Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dikke nederlaag voor Real Madrid na drie strafschoppen en eigen goal

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagavond een forse nederlaag geleden in LaLiga. Het team van Zinédine Zidane verloor met 4-1 bij Valencia en zakt naar de vierde plaats in de Spaanse competitie. Carlos Soler was zonder meer de hoofdrolspeler: hij nam in totaal vier strafschoppen, al moest hij de eerste overnemen. De middenvelder groeide uit tot de eerste speler met een hattrick aan rake strafschoppen in een LaLiga-wedstrijd sinds mei 1996. Een eigen goal van Raphaël Varane completeerde de rampavond van de regerend landskampioen, die nog dankzij een doelpunt van Karim Benzema op voorsprong was gekomen.

Na een ongekende eerste helft ging Valencia met een voorsprong van 2-1 de rust in. Het team van Javi Gracia begon goed aan de wedstrijd, maar al snel werd het een monoloog van Real Madrid. Het team van Zidane domineerde en nam na negentien minuten de leiding in Mestalla. Benzema ontving de bal op de rand van het strafschopgebied van Marcelo en loste een krachtig schot, dat nog licht door Uros Racic van richting werd veranderd. Jaume Domenech had geen antwoord op de inzet van de Fransman: 0-1.

Valencia boog de achterstand echter om in een voorsprong, al was er nogal wat te doen rondom de treffers. Een voorzet van José Luis Gayà ging tegen de arm van Lucas Vázquez en de arbiter wees naar de stip. Thibaut Courtois keerde de inzet van Soler, die de rebound tegen de paal schoot. Het was Yunus Musah die de bal alsnog in het doel mikte. De VAR wees er echter op dat zowel Musah als Vázquez te vroeg het strafschopgebied in was gekomen bij de elfmetertrap van Soler. Laatstgenoemde moest zodoende de penalty opnieuw nemen en mikte dit keer wél raak, al zat Courtois nog wel aan de inzet in de linkerhoek.

Vlak voor de pauze nam Valencia de leiding: na een lage bal vanaf de rechterkant raakte Raphaël Varane de bal half nét voor Courtois, waarna het leer met een boog nipt over de doellijn ging. De VAR moest eraan te pas komen om te zien dat de Belg het leer te laat uit zijn doel haalde: 2-1. Nog geen tien minuten na de onderbreking wees Jesús Gil Manzano opnieuw naar de stip. Courtois bracht half redding op een schot van Gayà, waarna Maxi Gómez de rebound wilde benutten en het slachtoffer van een overtreding van Marcelo werd. Opnieuw nam Soler de penalty voor zijn rekening: hij koos dit keer voor de rechterhoek, net als Courtois, maar de 3-1 verscheen desondanks op het scorebord.

Het duel ging daarna ietwat op en neer, met kansen voor Gayà en Marco Asensio. Na een handsbal van Sergio Ramos kwam de VAR echter opnieuw in actie en werd de bal wederom op de stip gelegd. Weer nam Soler achter de bal plaats, weer koos hij voor de rechterhoek en weer las Courtois zijn gedachten. De bal belandde echter weer tegen de touwen: 4-1. Zidane wijzigde zijn elftal in het restant van de tweede helft, maar Real Madrid was niet in staat om het duel nog enigszins spannend te maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verloren van het slechtste Valencia in jaren!! Asensio, doe die eens weg, wanneer er een sjeik of Rus 60 miljoen wilt betalen, ik zou zeggen weg ermee, vond em altijd wel een beetje overschat, op 1 hand te tellen wanneer hij goed heeft gespeeld (supercopa tegen Barcelona ooit, Ajax en na zijn rentree na de Corona break! Isco jaren niks! Sta je in de basis, bewijs dan het ongelijk van de trainer, slaapzak! Je hebt 2 a 3 topkeepers die nooit een penalty stoppen Dat zijn Courtois en Oblak en een beetje Onana erbij, de afgekeurde was heel slecht geschoten hoor!!Ramos moet een keer tegen hem schreeuwen: stop eens een keer een penalty man!! Zoals lerby deed tegen Van Breukelen in de finale van Europa cup 1...verdient verloren

8 november 2020 om 23:00

Onana die nooit een penalty stopt? Zou daar toch nog eens een keer naar kijken.

8 november 2020 om 23:01

Heel weinig, maar voor Oblak en Courtois.. dat ik Onana erbij zet, is maar een bijzaak

8 november 2020 om 23:00

Daarmee doe je Asensio te kort vind ik. Seizoen 2016/2017 - 2017/2018 speelde hij erg goed. Zo zie je maar wat een ernstige blessure kan doen met een carriere. Hij is niet de enige die het is overkomen in Madrid. Jese Rodriguez ging hem al voor.

9 november 2020 om 01:05

Was het bij Jesé ook niet vooral een mentaliteitskwestie?

8 november 2020 om 23:06

Door de selectie moet een bezem en dat gaat komende zomer ook gebeuren. Ze hebben niet voor niks alleen maar verkocht afgelopen zomer. Spelers als Modric, Asensio, Marcelo en Isco zullen wel vertrekken. Dit wordt gewoon een tussen jaar, waarin je alsnog kampioen kan worden. Barca en Atlético zijn ook niet geweldig, de gelukkigste zal de titel pakken.

8 november 2020 om 23:42

Haha zeggen dat die nooit een penalty stopt om daarna te zeggen dat die afgekeurde penalty slecht geschoten was.
Nou iedere gemiste penalty is dan slecht geschoten...
Overigens is deze nederlaag toch de oorzaak van een slechte defensie. Zoals wel vaker dit seizoen.

9 november 2020 om 00:36

Ik moet toegeven dat ik niet altijd naar Real Madrid kijk, Maar Asensio kan toch wel heerlijk voetballen. Maar ja dat kan een Isco ook en ik weet dat ook hij soms gewoon heel afwezig is. Zal het dan toch het te veel succes op jonge leeftijd hebben? Isco was jaren geleden echt fantastisch, Maar soms lijkt het alsof ze er gewoon niks om geven

Nederlaag was te verwachten met deze opstelling, maar de manier waarop.... Valencia speelt niks klaar, maar krijgt vier letterlijk cadeautjes. Zidane moet echt stoppen met zijn vriendjespolitiek. Isco, Vasquez, Marcelo en Varane kunnen gewoon niet meer. Met name die laatste twee begin ik echt zat te worden. Met Mendy in de basis heeft Real nog nooit een La Liga wedstrijd verloren en met Marcelo de laatste 7 van de laatste 10 wedstrijden. Varane was eerst een amateur zonder Ramos, maar nu ook met Ramos. Schandalige eigen doelpunt maakt hij weer. Als Militao nu geen kansen krijgt, dan weet ik het ook niet. Voorin was het weer slap allemaal. Vinicius is leuk als 12e man, meer niet. Asensio is niet meer wat het was door zijn blessure. Vind het jammer voor Rodrygo dat hij alleen mag invallen. Speelt veel volwassener dan Vinicius en is niet zo blind als hij in de 16 komt. Achja zolang Zidane coach is, zullen deze fouten telkens gemaakt worden.

8 november 2020 om 23:22

Gap ga lekker Barcelona volgen en houd je onzin voor je... Jezus hoeveel azijn kan je wel niet hebben...

Dit is pech ten top. Eerste penalty tja... 2e penalty tja.... 3rd was nog ongelukkiger.. vriendjes politiek lol... Isco zet Zidane bijna altijd op de bank.

En even voor jou herinnering, jij was de eerste die als de kippen erbij was toen Zidane terug kwam.

Real verloren helaas op naar de volgende wedstrijd.

8 november 2020 om 23:28

Kom met bewijs dat ik voorstander was van aanstelling van Zidane. Ik heb het altijd een slecht idee gevonden. Real heeft genoeg talent in huis, maar Zidane kiest telkens voor spelers die hem succes hebben bezorgd. Hou jij je onzin maar voor je gap, met je pech ten top.

8 november 2020 om 23:31

Meneer boven je maakt in zijn ogen goede punten en geeft redenen waarom hij denkt dat het niet werkte vandaag (of in het algemeen). Terwijl jij komt met ‘1ste pen tja 2de tja’. Ik ga zeker akkoord met je dat je niet te veel moet blijven hangen aan 1 wedstrijd. Het zijn uiteindelijk maar 3 punten en het seizoen is nog lang, maar kritiek geven is heel belangrijk. Ben geen Real supporter maar ik zie over de jaren heen dat Real-fans veel lijken op die van Fenerbahce (my team): allebei doen ze er alles aan om hun team maar te beschermen denkend dat ze hun ploeg een ‘favor’ doen door nooit kritiek te uiten. Kritiek moet, niet alles zo snel afzwaaien.

9 november 2020 om 08:11

Kritiek moet niet maar mag, en sommige hier doen of courtois kan er niks van. Als je in een schiet tent staat is het soms lastig. En al zeker als er 3 pingels komen, normaal is een pingel onhoudbaar eens goed getrapt moet hij binnen zitten. Want doelman moet volgens de letter op de lijn blijven. Ik vind zidane toch veelal vasthouden aan dezelfde spelers. En isco, vazquez,... moet je toch verkopen en vernieuwen. Het begint allemaal wat oude brak te worden.

Ongelofelijk onder de maat, is er dan niemand bij het "grote" Real Madrid die kan koppen? Verder doen ze er verstandig aan te kijken in de Barca keuken en te hervormen want op deze manier zul je voorlopig in Europa in ieder geval geen rol van betekenis meer spelen. Courtois, Benzema, Mendy, Casemiro en Asensio zijn daar op dit moment de beste spelers maar voor de rest moet het echt op de schop. Hallo 9e plek in een competitie die echt kwaliteit moet gaan zien aan te trekken om niet verder weg te zakken

8 november 2020 om 23:03

Ja want Barca heeft het op een rijtje. Arthur ruilen voor Pjanic, Busquets verkiezen boven Puig, contract verlengen van Pique en ga zo maar door. Florentino Perez was al goed bezig met verjongen. Maar dan heb je de juiste trainer nodig en niet Zidane.

8 november 2020 om 23:06

Barca is al op weg om een nieuw team te bouwen. Los van een trainer heb je vooral een visie en missie nodig, daar moet het bestuur voor zorgen. Het is 5 voor 12 en anders wordt het gewoon Europa League

8 november 2020 om 23:43

Opportunistisch gelul dit. Tot kort zat iedereen elkaar na te praten dat barca nog niet begonnen was met verjongen en madrid was daar al veel verder in zogenaamd. Maar na 1 verliespartij veranderen degene die amper nadenken over wat ze zeggen van mening. Geef aan mij aan op wat madrid niet doet dat barca wel heeft gedaan waardoor je zegt dat barca al een nieuwe team bouwt.

9 november 2020 om 11:05

Trainerwissel, lean-principe toegepast in de bestaande selectie moment van instap Koeman en zoeken naar het optimale format vwb veldbezetting. Lijkt me helder toch?

9 november 2020 om 14:21

Je bent niet goed ... Zeggen dat Real Madrid een voorbeeld moet nemen aan Barcelona!? Want die doen het stukken beter als Madrid? Volgensmij is Madrid toch echt bezig om een jong team te bouwen met Vinicius, Rodrygo, Reinier, Valverde, Jovic, Militao, Mendy, Kubo, Brahim Diaz etc? En dan moeten ze een voorbeeld nemen aan een club die een middenvelder van 22 ruilt tegen eentje van 29. Of moeten ze een voorbeeld nemen aan het geweldige transferbeleid? Of misschien toch een voorbeeld nemen aan de corona maatregelen die Barca heeft genomen om vervolgens 25 miljoen voor Dest te betalen en daarna aan de selectie vragen of ze een beetje geld kunnen inleveren? Sowieso zag ik een hoop onzin voorbij komen maar op het moment dat ik las dat je Asensio een van de sterke spelers vind kan ik je met alle respect niet heel serieus nemen. Hij heeft na zijn blessure letterlijk 1 goeie wedstrijd gehad en dat was tegen Ajax.

Nou met dank aan de scheids/Var,ane luie Isco en gatenkaas Marcelo. Werelds gedaan. Wat een hopeloze selectie hebben we zeg. Geen enkel ander coach zou hier veel mee kunnen doen. Het is zo zwak op vele plekken. Helaas. Het begon vandaag degelijk, controle, 0-1 en toen ging het abrupt fout. Een drama gewoon. Zoveel beperkingen is gewoon teveel van het goede en als scheids ook nog mee gaat doen dan is het wel snel klaar. Leek een beetje op Feyenoord v Wac van laatst. En Zidane reken ik vooral het rouleren, dat verkloot zoveel helaas, elke keer weer. Zonder Mendy bijv. is het gewoon meteen een probleem. Sommige spelers verdienen het niet om minuten te krijgen helaas!

8 november 2020 om 23:05

Varane die een eigen doelpunt maakte bedoelt hij. De scheid was ook zak, maar niet de reden dat Real heeft verloren.

8 november 2020 om 23:01

Wil je serieus dit op de arbitrage afschuiven ?

8 november 2020 om 23:05

Nu niet he, als barca wat tegen krijgt is de wereld te klein. Ik geef duidelijk aan Var, Varane, Isco en Marcelo, dus allen samen. Of daar lees je zeker over heen. Var, momenten was zowat 10min, krijgen maar 4 min extra tijd. Die eigen goal van Varane, Asensio ervoor wordt op het gezicht geraakt en die speler hangt op em zowat, was een overtreding en Marcelo op Gomez was nauwelijks iets. De andere 2 handsballen waren wel terecht, laat dat duidelijk zijn. En ernaast dus de slappe hap van Varane, Isco en Marcelo.

8 november 2020 om 23:13

Ohja want real ging 4x scoren in die 6 min extra blessuretijd, achter t verlies gewoon en kijk vooruit

8 november 2020 om 23:17

Als je het gevolgd had, de eerste helft was het 4min extra tijd, en daar doel ik op. De 2e einde was het 6min extra tijd. Nog wat anders te melden?

9 november 2020 om 10:46

Hij bedoelt dat real in die 6 min extra tijd (10-4) die jij zo graag had willen hebben nooit 4 doelpunten had gescoord, dus waar maak je je zo druk ovee?

Man man man, werkelijk kinderachtig dit.. Ik blijf me er om verbazen hoe nou niemand is keihard met de vuist op tafel slaat daar

Varane moet echt in de spiegel kijken want die man is rampzaaaaaaaaaaalig dramatisch. Zidane ik verlies met de wedstrijd respect voor je. Perez gaat een drukke zomer transferwindow krijgen want dit is echt ongelofelijk. #zidaneout

8 november 2020 om 23:04

Wisselen met Arteta😂?

Wat Real hier vandaag heeft meegemaakt is echt pech maar soms ook stom zoals Ramos. Ik dacht dje gaan Valencia kapot maken want wat was Valencia waardeloos. Ze konden de bal niet eens 3xna mekaar spelen. Jammer voor Benzema want dat gun ik niemand alleen wordt het wel lastig zonder hem voorin.

Wat een dramatische wedstrijd voor Real. Wordt een lang seizoen. Wanneer gaan ze een keer een spits halen die wel 30 in het netje legt? Benzema scoort dan wel, maar het is vrij triest!

Dit is toch prachtig. Valencia is dit hele seizoen aan het teren op dit soort onkunde. Zakken compleet door de bodem om vervolgens ineens hun eigen niveau te ontstijgen. Maar die VAR ook echt belachelijk hoelang ze voor alles nodig hebben. Man man man

Benz lekkete goal btw, hoop dat zijn blessure meevalt

Weer even met beide benen op de grond gezet, die varane verdiend het niet om in de basis te staan want die speelt al maanden dramatisch en asensio blijft wel erg overschat vind ik ook.

Tenenkrommend, echt waar. Je verliest hier door 3 penalty's en een eigendoelpunt. Mensen die de wedstrijd niet hebben gezien en alleen de score checken en denken van, wow Real Madrid is zoek gespeeld. Nee, dat klopt dus niet. Real heeft aan cadeautjes gedaan vandaag, zoals ze dat wel iedere jaar doen tegen Valencia in Mestalla. Iedere jaar hetzelfde liedje. Masterclass van Zidane ook weer met z'n Asensio, Isco en Marcelo. Drie spelers die geen wedstrijden voor je winnen, maar Zidane besluit om ze toch maar op te stellen in een uitwedstrijd die je zelden wint. Ik wist het gewoon voor de wedstrijd dat je deze niet zou winnen met die drie in de basis. Het is niet eens de schuld van de drie genoemde die opgesteld worden, nee dat is de schuld van Zidane. Iedere blinde ziet dat Asensio, Isco en Marcelo niet in de basis horen. Met Mendy in de basis, nog nooit een La Liga wedstrijd verloren, maar onze kale vriend besluit toch maar om Marcelo op te stellen. Gewoon puur om die jongen ook lekker tevreden te houden, wat ten koste gaat van het resultaat. Met Marcelo in de basis van Cadiz en Shaktar verloren en nu vandaag ook weer van Valencia. Varane vind ik ook heel erg slecht aan het worden. Hoe die weer de 2-1 weggeeft, echt absurd gewoon. Zulke dingen, kan Zidane niks aan doen. Hopelijk is Isco ook weer blij dat die 80 minuten heeft gespeeld. Dikke heeft weer eens niks laten zien. Isco, Marcelo, Varane, Asensio. Stuk voor stuk spelers waar ik klaar mee ben. En als Ramos ook nog is een volleybal gaat doen in de zestien, dan houdt het op. Valt me nog mee dat die niet een rode kaart heeft gepakt want zo is Ramos ook. Gewoon slecht allemaal dit. Verloren van misschien wel het slechtste Valencia ooit. Schandalig.

8 november 2020 om 23:21

Mijn eerste reactie was, is de var met vakantie. Real 3 penalties tegen, dat kan toch niet

Geen vuiltje aan de lucht de eerste 30 minuten en ook nog prima veldspel. Dan begint het Cirque du Real en geef je op belachelijke wijze gewoon drie penalties weg in een wedstrijd. Die van Marcelo was discutabel maar goed het zal wel, soms zit het mee soms zit het tegen. Makkelijkste hattrick ooit voor Soler en door individuele fouten verlies je van misschien wel het meest kwaliteitsarme Valencia van de 21e eeuw. Profvoetballers die constant voorzetten geven terwijl er misschien een op de tien bij een medespeler aankomt als enige tactiek, werkelijk schandalig gewoon. Had het er eerder ook al over maar Jovic moet gewoon een transferverzoek indienen, er is geen eer voor hem te behalen bij Real. Nee hij is ook niet de redder, maar als je zelfs geen eerlijke kans krijgt om de momenten waarop je team doelpunten nodig heeft dan heb je de verkeerde club gekozen. Edit: Dan was ik de opperclown Varane nog helemaal vergeten te benoemen. Als Zidane die jongen na de interlandperiode nog steeds laat staan dan is het wel duidelijk dat laatstgenoemde niet puur voor de winst speelt en liever vriendjespolitiek bedrijft.

Kang in Lee wordt een geweldige speler. Ondanks dat Sierd hem afkraakte wat overigens soms wel terecht was zie je het enorme potentieel. 1 van de weinige echte spelmakers met onverwachtse steekballen. Goh wat mis ik zulke spelers. Juan Carlos Valeron, mijn favoriet Pablo Aimar en Rui Costa. Spelers met van die magische steekballen waarbij je denkt huh hoe kan dat nou? Hij heeft die kwaliteiten ook en zal samen met Joao Felix behoren tot dat uitstervend ras.

Modric weer een paar balletjes ala Johan Cruijff

Volgend seizoen moet er echt een grote uitverkoop plaats vinden Varane , Vázquez ,isco , marcelo , kroos mariano militao Vinicius en Jovic maar wegdoen. We hadden heel veel pech deze wedstrijd maar het gaat mij niet alleen om deze wedstrijd maar alle wedstrijden de afgelopen 2,5 jaar. Als je deze jongens verkoopt inclusief bale en ceballos kan je er aardig wat kwaliteit voor terug halen. Een camavinga mbappe en skriniar bv

Wat mij betreft is spelen zonder publiek het beste wat de Madridistas ooit is overkomen. Want ik zou echt geen euro uitgeven om dit te zien. Please, Varane? Marcelo? Isco? Bedankt voor alles maar als ze van de club houden dienen ze vandaag nog gewoon een transferverzoek in, want Zidane heeft de ballen niet om ze weg te sturen. En ik wil niemand meer over Vardrid horen.

8 november 2020 om 23:10

Varane geef ik nog het voordeel van de twijfel! Maar die heeft sinds Man City in Juli inderdaad een ‘klik’ gekregen, in de negatieve zin. Maar hij is nog ‘jong’ hij kan zijn niveau terug opkrikken. Isco zeg ik al jaren dat die fantastisch kan voetballen, maar niet voor de absolute top. Daar is zijn handelingssnelheid (veel) te laag voor. En Marcelo, ja, zijn beste jaren zijn voorbij zeker? Is er een terugkoopoptie voor Reguilon?

8 november 2020 om 23:25

Vooral ook Isco, verbaasd me dat nauwelijks iemand hem bekritiseerd. Man wat een luierik is dat zeg. Ongekend. Speelde zowat demonstratief, strompelde maar wat terug. Kan echt niet.

8 november 2020 om 23:40

Ja idd! Je hebt helemaal gelijk. Zo irritant hoe hij altijd de bal te lang bij zich houdt. Als het lukt, dan ziet het er fantastisch uit maar hoevaak lukt het? Ik ben helemaal klaar met die jongen.

9 november 2020 om 09:11

Waren gewoon drie terechte strafschoppen hoor. Niks mis mee. Moet echt rot zijn om er drie tegen te krijgen in 1 wedstrijd, maar dat behoort altijd tot de mogelijkheden.

9 november 2020 om 10:02

Ik vond ze ook terecht. Maar als de VAR pro Real was zoals velen Barca fans beweren dan hadden ze voor een overtreding op Asensio gefloten. Om maar een voorbeeld te noemen.

9 november 2020 om 12:12

Tjah, zo gaat dat heen en weer he. Dat weet jij ook. Moet je je verder niks van aantrekken.

Als er nu nog 1 iemand durft zeggen dat Real de VAR altijd mee heeft. Elke penalty was terecht. Maar het was de VAR die het steeds moest doorgeven/bevestigen. En kan me iemand zegge wat de discutie was van die eerste penalty? Met buitenspel wist ik dat het bovenlichaam telt, maar bij een strafschop dacht ik wat het om de voet ging. En kan er iemand Vinicius op ebay zetten? Die jongen wordt slechter per wedstrijd dat hij speelt!

Zidane vroeg om Jovic maar hoe in hemelsnaam ga je hem aan de praat krijgen met 5 min nog op de klok. Ik vind dat je hem echt kapot maakt zo. Geef die jongen wedstrijd achter wedstrijd, gun hem een penalty wanneer je er 1 krijgt. Ik vind het wel erg voor zulke spelers man

8 november 2020 om 23:27

Hij heeft minuten genoeg gekregen in het begin, 3 x basis en faalde keer op keer. Zo lui en onzeker tjsa. Dan houdt het op en zij trainen met hem dagelijka dus. Als hij er echt klaar voor zou zijn, dan zou hij wel meer spelen.

8 november 2020 om 23:37

Hahaha genoeg minuten gekregen hou toch op man. Jovic heeft sinds z'n transfer in alle competities 1007 minuten gemaakt volgens Transfermarkt, omgerekend naar 90 minuten zijn dat iets meer dan 11 wedstrijden. Hoe verwacht je dat een aankoop van 60 miljoen zich in het team manifesteert binnen 11 hele wedstrijden, waarvan de meeste minuten die hij gekregen heeft van die klote invalbeurten als vandaag zijn van een paar minuten.

8 november 2020 om 23:38

Is dat zo? Met Zidane weet je het niet hoor. Hij kan overigens nog 100x in de basis starten, als er telkens een maand tussen twee speelkansen zit is dat helemaal niets waard. Laat zo'n knul een keer 3-4 wedstrijden na mekaar ritme opdoen. Helemaal eens met MSN

8 november 2020 om 23:43

Nee prima, jullie weten het vast allemaal beter. Trainen met hem, zien hoe hij zich manifesteert in het team en op de trainingen. Ik heb hem gezien in de matches, ja eerst was het weinig maar dit seizoen in het begin, heeft aardig wat kansen gehad waar oa 3x een basisplek. En heeft hij daarin overtuigd? Totaal niet. Integendeel. Oogde lui, en onzeker. Tjsa. Toen Mayo erin kwam liet hij al meteen meer zien, en leverde toen ook die penalty op tegen Betis. En ook zo'n Mariano is daarin gretiger en overtuigender als hij maar een paar minuten mag spelen. Niet voor niets komt ook vandaag weer Mariano eerder erin dan Jovic. Kom op hoor.

9 november 2020 om 00:13

3x oo rij basis serieus? Noem je dat kansen? Je moet dan juist door blijven steunen net als wat Koeman met griezmann doet.

9 november 2020 om 00:58

En dan? Benzema banken die weer begint te scoren? -_-

Schandalige vertoon van Real. Niks gecreëerd, geen diepgang, geen kwaliteit niks nada...Ik moet de namen van de spelers van Valencia googlen,want buiten José gaya ken er bijna niemand, allemaal jeugdspelers...

8 november 2020 om 23:14

Nja, Maxi Gomez, Cheryshev, Carlos Soler, Gabriel Paulista, Daniel Wass en Jaume Domenech zijn toch gewoon gevestigde namen in La Liga?

9 november 2020 om 00:29

En je vergeet Gameiro misschien nog haha, de arrogantie van de Madrilenen is gewoon afgestraft, Real speelde gewoon heel slecht en dan krijg je dit.

Los van dit vind ik het echt prachtig voor Toni Lato (ookal kwam hij 10 minuten invallen) dat hij maar indruk blijft maken bij Valencia als wissel linksback. Deze jongen heeft een enorm moeilijke periode in Nederland meegemaakt, doordat van Bommel hem met opzet geen kansen gaf. Heeft het bij Osasuna na een half jaar lang niet te spelen mooi laten zien en nu maakt hij zoals in zijn oude vorm van 2016/17 weer indruk. Echt van waarde voor Valencia zou prima functioneren als vaste linksback mocht Gaya vertrekken. Ik vind het wel overigens jammer dat Valencia Centelles heeft verkocht aan een club uit de tweede divisie, die had heel veel potentie, als ik wist dat hij deze keuze zou maken had ik hem toch destijds bij een eredivisie top 6 club aangeboden.

Goed voor de competitie, maar het wordt heel raar met al die inhaalwedstrijden. Real en Barca moeten opletten van de anderen dit jaar denk ik.

Waarom probeert Real Lukaku niet te halen voor volgend seizoen ?
Benzema is nog top maar wordt ook wat ouder.
Lukaku kan met hem samen in team passen.
Ik zie Rom wel passen bij Real, mits de aanvoer er is...

9 november 2020 om 07:58

Lukaku of Haaland idd. Van die klinische beren.

Dit is totaal op de rekening van Zidane! Gasten als Isco, Asensio en Varane laten spelen voor zo een club als Real is gewoon te gek voor woorden, die zouden met alle respect bij een Everton moeten vechten voor een basis plek. Maar ik zei het vanaf het begin al dit word een hele lelijke, moeizaam, vermoeiende seizoen, omdat Zidane gewoon heel erg koppig is en niet de ballen en de tactiek beheerst om een ander soort spel te spelen. Je hebt de spelers er voor zoals een Odegard, Rodrygo of desnoods met een Mariano in een 2 spitsen tactiek, maar hij weigert om door te selecteren en geeft prutsers de kans.
Ik ga geen woorden meer vuil maken want ik krijg echt hoge bloeddruk van het spel en van spelers die week in, week uit mogen starten zoals een Varane.
Die man heeft al 2-3 jaar totaal niks goeds gedaan, is ipv stil staan in zijn ontwikkeling juist achter uit gegaan, verdedigend vandaag weer de blunder van de hele week op zijn naam door de bal in eigen doel te verwerken om vervolgens een k** bal terug te kopen die terecht komt bij Valencia, hoeveel fouten mag deze man maken om hem uit de basis te houden.

8 november 2020 om 23:29

Eens hoor. Dat rouleren met deze selectie is killing. Maar het is ook echt een dilemma, want je hebt ge maken met blessures, covid en een drukke programma. Maar jep spelers als Isco en Marcelo bijv. moeten gewoon niet meer spelen met alle respect. Isco speelde gewoon demonstratief en lui vandaag, echt lachwekkend. Wat een drama selectie is het zo. Te veel beperkingen.

Vini, jovic, varane, isco, vasquez, mendy moeten echt weg. Marcelo kan blijven als wissel samen met rodrygo en ascensio. Maar al deze namen zijn real madrid niet (meer) waardig.

8 november 2020 om 23:52

Mendy? Met hem verliest Real nooit! -_-

vind het wel geinig. Er is echt niets nieuws onder de zon hoor jongens. Sinds Zidane's terugkeer eind seizoen 2018/2019 ben ik al helemaal klaar met zijn domme opstellingen, slome wisselbeleid en vriendjespolitiek. Om nog maar te zwijgen over het feit dat er gewoon geen lijn in het spel zit en elke week maar wat anders gedaan wordt. Het enige constante is een overvloed aan voorzetten alsof Ronnie er nog steeds loopt. Het is imo bijna 18 maanden te laat maar lijkt erop dat de meeste fans nu mijn mening delen. Gek hoeveel een titel verbloemd he jongens...

Kom maar door met Pochettino. Imo veel beter geschikt om terug van 0 op te bouwen met jonge jongens. Zidane houdt teveel vast aan zijn vriendjes. De beste ter wereld wanneer je met tig vedettes moet spelen maar zelf een team opbouwen? Waardeloos.

8 november 2020 om 23:52

Nou ik zeker niet. Maar goed, erkennen dat de selectie zo zwak is als wat zal je zeker niet. Geen enkel andere coach gaat hier meer uit krijgen. Daarnaast hebben we te maken met blessures, covid en een drukke programma. Luie voetballers als Isco, spelers die op zijn als Marcelo, matige aanval met Vini, geen killer etc. maar nee alles ligt aan de coach tsja. Solari en Lope konden ook weinig uithalen waarom denk je? Of neem Barca, Valverde moest weg, nou met Setien werd het niet beter en ook met Koeman is het zoekende. Waarom denk je? Als je selectie zuur is dan houdt het op. Men zou geduld moeten hebben en wachten op een vruchtbare transfer in 2021, niks anders. Er mist zoveel in dit team helaas en spelers als Marcelo en Isco moeten vertrekken. Oja nog een vraag, heb je gezien hoe Isco speelde?

9 november 2020 om 10:08

Als je selectie op is dan kan je twee dingen doen. Blijven doorgaan met die jongens die helemaal op zijn (isco, varane, marcelo, etc) of ze gewoon volledig aan de kant schuiven en de jonge gasten er week in week uit in gooien. Je gaat de titel toch niet winnen, waarom dan niet vandaag al beginnen met een wederopstand. Dan hebben die jongens tenminste de kans om zich volop te ontwikkelen. Dat er niets gewonnen wordt met deze selectie kan je Zidane misschien niet aanrekenen. Dat achterlijk en nostalgische selectiebeleid daarentegen... dat varane op het veld staat en debet is aan 3 tegendoelpunten...

9 november 2020 om 11:02

Eens hoor dat zou het ideale plaatje zijn maar helaas is het niet zo makkelijk. En daarentegen is het deels ook gewoon gebeurd. Bedoel Mendy speelt bijna altijd, Valverde eveneens. Vini krijgt genoeg kansen. De oude garde die spelen, spelen terecht Ramos, Benz e.d maar je snapt toch wel dat er gedwongen gerouleerd moet worden? Vanwege dus de opgenoemde redenen. Of Odegaard, ik weet zeker dat als hij fit blijft veel meer gaat spelen. En dan is Hazard er weer niet bij. Wat betreft Isco en Marcelo ja dat moet wel klaar zijn. Isco was echt bizar slecht, instelling zo lui en in een wandeltempo, verdient geen enkel minuut meer wat mij betreft. Maar zowat iedereen aan de kant schuiven gaat ook niet zomaar, dan krijg je gegarandeerd een grimmige sfeer in de selectie. Je hebt toch te maken met vedettes. Of ze moeten vertrekken en als ze er zijn is en blijft het lastig. Daarom blame ik de spelers meer dan de coach van wat ik van sommige zie op het veld.

Dit is werkelijk waar een van de meest clowneske optredens van Real Madrid die ik in 5 jaar heb gezien.laat ik vooropstellen dat ik Valencia fan ben en dat ik ontzettend blij ben met deze overwinning maar wat is Real Madrid nog? Het concept van Vinicius junior is een talent is heel achterhaald inmiddels wat een slechte speler is dat.het is ook gewoon een keer klaar met Varane en Ramos, die 2 zijn echt verleden tijd, ook Asensio en Marcelo moeten gewoon wieberen. En mensen kunnen wel zeggen Var lencia maar als Ramos letterlijk de bal wegslaat als een een of andere volleyballer dan vraag je er ook om, uitstekende wedstrijd van Valencia overigens, Spelers als Hugo guillamon, Gaya en Soler hebben weer wat vertrouwen kunnen tanken. Zelfs Jaume Domenech speelde een goede wedstrijd en bij hem had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Amunt Valencia!!!!!!

9 november 2020 om 00:18

Kom op man, sergio ramos kan er niks aan doen aan die handsspel.Beste verdediger aller tijden...real had 70 procent balbezit maat te weinig kwaliteit in de selectie om iets te forceren.

Dit was echt een onnodige verliespartij. Spelers als Isco,Marcelo,Varane,Vazquez, Asensio moeten gewoon nooit meer opgesteld worden die hebben meerdere keren laten zien dat ze niet goed genoeg voor real madrid zijn. Hopelijk worden er in de zomer goede versterkingen gehaald want dit elftal is gewoon Real Madrid onwaardig.

Pff wat een wedstrijd van Real.. ongelooflijk dat Zidane niet inziet dat de bijna helft van deze selectie niet Real Madrid waardig is: Lucas V., Asensio, Isco, Nacho, Marcelo en Casemiro. Vini, Rodrygo moeten elders ervaring opdoen. Odegaard en Jovic moeten het vertrouwen krijgen en wekelijks minuten maken. Benzema ben ik kotsbeu gezien. Volgens mij weet hij niet dat hij als DE spits voor het doel moet staan. Ik erger mij dood als hij de bal op het middelveld komt halen om nadien hopeloos te laat komen voor doel. Haaland, Mbappé en Kanté zijn meer dan nodig. Komaan Perez, tover nog wat galaticos uit uw hoed!

Wat ik niet kan begrijpen is dat er een speler voor 60 mil wordt gehaald ( jovic ) en dan totaal niet gebruikt wordt !! Vanaf t begin geen kans gehad om zich te bewijzen ( lekker voor t zelfvertrouwen ) dan ga je je toch afvragen waarom die gehaald is en op advies van wie ? Oh en Zidane mocht je dit lezen je bakt er niks van ondanks de behaalde UCL titels !! Want met de ploeg die je tot je beschikking had toendestijds was Mn buurman uit Congo ook wel kampioen geworden in de UCL !

9 november 2020 om 04:11

En daarbij jovicfanboy, jovic laat geen moer zien bij real dus daarom krijgt hij geen kansen. Mentaliteit van niks kan me nog enkele artikelen herinneren over het niet naleven van covid maatregelen etc.. noob

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren