Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer adviseert Donny van de Beek: ‘Misschien moet hij dat uitspreken’

Laatste update:

Donny van de Beek kent voorlopig nog geen al te gelukkig dienstverband bij Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer liet woensdag optekenen dat het in zijn selectie ‘stikt’ van de middenvelders en dat de Oranje-international ‘volgend seizoen nog veel grotere stappen zal gaan zetten’. Ronald de Boer vindt het tegenover het Algemeen Dagblad nog te vroeg om te spreken over een mislukte transfer, maar denkt wel dat Van de Beek beter in de Spaanse competitie had gepast.

“Af en toe moet je ook een beetje geluk hebben. Natuurlijk ziet het er nu niet geweldig uit, maar het kan met een geweldig optreden zomaar ineens helemaal omslaan. We weten natuurlijk ook niet wat er achter de schermen speelt. Misschien hebben ze bij zijn transfer wel bepaalde afspraken gemaakt, laten ze hem zich dit seizoen klaarstomen voor komend jaar. Dat blijft altijd een beetje gissen”, zo geeft De Boer te kennen. Van de Beek speelde voorlopig zestien officiële wedstrijden voor Manchester United, waarvan acht als basisspeler.

Solskjaer biedt Van de Beek met uitspraak weinig hoop voor dit seizoen

Ole Gunnar Solskjaer leek Donny van de Beek geen zonnig perspectief op speelminuten te bieden.Lees artikel

In de laatste drie Premier League-duels, met Leicester City (2-2), Wolverhampton Wanderers (1-0 zege) en Aston Villa (2-1 zege), bleef Van de Beek echter negentig minuten op de reservebank. De Boer snapt dat de 23-jarige middenvelder voor Manchester United koos, maar betwijfelt of hij de juiste keuze heeft gemaakt. “Ik denk dat zijn speelstijl beter past bij de Spaanse competitie dan in de Engelse. In de Premier League is het vaak rennen en vliegen, in Spanje wordt er meer combinatievoetbal gespeeld. Donny is fysiek prima, hoor. Maar in het Ajax-spel komt hij beter tot zijn recht.”

“Het EK komt eraan, hij zal daar ongetwijfeld bij willen zijn”, zo gaat De Boer, oud-international en tegenwoordig analist, verder. Van de Beek, wiens contract nog loopt tot medio 2025, heeft bij Manchester United concurrentie van Bruno Fernandes, Paul Pogba, Scott McTominay, Fred en Nemanja Matic. “Misschien is het voor hem goed om met de club te bespreken wat ze precies met hem willen. Als het zicht op speeltijd niet beter wordt, moet hij misschien uitspreken dat hij verhuurd of zelfs verkocht moet worden.”

Ben jij het met Ronald de Boer eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Donny van de Beek is gewoon een middelmatige speler die enorm gehyped is en totaal niet het niveau heeft voor de absolute top. hij is een speler voor West Ham The Wolves Real Sociedad Lazio. maar dat doen we in Nederland al snel gemiddelde voetballers de hemel in prijzen

6 januari 2021 om 19:21

Hij kan echt wel wat. Zeker als er een systeem gehanteerd wordt waarin hij kan excelleren (zoals dat jaar in de CL). Zet hem in zo een systeem bij een topteam en hij kan perfect mee. Alleen zie je dergelijke systemen amper tot niet in de top en geen enkele topclub gaat natuurlijk zijn hele systeem omgooien voor Donny Van De Beek.

6 januari 2021 om 19:29

dus je kunt stellen dat hij niet goed genoeg is voor het moderne top voetbal, 10 jaar geleden kon hij misschien mee in de top maar nu niet meer. en ja hij heeft loopvermogen en maakt wel eens een goal maar hij komt technisch te kort voor zijn positie kwa aanname en steekpaasjes. je moet hem dan vergelijken met Bruno Fernandes Kevin de Bruyne Modric Muller

6 januari 2021 om 19:39

Wat een aannames. Donny op z'n techniek afschrijven is gewoon lachwekkend. In het moderne voetbal scoorde Donny tegen de absolute top. Als hij goed gebruikt wordt of überhaupt gebruikt wordt in zijn kracht, dan is het een aanvulling. De fout die jij maakt is om hem met de absolute sterren van de elftallen te vergelijken. Er lopen vaak om die sterren ook types als Donny rond, maar dan moet je hem wel goed gebruiken.

6 januari 2021 om 19:39

Ronaldo waar heb je het nou allemaal over. tien jaar geleden was het voetbal veel technischer dan nu. nu excelleer je makkelijker als je hard en veel kunt lopen. Maar Donny is echt wel een speler met een hele goede (basis) techniek. Balletjes altijd in de loop op goede voet meegeven, 1e aanname altijd goed. Donny die komt er wel in de top let maar op

6 januari 2021 om 20:18

@myvision ja maar United gaat toch niet het hele elftal afstemmen op Bed Beek? Je kan er verder je twijfels bij zetten of hij echt zo goed is als hij maar in 1 systeem en 1 speelwijze weet te renderen

6 januari 2021 om 19:36

Dat we hem de hemel in prezen is niet zo raar nadat hij weergaloos speelde tegen onder andere Ronaldogoat7. Hij heeft niet de individuele kwaliteiten om dit matig voetballende United echt beter te maken maar er wordt ook geen gebruik gemaakt van de kwaliteiten die hij wel heeft. Je gelijk halen door wat middenmoot ploegen te noemen vind ik altijd zo makkelijk. Hij moet een team vinden die een beetje zoals Ajax voetbalt. En dat rijtje dat jij noemt doet dat alles behalve.

6 januari 2021 om 19:44

Real Sociedad speelt toch echt aanvallend combinatie voetbal.

van die ajax Generatie is De Ligt de beste speler hij is pas 21 en nu al een leider met veel ervaring en zal waarschijnlijk binnen 3 jaar de beste verdediger zijn. Ziyech is ook goed maar zal op zijn positie nooit de beste van de wereld worden. Van de Beek is enorm overschat en Frenkie de jong is goed maar enorm gehyped. sommige riepen de nieuwe Cruijf maar hij mag blij zijn als hij ooit 80 van het Niveau Xavi/ Pirlo haalt dan is zijn carriã¨re echt geslaagd

6 januari 2021 om 19:48

Och, jij hebt alle kennis in petto zie ik wel. Frenkie is gehyped? Hoe kan je al 2-3 jaar lang gehyped zijn dan? Een hype kan niet echt lang duren hé. Hij speelde weergaloos bij Ajax en verdient een megatransfer naar een van de grootste clubs ter wereld en vervolgens speelt hij daar vrijwel alles. Dan ben je dus absoluut niet gehyped. Blijkbaar ben jij meer van hem gewend, dus valt iedere optreden dat hij niet de beste van 't veld is je tegen. Dat is iets anders. Overigens speelt Frenkie vrijwel iedere wedstrijd van Barcelona bij de top 3 beste spelers. Je kan iedereen wel betichten van hypen maar wees ook zelf eens niet zo voorbarig.

6 januari 2021 om 20:20

Bij Ajax was Frenkie idd goed maar bij Barca vind ik hem vrij anoniem voetballen en ik zie ik persoonlijk niet echt zijn meerwaarde. Je verwacht dat een speler van 80 miljoen iets extra's brengt in het veld zoals een De Ligt en Ziyech idd wel vaak doen bij hun clubs

6 januari 2021 om 23:42

Misschien was het team kn het jaar van de CL halve finale ook wel beter dan het huidige Barca. Zijn speelstijl vraagt ook wel een bepaald inzicht van spelers om hem heen.

7 januari 2021 om 02:43

Ik zeg dit net en dan speelt hij een geweldige wedstrijd voor Barca 😄

7 januari 2021 om 07:53

Wat ik opmerk aan Frenkie sinds hij bij barca speelt is dat hij defensief niet meer die sprintjes trekt waarmee hij in het CL jaar zoveel gaten dichtliep. Hij lijkt "beter" zijn krachten te verdelen. Maar dat gaat ten koste van zijn spel

Klinkt misschien vreemd maar laat Barca hem maar huren. Barcelona mist momenteel diepgang in de zestien. Iets waar Donny juist goed in is.

Laten we eerlijk zijn als je Donny mocht opstellen of Fernandes, wie zou jij dan kiezen? Vind het een speler met potentie, maar de andere middenvelders zijn gewoon beter momenteel.

6 januari 2021 om 23:44

Ik denk ook dat de andere spelers spelen om hun verkoopprijs omhoog te gooien. Ik verwacht bijvoorbeeld dat Pogba verkocht gaat worden. Meer speeltijd=meer geld waard.

Ronald de Boer denkt wel dat Van de Beek beter in de Spaanse competitie had gepast.

Ben ik hier niet mee eens. In Spanje moet je echt kunnen voetballen, dat wil zeggen meer doen met de bal en niet meteen afgeven aan anderen. Ik ken geen enkele Spaanse voetballer die zoals vd Beek voetbalt.

6 januari 2021 om 23:47

Dat ben ik met je eens. Een Bundesliga of Serie A zal al beter bij hem passen. Maar zo slecht doet hij het toch ook niet bij United? Hij zit er pas net. Ik verwacht dat ze hem rustig willen brengen met als doel volgend jaar meer basisplekken.

Donny heeft zich laten misleiden. Hij is geen wereldtopper, maar wel bruikbaar. Hij had ook zomaar een heel leven bij Ajax kunnen spelen. Hij moet in januari verkassen. De Bundesliga past wel bij hem. Zorgen dat hij tot soen komt en zich dan in de kijker spelen tijdens het EK.

De Boer heeft het weer over het Ajax spel. Donny is ook niet geschikt voor de Spaanse top, waar het niveau wel iets hoger ligt dan bij Ajax en de Eredivisie. United zou 2 jaar geleden een goede keuze zijn geweest, toen had die ploeg nog niet zo'n brede selectie als nu en nog geen Fernandes die veel beter is. Maar nu begint die ploeg weer op een topclub te lijken en draait ook bovenin mee. Van de Beek is niveau subtop Engeland of Spanje, misschien een Dortmund of Leverkusen. Maar niet voor het huidige United. Ook als Pogba wordt verkocht kan ik me voorstellen dat hij nog steeds geen kans krijgt, het is ook niet dat hij tegen een basisplaats aan zit. Fernandes is onomstreden en blijft nog wel even. Stel dat Pogba gaat, dan denk ik dat ze een topspeler er voor terug willen halen. Voor de balans zou ik naast Fernandes eerder voor Fred kiezen of zelfs Mctominay dan Donny. Misschien wel Matic hoewel ik dat een vreselijke speler vind, defensief solide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren