Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer erkent na zege: ‘Dit gun je je ergste vijand niet eens’

Laatste update:
/

‘Botte pech’, zo omschreef Mickey van der Hart zijn kostbare fout tegen Ajax. Door een schlemielige actie van de doelman verloor Go Ahead Eagles zondagmiddag in eigen huis met 1-2 van Ajax. De terugspeelbal van Wesley Verhoek stuiterde op voordat de van Ajax gehuurde Van der Hart de bal kon wegtrappen. "Dit gun je je ergste vijand niet eens”, zei trainer Frank de Boer.

"Dit is heel vervelend voor Mickey en voor Eagles”, besefte De Boer, in gesprek met het ANP. "Maar wij zijn toch wel blij met de drie punten. Die hadden we even nodig. Ik vond ons in de eerste helft goed spelen. Alleen hadden we ruimer afstand moeten nemen."

"Na rust speelden we slordiger en geven we ze de kans om terug te komen. Zij komen gelijk maar met enkele aanvallende wissels proberen we iets te forceren. Dat we winnen op deze manier is wel heel fortuinlijk.” Van der Hart betwijfelde na afloop of het voorval voorkomen had kunnen worden. "Een perfecte Engelse grasmat ligt hier niet. Dit hoort helaas bij voetbal."

De overwinning van Ajax is verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja mazzel gehad. Drie punten en maar snel vergeten.
Helaas had Ajax een e.d. nodig en een buitenspel goal. Nou hadden we nog wel wat van de arbitrage te goed

8 februari 2015 om 18:23

Was geen buitenspel heeft fox sports in de rust laten zien met een 16 meter camera.

8 februari 2015 om 18:42

Op het moment zelf liet de regie het ook heel vreemd zien, want ze zetten het beeld stil toen de bal al 30 cm de voet van Kishna had verlaten, en zelfs toen was het nog op 1 lijn.
Commentator schreeuwde ook meteen om buitenspel, maar op het moment dat de bal zijn voet verliet, stond El Ghazi duidelijk geen buitenspel.

8 februari 2015 om 18:40

Geen buitenspel goal. Verder wel blij met de 3 punten, winnen is winnen maar snel weer vergeten deze pot.

8 februari 2015 om 20:40

Tja... de allergrootste fout is toch echt van Verhoek, volgens mij leer je bij de F-jes al dat je nooit op de goal moet terugspelen, áltijd buiten de palen....

Dit krijgt een lange na sleep, matchfixing of niet. Buiten dat dit weer in het voordeel van Ajax is kan dit punt aan het eind net te weinig zijn voor Go ahead om na competitie te voorkomen.

8 februari 2015 om 18:00

Wat een kul. Ontsla dan die terreinknecht die die mat moet onderhouden. Zal wel weer een trucje van Booy geweest zijn om op een knolletuin tegen Ajax te willen spelen. Jammer joh. En wat bedoel je met 'weer in het voordeel van Ajax' nadat er net twee wedstrijden verloren zijn door arbitrale blunders tegen Ajax?

8 februari 2015 om 18:43

Wij zijn geen Ajax die daar geld voor heeft?

8 februari 2015 om 19:02

vind dat elke eredivisieclub een goede grasmat nemen en als dar geen geld voor is dan kan je altijd nog over gaan op kunstgras.

8 februari 2015 om 19:56

Ik vind dat de Knvb best kan eisen dat iedere club een goede grasmat moet hebben. Het hoeft niet zo overdreven als in Engeland, maar er mag best een fatsoenlijk veld liggen.

8 februari 2015 om 20:12

Er heeft jarenlang een goede grasmat gelegen in de Adelaarshorst. Al jaren 1 van de beste in Nederland. Door de weersomstandigheden van de laatste tijd heeft helaas het veld te lijden gehad. En zo slecht is het veld bij ons nou ook weer niet. Neem maar eens een kijkje in de rest van Nederland.

Een Ajacied die het heeft over een knollentuin, terwijl het veld in de Arena al jaren een drama is geweest. Moet niet gekker worden!

8 februari 2015 om 21:35

Een drama in de Arena? Hoe kom je daar nou bij, Ajax heeft diverse gras velden klaar liggen in Drenthe. Jaarlijks een nieuw veld en indien nodig vaker.

En Ajacieden zeuren niet, die zijn er blij dat er een polletje lag. Zo maar twee gratis punten erbij. Er werd alleen gereageerd op iemand die suggereerde dat het match fixing was. De herhalingen op Fox lieten het duidelijk zien, de bal stuit net op als de keeper wil schieten. Op een vlakke grasmat was dat niet gebeurt.

9 februari 2015 om 07:17

Ajax heeft de afgelopen jaren vaak een prijs gehad voor de beste grasmat. Mag natuurlijk ook wel als je een topclub bent.

8 februari 2015 om 18:03

Weer in het voordeel van Ajax, toen ben ik maar gestopt met lezen.........je hebt afgelopen seizoenen blijkbaar niet opgelet.

8 februari 2015 om 18:14

Ja in het voordeel, waar hebben jullie nadeel gehad dan en kom niet aan tegen AZ want die kaart was gewoon terecht.

Kom nou eens met een goed onderbouwde reactie ipv steeds dat provoceren steeds.

8 februari 2015 om 18:24

De hands bal van djurdevic waardoor Vitesse met 1-0 wint.

8 februari 2015 om 18:24

hij heeft juist wel opgelet want jullie hebben wel heel vaak geluk en tegenstanders maken ook verdacht vaak blunders tegen jullie.
en als dat nog niet helpt dan helpt de scheidsrechter jullie wel.

8 februari 2015 om 18:25

Kaart was niet terecht. Wederom slap gefloten. Dat weet je zelf ook wel.

8 februari 2015 om 18:31

Handsbal van Vitesse en wel degelijk de onterechte rode kaart tegen AZ. Johansson valt namelijk gewoon uit zichzelf. Belachelijk dat de ene week bijna alles wordt toegestaan (Nijhuis Ajax-fey.) en dan vervolgens een Van Boekel die alles, maar dan ook alles, af fluit. Wat een aanfluiting. We moeten naar een internationaal spelniveau en daar hoort ook een internationaal "spelcultuur" bij; harde duels maar wel fair.

8 februari 2015 om 18:33

Niet terecht en daarom blijft hij ook geschorst hé!

Moeilijk eerlijkheid is het niet?

8 februari 2015 om 18:40

Okeeeeé Peter! Goede argumenten ook

8 februari 2015 om 18:42

Wat heeft dat nou te maken met eerlijkheid? En sinds wanneer zijn de schorsingen van de KNVB de maatstaf van eerlijkheid? Rare redeneringen van een 'wijze' kip. Ik blijf erbij, en met mij velen, dat dat geen rood was. Kijk de vorige aflevering van VI bijvoorbeeld maar terug. De mening van die mannen betreffende dit voorval deel ik geheel.

8 februari 2015 om 18:45

@wijze Kip

Zo wijs vind ik je niet. Beginnen over dat er niet geprovoceerd moet worden, terwijl Ajacieden op deze site van alle kanten geprovoceerd worden. Gelukkig lees je af en toe nog wel reacties van normale voetbal supporters.

Daarnaast, deze wedstrijd is niet in het voordeel van Ajax gevallen. Daarvoor moeten keuzes gemaakt worden en dan uiteindelijk voordelig voor Ajax uitpakken. Deze wedstrijd is gewoon met geluk gewonnen. Of met pech. Het is maar net hoe je er naar kijkt.

8 februari 2015 om 19:08

ja was nu duidelijk in het voordeel van Ajax, maar ik lees nu wel heel erg veel dat Ajax dit heel vaak heeft. dat valt toch wel me. De rode kaart van Moisander was op zijn minst discutabel anders was het niet zo uitvergroot bij Fox, NOS en Rtl. Of het dan terecht is kun dan een discussie houden.

Verder valt het idd wel mee met het benadelen van Ajax. Soms zit het mee en soms zit het tegen, dat heeft elke club denk ik wel. Zo kreeg Cambuur vandaag een onterechte rode kaart maar hadden ze een aantal weken wel een rode kaart meoten hebben die ze toen niet kregen.

Gelukkig zat het vandaag mee

8 februari 2015 om 19:18

Een aflevering van VI kom op zeg het meest pro-ajax programma op de buis.

8 februari 2015 om 19:50

Traditionele topclubs krijgen iets vaker het voordeel mee, dat is een feit. Ik heb alleen niet het idee dat Ajax opvallend vaker bevoordeeld wordt door een scheidsrechter dan bv een PSV of Feyenoord. En geluk verdeelt zich over langere perioden altijd redelijk evenredig.

Ik vind dat Ajax dit seizoen wel veel wedstrijden heeft gewonnen waarin het voetballend niet de betere was. Dat komt alleen meestal niet zozeer door geluk of bevoordeling. Het betekent gewoon dat de tegenstand vaak nogal pover was, waardoor Ajax niet werd afgestraft.

8 februari 2015 om 20:30

VI Pro Ajax? Dan kijk jij VI niet zo vaak of je hebt je calimero dop nog op.

8 februari 2015 om 18:11

Krijgt waarschijnlijk 0 nasleep. Niemand kan er wat mee.

8 februari 2015 om 19:21

Welke nasleep? Go Ahead heeft verloren, Ajax pakt de drie punten en dat was het.

8 februari 2015 om 19:54

Hoe kan je in vredesnaam hier spreken van matchfixing..? Hij mist de bal gewoon.. dit gebeurd overal waar het veld niet briljant is.. ook in de PL gebeurd dit..

9 februari 2015 om 03:52

Fc Twente - Tottenham in de CL.
Boschker doet het zelfde op een terugspeelbal. Polletje en onder de bal door maaien.

Goed spelen? Frank, je schiet 1x op doel de eerste helft. Ajax onwaardig. Frank is het kwijt.

Boilessen als aanvoerder gun je ook helemaal niemand , veruit de slechtste aanvoerder ooit in een Ajax shirt . Schandalig !!

8 februari 2015 om 18:03

Net als blind?

8 februari 2015 om 18:09

Blind had nog voetballend vermogen , deze Deen heeft alleen blond haar.

8 februari 2015 om 19:17

En een lullig ogend baardje.

8 februari 2015 om 18:10

Precies, als klaassen erin staat moet hij toch altijd aanvoerder zijn

8 februari 2015 om 20:57

En nog erger: toen Biolesen en Klaassen gewisseld waren was Viergever aanvoerder terwijl Cillessen, van Rhijn en Schone in het veld stonden. Beetje raar dat een wisselspeler dan aanvoerder is

Lullige goal maar dikverdiende overwinning van dit piepjonge Ajax. Bij vlagen uitstekend gespeeld maar de legio kansen niet afgemaakt. GAE krijgt enkel door een zondagsschot zicht op een punt. Hopelijk geeft dit weer wat vertrouwen en gaan de jongens weer wat vrijer spelen. Het ziet er allemaal erg angstig uit.

8 februari 2015 om 18:03

Bij vlagen uitstekend gespeeld? Legio kansen? Vertel..heb geloof ik andere wedstrijd gezien.

8 februari 2015 om 18:19

Legio kansen ? Welke heb ik gemist ? Dit was gewoon weer diep treurig.

8 februari 2015 om 20:11

Ga gerust even de wedstrijd terug kijken en statistieken bekijken, wees gewoon blij met de 3 punten en praat geen onzin.

Tja blunders komen nooit goed uit (althans voor de eigen ploeg).
Ik heb het niet gezien, maar zoals wel vaker kijkt men de bal niet goed na bij het trappen. Grootste reden voor alle foute passings in het professionele voetbal, te veel kijken naar waar je hem wilt schieten en te weinig waar je voetje tegen aan moet.
En dat dan de minste voetballer blundert is logisch zou JC zeggen.

Als dit inderdaad niet lucky was dan weet ik het ook niet meer. Verder me kapot geërgerd aan Cillissen in het begin en El Gazi later. Wat een misplaatste arrogantie! Vooral het gedrag van Cilliessen is opvallend de laatste tijd.

8 februari 2015 om 18:05

Is volgens mij vanwege frustratie omdat het voor geen meter loopt.

8 februari 2015 om 18:06

Vooral die cilissen bij el gazi kan ik nog zeggen dat is onervarenheid maar cilissen doet zo stoer met zijn kauwgompje. Het was beter geweest als kazim hem echt een stomp haf gegeven dan hield hij nu wel op met dat natrappen.

8 februari 2015 om 19:53

Het is toch anders echt Plet die op hem doorging en op zijn voet ging staan. Een keeper heeft alle recht zichzelf te verdedigen tegen agressieve aanvallers.

8 februari 2015 om 20:02

Hij stelde zich behoorlijk aan. Plet bood zijn excuses aan en vervolgens gaat hij tekeer als een verwend kind. Cillissen heeft dit wel vaker de laatste tijd. Erg jammer want hij heeft dit helemaal niet nodig. Het is gewoon een uitstekende keeper.

8 februari 2015 om 20:36

Plet biedt pas zogenaamde excuses aan nadat er afgefloten wordt en de scheidsrechter er aan gerend kwam. Toen zag ie dat ie er niet mee wegkwam en wellicht een kaart ging krijgen. Uiteraard heeft de speler dan meteen 'spijt' en wil excuses maken. Cillessen heeft groot gelijk dat hij dit niet pikt. daargaan op de keeper terwijl de bal allang weg is, er zijn spelers voor minder (afgelopen donderdag nog) uit het veld gestuurd.

9 februari 2015 om 10:33

@speedyafc,

Dan heb je daarnaast ook nog het incident waarbij hij Verhoek aan zijn mouw pakt en een trap geeft nadat het shirt los schiet.

Het is inderdaad wel zo dat Cillessen rare dingen doet de laatste tijd. Tegen Feyenoord waren er incidenten, nu tegen Eagles weer. Dan valt het toch ineens wel op dat Cillessen er elke keer bij betrokken is. Vooral zijn actie tegen Verhoek was totaal onnodig en een flinke uiting van frustratie op zijn minst.

De boer mazzelt hiermee ook. Als het een gelijkspel was geworden kwam er nog meer druk op zijn positie te staan.

8 februari 2015 om 19:10

Denk niet dat de Boer zich voorlopig druk hoeft te maken over zijn positie. De Boer heeft met de 4 kampioenschappen behoorlijk wat krediet opgebouwd en Ajax wil dan ook erg graag verlengen met de Boer.

Op zich niet erg dat zo een onzinnige terugspeelbal vanaf de middellijn wordt afgestraft .

Raar dat mensen het woord matchfixing in hun mond nemen. Je ziet aan alles dat dit een ''ongeluk'' is. Bal wordt niet naast het doel gespeeld, vervolgens is er gewoon alleen een polletje nodig om de bal er in te vliegen. En ja, pech voor Mickey dat het gebeurt.

Hij had hem wellicht net aan kunnen nemen, aangezien schone al richting van der hart liep. Maarja, dat is allemaal achteraf. In de tweede helft verdiende Eagles zeker een punt, zeer vervelend. Aangezien ze de punten nu keihard nodig hebben om de concurentie voor te blijven.

Ik snap de opstelling en keuze van aanvoerder van De Boer niet. De oorzaken van het slechte spel staan er juist in (boilesen, Moisander (nu geschorst dan) en Schone). El Ghazi en Kishna is frivool maar zet Milik daar dan ook gewoon tussen. Check opstelling

Cillessen
Van Rhijn
Vd Hoorn
Viergever
Riedewald
Zimling
Klaassen(c)
Sinkgraven
Milik
El Ghazi
Kishna
8 februari 2015 om 18:55

Zimling in de basis? Hahaha.

Je hebt Klaassen, Riedewald, Viergever en Bazoer die daar kunnen spelen (die fit zijn, anders ook nog Serero) en je komt met Zimling aan? Verklaar je nader?

8 februari 2015 om 19:00

Lachen met jouw zeg, zimling in de basis??????? Milik op de 10 positie? En 442 spelen met een ruit op het midden veld? Ajax zal nooit geen442 gaan spelen. Vindt wel dat ajax weer eens met een echte 10 moet spelen, maar dan moet je wel 2 hele goed controleurs hebben.

8 februari 2015 om 19:35

In de zomer Schöne, Moisander, Sigthorsson, Lukoki en Ligeon weg en proberen Maxwell en Anita te halen. Volgend seizoen opnieuw beginnen met Cillisen - Van Rhijn - V/d Hoorn/Veltman - Riedewald - Maxwell - Serero/Anita - Klaassen/Serero - Sinkgraven/Andersen - El Ghazi - Zivkovic/Milik - Kishna/Fisscher aangevuld met Boer, Onana, Tete, Viergever, Boilesen, Bazoer, Nouri, Van de Beek, Cerny, Muric

8 februari 2015 om 21:03

Zo moet Ajax gewoon spelen

Cillessen
van Rhijn
van der Hoor
Veltman
Riedewald
Klaassen
Schone
Sinkgraven
El Ghazi
Zivkovic
Muric
8 februari 2015 om 23:35

Het mooie is dat de meeste (ik zeker ook) genoeg vertrouwen in vd Hoorn hebben gekregen om hem de komende weken/maanden te laten staan. Ajax speelt niet goed, maar verdedigend staat het nog niet eens zo dramatisch. Ik vind vd Hoorn opbouwend soms erg matig, maar ik zie daar verbetering in. Hij moet leren niet te veel tijd te nemen. Maar verdedigend is hij in ieder geval beter dan Veltman. Ajax heeft behoefte aan een verdedigende speler met zo'n flinke body.

Wat een vervelende gasten uit Amsterdam, na 3 wedstrijden weer een keer scoren en dan dat gebaar van El Gahzi, Cillissen die weer loopt te huilen en dan gebaren maken als Plet zijn excuses komt aanbieden. Gelukkig zag de Boer dat het steeds beter gaat met het spel. Hij vergeet alleen te vermelden dat de tegenstander steeds lager in het klassement staat. Ga gewoon weer proberen aantrekkelijk voetbal te spelen en je supporters te vermaken.

8 februari 2015 om 19:24

El Ghazi werd de hele wedstrijd uitgefloten. Vandaar zijn gebaar na zijn doelpunt. Tuurlijk moet hij niet reageren op het publiek maar zo raar is het ook weer niet.

Plet stond express op zijn voet toen ie doorging op Cillessen, mag de keeper best op reageren.

Ik zou zeggen, kijk eens in de spiegel, vanmiddag was het niet veel in de Kuip. De makkelijk gegeven rode kaart heeft jullie er doorheen geholpen.

Best schandalig dat 39 procent vind dat Ajax terecht won.

8 februari 2015 om 19:54

Want je vond dat Go Ahead zo goed gespeeld heeft? Kans na kans creerde ofzo?

Ajax was beter, had meer kansen en won terecht.

8 februari 2015 om 20:26

Ga even de wedstrijd terug kijken en dan ook de statestieken. Goa had minimaal een punt verdiend, ajax schiet maar 3x op doel in 1 wedstrijd. Steek je kop niet in het zand het spel van Ajax is gewoon slecht en als je kijkt naar de reacties van Cilissen en Boilesen zie je daar 1 en al fruatratie.

8 februari 2015 om 20:32

Oh en 3 schoten naast, Goa had 8 schoten op doel en 4 naast.

8 februari 2015 om 21:39

Maar Ajax heeft met Cilissen de beste doelman van Nederland in de goal, dan scoor je niet zomaar eventjes en zeker niet met slappe ballen. Dus hield hij er alles netjes en met gemak eruit totdat Sinkgraven een stomme fout maakt en de bal zo in de voeten van een GA speler schuift die meteen uithaalt in de kruising.

Gelukkig maakte ook GA een stome fout, de keeper schiet over een terugspeel bal heen. Gevolg, twee-een voor Ajax. Gewoon een terechte overwinning dus.

Ze moeten bij foxsports de buitenspelregel eens doornemen en die lijn OF niet trekken OF de lijn goed trekken. Maar zij maken het alleen maar onduidelijk op de manier waarop die lijn getrokken wordt tijdens de wedstrijd.. Het blijft dan ook in dit soort gevallen erg lastig om te zien of het wel of niet zo was..

8 februari 2015 om 20:01

Het zegt al genoeg over de twijfel die er is. Zelfs met beelden. Grensrechter moet het in een tiende van seconde beslissen. Correcte beslissing van deze beste man. Immers, bij twijfel moet je altijd de aanvallende partij het voordeel geven imo.

Buitenspel en eigen goal F de boer neem je rotzooi mee want dit Ajax is lamlendig

Heel lullig voor van der Hart. Ik vind het een uitstekende keeper die volgend seizoen gewoon tweede keeper bij Ajax moet zijn.

Vervelend voor Van der Hart, maar wel de charme van het veldvoetbal op gras. Op kunstgras dit en op kunstgras dat. Kom op zeg, voetbal gewoon op echt gras, kunstgras speel je maar op Fifa of zo.

Over 20 jaar spelen alle clubs op kunstgras. De charme van voetbal op echt gras leeft dan nog in de hoofden van de verstokte romantici die denken dat dit nog bij voetbal hoort. De grasmat van Twente was een belediging voor iedere organisatie die betaald voetbal wil spelen! On Topic, De Boer zag weer een stijgende lijn en zowaar twintig minuten goed voetbal tegen een club uit de provincie. Het was weer schandalig wat Ajax liet zien, drie punten in de tas door een onfortuinlijke actie van de keeper en niet door goed spel zegt genoeg!

9 februari 2015 om 10:27

Het is beschamend. Met zo'n grote club zo'n dramatisch seizoen spelen. Echt beschamend. En dan zo winnen tegen nota bene een kleine club als Go Ahead. Diep triest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren