Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Depay en Fellaini staan welwillend tegenover overstap naar Italië’

Laatste update:

Memphis Depay en Marouane Fellaini staan open voor een transfer naar AC Milan, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. Zelfs als i Rossoneri worden uitgesloten van Europees voetbal, zou het duo een overstap naar Milaan wel zien zitten. De vraag is alleen of AC Milan aan de financiële eisen van Depay en Fellaini kan voldoen.

AC Milan moet vrezen voor Europese uitsluiting, omdat de club niet aan de Financial Fair Play-regels van de UEFA voldoet. De formatie van trainer Gennaro Gattuso kwalificeerde zich als nummer zes van de Serie A voor de groepsfase van de Europa League. Desondanks zijn Fellaini en Depay naar verluidt ook bereid om de overstap naar Italië te maken als AC Milan uitgesloten wordt van Europees voetbal.

In financieel opzicht zal het voor AC Milan lastig worden Fellaini en Depay binnen te halen. Het contract van Depay bij Olympique Lyon loopt nog tot medio 2021, terwijl verschillende clubs de aanvaller op de korrel hebben. Les Gones zouden minstens veertig miljoen euro verlangen voor de Oranje-international, die dit seizoen met 22 doelpunten en 17 assists van grote waarde was voor de Franse club.

Fellaini is in het bezit van een aflopende verbintenis bij Manchester United en kan zodoende transfervrij worden opgepikt. De Belgische middenvelder verlangt bij zijn nieuwe club een jaarsalaris van tien miljoen euro, waarmee hij bij AC Milan direct de bestbetaalde speler zou worden. Besiktas, AS Monaco en Olympique Marseille zouden Fellaini ook al een aanbieding hebben gedaan.

Zou Memphis Depay er goed aan doen om naar AC Milan te vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit is geen stap vooruit vind ik

28 mei 2018 om 10:38

Voor beide niet denk ik, Depay moet nog een jaar knallen bij Lyon en dan kan hij straks naar een echte topclub, Bij Liverpool of Arsenal zou hij goed uit de voeten kunnen denk ik.

28 mei 2018 om 11:19

Precies. Ben benieuwd wat Emery met Lacazette en Auba gaat doen. Spelen ze beiden en het werkt, kan Depay een mooie toevoeging mbt het systeem. Bij Liverpool kan hij op elke positie voorin uit de voeten, daar zou hij in principe nu al terecht kunnen. Maar goed, nog 1 jaar vlammen in Lyon.

28 mei 2018 om 11:40

Lyon laat hem ook zeker niet gaan zeker als fekir wel gaat. Dat kunnen ze niet maken zeker omdat ze de CL ingaan.

28 mei 2018 om 12:43

Depay kan bij Liverpool ook een extra smaakje geven zeker als hij op de positie mag spelen zoals Coutinho bij Liverpool speelde. dan heeft Liverpool nog een cv nodig

Depay mag van mij perfect komen, een flankspeler om te concurreren met suso en chalhanoglu hebben we boordnodig. Wat Fellaini betreft, waar kan ik solliciteren als scout zijnde? Lachwekkend als men ervan overtuigd is bij Milan dat Fellaini ons terug hogerop gaat helpen.

28 mei 2018 om 10:45

Eigenlijk gaat het nu juist zo geweldig door zijn vrije rol in de spits, dus vraag ik me af of Depay die vleugelrol weer ziet zitten.

Denk dat een jaar Lyon het beste is. Je ziet aan Lacazette, Umtiti en dalijk ook Fekir dat dat helemaal niet erg is en je een mooie stap kan opleveren.

28 mei 2018 om 11:00

Inderdaad. Die rol in de spits past echt perfect bij Memphis! Een van de belangrijkste spelers geweest bij het afdwingen van CL-voetbal, zou zonde zijn om dat weg te gooien. Lekker nog 1 jaar blijven, wederom een van de grote mannen zijn volgend jaar in Ligue1 en de CL en dan zit er een mooie stap in voor hem denk ik. Milan is een prachtige club waar ik altijd een zwak voor heb gehad (door hun team halverwege de jaren '00) maar op dit moment is dat niet de juiste stap voor Memphis. Hij moet zich laten zien in Europese wedstrijden komende jaar!

28 mei 2018 om 10:49

Volgens mij maakt Depay de laatste weken/maanden juist furore doordat hij niet meer als vleugelaanvaller opgesteld staat. Om hem nu binnen te halen voor zo'n positie zou getuigen van weinig inzicht.

Niet doen depay..
Lekker nog 1 seizoen blijven en vlammen en dan kan je vast wel de stap maken naar de Europese top..
Ac Milan is nu een stap terug imo.

Als Depay slim is, blijft hij bij Lyon. Je hebt jezelf onmisbaar gemaakt het laatste halfjaar en speelt komend seizoen Champions League. Milan zal nog een tijdje onder constructie zitten dus dat is niet echt een stap hogerop.

28 mei 2018 om 10:33

Helemaal mee eens. Een jaar serie A is niet beter dan een jaar ligue 1 met Champions league, en bij Lyon weet je in ieder geval dat je rendeert.

28 mei 2018 om 10:41

Inderdaad eens. Bij United is het niet gelukt, en nu gaat het geweldig. Hij heeft geen enkele garantie dat hij bij een nieuwe club net zo goed past als bij Lyon. Dus ik zou ook nog minstens een seizoen blijven. Het doet me denken aan Huntelaar, die ging ook voor het allerhoogste, dat liep niet zo goed, maar is daarna gesetteld bij Schalke. Depay hoeft er natuurlijk niet nu voor te kiezen om nooit meer een stap omhoog te zetten, maar het andere uiterste is om na 1 goed seizoen weer direct weg te gaan. Zou ik niet doen.

10 miljoen jaarsalaris voor Fellaini? Die man moet even normaal doen of naar China verhuizen. Hij heeft niks laten zien om zo'n bedrag te verantwoorden.

28 mei 2018 om 10:43

Ik keek er ook van op, maar ja, als je transfervrij bent kun je meer salaris vragen. Hij zet gewoon lekker hoog in. Als iemand hem 8 miljoen per jaar biedt zal hij daar uiteindelijk misschien ook wel mee akkoord gaan ;-)

Als Fellaini een salaris van 10 miljoen vraagt dan zal hij lang transfervrij blijven.

Lekker nog een jaartje schitteren bij Lyon. Een vol seizoen op de positie waar hij zijn ei kwijt kan. Nog zo een jaar als 17/18 en betere teams staan zo voor de deur.

Geen enkele reden om momenteel Lyon te verruilen voor AC Milan. Bij de laatstgenoemde is het nog steeds 1 grote chaos op bestuurlijk gebied en bovendien lijkt de club er maar niet bovenop te komen op sportief gebied, al denk ik dat daar op termijn wel verandering in gaat komen. Lyon is ook een ploeg in opbouw en de club blijft natuurlijk groot in Frankrijk en ze spelen volgend seizoen in de CL. Verder zijn clubs als Roma, Napoli, Juventus, Internazionale en zelfs Lazio momenteel verder en voeren een veel beter technisch beleid.

28 mei 2018 om 11:41

Dat Roma, Napoli en Juventus momenteel verder staan en een beter beleid voeren kan ik zeker niet ontkennen maar het verschil is dat er daar een stuk meer concurrentie is. Bij Napoli zal hij nooit Insigne eruit spelen bijvoorbeeld... Bij Milan daarentegen heeft hij veel minder concurrentie terwijl er toch een jonge veelbelovende selectie staat.

28 mei 2018 om 11:52

Ja dat is vrij logisch dat er bij betere clubs meer concurrentie is. Maar dat Milan een jonge veelbelovende selectie heeft, lijkt me geen reden om daar heen te gaan. Dat heeft Lyon namelijk ook. Als Depay naar een betere club gaat, dan zal dat zijn om basis te spelen. Want het lijkt me niet dat veel clubs 40/45 miljoen gaan aftikken voor een wisselspeler. Depay wil daarnaast alleen als spits spelen. Dat kan bij Napoli, als je Mertens een iets andere rol geeft. Atletico zou ook perfect zijn als Griezmann vertrekt. Maar het meest logische lijkt me dat Depay blijft om CL te spelen.

28 mei 2018 om 12:09

Opvolger van Griezman? Dat is dan wel een enorme downgrade als het mij vraagt.

28 mei 2018 om 12:40

Tuurlijk, want Depay is ook zeker niet zo goed als Griezmann. Maar Griezmann had volgens mij de leeftijd van Depay toen hij bij Atletico kwam. En het talent dat Depay leek te hebben, begint er nu een beetje uit te komen. Als dat het geval is dan zou hij denk ik zeker kunnen doorgroeien tot het niveau van Griezmann. Maar goed, als Atleti een spits van niveau Griezmann wil dan moeten ze er 100 miljoen tegenaan gooien. Ze scouten in mijn ogen echter vrijwel altijd met het oog op de toekomst. In die zin zou Depay een goede optie kunnen zijn.

Tuurlijk moet hij bij lyon blijven, maar het gaat om de knaken natuurlijk. Logisch dat hij rondkijkt.

28 mei 2018 om 16:06

Depay krijgt bijna 5 miljoen per jaar bij Lyon, het lijkt me niet dat ie dan voor de knaken naar Milan zou gaan.

29 mei 2018 om 12:50

Nee, inderdaad Milan gaat zowiezo niet meer betalen dan 5 miljoen...

Zou een mooie transfer zijn voor zowel Depay als Milan. Milan heeft echt nood aan een goeie winger aan de linkerkant en Depay kan zonder teveel concurrentie toch een stap omhoog zetten.
Fellaini daarentegen hoop ik dat naar ergens anders gaat, er is zeker een middenvelder nodig maar Fellaini is gewoon niet het juiste type voor Milan op dit moment. En hij zou teveel verdienen als invaller.

Dan nog een topspits en de ploeg kan weer wat groeien naar hopelijk de CL plaatsen.

Ik denk trouwens dat het geld voor Depay geen probleem zal vormen aangezien er een heel aantal spelers mogen vertrekken die voor een stevige som verkocht zullen worden, zoals Donnarumma, Gustavo Gomez, Abate, Bertolacci, Bacca, Kalinic en jammer genoeg misschien ook Andre Silva.

Reina/Donna
Conti
Bonucci
Romagnoli
Rodriguez
Kessie
Biglia
Suso
Calhanoglu
Depay
Cutrone/Silv
29 mei 2018 om 00:15

Maar op de vleugel deed hij het juist minder goed.

29 mei 2018 om 12:49

Goeie aan het samenspelen met Calhanoglu of zelfs Bonaventura is dat ze vaak elkaars positie overnemen, hij zal dus wanneer hij wilt vaak centraler kunnen spelen.

Maar uiteindelijk heeft hij als ik mij niet vergis vroeger toch steeds bij PSV en oranje goed gepresteerd op de linkerflank.

Zouden goede aankopen zijn, Fellaini kan je best gebruiken om het vuile werk op te knappen, En Depay is echt stappen aan het maken. Ik heb vetrouwen dat AC Milan het volgend seizoen beter gaat doen, Het gaat de goede kant op met AC Milan

Dat kan natuurlijk nooit goed komen, Depay en milan. Milan is op dit moment niet de club waa hij moet instappen. Als ik hem was zou ik nog een seizoen blijven bij Lyon en als hij een top seizoen heeft dan kijken of hij een stap omhoog kan maken.

Milan zou een stap terug zijn. Met Lyon speel je gewoon CL plus bij Milan zou die weer op de flank terrecht komen. Speelt nu meer in een vrije rol als een soort spits waar die uitstekend is.
Ik zou nog een jaar bij Lyon blijven en dan misschien een stap hogerop ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren