Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong doet mee aan laatste training voor duel met Argentinië

Laatste update:

Tegen de eerste prognoses in ziet het ernaar uit dat Nigel de Jong tóch een rol van betekenis kan spelen tegen Argentinië. De 29-jarige middenvelder liep een scheurtje in zijn lies op in de achtste finale-wedstrijd tegen Mexico, negen dagen geleden. Verwacht werd dat De Jong twee tot vier weken absent zou zijn en dus de rest van het WK 2014 moest missen, maar hij herstelt heel snel.

/

Dinsdag deed hij mee aan de afsluitende training van Nederland in São Paulo, overigens net als de andere lichtgeblesseerden Leroy Fer en Ron Vlaar. Dinsdagochtend stelde De Telegraaf al dat De Jong mogelijk gewoon in actie zou kunnen komen tegen de Argentijnen en op basis van de training van dinsdagmiddag zou dat wel eens bewaarheid kunnen worden.

Bondscoach Louis van Gaal stapte aan het eind van de ochtend het trainingsveld op met 23 man tot zijn beschikking. De aanwezige verslaggevers, waarvan ook veel niet-Nederlandse journalisten, mochten niet langer dan een kwartier toekijken. Daarna wilde Van Gaal in besloten kring door met de oefensessie, stelt de NOS.

Als Nigel de Jong meedoet tegen Argentinië...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij heeft zoveel betekent dit wk. heeft tientallen ballen veroverd en amper een slechte paas gegeven. ik heb sinds dit wk diepe respect voor deze man. ga zo door nigel!

8 juli 2014 om 17:12

Niet normaal man, ik ga bijna geloven dat we wereldkampioen kunnen worden.......

8 juli 2014 om 17:15

Wow, nu al?

8 juli 2014 om 17:32

Heb jij dat gevoel al iets eerder ervaren dan?............. Fijn gevoel he?

8 juli 2014 om 17:32

Niet te hard van stapel lopen jij!

8 juli 2014 om 17:37

He Cheeseonion, kerel, hadden wij geen conflict laatst? Je krijgt mij niet meer over de rooie kerel, vanaf vandaag houd ik van jullie allemaal,........ we worden namelijk wereldkampioen.

8 juli 2014 om 18:44

Amen!!!!

8 juli 2014 om 20:01

Nederland word wereldkampioen.
Dat weet ik zeker!!!

Nog nooit z'n spectaculair schaakspel meegemaakt in een toernooi, of bij een club. Elke wedstrijd vraag ik mij grondig af welke tactiek er nu weer uit onze our hollandse "sun Tzu" komt, en wat voor pionen en zetten hij nu maakt.

Bijna net zo spannend als de wedstrijd zelf

Voetbal is oorlog, en wij hebben een uitstekende Generaal.

8 juli 2014 om 17:11

Helemaal waar. Het lijkt alsof LvG the art of war op het voetbal toe past. Iedere rol, iedere wissel en iedere tactiek is zo erg vooruitgedacht en specifiek op de tegenstander afgesteld.

Mooiste van alles is is dat de analytici ook gewoon géén idee hebben waarmee LvG gaat komen. Het is constant alleen maar achteraf gelul.

8 juli 2014 om 17:17

Ik smul er van! Vind het tekenend dat Van Gaal echt aan alles denkt en alle mogelijke scenario's met het team maar ook met de speler individueel oppakt. Niks wordt aan het lot overgelaten. Prachtig.

8 juli 2014 om 17:24

Het speculeren over zijn tactiek is bijna even leuk als een wedstrijd kijken. Ik begin nu zo vaak na een actie van een speler te twijfelen of hij het uit zichzelf deed, of dat het een instructie van de trainer was.

8 juli 2014 om 17:34

Ik zal jouw eens iets anders vertellen, Ik woon al sinds jaar en dag in Noorwegen en ik ben zo trots als een aap met 7 lullen dat ik Nederlander ben. Geweldig hoe die journalisten hier reageren op de tactiek van van Gaal...... Echt helemaal te gek!

8 juli 2014 om 19:05

7 lullen,waar haal je ze vandaan...Ik heb er maar 1,maar die wordt wel groter als Oranje wereldkampioen gaat worden.

8 juli 2014 om 19:03

Het is ook generaal van gaal hè, haha

maar inderdaad, vraag mij ook elke keer af, wie er nou gaan spelen, hoop dat vlaar en de jong gewoon meedoen, op z'n minst vlaar! die hebben we echt nodig.
en wat er gebuerd met kuyt, doet hij mee? speelt janmaat weer.

Dir zou in 1 keer Nederland weer topfavoriet voor het winnen van het Wk maken, mits De Jong kan spelen natuurlijk. Een blok op het middenveld met Sneijder (genoeg loopvermogen en inzet tegenwoordig) en De Jong. Daarvoor Van Persie in een vrije rol. En voor Van Persie, Robben natuurlijk en Huntelaar als diepste man. Depay is ook een optie natuurlijk in plaats van Huntelaarm

8 juli 2014 om 17:20

Ik ben ook zeer benieuwd en heb een uitermate goed gevoel. Maar houd alsjeblieft het te mooi om waar te zijn principe even vast. Tegen Argentinie komt het wel goed, ben ik van overtuigd. Maar laten we 1 voor 1 bekijken. Voor hetzelfde geld wordt robben in 2en getrapt.

Ik hoop dat hij werkelijk fit is, en geen gevalletje diego costa wordt (na 10min wisselen).
Met de Jong erbij, heeft nl een veel stabieler middenveld, iemand die hard messi kan aanpakken!

8 juli 2014 om 17:02

Ja want die wissel na 10 min kan ons de wissel Cillessen - Krul kosten

8 juli 2014 om 17:24

Nee dit is geen gevalletje Costa maar een gevalletje Van Gaal. Die blessure was helemaal niet 2 tot 4 weken en ook geen scheurtje. Gewoon een verrekking dat door Van Gaal bewust anders naar buiten is gebracht. Costa Rica moest sowieso noodgedwongen zonder De Jong..... maar waarom de tegenstander in de halve finale niet laten denken dat de Oranje stofzuiger er niet bij zal zijn..... jammer dat het vandaag toch naar buiten komt. Had mooier geweest als Messi pas in de tunnel zou zien dat Nigel toch zijn tegenstander is.

8 juli 2014 om 17:37

Ik hoop zo dat dit waar is wat jij zegt! Wat een geweldige sniekie actie zou dat zijn op dit moment.

8 juli 2014 om 17:59

Weet je ik zat hier ook al aan te denken. Weer een truc van De Meester!!

8 juli 2014 om 18:25

Dat gevoel/idee heb ik ook. Met een scheurtje in je lies herstel je gewoon niet zo snel. Een verrekking daarentegen is zo geheeld, na een weekje rust. Dit is puur in scene gezet. Een renende de Jong naar Krul, een van Gaal die lacherig erover doet dat 'er een wonder staat te gebeuren', de Jong die er 'gewoon bij blijft' en naar de media zich niet erg teleurgesteld gedraagt. Geniale zet van van Gaal.

8 juli 2014 om 19:02

Nouja ik dacht van moment 1 al dat het vreemd was dat v gaal direct van de daken schreeuwde dat nigel het hele wk niet meer kon spelen. Hadden jullie dat niet? Daarop aansluitend, hij heeft nooit heel erg geklaagd dat nigel niet weer kon spelen. Zet dat af tegen wat hij allemaal zei over de blessure van strootman en het verhaal begint al aardig te wankelen.

Forza nigel, messi in je zak common!!

Zou geweldig zijn als de Jong erbij zou zijn, samen met Robben, van Persie en Sneijder onmisbaar voor dit Oranje eigenlijk. Klasse speler!

Na Robben de belangrijkste speler voor dit oranje! Fantastisch als hij het zou halen! Dit geeft mij nog meer geloof in een wereldtitel!

Vechten zullen we voor elke bal! We laten Argentinië ff zien hoe voetbal gespeeld wordt hier in Nederland, aanpakken die gasten! Ze zullen niet weten wat hun overkomt! Nigel is back, Nederland de favoriet! Vol voor die titel!

8 juli 2014 om 17:24

Huh, Nigel is toch gewoon verdedigende middenvelder

8 juli 2014 om 17:39

Gefeliciteerd. De slechtste grap is vandaag van jou!!!!

8 juli 2014 om 18:26

Haha ik moest erom lachen.

Zouden ze dan de blessure van De Jong express hebben overdreven? Anders kan dit toch niet?

8 juli 2014 om 17:08

Zie van gaal er in elk geval wel voor aan. Wat me wel opviel is dat de jong niet mega teleurgesteld leek voor een speler die het hele WK moet missen en er vrij pragmatisch mee omging. Voor wat dit allemaal waard is dan natuurlijk.

8 juli 2014 om 19:04

Zoals ik hierboven ook al zei; wat jij zegt weinig teleurstelling, v gaal heeft hem er niet druk om gemaakt (zoals bij strootman) en dat hij direct al zei dat hij niet meer kon spelen. Hij heeft ervoor gezorgd dat het direct over de hele wereld ging.

Geweldig nieuws aan de ene kant, maar toch blijf ik ergens bang dat we hem te snel terugbrengen.

Hopelijk is Nigel dan echt fit. Anders moet je iemand anders opstellen. Maar dat zal Loeeuwtje vast beter weten dan ik. Maar ik hoop echt dat Nigel er zal staan!

Moeilijk moeilijk...

Hij staat wel op de plek waar Messi zich maar al te graag naar uit laat zakken. Echter... wanneer hij vol aanzet moet het niet zo zijn dat hij er meteen weer uit ligt.

Je kan gokken op het klaarstomen voor de finale... je kan gokken op 1-0 voor komen tegen de Argentijnen en dan het laatste half uur de Jong erin...

Of het risico dat je na een half uur een wissel minder over hebt... met de mogelijkheid dat hij de hele wedstrijd kan spelen.

Ik vertrouw op Louistje!

8 juli 2014 om 17:10

Precies, het blijft speculeren. Je tweede scenario acht ik het meest waarschijnlijk, en ook met 0-1 achter zou ik de Jong brengen het laatste half uur. Zijn power en mentaliteit kan effect hebben op de rest van de ploeg, mocht dit nodig zijn uiteraard. Met je uitsmijter sla je de spijker op z'n kop

8 juli 2014 om 18:25

Tja, bij 1-0 achter zou ik altijd eerst Depay en Huntelaar brengen... dan vind ik het extra risicovol om De Jong als 3e wissel te brengen om een verlenging af te dwingen, waarbij hij waarschijnlijk over zijn grens heen moet en bij onvolledig succes ook nog 30 minuten langer door moet.

Maar ik snap je beredenering wel

8 juli 2014 om 17:14

Hoe onvoorspelbaar de tactieken van LvG zijn, sluit ik ook niet uit dat hij Nigel alleen de wedstrijd laat starten om Messi er uit te schoppen en daarna wisselt.

8 juli 2014 om 18:22

Dat is een zinloze tactiek... Hoeveel mensen Messi al niet hebben proberen te schoppen, hij springt overal tussen door of omheen en 9 van de 10 x heeft hij de bal dan ook nog en de falende dader ligt voor de rest van de aanval uitgeschakeld op de grond!

Alleen Ujfalusi is het ooit gelukt! Verder niemand.... Zinloos in mijn ogen dus!

Het kan toch dat De Jong na de warming-up apart verder traint, dat gebeurt vaker. Laten we hopen dat hij wel volledig meetraint en ongeschonden de training afmaakt en morgen minuutjes kan maken. Zal hij dan in de basis beginnen of invallen?

Ik zou hem pas na de 60. min. inbrengen en sparen voor de finale.

Lijkt me niet slim om met Nigel te spelen. Lijkt mij dat hij niet volledig is herstelt. Argentinië vind ik zelf een zwak tegenstander, zouden we zonder Nigel ook wel kunnen want we hebben Nigel hard nodig in Finale tegen Duitsland of Brazilië. Zou groot risico zijn als hij tegen Argentinië wel speelt niet in Finale mee kan doen.

8 juli 2014 om 17:35

Het is inderdaad een risico maar hij zal heel erg gemist word als hij niet speelt. Maar van Gaal zal het wel weten want hij is namelijk geniaal.

8 juli 2014 om 17:36

bij duitsland of brazilie loopt geen ene messi rond. de beste speler van de wereld weet je wel.

Ze zijn er weer bij en dat is prima!!! Viva hollandia

8 juli 2014 om 17:38

wat een verschrkkelijk lied is dat, maar dat terzijde!

Ik schat onze kansen op 50-50 tegen de Argentijnen. Met Nigel de Jong erbij zal het een beetje stijgen, maar het kan alle kanten opgaan. Het is wel te hopen dat iemand het spel gaat maken anders worden we getrakteerd op een saaie pot. Een vroege goal voor NL graag.

8 juli 2014 om 20:08

Wat een heerlijke euforische eensgezinde stemming hangt hier! We geloven er meer in dan 4 jaar geleden heb ik het idee!

Dan zie ik hem liever helemaal fit in de finale dan dat je hem moet wisselen in de eerste helft omdat die weer geblesseerd is. Geef Clasie dan een kans

geweldig hoe de jong zich dit jaar heeft ontwikkeld bij milan. .hij is onder seedorf een echte speler geworden dat was hij ook onder allegri maar onder seedorf zijn zijn echte kwaliteiten naar boven gekomen, ook op dit wk.

ik heb met de jong te doen toen hij nog speelde onder allegri. ik moest als milanfan elke week aanzien dat een of andere poli of valter birsa de voorkeur kregen boven onze de jong. met dank aan seedorf: als jij de jong net so vaak als allegri had opgesteld hadden we dit wk niet kunnen genieten van de jong. bedankt

8 juli 2014 om 17:50

Die Italiaanse prutsers hadden deze geweldenaar bijna verpest. Eerst die clown van een Mancini en daarna zijn ze bij Milan ook vrolijk verder gegaan om van hem een 1 dimensionale voetballer te maken. De Jong bereikt nu weer zijn niveau voor die periode van HSV en City (voordat Mancini kwam). Hopelijk laat hij Italie deze zomer definitief achter zich.

8 juli 2014 om 17:57

Dat doet hij echt niet zomaar, eerst kijken hoe het onder inzaghi gaat en of die wordt opgesteld anders gaat die wel weg.

Dit geeft de fitheid maar weer aan van dit team. Geweldig hoe het allemaal loopt.

Professor van Gaal, Ferrari Robben, Pitbull De Jong en de rest van de ridders. Geen paniek, kijk en huiver.

Beste nieuwe 'term' voor 2014 is: Reactievoetbal!!!

Louis DE Kingg

Omdat de jong mee doet? Haha jullie Hollanders hebbdn zo veel
Fantasie

8 juli 2014 om 18:15

Gelukkig maar , veel fantasie hebben is lekker joh.
Dat heeft ons tot de halve finale gebracht en misschien nog wel verder ook.
Minimaal tot woensdag avond 24.00 uur blijven wij nederlanders lekker fantaseren.
Drink jij ondertussen wel je hele flesje azijn leeg!!

8 juli 2014 om 18:55

WIJ Hollanders zitten er nog steeds in...
Waar zijn jullie dan?? Niet eens de kwaliteit om mee te doen aan het Wk!

Blijf vooral Haten jongen.
Wedden dat als WIJ Kampioen worden jij het hardste staat te juichen, want voor je eigen land valt toch nooit te juichen.

Jong is wild en traag daarom speelt hij bij Milan
Als hij top was stond hij naast Modric
Messi gaat nl afmaken hoor

8 juli 2014 om 18:00

Real Madrid houdt van ballerina's, daarom speelt ie er niet. De Jong is een klasbak!

8 juli 2014 om 18:01

Al weer geen schoon luiertje om gekregen vanochtend??
Is er geen argentijnse site waar je jezelf onsterfelijk belachelijk kan maken??

De kansen zijn heel simpel 50-50 met of zonder de jong .

8 juli 2014 om 18:12

Vanwaar die chauvinistische reacties altijd? Eng hoor. Ik hoop ook dat Nederland wint, maar we doen bijna alsof die Argentijnen een verzameling koekenbakkers zijn. En dan heb ik het niet eens over magic Messi!

8 juli 2014 om 18:18

Ken je de betekenis wel van het woord chauvinistisch ??
Wat is er chauvinistisch aan mijn reactie als ik zeg dat de kansen 50-50 zijn.?
chauvinistisch .... wel een mooi woord .

8 juli 2014 om 18:26

Chauvinistisch in de zin dat als je niet voor Nederland bent of je vindt Messi beter dan Robben of je acht Nederland kansloos, je dan bijna aan de hoogste boom wordt opgehangen. In jouw geval...iemand vindt de Jong een wildebras (onzin natuurlijk) en je reageert meteen als een gebeten hond.

8 juli 2014 om 18:36

Dus je kent de betekenis van het woord echt niet.
Geeft niks.
De reden waarom ik volgens jouw op hem als een gebeten hond reageer is omdat dit type al meerdere keren met de grootst mogelijk onzin hier op nederland komt bashen en provoceren.

Daarom vroeg ik hem of hij dat ergens anders wil doen zodat wij geen last hebben van zijn onzin

8 juli 2014 om 19:03

Ok ik zal happen. Wat is de betekenis volgens jou, en in hoeverre strookt t niet met wat ik hierboven aangeef? Nogmaals...het stikt hier van het chauvinisme, nationalisme, of hoe je het ook wilt noemen. Je mag niet tegen Nederland zijn, want Nederland is de beste. Heb je kritiek op het spel? Azijnpisser. Vindt je Messi beter? Landverrader.

8 juli 2014 om 19:14

Je mag van mij alles vinden.sterker nog :ik vond /vind het spel ook niet mooi om te zien (muv de wedstrijd tegen costa rica toen we ze 120 minuten lang van het kastje naar de muur gestuurd hebben)
Messi vind ik de allergrootste van deze tijd , als hij moet ballen zit ik voor de tv/pc.

Maar dat onzinnige geprovoceer van dit figuur ben ik meer dan zat.
Kijk maar eens ff in zin "activiteiten"
Dit is nog "heilig".
Op ieder topic over het nederlands elftal komen zagen en provoceren.tja dan kan hij reactie terug verwachten en ik ben niet de enigste die er zo over denkt zoals je hier kan zien.

8 juli 2014 om 19:31

Ok...ik kan me voorstellen dat t wel irritant is idd. Ik schaam me er ook wel een beetje om als..mede allochtoon of whatever. Maar ik zal.je vertellen wat effectiever is: zwaar negeren. Weet je hoe erg zij t vinden als er niemand op ze reageert...reacties als die van jou is waar t hun om te doen is.

8 juli 2014 om 19:33

Daar heb je een punt.

8 juli 2014 om 18:18

Mja, eerst ging Spanje ons afmaken, toen Chili, toen Mexico. Als je dat steeds blijft roepen krijg je misschien een keer gelijk. Knap hoor.

8 juli 2014 om 18:57

Dus je bent alleen top als je naast modric speelt bij Madrid?
can you say Fanboy!!!

Slaap je ook onder een madrid dekbed en heb je een ronaldo poster boven je bed hangen??

Als je logisch nadenkt weet je dat dit grote bull sh.. is.
9 dagen geleden een spierscheuring daarmee kan je nu geen halvefinale wk spelen.
Ze zijn niet achterlijk in argentinie.

8 juli 2014 om 18:22

Wie zegt dat het een echte spierscheuring is geweest? Hij trok als hardste de sprint naar Krul toe afgelopen zaterdag, en zo te zien is hij weer volle bak aan het trainen. Het zou mij niks verbazen als de Nederlandse technische staf de blessure een beetje aangedikt heeft, om zo doende een verrassingseffect te kunnen creëren.

8 juli 2014 om 18:32

1 juni
"de Jong kan Oranje niet meer helpen bij jacht op WK-titel
Het WK 2014 zit erop voor Nigel de Jong. De Knvb maakt dinsdag bekend dat hij een scheurtje in zijn liesspier heeft overgehouden aan de wedstrijd Nederland-Mexico: hij staat daardoor vermoedelijk twee tot vier weken aan de kant. "

8 juni
"de 29-jarige middenvelder liep een scheurtje in zijn lies op in de achtste finale-wedstrijd tegen Mexico, negen dagen geleden."

2 tot 4 weken is nog steeds geen 9 dagen.
Zoiets ga je op1 juni als je amper door de poulefase heen bent niet roepen met in je achterhoofd de tegenstander in de halve finale te verassen.

De jong gaat niet spelen daarvan ben ik overtuigd..

8 juli 2014 om 18:45

En op basis van wat zie jij dit voor waarheid aan?

De manier waarop dit naar buiten werd gebracht vond ik al apart.

Bij Robben werd er met man en macht geprobeerd hem weer fit te krijgen, terwijl bij Nigel meteen droog werd meegedeeld dat het WK er voor hem op zit en dan werd hij ook nog eens gewoon bij het team gehouden (zie Neymar)...

Volgens mij is het gewoon allemaal een spel geweest en viel die blessure van de Jong in eerste instantie al flink mee.

Desalniettemin maakt dit mij niet minder blij natuurlijk!

Of die morgen speelt, weet ik niet. Maar voor een evt. finale zal die 100 inzetbaar zijn, daar ben ik van overtuigd.

8 juli 2014 om 19:10

Ik dacht ook dat het een spel was dat van Gaal speelt. Zou wel weer magistraal zijn als het zo is. Tegen Costa Rica was hij niet nodig en zodoende zou hij dit toe hebben kunnen passen.

8 juli 2014 om 19:17

Ik hoop ook dat een fitte de jong er bij is maar geloof maar dat dat niet zo is.
Ook niet op zondag eventueel.

De Jong The Man! Deze gozer vond ik bij Man city al een van de beste in de wereld op zijn positie. Zwaar ondergewaardeerd geweest, maar nu met terug werkende kracht toch een held. Ik reken erop dat hij hoe dan ook nog een rol te vervullen heeft dit toernooi.

Met een beetje fantasie kom je toch ver. We staan toch in halve finale en dat had toch niemand voorspeld.

Onze twee betonpilaren staan er morgen weer. De Jong, Vlaar en Kuyt laten naar mijn mening heel het toernooi al zien dat je met wil en mentaliteit super ver kunt komen. Als Robben en Sneijder is het ideaal dat je drie van dit soort types achter je hebt. Nooit zeuren en het vuile werk opknappen. Hulde aan deze jongens.

8 juli 2014 om 18:47

Nou Robben en Sneijder knappen zelf ook aardig wat werk op hoor...

Wie is beter denken jullie, Nigel of Edgar Davids?? Ik vind Nigel klein stukkie beter

8 juli 2014 om 18:56

Davids omdat die aanvallend ook zeer sterk was

ik hoop dat Messi en Robben heel blijven in deze wedstrijd. De jong kan hier voor helpen zorgen door voetballende oplossingen te kiezen. Als hij Messi eruit trapt dan kun je erop rekenen dat de Argentijnen ook wraak gaan nemen op onze beste speler.

8 juli 2014 om 18:45

Davids om die aanvallend ook zeer sterk was

Messi gaat jullie kapot maken hoop het zo!

8 juli 2014 om 19:25

Waarom hoop je dat zo als ik vragen mag?

Fantastisch nieuws

Cillessen

Kuyt, bmi, vlaar, de vrij, blind


De jong, wijnaldum


Sneijder


Robben, persie (huntelaar bij ziekte persie)


Ik heb er zo'n zin in!

8 juli 2014 om 21:41

Haha, triest ventje. Jammer he, dat jouw landje niks kan. Betwijfel ook ten zeerste dat jij 27 bent, je gedraagt je eerder als iemand van 7.

Je hebt er meteen een extra optie bij omdat je dan Blind gewoon linksback kunt zetten. Met de Jong er bij zie ik het wel zitten.

Hè was hij dan toch geblesseerd voor 2 weken of viel het wel mee? In ieder geval weet Van Gaal hoe hij de supporters en de ''analytici'' bezig moet houden. Geweldig wat hij dit WK allemaal aan het doen is. Kan niet wachten om hem aan het werk te zien bij United.

Met passie, kwaliteit en discipline dan zul je de Argentijnen de baas over zijn.

Als de Jong speelt dan wordt er gewonnen van Argentinië.

De Jong is zo verschrikkelijk belangrijk voor Nederland. Ook al zie je hem niet veel, hij doet zoveel in het veld. Wat betreft de gelopen afstanden, de ballen die hij afpakt. Plus dat de Jong technisch gezien ook zeer begaafd is.

Hoop nog niet dat van Gaal hem gelijk opstelt. Desnoods brengt hij hem halverwege de 2e helft in. Behalve Messi heb ik namelijk nog een favoriete speler en dat is Nigel de Jong. En wil hem absoluut niet weer zien uitvallen met de zelfde blessure.

Ik ben het helemaal eens met @larseloetsie, maar hoop wel dat we voorzichtig met hem doen. We moeten namelijk nog een finale spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren