Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund vreest gedreven Ronaldo: ‘Wie heeft gezegd dat hij uit vorm is?’

Laatste update:

Thomas Tuchel gelooft niet dat Cristiano Ronaldo uit vorm is. Borussia Dortmund speelt dinsdagavond in eigen huis tegen Real Madrid, dat de laatste drie uitduels met de Duitsers in de Champions League verloor. Tuchel verwacht dat Ronaldo zijn ploeg genoeg problemen kan bezorgen.

/

"Wie heeft gezegd dat Ronaldo uit vorm is? En wat houdt dat in? Wie bepaalt dat?'', vroeg Tuchel zich maandagavond af tijdens de persconferentie. "Ik kan daar geen antwoord op geven. Het is makkelijk gezegd. Hij kan voor zijn ploeg op elk moment van de wedstrijd beslissend zijn. Daarom gaan wij uit van het sterkst mogelijke Real Madrid. Hij is een echte winnaar. Hij kan zijn team al helpen met zijn aanwezigheid en aura alleen."

"Het is een Champions League-avond en de beste spelers leveren op dit soort avonden hun beste prestaties.'' Tuchel weet dat Real Madrid in de laatste twee competitieduels niet tot winst kwam. "We hebben ze ook de laatste wedstrijden geanalyseerd, maar hebben niet gekeken naar het resultaat. Want we weten waar Real Madrid toe in staat kan zijn." Real Madrid boekte in de eerste groepswedstrijd een nipte zege op Sporting Portugal (2-1), terwijl Dortmund met liefst 0-6 van Legia Warschau won.

Gaat Borussia Dortmund ook dinsdagavond van Real Madrid winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het maakt niet uit of ronaldo in vorm of uit vorm is. Zo een goeie speler als hij kan altijd het verschil maken. of dat nou via een intikkertje, weergaloze kopbal of een harde schot is. Ronaldo kan altijd de verschil maken denk ik.

26 september 2016 om 23:20

Daar hoef je niet over na te denken, want dat is gewoon een feit. Die man kan 90 minuten onzichtbaar zijn en in extra tijd nog toeslaan. Hij is altijd hongerig voor goals en zal blijven proberen te scoren tot de fluitsignaal.

Hij is nu ontzettend gedreven, maar het moet er ook uit komen. Die bal op de paal tegen Sporting bijvoorbeeld of net niet die ene intikker tegen Villareal waar hij te laat kwam of net weer snel tegen de keeper aan schieten tegen Las Palmas of net die bal achter zich langs tegen Villareal waar Asensio gewoon op de goede plek staat. Het zit ook niet echt mee.

Zidane had helemaal gelijk om Ronaldo te wisselen want die man is 31 en heeft 2 maanden eruit gelegen met een fikse knie blessure en nog een wedstrijd gemist door ziekte. Fitheid en vorm heeft Ronaldo op dit moment niet. Ik weet niet of het iemand is opgevallen, maar meestal springt Ronaldo 20x in een wedstrijd om de bal te verlengen of bij een corner. Nu komt hij nauwelijks van de grond.

Hij is op dit moment 1 van de slechtste spelers in de La Liga. Het moet allemaal vanzelf een beetje meezitten. Ik denk als Ronaldo een goede goal maakt of assist geeft komt de rest weer vanzelf.

Wat een heerlijke pot kan dit worden! 4-1 volgens mijn glazen bol

26 september 2016 om 21:18

Laten we het hopen. Al verwacht ik een moeilijke avond maar waar we toch een punt uit halen.

Ronaldo is afhankelijk van zijn goals, nu hij niet heeft gescoord is iedereen over zijn zwakke spel bezig.
Als hij morgen beslissend is met zijn doelpunten, dan zal men niks zeggen over zijn spel.
Men zal direkt zeggen dat hij terug in vorm is.

We weten allemaal dat ronaldo onuitstaanbaar is als die niet scoort want voetballend hoef je niks van ronaldo te verwahten. Maar laten we ook eerlijk zijn iemand als ronaldo die 2 maanden eruit is geweest, heeft gewoon tijd nodig en zijn goals komen wel weer vanzelf alleen ik wou dat hij naast zijn goals ook wat zou bijdragr aan het spel van real... maar dat bestaat niet meer hij is voetballend zoals er heel veel zijn op deze aardbol niks bijzonders..

26 september 2016 om 22:35

Daar ben ik het met je eens. Al hoewel ik denk dat dortmund zal winnen morgen. Maar ja spelers als ronaldo en bale hebben maar 1 kans nodig en het kan raak zijn

26 september 2016 om 22:54

Dit wordt een open wedstrijd met veel doelpunten
Wordt 3-2 voor dortmund geloof mij maat

27 september 2016 om 11:20

Ik hoop dat je gelijk heb maat, verlies van dortmund uit en thuis. En verliezen van sporting uit. Zou een ultieme droom zijn :D
.

Kijk er in ieder geval naar uit. Hopen dat de wedstrijd zijn affiche enigsinds kan waarmaken. Garantie op een goede sfeer is er gelukkig sowieso.

Mooi dat er bij Dortmund een ploeg staat die herkenbaar speelt onder leiding van een degelijke coach. Ook nu weer een aardig team. Ben benieuwd of ze zich kunnen meten met Real Madrid morgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren