Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant scoort twee keer bij ruime bekerzege van Ajax

Laatste update:

Ajax heeft zich zonder problemen geplaatst voor de achtste finale van de KNVB Beker. De Amsterdammers speelden met een B-elftal, maar waren na 41 minuten al klaar met Kozakken Boys. Toen stond het in Werkendam namelijk 0-4. Ajax liep in de tweede helft nog uit naar 1-6.

/

Ajax kwam in het eerste kwartier niet verder dan een goede kans voor Mateo Cassierra, maar daarna vond men de doelpunten snel. Cassierra scoorde na een voorzet van Václav Cerny, Anwar El Ghazi tikte binnen na een vlotte counter, Cassierra maakte er na voorbereidend werk van Donny van de Beek 0-3 van en Cerny bepaalde de ruststand op 0-4 na een fraaie pass van Abdelhak Nouri. Die treffers werden in een tijdsbestek van zestien minuten gemaakt.

Trainer Peter Bosz wist dat de buit binnen was tegen de huidige nummer zeven van de Tweede Divisie en voerde in de rust alvast één wissel door: Pelle Clement kwam in het veld voor El Ghazi en luisterde zijn debuut in het eerste elftal direct op met een treffer. Clement schoof na vijftig minuten namelijk binnen na een steekpass van de uitblinkende Nouri: 0-5. Ajax deed het hierna rustiger aan en Kozakken Boys was lange tijd niet in staat om wat terug te doen.

/

Ajax was halverwege de tweede helft nog dicht bij de 0-6, maar Clement kwam niet verder dan een krullend schot tegen de dwarsligger. Na wat wissels over en weer wist Kozakken Boys dan toch nog de eretreffer te maken op het eigen sportpark: Raily Ignacio ontving de bal van Gwaeron Stout en rondde met een hard en diagonaal schot af. Het bekeravontuur voor de amateurs zit er hoe dan ook op en het Ajax van Bosz kwam nog één keer tot scoren en het was opnieuw Clement die zich liet bejubelen.

Pelle Clement scoort bij zijn debuut voor AFC Ajax. Peter Bosz kijkt tevreden toe!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 26 oktober 2016

Denk jij dat Pelle Clement gaat doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouri direct naar in Ajax 1.
Deze jongen laat het keer op keer maar weer zien!

26 oktober 2016 om 20:33

Ik ben ook heel erg fan van Nouri, maar in het eerste hebben wij nu Ziyech. Twee van zulke spelmakers is denk teveel van het goede. Laat Nouri zich richten op de opvolging van Ziyech.

26 oktober 2016 om 20:37

Nouri heeft ook het geluk dat Ziyech nu bij Ajax de weg voor hem vrijmaakt. Het is alweer een aantal jaar geleden dat we met zo'n technische spelmaker hebben gespeeld. Ziyech doet dat nu goed en maakt het voor Nouri zometeen makkelijker.

26 oktober 2016 om 20:50

eriksen was inderdaad de laatste échte spelmaker bij jullie

26 oktober 2016 om 20:59

2 spelmakers teveel zoals xavi en insta ook teveel waren of leg dat eens uit ? Ik denk dat nouri en Ziyech juist elkaar uitstekend aanvoelen. Klaassen een keer op links uitproberen lijkt me lang niet gek.

26 oktober 2016 om 21:00

Nee man ze moeten hem echt gaan brengen. Te lang in jong is ook niet goed voor zijn ontwikkeling.

26 oktober 2016 om 21:01

Ja klopt, de laatste echt succesvolle ja. Lodeiro en Aissati waren er ook nog.

26 oktober 2016 om 21:03

Ja, maar Ajax doet nu al flink aan kapitaalvernietiging door spelers als Gudelj, Bazoer op de bank te zetten. Ook nog eens Klaassen of Ziyech laten banken, zou absurd zijn.

26 oktober 2016 om 21:09

Dan zal nouri besluiten te vertrekken hoop ik voor die jongen! Het draait ook daar steeds minder om jeugd

26 oktober 2016 om 21:10

Niet als je gudelj op de plek van schone zet als breker. En klaassen mag dan wieberen voor Nouri. Ik wil neer voetbal en meer techniek. Nu hebben we alleen zyech die technisch is op middenveld.

26 oktober 2016 om 21:11

Volgens mij heeft Ajax kapitaal genoeg. En kan je een Klaassen en Gudelj alsnog wel voor 5-10 miljoen verkopen, meer dan dat zijn ze ook niet waard.

Nouri niet opstellen, dat is pas absurd.

@thierryer, je kan niet een anti-voetballer als Gudelj als 6 opstellen want dan is de balcirculatie waardeloos waardoor het hele team zwakker wordt. Waarom denk je dat Guardiola altijd een pure voetballer op die positie zet. Hij haalde zelfs destijds Toure eruit voor Busquets die niemand kende.

26 oktober 2016 om 21:14

Draait het bij Ajax steeds minder om jeugd? Ook dit seizoen zijn er weer jeugdspelers die hun debuut gemaakt hebben in het eerste, meer speeltijd krijgen in het eerste of zelfs een basisplaats hebben afgedwongen (Onana en Dolberg). Dus het gaat nog steeds behoorlijk om jeugd. Er zijn alleen ook goede spelers in het eerste geweest en nieuwe, goede spelers bijgekomen. De concurrentie is enorm.

26 oktober 2016 om 21:46

Klopt, daarom zijn er in de afgelopen 2 beker wedstrijden 5 jeugdspelers gedebuteerd.. En speelde er vandaag een complete jeugdverdediging en zowel in de aanval als op het middenveld 2 jeugdspelers en anders wel spelers die nog in de A mogen spelen.

26 oktober 2016 om 21:58

Het is kozakken boys he. Alle respect maar laat hem nou dit niveau vast houden en vanaf de bank na de winterstop minuten maken in 1. Kan die volgend jaar Klaasen opvolgen mocht die gaan.

26 oktober 2016 om 22:30

Ziyech lm nouri rm en Klaassen daarachter? Tenminste vs clubs die inzakken en voor een punt spelen.

26 oktober 2016 om 23:55

Och hou op over kapitaal vernietiging. De beste en meest getalenteerde moeten spelen. Bekijk een voetbalclub niet als een op financiën gestuurd bedrijf waardoor een gudelj moet spelen omdat hij voor miljoenen is gehaald. Als een speler voor veel is gehaald en er betere alternatieven in eigen huis zijn heb je stom ingekocht, maar mag dit nooit de opstelling beïnvloeden.

27 oktober 2016 om 00:17

Ik geef ook de voorkeur aan Riedewsld mits in vorm. Maar dan wordt het eelerg jong allemaal op het middenveld.

27 oktober 2016 om 08:41

Ga als psvfan je mond spoelen. Ajax heeft wel het lef om jeugd te laten spelen. Waar is Menno Koch trouwens gebleven?

27 oktober 2016 om 12:58

Menzo, dat is onzin. Jeugdspelers zijn prioriteit 1,maar ze moeten er wel klaar voor zijn.

26 oktober 2016 om 20:34

Hij was vandaag inderdaad fantastisch zoals hij de laatste tijd sowieso voortreffelijk bezig is. Ik heb zoveel vieze paasjes gezien van hen die een Klaassen bijvoorbeeld nooit in zijn leven gaat geven, hij bezit zoveel voetbalintelligentie en creativiteit. Hij & Cerny moeten echt sowieso vast op de bank zitten, ware toptalenten

26 oktober 2016 om 20:36

Onthoud wel dat dit tegen een amateurclub is hé, dat is nog wel een niveautje lager dan de jupiler league...

26 oktober 2016 om 20:39

Zijn assist op Cerny en de 2e op Clement zijn gewoon inzicht en traptechniek, niveau is niet belangrijk dat zijn het type passes dat 95% van de profs nogsteeds niet kunnen geven (die eerste) of zien ( die 2e ) dat toont talent dat je niet kan trainen.

26 oktober 2016 om 20:48

Nouri direct het krachthonk in en dan naar Ajax 1. Hij is nog erg licht maar de aan de bal uitstekend en geweldige diepte ballen.

26 oktober 2016 om 21:03

Waarom? Ziet hij er niet mooi genoeg uit voor de blootblaadjes? Voetballend heeft hij weinig last van zijn fysiek..

26 oktober 2016 om 23:03

Ja.. Tegen de Kozakken Boys... De jongen heeft talent en kan erg goed voetballen. Maar dit wedstrijdje is totaal niet te vergelijken met één uit de eredivisie.

Als Nouri dit ook kan doen als Ziyech weg is voor de Africa Cup, dan gaat die echt wel z'n minuten maken hoor! Wat speelde die heerlijk

26 oktober 2016 om 20:31

Nouri is naar mijn mening dé opvolger van Ziyech. Dus na de winterstop aub Nouri op zijn plek. Maar Bosz zal wel weer met Gudelj en Klaassen spelen.

26 oktober 2016 om 22:32

Sjees hoop het niet!!! Maar helaas denk ik dat gudelj inderdaad gaat spelen dan. Weer een statisch middenveld...

Man donder nouri naar Ajax 1. Ik glimlach als hij de bal heeft. Schitterende passing en wat een balcontrole. Cerny is denk ik nu al onze beste vleugel. Yes dat meen ik. Iedere week bewijzen ze zich. Younes lijkt vermoeid nou gun cerny dan minuten. Klaassen bagger. Nou nouri erin.

26 oktober 2016 om 20:33

Ik ben normaal gesproken groot fan van Cerny, maar vond hem vandaag erg matig.

Liep vaak als een blind paard naar voren en hij was in de afwerking erg wild. Heb nog steeds veel vertrouwen in hem, maar vond hem vandaag een van de mindere bij Ajax.

26 oktober 2016 om 20:36

2e helft was hij inderdaad minder, maar in de eerste helft was hij geweldig en onhoudbaar. Ik zou hem zeker opstellen boven Younes, El Ghazi & Traore op dit moment die allen vermoeid/uit vorm zijn. Cerny oogt fris, speels, komt zijn man voorbij en heeft veel rendement bij zowel Ajax als bij Jong Ajax

26 oktober 2016 om 20:40

Inderdaad wild, maar hij blijft wekelijks maar gaan die jongen onder het motto vroeg of laat ga ik er langs. Dat soort vleugels hebben we denk ik nodig in Ajax 1. Niet de traore's die terugspelen wetend dat de coach hem opstelt. Younes lijkt moe dus dan maar tijdelijk een ander.

26 oktober 2016 om 21:02

Younes er absoluut niet uithalen. 1 van de weinige spelers die een dramatische wedstrijd kan spelen en dan met 2 a 3 momenten toch nog bepalend is (op een positieve manier).

26 oktober 2016 om 22:27

Dan traore eruit zonder enige twijfel. Man wat speelt die slecht zeg.

26 oktober 2016 om 23:14

Trarore heeft vertrouwen nodig, als hij in vorm is dan is het by far onze beste buitenspeler. Dan kun je n wel net niet spelers op gaan stellen of grote tallenten die nooit constant zijn maar daar ga je op het einde van de competitie last van krijgen.

Zorgen dat het team op volle toeren draait na de winterstop, dan worden de prijzen pas verdeeld.

26 oktober 2016 om 23:38

Dan kun je wel een huurling op gaan stellen, maar tegen die tijd dat hij in vorm is, istie alweer weg. Schiet hij er 5 in dit hele seizoen dan staat hij talent alleen maar in de weg, schiet hij er 20 in dan is hij gevlogen en zie je hem nooit meer terug.

Was wel een voorstander van huren, achteraf moet Ajax ook blij zijn dat ze hem niet gekocht hebben, maar het blijft toch altijd lastig als zo'n jonge er niet direct staat.

26 oktober 2016 om 23:46

Het kan zomaar zijn dat hij de komende drie wedstrijden elke pot een goal scoort, misschien is hij dan wel 'los' om het zo maar te noemen. Er gaat wel altijd een bepaalde dreiging uit van hem, dat komt door zijn snelheid.

26 oktober 2016 om 20:38

Bosz speelt niet met talenten. Dus ben bang dat we nog lang op Cerny en Nouri kunnen wachten. Bosz speelt liever met Traore en Schone, hahaha om te janken echt waar.

26 oktober 2016 om 20:45

Bosz is net nieuw en moet eerst verdiepen in de jeugdopleiding... nu Bosz bij Ajax zit en iedere maandagavond de wedstrijd aanwezig is is hij al bezig Ajax moois op te bouwen.

26 oktober 2016 om 22:29

Schone kan ik nog wel begrijpen maar traore? Onbegrijpelijk dat hij speelt. Is 2 x zo snel als zijn directe tegenstanders maar erlangs gaan hoo maar. Wilt alleen rondjes draaien. Niet normaal hoe je je eigen talent geen kans geeft, zodat een gehuurde speler kan spelen.

26 oktober 2016 om 23:39

Er zijn weinig trainers met het lef om Schone en Traore op de bank te zetten en jochies als Cerny en Nouri continu op te stellen. Waar is Bazoer -de man van 40 miljoen- eigenlijk gebleven? Of Tete -de redding van het NL elftal-?

27 oktober 2016 om 15:41

Je hebt gelijk, er is lef voor nodig om Cerny en Nouri op te stellen en die moeten zeker niet continu spelen. Maar juist spelers zoals Bazoer en Tete, daar heb je als trainer weinig lef voor nodig. Wel een beetje visie en met name een beetje een Ajax-hart?

Aan de andere kant speelt met name Bazoer echt heel erg ongeinteresseerd wanneer hij dan even mag invallen. Maar goed, ik had die twee die jij noemt veel vaker opgesteld.

26 oktober 2016 om 20:43

Cerny is al onze beste vleugelspeler sinds de Boer hem liet debuteren. Onbegrijpelijk dat Bosz die zo ver heeft laten terugvallen door hem nooit meer mee te nemen.

26 oktober 2016 om 20:59

Opportunisme viert weer hoogtij hier. Als je Cerny hebt gevolgd weet je dat die jongen enorm grillig is. Rendement was er altijd wel maar er zijn, zelf nog dit seizoen, wedstrijden geweest waarin hij elke bal inleverde. Dan is Jong Ajax een mooie plek om stabieler te worden.

26 oktober 2016 om 21:15

Een week geleden werd ik nog belachelijk gemaakt toen ik zei dat Nouri, Vd Beek en Cerny een verbetering zouden zijn in het eerste ten opzichte van Klaassen, Younes en Traore.

Denk dat er nu al wat meer mensen mee eens zijn.

Nouri... dat wordt me er toch een... maar voor wie in Ajax 1. Op dit moment lastig. Dat komt vooral door aanvoerder Klaassen. Die staat hem in de weg.

26 oktober 2016 om 20:40

Ja, nou ja, Nouri is gewoon de opvolger van Ziyech en hopelijk nu ook al de stand-in in plaats van een Gudelj. Dat verdient hij ook.

Toch leuk voor Clement. Gaat denk ik nooit een vaste waarde worden bij ajax 1 maar doet het de laatste tijd toch verdienstelijk op elke plek waar ie neer wordt gezet bij jong ajax en ik gun het die jongen van harte. Verder wordt het toch echt tijd dat Nouri meer speeltijd krijgt in het eerste. Ook al was dit maar kozakken boys, je ziet toch dat kwaliteit er vanaf spat met 2 assists en voorderest een paar heerlijke acties en passjes. Ook cerny verdient inmiddels wel een kans ten koste van de hopeloos presterende traore.

26 oktober 2016 om 20:40

Dan heb je net zo een leuke wedstrijd van Ajax kunnen zien en kan je toch mn humeur verpesten door Traore te noemen. Cerny speelt zoveel vuriger en met meer inzet en ook rendement. Hopelijk ziet Bosz dat ook eens.

26 oktober 2016 om 20:44

Hahah sorry dat was niet de bedoeling. Ben het helemaal met je eens vind traore erbij lopen alsof ie alles al gewonnen heeft terwijl ie eigenlijk nog niks noemenswaardig heeft gepresenteerd. Cerny speelt veel feller, frivoler en lijkt veel meer inzet de tonen. Ik hoop met je mee

27 oktober 2016 om 08:49

Precies dit! Dat Traore tegenvalt is nog tot daar aan toe, maar die schwalbes en dat gesjok over het veld..

Leuk jochie ook die Nouri, ben benieuwd of dit het seizoen gaat worden dat hij zich daadwerkelijk de A-selectie in speelt.

26 oktober 2016 om 20:37

Ja inderdaad, altijd heel beleefd en bescheiden voor de camera. Ik hoop van wel maar ben bang dat zolang ziyech rondloopt nouri weinig kansen gaat krijgen. Misschien als hangende linksbuiten.

Jammer dat El Ghazi geen volle 90 minuten gemaakt heeft of was hij niet helemaal fit ?

26 oktober 2016 om 20:40

Speelde erg slecht

26 oktober 2016 om 20:41

El ghazi was heel slecht de eerste helft. Neem aan dat hij daarom is gewisseld. Had er zichtbaar geen zin in.

26 oktober 2016 om 23:14

El Ghazi was maandag ziek dus ik denk dat hij daarom geen 90 minuten heeft gemaakt

27 oktober 2016 om 07:40

Hij is ziek geweest, maar was ook gewoon de slechtste man op het veld. Hij helpt eigenlijk 2 goals om zeep als de grensrechter gewoon oplet. Daarnaast zie je, en dat werd in de rust ook aangegeven, prachtig het verschil tussen een Cerny en Ghazi. Zodra de bal in bezit is van de middenvelders, gaat die Cerny als een razende diep. Dit lukte aardig wat en kwamen 3 van de 6 goals uit. Ghazi heeft 3 keer een moment gehad dat hij zo 1-op-1 kan lopen, maar de bal in zijn voeten vraagt en daarmee alles vertraagt. De gevende speler staat gewoon te wachten tot hij diep gaat, maar dat doet hij niet.

Ik weet niet wat er met die jongen is, maar het lijkt nergens op en de instelling en wil om aan te tonen dat hij hoort te spelen lijkt ook te ontbreken.

Heerlijk om die moeder van clement zo te zien genieten, trots dat ze is. Leuke wedstrijd gezien met een matige sfeer.

Voor de liefhebbers, kijk laatste goal nog een keer terug en dan met name de lichaamsbeweging van de Jong.

Mooi resultaat, mag ook wel tegen zo'n tegenstander. Belangrijkste is dat de wissels zich konden laten zien.

Je kunt je langzamerhand echt eens af gaan vragen wat er met Bazoer gebeurd is. Zelfs in deze wedstrijd weet hij niet te overtuigen.

26 oktober 2016 om 20:45

Ja, maar Bazoer vond ik ook niet slecht spelen. Anderen maakte het spel, waardoor Bazoer minder opviel. Dat wel.

Mooi resultaat, leuk voetbal, maar kom op mensen... Tegenstander Kozakken Boys......

26 oktober 2016 om 20:46

Joh, zulke wedstrijden blijven altijd lastig. Ajax had zelf enkele jaren terug ook moeite met deze club.

26 oktober 2016 om 21:09

Eagles, psv

Abdelhak Nouri, de man dankzij wie ik dit seizoen meer wedstrijden van jong Ajax heb gezien dat ooit tevoren. Als hij op het wedstrijdformulier staat pak ik direct de fiets naar de toekomst. Die jongen kan geblindoekt nog mee in Ajax 1. Ik kan niet wachten tot hij definitief aansluit.

26 oktober 2016 om 22:25

Echt heey. Ik geniet zo onwijs veel van die jongen. Hoort in Ajax 1 die vent!

27 oktober 2016 om 11:22

Ik ben ook een absolute Nouri fan en hij is van uitzonderlijke kwaliteit, maar ik denk dat de weg van de geleidelijkheid toch de beste is.

De druk op die jongen wordt anders enorm en laat hem maar aan de hand van Ziyech verder groeien. Als Ziyech straks weg is voor de Afrika Cup, dan kan Nouri in een serie wedstrijden laten zien waarom hij al jaren de nieuwe Cruijff genoemd wordt, alhoewel JC natuurlijk nooit meer overtroffen zal worden.

Wat goed is komt snel, maar te snel is ook niet goed.

Bij laatste scorende debutanten onbreekt Riedewald.

Anwar is klaar bij Ajax als hij niet heel snel (lees; binnen twee wedstrijden) zijn echte kwaliteiten laat zien.

Iedereen heeft het over Nouri, hij is ook absoluut geweldig. Maar onze tsjech Cerny heeft toch 3 assists en een goal te pakken in de eerste helft. Ik hoor vrij weinig mensen over hem. Ik vind zijn stijl en instelling perfect. Hij werkte zich in de eerste helft uit de naad (dat merkte je in de tweede helft). Voor mij liet deze wedstrijd zien dat: Anwar zijn plaats kwijt is aan Cerny, Dijks basis is, Tete basis is, Riedewald (cv) basis is en dat de toekomst er rooskleurig uitziet.

26 oktober 2016 om 21:25

Ik ben het met je eens betreft Cerny. Ondanks dat ik een fan van Tete ben, vond ik hem allerminst overtuigen. Dat gold eigenlijk voor alle vast spelers uit het eerste elftal behalve Riedewald. Helaas voor Riedewald doen Viergever en Schã¶ne het alleraardigst. Misschien maar eens uitproberen op linksback, ik kan me herinneren dat hij daar vaker heeft gespeeld en zeker niet onverdienstelijk.

27 oktober 2016 om 00:28

Chef, absoluut waar. Tete was niet bijzonder vandaag. Maar ik vind hem zelf dan nog overtuigender dan Veltman. Voor mij heeft Veltman het gewoon niet. Hij zit ipv op het randje, net onder het randje. Alleen in topvorm is het Ajax waardig. Net als Viergever die nu een tijdje Ajax waardig is, omdat hij op de top van zn kunnen speelt. Maar laten we eerlijk zijn, een jongen als Riedewald heeft meer talent in zn linker teen dan Viergever in zn hele lichaam. Viergever is voor mij een goede opvulling voor de bank (zonder flauw te doen), maar ik kan niet begrijpen dat hij onze echte talenten op de bank houdt. Tete, Sanchez Riedewald Dijks is naar mijn mening een verdediging waar je wat mee kunt. Daar wordt een tegenstander zenuwachtig van. Sinkgraven Viergever en Veltman in de verdedeiging is niet iets waar je bang van wordt als aanvaller .sanchez buiten beschouwing gelaten, daar doe je het van in je broek .

26 oktober 2016 om 22:36

Bij AZ is hij van harte welkom hoor, met Dos Santos, Friday en Weghorst voorin gebeurd er anders toch niets en bij Ajax lijkt hij inderdaad voorbij gestreefd door velen.

Misschien voor 1,5-2M verkopen met een afspraak wanneer hij toch opleeft ajax iets van 30 procent van de toekomstige som krijgt.. mocht hij voor 8-10 miljoen weggaan.

Win-win-win voor AZ, ajax en el ghazi

Alleen zijn salaris en zijn ego gaan een probleem vormen ben ik bang

27 oktober 2016 om 00:31

Snap ik! Gezien de dingen die hij heeft laten zien, kan het haast niet anders dan dat hij een toegevoegde waarde is voor AZ. Ik kan er met mn kop niet bij dat hij al ongeveer een heel seizoen uit vorm is. Tijdens een wedstrijd als vanavond lijkt hij er ook helemaal geen zin in te hebben. Toch klinkt hij altijd wel gemotiveerd. Mocht er tot de winterstop niks veranderen, dan zou ik je graag de hand schudden. Alleen jammer dat we er niets over te zeggen hebben..

Tijd dat AZ Dos Santos, Weghorst en Friday terug gaat zetten naar het 2de.. Tankovic en Muhren vielen weer briljant in beide... en beide heren zijn bij jong AZ de laatste maanden weer herboren.. dus misschien is er nog hoop voor Dos Santos, weghorst en Friday!

Hopelijk is Vlaar er weer tegen Ado, broodnodig want AZ schutterde enorm tegen Emmen nota bene.

Dan maar met deze opstelling spelen:

Rochet
Van Eijden
Vlaar
S. Wuytens
Rienstra
Van Overeem
Luckassen
Haps
Bel Hassani
Tankovic
Muhren

Zaterdag lekker Ziyech en Nouri proberen. Tegen Excelsior moet dat kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren