Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

David Neres: ‘Stop met die verschrikkelijke berichten, ze lijdt eronder’

Laatste update:

David Neres is andermaal ingegaan op de commotie die ontstond na enkele uitspraken die hij deze week deed in Het Parool. De aanvaller van Ajax wekte de indruk dat hij niet veel heeft hoeven doen om zijn vriendin, Kira Winona, aan de haak te slaan. Het model kreeg vervolgens veel negatieve berichten en Neres doet via Instagram een oproep om daarmee te stoppen.

"Duitse vrouwen houden blijkbaar van Braziliaanse mannen. Ik vond haar op Instagram en stuurde een privébericht: 'I am David Neres, come to me.' Dat was genoeg voor een date", zo werd Neres geciteerd. Zijn vriendin kreeg van velen het verwijt een 'golddigger' te zijn. Volgens Neres maakte hij een grap, die door veel mensen serieus is genomen. "Mijn uitspraken waren erg ongelukkig en daarom zou ik er graag nog een keer duidelijkheid over verschaffen", schrijft de buitenspeler zondagmiddag.

Ver esta publicación en Instagram

Always proud ??

Una publicación compartida de K I R A W I N O N A (@kirawinona) el

"De verslaggever vroeg mij naar mijn relatie en daar reageerde ik op met een grapje. Maar veel mensen namen mijn uitspraken serieus en stuurden hatelijke berichten en allerlei scheldwoorden naar mijn vriendin. Ik was ongelukkig in mijn woordkeuze en daar wil ik mij voor verontschuldigen. Dat was nooit mijn intentie. Ik heb nooit gewild dat dit mijn vriendin zou overkomen. Ik houd enorm veel van haar en ik wil dat jullie stoppen met die verschrikkelijke berichten", vervolgt de Ajacied. "Ze lijdt eronder."

"We kenden elkaar niet via sociale media, zoals ik had gezegd. We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. Ik ben iemand die graag een dolletje maakt tijdens interviews, maar dat moet ik gaan heroverwegen. Ik wil iedereen bedanken die ons echt kent en ons steunt", concludeert Neres.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik nam aan dat mensen dat ook niet serieus namen?

7 april 2019 om 16:21

Nouja, dit is dus wat (ver)rot is aan social media. Jonge gastjes die dit soort grappen (nog) niet zien of snappen. Of mensen die überhaupt niet zoveel van dit soort humor begrijpen maar wel een podium hebben om constant hun stompzinnige meningen te ventileren.

7 april 2019 om 16:25

Het is anders ook geen beste grap. Een onzinverhaal ophangen over hoe je je vriendin hebt leren kennen, daar gaat toch niemand van lachen.

7 april 2019 om 16:34

Ik moest er wel om lachen, een vrij persoonlijke vraag ontwijken met een sarcastisch verhaaltje dat gebruik maakt van stereotypen.

7 april 2019 om 16:41

Ik vind het vrij respectloos om je vriendin als een niet al te best stereotype neer te zetten als "grap". Maar meningen verschillen.

7 april 2019 om 16:43

Wat voor stereotypen dan precies?
Was niks geen grap aan. Gewoon niet nagedacht van die man en dan nu met dit komen.

7 april 2019 om 17:37

Het stereotype dat vrouwen alleen maar op de naam en faam van een voetballer vallen. Het berichtje ik ben neres kom naar mij impliceert dat. Dus is wel degelijk een stereotype als het zo bedoelde.

7 april 2019 om 18:29

Dat stereotype bestaat voor een overgroot deel door de vrouwen zelf. Iedereen weet dat voetballers (zeker als ze wat jonger zijn) niet te vertrouwen zijn en spreekwoordelijk ‘in ieder stadje een ander schatje hebben’. Daar doen die vrouwen aan mee en zo ontstaat er een stereotype. Krijgen ze cadeautjes en reisjes en noem maar op dan nemen ze er genoegen mee. Dat is geen vrouwen zwartmaken, het is de realiteit van een profvoetballer. Uiteraard bestaan er gelukkig ook meiden/vrouwen met klasse die zich niet laten gebruiken.

Het is echt ongelofelijk jammer dat er na zo'n simpel gapje toch een stel idioten besluiten om Kira voor van alles en nog wat uit te maken.

7 april 2019 om 16:51

Persoonlijk interesseren de vriendinnen van voetballers mij echt geen ene.. wat die jongens in hun vrije tijd doen en met wie zou mij een worst wezen. Ik snap dan ook de commotie niet helemaal. Waar halen mensen de tijd vandaan om serieus op dit soort onderwerpen in te gaan?

Mooie meid, als ze t voor t geld doet, boeie? Groot gelijk heeft ze als dat zo is. Zolang die Braziliaan maar z'n genot krijgt en daardoor als een sambabal door de verdediging heen dribbelt hoor je mij niet klagen. Lekker wijf Neres, vamos!

7 april 2019 om 16:34

Haha helemaal mee eens! Neres oogt gelukkig in het veld en daar ben ik zeer blij mee. Ik snap dat zo'n meid het beste in je naar boven haalt, dus van mij mag ze blijven.

7 april 2019 om 18:11

En anders staan wij met onze lege portemonnee te wachten op haar zeker? Hahaha😅

8 april 2019 om 01:53

Ajacied ik heb zitten gieren om je grap! 😂 Ik vond het grapje van Neres ook leuk, maar helaas niet een ieder blijkt maar weer.

Het is de hele wereld over gegaan, het staat overal. Je kan altijd grapjes maken maar als je grapjes maakt over bepaalde opvattingen die toch al bestaan dan bevestig je het alleen maar in plaats van dat mensen ermee lachen. Je kan tegenwoordig alles op social media schrijven dus mensen doen dat ook maar gelijk. Ik snap best dat het vervelend is voor zo'n meisje.

Maar waarom sturen mensen dan berichten naar die vrouw? Dit zijn hun zaken toch helemaal niet. Ik snap echt nooit waarom altijd iedereen van zichzelf vindt dat ie zich overal mee moet bemoeien....

7 april 2019 om 16:32

Dat begrijp ik dus ook niet. Al was dit waar, dan nog voel ik geen enkele intentie om ook maar enige actie te ondernemen richting Neres of zijn vriendin. Hoe het tussen hun zit, zijn mijn zaken niet. Ik heb daar niks mee te maken, niks over te zeggen en mijn mening is dus irrelevant. Blijkbaar zijn er toch veel mensen die denken dat hun mening er toe doet in zo'n privé kwestie...

7 april 2019 om 16:34

Tsjah, social media zit vol met tiener en vooral trolls. Een groepje van 20 van dat soort gasten kan al heel vervelend zijn.

7 april 2019 om 16:44

Er bestaan gewoon te veel mensen die hun leven vullen met extreem nutteloze en infantiele bezigheden.

Vervelend, maar ja als je zulke stoere grapjes wil maken dan weet je dat mensen er dom op gaan reageren.

Erg kinderachtig om van alles naar haar hoofd te slingeren. Desondanks is het wel duidelijk dat zij makkelijk te beïnvloeden is door status en/of geld. Lullig voor David als dat mevrouws voornaamste reden is om bij hem te zijn.

7 april 2019 om 17:06

Hoe weet jij dat ze makkelijk te beïnvloeden is door status en/of geld? Waar baseer jij dat op?

7 april 2019 om 18:01

Door te zeggen: hi I am David Neres, come to me...

7 april 2019 om 18:55

Je begrijpt dat het niet zo is gegaan?

7 april 2019 om 19:16

Maar zo staat het er wel Kyle. Mischien kort door de bocht, maar zo staat het er

Dit is gewoon een leugen ivm damage control. Stomme reactie.. ik dacht hetzelfde.

Wel triest dat er mensen zijn die zn vriendin erop aanvallen. Terwijl die meidem hetzelfde zouden doen of gassies die bang zijn dat hun vriendin hetzelfde zouden doen.

Maar nu liegt hij mijn inziens om zn hachie te redden

Zij beweerde een tijd geleden dat ze Neres in de bieb heeft leren kennen. Dit meende ze destijds wel serieus. Lijkt me ook een sterk verhaal maar goed. Denk dat er toch een kern van waarheid inzit maar je moet sowieso iedereen in zijn waarde laten. Zie hier: http://oi63.tinypic.com/v8fw2a.jpg

7 april 2019 om 21:34

Haha, kijk dat is nou wel een goede grap. Tenzij Neres moest pissen ofzo.

Schokkend nieuws hoor.
Natuurlijk zijn dat golddiggers.
Of zou het als tegelzetter ook gelukt zijn hahaha

Neres kijkt op allebei de foto’s echt precies hetzelfde. Echt bizar erg🧐

Iedereen is vrij om van alles en nog wat te roepen maar soms zou het als voetballer helemaal niet verkeerd zijn om sociale media wat meer te laten voor wat het is want alles wat geroepen wordt zal duizend keer uitvergroot worden.

Er zijn gewoon veel zielig mensen. Dat is niet van deze tijd dat is altijd zo geweest. Maar nu kunnen zij zich verschuiven achter hun tablet of smartphone. En dan een bad ass spelen. Dat zie je ook als het gaat over zwarte Piet of wat voor onderwerp ook. Als je iemand face 2 face er op zou aanspreken trekken ze zich helaas terug. Dank je wel digitale revolutie

Hij meende het wel maar tis uit de hand gelopen en nu zegt hij dat het een grap is jaja

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren