Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu looft PSV’er: ‘Ik denk dat hij niet meer kan doen dan dit’

Laatste update:
/

PSV rekende in de Euroborg overtuigend af met FC Groningen. De regerend landskampioen nam al snel de leiding en gaf die niet meer uit handen: 0-3. Het betekende de tiende Eredivisie-zege op rij voor de ploeg van trainer Phillip Cocu. "Wat de ploeg vandaag heeft gebracht, is van grote klasse", werd de oefenmeester door het ANP geciteerd.

"Voor ons is dit al jaren een lastige uitwedstrijd, we hebben het hier altijd moeilijk. Als je dan ziet hoe wij vandaag spelen, kan een coach alleen maar tevreden zijn”, zo verzekerde de oefenmeester. Vooral de 0-2 van Davy Pröpper, na een prachtige aanval over drie schijven, kon Cocu bekoren. “Dat zijn van die momenten dat je als coach van je ploeg geniet.”

Pröpper is inmiddels toe aan een uitnodiging voor het Nederlands elftal, zo klinkt het en der in voetbalminnend Nederland. In de optiek van Cocu heeft de middenvelder zich heel goed aangepast aan PSV. “Hij presteert over een langere periode heel goed. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk voor je over het Nederlands elftal gaat praten. En dan is het uiteindelijk aan de bondscoach, maar ik denk dat Davy niet meer kan doen dan dit”, zo tekende de NOS op.

Davy Pröpper is goed genoeg voor Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het verdiend absoluut ren kans met zijn goede spel fit seizoen.

6 maart 2016 om 03:46

kijk hij is natuurlijk erg fit en doet het goed. als persoonlijk psv fan gun ik het hem ook maar als dit het niveau van het nederlands elftal moet worden voorspel ik niet veel goeds?

Propper is echt mijn favoriete voetballer in dit Psv, een technisch begaafde middenvelder met een steekpass, goede loopacties, inzicht en scorend vermogen. Natuurlijk verdient hij een kans bij Oranje, en ik denk ook dat hij niet zal teleurstellen.

Ik kan me niet voorstellen dat Pröpper wordt genegeerd. Speelt al een heel seizoen op een zeer hoog niveau. zeker in de CL zag je echt pas hoe goed hij is, paste zich zo makkelijk aan het niveau. Vooral zijn spelinzicht is geweldig, hij ziet het spel zo goed. Maar ook zijn techniek, zo'n goal als tegen Groningen is puur genieten. Maar goed, deze bondscoach maakt wel vaker bizarre keuzes.

Ik heb na maanden weer ingelogd om te reageren op Pröpper. Wat is dat een speler zeg.

Ik ben al PSV fan sinds de basisschool. Sinds de tijden van Luc Nilis en Gilles de Bilde. De tijden dat de topscorer van de eredivisie standaard bij PSV voetbalde. Ik heb dus heel wat spelers voorbij zien komen in de loop der jaren.

Mijn meest favoriete speler is Timmy Simons. Een aanvoerder in hart en nieren. Het type speler dat keihard voor je team werkt en verder bescheiden is en niet veel doet met een compliment of iets. De stille krachten zal ik het maar noemen. Onmisbaar in een ploeg! We weten allemaal hoelang PSV naar een goede cm heeft moeten zoeken nadat Simons weg ging.

Bij Hendrix heb ik het

Ik heb na maanden weer ingelogd om te reageren op Pröpper. Wat is dat een speler zeg.

Ik ben al PSV fan sinds de basisschool. Sinds de tijden van Luc Nilis en Gilles de Bilde. De tijden dat de topscorer van de eredivisie standaard bij PSV voetbalde. Ik heb dus heel wat spelers voorbij zien komen in de loop der jaren.

Mijn meest favoriete speler is Timmy Simons. Een aanvoerder in hart en nieren. Het type speler dat keihard voor je team werkt en verder bescheiden is en niet veel doet met een compliment of iets. De stille krachten zal ik het maar noemen. Onmisbaar in een ploeg! We weten allemaal hoelang PSV naar een goede cm heeft moeten zoeken nadat Simons weg ging.

Bij Hendrix heb ik het

6 maart 2016 om 00:10

Dubbelpost en ik kan (met mobiel) niet het volledige bericht posten. Eentje kan verwijderd worden

6 maart 2016 om 00:23

Storing?

6 maart 2016 om 00:30

Propper speelt heerlijk en ik hoorde laatst ook dat Luc Nilis zei dat hij op de training ook altijd een van de betere of zelfs de beste is. Heel knap en ik denk dat Cocu hier ook een groot aandeel in heeft. Was ook een slimme voetballer en kan Propper veel bijbrengen. Hendrix is een heel groot talent en hoort eigenlijk gewoon in de basis te staan. Toch snap ik de keuze van Cocu voor Propper, Guardado en van Ginkel. Je vergeet trouwens Kevin Strootman. Dat was toch ook een echte sterkhouder op het middenveld.

6 maart 2016 om 01:49

Jammer dat de helft van me post hier staat, daardoor is me boodschap niet overgekomen. In tegenstelling tot Maher is dit inderdaad een geweldige aankoop gebleken. Strootman was inderdaad ook een hele goede. Maar eigenlijk pas de eerste goede na het vertrek van Simons. Die is weg gegaan omdat hij weinig perspectief zag en bleef daarna nog heel wat jaren op niveau en als uitblinker doorspelen. Tussen Simons en Strootman kwamen Engelaar en Hutchinson en daar kwamen we niet ver mee. Een goede cm is moeilijk te vinden en mede daarom moeten we genieten van Pröpper zolang het kan en moet PSV er imo alles aan doen om dit soort nuchtere keihard werkende teamplayers zo lang mogelijk binnenboort te houden.

6 maart 2016 om 10:24

Me post
Me boodschap
... Beetje jammer.

Verder overigens wel met je eens.

Propper presteert erg goed momenteel ja en verdient zeker een plek in Oranje! Basis weet ik niet, want er is nogal wat concurrentie met Strootman, Sneijder, Clasie, Klaassen, Bazoer, Wijnaldum en van Ginkel onder andere.

Als Proepper zo doorgaat bij Psv, wacht er een heel mooie club voor hem over twee jaar. Daar ben ik zeker van. Voeg daarbij de revival van Van Ginkel, de ontwikkeling van Klaassen bij Ajax, Wijnaldum in Engeland en de terugkeer van Strootman bij Roma en dan zie ik de toekomst van Oranje nog niet eens zo donker in wat het middenveld betreft. Voor de aanvallende impulsen zijn we, wanneer de oude garde gezien of gestopt is, vooral afhankelijk van Depay, totdat nieuwe talenten doorbreken om het grote werk te kunnen doen. Dat wordt de grootste zorg de komende jaren, want zelfs voor de verdediging gloort er licht aan de horizon. In Karsdorp en Tete (en daarachter nog Diks) hebben we prima rechtsbacks voor de toekomst, terwijl Willems een wereldtopper in spe is en Dijks een prima stand-in kan worden. Centraal ben ik - ik had nooit verwacht deze woorden te zullen kiezen - erg onder de indruk van de ontwikkeling van Jeffrey Bruma; wanneer hij eenmaal doorbreekt in het buitenland kunnen hij en De Vrij leiding geven aan de defensie. En ten slotte hebben we in Cillessen en Zoet twee bijzonder betrouwbare doelmannen voor de komende jaren.

Cillessen
Tete
Bruma
De Vrij
Willems
Proepper
Strootman
Van Ginkel
Bergwijn
De Jong
Depay
6 maart 2016 om 01:27

Helemaal eens met je verhaal, ontzettend jammer dat we voorin de komende jaren waarschijnlijk geen wereldtoppers hebben. Voor alle andere posities achter de drie aanvallers (minus Depay) zijn er goede spelers beschikbaar. Luuk de Jong is aardig, maar kan op internationaal niveau eigenlijk alleen als kapstok dienen en als goede kopper. Dat is echter te min voor een topspits. De rechtsbuitenpositie wordt vgm al helemaal niets...

6 maart 2016 om 06:47

De rechtsbuiten positie kan toch gewoon door Promes bezet worden? Die kerel doet het hartstikke goed in Rusland en gaat binnenkort hopelijk een goede transfer maken! Als hij zich zo door ontwikkeld kan hij goed ook een hoog niveau halen hoor!

6 maart 2016 om 10:02

Sjeikerd ik heb ook gedacht aan Promes, maar hij heeft werkelijkwaar niets laten zien in alle interlands die hij speelde. De enige interland die goed was van hem, speelde hij op CAM... Dus het is te hopen dat hij zijn vorm eens meeneemt vanuit Rusland, want dan zijn de vleugels met Depay & Promes wel redelijk sterk. (Jammer genoeg hebben we dan nog steeds geen goede spits)

Propper in oranje? Zie ik voorlopig niet gebeuren. Danny blind zal hem zeker niet de voorkeur geven boven Klaassen of andere (ex-)Ajacieden. Het gaat -als hij zo blijft spelen- zeker wel een keer gebeuren, maar niet onder Danny blind.

6 maart 2016 om 11:34

Vind ik voor die oefeninterlands niet erg hoor. PSV wordt al voldoende zwaar belast. Paar bekerrondes, Champions League en omdat Ajax knap volhoudt elke wedstrijd onder druk moeten spelen... Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het geweldig dat PSV in die situatie zit, maar last die oefen interlands maar aan ons voorbij gaan.

“hij presteert over een langere periode heel goed. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk voor je over het Nederlands elftal gaat praten"
Een mooie steek naar Blind over het oproepen van Tete, Riedewald en Bazoer.
Op basis van zijn prestaties dit seizoen, verdient Propper echt een uitnodiging. Een van de betere aanvallende middenvelders in de Eredivisie.

Want hij heeft het in Engeland en Italië ook al laten zien natuurlijk.....

Is dit niet een beetje pot verwijt de ketel gedrag....

Davy speelt wat dat betreft in het verkeerde shirt. Als er 1 rode baan had gelopen had hij al 15 interlands gehad dankzij die frikandel van een Blind. Amsterdams kliekje, blij dat ze (inderdaad: "ze" en niet "we" Frankrijk niet gehaald hebben. Met dank aan fail Blind en upperfail van Oostveen.

7 maart 2016 om 10:50

Wat een gezeik man, ik hoorde niemand zeuren toen hiddink affelay e.d. Ging uitnodigen omdat ze een psv verleden hadden. Waar waren alle zeikers toen er 7 feyenoorders, waaronder Kongolo, naar brazillie gingen? Of was dat allemaal wel terecht?

Blind kreeg de opdracht, buiten het ek te halen natuurlijk, om de nieuwe generatie een kans te geven.
Ik denk dat heel veel mensen, buiten de ajacieden nog, het ermee eens zijn dat bazoer, tete en riedewald 3 van de grootste talenten zijn die we in nederland hebben.

Tuurlijk ga je niet op elke positie 2 talenten meenemen ipv routine. Dus als je dan moet kiezen op RB tussen tete of karsdorp als talent snap ik dat ie tete kiest, steekt er gewoon boven uit en is heel erg constant. Geldt ook voor bazoer, speelt elke week als 1 van de beste van ajax en de hele top zit achter hem aan, maar nee laten we hem vooral niet selecteren, zou belachelijk zijn!
Op lcv een talent meenemen, dan zou het voor mij gaan tussen kongolo en riedewald, kongolo was al international, dus dan een keer riedewald meenemen is geen schande.

Ik zit op mn telefoon dus pls geen trieste reacties op taalfouten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren