Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat zou kunnen impliceren dat Ten Hag aanstuurt op een vertrek na dit seizoen’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft geen zeggenschap gehad in de tussentijdse terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax, zo onthult Mike Verweij maandag. De clubwatcher denkt dat dit te maken kan hebben met een eventueel vertrek van de trainer bij de Amsterdamse club. Ten Hag, met een contract tot medio 2023 in de Johan Cruijff ArenA, is al meermaals gelinkt met Manchester United. Sky Sports meldde vorige week dat hij door tussenpersonen al is benaderd voor de klus op Old Trafford.

"Ik heb Ten Hag vandaag (op de persconferentie voorafgaand aan Benfica-thuis, red.) gevraagd of hij een stem had in de aanstelling van Huntelaar", verklaart Verweij in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. "Normaal gaat Ten Hag er prat op dat hij samen met Marc Overmars de hele boel technisch runt. Maar hier is hij niet in gekend. Hij is wel geïnformeerd of ze hebben het er kort over gehad, maar hij had geen echte stem. En dat zou toch wel kunnen impliceren dat hij toch nog steeds aanstuurt op een vertrek na dit seizoen. Want hij heeft een contract tot 2023, maar het lijkt me wel dat je dan wel inspraak wil hebben in de technische mensen die erbij komen", hint de Ajax-watcher op een mogelijk vertrek van de coach in de zomer.

"Wat Mike zegt: dat is natuurlijk vanuit de leiding van Ajax. De leiding gaat er dan toch vanuit dat hij vertrekt aan het einde van het seizoen", vult Valentijn Driessen aan. "Zo moet je dat in feite vertalen. Want de leiding van Ajax, die besluit dan om Ten Hag als een soort mededeling te geven dat Huntelaar in het technisch hart, tussen aanhalingstekens, wordt opgenomen", aldus de journalist van de landelijke krant. Verweij kijkt vervolgens naar de toekomst van Ten Hag, met Paris Saint-Germain als mogelijke volgende club. "Hij stond op een shortlist met tien namen, geloof ik. Waaronder Diego Simeone en een aantal andere namen."

"Maar het is toch duidelijk wie Paris Saint-Germain wil, dat is toch Zinedine Zidane?", werpt Driessen gelijk op. "En dan met Arsène Wenger als technisch directeur. Dat heb ik gehoord, dat dat het ideale koppel is." Verweij denkt ook dat Ten Hag geen topkandidaat is bij de Franse grootmacht. "Ik durf wel een weddenschapje te maken dat Erik ten Hag niet de nieuwe trainer van PSG wordt." De positie van de huidige coach Mauricio Pochettino lijkt te wankelen na de vroegtijdige uitschakeling in de Champions League, al heeft PSG nog geen definitief besluit genomen over dienst toekomst in het Parc des Princes.

‘Erik ten Hag wil ’heel graag‘ het gesprek aan met Manchester United’

De trainer van Ajax zou wel openstaan voor het avontuur bij de grootmacht uit Engeland.Lees artikel

Zie jij Erik ten Hag volgend seizoen nog bij Ajax werken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hangt weer van speculatie aan elkaar...

14 maart 2022 om 20:21

Ja toch, een TD gaat over welke trainer, een trainer heeft er niets mee te maken welke TD er komt.

14 maart 2022 om 20:26

Huntelaar komt niet als TD, maar dan nog.

14 maart 2022 om 20:40

Het is speculatie, maar je moet als journalist ook wel een beetje kunnen deduceren, want als je vraagt of ETH weg gaat, krijg je geen antwoord.
De techniek begrijp ik, klinkt niet helemaal onlogisch, maar of het echt waar is ... de tijd zal het leren.

14 maart 2022 om 20:43

Ik vind deduceren als journalistieke methodiek helemaal niet zo'n probleem, maar "zou mogelijk kunnen impliceren dat", is niveau Story en Privé.

14 maart 2022 om 20:54

Als ze het niet doen dan beperken ze zich tot overtikken van de Ajax persberichten en maken ze zich (ook) overbodig.

15 maart 2022 om 09:51

Ik ga zo even mijn woordenboek erbij pakken en dan kom ik terug op je reactie

15 maart 2022 om 10:29

Beetje met je tijd meegaan, Japie ... Een woordenboek is zo jaren '90

Heerlijk altijd die speculaties van experts op dit gebied... Oh wacht.

En dan vervolgens raar opkijken als ten hag de media niet op hun woord gelooft of niet hugo?

14 maart 2022 om 20:16

Precies dit. De spijker op zijn kop. Het artikel met Hugo Borst vond ik schrijnend, dit artikel van Verweij onderstreept het tegendeel van wat Borst beweerd...

14 maart 2022 om 20:40

idd, precies dit!!

Mike 'volgens mij' Verweij...

Maar het zou toch niet meer dan logisch zijn dat Ten Hag geen stem heeft. Trainers blijven passanten en zijn er in 99% van de gevallen niet voor de lange termijn. Ten Hag zal tijdens de Overmars periode gerust zijn mening hebben gegeven maar uiteindelijk was Overmars degene met de touwtjes in handen.

Het zou ook wel de omgekeerde wereld zijn als een trainer zijn eigen "baas" zou aanstellen.

Wordt je toch doodmoe van. Speculaties. Alleen omdat Ten Hag hier geen zeggenschap in heeft gehad. Hou toch op post dan niks journalisten

Het zou kunnen impliceren... Wat weer een uitspraken, zeg! Zo heb je nooit ongelijk natuurlijk. Ga gewoon de visboer zijn zoals je d'r uit ziet man Verweij!

Huntelaar was jarenlang een vertrouweling van ten Hag, dat zouden kunnen impliceren op een langer verblijf van ten Hag ...

Het zou kunnen impliceren dat…. Oftewel: ik verzin nu iets, breng iets interessanter en doe alsof het nieuws is. Maar eigenlijk weet ik niks.

Ik dacht altijd dat leidinggevenden een stem hadden bij het aanstellen van nieuwe werknemers.
Verwey denkt het omgekeerde

Nee, gewoon niet.
Pure speculatie dit weer.

Verbazingwekkend dat de telegraaf steeds maar weer probeert om iedereen naar de uitgang te praten bij Ajax.

Jammer dat ik bij de bookies er niet op in kan zetten, want ik zou mijn hele tegoed inzetten op een vertrek van Ten Hag. Is echt zo klaar als een klontje wat mij betreft.

Als je maar vaak zat dingen roept willekeurig heb je vast wel een keer gelijk. Ik ga ook een duit in het zakje doen. Ajax wint vanavond van Benfica, Ajax wordt ook kampioen van Nederland, PSV en Feyenoord worden geen kampioen van Nederland, Ajax en Feyenoord spelen zondag misschien gelijk maar misschien ook niet....wie weet wint Feyenoord of wie weet wint Ajax wel....kan zo uren doorgaan en vast nog wel een keer gelijk hebben. Ben ik dan ook een kenner zoals Mike Verweij?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren