerd en heeft er 6 inliggen zie ik net in 15 wetstrijden, en ik geloof heilig dat jij dat niet na zou kunnen doen dus conclusie is dat er met jou al helemaal niks mee valt te beginnen..!!
en iemand overschat noemen doe je alleen als hij de tijd heeft gehad om zich te bewijzen en het niet heeft gehaald zoals meneer verhoek bv.
En je lult maar wat over hij voelt zich mannetje , zijn intervieuws zijn netjes en beleefd.

achterlijke reactie verdiend een reactie..

@ Sulejmani in marokko hebben de meeste kinderen daar natuurlijk geen geld om voetbalshirts te kopen dus dan moeten ze creatief zijn. Waar hij vandaan komt in Marokko kijken mensen natuurlijk tegen hem op. Dus er zijn genoeg mensen in zijn woonplaats die een shirt van hem hebben hij heeft fans genoeg in marokko. Net als een Affelay bijvoorbeeld ook al heeft hij niet voor Marokko gekozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren