Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu waakzaam voor 'gevaarlijk' Roda: 'Dat vergt aanpassingen'

Laatste update:

PSV moet zaterdag winnen op bezoek bij Roda JC om de druk op de ketel bij Ajax en koploper Feyenoord zo groot mogelijk te houden. Op weg naar het duel met Kerkrade kreeg trainer Phillip Cocu goed nieuws uit de ziekenboeg; Joshua Brenet is weer inzetbaar. Voor Jetro Willems, Jorrit Hendrix, Andrés Guardado en Jürgen Locadia komt het duel met de Kerkradenaren te vroeg.

/

Henrix, Guardado en Locadia zijn volgens Cocu bijna weer inzetbaar. “Maar voordat zij weer inzetbaar zijn willen we ze eerst een week volop laten meedoen aan de training. Als je er lange tijd uit bent geweest, duurt het even voordat je op honderd procent bent”, aldus Cocu vrijdag op de persconferentie. "De groep is verder fit en fris, we gaan morgen met vertrouwen naar Roda JC toe. Het zal zeker geen eenvoudige wedstrijd worden. Ze hebben vaak gelijkgespeeld, spelen erg compact en zijn gevaarlijk op de counter. Tegenstanders weten inmiddels ook waar onze kracht ligt. Dat vergt aanpassingen.”

Speciale aandacht ging vrijdag uit naar Oleksandr Zinchenko. De huurling van Manchester City maakt de afgelopen weken een goede indruk in het shirt van PSV. "Hij zit lekker in zijn vel. Hij heeft de laatste tijd meer gespeeld en het goed gedaan", aldus Cocu.

Hoe eindigt Roda JC - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op zeg! Respect voor de tegenstander is iets anders dan onrealistisch. Dit is bijna lachwekkend. Roda heeft dit seizoen 8 doelpunten gemaakt. Hoe kun je ze dan 'gevaarlijk' noemen?

2 december 2016 om 15:23

PSV heeft het anders de laatste seizoenen eigenlijk altijd lastig tegen Roda. Soms heb je als team zo'n tegenstander die gewoon lastig voor je is, ongeacht de vorm van het moment. PSV moet echt niet te lichtzinnig denken over Roda.

2 december 2016 om 17:02

PSV schakelde Roda in de beker met gemak uit 4-0 en vorig seizoen werd er ook met alle gemak met 0-3 gewonnen. Ik verwacht dat PSV nu ook weer gemakkelijk wint met een nulletje of 0-3.

2 december 2016 om 17:26

Ja en speelde Roda 1-1 in Eindhoven en het seizoen daarvoor 3-2 gewonnen in de beker. Beetje selectief die uitslagen.

2 december 2016 om 15:27

0-0 is ook een reëel gevaar....

2 december 2016 om 15:40

Misschien omdat ze niet zoveel scoren, maar voor een degradatiekandidaat laten ze ook echt immens weinig goals door. Als we verliezen is het met 1 doelpunt, geen 3 of 4. Zeker nu we de laatste tijd het doel weer enigszins weten te vinden... Ik vind het heel slim van Cocu, jij doet juist wat Cocu wilt dat de selectie van PSV NIET denkt. Laat heel Eindhoven maar zo denken, dan ben ik nog zeer benieuwd wat voor een pot we krijgen gaan...

2 december 2016 om 16:43

Tja, zo zie je maar dat je het nooit goed kunt doen. Zeg je dat Roda geen probleem mag zijn, dan ben je arrogant en neem je je tegenstander niet serieus. Zeg je dat Roda wel een probleem zou kunnen worden, dan krijg je dit soort reacties...

Wat vind je dan dat hij had moeten zeggen?

2 december 2016 om 16:50

Zeggen dat ie z'n biezen pakt als ie niet van de nummer 17 kan winnen.

2 december 2016 om 16:59

Beetje ondankbaar Cocu is al 2 keer kampioen geworden met PSV en heeft voor het eerst in 10 jaar een Nederlandse ploeg door de CL groepfase heen geloodst en bijna zelfs Atletico uitgeschakeld.

2 december 2016 om 21:19

Aan bijna heb je alleen niets. Dat is net zoals Ajax die een paar keer bijna door de groepsfase kwam... Of 2010 waar Robben bijna scoorde.
Wel had Atletico aan PSV een hele taaie tegenstander, mag zeker gezegd worden.
Hoe dan ook, Cocu verdient inderdaad wat meer respect voor bewezen diensten de laatste 2 jaar.

2 december 2016 om 16:52

Roda is al jaren de angstgegner van psv

Ik vind de aanhalingstekens bij gevaarlijk een beetje denigrerend. Iedereen weet dat psv moeilijk scoort en roda weinig tegen krijgt. Maar gelukkig heeft Aad de Mos belooft dat de Jong weer gaat scoren dus 0-1 moet lukken.

Ik hoop niet dat Brenet speelt. Zeker tegen een verdedigende ploeg als Roda heb je weinig aan Brenet.

Als Roda morgen gaat spelen als we de laatste wedstrijden van ze gewend zijn, is het risico van een strafschop behoorlijk aanwezig.
Zo zie ik PSV op voorsprong komen, penalty, en vervolgens uitlopen naar 2 of 3-0 winst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren