Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu verwacht ‘typische counterploeg’, Castaignos weet niets van Qarabag

Laatste update:

De Nederlandse clubs PSV, FC Twente, Feyenoord en PEC Zwolle werden vrijdagmiddag in de play-offronde van de Europa League gekoppeld aan respectievelijk Shakhtyor Soligorsk, Qarabag FK, Zorya Luhansk en Sparta Praag. PSV-trainer Phillip Cocu is tevreden over de loting.

/

“Het is een typische counterploeg”, wordt Cocu geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Ondanks dat de naam niet spectaculair klinkt is het een tegenstander met kwaliteiten. We zullen hen snel in kaart brengen en ons goed voorbereiden.” Soligorsk staat na negentien speelronden vierde in de Wit-Russische competitie. De Mijnwerkers werden vorig seizoen tweede en waren in de vorige Europa League-ronde te sterk voor Zulte-Waregem.

Twente neemt het op tegen Qarabag, de kampioen van Azerbeidzjan. Bij De Paarden staat onder anderen Leroy George onder contract en John van Loen is er hoofd jeugdopleidingen. Alfred Schreuder zegt op de website van Twente ‘nog niet echt een beeld’ van de tegenstander te hebben, maar is uiteraard wel bekend met het feit dat Qarabag in de derde voorronde van de Champions League maar nipt verloor van Red Bull Salzburg.

“Qarabag is net als de andere clubs die we hadden kunnen loten een goede tegenstander. Wij willen de volgende ronde bereiken en dat we moeten we uitstralen”, zegt Schreuder. Aanvaller Luc Castaignos weet weinig over Qarabag: “Ik ben niet bekend met deze club of andere clubs uit Azerbeidzjan, ik heb daar nog nooit tegen gespeeld. Het is altijd belangrijk dat je in de uitwedstrijd een goed resultaat neerzet.”

Zwolle werd gekoppeld aan Sparta Praag, de 33-voudig kampioen van Tsjechië/Tsjecho-Slowakije. Technisch directeur Gerard Nijkamp spreekt op de website van de Johan Cruijff Schaal-winnaar van een ‘mooie tegenstander’: “Ik heb ze ongeveer een jaar geleden nog zien voetballen. Ook is onze seniorscout Ben Hendriks goed geïnformeerd. In alle opzichten is dit een positieve loting.” Feyenoord reageerde bij monde van directeur Eric Gudde al op de loting.

Denk jij dat PSV de groepsfase bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat is nou net waar wij het moeilijk mee hebben bij Psv . Op dit moment vind Psv het moeilijk om het spel te maken, hoop dat er tegen die tijd iets meer vertrouwen word uitgestraalt

Ach, Europese wedstrijden moet je gewoon winnen/doorgaan naar de volgende ronde. Hoe maakt niet zoveel uit. Ook de volgende tegenstander. Het is niet meer zo dat we dat soort team even 2x met 3-0 naar huis sturen, dat lukt Ajax ook niet.

Psv zou de tegenstander goed moeten analyseren. Staan op een redelijk hoog plek in hun competitie en er moet zeker geen sprake zijn van onderschatting. Twrnte kan het wel lastig krijgen, vooral nu Tadic ook weg is. Rbz is een goede ploeg dus Twente is ook gewaarschuwd. Pec kan gewoon vrijuit spelen, hopelijk zonder druk, want dat ze de vr al mogen spelen is al heel wat voor hun. Hoop wel dat ze winnen over twee wedstrijden.

8 augustus 2014 om 19:48

Ze hebben Zulte uitgeschakeld, 2-5 bij Zulte gewonnen als ik het goed had

Zo die Schreuder. Pats boem. Spijker op de kop. Van zulke sterke clichés worden de supporters van Twente ècht warm.

8 augustus 2014 om 19:44

Inderdaad. Waarom zou je als journalist überhaupt naar het stadion komen voor die onzin? Gewoon uitslapen en een keer vers brood halen, in plaats van die oude bagger van laat op de middag.

8 augustus 2014 om 21:08

Het voetbal mist de echte personalities en dat is gewoon jammer. Die mediatraining heeft de hele voetbaljournalistiek kapot gemaakt. Zonde.

8 augustus 2014 om 23:05

Je denkt dat Schreuder voor zijn eigen plezier commentaar geeft?
Hij ziet ook liever die journalist lekker thuisblijven.

8 augustus 2014 om 19:54

Zeg je dit ook na elk spelersinterview, elk interview met elke coach ooit en tijdens alle voorbeschouwingen?

8 augustus 2014 om 20:01

Ja. Allemaal bagger. Nooit vermakelijk, altijd correct, wat een neppe vertoning.

Ik wil na een 7-0-pakkie uit de mond van de winnaar horen dat ze de tegenstander vernederd hebben en liever had gehad dat het 10-0 was geworden, in plaats van dat "ze hebben zich kranig geweerd en hebben ook kansen gehad."

(ook al was-ie niet voor mij bedoeld. sawryy lobi tochh)

8 augustus 2014 om 23:07

Groot gelijk hoor, want dat komt ook door clowns als Derksen die je bij 1 verkeerd woord een heel seizoen afbranden. Daarnaast zitten die spelers en trainers er niet voor hun plezier, dus waarom zou je dat risico willen nemen?
Wij en de media hebben het zelf de kop ingedrukt.

Qarabag moet gewoon te doen zijn voor Twente. George was wel een aardige speler in de eredevisie, maar ook geen wereldtopper. Beetje van het niveau Lukoki , dus vooral veel rennen en vliegen. Verder ken ik er maar 1 en dat is Reyaldo de speler die geflopt is bij Anderlecht en 2x verhuurd is aan een belgische club waar hij het bij beide aardig deed (westerlo en???). Uit winnen en het is over.

8 augustus 2014 om 19:17

aan cercle was hij uitgeleend.
vorig seizoen schoot hij er 20 in bij qarabaq, dus een goal maken kan ie wel

Mag ik een teiltje? Wanneer is er een keer een coach met kloten die zegt dat je dit soort team helemaal zoek moet spelen op basis van je eigen kwaliteiten?

Ga toch fietsen met je 'team met kwaliteiten', je hebt meerdere A-internationals in je selectie. Gewoon volgende keer zeggen dat ze straftraining krijgen als het geen nulletje of vijf wordt.

qarabag soligorsk zorio enge namen eigenlijk die me nou niet bepaald direct aan een voetbalclub doen denken.

Tijd dat "we" als nederlanders eens op staan want deze tegenstanders mogen ons niet de baas zijn zo simpel is het.

Dat Qarabag is trouwens maar nipt uitgeschakeld in de voorronde Championsleague door Redbull Salzburg, je weet wel die ploeg die vorig seizoen Ajax sloopte.

8 augustus 2014 om 19:34

salzburg is hun trainer kwijt, maar de beste spelers zijn wel gebleven.
in de eerste competitie wedstrijd waren ze ook niet echt goed.

8 augustus 2014 om 21:32

Ajax ook niet goed want zelfs Zwolle is Ajax de baas. Maar Twente moet de boel niet onderschatten want is wel de kampioen van dat land.
En Twente is Tadic en Promes kwijt. Groot verlies aanvallend.

Ik denk dat het 60% kans is dat alle Nederlandse clubs naar de Poule fase gaan. Natuurlijk is Sparta Praag kampioen van Tsjechië maar PEC Zwolle heeft bewezen dat ze twee keer van landskampioen Ajax konden winnen. Waarom dan niet van Sparta Praag.
Vond Zwolle zondag goed spelen dus ik geef ze een goede kans.
Mochten ze doorgaan is dat een super bonus. Anders is het niet anders. Dat minstens drie clubs sowieso in groepfase komen is al goed genoeg.

Ik verwacht dat PSV het niet zomaar even wint. Gevaarlijke ploeg dat nog lastiger zou zijn dan die Oostenrijkse ploeg. Wel sluiten de "wk gangers" weer aan en dat tilt het niveau wel weer omhoog.

8 augustus 2014 om 21:34

Ja Zulte Waregem ging vrij kansloos onderuit tegen die gasten. 2-5 poeh. PSV moet dan gewoon in de sterkste formatie spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren