Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Club Brugge een heel goede en Ajax een iets minder goede deal gesloten’

Laatste update:

Noa Lang rondde maandag zijn transfer van Ajax naar Club Brugge af. De 21-jarige buitenspeler maakt in eerste instantie op huurbasis de overstap, waarna de transfer in de zomer van volgend jaar definitief wordt afgerond tegen een vergoeding van zes miljoen euro. Lang zal na dit seizoen een contract tekenen tot medio 2024. Bart Baving, de zaakwaarnemer van de jeugdinternational, vindt dat Club Brugge een goede deal heeft gesloten.

"Als je het mij vraagt, heeft Club een heel goede en Ajax een iets minder goede deal gesloten", reageert de belangenbehartiger van Lang in gesprek met Het Nieuwsblad. Lang maakte een goede indruk in de voorbereiding op dit seizoen, maar verdreef naar de achtergrond door de stevige concurrentie op de flanken bij Ajax. "Negentig procent van de Ajax-fans is teleurgesteld. Noa kan heel goed voetballen en was bij twaalf goals betrokken in de voorbereiding. Alleen kreeg hij amper speelminuten in september”, aldus Baving.

De welkomstvideo van Noa Lang bij Club Brugge K.V. is.... bijzonder.

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 5 oktober 2020

Lang heeft zich maandag voorgesteld bij Club Brugge. Een bezoek aan de club overtuigde hem om voor een Belgisch avontuur te kiezen. “Club toonde dat het een duidelijk plan met hem had", reageert Baving op de transfer van zijn cliënt. "Het trainingscentrum is top in Europa. Club is een heel stabiele club die om de prijzen en in de Champions League speelt. De klik was er direct." Club Brugge neemt het dit seizoen in de groepsfase van het miljardenbal op tegen Zenit Sint-Petersburg, Borussia Dortmund en Lazio.

"21 jaar lang 1 droom: Ajax 1", reageert Lang op Instagram op zijn vertrek bij Ajax. "Trots dat het is me gelukt, maar niet tevreden omdat er meer succes in zat. Genoten van alle jaren bij de club die ik sinds klein lief heb en wil alle mensen binnen Ajax en de fans bedanken voor alle momenten. Nu is het tijd om te kiezen voor mijn eigen ontwikkeling, maar ik zal jullie nooit vergeten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het echt jammer dat Lang weg is. Vond hem het afgelopen seizoen in de korte periode bij FC Twente een prima indruk maken en maakte ook een zeer goede en gedreven indruk in de voorbereiding bij Ajax dit seizoen. Had na zijn goede voorbereiding eigenlijk gedacht en gehoopt dat hij kansen zou krijgen om zich te laten zien, maar sinds de eerste competitiewedstrijd eigenlijk geen kansen meer gehad. Ik had hem graag op de 10-positie gezien. Op de vleugels vind ik Lang prima, maar ik zie ook wel een goede nummer 10 in Lang. Veel wendbaarder dan Promes, heeft een veel betere techniek en inzicht en is ook veel creatiever. Maar helaas, hij is nu dus naar Club Brugge vertrokken, ik hoop dat hij het daar goed zal doen.

6 oktober 2020 om 11:05

Het is jammer, maar op basis waarvan denk je te weten dat hij beter is dan Promes op al die fronten? Behoorlijke aanname mijn inziens die nergens op te baseren valt.

6 oktober 2020 om 11:13

Lang had afgelopen weekend bijvoorbeeld prima kunnen invallen voor promes, geloof niet dat ie het slechter gedaan zou hebben. Dan had Tadić naar de spits gekunt, lang linksbuiten en had je Antony kunnen laten staan. Op 10 zie ik lang ook liever dan promes, juist omdat ik lang veel creatiever vind. Maar goed dat is een andere discussie.

6 oktober 2020 om 11:23

Iedereen had zondag kunnen invallen, had geen verschil gemaakt. Vind het ook jammer dat Lang weg is maar sommige mensen schrijven 'm op basis van een leuke periode bij Twente en de voorbereiding wel erg omhoog. Feitelijk gezien kan je 'm alleen beoordelen op de potentie die hij daar heeft laten zien, stellen dat hij beter is dan Promes op verschillende vlakken gaat voor mij wel wat te ver.

6 oktober 2020 om 13:18

Het is dat hij eigendom van Ajax is maar als hij echt van Twente was en hij liet hetzelfde spel zien kon je hem oppikken voor max 2 miljoen.

Ben het hier wel mee eens , 6 miljoen klinkt nu best leuk maar Lang kan echt prima voetballen. Zo een Diatta is bij Brugge binnen een jaar van 6 miljoen naar 18 miljoen in waarde gestegen. Onbegrijpelijk hoe Ajax hiermee om is gegaan, allemaal zodat de falende vriendjes van Erik op de verkeerde posities kunnen spelen.

6 oktober 2020 om 09:58

Is er iets van een doorverkooppercentage afgesproken? Ik denk dat ze bij Club Brugge hele goede zaken hebben gedaan. Ze spelen CL en als hij in die competitie z'n talent en flair laat zien dan is hij waarschijnlijk binnen 2 jaar weg. Let maar op die verkopen ze voor 15+ miljoen.

6 oktober 2020 om 10:37

De transfersom is zo laag dat ik mij niet voor kan stellen dat er geen terugkoopclausule of een heel erg hoog doorverkooppercentage is afgesproken.

6 oktober 2020 om 10:42

Lijkt me sterk. Club Brugge handelt de laatste tijd goed en gaat zich niet laten gebruiken als een soort van cashcow voor Ajax.

6 oktober 2020 om 11:32

Ajax handelde ook goed de laatste jaren. Maar slaat hier echt de plank mis zeg. Wauw. Wat een onbenullige verkoop. Ten Hag to blame geloof ik zelf eigenlijk.

6 oktober 2020 om 11:39

To blame voor wat? Dat hij de vijfde vleugelaanvaller is? Dat hij in de jaren hiervoor geen indruk bij Ajax wist te maken? Hij had een aflopend contract en zou dit jaar niet veel gaan spelen. Dan is verkoop bijna onvermijdelijk. En daar gaan de TD, de directie en de RvC over.

6 oktober 2020 om 11:44

Wanneer heeft hij geen indruk kunnen maken? Vorig jaar verhuurd en deed het gewoon goed, dit jaar in de voorbereiding letterlijk één van de beste van Ajax. Het seizoen daarvoor speelde Lang bijna altijd sterk als hij inviel? Je zegt: hij zou dit jaar niet veel gaan spelen, maar wáárom eigenlijk niet? Denk je echt dat Labyad beter is?

6 oktober 2020 om 12:19

@Lierse1997, Brugge krijgt er een directe versterking/op zeer korte termijn nieuwe sterspeler bij voor een schamele 6 miljoen... Lang is echt wel meer waard. Overmars doet hem echt niet voor een kale 6 miljoen zonder aanvullende clausules weg.

6 oktober 2020 om 12:37

Op zeer korte termijn een nieuwe sterspeler moet ik nog maar zien hoor. Op zeer korte termijn zal hij waarschijnlijk gewoon op de bank zitten. Daarnaast had hij nog maar een kortlopend contract en had ten Hag het niet op hem voorzien. Dat drukt de prijs wel stevig.

6 oktober 2020 om 15:12

6 miljoen is niet zo veel voor een speler met 2 jaar contract.
(Ajax had een optie om nog 1 jaar te verlengen)

6 oktober 2020 om 12:28

Ik vind het allemaal erg overdreven. En bovendien gun ik Brugge best een prima transfer. Ik zie het totaal niet gebeuren met Lang, technisch leuk maar niet meer dan dat.

Leuke speler waar Club nog best wat plezier aan kan gaan beleven. Denk niet dat hij met de huidige concurrentie bij Ajax veel kans op speelminuten zou gaan maken en denk ook niet dat hij nog een seizoen vierde viool wilde spelen.

6 oktober 2020 om 10:30

Het is maar te zien hoe snel hij bij Brugge in de basis zal komen want daar lopen ook wel dat kwaliteit op de flanken. Lang zal niet zomaar de basis binnenwandelen bij Club, dat kan ik je wel vertellen. Desalniettemin wel een goeie transfer voor Brugge hoor want zal wel zijn minuten krijgen. Maar of dat als basisspeler of als reservespeler is, zal van hem afhangen.

6 oktober 2020 om 10:45

Dat is ook niet wat ik verwacht. Hebben zo ver ik weet Diatta en Dennis nog op de flanken. Verwacht dat hij daar meer speeltijd krijgt als dat hij bij Ajax zou krijgen. In Amsterdam heeft hij Neres, Anthony en Promes voor zich en eventueel Tadic ook nog.

Om vervolgens Bande terug te halen ... maar goed ik kijk wel uit want kritiek op Ajax, is als een rode lap voor stieren hier. Lang had echt wel zicht op minuten aangezien Ajax voorin zoekende is.

6 oktober 2020 om 10:11

Ik als ajacied ben hier ook totaal niet blij mee. Een speler die de laatste 2 jaar ondanks zijn blessure niet heeft gepresteerd terug halen en Noa Lang die het goed doet laten gaan. Ik snap dat zijn kans op speeltijd kleiner is geworden met Antony, Kudus en een Klaassen die er bij zijn gekomen.

6 oktober 2020 om 10:15

Hoezo "ondanks" zijn blessure? Alsof dat helpt bij presteren hahaha. Ajax heeft betere spelers dan Lang en de tijd van aanmodderen is wel klaar. Voor 6 miljoen kun je hem dan prima verkopen.

6 oktober 2020 om 10:32

Tuurlijk heeft Ajax betere spelers dan Lang. Maar je kan niet ontkennen dat hij een uitstekende voorbereiding speelde... en om dan een Laybad, die in niets beter is dan Lang ( enkel ouder) zo opzichtig de voorkeur te geven? Daar stel ik me toch vragen bij. Daarnaast had Lang een prima wisselspeler geweest.

6 oktober 2020 om 12:30

Misschien omdat Labyad zich alles behalve als stoorzender opstelt en Lang non stop bezig is met zichzelf? Als trainer zou ik zo’n gozer er ook niet bij willen.

6 oktober 2020 om 10:11

Las in een ander topic dat het terug halen van Bande niks te maken heeft met de transfer van Lang. Thun, waar hij aan verhuurd is, heeft financiële problemen en gaan op het tweede niveau spelen. Hierdoor heeft Ajax liever dat hij in Amsterdam traint en bij Jong Ajax, eventueel in 1, minuten gaat maken. Zonde dat dei jongen begon bij Ajax met een zware knieblessure.

6 oktober 2020 om 10:28

Mag best hoor Savano, sterker nog: Je hebt gewoon hardstikke gelijk. Ajax doet veel goede dingen op de transfermarkt, maar dit soort deals laten ook gewoon zien dat niet alles koek en ei is.

6 oktober 2020 om 10:36

Dan let je niet goed op, want Ajacieden zijn hier ook allesbehalve blij mee. De opmerking over kritiek en rode lap is dus een beetje onnodig.

6 oktober 2020 om 12:32

Ik ben hier harstikke blij mee. Doodvermoeiende vent, die prat gaat op zijn tekort aan aanpassingsvermogen. Ik gun Noa Lang een prima opleving elders, maar bij Ajax werd ik gek van die gozer

6 oktober 2020 om 11:06

volgens mij staat dit gewoon los van elkaar, thun is gedegradeerd en schijnen in zwaar weer te zitten, dan kan zo'n jongen beter bij jong ajax meelopen heeft ie dan veel meer aan.

6 oktober 2020 om 11:34

Wat zeg jij nou weer Savano? Kritiek als een rode lap? Die kritiek zelf is geen rode lap, maar die opmerking dan weer wel. Wat een onzin namelijk. Maar je hebt wel helemaal gelijk met de kritiek zelf: absoluut een verschrikking van een transfer. Snap er niks van. En Lang had zeker kans op minuten!

6 oktober 2020 om 11:40

Bande is teruggehaald omdat hij niet meer speelde. Het was geen keuze van Ajax, ze moesten hem wel terug halen omdat hij ooit nog verkocht moet worden. En Noa had geen zicht op speel minuten, vier vleugelaanvallers staan voor hem en met Klaassen erbij heeft hij ook veel concurrentie voor de tien positie.

6 oktober 2020 om 13:37

@Savano, Bandé is niet teruggehaald omdat Lang vertrok. Hij is terug omdat zijn huursom niet meer betaald kan worden.

Misschien heeft deze zaakwaarnemer gelijk maar objectief kun je dit niet noemen natuurlijk. Club brugge is geen club van koekenbakkers dus hopelijk doet hij het goed.

6 oktober 2020 om 10:13

ik dacht dat Boukhari zijn zaakwaarnemer was? on: ik begrijp niet dat ze hem hebben laten gaan, en zoals hierboven vermeld dat ze dan Bande terughalen. Die heeft nog nooit een pepernoot geraakt terwijl Lang toch heeft laten zien goed mee te kunnen op Ajax niveau.

6 oktober 2020 om 10:50

Boukhari is zijn schoonvader en adviseur volgens mij.

6 oktober 2020 om 11:41

Bande is niet teruggehaald door Aajx omdat ze hem nodig hebben. Bande speelde niet meer bij de club die hem huurde.

6 oktober 2020 om 13:39

@tommy, hoe kom je erbij dat Bandé vrijwillig door Ajax terug is gehaald? Hij is terug omdat de huursom niet meer betaald kan worden.

Wat maakt Noa Lang nou zo goed voor Club Brugge,en zo slecht voor Ajax ? welke kwaliteiten hebben de concurrenten van Noa,die hijzelf niet heeft ? de jongen lijkt mij technisch minstens gelijkwaardig. Is het dan een gebrek aan fysieke kracht ? Of is Ajax al zo ver dat ze van spelers meteen een all-round topnivo verwachten ?

6 oktober 2020 om 10:02

Dat laatste dus niet aangezien Bande teruggehaald van FC Thun, Klaiber van Utrecht en Klaassen van Bremen. Lang is te snel afgeschreven zoals ik hierboven ook al zei, Ajax is voorin zoekende had het nog even aangekeken met Lang en hem daarna verhuurt of verkocht. Lang zal wel weer een speler worden die elders succesvol wordt en Ajax later terug gaat willen kopen.

6 oktober 2020 om 10:14

Voorin zoekende is niet het juiste woord, ten hag zet gewoon niet de juiste poppetjes op de juiste plek dus dat is tadic spits en anthony buitenspeler met promes en rouleren met neres

6 oktober 2020 om 13:40

@Savano, beetje onderzoek doen de volgende keer: Bandé is terug omdat de huursom niet meer betaald kan worden. Niet omdat Ajax hem zo graag terug wilde hebben.

6 oktober 2020 om 10:52

Lang had nog een contract voor een jaar, dus als die jongen heeft geweigerd zijn contract te verlengen en Ajax hem niet transfervrij wil laten gaan is een transfer ergens wel logisch. Het is vooral erg zonde dat hij weinig perspectief zag, maar ik vraag me af of hij ook zou zijn verkocht als zijn contract nog langer door liep.

Club Brugge heeft zeker weten een goede deal gesloten. 6 miljoen is straks een schijntje. Noa Lang is een creatieve speler, die nog vaak als buitenspeler is weggezet. Zijn creativiteit en onbevangenheid gaat Ajax zeker missen. Maar goed Ajax krijgt Bandé ervoor terug (die door blessureleed weinig heeft kunnne laten zien). Ten Hag zal wel tevreden zijn, de lastige en vrijgeestige Lang weg en daarvoor een brave Bandé terug.

6 oktober 2020 om 10:15

Ah ja, de "ik ben gemaakt voor grote wedstrijden" Lang, die er mede voor heeft gezorgd met zijn dramatische spel tegen Valencia dat we zijn uitgeschakeld. Diezelfde Lang die in de Eredivisie op een wedstrijdje na tegen Twente geen potten kon breken en dramatische statistieken kan weerleggen. (1 doelpuntje in 12 wedstrijden) In potentie is het een prima speler, maar we moeten niet doen of Lang 1 van de beste spelers van de Eredivisie was, hij was nu nog gewoon een stuk minder dan Antony, Neres en Tadic. Daarbij had hij ook kunnen blijven om te vechten voor zijn plek, maar dat was ook teveel gevraagd.

6 oktober 2020 om 10:19

Daar begint het naar beneden praten van spelers die vertrokken zijn bij een club weeral hoor.

6 oktober 2020 om 10:27

@NL_Modric En toch was Lang tegen Valencia onze beste aanvaller , kijk maar even na op Sofascore die alle statistieken live bij houden. De grote jongens Tadic, Ziyech (40x balverlies) en van de Beek zakte door het ijs, maar laten we het afschuiven op Lang. Want na zijn wissel ging het wel lopen hahaha. Lang heeft maar 7 wedstrijden gespeeld voor Twente en daarin de meeste kansen van de hele Eredivisie gecreëerd ook gewoon een feit. Hou jij het lekker bij je natte vinger werk en onderbuik gevoelens.

6 oktober 2020 om 10:31

Volgens mij onderbouwt Modric zijn stelling prima, Lang is gewoon niet zo goed. Voor 6 miljoen kan je hem prima verkopen. Sowieso komt hij niet zo snugger over, ik vind hem helemaal niet bij Ajax passen. Iedereen doet nu opeens alsof Lang een geweldige speler was, maar vorige jaren heb ik niemand over hem gehoord.

6 oktober 2020 om 10:35

Spelers kunnen zich ontwikkelen hoor. Lang heeft in de voorbereiding duidelijk getoond dat hij stappen heeft gezet. Dat Ten Hag/ Ajax het dan niet zien in hem, is hun goed recht. Maar nu doen alsof die jongen er helemaal niets van kan vind ik nogal makkelijk. Leek mij een zeer goede wisselspeler om blessures op te vangen. Maar goed, de toekomst zal het uitwijzen.

6 oktober 2020 om 10:53

Ik praat niemand omlaag Lierse. Ben nooit fan geweest van Lang, maar geef ook toe dat er potentie in zit. Net zoals ik mijn (positieve) mening geef over spelers van andere/concurerende clubs.

6 oktober 2020 om 10:55

Baradona, kijk de wedstrijd even terug. Noa had alleen maar balverlies, daar ontstond ook de tegentreffer uit...

6 oktober 2020 om 10:56

Kwam daarnaast ook geen man voorbij die wedstrijd.

6 oktober 2020 om 11:18

Lang 9 x balverlies , Tadic 18 x , Van de Beek 21 x , Ziyech 40 x ....na het vertrek van Lang ging het nog slechter met Ajax , verliezen in 1,5 maand van Groningen, AZ, Utrecht , Heracles en Getafe.

6 oktober 2020 om 12:03

Zo kan ik het ook Baradona. Noa Lang CL 3 wedstrijden, 0 doelpunten, 0 assists, 0 shots on target. Onder de 80 procent pass accuracy. Slecht 1 onderschepping per wedstrijd. 0,7 geslaagde dribbels per wedstrijd. 0 voorzetten per wedstrijd. 0 steekpasses per wedstrijd. Noa Lang bij Twente 600 minuten, 1 schamel doelpuntje.

6 oktober 2020 om 12:04

Noa Lang bij Twente , 8 wedstrijden gespeeld, slechts 2 gewonnen.

Wij van WC eend adviseren WC eend, nieuwe slogan voor de zaakwaarnemer van Lang. Erg zonde dat hij nu juist vertrokken is terwijl hij voor het eerst z'n potentie heeft laten zien in de voorbereiding en bij Twente. De jongen is geen wereldtopper, maar als je kan kiezen tussen Lang als eigen jeugdexponent met potentie en gunstige leeftijd of Labyad dan is de keuze voor de meeste mensen denk ik snel gemaakt. Ik gun Lang het beste en verder een hele fijne carriere in België.

6 oktober 2020 om 10:30

WC eend heeft hier gewoon gelijk een creatieve speler op die leeftijd schiet bij speel minuten in waarde hard omhoog. Stengs die bij AZ al een 8 maanden volledig uit vorm is , word getaxeerd op 20 miljoen.

6 oktober 2020 om 10:33

Alleen komt Stengs een stuk slimmer en verstandiger over, iets wat misschien wel veel meer waard is dan alleen het talent. Overigens slaat die 20 miljoen voor Stengs inderdaad nergens op, maar als Idrissi voor 13 miljoen wordt verkocht, dan mag je in je handjes knijpen met 6 miljoen voor Lang.

6 oktober 2020 om 11:04

Sorry, maar de zaakwaarnemer is natuurlijk zwaar subjectief. Enige wat hij doet is Lang omhoog praten. Feit blijft dat het zonde is, maar Ajax geen basisspeler van wereldklasse verliest. Het zal dus afwachten blijven in hoeverre hij van toegevoegde waarde voor Club kan gaan zijn. Je vergelijking met Stengs is ook raar, die is al veel langer basisspeler bij AZ en tevens international geweest.

6 oktober 2020 om 11:19

Ik geef toch juist aan dat ook Lang zijn waarde omhoog gaat schieten als hij meer gaat spelen ( lees langer basis speelt) daar was mijn vergelijking op gebaseerd.

6 oktober 2020 om 11:25

@baradona, sorry maar dat kon ik niet terug lezen in je reactie die nogal onduidelijk is geschreven. Maakt verder niet uit, je hebt inderdaad gelijk dat de waarde van een jonge speler snel omhoog kan schieten. Maar Stengs heeft wel al wat meer bereikt dan Lang.

6 oktober 2020 om 11:44

Had Lang bij AZ 1,5 jaar basis gestaan en Stengs op de bank gezeten bij Ajax had je dat om kunnen draaien. Komt er dus op neer dat spelers op hun leeftijd moeten spelen . Dus is het vertrek is een prima zet van zowel zaakwaarnemer als Lang.

6 oktober 2020 om 12:35

Het vertrek is sowieso een prima zet ja, bij Ajax zou hij niet veel aan spelen toekomen denk ik. Geen idee hoe dat bij Brugge is, maar lijkt me meer.

Natuurlijk niet zo gek dat zijn zaakwaarnemer dit zegt, maar hij heeft wel gelijk. Lang is voor eredivisie begrippen een prima speler met veel dreiging en en neusje voor de goal. Dat heeft 'ie vorig jaar al bewezen bij Ajax en Twente en die lijn vervolgens doorgezet in de voorbereiding. Natuurlijk had hij vorig jaar een dipje, maar wat verwacht je anders van een jonge speler, en bovendien draaide het hele team toen verschrikkelijk slecht. Onbegrijpelijk dat ze hem nu laten gaan terwijl zo'n Labyad kans na kans blijft krijgen terwijl al lang en breed duidelijk is dat hij tekort komt. De eerste transferperiode in tijden dat ik echt vind dat Ajax flinke steken heeft laten vallen, ondanks het aantrekken van Antony en Kudus.

Zo zwart-wit is het niet hoe de zaakwaarnemer van Lang het beschrijft.ja Lang had een heel goede voorbereiding maar nu Davy Klaassen erbij is gekomen en waarschijnlijk op 10 gaat starten heeft Lang echt geen kans om er tussen te komen.wie wilde Lang uit de basis spelen (want hij wilde een basis plaats als hij zijn contract zou verlengen).dan zou je dus Klaassen, Neres, Antony, of Promes eruit moeten halen (denk dat Tadic alsnog nummer 9 word ).de situatie anno nu is al zo dat Antony, Neres of Promes op de bank komt te zitten, die allen op de vleugels beter zijn dan Lang..nee.. Lang had gewoon geen kans gehad dit jaar bij Ajax 1, en in de jeugd komen ook Jeppe Kjaer, Sontje Hansen en Naci Unuvar aan... 6 miljoen euro vind ik daarentegen wel aan de karige kant, maar hij zal bij Ajax denk ik niet zo snel een vaste basisplaats krijgen, en zou moeten accepteren dat hij een wisselspeler zou zijn.in een intervieuw heeft hij ook al gemeld dat hij een basisplaats wilde bij Ajax.. nouja.. dat is dus niet mogelijk.

Kom nou zeg. Hij heeft mij (en de technische staf van Ajax) de afgelopen 2 jaar nooit kunnen overtuigen. Zelfs een Promes die niet in supervorm verkeert is een betere optie dan Noa. Hij blijft een speler die het van momenten moet hebben en ondanks z'n enorme inzet, nog niet z'n stempel weet te drukken. Die negentig procent is zelfs lachwekkend. Ik ga m zeker niet missen, maar wens hem veel succes in Brugge. Zal het daar vast goed kunnen doen, maar basismateriaal worden bij Ajax is simpelweg andere koek. Geen schande verder, maar laten we hem niet groter maken dan ie is.

6 oktober 2020 om 10:39

Ok als jij, samen met de staff van Ajax, nooit overtuigd geraakt zijn de afgelopen 2 seizoenen dan is het verdedigbaar dat Lang verkocht werd en ze verder gaan met Laybad. En wat vinden jullie van Timber en Brobbey? Zit er toekomst in die jongens of niet? Benieuwd naar wat iemand ervan vind die samen met de staff de evaluaties van de spelers doet. Leuk dat je op VZ je inzichten deelt.

Volgens mij zou zijn contract ook volgend jaar zijn afgelopen. Wie weet wilde hij niet bijtekenen? Of enkel tegen absurde eisen?al met al denk ik dat een nieuwe omgeving los van zijn huidige banden wel goed voor hem kan uitpakken.

6 oktober 2020 om 10:11

Hij had wel een optie tot 2022.

6 oktober 2020 om 10:41

Hij had voor 4 jaar kunnen bijtekenen, maar zag zelf geen perspectief meer bij Ajax. Ik vind hem het beste op links voor of links midden, dus geen 10. Maar met Klaassen terug zal Promes naar loinks gaan, terwijl Neres ook op links uit de voeten kan. Om al weer een jaar in de KKD te spelen had hij geen zin in. Jammer, want ik zag het wel in hem zitten....

Sorry hoor, maar overdrijven mensen zeg.. Hij kan aardig voetballen, maar niks meer. Anders had hij wel elke week gespeeld bij Ajax. Typische Belgische aankoop, een afdanker uit Nederland halen, en maar claimen dat België net zo goed of zelfs beter is dan Nederland..

6 oktober 2020 om 10:41

Een afdanker die een belangrijke rol vertolkt de laatste tijd bij jong oranje?

6 oktober 2020 om 10:58

Afdanker in de zin van geen basisspeler bij Ajax Lierse. Had je toch wel wat hoger in geschat. Niemand zegt ook dat Lang niet kan voetballen.

6 oktober 2020 om 11:04

Ja dat kan ik nog wel geloven, maar dat laatste deel van zijn betoog spreekt voor zichzelf lijkt me, nogal een laatdunkend toontje.

6 oktober 2020 om 13:56

Grappig dat een afdankertje van PSV bij Ajax in de basis staat. Nee geintje natuurlijk, wil niks zegge bedoel ik ermee.

Vond Lang erg goed presteren in jong oranje. Jammer dat hij weggaat. Nog 1 jaartje verhuren aan Twente had me verstandig geleken. Maarja hopelijk nu veel minuten maken bij een mooie club. Wie weet op den duur Oranje materiaal.

6 oktober 2020 om 11:01

Ik had hem ook verhuurd Bloemo, maar denk dat Lang zelf heedt aangestuurd op een definitief vertrek. Die jongen is 21 en wil belangrijk zijn voor een ploeg. Wat ook logisch is. Liever belangrijke basisspeler zijn bij een club die net iets minder is, verhuurd worden en je nog geen zekerheid hebt het jaar erop.

Noa Lang had wel dreiging en echt vechtertje zoals Tannane en Bazoer bij Vitesse maar dat mag blijkbaar niet bij Ajax.
Ik ben zelf voor Ajax maar nu halen we bande terug die alleen maar geblesseerd is geweest en niks heeft bewezen terwijl Lang en goede voorbereiding heeft gehad en nu voor 6 miljoen verkocht word..

Zand erover, ik zou voor nu Promes linksbuiten, Tadic spits, Antony Rechts buiten, Klaassen 10, Kudus en Gravenberch midden.
Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui, Onana.

Ik had liever een goede vervanger voor Blind gezien want hoe je het ook went of keert, die man komt nooit meer op 100%.

6 oktober 2020 om 14:02

Speelt ook mee dat Lang nog maar een 1-jarig contract had. Als je dan zo'n speler vanwege de concurrentie niet veel speelminuten kan geven en de speler wil zijn contract niet verlengen, dan begrijp ik een verkoop (huur met verplichte koop) wel. Anders kost het je in feite in 1 jaar 6 miljoen voor de diensten van een reservespeler.

Heeft in ieder geval meer het niveau van Ajax dan Traoré, die ik er echt helemaal niets van vind bakken. Ik had liever gezien dat Tadic weer in de spits stond en Lang als back-up voor de linksbuitenpositie achter Promes werd gebruikt. Dit is echt zonde, hij had minstens een kans verdiend. En ten Hag houdt weer lekker vast aan zijn lievelingetje Labyad.

6 oktober 2020 om 11:43

Neres kan ook op linksbuiten en zou eerder spelen dan Lang.

Ik hoor dus bij de 10% die het helemaal niet zo jammer vind. Leuke middenmoot voetballer. Niet iemand die een elftal op sleeptouw gaat nemen als het er op aan komt.

Ik vraag me alleen af of hij bij Club wel een basisplaats gaat krijgen. Het lijkt me toch wel dat Diatta op rechts de voorkeur gaat krijgen en dat De Ketelaere het op links ook goed doet en je hem niet kan verplaatsen naar het middenveld al is de Ketelaere een aanvallende middenvelder. Je kan hooguit denken dat je gaat schuiven met spelers omdat de spitspositie nog niet 100% is vergeven maar ik acht de kans groot dat die ook bij Brugge gewoon op de bank terecht komt gezien het materiaal. Heb je dan een betere keuze gemaakt?

6 oktober 2020 om 12:41

Dennis zal zijn grootste concurrent zijn op linksbuiten, want het lijkt me toch dat de Ketelaere zijn toekomst meer op het middenveld ligt. Maar hij zal wel genoeg spelen hoor. Dennis heeft regelmatig zwakke periodes en er moet natuurlijk genoeg gerouleerd worden.

6 oktober 2020 om 13:24

Op welke plek dan op het middenveld, dat lijkt toch goed te staan met Rits, Vormer en Vanaken?je zou misschien ook nog kunnen denken aan een systeem zoals Ajax ooit had met Siem de Jong in de spits. Dat de Ketelaere als valse 10 speelt en daar dan steeds Vanaken bij komt.

6 oktober 2020 om 14:30

Als back-up van Vanaken of Vormer op korte termijn en op lange misschien als vervanger van Vormer zou wel kunnen. Maar naar de toekomst toe zie ik hem niet op de flanken eindigen eerlijk gezegd.

Ik ken deze speler totaal niet. 6 miljoen voor een speler van die leeftijd, lijkt mij nu ookniet echt overdreven.. bij Brugge doen ze de laatste jaren wel goede zaken. En ze kunnen het zich veroorloven Vanaken te houden, ondanks een bod van +15 miljoen. Hoe je het ook draait of keer, op die leeftijd moet je hem dan eigenlijk verkopen. Maar hij is onvervangbaar voor Brugge. Vanaken is top in België, maar ik denk toch dat hij te kort komt om bij een ploeg als West Ham hetzelfde te doen.
In België nemen ze jaar na jaar een voorsprong die de andere clubs niet zo snel meer gaan inhalen. Ik ben totaal geen Brugge supporter, maar ik juich het wel toe dat ze op die manier handelen.

Lang levert te veel op om hem in Jong Ajax te laten ballen. Voor Ajax 1 is hij ongeschikt. Prima gehandeld wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren