Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Daarmee staat hij momenteel gelijk met Ronaldo en Messi, hij is zó goed’

Laatste update:

Harry Kane is op dreef, zowel bij Tottenham Hotspur als bij de nationale ploeg van Engeland. De 24-jarige spits imponeert met zijn scoringsdrift en dat zorgt voor veel lyrische analyses in zijn thuisland. Ian Wright, voormalig spits van onder meer Arsenal en Engeland, zegt dat Kane veel records zal hebben gebroken wanneer hij besluit te stoppen met voetbal.

"Ik mag wel stellen dat ik het een en ander weet van spitsen en ik geloof oprecht dat hij nationale records gaat breken", schrijft Wright in zijn column in the Sun. "Wanneer Harry zijn schoenen aan de wilgen hangt, zou ik verbaasd zijn als hij Wayne Rooney niet voorbij is gestreefd met zijn record van 53 doelpunten voor the Three Lions. Zijn scoringsdrift staat momenteel gelijk aan die van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi."

"Ik zeg nog niet dat hij al net zo goed is als die twee, maar wanneer zij een kans krijgen, scoren ze, net zoals Kane. En voordat iemand me beschuldigt hem te hypen om hem vervolgens naar beneden te halen; dat zal niet gebeuren. Harry is zó goed, met zo'n solide basis... Niemand kan hem naar beneden halen." Dit seizoen heeft Kane reeds vijftien doelpunten gemaakt voor club en land, terwijl Messi op veertien goals staat en Ronaldo op negen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer zo'n idioot die deze vergelijking voor de 100e keer maakt. Wat er ook gebeurt , hoeveel ie ook scoort , of het nu Kane is of iemand anders , Messi en Ronaldo staan mijlen ver boven alles en iedereen.

10 oktober 2017 om 12:50

Ik zou je er niet te druk om maken. Vergelijkingen met Messi en Ronaldo verkopen, vandaar dat jij ook op dit artikel hebt geklikt. Vergelijkingen met Shane Long en Beharino zijn een stuk minder interessant.

10 oktober 2017 om 12:51

Weer zo'n idioot die alleen de titel leest. Hij zegt juist dat Kane nog niet zo goed als Ronaldo en Messi is. Hij geeft alleen aan dat Kane qua scoringsdrift gelijk staat aan Ronaldo en Messi. Dat klopt ook wel als je vorig- en dit seizoen bekijkt.

10 oktober 2017 om 14:42

Ik ga er vanuit dat iedere voorhoede speler dezelfde scoringsdrift heeft als Messi en Ronaldo, althans dat hoop ik.

10 oktober 2017 om 16:00

Och och, hij bedoelt toch statistisch gezien.. dat snap jij ook wel! Beetje een flauwe reactie

10 oktober 2017 om 16:58

Statistisch gezien kan het maar zo zijn dat de scoringsdrift van Depay nog groter is. Scoringsdrift zegt helemaal niets over kwaliteit.

10 oktober 2017 om 13:33

Het gaat over zijn scoringsdrift. Niet meer en niet minder. Natuurlijk vergelijkt hij hem niet volledig met die twee, dat staat toch nergens in het artikel?

10 oktober 2017 om 13:41

Nielsrademaker

Ik snap je frustratie wel hoor. Messi en Ronaldo staan al jaren buiten categorie kwa prestaties en statistieken. Spelers in 1 zin met deze vergelijken wordt te vaak gedaan en is niet realistisch. In dit artikel gebeurd dit niet en zegt hij enkel dat Kane dezelfde scoringsdrift heeft. Het is gewoon de titel interessant maken.

Laat Kane het maar is ook 10 jaar laten zien of meer dan kunnen we praten. In Europa moet hij zich ook nog bewijzen. Niemand tipt Ronaldo en Messi.

10 oktober 2017 om 13:35

Is eigenlijk aan zijn vierde seizoen in de Premier League bezig. Vorige drie seizoenen meer dan 20 doelpunten per jaar gescoord in de competitie. Dus we kunnen stilaan zeggen dat dit geen toeval is. Bewijzen zeg je dan...

10 oktober 2017 om 13:51

Ik zeg toch in Europa.

10 oktober 2017 om 14:02

Iedereen zit altijd messi moet het eens in engeland bewijzen niet alleen in spanje is er een speler die in engeland 3 seizoenen op rij meer dan 20 maakt wat ronaldo daar niet eens lukte

10 oktober 2017 om 14:22

Engeland ligt toch in Europa?

10 oktober 2017 om 16:03

@modricmagic. En hoe veel goals heeft Kane nu al gemaakt in de CL? De keren dat hij heeft gespeeld in de CL, alsmede de EL, heeft hij gewoon elke keer weer gescoord. Jij mag hem misschien niet, maar je kunt gewoon niet twijfelen aan zijn productiviteit aangezien dat gewoon een feit is!

10 oktober 2017 om 21:08

Statistieken er even bij gehaald en die zit dus aan 36 wedstrijden en 17 doelpunten in 'europa' zoals je zelf aangeeft. Dat is ook lang niet slecht, dit jaar zit ie aan 5 doelpunten in twee wedstrijden.

Durf nu al te gokken dat er tonnen reacties op komst zijn van mensen die de titel of het halve artikel lezen en hun mening klaar hebben. Hij zegt duidelijk dat Kane niet zo goed is als Messi en Ronaldo, maar dat zijn scoringsdrift die twee wel evenaart. Net als dat Aaron Lennon de snelheid van Robben evenaart, maar in het totaalpakket natuurlijk niet zo goed is. Toch moet ik zelf nog wat vaker zien dat Kane de boel op cruciale momenten op sleeptouw neemt, om Messi/Ronaldo een of 2 seizoenen te evenaren qua statistieken is niet onmogelijk. Falcao deed het bij Atletico, Costa ging daar ook lekker. Maar die 2 zijn al een decennium 'aan een teleurstellend seizoen' bezig als ze er minder dan 50 in schoppen. Denk niet dat we dat heel snel terug gaan zien.

10 oktober 2017 om 13:26

Haha, die reacties zitten hierboven inderdaad al. En dan ook nog eens vol met reacties van mensen die aanstoot nemen aan het feit dat andere een artikel niet lezen maar wel reageren

Ik vond de stelling wel interessant van Ian Wright. Hoewel ik niet de Expg tot mijn beschikking heb van deze spelers (hoe gevaarlijk is de positie waarvandaan ze schieten?) heb ik wel gemakkelijk in kaart kunnen brengen wat hun conversie per doelpoging is, want dat is waar Wright aan refereert.
Messi zit de laatste 3 jaar in zijn competitie op 20 procent. Ronaldo op 15 procent (maar we weten dat hij vrij snel schiet). Kane tikt gemiddeld ook 20 procent aan. Kanttekening is wel, vorig jaar haalde hij een absurd percentage van 28 procent. Het jaar ervoor zat hij op 16 procent en momenteel op 12 procent. Ben erg benieuwd of hij aan het einde van dit seizoen weer 1 op de 5 doelpogingen erin kan schieten, zoals Messi dat vrij structureel al jaren doet.

10 oktober 2017 om 19:31

Interessante statistiek! Als je het zo bekijkt wordt er in dit artikel weinig vreemds gezegd. Al staat het natuurlijk wel buiten kijf dat Messi net wat meer van die pogingen volledig zelf creeert. Ik denk trouwens dat hij nu maar op 12 staat omdat we augustus net gehad hebben, in maart zal dit wel weer opgeschroefd zijn

Erg goede spits. Maar nog niet iemand die zijn team op sleeptouw neemt als het wat minder gaat en dan beslissend is en naar titels leidt. Misschien dit jaar...

Verwissel Kane en Ronaldo en Tottenham wint nog steeds geen titels en Madrid wint nog steeds de Cl.

Noem me eens 1 ding wat Ronaldo beter doet dan Kane als afwerken? Iedereen zit nog steeds met het genie dat Ronaldo was 5 jaar terug in zijn hoofd. Maar wat doet Ronaldo nu beter als een gozer als Kane objectief gezien?

10 oktober 2017 om 14:24

Vertel jij eens wat Kane beter doet dan? Waarom moeten wij jou dingen gaan vertellen - die overigens bijna iedereen weet - terwijl jij een punt wil maken? Jij moet ons overtuigen; niet andersom..

10 oktober 2017 om 14:51

Enkel 2017 dan in de competitie.

Ronaldo: 15 doelpunten uit 112 pogingen, 13.4 convertie . 119 minuten per goal, ook 4 assists

Kane: 25 doelpunten uit 111 pogingen, 22.5 convertie. 78 minuten per goal, ook 6 assists

Volgens iedereen is dit waar Ronaldo net in uitblinkt en het zijn net jullie die zo van zijn statistieken houden. Wel dan is Kane in de competitie beter als Ronaldo dit seizoen. Dit met een zwakker team in een hardere competitie.

Voetballened wil ik zelfs niet in discussie gaan omdat Ronaldo jaar op jaar minder bijdraagt. Hij is een afwerker pur sang.

10 oktober 2017 om 15:43

rtrox

Wat is Kane dan meer dan een afwerker? Clown

11 oktober 2017 om 19:19

Kane laat zich vaak genoeg zakken om als extra aanspeelpunt te dienen, dat vind ik Ronaldo minder doen. Jij brult wel vaker dingen over de PL die gebaseerd lijken op een natte zak cement, dus ga eerst maar eens wat wedstrijden van Kane bekijken voordat je anderen voor clown uit komt maken.

Kane nog 15 jaar zo door gaan en engels leren te spreken, champoins league winnen, kampioen worden in engeland en een EK / WK winnen, dan kan je nog gelijkwaardig zijn aan Ronaldo en Messi, nu nog niet.

11 oktober 2017 om 08:35

jaialai

Percies of Kane zal op dezelfde manier het voetbal domineren als Cristiano en Messi. Kom op zeg die 2 zijn buiten categorie

11 oktober 2017 om 10:41

Engels leren? Waar heb jij het nou in godsnaam over pik ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren