Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Domper voor Steijn: sleutelspeler ontbreekt in Klassieker tegen Feyenoord

Laatste update:

Steven Bergwijn zal niet aan de aftrap verschijnen in De Klassieker tegen Feyenoord, zo meldt De Telegraaf. De aanvoerder van Ajax kampt met een ontstoken verstandskies en moet derhalve het duel aan zich voorbij laten schieten. Steven Berghuis zal de aanvoerdersband overnemen van Bergwijn en zal door de afwezigheid van laatstgenoemde vermoedelijk een plekje in de aanval innemen.

Volgens het ochtendblad neemt Carlos Forbs namelijk, die nog goed was voor een doelpunt en een assist in de met 3-3 gespeelde wedstrijd tegen Olympique Marseille, de plek over van Bergwijn aan de linkerkant. Berghuis zal derhalve vertrekken naar de andere kant, waardoor op het middenveld een plekje vrijkomt voor Branco van den Boomen. Op de linksbuitenpositie heeft Steijn eventueel ook nog de beschikking over Mika Godts, waar ook Georges Mikautadze nog op de bank zit. De Georgiër speelde ook wel eens vanaf links in het verleden.

Voor Van den Boomen zou het de eerste basisplaats zijn sinds het met 0-0 gelijkgespeelde duel met Fortuna Sittard. Volgens De Telegraaf zal hij samen met Silvano Vos en Kenneth Taylor het middenveld vormen. Benjamin Tahirovic verliest na zijn matige optreden tegen Marseille daarmee zijn basisplaats. Achterin zal Steijn naar verwachting geen aanpassingen doorvoeren.

Eerder deze zondag kwam clubwatcher Mike Verweij al met een ander opmerkelijk verhaal over het extreem onrustige Ajax. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat is zaterdag namelijk de trainerskamer en andere kantoren binnengestormd. Volgens Verweij wilde de technisch directeur de druk rond De Klassieker en het 'mogelijke ontslag van Steijn bij een nederlaag tegen Feyenoord' opvoeren. De actie van Mislintat wekte de woede van de technische staf en andere medewerkers op Sportpark De Toekomst, zo klinkt het. Steijn was op dat moment overigens niet aanwezig om de td van repliek te dienen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Van den Boomen, Taylor, Vos; Forbs, Brobbey, Berghuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ja…normaliter natuurlijk onderdeel van de beste 11, maar het is al heel lang heel matig wat hij laat zien. Vervelende is wel dat je op deze manier moet blijven schuiven terwijl je nu gewoon zoveel mogelijk vastigheden wilt creeeren.

24 september 2023 om 11:52

De kansen van Ajax nemen nu juist toe.

24 september 2023 om 11:55

Ik denk dat dit wel eens een zege kan zijn voor ajax. Eindelijk onze echte aanvoerder met de band om en onze beste linksbuiten in de basis

24 september 2023 om 12:52

Het is inderdaad een zege voor Ajax. Was hier helemaal niet blij mee totdat ik zag dat vd Boonen zijn vervanger is, mits Ajax geen 4-4-2 gaat spelen met lange ballen.

Nogmaals een zege, maar Steijn had Godts als vervanger moeten opstellen. Wie je dan op links en rechts zet is om het even. De rest laat je staan zoals begin 2e helft afgelopen donderdag.

Uiteindelijk moet je Misehouy nog brengen voor Berghuis, maar die kan je ook brengen als Berghuis slecht speelt of moe is gestreden.

24 september 2023 om 12:03

Haha inderdaad. Schitterend al deze reacties, hier. Iedereen denkt hetzelfde

24 september 2023 om 12:24

Dit kan je toch best als een domper zien? In Geertruida heb je een geduchte tegenstander, waar er met name zonder bal tactisch veel gevraagd gaat worden. Ik ben heel benieuwd hoe Ajax dit gaat oplossen. Forbs naar links? Wie dan op rechts? Godts een kans geven en Forbs op rechts houden?

24 september 2023 om 12:29

Ik zou echt niet schuiven met Forbs. Dan eerder Godts linksbuiten.

24 september 2023 om 12:43

Ik zou inderdaad gewoon Godts opstellen en het middenveld versterken door Berghuis, Boomen en Tahirovic op te stellen. Taylor in plaats van Tahirovic kan ook; speelde prima tegen Marseille.

24 september 2023 om 11:54

Ik kreeg ook vraagtekens… Bergwijn… sleutelspeler…

Die mis je niet. Soms vraag je je toch al af of hij überhaupt wel op het veld staat

24 september 2023 om 12:04

Het komt als ajaxspeler ook wel goed uit om juist dit weekend een ontstoken verstandskies te hebben. Ik snap hem wel

Domper? Beter kon niet lijkt mij.

Mag het niet zeggen, maar dit kan ook een zegen zijn. Veel gaat verloren bij Steven de laatste wedstrijden...

Dat lijkt me eerder goed nieuws, nu is er nog kans op een resultaat ook

Totaal geen domper, hij is geen captain nog een dragende speler!

Dat zag je donderdag al, leek of hij een hele baal pruimtabak in zijn mond had.

Sleutelspeler? In het slechte spel misschien. Denk dat dit juist goed uit kan pakken vandaag voor Ajax.

Denk niet dat het wat uitmaakt wie je tegenover Geertruida zet hij vreet hem toch op.

24 september 2023 om 12:54

Forbs is heel wat moeilijker te verdedigen dan Bergwijn

Domper? Heerlijk! Wat is die gozer slecht zeg, komt nog geen stoeptegel voorbij en mist kans op kans.

Dit is geen domper. Dit is een zegen, puur omdat bergwijn aanvoerder is werd ie afgelopen tijd gespaard. Elke andere speler was allang gepasseerd geweest.

Denk eerder dat dit een domper voor feyenoord is..

Nou is dat een goed bericht want die missen wij echt niet, nu Godts voor in de plaats

Zoals Bergwijn dit seizoen speelt mis je daar niets aan, hopelijk haalt hij nog een keer of 5 z'n niveau voor de winterstop dan kan hij rechtstreeks richting Saudi Arabië.

24 september 2023 om 13:06

Van mij mag het nu al, stoor me iedere pot vreselijk aan die man. Lekker weg doen in de winter.

Een godsgeschenk. Als Ajax nu goed speelt moet hij zijn plek maar weer terugverdienen..

Als Feyenoorder haal ik hiervan, bakte er niks van en is totaal geen leider

Dat is toch een zege voor Ajax, met zijn gemis is de puzzel wellicht compleet en zal het elftal weer gaan draaien.

Nou wat een teleurstelling! Forbes nu op links?

Berghuis als aanvoerder tegen Feyenoord, wie had dat een paar jaar geleden gedacht

Pfff! Wat een verlies! Uitgerekend de speler die zo in vorm is. #sarcasm

Die man raakt geen knikker de laatste tijd, eerder een zege dat hij er niet bij is!

Bijzondere nieuwskop weer. Ik vroeg me direct af over wie dit ging want voor zover ik weet zijn er helemaal geen sleutelspelers in deze selectie. Volgens mij gaat Bergwijn dat overigens ook nooit worden als je ziet hoe weinig rendement hij heeft voor iemand met zijn ervaring.

Jammer, Bergwijn speelt altijd 1 van de 5 wedstrijden goed en die was toevallig vandaag.

Berghuis zie ik niet achter Hartmann aanrennen en Gaaie staat sowieso al veel te diep. Dit wordt een speeltuin links voir Feyenoord

Bergwijn is matig en geen leider, hoe mis je zo iemand? Of bedoelen ze Berghuis

Die mis je toch niet. Voegt niks toe en is in niks een aanvoerder. Kan geen een mannetje passeren en mist de makkelijkste kansen. Hij stelt al tijden teleur…

Of dit nou zo´n gemis is.. Hij raakt het hele seizoen al geen bal en er laat zien als aanvoerder ook totaal ongeschikt te zijn. Vind dit een mooi moment om het aanvoerderschap aan Berghuis over te dragen en een andere speler de kans te geven.

Bij het lezen van de titel van dit artikel, dacht ik dat het om Hato zou gaan. Een van de weinigen momenteel waarbij ik zou kunnen bedenken dat het jammer zou zijn dat die er niet bij zou zijn. De rest is zeer zeker vervangbaar, er zitten helaas geen tot weinig sleutelspelers in dit team. Dat het Bergwijn betreft kan nog wel eens een zegen zijn. Godts in de basis dan maar

24 september 2023 om 12:19

Besef even hoe bizar het eigenlijk is dat je in het huidige Ajax bij een sleutelspeler meteen aan een jochie van 17 denkt. Zegt genoeg over de staat van Ajax op dit moment. Hato is een geweldig talent uiteraard.

Wie Ajax kijkt staan eerder te juichen dan het een domper te vinden. Lekker die Godts de rest blijf zo staan.

Dat is geen domper , maar een zegen voor Steijn .

Domper? Sleutelspeler? Serieus? Hier mist Ajax helemaal niks aan. Mischien wel de grootste miskoop in de historie van Ajax. Wat er nu eigenlijk moet gebeuren is dat Forbs vandaag een wereldpot speelt op links. Zodat Bergwijn zich later vanaf rechts mag proberen te bewijzen. Waar zijn ongekende krediet en gebrek aan kritiek vandaan komt is mij een groot raadsel.

Domper? Eerder een zege, tijd voor Godts. Die kan het onmogelijk slechter doen.

Hahaha het is meer een domper voor feyenoord ja hihi. Ik denk dat de meeste ajax supporters dit als een zegen zien

Is dit een sleutelspeler? Hij heeft amper een handvol goede wedstrijden voor Ajax gespeeld. Nee, Ajax is denk ik zelfs beter af zonder hem

Dit is eerder goed nieuws voor Ajax. Die gozer voegt werkelijk helemaal niets toe. Rent vooral hard achter een bal aan om hem vervolgens hoog over te schieten.

Beste nieuws van de dag voor deze wedstrijd. 34 miljoen voor tikkie terug tikkie breed en de helft van de tijd niet meeverdedigen. En dan teamgenoten verwijten dat ze zich niet voor 100% inzetten.

Zal je zien dat het ineens begint te lopen als een geoliede machine wanneer Godts of Borges op links zijn plek overneemt. Als Bergwijn vervolgens herstellende is begint hij als wissel om na een invalbeurt niet meer opgesteld te worden. Vervolgens maakt hij een droomtranfer naar Qatar en verdient Ajax het aankoop- en salarisbedrag terug.

Mis je als Ajax zijnde weinig aan op dit moment. Is berghuis na vanmiddag de eerste speler die in de klassieker voor beide teams aanvoerder is geweest? Of zeg ik dan wat geks

24 september 2023 om 12:57

Denk Cruijff ook wel toch ?

Ik zie Veel mensen reageren met het is een zege.
Hij speelt idd heel slecht maar het is ook een gozer die de laatste tijd veel vuile meters maakt.
En iemand die toch altijd in de weer is met vaak een dubbele dekking.
Dus hoe slecht hij ook is, hij is toch altijd iemand om rekening mee te houden voor je tegenstander iets wat je niet hebt met die andere jongens.

Domper? Je speelt eindelijk eens met 11 spelers en de topper kansen verprutsen doet niet mee.
En er is nu een aanvoerder.

Dit is eerder een domper voor Feyenoord 😅

Ondanks dat ik Bergwijn echt zwak vind spelen heb ik wel het gevoel dat dit voor Feyenoord beter uitpakt. Voor mijn gevoel heeft Hartman meer moeite met de snelheid van Forbs dan dat Geertruida dat heeft.

Bah bah wat een reacties zeg, zijn jullie nou ajax fan
Vergeet niet dat heel het team niet goed draait.
Veel goede spelers weg niets voor terug gekomen door die misluktat.
Dat alles doet er geen goed aan en de onrust is nog steeds weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren