Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club Brugge zet vol in op voormalig Ajacied als opvolger De Ketelaere

Laatste update:

Club Brugge wil Jurgen Ekkelenkamp naar België halen als opvolger van Charles De Ketelaere, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano via Twitter. Vrijdagmiddag gaf Gianluca Di Marzio al aan dat dat de transfer van De Ketelaere naar AC Milan nagenoeg rond is. De interesse van Club in Ekkelenkamp maakt de uitgaande megatransfer nog logischer. Club zal wel snel moeten zijn, want ook Royal Antwerp FC volgt de 22-jarige middenvelder van Hertha BSC volgens Romano.

Voor De Ketelaere valt er met de transfer naar Milan een last van zijn schouders af. De 21-jarige Belg wilde per se naar Milaan toe. Ook Leeds United had in een eerdere fase interesse in het jeugdproduct van Club, maar De Ketelaere zag een overstap naar Engeland niet zitten. In San Siro gaat de Belg naar verluidt 2,3 miljoen euro per jaar opstrijken. Club zal ongeveer dertig tot 35 miljoen euro overhouden aan zijn transfer. De Ketelaere speelde maar liefst veertien jaar voor de Belgische landskampioen.

Club is inmiddels al begonnen aan de zoektocht naar een vervanger voor De Ketelaere en daarbij zijn alle ogen gericht op de Bundesliga. Ekkelenkamp wordt gezien als de ideale vervanger van de lange Belg. Ekkelenkamp speelt pas een jaar bij Hertha maar kan nu alweer een volgende transfer maken. Ekkelenkamp kan de nummer zestien van Duitsland verlaten voor de nummer een van België. De rechtspoot speelde tot dusver 22 officiële wedstrijden voor Hertha, waarin hij drie keer trefzeker was.

Ekkelenkamp kan daarnaast kiezen voor het Antwerp van Mark van Bommel en Marc Overmars. Overmars kent Ekkelenkamp nog uit zijn tijd als technisch directeur bij Ajax en zou de middenvelder graag toevoegen aan de selectie van The Great Old. Bij Hertha ligt Ekkelenkamp nog vast tot medio 2025. Eerder deze transferperiode werd hij in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Transfermarkt.com schat de waarde van Ekkelenkamp momenteel in op circa 3,5 miljoen euro.

Is Jurgen Ekkelenkamp een goede opvolger voor Charles De Ketelaere?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga je der toch wel op achteruit als Brugge zijnde, kan met dat budget toch wel wat beters vinden

Wat een enorme downgrade. Ekkelekamp is een 13 in dozijn speler. Daar hebben ze er al een van met Vormer die al genoeg speelt. Ik zou als Brugge zijnde hoger mikken. Met 35 mil kan je veel beter dan een Ekkelenkamp

29 juli 2022 om 18:56

@maurootje Vormer heeft de afgelopen twee jaar amper gespeeld en mag zelfs transfervrij vertrekken als ik me niet vergis. Maar inderdaad echt een enorme downgrade, heb het nooit gezien in Ekkelekamp maar misschien bloeit hij prima op in België.

29 juli 2022 om 19:03

@FCvoetbal hij heeft juist veel gespeeld.. hebben we het wel over de zelfde speler? afgelopen jaar 29 wedstrijden in de competitie waarvan 22x basis en in seizoen 20/21 37 competitiewedstrijden waarvan 36 basisplaats. Ik zei dat hij genoeg speelde maar kan het eigenlijk veranderen naar”bijna alles”.. nu ik zijn stats bekijk heeft hij het nog goed gedaan ook voor zijn kwaliteiten; 66 wedstrijden gespeeld afgelopen 2 jaar met 11 goals en 17 assists

29 juli 2022 om 20:23

Spelers kunnen evolueren he. Is nog maar steeds 22 jaar, dus ook nog rek op.

29 juli 2022 om 21:03

skizik

Dat kan, maar kans is klein bij Ekkelenkamp. Heeft weinig speciaals. Een veel mindere versie van Klaassen, Donny en Til en Vlap.
Mogelijk ook iets minder dan de Wit.

Ik snap Brugge werkelijk niet, dat ze bij hem uitkomen. Back-up prima maar komt echt te kort.

In NL zou hij of geluk moeten hebben dat een Utrecht spelers voor middenveld nodig heeft of kleinere clubs als Groningen, Heerenveen ofzo. Dat is echt zijn max.

29 juli 2022 om 21:21

“Amper gespeeld”, heel snel duidelijk dat je Brugge gewoon niet volgt.

30 juli 2022 om 11:19

40 wedstrijden, 22x basis valt nog mee toch? Op het begin van het seizoen na heb ik het niet gevolgd, hij werd toen al heel snel gepasseerd en met het bericht dat hij weg mocht ging ik er inderdaad vanuit dat hij amper gespeeld had maar het was meer dan verwacht. Wat erg…

30 juli 2022 om 05:04

Ekkelenkamp is veel beter dan Vormer. Dat is een houten klaas die zwaar 2 niveaus onder het miniumum van Oranje zit. Ekkelenkamp is veel atletischer en kon zelfs Ronaldo bijhouden en hem omver gooien. Zonder grappen. Ekkelenkamp is 1 niveau beter dan Vormer. Club Brugge is perfect voor Ekkelenkamp. Gewoon 2 seizoenen laten rijpen. Hopelijk wordt het een soort speler die uiteindelijk bij Liverpool gaat spelen. Geen wereldtopper zoals een Kuijt, maar met hard werken kom je er ook.

Arm Brugge hahaha. Overmars heeft ook interesse zo te zien, dat is opvallend. Ik neem aan dat er 3/4 versterkingen komen want ik zie niet hoe Ekkelenkamp de Ketelaere gaat vervangen.

29 juli 2022 om 19:03

Ja in principe eens. Maar wel vaker spelers gezien die Ajax wegdeed en nu hele mooie stappen maken. Vind het zelf ook geen bijzondere speler maar we gaan het zien..

Als opvolger? Dat mag ik niet hopen voor Brugge, daarmee trek je de concurrentie weer in gang. Lekker een poging wagen om Tissoudali van Gent binnen te halen zou ik zeggen.

29 juli 2022 om 21:17

Die gaat cashen in de zandbak 3 miljoen per jaar

Als ze daadwerkelijk al interesse zouden hebben in Ekkelenkamp, zal dat natuurlijk meer ter opvolging van vormer dan CdK zijn, die de laatste maanden bij ons bijna uitsluitend als een soort valse spits werd ingezet. Het is niet omdat speler x vertrekt en je rond diezelfde periode toevallig speler y binnen haalt, dat dat daadwerkelijk de opvolger is. Als Club morgen de komst van een nieuwe keeper aankondigt, is dat natuurlijk ook de opvolger niet. Ik geloof dat ze een Argentijnse spits volgen als vervanger van CdK. Ekkelenkamp is welkom want daar kan er wel nog iets bij, zeker met Rits' blessure, maar ik hoop eerlijk gezegd op een betere speler. En er zijn sowieso wel andere opties om die leemte in te vullen. In de CL kan je bijvoorbeeld met een dubbele buffer Nielsen-Balanta spelen, terwijl je in de Belgische competitie Vanaken een rijtje achteruit zou kunnen trekken.

29 juli 2022 om 20:05

Dit is precies wat ik ook dacht. Maar op de manier hoe het gebracht wordt lokt het natuurlijk lekker wat reacties uit. Denk dat het ook een nuttige teamspeler kan zijn voor Brugge zoals Vormer ook jaren is geweest, en daar werd naar mijn idee een beetje hetzelfde over gedacht als Ekkelenkamp. Voor CdK zul je dan idd moeten proberen een speler aan te trekken uit een iets hoger segment.

29 juli 2022 om 21:07

Bon Jovi

Vormer speelt toch meer verdedigend? Geen nr 10 bij jullie. Ekkekenkamp is type zoals Siem dr Jong, Donny, Klaassen, Vlap, Til en de Wit.

Spelen dus liefst achter de spits en moeten van hun loopacties hebben. Erover heen gaan en goal mee pikken

Vormer speelt veel meer terug getrokken. Verdeelt spel meer.

Ajax heeft vaak veel balbezit, maar als je statistieken ziet van Klaassen bijv schrik je. Zo weinig aan de bal.

Vormer heeft dacht ik juist veel heel veel balcontacten

Werd Ekkelenkamp niet voor een tijdje "Ronaldogooier" genoemd?

30 juli 2022 om 02:43

Klopt dat is zijn specialiteit en in de 16 komen haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren