Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos looft Ajacied: 'Hij doet me denken aan een jonge Yaya Touré'

Laatste update:

Aad de Mos zag woensdagavond een Ajax met twee gezichten tegen Rapid Wien (2-2). De oefenmeester in ruste zag de ploeg van Frank de Boer een prima eerste helft spelen, maar na de onderbreking én de rode kaart van de Oostenrijkers zakte Ajax ver terug. Dat is voor De Mos een raadsel, zo zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

/

"Het is mij een raadsel hoe ze zo ver terugzakken, je ziet het wel vaker als het elf tegen tien is", zo stelt De Mos. "Het tempo moet omhoog, maar bij Ajax ging het tempo juist omlaag. Rapid Wien gaat namelijk alles of niets spelen." De Mos zag bij de 1-2 veel jeugdzondes bij verdedigers als Jairo Riedewald en Kenny Tete. "Riedewald laat zijn man veel te makkelijk voorgeven en Tete vergeet de binnenkant te dekken."

De Mos is echter lyrisch over Riechedly Bazoer, die hij alleen foutjes ver van het eigen doel zag maken. "Maar op posities 'van de waarheid' waar je de bal niet mag verliezen, daar doet hij het op intuïtie. Hij doet mij een beetje denken aan Yaya Touré, in zijn jonge jaren, en ik voorspel hem een heel grote toekomst. Hij is het grootste talent van Ajax."

Denk jij dat Riechedly Bazoer ooit voor een Europese topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

HEt grote probleem ligt achterin bij ajax en misschien wel in de spits.
Het middenveld is super en kan hij nog afwisselen ook dus daar zal het probleem niet liggen.

En de ervaring die niet voor de basis gehaald worden kunnen wel eens opbreken.
Voor mij samen met ajax tot nu toe kandidaat voor de titel

Het is te hopen dat het koppie van Bazoer goed blijft en hij lekker een paar jaar hier blijft. Dit seizoen zal hij best nog met tegenslag komen maar daar komt hij wel bovenop.

31 juli 2015 om 07:57

Achterin ligt zeker het probleem. Veltman blijft zijn fouten maken. Zonde, want over het algemeen een prima verdediger.
Milik deed het zeer naar behoren woensdag. Een spits rendeert nergens als hij geen voorzetten krijgt zoals afgelopen woensdag.

31 juli 2015 om 08:04

Veltman maakt geen progressie dat is voor ajax zonde.
Tete stond 2 de helft vaak te diep waardoor hij het moeilijk maakte voor veltman en dat veltman terug moest spelen.

Die kleine dingen gaan er wel uit natuurlijk. Alleen veltman ik weet niet. in de eredivisie word je niet vaak afgestraft europees dus wel

31 juli 2015 om 08:14

Milik stond drie keer vrij voor doel (bij de kansen van el ghazj, sinkgraven en gudelj) als iemand hem de bal zou geven dan zou die wel scoren. Bovendien puike assist en nog een mooie pass gegeven.

31 juli 2015 om 08:24

Ik vind veltman ook een prima speler maar dit is wel weer typisch Hollands. Een verdediger die verdedigend veel foutjes maakt blijven opstellen omdat ie goed voetbalt. In elk ander land ben je dan wissel

31 juli 2015 om 08:55

@ vak403

Milik had minimaal 1x moeten scoren..
Namelijk 1 minuut na de 1-0, toen die nare El Ghazi voor de zoveelste keer de simpelste momenten verprutst door zelf te willen scoren. Onvergefelijk.

En niet voor het eerst!

Als ik Milik was had ik hem een tik op zijn neus gegeven..

31 juli 2015 om 09:15

Helemaal mee eens. Milik valt niets aan te rekenen.

31 juli 2015 om 09:24

in elk ander land wissel ? hij zou in Engeland en Duitsland niet eens bij de selectie zitten want in Nederland moet een verdediger beter kunnen voetballen als verdedigen , als je bv kijkt naar Chelsea die hebben Terry en Cahill die kunnen niet zo goed voetballen maar wel verdedigen dat is de eerste taak maar wij denken dat een verdediger meer moet kunnen ongelofelijk .

31 juli 2015 om 09:26

Veltman vind ik echt een verschrikking. Staat altijd paraat om een goed verhaal aan de pers te vertellen, dat iedereen scherp moet zijn.. En keer op keer maakt hij domme fouten. Kan me bijna niet voorstellen dat Heitinga minder is.. Maargoed, Bazoer is wel echt een lichtpuntje. Je zag al snel dat dat echt een groot talent is, en sinds Ajax hem van achterin naar het middenveld terug gezet heeft is het alleen maar beter geworden. Kan echt een grote worden zeg, in mijn ogen het grootste talent binnen de selectie.

Milik krijgt hier veel kritiek, maar dat vind ik eigenlijk niet terecht. Verspeelde de bal volgens mij biet veel, gaf een prachtige assist en had er 2 moeten maken als spelers als Ghazi niet zo lomp waren geweest. Het blijft alleen wel schrijnend hoe slecht Ajax dan in de 2e helft tegen 10 man speelt...

31 juli 2015 om 10:11

veltman verdedigd niet alleen slecht hij voetbalt ook slecht. het zijn juist zijn voetballende fouten die opvallen.

31 juli 2015 om 11:16

@bliek

Ik vond sowieso dat de backs erg 'hoog' stonden. Dijks stond ook vaak halverwege de middenlijn van rapid, erg gevaarlijk met counters. Het zal wel een opdracht van de boer zijn. Maar dan is balverlies dodelijk

31 juli 2015 om 11:49

Dat is al een paar jaar hoor dat de fout achter in zit...
Een spits die de bal vast kan houden zou ook fijn zijn

31 juli 2015 om 11:13

Het probleem ligt juis op het middenveld. Daar begon men tegen 10 man ineens met het tikkie breed, tikkie terug. Ajax moet juist vooruit voetballen waardoor de verdediging niet in de problemen komt.

31 juli 2015 om 11:35

Kansen kwamen er wel.
Er werd slecht verdedigd met name Veltman haalde gen voldoende.
De 2e goal was direct zijn fout....inleveren van de bal bij Wien.

Met de eindconclusie absoluut eens, Bazoer is het grootste Ajax talent.

Wat een kracht en rust zit er in zijn spel, die zal snel bij het nederlands elftal aansluiten aangezien De Jong op zijn tenen loopt en Strootman nog geblesseerd is.

Naast een Clasie zou hij een perfecte stofzuiger zijn.

Hopen dat hij zijn koppie erbij houdt.

31 juli 2015 om 07:57

Veel mensen waren lyrisch over tete. Hij verdedigde over het algemeen wel aardig maar zijn jaar in jaar uit van die domme fouten van jongelingen die punten kosten.

31 juli 2015 om 08:38

Ik vond tete niet eens zo slecht spelen

31 juli 2015 om 09:04

Tete vond ik opvallend goed.. in tegenstelling tot Van Rhijn die al jaren niet positief opvalt.

31 juli 2015 om 10:00

Tete speelde wel goed inderdaad maar had wel enkele fouten.
Zo vond ik dat hij - ondanks een goede loopactie van de spits - een aandeel had in het eerste tegendoelpunt.
En vaak hij is te onbevangen, hij rent en vliegt maar met de bal waardoor hij vaak te diep komt te staan en dan weg is bij counters.
Misschien dat van Rhijn volgende week weer een kans krijgt

31 juli 2015 om 11:48

Tete was gewoon slecht tweede helft

31 juli 2015 om 08:52

Ben het helemaal met je eens sverige. Op zijn plek bij het Nederlands elftal achterin het middenveld kunnen we wel wat gebruiken. De Jong gaat niet eeuwig mee, Clasie moeten we nog maar zien en Blind gaat bij Man Utd niet de lijnen uitzetten komend seizoen dus lijkt het me sterk dat die in Oranje centraal gaat spelen.
Wel een beetje jammer dat de Mos nog een podium krijgt bij de Telegraaf. Volgens zijn 'voorspelling' sluit Duarte komend seizoen aan bij Real Madrid, want daar was hij in zijn ogen zeker goed genoeg voor.

Prima speler Bazoer, maar ik vond hem woensdag wat flets. Ik vond Sinkgraven beter persoonlijk. Ik voorspel juist van Sinkgraven dat hij uiteindelijk terecht komt bij een Europese topclub.

31 juli 2015 om 07:53

In tegenstelling tot Bazoer? Want zo lijkt het in je tekst te staan.

31 juli 2015 om 08:16

Denk idd dat hij dat bedoeld. Ik ga ook wel mee in zijn eerste gedeelte... ik vond Sinkgraven en Klaasen de beste spelers aan Ajax zijde... Bazoer was voldoende maar kan veel beter..

Een betere toekomst is altijd zo moeilijk om te voorspellen, moet je gewoon een beetje geluk mee hebben en de juiste keuzes maken.

31 juli 2015 om 09:19

Flets? ik vond hem als een van de weinige overeind blijven toen de Oosterijkers fysiek werden. Was niet van de bal te zetten iets was bij een Europese topclub heel belangrijk is omdat daar 9 van de 10 veldspelers fysiek sterk moeten zijn.

Ik denk dat ze het allebei ver gaan schoppen en niet slechts 1 van de 2.
Op dit moment heeft Bazoer voor mij een voorsprong omdat hij met zijn lichaam veel meer opties in de toekomst heeft. Van goede voetballers met weinig fysiek zijn er in de top een stuk minder dan krachtpatsers. Daley moet dus nog wel even naar Basic fit.

31 juli 2015 om 10:55

Maar het is begrijpelijk voor Bazoer. Hij is net zoals Sinkgraven nog maar 19 en speelt nog maar anderhalf jaar als middenvelder. Stond altijd centraal achterin

31 juli 2015 om 08:26

Vind hem persoonlijk iets meer op Seedorf lijken kwa speelstijl.

31 juli 2015 om 08:38

De meeste mensen zullen dat zeggen omdat de meeste alleen op sensatie letten en Bazoer speelde de hele wedstrijd goes maar is vaak geen sensatie. Uiteindelijk heeft Bazoer alles om te slagen en Sinkgraven niet.

Bazoer was dan ook het grootste talent van Psv. Ik denk zeker dat hij de top zal halen. Hij heeft in principe alles.

Iedereen kan het wel zien dat Bazoer de top wel kan halen. 18 jaar en nu al zo belangrijk voor Ajax.

Nog altijd zonde dat hij weg is gegaan bij PSV. PSV heeft Bergwijn van Ajax.

31 juli 2015 om 07:53

En zo zijn ying en yang weer helemaal in evenwicht..

31 juli 2015 om 10:56

En Bergwijn zie ik als een van de beste Nederlandse talenten in de aanval dus een soort van ruil deal

Wat me aan bazoer ook zeer bevalt is dat hij drang naar het doel heeft. In tegenstelling tot de afgelopen jaren een middenvelder die niet schroomt uit de tweede lijn eens lekker aan te halen op doel met een goed schot in de benen. Hierdoor zullen verdedigers ook uit moeten stappen waardoor er weer meer opties ontstaan.

31 juli 2015 om 08:27

Ja precies, hij is niet bang om een keer uit te halen. Geweldige speler. Wat me opvalt aan deze jongen, ook aan een Riedewald bijvoorbeeld, is dat ze zo zelfverzekerd overkomen, qua spel. Geen rare fratsen, maken veelal de beste keuzes, en er zit een goede kop op. We gaan er nog een hoop plezier aan beleven. Hopen dat ze tot hun 25:e blijven...

31 juli 2015 om 08:56

En wat ook opvalt is dat hij nagenoeg twee benig is. In de voorbereiding scoorde hij zelfs vaker met links dan met rechts terwijl hij van origine toch een rechtsbenige speler is. Zeker een enorm talent. Kan me voorstellen dat ze er in Eindhoven nog altijd doodziek van zijn.

31 juli 2015 om 10:06

Als Bazoer en Riedewald zich zo ontwikkelen zijn ze voor hun 22ste helaas wel verkocht!
Ik vind Riedewald een heerlijke speler met zijn keiharde tackles om counters eruit te halen. Zijn tackles zijn echter wel altijd op de bal.
Als hij nog wat fysiek weet te winnen zie ik daar een potentiële (s)topper voor het Nederlands Elftal in.

31 juli 2015 om 11:49

Als we ze nog 4 jaar hebben, waar kan ik tekenen? Tegen die tijd staat een mathijs de ligt wel weer klaar.

Ik vindt het achterin wel redelijk goed staan, veltman heeft zo zijn fouten nog, waar echt aangeslepen moet worden, maar hij is een goede verdediger, normaal maakt hij zijn fouten meestal wel goed, dit lukte nu niet, door foute inschatting van hem. Maar in de spits wordt ik echt niet goed, hadden ze wat op siggi te zeggen, maar milik liet niks zien en die nieuwe maakt maar een goede ding en dat is op het laatste moment, toen fisher doorliep en fisher had eigenlijk direct moet schieten en niet keeper proberen uit te kappen.
Middeveld staat wel als een huis, daar zijn genoeg spelers die samen spelen. Gudelje moet nog wennen, is erg kort erbij, maar sinkgraven, daar geniet ik iedere wedstrijd van en ook van bazoer

31 juli 2015 om 09:21

@ Jolano

Weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt, maar Milik was echt niet slecht. Ben je de goeie actie en de assist die erop volgde even vergeten? Daarnaast hij had zeker 1 keer gescoord als El ghazi gewoon goed aflegt, toen stond hij sowieso goed gepositioneerd. Van Sanogo hebben we gewoon nog te weinig gezien. Om nu na 1 wedstrijd zowel Milik (onterecht) als Sanogo (zonder reden) al af te schrijven gaat echt te ver.

31 juli 2015 om 09:59

kijk bij albertino, daar heb ik op milik gereageerd, maar Sanogo heb ik niet zonder reden afgeschreven, afschrijven is een te groot woord, maar de wedstrijden die ik van hem gezien heb, ben ik (nog) niet van onder de indruk, maar wil hem heus wel een kans geven hoor, Je kan me toch niet vertellen dat het geweldig loopt in de spits, de afgelopen tijd.

31 juli 2015 om 10:14

Wat bedoel je met 'de afgelopen tijd'? Ze hebben pas 1 officiele wedstrijd gespeeld, vorig seizoen was een andere situatie en oefenwedstrijden mag je niet meerekenen. Wacht het gewoon eerst even af.

31 juli 2015 om 18:29

lastig he, ook het vorig seizoen liep het niet zo als het moest.

31 juli 2015 om 09:41

Heb jij wel gekeken ?
Milik speelde een erg goed wedstrijd en liet zien dat itt vorig jaar hij wel degelijk een goed aanspeelpunt kan zijn.
Geweldige assist, de kans van ghazi zette hij ook zelf op, was constant aanspeelbaar nee speelde een zeer goede wedstrijd.

31 juli 2015 om 09:54

3 x is scheepsrecht albertino, ja dezelfde wedstrijd gekeken als jij, goed hij heeft niet zo slecht gespeeld als ik misschien afgespiegeld hebt, maar tot scoren komt ook hij wat lastiger, net het zelfde misschien als siggi, maar siggi had meer body en die hield de bal wat vaker bij hem, alleen de toevoer is meestal waardeloos geweest, in de tijd van theo janssen liep dat wat beter met siggi.

31 juli 2015 om 10:02

@ jolano

Tot scoren komt hij ook wat lastiger? Nogmaals je hebt het over 1 wedstrijd waarin ik toch niet echt kansen gezien heb of mogelijkheden die hij had moeten scoren. Wat je zegt de aanvoer Was niet goed en dat Was vorig jaar ook het probleem, toen Was deze nog minder en toch kwam milik tot een aardig totaal aan doelpunten.

31 juli 2015 om 11:08

Siggi hield de bal vaker bij zich? Je bedoelt als hij op randje 16 werd ingespeeld dat hij hem rond de middellijn een x onder controle had? Die bal die Milik direct doodlegde voordat hij de voorzet op Davy gaf, heb ik Siggi nog nooit zien doen. Siggi had meer body? Misschien, maar Siggi is dan ook 4 jaar ouder én heeft de afgelopen 4 jaar 2,5 jaar de tijd gehad om zich puur te focussen op de sportschool omdat hij weer geblesseerd eens was..

31 juli 2015 om 15:16

Hij had er minimaal 2 gemaakt, als Ghazi en sinkgraven de bal afspeelde.
Plus een assist.

31 juli 2015 om 18:32

ik zeg niet dat milik slecht is, maar op het moment gaat het niet zo als we het verwacht hadden of wel soms. En met siggi bedoel ik ook, wanneer men hem goed hadden bediend was het een killer, maar de buitenspelers trokken naar binnen en dan heeft siggi meer moeite ja. Ik hoop dat men die eerste helft eens door gaan trekken over de hele wedstrijd.

31 juli 2015 om 18:54

Nou allereerst zei je dat wel.
En ten tweede doet hij het erg goed, in zn eerste seizoen nog wennen e toch al de nodige goals.
En blijkt het ook nog eens wel een aanspeelpunt te kunnen zijn.

Siggi kwam in alles tekort. Als hij wel werd bediend (zoals bijvorbeeld tegen Apoel) was het ook zelden raak.

31 juli 2015 om 09:41

Heb jij wel gekeken ?
Milik speelde een erg goed wedstrijd en liet zien dat itt vorig jaar hij wel degelijk een goed aanspeelpunt kan zijn.
Geweldige assist, de kans van ghazi zette hij ook zelf op, was constant aanspeelbaar nee speelde een zeer goede wedstrijd.

Verwijder mar

31 juli 2015 om 09:41

Heb jij wel gekeken ?
Milik speelde een erg goed wedstrijd en liet zien dat itt vorig jaar hij wel degelijk een goed aanspeelpunt kan zijn.
Geweldige assist, de kans van ghazi zette hij ook zelf op, was constant aanspeelbaar nee speelde een zeer goede wedstrijd.

Verwijder maar

Ik vind dat de mos de plank wel heel erg misslaat wat betreft onze Tete en Riedewald. Die vond ik juist zeer sterk spelen., Toegegeven die voorzet werd te makkelijk gegeven en die bal kon te makkelijk ingetikt worden, maar zowel Tete als Riedewald hadden geen enkele rugdekking en het zijn nou net niet de grootste fouten die gemaakt zijn voorafgaand aan die goal. Dijks liet zijn man veel te makkelijk lopen en i.p.v. ff aanzetten om riedwald te ondersteunen doet hij niets meer, Tete komt met zijn man mee en die maakt een goede loopaktie, maar i.pv. hulp van Veltman, staat onze veltman gewoon op afstand rustig te kijken en lucht te dekken.

En dan vind ik de mooiste dat die Riedewald en Tete de schuld in de schoenen geschoven krijgen omdat zij als enige nog iets proberen te doen. Hoezo zegt niemand iets over Cilissens die geen eens probeert die voorzet te pakken terwijl hij weet dat er nooit op doel geschoten kan worden.

Nee maar Bazoer is wel het grootste talent, terwijl hij helemaal niets liet zien. Terwijl ik juichend bij elke sliding van Tete opsprong. Omdat we eindelijk een speler hadden met de instetlling vandaag niet vriend. Of dat Riedewald sober en uitstekend verdedigde zonder domme overtredingen of rare fratsen.

31 juli 2015 om 08:46

Natuurlijk is het hun schuld niet maar wel van de leiding en de directie om de verdediging niet met extra waardes te steunen. Tete en Riedewald zijn jong en gaan foutjes maken. Veltman is nog lang geen dragende kracht en Dijks komt net weer terug zal moeten aanhaken. Als Cilissen dan nog eens weg zou gaan en geen leiding meer kan geven aan de verdediging gaat Ajax een heel zwaar jaar tegemoet.

Vreemd genoeg heeft Ajax genoeg aandacht besteed aan de aanval waar de mogelijkheden inclusief Andersen, Sinkgraven en Schone groot zijn. Het middenveld is duidelijk de meest complete linie maar achterin is en wordt het een drama zo.

Heitinga blijkt zoveel te zijn verloren dat hij minder is dan Tete, Riedewald en Veltman. Dijks is waarschijnlijk een goede vervanger voor Boilesen, Tete voo van Rhijn is een slechte zet als je weet dat van Rhijn de ervaring al heeft die Tete nog mist. Dat de Boer van Rhijn vorig jaar in een ietswat ander systeem naar voren diende, en hem nu in een nieuwe set-up afserveert is erg kortzichtig van Frank. Het centrum met twee ''kleine'' mannen van net over 1,82 met beide meer opbouwende kwaliteiten dan verdedigend is vragen om problemen.

Vreemd genoeg kan Ajax geen 90 minuten voetbal spelen en houdt het na de 60 minuten ongeveer op, dan wordt het countervoetbal. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit een fysiek probleem is. Maar als je dat weet haal dan in ieder geval een sterke grote verdediger voor naast Veltman of Riedewald.

Met een verdediger als coach heeft Frank toch wel een erg vreemd inzicht hoe de verdediging te verbeteren.

31 juli 2015 om 09:44

Ik vond Tete ook een verademing, aantal geweldige sliding's .
En ook Riedewald stemt mij hoopvol, met de bal aan de voet blik vooruit goede pass.

31 juli 2015 om 11:45

Eens op het feit na dat Veltman bleef hangen om de man van Gudelj op te vangen, Gudelj had sneller om moeten schakelen, dan kon Veltman de bal op de 5 meter weghalen.

Bazoer was ook goed, sterk aan de bal, vrijwel geen balverlies en goed in de duels.

Waarom worden zwarte spelers toch altijd vergeleken met andere zwarte spelers? Je hoort nou nooit iemand zeggen dat Bazoer speelt zoals Van Bommel of zoiets dergelijks. Hier hangt toch een racistisch randje aan.

31 juli 2015 om 08:40

Wat een onzin. Heeft met atletisch vermogen en overige fysieke kenmerken te maken.

31 juli 2015 om 09:25

@falcao, dus jij wilt zeggen dat zwarte mensen allemaal atletischer zijn? En die fysieke kenmerken behalve zijn bruine huidskleur, zijn die zo opvallend dan?

31 juli 2015 om 09:39

Zegt hij allemaal dan? Het is kenmerkend dat zwarte (afrikaanse mensen) meer atletisch vermogen en kenmerken hebben, wil je dat soms niet erkennen? Dat zou ik dan toch wel beschamend vinden. Het is ook wel typerend dat overal die racistisch kaart wordt getrokken. Kom op mensen.

Echter vindt ik Bazoer iets weg hebben van berry van aerle.

The Black Berry ''

Nou je zin?

31 juli 2015 om 08:46

Spelers worden inderdaad vaak vergeleken met spelers waar ze uiterlijk op lijken. Dat komt omdat die vergelijkingen verder vaak toch nergens op slaan. Maar dat heeft niets met racisme te maken. Sowieso is er toch niks negatiefs aan deze opmerking, dus waarom zou het dan racisme zijn?

31 juli 2015 om 08:48

Ik heb je een duimpje gegeven...in de hoop dat dit sarcastisch bedoeld was

On topic: Bazoer heeft zeker het talent en drive om heel ver richting de top te komen.
Persoonlijk vond ik hem overigens nog niet zo goed spelen tegen Rapid. Ik was wel onder de indruk van Sinkgraven en Riedewald al stond de laatste inderdaad te slapen bij de 1-2. De manier waarop Tete zijn duels en slidings in gaat is ook een hele verbetering ten opzichte van dat slappe gedoe bij van Rhijn zo nu en dan.

31 juli 2015 om 11:15

Als sarcasme een groen randje vediend dan kunnen ze de randjes hier wel permanent voor iedereen groen maken

31 juli 2015 om 12:17

Meer in de trend van laat ik hopen dat dit sarcastisch is aangezien het anders in mijn ogen een hele slechte opmerking is. Ik zie er in iedergeval niets racistisch in, ik bdoelde overigens een duimpje (het was voor mij nog vroeg)

31 juli 2015 om 09:15

ik neem aan dat dit een grapje is?

wat een onzin zeg, net als in de buitenwereld wordt er altijd wel gezocht om het weer racistisch te laten blijken. de meeste zoeken er zelf gewoon naar waardoor het zo over komt, kijk er gewoon neutraal naar aub, hij zegt helemaal niks verkeerd.

on:

wat ben ik blij dat deze jonge voor ajax speelt, groot talent en pas 18 jaar! hoe kalm hij is in zijn spel en het overzicht bewaard.

31 juli 2015 om 09:28

@eriksen88: Op zich zegt De Mos niets verkeerd. Maar als je alle opmerkingen van alle mensen in de voetbalwereld bij elkaar optelt, dan zie je toch dat het eigenlijk nooit gebeurt dat zwarte voetballers vergeleken worden met witte voetballers. En dat vind ik dan toch opvallend. We hebben het toch over hoe Bazoer voetbalt, en niet over hoe hij uitziet qua huidskleur?

31 juli 2015 om 09:44

@ Dj_dritt

kan kloppen hoor wat je zegt, maar moet eerlijk bekennen dat ik daar totaal niet mee bezig ben, kijk er misschien met een ander oog naar als jij doet, maar ik ben daar vrij neutraal in. kan de vergelijking er nu wel van in zien, yaya en bazoer komen kwa spel wel aardig overeen.
maar zie ook een beetje david silva in zijn spel, die straalt ook altijd een bepaalde rust uit als hij aan de bal is.

mocht het wel racistisch zijn dan moet en mag daar zeker iets van gezegd worden.

31 juli 2015 om 11:20

@ dritt, Moses Daddy wordt de Nigeriaanse Christiano Ronaldo genoemd..

31 juli 2015 om 12:46

Klopt, maar blanke spelers worden ook meestal vergeleken met blanken. Hoor je niemand over.
Maar vergelijk jij Bazoer is dan met een blanke speler..?

Bazoer de nieuwe Rijkaard, Klaassen de nieuwe Bergkamp etc etc. We gaan eerst kijken hoe hij omgaat met zijn eerste dipje wat bij alle jonge talenten gebeurd en dan praten we. dit gezegd indd een geweldig talent!

Ik heb Bazoer gezien in de jeugd van Psv. Ongelofelijk groot talent was dat toen al. Jammer dat hij naar Ajax is gegaan. Had hem graag gezien op het middenveld van Psv. Zou een goede kracht zijn geweest. Ik weet nog dat hij in de C'tjes samen met middenvelders Wirin en Danilo de smaakmakers waren van de jeugd. Helaas hebben die andere twee het niet gered vanwege mentaliteit. Zonde van het talent. Ben blij dat Bazoer wel is doorgekomen.

Helemaal mee eens, Bazoer het grootste talent van Ajax .. pas 18 jaar, ongelooflijk

31 juli 2015 om 09:30

Oh? Dat zegt redelijk wat dan mocht hij het grootste talent zijn van Ajax op dit moment, die ze niet eens zelf hebben opgeleid. Zegt wat over de toekomst als je het mij vraagt.

31 juli 2015 om 09:49

Wat zegt dat dan? Dat Ajax niet meer kan opleiden zeker? Doe niet zo triest man.

Dat Bazoer het grootste talent is heeft niks te maken met de opleiding maar puur en alleen met geboren affiniteit voor het voetbal.

Of wil je zeggen dat Strømsgodset de beste opleidingsacademie van Europa heeft omdat het toevallig in de buurt van Martin Odegaard woonde?

31 juli 2015 om 11:00

En hoe zit dat bij PSV met Bergwijn dan ? Kan PSV zelf geen spelers meer opleiden ?

31 juli 2015 om 11:17

Dat roept toch ook niemand over psv en Bergwijn?
Daarnaast werd hij bij psv opgeleid tot verdediger en bij Ajax tot middenvelder.

31 juli 2015 om 11:41

Komt gewoon uit de opleiding, heeft er 2 jaar gezeten.

31 juli 2015 om 16:36

Ik doe niet triest ik probeer te begrijpen wat je probeert duidelijk te maken. Want indirect zegt dat inderdaad wat. Ajax stopt mega veel geld in de opleiding en het grootste talent wat er rondloopt is niet uit eigen jeugd en verreweg verder dan alle anderen. Dat is de conclusie die ik trek. En daarbij de fluwelen revolutie beweerde dat over vijf jaar jeugdspelers die er dan staan de meest getalenteerde zijn over de gehele A selectie.

Kom dus niet aan met Nouri of anders spelers in de B1, want ik heb het over spelers die op dit moment bij het eerste zitten en als je kijkt zijn veel van de bepalende spelers bij Ajax, spelers die zijn gekocht/gehuurd. Jasper Cillessen, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Nemanja Gudelj, Arek Milik, Amin
Younes, Yaya anogo, Lasse Schöne.

Jeugd die is doorgebroken of echt iets toevoegt: Davy Klaassen, Viktor
Fischer (voor zover dat eigen jeugd is) Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald.

Dan is het wel schrijnend dat Bazoer het grootste talent is wat er rondloopt. En als 2 jaar als eigen jeugd wordt gezien, dan is Wijnaldum ook een product uit de eigen jeugd van Psv. Ondanks dat hij al veel ervaring had en veel speelde is hij geslaagd bij Psv. Dus als we zo gaan kijken prima.

Als ik me niet vergis heeft Ajax deze jongen uit de jeugdopleiding van PSV gehaald. Dat hebben ze dan toch goed gedaan. Ajax kennende zullen ze deze jongen over een paar jaar verkopen voor 20+ miljoen.

31 juli 2015 om 09:59

Klopt wat je zegt. Slim geprofiteerd van een foutje in de PSV opleiding.

31 juli 2015 om 10:17

Je vergist je niet. Dat heeft Ajax inderdaad heel goed gedaan. Het is nog steeds een open wond bij de meeste Psv'ers aangezien het al met al niet netjes ging. Toch is het beter voor Bazoer (en Oranje) dat hij in elk geval in Nederland bleef. Er zijn te veel toptalenten uit de vijver van de traditionele top 3 die gek gemaakt werden en de stap naar Engeland maakten, waar wij amper meer wat van horen. (pereira, Rekik, van Aanholt, Ake, van la Parra, Bouy....)

31 juli 2015 om 11:19

Ze hebben een verdiger uit opleiding van psv gehaald en hem omgeschoold tot middenvelder.
Er mag wel wat credits naar Ajax dat ze dat inzicht hadden.
Daarnaast heeft psv weer een van de grootste talenten van Ajax, namelijk Bergwijn.
Uiteindelijk is alles weer redelijk in balans.

Wauw, had niet verwacht dat de poll zo'n overtuigend resultaat zou hebben. Hij is een ongelooflijk talent, maar er kan nog van alles misgaan.

31 juli 2015 om 11:20

Daarom staat er ook "denk je" en niet "weet je het zeker"

Twee gezichten en Bazoer was veruit de beste speler van het Veld.
Dat zag iedere liefhebber.

Eindelijk een redelijke analyse tot dat hij zegt; Tete dekte niet aan de binnenkant, dat deed hij namelijk wel. Hij zocht alleen geen contact met zijn tegenstander. Daarnaast was vooral het probleem dat Veltman geen rugdekking gaf en dat kwam weer omdat Gudelj zijn man liet lopen en niet snel genoeg omschakelde.

Bazoer doet mij eerder denken aan een jonge Seedorf, die op die leeftijd net zo dominant speelde als Bazoer nu. Touré was toen minder defensief ingesteld dan Seedorf en Bazoer nu.

Bazoer is een kruising van Rijkaard, Yaya Toure, Vieira, Desailly en Pogba. Wat een geweldenaar nu al. Die gaat Ajax echt heel veel geld opleveren over een tijdje. Zou me niks verbazen als Bazoer uiteindelijk bij Real Madrid terecht komt.

Dat heeft de Mos goed gezien.
Bazoer wordt een topper dat zie je aan alles.
Jammer dat hij niet meer bij PSV speelt.

Zo goed is hij ook weer niet..

Ben het niet vaak met Aadje eens, maar hier heeft hij een punt. Bazoer kan zich dit seizoen weleens gaan uitgroeien tot de beste speler van de Eredivisie.

Oh, nu nemen we Aadje ineens wel serieus. Toevallig, nu hij eens een keer positief is... Aadje praat hier gewoon weer onzin, zoals altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren