Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay fel bekritiseerd na boycot: 'Ik praat niet met de schrijvende pers'

Laatste update:

Nederland speelt zaterdag de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan en de kans is groot dat Memphis Depay als linksbuiten zal beginnen. Verschillende journalisten wilden dinsdag na de training een paar woorden met de aanvaller wisselen, maar werden teleurgesteld.

/

Freek Jansen, verslaggever van Voetbal International, schrijft op Twitter dat de spelers van Oranje de media te woord staan, maar dat Depay daar geen zin in had. “Ik praat niet met de schrijvende pers”, zou de aanvaller tegen verslaggevers van Voetbal International, De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hebben gezegd. Er volgde geen verdere uitleg.

Op Twitter wordt Depay direct fel bekritiseerd: de international wordt door veel personen beschuldigd van sterallures en arrogant gedrag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moet de bondscoach ingrijpen en ervoor zorgen dat hij de pers wel te woord staat. Ik zie niet in waarom Depay de schrijvende pers boycot. Als je in de spotlights staat is het niet altijd rozegeur en maneschijn.

6 oktober 2015 om 14:57

Daar heb je een perschef voor, of een manager.
Blind en Co hebben daar niets mee te maken.
Verder is het zijn keuze, maar misschien hebben ze een contract, wat hen verplicht om een open deur in te trappen met een standaard praatje..
Ze hebben hun media opleiding gehad.

6 oktober 2015 om 15:11

OK een perschef of een manager of de Knvb, maakt niet uit. Misschien heeft hij wel een goede reden maar als je dat niet uitlegt komt het nogal horkerig over.

6 oktober 2015 om 15:28

het is maar hoe de media het brengt natuurlijk, je hoort maar 1 kant

6 oktober 2015 om 20:08

Alhoewel ik me heel goed in kan denken dat het arrogantie is.. Hij heeft al sterke dingen laten zien.
Maar ook een bizarre hoed, luis vuitton gear, een goud bitje, hipster sjaal etc. Heb toch het vermoeden dat eea naar zn bol stijgt en daar ook vrij vatbaar voor is....

6 oktober 2015 om 23:12

Ik snap het wel!
Hij zegt niet voor niets schrijvende pers.
Er word tegenwoordig maar lukraak een verzonnen interview geplaatst.
Nu kan er nooit iemand zomaar onwaarheden verkondigen.
Wellicht iets met zijn achternaam te maken?

6 oktober 2015 om 15:11

Dat is al geregeld, daarvoor heb je pers conferenties. Dit gaat om interviews langs het trainingsveld.

6 oktober 2015 om 15:29

Inderdaad. Die praatjes langs de lijn hebben toch geen toegevoegde waarde. Alles wat je wilt melden kun je kwijt via sociale media. De pers is helemaal niet meer nodig. Vanwege persvrijheid moet je die journalisten toch toelaten tot het terrein, ookal hebben ze geen functie meer, maar je hoeft er echt niet mee te praten.

6 oktober 2015 om 15:44

Depay boycot de schrijvende pers omdat die dan toch weer 'hun eigen draai' daaraan toevoegen ;-) Wat op tv/radio wordt uitgezonden is imo veel directer.

6 oktober 2015 om 15:46

Depay heeft het inderdaad te hoog in z'n bol .. ik kwam hem 1 x tegen met een paar vrienden en we vroegen hem om een foto te maken en hij weigerde ons gewoon hahah.Ik heb dit verhaal ook gehoord bij iemand die ik ken. Ik ben wel blij dat hij zoveel goeds bij psv heeft gedaan maar sinds die jongen 'date' met Karruche is hij veel erger naast z'n schoen gaan lopen.

6 oktober 2015 om 18:09

Wel begrijpelijk, zeker in privétijd. Als je een vraag stelt kun je ook nee als antwoord krijgen. Teleurstellend voor jou op dat moment, maar vanuit zijn positie begrijpelijk. Ik zou wel eens willen weten hoevaak hij deze vraag per dag krijgt.

7 oktober 2015 om 00:27

Dapay heeft gelijk! Ze schrijven negatif dingen over hem dan wil jullie weer komen vraag stellen ? Tuurlijk als ik hem ik zou ook niet praten met hun.

Dat is zijn eigen keus om te maken, toch? Als hij zich er prettiger bij voelt om niet in te gaan op de pers, die graag met weinig inhoud en vooral sensationele koppen de euro's binnen tikt, dan vind ik dat helemaal prima. En tja, dat VZ er dan een zuur artikel over schrijft met ironisch genoeg een extreem overdreven kop, is natuurlijk logisch. Die voelen zich benadeeld.

6 oktober 2015 om 14:43

Als hij niet met de pers wil praten moet hij maar lekker thuis blijven. Arrogantie ten top.

6 oktober 2015 om 14:48

Want hij komt natuurlijk vooral om met de pers te praten, niet om te trainen en voetballen. Ieder zijn eigen keus, de media staat toch vol met onzin.

6 oktober 2015 om 15:14

Inderdaad. Het is gewoon tijdsverspilling. Ze hebben altijd dezelfde vragen. En voegen vrij weinig toe. Wachten tot een speler iets eruit floept.

6 oktober 2015 om 15:15

Als hij lekker wil voetballen en trainen zonder exposure en pers. Dan had die maar amateur moeten blijven.

6 oktober 2015 om 15:31

@mentalist Alsof jij dat zou wille

6 oktober 2015 om 14:48

Als je voetballer wordt, weet je dat je in de spotlights komt. Je bent een voorbeeld voor velen en daar moet je je ook naar gedragen.

6 oktober 2015 om 15:20

Als je je kleed als mephis en vervolgens geen vragen op normale wijze kan beantwoorden dan ben je gewoon een doperwt. Wel vragen om fame maar vervolgens simpelweg weigeren om vragen te beantwoorden... Zucht wat valt me dit tegen van deze knul!!!

6 oktober 2015 om 17:28

Waarom bekritiseer jij zijn kledingstijl? Je moet een speler beoordelen op basis van prestaties en niet op basis van wat voor jas hij aanheeft.

6 oktober 2015 om 23:18

Muah, hij is natuurlijk ook een uithangbord voor United en het NL elftal. Dan mag je er wel een beetje fatsoenlijk bijlopen. Ik kan me goed voorstellen dat hij moe wordt van de journalisten, maar zeg dan gewoon de standaard zinnen en ga weer weg. Kost 2 minuten... als dat al te veel is gevraagd ben je gewoon arrogant en had je maar een ander beroep moeten kiezen. Al helemaal na de waanzinnig slechte seizoensstart van Memphis.

6 oktober 2015 om 15:02

Hij mag die keus maken, maar dan moet hij ook begrijpen dat er negatieve reacties op gaan komen. Als dat ok is voor hem, dan is daarmee de kous af. Maar het lijkt er wel sterk op dat hij de voeling met de realiteit verloren is. Want waarom praat je met de pers? Om je supporters te bereiken, toch? Op deze manier geeft hij eigenlijk aan dat hij zich daar te goed voor voelt, om met zijn eigen supporters te communiceren. Of anders gezegd: hij denkt de fans niet nodig te hebben.

6 oktober 2015 om 18:11

Voeling met de realiteit verloren is? Alsof goedbetaalde profs dat uberhaupt hebben. Dat ontbreekt er juist aan.

6 oktober 2015 om 18:13

Lees aub eerst eens, hij boycot schrijvende pers en geen tv of radio.

6 oktober 2015 om 15:26

De mensen die dure kaartjes kopen om hem te kunnen zien zijn geïnteresseerd in wat hij zegt. Het is pure minachting van de mensen die naar hem kijken om de pers te boycotten.

6 oktober 2015 om 21:15

Volgens mij kopen die mensen kaartjes om hem te zien Voetballen. Persoonlijk hoef ik geen geld neer te leggen om een interview met Depay te kunnen volgen.

Jammer. De beste man heeft altijd zeer veel zinnige dingen te zeggen en het missen van zijn teksten voelt dan ook als een groot gemis. Zijn teksten zetten mij altijd aan tot nadenken, en brachten vaak een hele andere invalshoek en benadering over het spelletje dan de meeste van zijn collega's.

7 oktober 2015 om 00:26

Hahaha! Wilde een soortgelijke reactie plaatsen. Jammer dat we deze week geen intelligente, filosofische uitspraken van hem te zien krijgen. Man man man, wat heeft PSV toch goed gehandeld door hem voor dat bedrag te verkopen zeg.

Typisch dit, die jongen begint sinds z'n transfer steeds meer naast z'n schoenen te lopen, terwijl hij nog vrij weinig presteert bij United. Ben benieuwd hoe lang van Gaal hem laat staan bij United.

6 oktober 2015 om 15:17

Ik heb het idee dat hij zonder Shaw direct ook een stuk minder presteert. Shaw die heerste zo'n beetje de hele linkerkant dit seizoen. Verdedigend erg sterk en kwam met grote regelmaat opstomen. Het hele aanvalsspel is aan de linkerkant een stuk minder dynamisch geworden zonder Shaw. Depay komt er 1 op 1 gewoon veel te weinig langs nu de verdediging zich bijna alleen op Depay hoeft te richten aan die kant.

Iedere realistische United supporter wil ondertussen allang Young gewoon in de basis zien ipv Depay.

6 oktober 2015 om 23:20

Al helemaal na de uitstekende tweede seizoenshelft van Young vorig jaar. Vond het een goed duo met Blind/young. Ook erger ik me kapot dat hij steeds naar zijn rechterbeen moet kappen om een voorzet te geven. Haalt vaak de snelheid uit een aanval.

7 oktober 2015 om 09:44

Dat doet Young echter ook. Was bij mij eigenlijk zo'n beetje het enige irritatiepunt bij Young.

Ik begrijp persoonlijk niet waarom Young zelden aan de rechterkant uitgeprobeerd is. Ondertussen doet Mata het daar nu statistisch gezien erg goed natuurlijk, maar ik had bijvoorbeeld begin van het seizoen graag Mata achter Rooney gezien, Depay op links en Young op rechts. En in het verleden zijn er ook zat wedstrijden geweest waarbij Young op rechts me een prima oplossing leek.

Moet zeggen, kan mij er wel iets bij voorstellen, heb niet vaak gezien dat een speler door de media zo wordt aangepakt voor niet voetbalgerelateerde zaken, dat die gasten bij VI het doen is bekend (doen ze dat nog steeds trouwens?) Maar er zullen niet heel veel mensen zijn die die gasten serieus neemt.
Maar als het in de pers een heel item wordt of hij wel of niet een hoed mag dragen, of dat ze hem daarom belachelijk maken, dan kan ik mij levendig voorstellen dat hij zegt, bekijk het maar.

6 oktober 2015 om 14:54

Ik weet niet waar jij een artikel hebt gelezen over of hij wel of niet een hoed mag dragen? Volgens mij werd er een beetje lacherig gedaan over zijn hoed in de media, maar als je dan gewoon echt ballen hebt en je eigen style hanteert dan heb je daar gewoon schijt aan en ga je daarom niet zo kinderachtig doen om daarom niet de pers te woord te staan.

Je bent profvoetballer (met de bijzaken) of je bent het niet.

6 oktober 2015 om 15:12

Het is altijd lekker makkelijk om te zeggen wat een ander wel of niet moet doen, zeker voor ons die helemaal niet weten wat het is om voor iedere scheet in de pers te komen.
Als zo iemand zegt, ik vind Bayern een mooie club, leest hij morgen dat hij een vertrekwens bij Man U heeft ingediend.
En als hij helemaal niets zegt tegen de schrijvende pers heb je daar geen last van, hoef je ook niet je woorden op een goudschaaltje te leggen, dus ja ik kan mij prima voorstellen dat hij dit doet

Kun je wel zeggen dat je profvoetballer bent, maar je hebt dit alleen maar als je een heel goede profvoetballer bent, heb de vaderlandse pers tenminste nog nooit in rijen van 3 bij Schilder zien staan.
Wil je er geen last van hebben en de keuze is dan stoppen met voetbal, of stoppen met praten met de schrijvende pers, dan is die laatste optie (voor mij) de meest logische.

6 oktober 2015 om 23:24

Ibrahimovic bij de eerst volgende persconferentie: Ibrahimovic is god en mag dragen wat hij wil. God bepaald alles.

6 oktober 2015 om 15:01

Eens.
En waarom moeten sowieso alle spelers altijd beschikbaar zijn voor de pers.
Gewoon na elke persconferentie een aantal spelers aanwijzen die met de pers gaan praten en de rest mag onder de pomp, gaan rusten of andere nuttige dingen gaan doen.

6 oktober 2015 om 15:25

Praten met de pers hoort bij het voetballer zijn. Zijn salaris wordt gedeeltelijk betaald uit TV- gelden en geld van sponsors die hem ook voor de camera willen horen praten over voetbal en andere zaken.

6 oktober 2015 om 15:57

Hij praat alleen niet met de schrijvende pers, dus iedereen die het wil kan hem nog steeds horen en zien.

Ik zie niet in waarom mensen verplicht zijn om met de media te praten. Zeker als je het geleuter van veel journalisten leest of ziet. Ook goedbetaalde voetballers hebben het recht om zich afzijdig van de media te houden. Journalisten zijn geen goden.

6 oktober 2015 om 14:50

Daar komt bij dat zijn woorden in het verleden dusdanig verdraaid zijn dat hij er door in de problemen kwam. Interviews voor televisie en radio doet hij wel, want die kunnen er dan niks omheen verzinnen. Komt bij dat een aantal zogenaamd serieuze schrijvende media zijn vader een platform hebben gegeven om hem zwart te maken net toen hij bij een nieuwe club moest beginnen en zijn focus op voetbal moest hebben.

6 oktober 2015 om 15:04

Het gaat niet om de journalisten. Journalisten zijn een tussenpartij tussen voetballers en het publiek. Wat hij hier zegt is eigenlijk: het publiek kan mijn rug op. En nee, hij is niet verplicht om met de pers te praten; net zoals wij als publiek niet verplicht zijn om dat ok te vinden.

6 oktober 2015 om 16:41

Het gaat alleen om de schrijvende pers hoor. Dus de drogreden van het publiek kan mijn rug op slaat nergens op. Ik kan me best voorstellen dat je er niet op zit te wachten dat je woorden iedere keer verdraaid worden of er een verhaaltje omheen verzonnen wordt. Wat heeft het publiek eraan om een verhaaltje over iemand wat voor 90 door een journalist gemanipuleerd is te lezen?

Ik snap hem volkomen. Altijd de media die alles verdraaien. Het gaat soms gewoon nergens over

Hij is zo gewoon gebleven.., wie is deze jongen om de pers te weigeren?!

6 oktober 2015 om 15:13

Aanvragen voor interviews lopen via de perschef van de Knvb. Geen enkele voetballer is verplicht om na de training interviews zonder afspraak aan de zijlijn te geven.

Ach, hij weet ook wel dat het niet gaat zoals hij had gehoopt. Ik zou ook geen zin hebben in media die dat nog eens lekker inwrijft.

Gewoon focus op de wedstrijden en het vinden van de juiste vorm. De juiste keuze voor jezelf maken is ook prof zijn.

6 oktober 2015 om 14:50

Ben ik ergens met je eens, maar je bent wel een voorbeeld. En een paar antwoorden geven kan toch geen kwaad? Als je een vraag niet leuk vindt, negeer je t maar. Maar neem op z'n minst toch even de tijd.

Hij kan niet zeggen: bekijk het maar... Hij moet zich realiseren dat bij het uithangbord van Nederlands voetbal is. Het hoort er allemaal bij, Weet wel dat de tijden veranderen. Vroeger gingen de spelers netjes in kostuum op reis, en nu komen ze in camouflagepak zich melden, maar toch.....

Die jongen is de realiteit volledig kwijt. Bij Psv zag je na drie aardige wedstrijden al dat hij zich de vedette voelde. Maar nu, na een leuk WK en een transfer naar Manchester is het einde zoek bij meneer Depay.

Memphis mag eerst eens gaan presteren voordat hij zich zo opsteld. Schiet nog geen deuk in een pakje boter dit seizoen , maar loopt wel naast zijn schoenen.


Boycotten dit arrogante mannetje .ziet de bui al hangen speelt slecht met het Nederlands elftal.
En ziet bij zijn club ook nog dat die nieuwe Franse voetballer meer indruk maakt

6 oktober 2015 om 16:46

Depay een arrogant mannetje? Er zijn veel voetballers die een voorbeeld aan zijn sociale gedrag kunnen nemen. Maakt zoveel mogelijk tijd voor zijn fans. Zelfs als het niet gaat om geplande sessies met fans heeft hij tijd voor de mensen. Heb een paar keer in Eindhoven gezien dat hij met kinderen aan het dollen was of met mensen met het syndroom van down gezellig op de foto ging en tijd nam om met ze te praten etc. Zelfs als hij gewoon met zijn vrienden door de stad liep, terwijl iedereen loopt te roepen dat hij alleen maar een beetje stoer doet met zijn vrienden.

Ik ben blij dat Memphis zo wijs is om ons in bescherming te nemen. Het scheelt vergooide tijd om naar zijn inhoudsloze dooddoeners te luisteren, dan wel te lezen. Chapeau! Zoals Memphis wijs liet optekenen: "ik laat liever mijn voeten spreken."

6 oktober 2015 om 15:16

Als hij zijn voeten dan ook daadwerkelijk laat spreken oke..

Ik ben ter goeder trouw, denk niet dat dit met arrogantie te maken heeft.
Hij geeft aan dat hij niet met de schrijvende pers wil praten.
Zal er vast mee te maken hebben dat de schrijvende pers zijn woorden kan verdraaien, bij TV en radio is dit niet het geval.

Depay, of Memphis zoals hij genoemd wenst te worden is een beetje van het padje af. Hij gedraagt zich als een wereldster, een ware vedette. Eerst die rare kleding, die hoed en shawl en nu weer dit. Waarop is het gebaseerd? Welgeteld 1 goede wedstrijd voor Manchester tegen een middelmatig Belgisch clubje?? Laat Blind of Van Gaal deze jongens eens heeeeel snel met beide benen op de grond zetten!

Tja, ondanks zijn zachtst gezegt matige prestaties is hij natuurlijk qua naam en faam momenteel een wereldster. Is niet zo gek dat dat een beetje naar zijn hoofd is gestegen. Hoop echter wel dat hij hongerig blijft. Voegt momenteel echt weinig tot niets toe bij Oranje en Man United. Dat gezeur over zijn outfits.. achja, typisch Nederlands. Moet je kijken hoe Alves en Neymar arriveren in Barcelona. De meest belachelijke outfits. Echter presteren zij wel.

Het wordt een steeds grotere diva. Hij lijkt wel een beetje de weg kwijt. Doet me denken aan spelers zoals Drenthe en Van der Wiel. Depay beschikt uiteraard wel over wat meer voetballende kwaliteiten, maar deze misplaatste arrogantie kan hem nog wel eens lelijk gaan opbreken in de toekomst. Zlatan mag arrogant zijn. Die heeft echt wat bereikt. Depay komt net kijken. Laat eerst maar eens wat zien op echt topniveau. De pers zou hem moeten weigeren.

Groot gelijk heeft hij. Beetje dezelfde vragen beantwoorden als dat er al 10 moeten hebben doen terwijl elke speler van het elftal krijgt opgedragen om hem te beantwoorden zoals de het knvb wil...
Vindt zelf ook dat spelers altijd moeten antwoorden, maar om net als iedereen antwoord te geven op de vragen (vanuit de media)

6 oktober 2015 om 15:13

Is in mijn ogen onzin..
Hij ziet ook wel wie of wat welke vragen iemand krijgt

Ik vind dat hij deze keus helemaal niet mag maken eigenlijk. Hij wilde toch zo graag een grote speler worden? Dan hoort dit erbij.
Ik dacht eigenlijk tot een maand of twee geleden dat Memphis echt een nieuwe Cristiano zou worden, maar ben bang dat het eerder een tweede Nani wordt. Hij barst van het talent, maar krijgt nu al arrogante trekjes. Hij moet niet denken dat hij er al is, heeft tot nu toe redelijk gespeeld bij United maar meer ook niet. Zondag was hij werkelijk onzichtbaar. Als er straks een andere manager voor de groep staat die niet zo geil is van Nederlanders, dan kan het net zo goed einde Memphis zijn. In het begin wordt iedereen opgehemeld, maar constant presteren over lengte van jaren scheidt de talenten van de toppers. Ik ben bang dat Memphis bij de talenten gaat behoren, mede door zijn gedrag buiten het veld.

Trouwens, Blind moet dit ook niet toestaan. Maar dat Blind een slappe lul is, is natuurlijk niks nieuws.

Wat een ophef over een Twitter-bericht van de roddelpers. Grote kans dat dit uit zijn verband is gerukt, zoals dat wel vaker gaat bij de media.

Waarom trekt iedereen hier de conclusie dat het niet willen praten door Memphis met de schrijvende pers is ingegeven door arrogantie? Hij zal best zijn redenen hebben waarom hij niet wil praten met de pers en het is meer waarschijnlijk dat deze redenen niets te maken hebben met arrogantie danwel vanwege het feit dat Messi en Ronaldo ook niet met de pers praten.

Iedereen oordeelt over het karakter van Memphis zonder hem persoonlijk te kennen. Iedereen die met hem heeft gewerkt is lovend over zijn houding, werkethos en ambitie. Nee de kenners hier weten zeker dat het arrogantie is en laat hem eerst maar eens een goede wedstrijd spelen bij Man Utd.

Het is inderdaad nog niet erg sprankelend wat hij bij United laat zien, maar ligt dat aan Memphis of misschien aan Man Utd. Waarschijnlijk beide. Hij speelt op dit moment in een elftal dat met moeite een aantal kansen creeert per wedstrijd. Ik vind Memphis veel gedisciplineerder spelen dan bij Psv. De onmogelijke dribbels zijn eruit en het is allemaal wat functioneler geworden. Dat het nog niet geweldig is dat klopt, maar zie dat maar te doen in je eerste jaar in de PL in een team dat nou niet echt de sterren van de hemel speelt. Vooralsnog is het voor mij nog steeds een voldoende en vond ik hem voor de komst van Martial de enige speler bij Utd die gevaar kon stichten.

Geef die jongen tijd en we zullen zien of hij het redt of niet. Ben blij dat er bij het Nederlands elftal een speler rond loopt die een wedstrijd kan beslissen, dat hij dan een hoed draagt en kleding die misschien niet jouw voorkeur heeft so be it.

Gelijk heeft hij, als hij het niet wilt, waarom is hij het verplicht? alleen voor Mutv is die verplicht te reageren omdat het bij zijn club hoort

@voetbalzone...deze jongen wilt Memphis genoemd worden. Waarom stug doorgaan met Depay?

Anyway...hij zal wel een reden hebben om niet te praten.

Hahaha, heerlijk dit. Een speler die schijt aan alles heeft en gewoon zijn eigen gang gaat. Die journalistjes van tegenwoordig vinden zichzelf belangrijker dan de voetballers en het voetbal. Zitten flink wat egootjes bij, maar dat roepen ze dan weer liever over de voetballers. Want oei oei oei als er een geen trek heeft om met ze te praten. Zien ze als majesteitsschennis.

6 oktober 2015 om 19:14

Goh een PSV supporter die dit walgelijk arrogante gedrag verdedigd, dat verwacht je niet hé?

7 oktober 2015 om 15:07

Nou. Leg maar eens uit dan, wat is hier walgelijk arrogant aan dan? Het is een door de journalistjes zelf gecreëerd iets dat voetballers verplicht zijn met hen te spreken. Bepalen zij dat? Really?
Ik vind het juist walgelijk arrogant dat die egootjes bij de pers vinden dat een speler met hen Moet praten. Onzin.

6 oktober 2015 om 22:49

Toen bakkali zijn eigen gang ging piepte je anders, niet meten de volgende keer.

7 oktober 2015 om 15:09

Appels en peren. Dat ging niet over media. Dat ging over het eisen van een basisplek tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract, het telkens niet op komen dagen op contractbesprekingen, het 4 x per dag wisselen van zaakwaarnemer en zo.

Hij mag bepalen of die niet wilt praten of wel. Die media blaast alles op joh.

Ik hoop toch echt dat hij er naast staat, met afstand de meest overschatte voetballer van Nederland. Totaal misplaatst vedettegedrag en dat was bij PSV ook al zo. Zoals Henk Spaan vroeger al zei: vuilnisman kan deze zak ook mee?

Depay en Ajacied Blind en het grote Ajax gehalte is voor mij de reden om te hopen dat we het niet gaan halen, heerlijk als we van de week worden uitgeschakeld.....

6 oktober 2015 om 23:41

Davedh, het grote ajax gehalte lijkt me logisch. Zoveel keus is er niet. Blind heeft met een groot aantal talenten daarvan gewerkt, dus hij weet wat ze kunnen en wat ze niet kunnen.bij Psv loopt niets fatsoenlijks rond op De Jong na, Hij zou wellicht wat meer Feyenoorders kunnen kiezen. Een Karsdorp / Vejinovic, maar het is logisch dat hij nu in crisisperiode kiest voor jongens die hij al kent. Bezoer en Tete zijn prima voetballers. Blind is logisch, Riedewald kan, al ga ik er vanuit dat hij niet speelt. De enige die er niks heeft te zoeken is El Ghazi, maar dat kan ook gezegd worden over spelers als Rekik en Affelay en zelfs Van Persie.

Krul
Tete
Van Dijk
Kongolo
Blind
Bazoer
Sneijder
Depay
Wijnaldum
Elia
Dost

Lijkt mij dat hij statement maakt en een mooie ook. Ieder zijn eigen opvatting en als je de ruimte vindt om die te etaleren, why not.

En gelijk dat ie heeft! Altijd worden de woorden verdraaid. Bijv. Als hem straks de vraag wordt gesteldt of hij weggaat uit man united( lijkt me sterk maar is maar een voorbeeld) en hij zou zeggen " je weet maar nooit" dan staat er de volgende dag in koeienletters" depay dient transferverzoek in" :D

Ach joh, wat maakt het uit, of hij gaat het antwoord niet bevragen of gaat de beantwoorden niet antwoorden. Komt geen zinnig woord uit deze jongen. Wel grappig dat hier mensen zijn die het van Memphis mooi vinden, maar van RVP in 2012 achterlijk, terwijl RVP toen een 100.000 keer grotere speler was dan Memphis nu is en ook een reden had, namelijk de constante vragen over zijn vertrek uit Londen terwijl hij voor het nationale elftal uitkwam op dat moment.

Laat depay alsjeblieft weggaan en nooit meer opstellen in oranje. Dit ventje is de realiteit volledig uit de ogen verloren.
Oranje is gebaat bij spelers die het gras willen opvreten en depay heeft die instelling niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren