Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driouech maakt worsteling door vanwege strijd tussen Feyenoord en PSV

Laatste update:

Couhaib Driouech heeft door de transferperikelen veel aan zijn hoofd, zo bevestigt Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen. Feyenoord en PSV willen de vleugelaanvaller dolgraag binnenhalen en hebben allebei circa vier miljoen euro over voor Driouech, die in Rotterdam vastligt tot medio 2025.

"PSV heeft zich afgelopen weekend vrij laat en voor het eerst gemeld", bespreekt Dijkhuizen op het clubkanaal de laatste stand van zaken rondom Driouech. "Dan zit je in een keer toch met een probleempje. En als het zo kort dag is dat je bijna geen vervanger meer kan halen.... Die nodig is mocht hij alsnog vertrekken. Dat geeft wel enige reuring tot vanavond 00.00."

Dijkhuizen geeft daarna antwoord op de vraag in hoeverre de transfergeruchten van invloed zijn op Driouech. "Voor hem is het moeilijk, omdat hij graag wil. Aan de andere kant is Couhaib heel eerlijk naar ons toe en die band is prima. Hij is open en eerlijk van karakter, dus dat gaat best wel goed."

"Maar er komt heel veel op hem af en hij heeft heel veel aan zijn hoofd. Het is natuurlijk een hele mooie kans voor hem. Dat wil hij ook graag. Dat spreekt hij uit en dat is ook logisch. Maar hij heeft ook begrip voor ons standpunt", zo benadrukt de coach van de Rotterdammers.

"Dus het is moeilijk voor hem. Ik heb vooral de focus op de ploeg. Ik denk dat we ons heel goed hebben voorbereid op Almere City", loopt Dijkhuizen vooruit op de ontmoeting met de nummer veertien in de Eredivisie van vrijdagavond.

Strijd
Feyenoord gaat zich toch weer mengen in de strijd om Driouech, zo beweert 1908.nl donderdag. Volgens het Rotterdamse fanmedium heeft Feyenoord inmiddels een formeel bod van ruim vier miljoen euro neergelegd in Kralingen, nadat bleek dat Bryan Gil 'onhaalbaar' zou zijn.

De soap rondom Driouech kent ondertussen vele hoofdstukken. PSV diende volgens het Eindhovens Dagblad eerder op de dag al een bod in, ter waarde van ruim vier miljoen euro.

Feyenoord heeft volgens 1908.nl datzelfde bod ondertussen ook op tafel gelegd bij Excelsior. De Stadionclub lijkt daarmee een streepje voor te hebben op de Eindhovenaren.

Wat kan Couhaib Driouech het beste kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajax zijnde toch gewoon die Forbs verkopen en deze jongen halen, wat lopen ze weer te slapen zeg

1 februari 2024 om 18:32

Blij dat ze liggen te slapen!

1 februari 2024 om 18:37

Dit is toch niet het niveau wat ajax na moet streven, leuk als derde viool. Niks meer niks minder

1 februari 2024 om 18:40

Dan moet je Forbs eerst ook zien te verkopen he... Clubs wilden hem alleen huren, heb je toch niks aan

1 februari 2024 om 18:40

Hou toch op man, Forbs heeft veel meer potentie. Het is maar afwachten wat deze jongen kan op niveau.

1 februari 2024 om 18:43

@mentalist. Op basis waarvan heeft Forbs meer potentie? Hoe kan je daarin nou zo stellig zijn? Forbs heeft nog vrij weinig laten zien

1 februari 2024 om 18:59

Forbs heeft jaren in de jeugdopleiding van een van de beste clubs op aarde gespeeld. Daar blonk hij zodanig uit, dat er interesse was van andere clubs om hem voor tientallen miljoenen aan te trekken.

Daarnaast heeft Forbs, terwijl hij dus volgens jou vrij weinig heeft laten zien, vrijwel identieke statistieken als je hem vergelijkt met Driouech.

Forbs: 1209min 2g4a
Driouech: 1618min 4G3A

1 februari 2024 om 19:14

Tsja, ik ben wel van de statistieken en als iemand gelijkwaardige statistieken heeft wil dat dus niet zeggen dat hij "veel meer potentie" heeft. Los van dat ik niet onder de indruk ben van wat Forbs tot nu toe bij Ajax heeft laten zien.

1 februari 2024 om 18:49

Wie zegt dat hij naar ajax wil? Hij wil naar psv en excelsior wil dat hij naar feyenoord gaat. Ajax is gewoon niet zo interessant meer.

1 februari 2024 om 18:54

Wie zegt dat hij naar PSV wilt?

1 februari 2024 om 18:56

Dat zeggen ze bij espn.

1 februari 2024 om 19:00

Klop hij wil naar psv en dan moet Feyenoord gelijk zeggen wij stoppen de onderhandelingen want de speler is niet gemotiveerd om bij ons te spelen

1 februari 2024 om 19:11

Crooswyker. Dat zou dom zijn, nu drijven ze prijs voor Psv in ieder geval nog op

1 februari 2024 om 19:17

Hoe kan je nou weten of hij het interessant vind als Ajax geen interesse heeft?

Hoezo heeft een Feyenoord een streepje voor als ze allebei 4mil hebben geboden? Ben benieuwd hoe dit eindigt, best een leuke speler voor allebei de clubs.

1 februari 2024 om 18:34

Omdat excelsior dan gelijk een vervanger heeft en toch een soort zusterclub aangezien benita
Hartjes en naujoks gehuurd zijn van feyenoord

1 februari 2024 om 18:39

Naujoks is gekocht

1 februari 2024 om 18:40

Van wat ik gelezen heb wordt Sauer aangeboden als huurspeler voor de komende 6 maanden. Dan zou Excelsior meteen een andere speler hebben voor de 2e seizoenshelft.

1 februari 2024 om 18:35

Denk omdat feyenoord een speler er bij aanbied die met huur de omgekeerde weg bewandeld. Op die manier heeft excelsior gelijk een vervanger.

1 februari 2024 om 18:45

D. Pranjic. Dat zal allemaal wel. Maar heeft de speler ook niet een hele belangrijke stem denk je?

1 februari 2024 om 19:11

Dat is toch een hele goede reden om liever in zee te gaan met Feyenoord? Als je een speler als Sauer er voor terug kunt krijgen is dat echt geen slechte deal voor ze. Ze gaan ook niks meer vinden in de laatste 5 uur.

1 februari 2024 om 19:16

FR-Berend. Wat ik bedoel te zeggen is dat Feyenoord misschien denkt een streepje voor te hebben. Maar het is altijd nog de speler die bepaald waar hij wel of niet speelt toch?.en als hij nou zou kiezen voor PSV wat dan?

1 februari 2024 om 18:56

Misschien los van het al genoemde...Rotterdam. Hij hoeft dan niet te verhuizen, of heeft minder reistijd.

1 februari 2024 om 19:02

Reken er maar op dat die jongen vrij snel verhuisd is naar een wat groter appartementje als hij voor Feyenoord kiest.

Van de zomer leek het een ongeluk, maar nu blijkt het geen toeval meer. Stewart, kan niet goed schakelen als er onverwachte dingen gebeuren. Die speler had er al moeten zijn voordat Vertessen vertrok. Dus zo onverwacht was dat zelfs niet. Dit lijkt erg op de situatie van de zomer toen er diverse verdedigers op de laatste dag voorbij kwamen met uiteindelijk Bella Kotchap als aanwinst.

1 februari 2024 om 18:41

Dan snap jij niet wat er gebeurt is, psv wil enkel een extra linksbuiten door het uitvallen van Lang. Is nog maar 1000x gezegd..

1 februari 2024 om 18:51

Het is bij iedereen bekend dat Lang dit seizoen blessuregevoelig is. Het is op zijn zachtst opmerkelijk dat PSV nu overhaast de markt op gaat terwijl ze dus een heel groot probleem hadden gehad als de blessure van Lang een week later, na het sluiten van de markt, was ontstaan. Dan heb je je zaakjes niet op orde

1 februari 2024 om 22:13

Ik snap wel wat er gebeurd is, wat er nu gebeurd. Chaos!!

1 februari 2024 om 18:42

Haters gonna hate, wat een non argument. Dus de enige voorganger is een situatie waarin het uiteindelijk wel gelukt is? Dan is het inderdaad wel een repeterend verhaal. Ik hoop dat het m dit x weer lukt.

1 februari 2024 om 18:42

Het zou natuurlijk mooi zijn als PSV een budget had om alles zo te regelen. Maar zo werkt het helaas niet.

Verder hoort het er natuurlijk wel bij dat je een beetje onderhandelt en dat kost nou eenmaal tijd. Buiten dat mocht het niet door gaan dan denk ik ook dat ze daar bij PSV niet echt van wakker liggen. Ook was dit een beetje een noodgeval door een blessure.

Als je Stewart moet beoordelen heeft hij het gewoon fantastisch gedaan.

Zowel Feyenoord als PSV hebben beide voordelen en zijn beide prachtige clubs om naar toe te gaan voor hem. Eigenlijk is er niet eens zozeer een slechte keuze te maken tussen beide clubs denk ik. Je moet je alleen afvragen of de stap van Excelsior naar de top niet gewoon te groot is. Er bestaat gewoon een aannemelijke kans dat puur mislukt omdat het teveel van het goede is. Helemaal met een wintertransfer, waar toch vaak een bepaalde mate van paniek/teleurstelling in verwerkt zit.

Als Excelsior nou gewoon El Gahzi haalt, dan kan Driouech lekker naar Psvke toe.

1 februari 2024 om 19:02

Zou een stunt zijn hoor, El Ghazi naar Excelsior. Al is het maar voor een paar maanden.

Psv heeft vertessen verkocht voor 4,5 zelfde bedrag als dat ze bieden op driouech dan had je toch net zo goed vertessen kunnen houden?

1 februari 2024 om 19:12

Sterker nog , dan hadden ze veel beter Vertessen kunnen houden

Ik heb al een tijd het gevoel dat ze bij Excelsior goed beleid voeren en dat wijst deze mogelijk transfer ook aan. Ze blijven eerlijk tegenover elkaar, ze willen hem niet onnodig vast houden, maar ze zijn ook vanaf begin duidelijk met hem dat er wel een vervanger voor moet komen.
Ik verwacht dat deze transfer nog wel goed komt vanavond, maar dat Feyenoord de winnaar zal zijn in de strijd met PSV, want dat is voor Excelsior de enige aanbieding die ook hun goed uit zou komen. Ze hebben inderdaad een vervanger nodig voor Driouech, anders kan je volgend seizoen Eredivisie helemaal op je buik schrijven, een half jaartje Sauer als stand-in levert ze dan nog een goed alternatief op. Ze moeten het sowieso hebben van goedkope/gratis aankopen, die ga je in deze fase van de transferperiode niet meer vinden.

mensen zien gewoon niet in dat feyenoord idrissi heel erg mist!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren