Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte tekent contract voor drie seizoenen bij Chelsea

Laatste update:

Antonio Conte gaat na het EK in Frankrijk aan de slag bij Chelsea. De aanstelling van de Italiaanse coach hing al even in de lucht, maar maandagmiddag werd het nieuws officieel bevestigd door de Londense club. Conte neemt de taken over van interim-coach Guus Hiddink, die op zijn beurt in december vorig jaar werd aangesteld als tijdelijke vervanger van de ontslagen José Mourinho.

/

Chelsea maakt bekend dat de huidige bondscoach van Italië zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor de komende drie seizoenen. Zodra het toernooi van i Azzurri in Frankrijk erop zit, komt hij naar Engeland. “Ik kijk hier enorm naar uit”, zegt Conte op de website van zijn nieuwe werkgever. “Ik ben trots op mijn baan bij de nationale ploeg van mijn land en deze baan geeft mij datzelfde gevoel.”

“Chelsea en het Engelse voetbal worden overal ter wereld bekeken. De fans zijn passievol en het is mijn ambitie om de successen die ik heb gekend in Italië, hier een vervolg te geven”, vervolgt de ex-coach van onder meer Atalanta, Siena en Juventus, waarmee hij drie keer kampioen van Italië werd. Hij wordt de vijfde Italiaanse coach in de geschiedenis van Chelsea: Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti en Roberto Di Matteo gingen hem voor.

/

“We zijn er blij mee dat we een van de hoogst aangeslagen managers van dit moment aan onze club hebben weten te binden”, verklaart bestuurslid Marina Granovskaia. “Ook zijn we er blij mee dat we dit voor het eind van het seizoen af hebben kunnen ronden. Dat komt onze planning voor de toekomst ten goede. Ik wil van de gelegenheid gebruikmaken om Guus Hiddink te bedanken. Hij heeft uitstekend werk geleverd.”

Volgens Italiaanse media gaat Conte in Londen in drie jaar tijd twintig miljoen euro verdienen. Hij krijgt een vast salaris van 6,5 miljoen euro netto per jaar, dat door diverse bonussen nog verder kan oplopen. Conte is sinds 2014 actief als bondscoach van Italië, maar houdt het daar dus na twee jaar voor gezien.

Is Antonio Conte de juiste man voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij een goede zaak voor Chelsea. Ik kijk al een beetje uit naar volgend seizoen met trainers als Conte en Guardiola bij chelsea en city. Ik hoop alleen dat United, Mouirinho niet aantrekt persoonlijk.

4 april 2016 om 14:15

Verklaar u nader, ik vind het namelijk erg zwak beargumenteerd.

4 april 2016 om 14:25

Hoezo vind je het zwak beargumenteerd? Hij zegt toch niet dat Mourinho een slechte trainer/coach is? Dan zou je nog kunnen vragen waar zijn argumenten blijven..

Als ik zeg dat ik hoop dat het droog is op de dag van de bekerfinale, hoef ik dat toch ook niet te onderbouwen?

4 april 2016 om 14:41

Mijn argumentatie draait vooral om het feit dat talenten als Borthwick-Jackson, Fosu-Mensah, Rashford etc. Waarschijnlijk zullen gaan wegkwijnen op de bank en tribune.

Daarnaast speelt United nu niet het aantrekkelijkste voetbal, maar onder Mourinho zal dat echt niet beter worden om naar te kijken. Ik ben als ik BPL volg een redelijk neutrale supporter, en als neutrale supporter ben ik geen voorstander van Mourinho, al presteert hij met zijn speelstijl wel grote dingen.

Maar het is inderdaad persoonlijke voorkeur.

4 april 2016 om 14:43

Misschien bedoelt hij wel dat de mate van argumentatie zwak is. Niet de kwaliteit maar de kwantiteit.

4 april 2016 om 14:49

Meningen zijn altijd moeilijk te onderbouwen omdat het dan meestal gaat om niet feitelijke argumenten. Dan kun je moeilijk vragen om betere argumentatie.

4 april 2016 om 15:23

Doe gewoon allemaal eens normaal met een nutteloze discussie aan te gaan, ga eens over voetbal praten

4 april 2016 om 14:28

Ik hoop het eerlijk gezegd wel dat ze Mourinho aantrekken! Ik persoonlijk vind dat mourinho altijd erg snel een goed team kan bouwen. Daarom vind ik hem ook geen lange termijn coach op den deur gaat hij vaak weg met problemen. Maar dan zou je een coach kunnen aanstellen voor de lange termijn.

4 april 2016 om 15:55

Van Gaal blijft gewoon anders zal Giggs het takenpakket overnemen. Daarnaast zijn city en utd verwikkeld in de strijd om de Champions league en Guardiola zal enorm balen als city Europa league voetbal gaat spelen.

Slechte keuze, totaal geen ervaring in de PL

4 april 2016 om 14:15

Dat had Ronald Koeman ook niet en die doet het prima.

4 april 2016 om 14:18

Toevalstreffer.
Daarnaast liggen Eredivisie en PL dichter bij elkaar qua niveau en speelstijl dan Serie A en PL.

4 april 2016 om 14:25

Wat een onzin, voor iedereen komt een 'eerste keer'..

4 april 2016 om 14:31

Qua speelstijl snap ik je nog wel, maar qua niveau? Volgens mij zou eens Sampdoria makkelijk meedoen in de titel hier in Nederland

4 april 2016 om 14:16

hij moet ergens beginnen

4 april 2016 om 14:30

@RinnaThinna75,

Ancelotti had ook totaal geen ervaring toen hij destijds van AC Milan naar Chelsea ging en in z'n eerste seizoen werd hij kampioen met Chelsea, won hij de Community Shield en de FA Cup. Zijn tweede seizoen was minder en toen werd hij ontslagen, maar al met al heeft Ancelotti wel goed werk geleverd bij Chelsea terwijl hij totaal geen ervaring in de Premier League had.

4 april 2016 om 15:44

Wat een nonsens praat jij. Deze man heeft veel ervaring op hoog niveau, moet toch ooit een eerste keer zijn in een competitie. Zelfs bijvoorbeeld Mourinho had geen ervaring in PL in zijn eerste periode bij Chelsea, maar heeft het toch alleraardigst gedaan lijkt me zo (hoewel ik totaal geen fan ben)

4 april 2016 om 16:28

Guardiola ook geen ervaring in de BPL, ook slechte keuze?

4 april 2016 om 16:42

Ferguson en Wenger hadden ook geen ervaring in de Premier League toen ze kwamen bij United en Arsenal, terwijl ook Guardiola en Klopp die ervaring niet hebben. Het is juist een goede ontwikkeling dat er andere coaches komen, aangezien er in Engeland, op Arsenal na, weinig echt goede tactieken zijn. Guardiola, Klopp en Conte zijn op dat gebied welkome versterkingen om de Premier League er weer bovenop te helpen.

Dat moet die eerst wel Engels gaan leren.....

5 april 2016 om 02:35

Hij gaf drie en een halve maand geleden een interview in het Engels toen hem gevraagd werd naar zijn reactie op de loting van het EK. Ik vond hem toen al redelijk goed Engels spreken. Die interview is vast ergens terug te vinden op Youtube.

Topcoach. Tactisch sterk en goede motivator. Dat worden weer topjaren voor Chelsea. Wel een jaartje zonder Europees voetbal als ik me niet vergis. Goed voor Conte maar als de topspelers dat zien zitten ...

Ik ben hier erg blij mee. Het zat er natuurlijk al lang aan te komen maar nu is het dan eindelijk officieel. Een manager die respect afdwingt en tactisch erg sterk is. Het belangrijkste is echter dat voetballers voor hem echt door het vuur gaan. Hopelijk krijgen we dezelfde passie als bijvoorbeeld atletico bezit met wellicht nog betere voetballers. Ik ben erg benieuwd hoe Conte gaat investeren komende zomer en welke spelers allemaal mogen vertrekken. Zelf hoop ik dat Oscar en Pedro vertrekken en Remy en Pato. Daarvoor terughalen: Pogba en Loftus-Cheek veel meer laten spelen op het middenveld, een topspits als Griezmann en nog een aanvallende middenvelder. Reus zou erg mooi zijn hoewel hij wel erg blessure gevoelig is. Als spits nog 1 topper halen en dan die laten concurreren met Costa en Traore altijd bij voorsprong of makkelijke wedstrijden minuten geven om zich te laten ontwikkelen. Mocht Terry vertrekken tot mijn spijt een andere sterke verdediger halen die er gelijk staat. Geen Stones, voor de toekomst hebben we Zouma al. Het liefst Bonucci! Zo hoop ik te spelen volgend seizoen:

Op de bank: Begovic, Ivanovic, Cahill, Mikel, Hazard, Costa/aankoop, Traore

Mocht Mikel verkocht worden waar ik niet per se op tegen ben, dan moet die wel vervangen worden door een verdedigend sterke middenvelder die je in een bepaalde wedstrijden laat spelen ipv Loftus-Cheek!

Courtois
Azpilicueta
Terry/Bonucc
Zouma
Baba
Cesc
Loftus-Cheek
Willian
Pogba
Reus
Costa/ankoop
4 april 2016 om 14:40

Hoe denken de andere chelsea fans hierover?

4 april 2016 om 14:49

Het lijkt mij dat we met deze man weer mee gaan doen om die titel!! Dat is nu wel even de prioriteit, waar ik echter bang voor ben is de stap daarna. Conte is met Juventus heer en meester geweest in Italie, maar in Europa was het tactisch om te huilen. Gelukkig is dat zorg voor later! Dit lijkt me alleen maar de juiste man om onze club vooruit te helpen met een aanvallende voetbalstijl! Is ook wel eens leuk haha

4 april 2016 om 14:51

Zeker een goede opstelling, de aankopen die jij noemt ben ik het ook zeker mee eens, Hoop echt dat Chelsea Pogba of Reus gaat kopen. Alleen baba weet ik nog niet zeker of die een heel seizoen mee kan, en ik hoop dat er vervanging voor Costa komt.

4 april 2016 om 15:02

Eens maar gelukkig kan Ivanovic ook nog wel spelen. Mocht Costa vertrekken, dan zou ik dat niet heel erg vinden. als Griezmann wordt gehaald en je behoudt Traore en haalt er nog een subtopper bij (misschien Pato houden als hij het opvallend goed gaat doen) zit je ook prima.

4 april 2016 om 15:05

Zo heel aanvallend is Conte toch ook niet? In ieder geval ben ik allang blij dat er een man is waarvan ik geloof dat hij weer structuur aanbrengt binnen de gehele organisatie. Dat hij tactisch zwak was in Europa weet ik niet zo heel goed maar als dat zo is, is dat zonde. gelukkig dat hij nog erg jong is en waarschijnlijk de afgelopen jaren al weer veel heeft bijgeleerd.

4 april 2016 om 18:47

Ik heb het idee dat hij wel bekend staat als een vrij aanvallende manager! Ik denk dat Conte weer met drie man zal gaan spelen, zoals hij eigenlijk altijd doet. We kunnen geen of weinig grote aankopen verwachten aangezien we geen CL spelen volgend seizoen. Griezman, Pogba, dat soort jongens lijken me totaal onhaalbaar deze zomer! Ik hoop dat het wel lukt, maar ik denk het niet:

Courtois
Azpiliqueta
Zouma
Miazga
Pedro
Fabregas
RLC
Kenedy
Willian
Traore
Costa/?
4 april 2016 om 15:05

Ik hoop dat we eens afstappen van het 4231 systeem en terugkeren naar het 433 van vroeger met veel dynamische middenvelders. Een beetje zoals frankrijk nu. Want ik heb het gevoel dat de balans nu af en toe ver te zoeken is. Ik hoop dat dan de opstelling er als volgt uit gaat zien. Een combinatie van kracht en techniek, zoals vroeger met lampard, Ballack en Essien.

Courtois
Azpilicueta
Zouma
Terry
Baba
Loftus Cheek
Kanté
Pogba
Willian
Costa
Hazard/aanko
4 april 2016 om 15:09

Ik snap zeker je gedachte achter de 433. Zelf dacht ik ook nog aan Vidal ipv een andere aankoop in een 4231 (geen Griezmann bijvoorbeeld en dan wel Mikel laten vertrekken) dan kan die naast Cesc spelen en daarvoor Pogba. Het lijkt me dat je dan ook al redelijke balans op je middenveld hebt met het loopvermogen van Vidal en Pogba en Willian en de passing van Cesc. Loftus-Cheek dan nog op de bank maar als standaard invaller gebruiken.

4 april 2016 om 15:23

Pogba, Vidal, Griezmann zullen allen niet komen naar Chelsea dus die kan je afschrijven. Spelen bij hun ploegen volgend seizoen allemaal CL en doen mee om het kampioenschap, daar waar Chelsea waarschijnlijk niet eens Europees voetbal haalt. Ze kunnen beter kijken bij minder geklasseerde ploegen

4 april 2016 om 15:39

Je kan met conte vrijwel altijd uitgaan van een 352 of 343. Iig altijd een 3 mans verdediging.

4 april 2016 om 17:42

Hoewel ik het met je eens ben dat spelers voornamelijk geloof in het project moeten hebben, vraag ik me af of dat Griezmann meer geloof zal hebben in het huidige Chelsea dan in Atletico, Pogba in Chelsea in plaats van Barça of Real en Vidal in Bayern. Dat is voornamelijk het probleem denk ik.

Griezmann speelt wekelijks bij Atletico, wat eindelijk kan meedoen tegen Barça en Real. Vidal kan zich gaan richten op een basisplaats bij Bayern met Ancelotti als nieuwe coach. Bovendien speelt hij er pas een jaar, ik vermoed dat hij eerst nog gaat proberen om een basisplaats te veroveren bij Bayern voordat hij een stapje omlaag doet (ik zie Bayern, Real & Barça als de wereldtop, alles buiten die drie is een stap omlaag). Pogba wordt op dit moment in verband gebracht met alle topclubs die er zijn. Waarom zou het project van Chelsea zoveel aantrekkelijker zijn dan Barça, Real, Psg, City of gewoon bij Juve blijven?

Chelsea kan zeker toppers halen, maar deze drie zie ik niet gebeuren. Eerder dan nog Reus.

Volgend seizoen zie ik Chelsea weer strijden om de titel. Ja ze zijn bezig om een nieuwe ploeg te bouwen. Enkel wat we nodig hebben is een schoonmaker op het middenveld. Een aanspeelpunt voorin en een sterke mandekker achterin. Met Conte aan de roer gaat Chelsea weer snel succes boeken.

4 april 2016 om 17:44

Ik denk dat het handiger is om niet al te hoge verwachtingen te hebben. Een nieuwe coach en een nieuw systeem zijn nodig, dus het zal allemaal niet gelijk gaan lopen. Als je nu al inzet op een landstitel ddan kun je alleen maar teleurgesteld worden. Zou eerder voor CL plekken gaan komend seizoen en het seizoen daarna voor de titel. Is er ook iets meer tijd en rust voor Conte om het op gang te krijgen.

4 april 2016 om 17:56

Ze hebben gewoon Lukaku, Kanté en Bonucci nodig en lekker 3-5-2 spelen.

Courtois
Bonucci
Zouma
Cahill
Azpilicueta
Kanté
Fabrégas
Baba
Willian
Costa
Lukaku

Zal Conte weer met een 3-5-2 spelen? Lijkt me erg interessant hoe hij dan een opstelling zal maken. Met de gedachte dat Hazard misschien vertrekt, en dat er dan wat aankopen gedaan moeten worden :

Courtois
Zouma
Terry/aankoo
Cahill
Willian
Cesc
Matic/Mikel
Hazard/aanko
Aankoop
Costa
Aankoop
4 april 2016 om 17:47

Het punt met de 3-5-2 is dat de vleugelspelers, Willian en Hazard in jouw geval, de hele tijd moeten mee verdedigen aangezien je anders wordt overlopen op de flanken. Bij Juve waren dat voor Conte Lichtsteiner en Asamoah. Ik zie zeker Hazard die verdedigende taken niet opvullen. Dus ben benieuwd.

5 april 2016 om 17:57

Vandaar dat ik naast Hazard ook aankoop zet. Willian vertrouw ik wel met het meeverdedigen

Jammer dat hij ook niet meteen stopt bij Italië

Wauw, volgend seizoen wordt een prachtig seizoen in de Premier League. Guardiola, Conte, hopelijk ook Ibrahimovic en Mourinho. Wenger die flink zal gaan investeren misschien, Leicester waarvan het de vraag is of ze dit kunnen herhalen of in ieder geval zijn bij de top 6 kunnen spelen. Spurs die relatief jonge spelers hebben dus als team alleen maar beter kunnen worden... Zeer interessant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren