Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dembélé ontbreekt op training en tekent binnen enkele uren bij Barça’

Laatste update:

Ousmane Dembélé staat in de hevige belangstelling van Barcelona en de aanvaller van Borussia Dortmund heeft zelf al aangegeven dat hij graag voor de Spaanse grootmacht wil voetballen. Nu lijkt Dembélé een transfer naar Spanje te forceren, aangezien hij donderdag niet aanwezig was op de training van die Borussen.L'Équipe meldt dat het talent binnen enkele uren gaat tekenen bij Barcelona.

"Dembélé was er vandaag niet", vertelt Peter Bosz tijdens een persconferentie. De oefenmeester was verbaasd dat het gewilde supertalent niet kwam opdagen. "Ik heb geen idee waarom hij er niet was. We probeerden contact met hem te krijgen, maar dat lukte niet. We hopen dat er niets ergs is gebeurd met hem", besluit de ex-trainer van onder meer Ajax.

Al dagenlang gonst het in Duitsland en Spanje van de geruchten van een naderende overstap. Een zware delegatie van Barcelona zou naar Duitsland zijn gevlogen om de transfer af te ronden. Het lijkt erop dat de ex-speler van Stade Rennes ook op een transfer aast. De vleugelaanvaller heeft inmiddels alle verwijzingen naar zijn Duitse werkgever op zijn sociale media-accounts verwijderd.

L’Équipe meldde eerder al dat Barcelona snel wilde handelen na het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain. De Spaanse grootmacht zou niet lang willen wachten en naast Dembélé ook nog Philippe Coutinho van Liverpool naar Catalonië halen. De Franse sportkrant meldt donderdagmiddag dat Dembélé in de komende uren een contract gaat tekenen in Barcelona.

Zie je Ousmane Dembélé slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De meest ideale opvolger van Neymar.. Ben benieuwd hoeveel ze uiteindelijk hebben moeten betalen, maar Barca heeft wel behoorlijk rap gehandeld.

10 augustus 2017 om 15:10

Bedrag zal wel rond de 100 miljoen liggen denkunku ik. Maar ben blij dat hij binnen is als dit waar mocht zijn, Dembele heeft de potentie om tot de beste ter wereld te gaan behoren.

10 augustus 2017 om 15:19

Iedereen weet dat Barca 222 miljoen heeft ontvangen en naarstig op zoek is naar goede vervanger(s). Daarnaast zijn er maar weinig spelers goed genoeg om daarvoor in aanmerking te komen. Dus als Barca zijnde weet je al dat je ver boven de marktwaarde gaat betalen.

Ik had serieus nooit verwacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar.. Ik vind 100 mlijoen eigenlijk nog best meevallen. Ik had verwacht dat Dortmund Barca wel wat verder zou uitknijpen in deze situatie.

10 augustus 2017 om 18:21

Zo gaat dat inderdaad. Het oliegeld van Qatar vloeit zo door naar de kleinere clubs. Als Dortmund van het geld een speler van Ajax wil kopen betalen ze ook meer dan normaal, als Ajax daarna een Braziliaan oppikt uit Brazilië dan betalen ze ook meer. Al kan een club hier ook niet aan meedoen, maar dan krijg je deze transferperiode geen waardige vervanger meer..

10 augustus 2017 om 15:12

Stade rennes hoopt op een zo hoog mogelijk bedrag iig. Ze hebben een doorverkooppercentage van 25 procent laten opnemen bij zijn transfer naar dortmunt. Ze kunnen dus al snel 25 tot 35 miljoen krijgen.

10 augustus 2017 om 15:16

Bizar he... Zij vangen met deze doorverkoop straks nog meer dan onze kampioen kreeg voor twee basisspelers. Wel goed gehandeld van Rennes, al zullen ze zelf ook niet hebben durven dromen dat ze al zoveel in zo'n vroeg stadium zouden terugkrijgen.

10 augustus 2017 om 15:29

doorverkoop percentage en opleingdingvergoeding bij elkaar opgeteld 25 %

10 augustus 2017 om 15:44

Geld is geen probleem voor Rennes. Heel veel mensen weten het niet maar Rennes is al bijna 20 jaar in handen van de heer Pinault, deze man behoort tot de top 3 wat betreft de rijkste clubeigenaren ter wereld.

10 augustus 2017 om 15:55

Les Gones

Ik wist dat tot voor kort ook niet maar er heeft circa een maand geleden een stukje gestaan op vz. Hij staat zelfs op de 2e plaats met een geschat vermogen van 18,7 miljard maar heeft nimmer een krankzinnig bedrag betaald voor een speler en dat siert de man.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=308300

10 augustus 2017 om 16:03

Dat wist ik niet. Bedankt voor deze toevoeging!

Hoewel ze het geld dus blijkbaar niet hard nodig hebben, is het desalniettemin goed gehandeld.

10 augustus 2017 om 18:23

Bijzonder. Iemand die tenminste nuchter blijft, dan kunnen er niet veel zeggen met zulk vermogen.

Zal een zwaar gemis worden voor bosz. Straks Auba ook nog weg en het zal nog zwaarder worden. Top aankoop voor barca waar ze nog jaren plezier van kunnen hebben denk ik

10 augustus 2017 om 16:03

Aankoop? Bosz zegt van niets te weten. Volgens hem is Dembele zoek en kunnen ze hem niet bereiken. Ik kan me niet voorstellen dat Barcelona met Dembele aan het praten is en een cotnract laat tekenen zonder dat de trainer van Dordtmund daarvan op de hoogte is?

mooie transfer voor die jongen. goede speler en het is hem gegund. ben wel benieuwd of hij meteen mee kan op dat niveau...

Jammer voor mijn clubje. Hopelijk een waardig vervanger en gewoon iemand die al iets bewezen heeft. Met 150 miljoen kun je veel.

10 augustus 2017 om 15:11

Met 100+ miljoen kan je heel veel.
Of dit iemand moet worden die al iets bewezen heeft weet ik niet. Schurrle is (ondanks al het blessureleed) ook geen beste aankoop gebleken tot nu.
Wellicht valt Dolberg weg te plukken bij Ajax en een leuke spelers als Cornet waarover wordt geschreven.
Dan is het geld van Dembele prima geïnvesteerd.

10 augustus 2017 om 15:15

hoezo zouden ze dolberg kopen heeft nog niks bewezen en voorlopig hebben ze auba nog rond lopen die vele klassen beter is.ook voor de vleugels hebben ze nog steeds schurle,reus,pulisic en kagawa indien nodig.zie ze eerder een buitenspeler erbij halen als een spits.

10 augustus 2017 om 15:17

Eens over Schü. Schürrle hoeft van mij zeker niet te blijven en is een miskoop, maar Tuchel wilde hem graag hebben en die is er natuurlijk niet meer.

Oneens over Cornet. Dat lijkt mij niet echt een waardige vervanger. Met Pulisic en Philipp heb je al twee grote talenten en Cornet was vorig vaak bankzitter bij OL als ik het goed heb. En 6 goals en 2 assists in 33 wedstrijden vind ik nou niet echt geweldig.

10 augustus 2017 om 15:23

De verhalen over Dolberg en Dortmund gaan al langer, zeker nu Peter Bosz trainer is. Aubameyang is absoluut beter, maar Dortmund mist op dit moment nog een stabiele tweede keus. Isak is nog veel te jong en Schurrle of Gotze fungeren daar ook niet op zn best.
Je hoeft al het geld ook niet te investeren in enkel een buitenspeler, ik zou het op de manier doen zoals ik schreef.

10 augustus 2017 om 15:25

Ik ken die Cornet verder ook nog te weinig, was slechts een voorbeeld zoals nu genoemd wordt. Dortmund kennende komt er vast weer een leuke, aantrekkelijke vervanger uit de hoge hoed (en hopelijk ook nog een back-up voor Aubameyang) van dit geld.

Dit word weer een miskoop voor Barca dat je voor dit talent meer dan 100 miljoen gaat betalen,heeft maar 1 jaar wat laten zien, kijk naar die Bojan,Dos Santos,Martial enz die werden ook zo gehypt naar 1 jaar en kijk waar ze nu zijn

10 augustus 2017 om 15:09

Neymar was ook gehypet door een paar Youtube filmpjes.

10 augustus 2017 om 15:21

Martial is nog steeds een geweldige speler, maar werd door Mou verkeerd gebruikt. Moest aan de zijlijn blijven plakken terwijl hij in het centrum, of onderweg daar naartoe, juist een geweldig seizoen had onder Van Gaal

10 augustus 2017 om 15:23

volgens mij kijk je scheel , die jongen is de hart van zijn nationale ploeg waar hij spelers als griezmann, pogba , mbappe en lemar de les spelt , hij is tweebenig is , hij creeert spel en combineert feilloos op 20 jarige leeftijd

Bojan , dos santos deden het in de tweede ploeg maar lieten het nooit zien in de eerste ploeg

Martial is een toptalent die verknoeid word door een topclub die hem voor veel geld heeft gekocht om hem nadien op de bank te zetten

Ousmane Dembele is de opvolger van Lionel Messi , hij is toekomstig ballon d'or en zal de toekomst van Barcelona bepalen

Natuurlijk gaat Barcelona te veel betalen voor hem maar het is wel het profiel dat ze nodig hebben ; het is inderdaad gek maar in de huidige gekke voetbalwereld zou Barcelona bij een bedrag van rond de 120 mio euro niet "te veel" te veel betaald hebben.

Ze moeten ook wat bij Barca ; Neymar dient hoe moeilijk ook toch vervangen te worden en het is quasi onmogelijk om te vermijden dat er te veel betaald wordt terwijl iedereen weet dat je op een berg geld zit.

Hij deed precies hetzelfde bij Stade Rennes voordat hij een transfer naar Borussia Dortmund afrondde, nu doet hij hetzelfde om een transfer naar Barcelona te forceren. Geen beleefde of respectvolle methode, daar zal Dortmund niet van gediend zijn. Had graag gezien dat de onderhandelingen met wat meer klasse werden gevoerd. Maar goed, Barcelona heeft volgens het Franse medium de speler die ze willen. En dat is geweldig nieuws! Wacht nog wel even tot de wat betrouwbaardere journalisten hier melding van maken, want we hebben de laatste tijd genoeg loze geruchten gezien in de grote sportkranten.

Kleine toevoeging, Gerard Romero meldt net dat er nog geen overeenkomst is met Dortmund of Dembã©lã©. Hoewel Romero de laatste tijd het relatief vaak bij het verkeerde eind heeft is hij doorgaans wel een betrouwbare journalist.

10 augustus 2017 om 15:11

Hoe zie je dat dan precies "met wat meer klasse" ? Dembele moet ook wel een heel erg duidelijk signaal afgeven aan Dortmund of anders weigeren ze simpelweg of vragen pakweg 175 mio euro wat natuurlijk veels te veel is.

Het kan inderdaad allemaal op een elegantere manier maar hoe de voetbalwereld nu is doorgeslagen kan je als speler bijna niet anders dan de druk ook hoog op te voeren bij de huidige werkgever ; anders kun je gewoon niet weg.

10 augustus 2017 om 15:16

Om te beginnen zou je eerst bij de desbetreffende club eens om tafel moeten gaan zitten voordat je contact legt met zaakwaarnemers of met spelers zelf. Lijkt me een goede start. Hoe vaak hebben we deze zomer wel niet gehoord dat spelers een vertrek willen forceren nadat Barcelona interesse heeft getoond?

Ja, als de onderhandelingen stil lijken te vallen en je toch iets wil forceren (als speler of als club) kan je dit soort maatregelen nemen. Maar de delegatie van Barcelona is pas één of twee dagen in Dortmund, zo snel kan het toch niet gaan? Je kan ook beleefd een transferverzoek indienen en vervolgens gewoon weer gaan trainen. Waarom meteen vervelend gedrag gaan vertonen? Dat is exact waarom er frustratie heerst bij de fans van Barcelona over Neymar. Niet dat hij vertrekt, maar de manier waarop.

10 augustus 2017 om 15:23

En waaruit besluit je dat er niet eerst rond de tafel gezeten is ? Dortmund heeft heel erg duidelijk laten verstaan dat ze Dembele eigenlijk niet kwijt willen en alle begrip daarvoor.

Maar als Dembele zelf ook weg wil en Dortmund werkt niet mee, dan geeft de speler een signaal af.

Het is niet zo netjes, helemaal akkoord, maar laat het duidelijk zijn : de voetbalwereld was al smerig, het is alleen maar erger geworden sedert de transfer van Neymar naar Psg.

10 augustus 2017 om 15:36

Zou kunnen. Maar dan is er wel erg snel besloten dat de onderhandelingen spaak zouden lopen en de speler zelf deze kans niet wilde missen. De kans is inderdaad aanwezig dat het volledig netjes en respectvol is gelopen, maar we hebben in de zaak Verratti bijvoorbeeld ook gezien dat men de speler vraagt om een vertrek te forceren.

10 augustus 2017 om 15:40

het is wel degelijk zo dat je eerst bij de speler of zijn vertegenwoordigers gaat polsen of zij geïnteresseerd zijn in een transfer vooraleer je op de deur gaat kloppen van desbetreffende club want anders heeft het geen nut als de speler zelf niet wil komen

of denk je dat PSG zonder enig voorgaande contractvoorstellen bij Barca zijn langsgegaan voor Neymar

PSG heeft een jaarlang met Neymar zonder akkoord van barca onderhandeld en Neymar geadviseerd om niet akkoord te gaan met een onmogelijke clausule in zijn contract om toekomstig transfer mogelijk te maken

toen alles duidelijk werd inzake zijn salaris en premies heeft neymar gewacht op het moment om transfer te laten doorgaan

en dan heeft zijn van vader nog ballen om een loyaliteitspremie op te eisen hahahaha je moet het maar doen

10 augustus 2017 om 16:06

Loyaliteits premie betekend niets meer dan een contract voorwaarde die stelt dat je na een x aantal seizoenen een bepaalde premie krijgt. Netmay Jr heeft die seizoenen volgemaatk en dus heeft neymar Sr recht op die premie.

Waarom jij dan Neymar Sr zwart maakt, geen idee. Deze zaak zal nu naar de Spaanse rechter gaan en ik sta echt niet raar te kijken als Barcelona deze rechtzaak verliest.

10 augustus 2017 om 16:23

zwart maken hahahaha

die man heeft bewust gewacht met de transfer van zijn zoon enkel en alleen om die bonus te kunnen claimen , hij heeft bewust die transfer uitgesteld om barca nog eventjes

en ter uwer info als barca die bonus had betaald dan ging neymar zijn clausule met hetzelfde bedrag omhoog en dan moest Qatar 250 miljoen ipv 222 miljoen betalen maar die stap gunnen ze Neymar sr niet

aan die bonus zijn voorwaarden gehecht die duidelijk niet zijn gerespecteerd of anders zat die vader nu reeds al bij de rechter want wie laat 23 miljoen schieten

hij weet zeer goed dat hij al een jaar lang aan het onderhandelen is geweest met psg , dergelijk contract regel je niet in een week tijd daar komt veel onderhandelen bij te pas , hij dacht gewoon eventjes dat Barca doodleuk ging betalen terwijl het voor jan en alleman duidelijk is dat Neymar reeds langer dan een jaar zat te onderhandelen

10 augustus 2017 om 16:44

Ben het niet vaak met hem eens, maar Speedyafc heeft hier gewoon gelijk. Het gaat hier om een tweede deel van het tekengeld die uitgekeerd zou worden als Neymar op 1 augustus nog speler van Barcelona was. Tsja, als ik 26 miljoen (dat was het bedrag toch?) zou krijgen als ik een paar dagen zou moeten wachten voor ik van werkgever zou wisselen had ik het ook wel geweten.

10 augustus 2017 om 15:34

Ga jij nog lekker lopen trainen terwijl ieder moment je club je kan verkopen en je daar kunt gaan tekenen bij misschien wel je droomclub? Ik niet, ik zou lekker thuisblijven en in alle spanning de telefoon in de gaten houden. Peter Bosz mag dan wel niet op de hoogte zijn maar het bestuur van Dortmund is echt wel in gesprek 'met die zware delegatie' van Barcelona.

10 augustus 2017 om 15:38

Ja, dat is namelijk een professionele werkhouding. Je hebt je contract met je werkgever te respecteren. Als je zo graag wil vertrekken kan je dat ook op een respectvolle manier duidelijk maken. En dat is dit duidelijk niet.

10 augustus 2017 om 15:43

Oh IK heb dan mijn contract met mijn werkgever te respecteren? Mijn werkgever die op het punt staat mijn contract te verkopen voor een astronomisch bedrag?
Sorry hoor maar als er iemand een onprofessionele houding is het van Dijk. v Dijk forceert een transfer, Dembele niet. Dembele staat gewoon op het punt verkocht te worden dus hij weet dat dit z'n laatste trainingsdag bij Dortmund is. Natuurlijk neemt hij hierna nog wel afscheid van z'n medespelers op een apart moment.

10 augustus 2017 om 15:46

denk jij nu echt dat geld enig respect kent , waarom zit jij met je voetbalemoties nog in de jaren 90

Neymar gaat in 5 jaar tijd 300 miljoen euro verdienen, dan komt ie zeggen dat het niet om het geld gaat ,

het groot geld laat geen emoties , loyaliteit of relaties toe , groot geld vernietigd alles dat op diens weg komt

Dortmund eist een gigantisch bedrag dat de marktwaarde volledig overschrijdt
Dortmund speelt het hard omdat zij een doorverkooppercentage schuldig zijn aan Rennes

Je hebt in deze transfer verschillende partijen en het is iedereen toegelaten om even hard te spelen want het gaat hier niet enkel om geld maar ook om een speler en zijn carriere dus ja

als Dembele het zo wil aanpakken dan zal dat wel zijn reden hebben

10 augustus 2017 om 15:49

Als je werkgever je op het punt stond te verkopen hadden ze wellicht toestemming gegeven om de training over te slaan. Overigens lijkt het nog helemaal niet zover te zijn dat een transfer zo dichtbij is. Het kan snel gaan en sommige bronnen spreken weer eens van 'een paar uur', maar weet niet of het al zo dichtbij is.

10 augustus 2017 om 15:51

Guaporta! Bedankt voor de info alvast! Op MD maakt men ook stilaan een melding van een "geforceerde" transfer... jammer inderdaad dat de zaken zo moeten lopen maar het is me wel opgevallen dat clubs jegens Barcelona een veel te moeilijke houding aannemen aan de onderhandelingstafel (mede doordat ze weten dat barca een goede week geleden 222miljoen heeft gecasht) en dat wekt de frustratie op van spelers die wel de intentie hebben om te vertrekken (coutinho, dembele) het is vooral een financieel kat en muisspelletje aan het worden tussen de clubs, en spelers als coutinho en dembele (die een stap hogerop willen, zijn daar nu het slachtoffer van..) nu denk ik ook wel dat Dortmund op een zo hoog mogelijk bedrag mikt net vanwege het feit dat ze aan hun goudhaantje ook nog eens 25% van het transferbedrag dienen af te staan aan Rennes... maar wat ben ik o'zo blij met deze geweldige aankoop (moest dit nog vandaag worden afgerond).

10 augustus 2017 om 17:00

@guaporta

Net komt het bericht naar buiten dat Dordtmund haar aandeelhouders heeft ingelicht dat ze het bod van Barcelona afgeslagen hebben. Lijkt me sterk dat er snel witte rook zal komen, zeker nu de speler zelf ineens 'zoek' is.

10 augustus 2017 om 15:45

Maar wat als Dortmund ook veel vraagt voor hun speler, kan je dan niet beter, als je dan toch al bereid bent om een flink bedrag op tafel te leggen, het gewoon proberen bij mbappe? Beide een grote gok, maar als je dan toch bezig bent.

10 augustus 2017 om 15:51

Dat zullen ze ongetwijfeld doen, maar dat doet iedere club op het moment dat Barcelona nu nog aan komt kloppen. Als Ousmane Dembélé de speler is die je wil hebben, dan moet je gewoon een flink bedrag betalen. In deze situatie is dat normaal. Hoe hoog dat bedrag uiteindelijk wordt ligt aan allerlei factoren, waaronder het gedrag van de speler zelf.

Overigens sla ik Dembélé hoger aan dan Mbappé, al zou ik beide heren natuurlijk graag bij Barcelona willen zien. Helaas zijn de financiële risico's voor de komst van beiden te groot, zeker met de verbouwing van het stadion.

Is voetbal nog wel leuk
Geen transfers meer na de 1e officiële wedstrijd
Dan weet iedereen en ook de seizoenkaarthouders met welle spelers de competitie wordt gespeeld

Een transfer die eigenlijk niet tegen te houden is voor Bvb.
Dembele heeft eerder al aangegeven dat Barcelona zijn droomclub is, dus tegenhouden is niet echt een optie. Voor 100+ miljoen kan je toch minimaal 2 leuke vervangers halen.
Voor iedereen dus het beste om hem te laten gaan..

10 augustus 2017 om 17:01

Ze hebben de transfer al tegengehouden dus waarom jij denkt dat het niet kan?

Net als dat Coutinho ook een "done deal" was en in de komende uren ging tekenen een aantal dagen terug. Nee, als Barca-fan dezer dagen zal ik het pas geloven als er ook echt een officieel bericht komt. Ben ook benieuwd naar de transfersom, Dortmund vroeg zeker naar de 120 miljoen? Blijft verschrikkelijk veel voor zo'n jonge snaak. We gaan het zien!

Zijn Instagram account staat vol met foto's van Dortmund... ben benieuwd hoe het afloopt, zou een leuke speler voor Barcelona zijn, weet alleen niet of hij al contant genoeg is in zijn prestaties.

10 augustus 2017 om 15:14

Hij had de verwijzing als Dortmund-speler onder zijn instagram-naam. Die heeft hij nu verwijderd, nu staat er enkel zijn snapchatnaam.

10 augustus 2017 om 17:02

Ah dank je. Wat een heisa om niks.

Mooie transfer als dit doorgaat en barca houd nog een hoop geld over. Misschien nog een goede middenvelder erbij aantrekken, want er is teveel materiaal met mindere kwaliteit die niet bij barca past. Enkel busquets, rakitic en ineasta zijn van het niveau dat barca moet nastreven. 3 goede middenvelders waaronder een ineasta die niet alles meer kan spelen is te weinig voor de ambities van barca. Benieuwd of ze een alternatief hebben voor coutinho, want die lijkt niet te komen na een afgeslagen bod en hij zit in de selectie van de CL waardoor hij ineenkeer minder interessant word. Hoop dat barca het geld van neymar goed investeerd.

Als hij wil zal hij gaan voor een hoog bedrag, maar anders denk dat hij gewoon blijft. Aan de ene kant vind ik hem de beste speler samen met mbappe die vorig seizoen in de cl actief was die als jong talent een overstap zou kunnen maken. Aan de andere kant, vast heel veel geld voor een talent dat maar 1 jaar goed gepresteerd heeft op dat niveau. Kan aan mij liggen, maar ik had beter speurwerk gedaan naar een iets ruwere diamant en die gok opgevuld met je huidige selectie. Dit is gewoon allemaal te gehaast, terwijl barca het zoveel beter had kunnen doen. De meest ruwe interessante diamant momenteel vind ik die van sporting portugal: martins

Heb hem afgelopen zaterdag gezien tegen Bayern. Bij momenten geniaal maar ook nog erg druk aan de bal en vaak foute keuzes. Maar hij is nog zo jong dus dat kan alleen maar beter worden. Weet alleen niet of het de ideale speler is voor in combinatie met Messi en Suarez. Wat ik zaterdag ook zag is dat het geen Neymar is die zovaak de diepte kiest. Dembele wil ook graag zelf die pass geven zoals bij de 2-1 op Auba. Denk dat dat toch niet kan bij Barcelona.

Ook triest om te zien dat er dus in heel die gehypte jeugdopleiding van Barcelona al jaaaaaren niet 1 fatsoenlijke buitenspeler/aanvaller opgeleid is?!

Alles (op Messi na) wordt gekocht wat er voorin staat tegenwoordig bij Barcelona. Logisch misschien als je op het niveau van Barca speelt, maar La Masia is dus niet zo top als men liet blijken al die jaren?

10 augustus 2017 om 15:37

Het is hier al vaker uitgelegd dat het huidige Barcelona-bestuur tot frustratie van vele Barca-fans hier de jeugdopleiding verwaarloost.

En zo een generatie zoals deze van Messi waarbij 5 of 6 spelers uit eigen jeugd tot de buitencategorie behoren (waarnaar Barcelona streeft), het zal misschien verbazen maar dat krijgen ze zelfs in La Masia niet constant voor elkaar.

Toegegeven : het huidige bestuur kan veel meer doen met La Masia maar het is dus inderdaad wel zo dat een supergeneratie zoals deze van geboortejaar 87-88 niet elk jaar voorbij komt.

Enerzijds dus eigen schuld, anderzijds dus ook wel ergens logisch.

intussen vraagt, voorlopig nog, teamgenoot zagadou zich af waar hij is op twitter. moet niet gekker worden.

Dembele heeft mooie dingenen laten zien hoor maar om nou gelijk te gaan zeggen dat hij neymar gelijk opvangt kom op man

kijk bij dortmund kan je leuk en aardig spelen maar bij barcelona word er wel meer van je verwacht vooral als je word binnen gehaald om neymar op te vangen

Een zeer goede aankoop zou dit zijn. Ik snap trouwens niet waarom sommige zeggen dat hij "te jong" is want Neymar kwam ook op 21 jarige leeftijd naar Barcelona. Wat wel zo is is dat Barcelona, hoe je het wendt of keert, verzwakt is ten aanzien van vorig seizoen. De MSN was misschien wel het beste aanvalstrio sinds jaren en nu is Neymar, die bij 89 doelpunten betrokken was vorig seizoen, vertrokken en dat zal resulteren in minderen doelpunten en kansen. De transfersom zal wel rond de 100 miljoen zijn en dan hou je 122 miljoen over van het Neymar-geld. Ousmane heeft echter een zwakte: hij scoort niet makkelijk. In 48 wedstrijden scoorde hij maar 10 keer en als een speler van Barcelona moet je er gelijk staan, hoe oud of hoe jong je ook bent.

Bizar bedrag voor zo'n jonge speler en snap niet dat Barca niet zo'n talent al in hun eigen jeugd hebben lopen.ze stonden juist bekend om hun goede jeugdopleiding maar blijkbaar is die opleiding niet meer wat het geweest is en denken ze al een paar jaar niet meer in de Cruijff filosofie...Jammer dat Barca ook een koopclub begint te worden!

Erg goede vervanger voor Neymar. Snelle speler met erg goede acties. Hij is nog erg jong dus hij kan nog lang mee. Hij is tweebenig wat hem erg onvoorspelbaar maakt. Zijn kap is om u tegen te zeggen.

Over het bedrag kun je lang over praten. Het probleem is dat nu elke club weet dat Barcelona 222 miljoen euro van de transfer van Neymar te besteden heeft. Het gevolg daarvan is dat ze geen goede onderhandelingspositie meer hebben en dat veel clubs gelijk het dubbele vragen als ze aan de deur kloppen. Maar ik denk dat deze trend van grote bedragen zich voortzet, dat Barcelona misschien zelfs nog winst kunnen maken op Dembele ook.

Persoonlijk vind ik dat er door de Uefa en Fifa ingegrepen moet worden. Volgens mij moeten clubs er eerst uit zijn voordat een speler met de nieuwe club mag/kan gaan praten.
Ze moeten de spelers maar eens megaboetes gaan opleggen, om "zomaar" niet te komen opdagen bij trainingen om een transfer af te dwingen. Verdienen een vermogen die jongens en dan respectloos naar de club en fans zijn.

10 augustus 2017 om 17:03

Het is nog niet duidelijk of Barcelona zich wel of niet aan de regels heeft gehouden. Wel is duidelijk dat Dordtmund niet mee werkt en dat de spelers zelf zopnder opgaaf van redenen een training gemist heeft.

barcelona is al 1,5 jaar middelmatig tot slecht kopen ook alleen maar rommel hoe langzamer hoe beter ze waren geintereseerd in blind ook zo n slak gaan er dit jaar ook niks van bakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren