Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu baalt van PSV: 'De euforie van afgelopen dinsdag is wel over nu'

Laatste update:

PSV won dinsdagavond van CSKA Moskou en bereikte daardoor de knock-outfase van de Champions League, maar zaterdag ging het in de competitie mis tegen Roda JC Kerkrade. De regerend landskampioen laat dit seizoen opvallend veel punten liggen tegen ploegen die een stuk lager staan aangeschreven en Phillip Cocu is dat helemaal zat.

/

PSV heeft Ajax en Feyenoord de kans gegeven om zondag uit te lopen. “In grote wedstrijden moet je er staan, maar ook in kleine wedstrijden”, mopperde Cocu voor de camera van FOX Sports. “Het kampioenschap wordt meestal beslist in de kleine wedstrijden. Daar moeten we in de tweede helft van het seizoen veel meer uit gaan halen willen we serieus mee doen om de titel. De euforie van afgelopen dinsdag is wel over nu."

“Na de 0-1 zag ik een ander PSV dan daarvoor”, zei Cocu volgens de officiële website van zijn werkgever op de persconferentie na afloop. “Dat is dit seizoen al vaker gebeurd en dat mag niet. Het kost schijnbaar veel moeite om bij 0-0 hetzelfde te brengen als bij een achterstand. Waarom dat zo is, blijft de vraag.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, beetje dejavu ... Was ook met Excelsior, en Heracles na het duel met united. Dit moet er echt uit moe hoe?

12 december 2015 om 23:56

Herstel/conditie, eerder beginnen om krachttraining toe te passen?

If all else fails, ask verheyen :P

13 december 2015 om 00:46

Het probleem zit niet in de conditie maar op het metale vlak. Tegen een op papier betere tegenstander haalt het beste in ze naar boven. Daarna spelen ze weer tgen een tegenstander die ze geacht worden eenvoudig op te rollen, Onbewust brengen spelers dan minder waardoor er punten gemorst worden.

13 december 2015 om 10:43

Het zou toch eens best aan de conditie kunnen liggen. Je gaat toch wel nadenken als het al 2 keer eerder is gebeurd, dan moet je de 3e keer het toch wel op kunnen brengen lijkt me. Het is nou eenmaal veel intensiever om cl te spelen dan Europa league omdat je betere tegenstanders hebt!

13 december 2015 om 11:28

Precies wat Speedyafc zegt... helaas blijkt het dit jaar voor PSV toch elke keer weer te veel gevraagd om zich volledig te motiveren voor de wedstrijden tegen de ploegen uit het rechter rijtje.. en dan na te gaan dat ze vorig jaar geen enkel punt hebben verspeeld tegen ploegen buiten de top 8..

13 december 2015 om 10:41

@renaldino
Je zou zeggen dat als je op dinsdag of woensdag gespeeld hebt, je in het weekend wel weer fit bent. Dus puur mentaal zou je zeggen.
Vorig jaar hoorde je ze bij PSV vaak na een wedstrijd zeggen: "het komt toch wel goed" . Ook in wedstrijden dat het muntje net zo goed de andere kant op kon vallen zoals tegen Vitesse, Heracles uit of Feyenoord thuis. Denk (net als tegen Twente uit en NEC thuis dit jaar) dat ze dan wel weer dezelfde houding gehad hadden als er gisteren gewonnen was. Zit een beetje in het afwachtende spel van PSV opgesloten.

Maar ja, gisteren beetje pech. In Arnhem vorige week beetje geluk. Heft elkaar weer wat op

Denk dat psv te veel morst in de competitie wat ze toch uiteindelijk de titel gaat kosten dit jaar

Met een beetje pech heb je met de winterstop al meer verliespunten dat het hele vorige seizoen. De houding van PSV in de eredivisie is behoorlijk arrogant te noemen. Maar waarom? De prestaties in de eredivisie zijn gewoon waardeloos te noemen. Ben er bang voor dat ons seizoen er over twee maanden helemaal op zit.

12 december 2015 om 23:49

Volgens mij komt het niet door de houding maar door gebrek aan kwaliteit. 3 controlerende middenvelders is er 1 teveel, hebben een goeie nummer 10 nodig (zou Pereiro kunnen zijn). En we missen echte buitenspelers. Locadia en pereiro komen hard tekort op die posities.

13 december 2015 om 08:52

Juist ik denk dat jij het goed ziet. Spelers als willems en lestienne zorgen voor veel meer creativiteit. Je kan zien dat de balans gewoon weg is als psv het spel moet maken. Locadia vult het leuk in maar is geen buitenspeler. Voor pereiro idem. Totaal geen diepte on het spel.dan nog 2,5 controleur erbij... Dan creeer je veel en veel te weinig.

13 december 2015 om 08:39

Al zou het over 2 maanden over zijn. Heb je wel overwintert in de CL. Ik zou er ala Ajacied voor tekenen. Leuke CL wedstrijdwn gezien, 26 miljoen binnen en selectie is meer waars geworden.

13 december 2015 om 09:35

Ik zal er never voor tekenen. Prijzen winnen is toch echt mooier dan een volgende ronde cl. Tenminste dat vind ik. Vond persoonlijk het kampioensfeest van psv indrukwekkend om te zien. Denk dat die supporters dat graag opnieuw willen meemaken. Tis niet zo dat je als supporter wat terugziet van dat CL geld.

13 december 2015 om 11:32

Ik vind het fantastisch dat PSV overwintert in de Champions League, maar moet toch zeggen dat ik vanuit supportersperspectief echt liever de titel heb. Maar ben bang dat die er dit jaar niet gaat komen, puur vanwege een mentaliteitsprobleem..

Perfecte uitslag! Kans om uit te lopen, met doelsaldo 7 punten!! Dat had ik niet verwacht. In ieder geval blijft de schade beperkt als Ajax morgen punten verspeeld in Utrecht. Psv had wel verdiend te winnen.

Als PSV een ronde verder komt, gaan ze lestienne dan kopen(10 mil?)

Hopelijk geldt voor Ajax morgen de andere versie; van Europese sof naar winnen in Utrecht en 7 punten verschil met Psv. On: dit psv was wel erg hautain. ...

Dit is echt de erste keer dat ik Cocu zo heb gezien, kan hij het dan wel, kwaad reageren. Normaal staat hij er wat rustiger erbij. Ik vindt dit wel wat hebben, hij mag dit gewoon tonen.

Het ligt aan de keuzes van Cocu. Hij houdt te vaak vast aan dezelfde elf spelers. In deze wedstrijd, waarom zet je Maher en Schaars er niet in? Die zijn gemotiveerd en gaan alles geven. Dat zal dan weer overslaan op de rest van de ploeg.
Sommige spelers moeten volgens mij überhaupt even plaatsnemen op de bank. Locadia en Pereiro brengen echt veel te weinig op dit moment. Guardado eigenlijk zelfde verhaal. Die zit helemaal niet lekker in zijn vel.
Wat nog wel eens vergeten wordt: PSV mist ook wel belangrijke krachten. Lestienne, Willems en Narsingh zijn allemaal spelers die in de basis horen/tegen de basis aan zitten.

Toch een taak van de coach om de spelers te motiveren na een CL wedstrijd. En ik denk ook dat dit vooral mentaal ligt. Deze jongens zijn fit genoeg om 2 wedstrijden in de week te spelen.

Het is nu eenmaal erg moeilijk om van een groot podium als de CL binnen drie dagen over te stappen naar een wedstrijd in de eredivisie, in eigen huis en ook nog tegen een zeer laag geklasseerd team.

Van een wedstrijd die je moet winnen om door te kunnen in Europa en mee te blijven doen met de grote jongens, naar een wedstrijd die je moet winnen omdat je nu eenmaal drie klassen beter bent.

Tegen 'kleinere' tegenstanders die ver gaan inzakken moet maher spelen ipv Hendrik.je mist creativiteit anders

Ik geloof niet dat het een kwestie van instelling / motivatie is, maar puur de kwaliteit die ontbreekt bij PSV als men zelf het spel moet gaan maken.spelen vanuit de omschakeling is doorgaans veel succesvoller en makkelijker dat liet Roda gisteren ook weer zien.
Je kunt zelfs de vraag stellen of PSV in de E.L het zover had weten te brengen gezien het daar wel meer van eigen kracht moet hebben inplaats van achterover leunen en in de omschakeling toe te slaan. Daarbij was de loting achteraf met Moskou en United niet eens zo slecht gezien deze clubs het bijzonder moeilijk hebben in hun eigen competities zo verloor United van de hekkensluiter in de P.L en weet Moskou al 7 weken niet meer te winnen..
Kijkend naar onze eredivisie heeft PSV het zowat tegen iedere tegenstander lastig; van Willem II, Roda, Heerenveen tot aan cambuur toe en zie ik zelfs de derde plaats nog wel in het geding komen.

Cocu baalt en is het zat.... tja het is zijn taak om die ploeg scherp te krijgen. Kortom dan zal hij beter z'n best moeten doen. Even wat minder van dit soort loze woorden en wat meer daden als hij nog een kans op de titel wil maken met z'n ploeg.

In thuiswedstrijden tegen de kleinere moet je meteen veel druk zetten,opjagen en snel scoren. Niet laten opbouwen. Backs vastzetten. Ook spelers passeren met gevolg man meer situatie.
Dan is hun geloof ook meteen weg dat er iets te halen valt. En als je per ongeluk achter komt heb je tijd zat om het goed te maken. Nu is het steeds kiele kiele doordat ze te afwachtend beginnen. Onzin gewoon vastzetten en snel scoren. Willen winnen

Hoe is het toch mogelijk zo win je van Moskou.
En dan verzuim je tegen de kleinere met respect te winnen.
Mijn de vraag hoe los Cocu dat op,we hebben vandaag met veel reacties,door leden onder de aandacht gebracht wat als de reacie aanleiding , voor gaf.de kwalteiten heb Cocu maar de uit voerring door zijn spelers. Is het de zo dat word een makkle neee toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren