Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Collega spreekt klare taal: ‘Ik zou Dembélé kidnappen om hem hier te houden’

Laatste update:

Ferran Torres geniet van de samenwerking met Ousmane Dembélé bij Barcelona. De Spanjaard hoopt vurig dat zijn collega-aanvaller toch zijn aflopende contract in Catalonië verlengt, wat hij met een kwinkslag verwoordde in de aanloop naar het Europa League-duel met Eintracht Frankfurt. Dembélé sprak aanvankelijk zijn vertrekwens bij Barcelona uit, maar heeft na zijn wederopstanding onder trainer Xavi de deur naar een verlenging toch weer op een kier gezet.

"Dembélé?", begint Ferran, wanneer hem gevraagd wordt naar zijn kompaan in de voorhoede van los Azulgrana. "Ik zou hem kidnappen om hier in Barcelona te houden. Het is een van de beste clubs ter wereld." Ferran gaat vervolgens op serieuzere toon verder. "Maar het zijn dingen die niet onze zaak zijn. Het is zijn beslissing. Wat hij ook beslist, ik wens hem het beste."

Dembélé leek lang op weg naar de uitgang bij Barcelona; de club haalde zelfs al een vervanger in de vorm van Adama Traoré, die na dit seizoen voor dertig miljoen euro definitief kan worden overgenomen van Wolverhampton Wanderers. Een deal met Paris Saint-Germain ketste afgelopen winter nog af. Dembélé lijkt nu echter toch weer open te staan voor een verlenging door het succes van Xavi bij Barcelona - succes waar de Fransman een aanzienlijk aandeel in heeft. Dembélé drukt steeds meer zijn stempel op het spel van de huidige nummer twee van LaLiga en was al goed voor tien assists in de competitie.

GOAL weet zelfs te melden dat er al contact heeft plaatsgevonden tussen Moussa Sissoko (Dembélé's zaakwaarnemer) en Mateu Alemany, voetbaldirecteur van Barcelona. Hoewel de partijen het nog niet over financiële zaken hebben gehad, werd de meeting naar verluidt als 'zeer positief' beschouwd. De sfeer zou hartelijk zijn geweest en er zou nadruk zijn gegeven aan het 'resetten' van de situatie. De economische voorwaarden van een verlenging zouden in de komende dagen worden besproken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is beter dan mbappe, tuurlijk moet je zulke dingen doen. En laporta is dom om hem geen 40€mil perjaar te geven netto. Mbappe krijgt straks 50€mil van real. Zo dom dat laporta het niet gelijk had geaccepteerd.

7 april 2022 om 15:15

I wish, maar helaas, Mbappe is een paar klassen beter dan Dembele. Neemt niet weg dat Ousmane veel meer gefocust is dan vorige jaren. Hij is ook niet om de haverklap geblesseerd, weet niet of hij helemaal meer leeft en traint als een atleet behoort te doen, maar het valt op.

7 april 2022 om 15:18

Van welk geld? Deze club is gewoon failliet!

7 april 2022 om 15:48

Dat mensen hier nog serieus op ingaan.. wauw

7 april 2022 om 18:28

Klopt het niet dan?

7 april 2022 om 15:18

Ik weet niet of je helemaal niet serieus bent of er helemaal niets van begrijpt. Maar Dembele beter noemen dan Mbappe?? En het dom vinden dat Laporta een speler die zoveel geblesseerd is geweest en met deFinanciële situatie van Barca geen 40 miljoen wil betalen???

7 april 2022 om 15:25

Meneer, iedereen weet dat Dembele beter is. Maar dat rechtvaardigt nog niet zo een salaris.

7 april 2022 om 15:35

Huh zo raar. Hoe beter je bent hoe meer je moet krijgen. Is altijd zo geweest. Dembele heeft in de afgelopen paar weken meer laten zien dan mbappe zn hele carrière. Als hij niet geblesseerd was zou hij op de plek van mbappe spelen voor frankrijk en hadden ze niet alleen de wk maar ook de ek gewonnen.

7 april 2022 om 16:19

Hallo alles-mang. Ik volg uw verhaal niet helemaal. Wat heeft het EK hier mee te maken?

7 april 2022 om 16:23

En Michiel Kramer is beter dan Benzema zeker?

7 april 2022 om 16:25

Daar is toch geen twijfel over?

7 april 2022 om 16:28

Dat is absoluut niet het geval meneer Krekel. Ik vind het dan ook gek dat u zoiets roept.

7 april 2022 om 16:59

Dom om een speler die de laatste jaren weinig heeft (kunnen) laten zien een vrij grote salarisverhoging te geven terwijl andere spelers gevraagd is in te leveren of te spreiden en de portemonnee vd club niet meer zo vol is als enkele jaren geleden?

Wat zou dat fantastisch zijn! Hij heeft in een klap zijn mindset veranderd en oogt veel volwassener.

Misschien kan hij hem dan ook eens op tijd meenemen voor de training! Voor de rest hoop ik dat hij alsnog blijft, doet het toch gewoon prima. Nu de salariseisen verlagen.

In potentie kunnen Ansu Fati x Dembele de beste wingers duo worden sinds Messi en Neymar. Dat wordt echt smullen, helaas zijn ze allebei vaak geblesseerd. Ik ben benieuwd naar welke club hij wil gaan, ik zou zelf betrokken willen blijven bij het project van Barca

Wat een walgelijke club is dat Barcelona geworden. Nu willen ze een speler, die vrij is om te gaan en staan waar hij wilt, kidnappen om hem te houden! Hoe ver moet het gaan? Gaan ze dan losgeld eisen om die miljarden schulden af te betalen? Bah, wat een schande vroeger was ik nog fan van de club maar nu...

7 april 2022 om 15:28

Hahah nice!

7 april 2022 om 15:35

Maar nu... nu zit je opgescheept met je gebruikersnaam

7 april 2022 om 15:46

Barca zegt dat helemaal niet.

7 april 2022 om 15:47

Blaugrana Hahaha eindelijk wat sarcasme!!! Want inderdaad enige wat je laatste tijd hoort zijn zulke huil reacties!!!

Ik denk nog steeds dat hij gaat vertrekken en nu nog niks los laat om niet z'n basisplaats kwijt te raken en zich zodoende in de picture te spelen bij PSG en straks lekker kan cashen daar.
Ergens snap ik het ook wel, dus ik kan het hem niet eens kwalijk nemen.

7 april 2022 om 15:38

Barca gaat hem na paar jaar weer terug kopen als hij de ballondor wint voor 100+mil. Zoals manu en pogba

7 april 2022 om 15:42

Hahaha mag het toch hopen van niet!
Nee, als ie besluit te vertrekken is dat z'n goed recht maar dan moet Barca never nooit meer een hoog bedrag neertellen voor hem. Bovendien is dat geld er niet dus ik maak me niet zo druk.

Indien hij toch vertrekt: niet de optie voor Adama lichten s.v.p. Depay en Braithwaite verkopen. Raphinha zal dan wel aangetrokken worden. Maar een wellicht betere optie is Yeremy Pino van Villarreal. Heb je meteen de hele aanval van de nationale ploeg in je elftal. Zeer sterke winger met een enorme potentie. 1 van de 2 zou ik al tevreden mee zijn als opvolger van Dembele.

7 april 2022 om 15:56

Hoe wordt raphina aangetrokken dan? Je hebt voor volgend seizoen een salaris budget van -80€ miljoen. Geen enkele speler kan komen en de huidige spelers moeten of vertrekken of weer flink salaris inleveren. Of de hele selectie speelt voor een euro netals dani alves😂😂

7 april 2022 om 16:07

Wat je zegt klopt ook helemaal niet en bewijst maar is dat je hier gewoon leuk wil komen doen. 'geen enkele speler kan komen' hoe zijn ferran, adama & auba dan gekomen? Ah die zijn ook voor 1 euro komen spelen zeker? Zoals hierboven gezegd geweest is, maak je niet druk. Barca is coming.

Nou nou nou,het verwende onprofessionele kind speelt een paar wedstrijden redelijk tot goed en nu zouden we als echte fans zijn schandalig gedrag moeten vergeten...dacht het niet. Iedereen binnen de club is bezig geweest met hem te helpen om zich als een prof te gedragen. Maar nee meneer vond het allemaal niet nodig.
De enige reden dat hij nu zo speelt is om bij een andere club een zo vet mogelijk salaris binnen te slepen.
Blijven, prima maar dan wel een prestatie contract van maximaal 6 mil. door zich als een prof te gedragen en prestaties oplopend naar max 9 mil. En anders opzouten.

7 april 2022 om 15:46

Alles goed kerel?

8 april 2022 om 05:22

Ja man perfect, maar dat ventje kan als hij wil, met nadruk als hij wil, zo goed voetballen.
Maar ik heb een diepe afkeer tegen mensen die er willens en wetens met de pet naar gooien en nog erger, bizar veel hulp en steun krijgen en dan nóg zich zo misdragen.
Ennu....kijk even waar ik woon...ik.meen het oprecht, als waar ik woon ik het niet naar m'n zin zou hebben zou er iets goed mis zijn.
Dus Ja 100% ALLES GOED, dank je wel

Mbappe vertrekt bij PSG en Dembele neemt die plek over voor een iets minder salaris dan Mbappe maar meer dan hij bij Barcelona krijgt. Lijkt mij een vrij logische gedachtengang.

Als Ousmane de juiste mentaliteit had dan was het een hele grote voetballer geworden, maar veel mensen vergeten nog dat ie 24 is.. hij hoeft maar even zijn knop om te draaien alles omgooien en dan alle focus op voetbal leggen dan gaat het zeker een grote worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren