Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Desastreuze eerste helft in Stoke kost Arsenal de kop

Laatste update:

Een desastreuze eerste helft bij Stoke City heeft Arsenal de zaterdagmiddag de kop gekost. De Londenaren keken al na een minuut tegen een achterstand aan en kwamen die klap, ondanks een inhaalrace na rust, in het restant van de wedstrijd nooit meer te boven. Liverpool kwam na een matige vertoning niet Sunderland, terwijl Leroy Fer een hoofdrol opeiste bij het winnende Queens Park Rangers. Hij opende de score en gaf zo de aanzet tot een belangrijke 2-0 zege op Burnley.

/

Stoke City - Arsenal 3-2
Arsenal kende een dramatische start en stond al na negentien (!) seconden op achterstand: de snelste goal in de Premier League dit seizoen. Héctor Bellerin slaagde er niet in om een voorzet weg te krijgen, waarna Peter Crouch de bal voor zijn voeten kreeg en doelman Damián Martínez van dichtbij kansloos liet. De bezoekers probeerden het wel, maar slaagden er niet in om Asmir Begovic in de eerste helft echt op de proef te stellen. De uitstekende spelende Bojan Krkic liet aan de overzijde zien hoe het wel moet: hij zorgde voor ongeloof bij de thuisfans door na 35 minuten de 2-0 binnen te tikken. Tot ontzetting van Arsène Wenger werkte Jonathan Walters op slag van rust uit een hoekschop ook nog de 3-0 binnen. Hij knalde van dichtbij raak in de dak van het doel.

The Gunners leken daardoor voor een onmogelijke opgave te staan, maar knokten zich na rust knap terug. Nadat Bojan de 4-0 afgekeurd zag worden wegens buitenspel bracht Santi Cazorla 22 minuten voor tijd weer wat hoop terug bij de bezoekers door vanaf de strafschopstip binnen te schieten. Even daarvoor had Alexis Sánchez al een waanzinnige kans om zeep geholpen: hij raakte voor een half leeg doel de paal. Aaron Ramsey maakte er kort na de 3-1 uit een hoekschop 3-2 van, waarmee een spannende slotfase ingeluid leek te worden. Een rode kaart voor Calum Chambers (tweede geel) haalde echter de vaart uit de inhaalrace. Stoke, met Erik Pieters negentig minuten lang in de ploeg, hield daarna stand en sleepte zo de drie punten over de eindstreep.

/

Liverpool - Sunderland 0-0
Na twee zeges op rij hoopte Brendan Rodgers tegen het bescheiden Sunderland voor negen uit drie te gaan, maar Liverpool had het erg lastig met de bezoekers uit het hoge noorden van Engeland. The Reds begonnen nog goed aan de eerste helft, maar moesten gaandeweg de wedstrijd steeds vaker toestaan dat de bezoekers het initiatief in handen namen. Tot uitgespeelde kansen leidde dat voor rust nie. Philippe Coutinho was dreigend namens Liverpool, terwijl Jordi Gómez aan de overkant van zich deed spreken. Grootste mogelijkheid kwam echter op naam van Wes Brown, die het presteerde om de bal van dichtbij over te koppen.

De 0-0 stand bleef daarmee gehandhaafd tot het rustsignaal. De thuisfans zullen in de tweede helft een getergd Liverpool verwacht hebben, maar moesten tot hun afgrijzen toezien hoe juist de gasten het betere van het spel hadden. Sunderland creëerde weliswaar geen dotten van kansen, maar was wel grootste delen van de wedstrijd baas op het veld. Ook het inbrengen van bankzitter Steven Gerrard kon daar weinig aan veranderen. Een andere invaller, Lazar Markovic, was in de slotfase nog wel dreigend, maar de jonge Serviër zag zijn schot geblokt worden. De 0-0 stand bleef daarmee gehandhaafd.

/

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 0-0
Het wil maar niet lukken met Roberto Soldado bij Tottenham Hotspur. De aanvaller kreeg in de eerste helft tegen Crystal Palace weer drie goede kansen om te scoren, waarbij zeker de eerste mogelijkheid een doelpunt had moeten opleveren, maar Soldado wist zijn ploeg niet op voorsprong te zetten. Dat was ook niet verdiend geweest, want Crystal Palace was in de eerste helft de betere ploeg geweest. Mauricio Pochettino bracht voor de tweede helft Nacer Chadli binnen de lijnen en hoopte dat Tottenham nu beter zou gaan voetballen, maar the Spurs stelden weer erg teleur. Soldado kreeg wel weer een goede kans, maar hielp ook deze om zeep, en omdat een goal van Jason Puncheon werd afgekeurd wegens buitenspel bleef het bij 0-0.

/

Queens Park Rangers - Burnley 2-0
Fer maakte vorige week zijn eerste doelpunt van Queens Park Rangers en zaterdag was het tegen Burnley opnieuw raak. De Nederlander opende vijf minuten na rust de score met een gelukkige treffer: zijn aanname was niet goed, maar Fer wist de bal toch nog te raken en zag het leder van richting veranderd worden, waardoor Tom Heaton een antwoord schuldig moest blijven. Burnley moest zodoende in de achtervolging en Danny Ings kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar hij werkte de bal in het zijnet. Charlie Austin maakte vervolgens een kwartier voor tijd de 2-0 tegen zijn oude club, voordat hij een minuut later (!) zijn tweede gele kaart kreeg en het veld dus moest verlaten. Met elf tegen tien wist Burnley het duel niet meer spannend te maken.

Hull City - West Bromwich Albion 0-0
Door een gemiste strafschop van Graham Dorrans werd er zaterdag niet gescoord bij het treffen tussen Hull City en West Bromwich Albion. De middenvelder van West Bromwich mocht in de eerste helft aanleggen, nadat Jake Livermore Victor Anichebe aan zijn shirt had getrokken, maar de strafschop van Dorrans werd gekeerd door 'penaltykiller' Allan McGregor, die drie van de drie penalty's die hij in de Premier League tegen kreeg heeft gestopt. McGregor zag zijn ploeggenoten erg tegenvallen in de eerste helft, maar na rust ging het beter met de thuisploeg. Abel Hernandez was de gevaarlijkste man namens Hull, maar zijn vizier stond niet op scherp, waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke wedstrijd voor de neutrale kijker, en wat een geweldige speler is die Peter Crouch toch! Ik denk dat het nu einde verhaal is voor Wenger, zijn tijd zit er op; ik hoop dat hij opstapt in plaats van dat de club hem ontslaat. Ik vind het ook wel leuk om te zien hoe goed Bojan het bij Stoke doet, die jongen zit daar goed op z'n plaats. En kan iemand mij vertellen waarom Pieters niet geselecteerd word voor Oranje? Die jongen staat elke week in de basis bij een PL club? Man of the match: Begovic

6 december 2014 om 18:00

De club gaat hem niet onstlaan, dat mag ook niet met zo'n icoon, maar ik hoop ook dat hij ten laatste aan het eind van dit seizoen opstapt, het is mooi geweest. Een torenhoog standbeeld en een frisse wind, want dit kan echt niet meer. M'n hart bloedt.

6 december 2014 om 18:07

Ben benieuwd of Wenger inziet dat hij niet nog langer kan blijven of dat hij te koppig is om op te stappen. Deze spelers zijn natuurlijk wel een beetje van hem omdat hij veel van deze spelers heeft opgeleid en hij graag met ze verder wil. Maar zijn tijd is gewoon klaar.

6 december 2014 om 18:09

Ben je benieuwd? Ik niet, want ik weet dat hij vindt dat hij het beter weet dan de critici en sowieso te koppig is om weg te gaan.
Met zo'n 8 miljoen per jaar zijn er ook slechtere jobs, al moet hij het niet voor het geld doen.

6 december 2014 om 18:11

Hoezo hoop je dan alsnog dat hij opstapt? Valse hoop is dat dan.

6 december 2014 om 18:23

Wat ik hoop en wat ik vermoed is inderdaad tegenstrijdig, wat is je punt? Mag Elche tegen Barcelona dan niet hopen op een overwinning?

7 december 2014 om 12:50

Belgunner

Je zegt ook dat Arsenal hem niet mag ontslaan. Dus blijft hij maar doormodderen want hij zal toch te koppig zijn om op te stappen.

7 december 2014 om 13:34

Geert Vs
Daar vrees ik voor, ja. Maar zo'n legende kan je gewoon niet ontslaan, Arsène heeft Arsenal grootgebracht.

7 december 2014 om 15:07

Dus als jij in het bestuur van Arsenal zou zitten dan zou je hem niet ontslaan? Terwijl je dus denkt dat het beter is als hij geen trainer van Arsenal meer zou zijn?

Wenger is toch niet groter dan de club?

7 december 2014 om 17:24

Tja, dit is een apart geval. Hij loodst ze al een jaar of 17 op rij naar de top -4 en dit jaar waarschijnlijk ook, dus het is niet dat de resultaten nu barslecht zijn. En dan kan je zo'n icoon niet ontslaan, nee. Wenger is Arsenal.

6 december 2014 om 18:05

Dan denk je dat arsenal heel gemotiveerd zou zijn omdat chelsea heeft verloren. Maar ja. Dus niet. Zonde

6 december 2014 om 18:12

Als je in minuut 1 al op achterstand staat, is de instelling inderdaad niet goed. Maar los daarvan, die spelers weten zelf ook wel dat zij geen kampioen kunnen worden, dusja.

6 december 2014 om 18:19

Dan nog is de instelling waarmee je sommige spelers op het veld ziet staan schandalig.

6 december 2014 om 18:20

De engelse topploegen zijn niet meer top.
Alle engelse topploegen zijn nu een stuk minder dan pakweg 5 jaar geleden.
Dat terwijl er met geld gesmeten is de voorbije jaren.
Toch een beetje vreemd.

6 december 2014 om 19:14

Tja, kijk eens naar de Italiaanse ploegen. Milan stond in 2003, 2005 en in 2007 in de finale van de Champions League.....

Vond het toch wel een sterke 2e helft van liverpool..

Ben benieuwd wie nog de ballen heeft
Om voor Rodgers op te komen.

Sterling heel goed, vond Skrtel en Toure ook sterk voor het eerst. Lallana matig, Coutinho en Lambert om te janken.

6 december 2014 om 18:10

Gun Rodgers de tijd en je zult merken dat hij een van de beste coach die er is!

6 december 2014 om 18:18

Het eerste jaar was verre van fantastisch.

6 december 2014 om 19:12

En vorig jaar was niet aan hem te danken.

6 december 2014 om 19:56

Suarez's jaar ja

De topploegen gaan lekker dit weekend.

6 december 2014 om 18:16

Everton is niet niks, kunnen best gelijk spelen of verliezen.

6 december 2014 om 18:36

Dramatisch team? Mwah, aardig wat kwaliteit. Alleen erg jammer dat er zo enorm veel blessures zijn enja Wenger helpt ook niet echt.

Als Arsenal al dramatisch is, wat is Dortmund dan?

6 december 2014 om 19:41

Joh dit Arsenal is toch ook drama? Er staat hier letterlijk boven dat Crouch een doelpunt maakt na 19 seconden... Dan kan je mij niet vertellen dat je als team lekker loopt. Arsene heeft wederom niet de benodigde versterkingen gehaald en dit Arsenal zie ik niet meer meedoen om de titel.

6 december 2014 om 18:15

Arsenal is een subtopper, vallen al jaren ruim voor het einde af.

Rodgers heeft geen idee wat hij aan het doen is en de ploeg doet maar wat. Rond tikken en vervolgens een voorzet in de handen van de keeper. Met Gerrard kwam er in ieder geval meer beleving, maar het is veel te gezapig. Geen beleving, geen beweging. Een grote statische boel is het. Sterling zal zich wel kapot ergeren. Constant goede acties, maar hij moet het bijna allemaal zelf doen.

Overigens typisch dat Swarbrick net als tegen Hull na laat de bal op de stip te leggen en weer na een overduidelijke overtreding op Sterling. Verder floot hij sowieso al dramatisch maar dat was beide kanten op. Jammer dat dat dan ook niet mee zit, maar Liverpool dwingt zelf te weinig af. Simpel zat. Geen aanvallende dreiging.

6 december 2014 om 18:03

Jouw verhaaltje is ook toepasbaar bij Arsenal.

6 december 2014 om 18:14

Niemand wil 4e worden dit seizoen.

6 december 2014 om 18:08

Ik denk niet dat hij dit kan omkeren. Die is na dit seizoen geen manager van LFC meer verwacht ik.

6 december 2014 om 18:16

Waarom speelt Gerrard niet?

Heerlijke pot. En een geweldig resultaat voor Stoke.
Na het verlies van Chelsea (baal). Vind ik dit stiekem toch leuk. Nu hopen dat city punten verspeeld. Maar ik vrees er voor.

6 december 2014 om 18:03

Als je het op een forum plaatst, is het niet stiekem

Campbell weer 90ste minuut in laten vallen. Dat waren de afgesproken kansen die Campbell zou krijgen dit seizoen

6 december 2014 om 18:04

Ik denk dat hij minstens 90 minuten wilde spelen dit seizoen, gaat wel lukken als hij 5 min per wedstrijd speelt.

6 december 2014 om 18:04

Campbell is gewoon niet goed genoeg, laat te weinig zien op de training. Zit echt wel een reden achter hoor. Net als Chambers, die niet voor niets op RB staat ipv centraal.

6 december 2014 om 18:08

Ja want jij bent bij de training? Cazorla Ramsey en Flamini spelen gewoon zwaar ondermaats. Had hij gewoon Podolski of Campbell op de flank en Ox centraal. Rosicky moet er ook vaker op en Chambers speelde vandaag gewoon cv. Er klopt helemaal niets van je tekst en je uitspraken doen me denken aan Wenger zelf....

6 december 2014 om 18:09

Chambers niet goed genoeg centraal? Of bedoel je dat hij nu nog tekort komt? Hij doet het toch gewoon prima.

6 december 2014 om 18:18

Chambers stond vandaag wel centraal. Over de vorige wedstrijden heb je inderdaad gelijk.

6 december 2014 om 20:04

Ja dan moeten we dat maar geloven. Net zoals we er maar in moeten geloven dat we goed genoeg zijn om mee te strijden om de prijzen? Geen dm, cv of wat dan ook nodig hebben? Niet alles wat Wenger denkt, zegt of doet is correct..

Ongelooflijk met hoeveel die van Stoke wegkomen. Crouch mept Chambers en mertesacker twee keer in het gezicht, duikt en raakt de bal met zijn hand: 1 x geel. Charlie Adam wurgt Sanchez gewoon van achteren = 1 x geel. Chambers pleegt twee fouten en krijgt twee keer geel, om maar te zwijgen over het getrek dat genegeerd wordt door de scheids als het een Arsenal speler betreft.

Verder snap ik niet waarom die goal van Stoke werd afgekeurd. Wat een frustratie. Ja, Arsenal was slecht, maar Stoke kwam echt met veel weg, zoals gewoonlijk. Zodra een speler als Sanchez of Cazorla op de grond ligt gaat de scheids ervan uit dat het een duik is, als Crouch het doet zal het wel echt zijn want hij is tenslotte groot en nog belangrijker: hij is Engels.

Ik heb het wel gezien hoor.

Degenen die mij aan verwijten voor partijdigheid, mij best, jullie hebben waarschijnlijk gelijk, maar er je kunt het feit dat stoke met te veel wegkwam niet betwisten.

edit: wurgen en meppen klinkt extreem, maar ik kom op geen andere woorden.

6 december 2014 om 18:07

Tja, dat weet je vooraf al. Vorig jaar kon Adams 3x rood hebben in 1 match.

6 december 2014 om 18:13

Krijgen we dit weer! Gaan de Arsenal fans Weer zeuren om ''zogenaamd'' geen rode kaarten. Worden jullie nooit moe van jezelf ? Wellicht een wat minder fysieke sport volgen?

6 december 2014 om 18:17

Nee ik wordt nooit moe van mezelf. Wordt jij niet moe van ons allemaal over 1 kam scheren.
We zeuren niet enkel om rode kaarten, maar als er duidelijk slecht wordt gefloten hebben we toch het recht om te zeuren?

6 december 2014 om 18:18

Die Charlie Adam probeert Sanchez zijn nek om te draaien, maar goed het is een fysieke sport he.

6 december 2014 om 18:22

Dus ga je nu beweren dat Taylor in het voordeel van Stoke floot? Meen je dat nou echt?

6 december 2014 om 18:23

@gortonred Wat dialsquare roept is gewoon gebaseerd op wat je kon zien in de wedstrijd. Net als vorig jaar de eerste wedstrijd tegen aston villa, Deze ref is gewoon echt slecht. Net als de eerste helft van arsenal. Dus ja, Taylor floot echt in het voordeel van Stoke, hoewel Arsenal goed weg kwam met het 4e doelpunt van Stoke.

6 december 2014 om 18:23

Vond je dat van Adam rood? Rood? Meen je dat nou echt? Als daar rood voor werd gegeven was ik opgehouden met het kijken van de Epl. Ga ik wel naar de lower leagues kijken en de Spl. Rood voor Adam omdat hij hem vasthield en na het draaien van het hoofd Sanchez er erger uit zag. Hou is op man.

6 december 2014 om 18:24

Gorton

Wil jij het tegendeel beweren? Ja, die goal afkeuren is dubieus, maar komop zeg, die kaarten vandaag waren belachelijk.

haha, man hou toch op. Altijd dat domme argument van dit is de PL blablabla. Mij best, keur dat kick and rush en vechtvoetbal maar goed, zolang de Engelsen denken dat dit ze succes oplevert in de lange termijn zullen ze met lege handen blijven staan.

Bagatelliseer alles maar lekker.

6 december 2014 om 18:27

Kom op die dive van Flamini dan... Arsenal werd echt niet benadeeld t.o.z. van Stoke.

6 december 2014 om 18:28

Gortonred, ik verwijs naar vorig jaar, bekijk de beelden desnoods nog eens voor je weer domme dingen zegt.
En reageer alsjeblieft niet meer op mijn reacties, tenzij je eens iets zinnigs kunt zeggen. Ik lees liever andere dingen.

6 december 2014 om 18:36

Ga je ook zeuren om de onterecht afgekeurde goal?

6 december 2014 om 18:37

Ik heb geen team kick and rush zien spelen hoor vandaag. Dus als je fysiek speelt heet het meteen al kick and rush? Weet je wel wat kick and rush is? Het nationale team heb ik al jaren geleden opgegeven.. De spelers geven er niets om dus waarom zou ik dat wel doen?

6 december 2014 om 18:41

Dat van Adam vond ik ook zeker rood. Hij heeft Sanchez in een wurghouding.
vond de scheids ook slecht, Stoke geluk met kaarten en Arsenal pech. Mja, hoort erbij. De volgende x is het misschien andersom. Kunnen we over zeuren, maar het is allemaal de schuld van Arsenal zelf.

6 december 2014 om 19:52

@mark

ik schrijf toch dat het afkeuren van die goal dubieus is?

6 december 2014 om 21:50

en dan heeft Charly geen bloedhekel aan Arsenal, kun je nagaan hoe hij tegen ons tekeer gaat.

Ook al werd er niet gescoord, hebben we aardig goed gespeeld. Het spel begint eindelijk ergens op te lijken, maar het zal nog minstens een jaar duren voordat we op stoom gaan komen.

Trouwens vind ik dat Eriksen veel meer moet worden aangespeeld. Net als bij Fifa je je beste passer het vaakst de bal geeft, moeten ze in het echt Eriksen ook het vaakst de bal geven. Telkens wanneer hij de bal had gebeurde er iets. Poche moet dat toch ook zien.

6 december 2014 om 18:25

De visie van Pochettino wordt inderdaad steeds meer zichtbaar! Gelukkig, want aan het begin van het seizoen leek het nog nergens op. Het is ook te hopen dat Walker snel terug is, want ik vond Dier een zwakke indruk maken als back. Dan heb je met zowel Davies als Walker twee aanvallende backs, wat weer past in de visie van Pochettino.

6 december 2014 om 21:52

Er gaan een hoop dingen veranderen. Je kunt niet 10 spelers in een keer verkopen, maar de plannen zijn al gemaakt.

Merkwaardige wedstrijd. Na de eerste helft was het voor mij al gespeeld en heb ik
ook de wedstrijd niet meer zitten volgen. Vervolgens heb ik nog net de 4-0 kunnen zien, wat voor mij al helemaal een reden was dat deze wedstrijd gespeeld was. Ten slotte schakel ik voor de laatste keer terug en zie ik 3-2 staan. Merkwaardig..

Hoe dan ook, Stoke speelde, gebaseerd op de eerste helft, beter dan Arsenal en dit is niet meer dan een terechte overwinning.

Uitermate zwak Arsenal gezien weer geen passie en vechtlust gezien bij de meeste spelers. Viera, Keown en Adams hadden zich nooit weg laten pesten door de spelers van Stoke.

Zeer belangrijke punten voor Qpr, Steve Bruce met 2 gelijkspellen op rij, Liverpool tsjaa Liverpool en Arsenal die weer is gepest werd door het vervelende rugby team uit de midlands.

Mooi voetbal middagje!

Nu alleen City punten laten liggen tegen Everton en United winnen bij de Saints.

6 december 2014 om 18:43

Stoke is echt drama altijd haha.

Lijkt echt een armoedig seizoen te worden. Chelsea makkelijk aan kop. City zeer wisselvallig maar dat ziet er vaak nog goed uit. Dan heb je United dat geen punten haalde, maar toch boven Arsenal en Liverpool staat die dus nog meer aan het prutsen zijn.
Engelse topclubs zijn dit jaar echt naar de diepte gezakt.

6 december 2014 om 18:51

Sparky laat ze aardig spelen hoor vind ik. Hoe ze onder Pulis speelde kon ik bij vlagen ook zeker van genieten. Niets mis met een beetje diversiteit! Het zou een beetje saai zijn als iedere club hetzelfde zou spelen no?

6 december 2014 om 19:21

Nee bedoel het niet zo. Bedoelde dat Stoke voor Arsenal altijd ellende is.
Je hebt gelijk, ze spelen ook best aardig voetbal. Bij Pulis was echt verschrikkelijk en daarom had Arsenal het daar altijd zo enorm lastig. Vandaag verkloten ze het zelf.

Je ziet wel nog de typische Stoke spelers van Pulis haha. Die Adam is verschrikkelijk, maar een voorsprong vasthouden kunnen ze wel.

Wat een grandioze actie van Yannick Bolasie tegen Spurs... Daar kan je alleen maar van genieten

Drie keer 0-0, wat is die Premier League toch saai soms zeg..

6 december 2014 om 18:26

Hahaha inderdaad gisteren zag ik weer allemaal haat coments over die saaie Serie A nadat er een keer weer 0-0 werd gespeeld en nu 3wedstrijden in de PL 0-0 en dan hoor je niemand . Best apart

6 december 2014 om 18:33

Inderdaad Benzema, dat geeft weer precies aan hoe men tegen de Serie A aankijkt. Na een slechte wedstrijd komen ze meteen weer reageren, bij leuke wedstrijden hoor je ze niet.

6 december 2014 om 18:28

En dat doen ze niet in de serie A?

Kijken naar een wedstrijd met halfgevulde stadions of minder vind ik nu ook niet echt geweldig(op een paar clubs na)

6 december 2014 om 18:32

Na een 0-0 wordt de hele Serie A al afgekraakt, dus doe ik het nu ook even bij drie keer een 0-0 in de PL. Om even aan te geven dat er ook in de PL saaie wedstrijden zijn, niet alleen in de Serie A.

6 december 2014 om 18:48

Waar maak je je druk om? La liga fans grijpen ook elke gelegenheid aan als de Engels clubs het slecht doen in Europa. Who cares!? Als jij Serie A leuk vind wat kan jou het dan schelen wat andere ervan vinden? Altijd dat gedoe met competities vergelijken..

Liverpool weer dramatisch, eerste helft weer maar 1 kans gecreeerd. Tweede helft wederom beter maar pas nadat Gerrard erin kwam begon het wat te lopen maar als nog mist er die creativiteit en vooral het eindproduct, kan niet wachten tot sturridge terug is

Lekker Stoke! Zo is er toch nog goed voetbal nieuws

6 december 2014 om 18:26

Klopt, goede nieuws was Newcastle vandaag!!

Zonde dat de kansen van Soldado andermaal telkens naast de palen gaan. De loopacties zijn goed, maar helaas zonder resultaat. Echter vertrouwen blijven geven, want de combinatie Kane-Soldado kan zeker succesvol worden.

Wat betreft de wedstrijd: Palace was in mijn ogen sterker, creëerde meer kansen, maar stuitte telkens op Lloris. Na zijn twee blunders tegen Chelsea heeft hij wederom bewezen bij de beste Premier League keepers te behoren. Daarnaast vond ik Dier erg tegenvallen vandaag. Het is wachten totdat Walker weer terug is, want zowel Naughton, Dier en Chiriches hebben het niet goed genoeg ingevuld.
Spurs probeerden het naarmate de tweede helft vorderde alsmaar meer afstandsschoten. Helaas meer uit wanhoop, omdat er geen goede combinaties werden gemaakt. Desondanks zie ik elke wedstrijd meer goede combinaties, waarbij de visie van Pochettino duidelijk zichtbaar wordt. Hopelijk krijgt hij de tijd van Levy....

Verder viel Bolasie mij in positieve zin op. Snelheid, dreiging en acties. Zijn er toevallig volgers van Palace die bij meer kunnen vertellen over deze speler? Ik basis van deze wedstrijd wekt hij de indruk dat hij een vervolgstap kan maken.

6 december 2014 om 18:46

Blijf zo positief schrijven M8 dan blijf ik na 25 jaar weer hoop houden dat we ooit een doordacht beleid bij deze mooiste club in de wereld krijgen. Ik ben te teleurgesteld om inhoudelijk te reageren.

Mentaal zijn we zo zwak. We kunnen gewoon niet met vroege doelpunten omgaan. Zie liverpool en Chelsea wedstrijd vorig seizoen.
Wenger moet daar aan werken....

Wenger out mensen hebben kunnen weer krijsen.
Natuurlijk was het niet om aan te gluren in de eerste helft. Maar
Laten we afwachten aan het einde van het seizoen. En wat hij koopt? In januari..
Dinsdag in Istanbul winnen!

Gooner till i die!!

6 december 2014 om 18:29

Ben ook zooooo ontzettend beu van die "fans" die altijd Wenger out roepen. Bah, met een andere trainer wordt het echt niet beter. Het gaat om de competitie waar men in speelt. De concurrentie is gewoon moordend..

6 december 2014 om 18:46

Nee niks de concurrentie is moordend. Kijk hoe slecht de concurrentie presteert..
Wenger faalt al dik een jaar in zowat elk opzicht. Is te koppig om ook maar iets te veranderen ook al is het al lang duidelijk dat het niet goed gaat.

Het is een icoon, maar het laatste jaar is die dramatisch bezig. Tactisch slaat het helemaal nergens op, hij kan niet wisselen.. niks.

6 december 2014 om 19:35

Als jij niet vindt dat de concurrentie moordend is raad ik je toch eens aan ook de andere wedstrijden te gaan volgen. Ieder team kan van elk ander team verliezen. Dat Arsenal nu in een slechte fase zit ben ik met je eens. Maar aan het eind van het seizoen worden de prijzen vergeven. Arsenal zal daar niet bij zitten hoor, maar een vierde plek zit er nog wel in En idd, ik zie ook graag het kampioenschap maar daar is Arsenal nog lang niet.

6 december 2014 om 20:12

Fase? Dit is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Dit is geen ongeluk, vormdip of fase meer. Dit is structureel falen tijdens het seizoen en in de voorbereiding van het seizoen als het gaat om transfers. Dat alles mag je Wenger aanrekenen. Diep respect voor onze Sir, maar niks is voor altijd alles is toegankelijk!

6 december 2014 om 20:47

@coco Ik denk aan vorig jaar waar Arsenal lang bovenaan heeft gestaan en eigenlijk door echte blessurepech het seizoen heeft verloren. Met de aankoop van o.a. ster Sanchez had hij op meer gerekend en gehoopt. Tis nu ook echt slecht gesteld met de blessures dit jaar. Natuurlijk kun je zeggen dat het team zo goed is als de reservebank maar met de blessures zit het ook nu weer echt niet mee. Maar zoals je weet hebben we door het stadion de eerste jaren met de hand op de knip gezeten en zijn weer aan het opbouwen. Ik blijf er toch in geloven voor de nabije toekomst......

7 december 2014 om 00:34

Snap natuurlijk wat je bedoelt, maar ten opzichte van vorig jaar zijn we alleen maar achteruit gegaan. Tot nog toe was dat incidenteel en lijkt deze fase iets standaards. Dat is allemaal zo gaan ontwikkelen door het wanbeleid qua transfers.

Kijk zo zie maar dat er in elke competitie saaie 0-0 wedstrijden zijn . Maar t valt me op dat als er in Italie en keer 0-0 wordt gespeeld dan is het meteen weer saai en slecht is terwijl er overal leuke en mindere wedstrijden zijn

Toch jammer, fans van arsenal die zo veel betalen voor een seizoenskaart alleen maar pakslaag te

6 december 2014 om 18:31

Te zien krijgen*

Dit komt als een verrassing! Nee we weten allemaal dat arsenal paar x (misschien wel meer) in het seizoen van die domme wedstrijden verliest. 1 van de vele redenen waarom arsenal gern kampioen zou worden, zeker niet onder wenger.

Was het maar 4-0 geworden, in plaats van 3-2. Nu lijkt het alsof we dichtbij een gelijkspel of winst waren, en is de uitslag niet zo dramatisch als het werkelijk was.

Even een lekkere controversiële mening erin gooien: Sanchez was één van de hoofdschuldigen vandaag. 90% van zijn acties zijn fantastisch en kunnen een begin zijn van een kans. Die andere 10% brengt het team in groot gevaar. Hij draait 10 keer weg bij verdedigers, heeft in de tussentijd meerdere afspeel mogelijkheden overgeslagen, en verliest hierdoor de bal waardoor een gevaarlijke counter van Stoke ontstond.

Volgens mij was het eind eerste helft: Arsenal countert en de bal beland bij Sanchez. Oxlade staat volledig vrij aan de zijkant en gooit al zijn energie in een sprint. Wat doet Sanchez? Hij probeert nog een verdediger uit te kappen, gaat liggen, overtreding, kans op counter verkeken. Oxlade weet niet waar hij het moet zoeken, staat volledig vrij, maar wordt gewoon overgeslagen door Sanchez. En zo waren er nog vele momenten waarop Sanchez zijn team laat ploeteren, om vervolgens egoïstisch een andere optie te zoeken. Ultiem voorbeeld: Die korte corner met Flamini, direct buitenspel, de verdedigers hebben 60 meter afgelegd voor een hoge corner en Sanchez kiest weer voor een onbegrijpelijke oplossing.

Er is iets structureel mis in het team. Als we opbouwen en Gibbs bijvoorbeeld aan de bal is, zie je alle middenvelders en aanvallers zonder om te kijken rustig naar voren lopen. Pas als Gibbs volledig vast is gezet, komen de spelers teruglopen om aanspeelbaar te zijn. Dit gebeurt constant, de hele wedstrijd door. Waardoor de kans op counters zeer groot is. Iedereen op het veld lijkt te leven in zijn eigen wereld, er lijkt totaal geen tactiek in te zitten. Je zou toch verwachten dat de spelers taken meekrijgen, dat Santi en Ramsey zich altijd aan moeten bieden als Gibbs aan de bal is? Ik begrijp er helemaal niks meer van, er zit geen enkele tactiek in ons spel.

Sorry als je voor Stoke bent, maar er staan echt een stel draken in het elftal. Die Crouch heeft nul balgevoel. Maar ja, als je de bal panklaar legt voor open doel, dan kan zelfs Crouch die bal er in leggen. Kortom, goed uitgespeeld door Stoke, totaal te wijten aan Arsenal

6 december 2014 om 19:27

Tja, het is tactisch al een jaar diep dramatisch. Natuurlijk heb je veel blessures, maar je hebt evengoed genoeg kwaliteit. Dit seizoen zit er 0 idee achter. Het Arsenal spelletje zit nog enigzins in het hoofd van spelers, maar dat is het ook.
Los van de tactiek, die dus nergens op slaat. Ligt het ook gewoon aan de spelers. Een Flamini gaat er vol voor, maar komt te kort. Mertesacker gaat er niet vol voor en Ramsey is echt verschrikkelijk. Ook de voorbeelden die jij noemt zijn typisch..

Zal toch vooral aan Wenger liggen. Doet enorm veel verkeerd in zowat elk opzicht en nu lijkt het ook nog alsof de spelers er amper iets om geven. Tijd om op te stappen, denk ik echt.

6 december 2014 om 20:15

Helemaal on point. Ze spelen allemaal voor zichzelf. Ramsey is alleen maar met zichzelf bezig in combinatie met een zeldzame slechte vorm. Iedereen wilt gaten inlopen en beslissend zijn.

7 december 2014 om 00:05

En als jij Sanchez was zou je wel afleggen op 1 van die flapdrollen?

Dat Sanchez voor eigen succes gaat betekent dat er 80% meer kans is op een positief resultaat dan die andere flapdrollen die hun mannetje niet eens staan.

Sanchez is er helemaal klaar mee, dat zie je aan z'n hele body language.

Maar zo gaat t al jaren bij Arsenal. Bij een aanval sluit niemand aan. Middenveld blijft staan, verdediging geen hoge lijn.

Het gaat ook meestal door het centrum, nooit een keer een voorzet die goed valt of een corner die raak is.

Dode spelmomenten zijn sowieso drie keer kut bij Arsenal.

7 december 2014 om 01:40

Als hij net zo denk als jouw, mag Sanchez vanaf volgende week op de bank en 'winters verkocht worden. Hij neemt net zo goed als alle andere spelers deel aan het tactische, slechte spel en is in vele situaties zelfs één van de hoofdoorzaken. Als hij zich te goed voelt, dan mag hij zo snel mogelijk oprotten. Maar dat is niet het geval. Hij ziet, net als alle andere spelers, dat het niet loopt. Santi blijft dan passes geven, Sanchez gaat dan voor eigen succes.

Wat betreft Ramsey. Die wordt onterecht met de grond gelijk gemaakt. Alsof hij de oorzaak is. Die jongen is nog fit aan het worden en kan zijn stempel niet drukken op het spel. Waar hij vorig jaar alle ruimte kreeg om diep te gaan, staan er nu 3 / 4 spelers voor de zestien. Ramsey krijgt de kans niet om zijn spel te spelen, dreiging diep te gaan. Ook dat is tactisch zeer zwak, van het volledige elftal.

Ik zeg dit al jaren. Wenger naar Dortmund(hebben ze een grote naam). Jurgen Klopp naar Arsenal(hebben ze weer prijzen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren