Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Duidelijk dat Viktor kwaliteiten heeft om een grote speler te worden'

Laatste update:

Derk Boerrigter is nog een vraagteken bij Ajax voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. De aanvaller kreeg na de oefenwedstrijd tegen Southampton weer last van zijn rug, een kwetsuur waar hij al geruime tijd mee kampt, en Frank de Boer kijkt deze zaterdag of Boerrigter met de groep kan meetrainen. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal hij zondag niet spelen.

/

In dat geval mag Viktor Fischer weer hopen op een basisplaats. De Deen maakte in de voorbereiding een hoop speelminuten als linksbuiten en maakte een goede indruk. "Het is mooi om te zien hoe Viktor zich tot nu toe profileert", zegt Marc Overmars in Voetbal International. "Viktor weet blindelings voor welke aanvalsvariant hij bij welke spelsituatie moet kiezen. Bij die ontwikkeling komen zijn goede techniek en leergierigheid mooi van pas. Dat is een fijne basis voor een jonge speler."

Ook Danny Blind, ten tijde van het aantrekken van Fischer de technisch directeur bij Ajax, is lovend over de pas achttienjarige aanvaller. "Viktor heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen, zonder te denken dat hij er nu al is. Het is duidelijk dat Viktor alle basiskwaliteiten heeft om een grote speler te worden", voorspelt Blind.

Ik zie Viktor Fischer liever spelen dan Derk Boerrigter

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig, je lees deze verhalen bij elke jeugdspeler(zelf opgeleid of gekocht) van Ajax die in het eerste komt spelen.
Hoe realistisch is dat? Moet Ajax dan ondertussen met al die topspelers niet fluitend jaar in, jaar uit kampioen worden?

4 augustus 2012 om 10:18

//moet Ajax dan ondertussen met al die topspelers niet fluitend jaar in, jaar uit kampioen worden?\\

Niet zo ongeduldig he, die tijden komen wel weer dat we elk jaar fluitend kampioen worden. Op De Toekomst worden momenteel stappen gemaakt om dit te realiseren, Jeruzalem is ook niet in een dag gebouwd.

4 augustus 2012 om 11:04

alleen jammer dat je, voor dat je de kans hebt Jeruzalem op te bouwen er constant stenen uit de muur worden gehaald... zo blijf je bouwen. en zo is het in Nederland wel, tenzij het Financial Fair Play Systeem zich goed uitrolt

4 augustus 2012 om 11:09

Haha, ik waardeer je humor maar ik ben bang dat dit niet gaat gebeuren. De jeugdopleiding in de huidige vorm is een opzet van Louis van Gaal en laat nu toevallig sinds die tijd de talenten niet meer gevormd zijn. Ik heb er dus een hard hoofd in.

4 augustus 2012 om 11:09

Het was ook meer aan arrogante bluf uitspraak dan een serieuze opmerking. Ik ben realistisch genoeg om te weten dat dat niet gebeuren gaat. Kan alleen niet tegen dat soort zielige opmerking van Enkidoe.

4 augustus 2012 om 11:16

//de jeugdopleiding in de huidige vorm is een opzet van Louis van Gaal en laat nu toevallig sinds die tijd de talenten niet meer gevormd zijn\\

De jeugdopleiding wordt veranderd, weet niet of je meegekregen hebt waar het hele gezeik op het bestuurlijke vlak om te doen was... misschien dat je onder een steen hebt gelegen. Maar er wordt momenteel hard gewerkt aan de reorganisatie van Ajax en de jeugdopleiding.

4 augustus 2012 om 13:55

Ben het gedeeltelijk met je eens, Wij als subjectieve ajax-supporters zijn mischien iets te snel lovend & lyrisch over bepaalde jeugdspelers.

Maar je noemt nu een aantal namen op waar de meeste mensen nooit zo lyrisch over zijn geweest als jij doet vermoeden.

Rodney Sneijder : Iedereen wist dat hij in heel zijn lijf niet het talent had wat zijn broer in zijn grote teen heeft, Hij heeft een goeie traptechniek sinds de jeugd maar ik ken geen enkele ajacied die hem ooit gebombardeerd heeft tot toptalent
Ebecilio : Deed het erg goed in de jeugd en zijn debuutseizoen was hij ook een redelijke verrasing ik had verwacht dat hij tot een meerwaarde voor dit ajax zou kunnen uitgroeien maar meer ook niet, Zelfs dat blijkt niet het geval.
Jozefzoon : Nooit in hem zien zitten en dat geld voor heel veel mensen.

Castillion -werd in de jeugd idd gezien als de nieuwe kluivert, Op een of andere manier is het er nooit uitgekomen terwijl hij in de jeugd de ene na de andere bal erin schoot, Mischien doet nog een verhuurperiode hem goed & is hij daarna terug om de concurentie strijd bij ajax uit te vechten, Overigens weet iedereen dat deze jongen een mentaliteits probleem heeft.
Lukoki -is nog erg jong en hij word mischien verhuurd of hij krijgt écht zijn kansen dit seizoen.
Ozbilliz- Was gewoon een erg groot talent totdat hij zijn kruisbanden scheurde en zo een jaar uit de rolatie lag, Technisch een van de betere in de ajax selectie hij moet nog leren doseren & meer oog hebben voor zijn teamgenoten hij verdient van mij nog een laatste kans dit seizoen.

4 augustus 2012 om 10:19

Dat krijg je als je goed scout.
Daarbij zijn er europese topclubs die de ontwikkelingen in de gaten houden.
Dus hij zal vast wel een groot talent zijn.

4 augustus 2012 om 10:21

ze zijn ook al 2 keer achter elkaar kampioen geworden..

on topic: heerlijke speler die fischer! hoop dat we hem morgen zien spelen.

4 augustus 2012 om 10:22

Kijk naar vorig jaar, met een (half) jeugd elftal kampioen geworden! En buiten dat, ik vind ze nu nog bescheiden over Fischer

4 augustus 2012 om 10:59

Overdrijf je niet een beetje? Er komt
nu toevallig een lichting aan die zelfs op Europees niveau bij de beste behoren. Dan hebben we het voornamelijk over van der Hart, Fisher, Dijks, Klaassen, Denswill en Sporkslede. Dit hebben ze op alle toernooien ook laten zien en zoveel als er nu aan zit te komen is nog niet eerder voorgekomen. Laatste toptalent was van Rhijn en daarvoor Boilesen en daar hebben ze wederom geen ongelijk in dacht ik zo?!

4 augustus 2012 om 11:32

@enkidoe

Eigenlijk is het realistischer dan je in eerste instantie zou denken. Je moet niet vergeten dat ze bij Ajax al tientallen jaren niets anders doen dan proberen goede jeugdspelers over te brengen naar het eerste. Op een gegeven moment kun je wel inschatten of een jeugdspeler goed is of niet. Maar dat goed zijn heeft verschillende niveau's en dat maakt het soms wat lastiger. Het mooie is echter wel dat er meer voorbeelden zijn van echt doorgebroken talenten, dan jeugdige spelers die het niet gered hebben. Dat is vanaf het eerste elftal gemeten, want de Ajax jeugd is zo hard dan 99% al voor het eerste afvalt. Op die manier kun je al redelijk inschatten dat wanneer een jeugdspeler zijn wedstrijdjes voor het eerste mee pikt het eigenlijk al een redelijke speler is.

Daarna wordt het echter spannend, want Ajax is voor Nederlandse begrippen een rijke club en wanneer een jeugdspeler het niet een heel seizoen op kan brengen, dan kopen ze gewoon een betere. De jeugdspelers die geen basisplaats weten te veroveren in het eerste duiken meestal op bij andere Eredivisie clubs. De talenten die wel 34 wedstrijden in de benen krijgen, daarvan is het basisniveau al een stuk hoger. Dat wil niet zeggen dat ze het Europese topniveau kunnen halen, maar daarvan kent Ajax echter wel genoeg voorbeelden. De jarenlange ervaring met het werken met talenten, aangevuld door jeugdtrainers die meestal zelf wel het Ajax niveau ontstegen waren, zorgt ervoor dat je de absolute talenten snel kunt herkennen.

Je moet ook niet vergeten dat een beetje supporter ook weet wat eraan zit te komen. Via verschillende websites kun je de Ajax jeugd goed in de gaten houden. Vandaar ook dat er vaak namen uit de jeugd voorbij komen zetten, alvorens ze ooit in het eerste gespeeld hebben. De namen Fischer en Denswil zag je vorig jaar ook al meerdere keren voorbij komen, met name door de uitzendigen van het Nextgen toernooi, maar via de officiële website van Ajax stonden deze spelers al langer in de spotlights. Op een gegeven moment waan je jezelf ook als een soort jeugdtrainer, want als je weet wie het eerste zullen verlaten, dan weet je vaak ook wel welke jeugdspeler daarachter klaar staat.

Door alle factoren kun je meestal wel inschatten of iemand de kwaliteiten heeft om een grote speler te worden. Fischer heeft die kwaliteiten simpelweg in zijn bezit. Dat zien de mensen die dagelijks met hem samenwerken, maar dat zien ook de mensen die Ajax op vaste voet volgen. Dit soort uitspraken hoor je overigens niet bij de Lukoki's en Koppers van deze wereld. Dit door de doodsimpele reden dat ze in de jeugd ook niet wekelijks het niveau ontstegen.

4 augustus 2012 om 12:53

Er wordt toch nergens vermeld dat het al topspelers zijn? Deze spelers hebben de potentie om top te worden, dat is het enige wat ik lees.

Om top te worden heb je als speler meer nodig dan alleen talent. Dus net zoals bij Fischer is talent hebben niet genoeg.

4 augustus 2012 om 13:45

Bij welke spelers werd dit precies allemaal geroepen dan? Graag voorbeelden..

En kom niet met namen die fans opnoemen want fans willen af en toe nogeens voorbarig reageren of te lyrisch zijn over een speler die eigenlijk nog niks heeft laten zien (waaronder ikzelf) maar ik wil graag namen horen van je !!

Ik weet alleen deze : Denswil Van Rhijn Eriksen Fischer (in mijn ogen allemaal de potentie om de top te halen) maar tot nu toe heb ik alleen nog over Eriksen & Fischer gehoort van mensen binnen ajax in een blad/krant/tijdschrift/praatprogramma dat deze jongens gemaakt zijn om de absolute top te behalen.

Je laatste zin raakt ook kant noch wal, Ik kan hier zo een lijstje geven van 30 spelers die erg goed zijn geworden bij ajax hier de basis hebben geleert maar in het buiteland uitgegroeid zijn tot echte topspelers want in nederland speel je tegen De graafschap & vvv waar je in engeland wekelijks tegen de creme de la creme speelt.

4 augustus 2012 om 14:18

Ik kwam ook niet verder dan Fischer en Eriksen die in de media echt gehypt worden/werden.

Bij de overige spelers gebeurde dit meestal pas na een paar goede wedstrijden in het eerste en dan is er ook een basis om positief over een speler te zijn.

Voor van Rhijn debuteerde waren er niet zulke berichten in de media als bij Eriksen en Fischer om een voorbeeld te geven. Van Rhijn kreeg pas lof na een aantal goede wedstrijden. Zelfde geld voor bijvoorbeeld van der Wiel en Boilesen.

4 augustus 2012 om 14:13

Dit is pas de afgelopen tijd. Een lichting van de afgelopen jaren bestond bijvoorbeeld uit de Jong, Anita, van der Wiel, Vermeer, Blind en Alderweireld. De lichting daarna was het met van Rhijn, Eriksen, Ozbiliz, Ebecillio en Boilesen.

In elke lichting zitten een paar talentvolle spelers en een paar minder talentvolle. Hiervan vind ik dat enkel Eriksen echt gehypt werd voor hij in het eerste terecht kwam. Bij de rest kwam het pas na een paar goede wedstrijden in het eerste (van Rhijn, Boilesen, van der Wiel, Alderweireld) en bij de Jong en Anita begint de waardering nu pas steeds meer te worden en die spelen al enkele jaren in het eerste.

Nu is het ook Fischer die weer vaak positief in het nieuws komt, maar zolang hij nog niet vaak in het eerste speelt of heeft gespeeld weten we niet of dit terecht is. Van andere jeugdspelers die nu er een beetje bij horen komen maar een paar korte berichten naar buiten. Ze worden niet neergezet als dé topspeler van de toekomst.

Over fluitend jaar in, jaar uit kampioen worden.. Tsja, met veel jeugdspelers blijft het, hoe talentvol ze ook kunnen zijn, wisselvallig. Als er spelers constant goed presteren bij Ajax worden ze binnen 1 jaar weggekocht.

Als Ajax alle zelf (al is het maar na 1 jaar in de jeugd gezetten te hebben) kon behouden hadden we nu de beschikking over van der Vaart, de Jong, Sneijder, Heitinga en Stekelenburg om maar een paar namen te noemen en ja, dan werden we waarschijnlijk fluitend kampioen.

Toch vreemd, Fischer is een man voor de as achter de spitsen, geen typische buitenspeler... Ik zie het liefst Boerrigter EN Fischer spelen zondag, immers is het ook maar de vraag of Erikssen in het veld komt... Dat Fischer in potentie nog een stuk beter is dan Erikssen lijkt me duidelijk...

4 augustus 2012 om 10:19

Fischer vult de linksbuiten positie anders wel goed in hoor, hij kan een man passeren en hij heeft ook nog eens een neusje voor de goal. Hij is eigenlijk ook niet een man voor achter de spitsen maar een diepe spits. Dus ik weet niet waar jij vandaan hebt gehaald dat hij achter de spitsen hoort te spelen op 10? Hij heeft namelijk bij zijn vorige club ook louter diepe spits gestaan. Ajax heeft hem in de jeugd op linksbuiten gezet.

4 augustus 2012 om 10:22

Hij speelt zeker leuk op linksbuiten, maar toch komt hij beter uit de voeten net achter de spitsen... Hij is geen nummer 9 als je dat bedoelt, iig geen tyische diepe spits of afmaker pur sang.. Hij heeft pas 1 jaar achter de rug bij Ajax, en volgens mij heeft hij op 3 posities gespeeld?

4 augustus 2012 om 10:23

Hoe kan je nou zeggen dat hij beter uit de voeten komt achter de spitsen als je hem daar nooit hebt zien spelen. Hij heeft namelijk daar nog nooit gespeeld. Hij speelde bij zijn vorige club altijd op 9 inderdaad als diepe spits en afmaker en bij Ajax als linksbuiten.

4 augustus 2012 om 13:38

@ajaxwatcher
Hij heeft daar zeker wel gespeeld, namelijk bij Denemarken, met Zohore voor hem. Toen speelde hij echt uitstekend.

4 augustus 2012 om 10:22

Hij heeft een vrijere rol gekregen.
Net zoals Perez en iniesta wel eens hebben.
Afwisselen met de middenvelders.
Hij hoeft niet krijt aan zijn Kicksen te hebben.

Is hij al 18 ? Ik dacht dat Fischer veel jonger was. Het wordt wel tijd om hem bij het 1e te halen dan.
Castagnois is bv ook nog maar 19 en heeft toch al heel wat meer prestaties/ doelpunten achter zijn naam op het hoogste niveau.

4 augustus 2012 om 10:22

Castaignos werd ook met ernstige noodzaak naar het eerste geheveld. Als Feyenoord centen had gehad destijds had Castaignos waarschijnlijk nooit zoveel wedstrijden gespeeld.

4 augustus 2012 om 10:28

Hij schoot er als 17 jarige in een slecht Feyenoord wel gelijk 15 in.
Fischer is ben ik bang een beetje gehypte speler. Hij deed het in de jeugd bij ajax echt fanatisch , maar dan kan heel goed te maken hebben dat hij de oudste en fysiek de sterkste was.

4 augustus 2012 om 10:32

@ J.staatsen

Aan je woorden kan je gewoon zien dat je hem niet of nauwelijks hebt zien spelen. Die jongen is 1,80m, dan ben je echt niet fysiek de sterkste van het veld. Hij heeft gewoon een hele goede techniek en het is niet voor niets dat Manchester United achter hem aan zit.

4 augustus 2012 om 10:43

Om vervolgens door zijn zaakwaarnemer gek gemaakt te worden en voor geld naar Inter te vertrekken. Om daar vervolgens een jaar stil te staan, misschien wel achteruit te gaan. Castaignos is een geldwolf en zou nooit de absolute top gaan bereiken. Fisher is veel stabieler laat zich niet gek maken en heeft zeer veel talent. Hierdoor acht ik de kans groot dat Fisher wel de absolute top gaat bereiken.

4 augustus 2012 om 11:30

Hij was juist fysiek een van de zwakste en daarom durfde ze hem nog niet te brengen bij de grote jongens omdat ze bang waren dat hij dan zou verzuipen.

In deze voorbereiding heeft hij echter de eerste serieuze kans gekregen, en nu blijkt dat hij eigenlijk qua fysiek gewoon mee kan, mede doordat hij slim is in de duels.

Castaignos was juist zo jong al zo goed omdat hij fysiek zeer sterk is.

4 augustus 2012 om 12:37

Het is niet voor niets dat AC Milan achter Manolev aan zat.
Manolev had zeker ook die kwaliteiten die genoeg waren voor Milan.

Pff... je moet al die onzinberichten uit de wandelgangen niet serieus nemen.

4 augustus 2012 om 13:45

Toevallig is dat geen bericht uit de wandelgangen. Ik heb al meerdere malen gelezen dat Manchester United zowel Eriksen als Fischer willen hebben. Dat jij niet helemaal op de hoogte bent en het af doet als onzinberichten uit de wandelgangen ligt echt aan jou .

4 augustus 2012 om 17:36

@curieus
En jij denkt dat ze bij de jeugd allemaal 1.90m zijn....

4 augustus 2012 om 10:29

Hij is net 18 geworden. En leeftijd heeft niks te maken met wanneer een speler bij het eerste moet komen. Je komt pas in het eerste bij een club, wanneer je er klaar voor bent. En wat heeft zon jongen eraan om bij het eerste te zitten maar een heel seizoen op de bank zitten. Dan kan hij beter een heel seizoen alle wedstrijden bij jong Ajax spelen en met het eerste meetrainen. Daarnaast is Castagnois niet echt een goed voorbeeld, die jongen heeft bij Inter bijna niet gespeeld en ik ben wel benieuwd of hij daar nou zoveel meer geleerd heeft? Dat zullen we snel genoeg zien.

4 augustus 2012 om 11:02

FdB heeft vaker aangegeven dat Fischer in principe er al in kon komen, maar hij wou hem niet te vroeg brengen. En ik geef hem groot gelijk. Anders kan het de Eriksen kant opgaan.
Werd ook telkens opgehemeld, maar heeft tot op heden nog niet echt weten te overtuigen qua spel.
Maar zijn cijfers zijn wel goed.
Alleen Fischer heeft zich in de oefenperiode goed laten zien en als hij morgen speelt en hij doet het verdienstelijk, gaan we hem zeker dit seizoen vaak in het 1e zien.

@enkidoe Als je je antiajax bril afzet kan jou stukje op elke club slaan

Who the fuck is assaidi and narsingh?! Fischer is nu al beter in mijn ogen..

4 augustus 2012 om 10:52

Assaidi en Narsingh hebben al wat bereikt deze Fischer speelt alleen nog maar in Jong Ajax.
Zijn statistieken zeggen genoeg 0 wedstrijden !!

4 augustus 2012 om 10:58

Deze jongen heeft nog nooit in jong Ajax gespeelt dus wat lul je nou.

4 augustus 2012 om 11:04

statistieken.. pfff.. narsingh en assaidi hebben ook nog 0 officiële wedstrijden bij een ned. topclub gespeeld.. narsingh en assaidi hebben 0 interesse van echte buitenlandse topclubs gehad.. man utd wil fischer nu al.. ze zullen het vast fout hebben..

4 augustus 2012 om 11:08

nog erger hij heeft alleen maar in de A1 gespeeld, dit is echt niet te vergelijken met spelers die het al in de Eredivisie gespeeld hebben

4 augustus 2012 om 17:26

Helemaal gelijk Vieira12 en andere twijfelaars of andere die liever een Ajax talent zien falen.

Maar ik zou graag een nieuwe discussie aangaan aan het eind van dit komende seizoen. Ik geloof dat de naam Fischer wel wat indrukwekkender zal gonzen door de eredivisiekanalen. Alleen hoop ik nog steeds dat hij niet teveel gepushed wordt en ook gewoon zijn wedstrijden rust krijgt. Gewoon omdat hij nog jong is en zijn lichaam daardoor niet wordt overbelast. Hij kan het waarschijnlijk wel aan, maar waarom in een keer vol uit? ook dat is een belangrijk aspekt van jeugdontwikkeling.
Hopelijk kunnen Viktor en Derk het lekker afwisselen gedurende het seizoen. Derk zou het ook geen kwaad doen om vaak rust te krijgen. Ik begin me nu eigenlijk wel zorgen te maken over zijn rug.

Toch mooi dat er na Sikora weer een grote Viktor bij Ajax speelt

4 augustus 2012 om 10:58

@kraanvogelaar

Moest stiekem toch lachen, maar voor de aanvullende informatie: Het is Viktor Fischer en Victor Sikora.

Toch is het doodzonde van een speler als Boerrigter. Ik vrees dat het niet meer goed gaat komen met ze rug. Fantastische speler, wat je van Fischer natuurlijk ook kan zeggen.

4 augustus 2012 om 10:44

En hoe lang ben jij al arts?

4 augustus 2012 om 10:48

Hij hoeft toch geen arts te zijn om zo een mening te hebben? Ik zie het ook redelijk somber in voor Boerrigter, hij lijkt maar niet te kunnen genezen van een blessure waar menig ander voetbal na vijf maanden klaar mee is...

Dus heel gek is het niet dat hij dit zegt...

4 augustus 2012 om 10:55

Daar hoef je geen arts voor te zijn, als je eenmaal last van je rug heb gekregenis de kans groot dat je daar last van blijft houden.
Je kan oefeningen blijven doen, maar het blijft een zwakkeplek.

Je rug staat in verbinding met heel je lichaam, zelfs als jij je tenen beweegt kan je t in je rug voelen.
Ik loop al jaren bij de fisio en manueel, chiropracter etc etc!
Chronisch is wat ik te horen kreeg, en blijven oefenen....
Tuurlijk is de medische zorg bij ajax beter, maar vooral bij het hardlopen wordt je rug te veel belast en ben ik bang dat zo'n leuke speler meer op de massagetafel komt te liggen dan dat hij wedstrijden speelt.

4 augustus 2012 om 11:04

Toevallig weet ik wel wat af van fysiologie, dat wel. Ik weet natuurlijk niet of het echt zo is dat het niets meer word, maar ik kan je wel vertellen dat het er niet echt goed lijkt uit te zien.

4 augustus 2012 om 11:10

@ renoldi en analyse, psver4ever
Jullie kennen het medisch dossier niet van boerigter. Dus mocht hij medisch gezien niet in staat zijn om op topniveau te voetballen dan is dat aan de medische staf omdat naar buiten te brengen. Tot nu toe zijn de berichten goed over zijn herstel. En volgens mij heeft hij bij rkc een heel seizoen zonder last van zijn rug gespeeld voordat hij naar ajax vertrok.

Jullie doen aan stemmingmakerij en jullie basseren je niet op feiten. Dat vind ik een gevalletje jammer. Dat hij niet binnen vijf maanden genezen is heeft te maken dat hij te vroeg gebracht is gedurende zijn blessure waardoor hij een terugslag heeft gekregen. Laat het maar lekker rustig aan zijn herstel werken. Alle vertrouwen in derek.

4 augustus 2012 om 11:20

Ik zeg ook zeker niet dat ik zijn medisch dossier ken. Het is niet de eerste keer dat hij een terugslag krijgt. Ze hebben bij ajax de vorige keer ook geprobeerd hem rustig te brengen, dit werkte niet. Dat vind ik opvallend omdat het maar niet over lijkt te gaan. Hij sukkelt nu al bijna een jaar met zijn rug, dat is niet normaal.

ik verwacht heel veel van dit ventje. maar hij zou ook zomaar kunnen tegenvallen. maar een prima back-up voor Derk!

Ik, als Psv-fan, moet toch wel zeggen dat Ajax heel goed scout.... Voor Fischer heeft Ajax volgens mij 1,5 miljoen betaalt, en dat doet PSV niet... PSV hoeft dan ook niet te verwachten dat ze spelers van het kaliber Fischer krijgen.

4 augustus 2012 om 11:04

Die proberen <-- ze zelf op te leiden in dit geval heeft PSV Depay dat is ook een toptalent en die zit al langer bij de selectie. Terwijl Fischer net komt kijken ( mede door een blessure)

4 augustus 2012 om 12:12

Ik vind Depay en Ritzmaier, van wat ikk tot nu toe heb gezien, heel goede spelers met aardig wat potentie, toch denk ik ook dat ze niet te vergelijken zijn met het talent van Fischer.. Ik denk dan ook dat hij de wat mindere volgers van Ajax of voetbal in het algemeen echt volkomen gaat verbazen en de revelatie van het seizoen wordt, want hij is uiteraard nog niet op zijn best en kan een hoop leren, maar als je die jongen ziet voetballen dat straalt een soort gemak, plezier en klasse uit die je normaal alleen bij de allergrootste in deze voetbalwereld ziet.
Daarmee zeg ik niet dat het gelijk de nieuwe iniesta of messi of whatever is, maar hij wordt echt een grote speler.

4 augustus 2012 om 14:55

Ik denk dat je Depay dan niet kent aangezien je hem vergelijkt met Ritzmaier.. Depay wordt gezien als een groter talent dan Labyad was en dat is ook een toptalent.

4 augustus 2012 om 15:17

Ik vergelijk depay en ritzmaier niet ik vergelijk de potentie van die 2 met de potentie van Fischer en met alle respect, Depay is een groot talent, maar Labyad is een vervelend overschat mannetje

4 augustus 2012 om 16:33

Ik kijk naar zijn kwaliteiten zijn karakter is algemeen bekend maar hij heeft enorm veel potentie.

4 augustus 2012 om 21:11

En zoals je ziet doe ik hetzelfde, maar pak zijn karakter erbij, want karakter is in het hedendaagse voetbal bijna net zo belangrijk als je aangeboren talent en dan zie je dat ik hem overschat vindt

4 augustus 2012 om 11:11

ze hebben Ritzmaier gehaald en Hermansson voor de Jeugd uit het buitenland, maar zo als Ajax doen ze idd niet, terwijl het toch heel wat kan opleveren zie Eriksen, Boilessen en nu Fisher

Kwestie van tijd voordat Fischer zich in de basis speelt en nog meer gaat ontwikkelen, ziet er allemaal heel goed uit voor hem en voor Ajax.

Mooi opstelling:

Vermeer:
Rhijns, alderweireld, denswill, dijks
siem, anita, janssen
sana, sightorsonn, Fischer

4 augustus 2012 om 11:08

Denk toch dat Blind naast Toby gaat staan morgen.
Voor de rest mooie opstelling.
Hopen dat Fischer en Dijks gaan vlammen.

4 augustus 2012 om 11:10

Dat zal ook wel gebeuren maar vind Denswill beter in alle opzichteb.

4 augustus 2012 om 11:13

en Eriksen dan?

ow laatmaar het zal wel over morgen gaan.

maar Kan Boerrigter morgen meedoen en is Sana al Speelgerechtigd?

4 augustus 2012 om 11:15

Speelt pas basis tegen Nec(2de competitiewedstrijd) in verband met wedstrijdritme en conditie. Speelt met jong Ajax 60 min deze week.

4 augustus 2012 om 17:35

Ik geloof niet dat de Boer Sana nu al opstelt in de wedstrijd tegen Psv. Sana moet eerst nog inburgeren in het Ajax systeem. De automatismen zullen voor hem nog niet bekend genoeg zijn. Frank is heel rigoreus wat betreft positie kiezen met of zonder de bal, druk zetten, doordrukken, etc. Dat kan Sana niet in een paar dagen al hebben geleerd. Lukoki zal waarschijnlijk wel beginnen op rechts. Alleen was hij de laatste wedstrijd tegen PSV wel de enige die door de mand viel. Dus het zou ook kunnen dat Frank voor onze Armeen kiest.

Een hele talentvolle speler en denk dat het de komende jaren een aardige versterking zal zijn voor ajax. Meer ook niet er staan nu al berichten in dat united hem wil kopen voor tientalle miljoenen dat is gewoon onzin.. Een speler als Labyad is op zijn 18e al veel verder als Fischer

In de voorbereiding zie je bij de grote clubs altijd wel een jonge speler die opvalt. Vorig seizoen had je Berghuis bij Twente. En dan wordt er een hype omheen gebouwd. Het is maar afwachten hoe het met Fischer zal in de rest van zn carriere.

4 augustus 2012 om 13:19

@ Oenieboy

Met alle respect voor Berghuis, maar Fischer heeft veel meer talent. Dat heb je in een paar wedstrijden gezien. Je hoeft maar te kijken naar de aannames, de oplossingen die hij zoekt en je weet direct of het een topspeler kan worden tenminste dat is wat mij altijd opvalt bij toekomstige topspelers.

Toptalent hoor deze Fischer.

Off:
De oh zo fantastische a-jeugd van Ajax staat met 3-0 achter tegen Barcelona bij de Ottencup.

Als Boerrigter niet fit genoeg is, dan gewoon Fischer erin.

Ik verwacht veel van Fischer. Hij heeft een zeer goed overzicht, technisch prima en is slim. Ik zou zondag gewoon met de volgende opstelling beginnen.

Vermeer
Van Rhijn
Alderweireld
Denswil
Dijks
De Jong
Anita
Sana
Schone
Fischer
Sigthorsson
4 augustus 2012 om 15:50

En hij heeft scorend vermogen. Eigenlijk de ideale vleugelspeler voor Ajax, maar dat is Derk natuurlijk ook. Heeft iemand Fischer meerdere keren vanaf rechts zien spelen?

4 augustus 2012 om 23:27

@ Josephius

Dat lijkt me niet, want Fischer speelt eigenlijk altijd vanaf links, hoewel hij rechts is. Ik zou hem overigens ook wel eens een keer op rechts willen zien. Niettemin denk ik dat we sowieso nog een buitenspeler nodig hebben. We hebben inmiddels wel gezien dat Boerrigter en Sulejmani meer geblesseerd dan fit zijn. Ook Sigthorsson is al veelvuldig geblesseerd geweest, dus ik begrijp heel goed dat Ajax nog op zoek is naar aanvallende versterking.

4 augustus 2012 om 17:42

Is Theo geblesseerd of zo? Anders speelt Theo natuurlijk. Blind speelt ook gewoon ipv Denswil hoor. Denswil zal vaak speelminuten gaan maken dit seizoen, maar niet nu al meteen in de basis, al zou het mij niet verbazen dat hij het aankan.
Ook Sana zal nog niet beginnen. Die moet eerst aan de Ajax speelstijl wennen. Leren wat je op welk moment wat moet doen, individueel als wel als team.tussen Lukoki of Ozbiliz zal voor rechtsbuiten de keuze gemaakt worden. In principe denk ik dat hij dan voor Lukoki kiest, maar die had een slechte wedstrijd de laatste keer dat hij tegen PSV speelde.

4 augustus 2012 om 23:24

@ adutchbrew

Ik geef ook aan hoe ik het zelf zou doen. Ik weet ook wel dat Blind en Janssen zeer waarschijnlijk gaan spelen. Daarbij zitten Sana en Denswil niet eens bij de selectie.

Het is een grote talent, maar moet deze jongen een hele seizoen zien presteren en daarnaast heeft hij nog maar een contract van 2 jaar als hij het goed gaat doen zou het zo kunnen zijn dat er een club zich zal melden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren