Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Christian Eriksen mag na halfjaar al uitkijken naar nieuwe werkgever’

Laatste update:

Internazionale haalde Christian Eriksen in januari voor twintig miljoen euro naar Italië, maar veel plezier heeft de middenvelder nog niet beleefd aan zijn overgang. De ex-speler van Ajax en Tottenham Hotspur is er vooralsnog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Antonio Conte en kwam in de afgelopen twee wedstrijden in totaal zelfs maar acht minuten in actie.

Sport Mediaset weet woensdagmiddag te melden dat Inter niet afwijzend tegenover een snel vertrek van Eriksen staat. Als er een club aankomende zomer bereid is om zestig miljoen te betalen voor de spelmaker, mag hij zelfs na een halfjaar al vertrekken. Eerder gingen er al geruchten dat Conte eigenlijk helemaal niet op de komst van Eriksen zat te wachten en liever Arturo Vidal in Milaan had willen verwelkomen.

Eriksen was maandagavond na de 3-1 overwinning op Torino ook onderwerp van gesprek tijdens een persconferentie van Conte. De oefenmeester liet zijn pupil tijdens dat duel zes minuten voor tijd invallen: “Hij moet aan een bepaald niveau voldoen, maar we moeten er ook voor waken dat we het elftal in balans houden. Hij verbetert zich en hij heeft door dat hij bij een ambitieuze club zit waar veel van hem gevraagd wordt.”

“De verwachtingen in Italië zijn hoog. Hoe groter je naam, des te hoger de verwachtingen van de mensen zijn. Ik heb in Engeland gewerkt en de situatie daar is aangenamer, vrediger. Hij is toegewijd en hij doet het goed, maar ik moet beslissingen nemen die het best zijn voor Inter”, liet Conte een paar dagen geleden optekenen. Eriksen ligt nog tot medio 2024 vast bij i Nerazzurri.

Denk jij dat Christian Eriksen de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar naar Barcelona. Gaat waarschijnlijk ook niet zo duur zijn, aangezien ze echt van hem afwillen. Zo'n type heeft Barca nodig. Speelt de bal naar de juiste kleur, balvast (vertrouwbaar op het middenveld dus) en heel creatief. Acteert bovendien eerder links op het veld, waardoor hij Messi aanvult, ipv in de weg loopt. Laat hem gewoon geen corners nemen haha, daar is die wel echt slecht in.

15 juli 2020 om 16:24

Ik denk bij dit bestuur nog eerder dat Barcelona Godin of Young ruilt voor Vidal dan dat ze een slimme zet maken en Eriksen oppikken.

15 juli 2020 om 16:27

Deze jongen kan heel goed voetballen, maar speelt te vaak echt dramatisch. Het valt niet veel mensen op, omdat hij nog weleens een assist levert of prachtig scoort. Teveel een mooiweer voetballer. Als Barca zo’n type zoekt voor op het middenveld dan kunnen ze evengoed Coutinho daar eens laten spelen.

15 juli 2020 om 16:33

Coutinho wil ik heel graag, maar die moet echt verkocht worden om het budget bij te spekken en af te geraken van zijn dikke salaris (25 miljoen). Eriksen zal goedkoper zijn en bij Inter willen ze van hem af als we de woorden van Conte moeten geloven. Ik blijf het zonde vinden dat Coutinho nooit echt een kans heeft gekregen op het middenveld en misbruikt werd op de flank.

15 juli 2020 om 16:43

25 miljoen? Volgens mij verdiend Coutinho "maar" 13/14 miljoen bij Barcelona. Weet niet hoe je aan €25m komt overigens.

15 juli 2020 om 17:06

En heeft niet de conditie om constant te presteren.

15 juli 2020 om 17:51

Dat komt dan goed uit, in Barcelona is het vaak mooi weer.

15 juli 2020 om 18:14

Sinds vorig seizoen is Eriksen het helemaal kwijt, ik weet niet wat er is gebeurd. Vroeger had ie echt de potentie om de beste 10 ter wereld te worden, zonde.

15 juli 2020 om 18:53

@keizer, het bruto salaris van Coutinho 25mil, zoveel is Barca jaarlijks kwijt aan hem.

15 juli 2020 om 16:34

Doe ff gezond, laat die maar lekker in Italië blijven, lijkt wel of je de laatste 2 jaar van hem gemist hebt. Is nu meer van het niveau Fiorentina, Valencia etc.

15 juli 2020 om 16:36

@wanderling zelfs dan zal Eriksen meer waarde hebben voor Barca dan spelen op je middenveld met 3 controleurs wat Barca nu doet. die aanvallers krijgen nooit een bruikbare pass vanuit het middenveld bij Barca en spelen daarom allemaal moeizaam

15 juli 2020 om 17:17

@wandering - Haha wat een onzin. Eriksen komt misschien niet helemaal uit de verf bij Inter, maar ik geloof echt dat hij nog waarde kan toevoegen bij Barcelona. Hij is beter dan Coutinho, kan veel meters maken, beschikt over fantastische kwaliteiten, heeft diepgang en is amper geblesseerd. Ik vind hem echt niet veel onderdoen van De Bruyne (beste spelmaker atm) en behoort naar mijn mening nog steeds bij de top 5 spelmakers ter wereld. Hij kan echt Messi ontlasten van het creeren van kansen, maar het huidig middenveld is zo statisch als wat, kan geen doelpunten maken als assists geven en loopt de hele tijd verstoppertje te spelen. Pjanic (ben geen fan van de transfer, want die hadden ze gewoon eerder moeten halen), Eriksen en Busquets/de Jong (later), dan heb je echt een fantastisch middenveld als je 4-3-3 gaat spelen.

16 juli 2020 om 00:18

Wow...beter dan Coutinho en niet veel minder dan De Bruyne? Op basis van wat hoort hij bij de beste 5, zijn tijd bij Ajax?

15 juli 2020 om 23:48

Misschien een gekke move van Ajax om deze jongen te kopen/huren?

Ik krijg zo de indruk dat hij als handelswaar is gehaald. 20 mln voor Eriksen was natuurlijk een koopje ook al liep hij uit zijn contract.

15 juli 2020 om 16:22

Dus omdat een bepaalde krant of nieuws pagina iets meld is het meteen waar ? Tegenwoordig is 99% loos gerucht

15 juli 2020 om 16:27

Het zijn letterlijk de woorden van Conte: 'hij is toegewijd en hij doet het goed, maar ik moet beslissingen nemen die het best zijn voor Inter.' Lees het artikel, voor je reageert.

15 juli 2020 om 16:28

Dat is idd voorbarig van mijn kant. Maar het komt om mij over dat ze in Italië wel raad weten met transfervrije spelers binnen halen, of koopjes zoals in dit geval Eriksen en een half jr of een jr later dik verkopen.

15 juli 2020 om 16:39

Dus omdat er staat ik moet beslissingen nemen betekent het meteen dat hij verkocht wordt ? Ik heb zoveel gelezen . Mensen moeten is niet zo snel geloven wat ze lezen . Hoeveel spelers zeggen niet ik blijf de club trouw en voetballen en maand later ergens anders ?

15 juli 2020 om 17:07

Lees zelf het artikel of neem een lesje begrijpend lezen, voordat je anderen gaat corrigeren. De parafrase van Conte waar je op doelt heeft betrekking op afgelopen wedstrijd en waarom Eriksen niet altijd start. Sport Mediaset die meld dat Eriksen na een half jaar al weer mag vertrekken is ten eerste een boulevardblad vergelijkbaar met The Sun en ten tweede hebben die beweringen geenszins betrekking op Conte’s uitlatingen.

15 juli 2020 om 17:44

Eens, gewoon Di Marzio volgen en Fabrizio Romano, dan hoor je vanzelf wel wanneer iets concreet wordt. Tot nu toe hebben zij niks gemeld mbt Eriksen

15 juli 2020 om 20:11

je hebt gewoon gelijk. En daarbij past het spel van Inter niet bij hem. Hij verbleekt daar.

Leuk altijd die loze geruchten . Natuurlijk presteert eriksen nog niet zoals we verwachten . Maar is toch logisch . Heel nieuwe omgeving en andere formatie . Bij inter snappen ze zelf ook dat het wennen is . Marotta gaf laatst zelf nog aan dat we de tijd moeten geven aan Eriksen . Als je over elke speler een nieuwsbericht gaat maken blijf je bezig.

15 juli 2020 om 16:51

Ik snap niet dat hij naar Italie is gegaan, had gewoon zijn contract moeten uitlopen en dan tekenen. Is nu wel slim geweest door in Januari te tekenen omdat je dan meer geld kreeg dan nu in de huidige omstandigheden en wereld (normaal gezien).krijg je straks weer zo'n speler dat compleet fout gebruikt en behandeld wordt. Had gewoon naar Spanje moeten gaan of een andere ploeg binnen Engeland.

15 juli 2020 om 17:01

Waarom dan ? Inter speelde voor de winterstop goed voetbal en zijn een ambitieus team. Een speler als eriksen miste ze juist. Inter was de enige club die een geld bedrag wilde betalen . De rest van e clubs wilde alleen toeslaan als hij transfervrij was . Vandaar dat ik ook niet denk dat Inter Eriksen zo snel zal verkopen.

15 juli 2020 om 18:26

Omdat de mentaliteit wel wat anders is bij Inter. Hebben nu eindelijk wel hun project op de rails (sowieso vergeleken met x jaar terug toen het flopte) en je ziet dat je echt moet werken voor je plaats. Bij Barcelona denk ik dat het allemaal wat gematigder ging zijn, gewoon lekker verzekerd van je plaats, balletje rondspelen, Messi in positie brengen, dat je meer gedragen wordt door de spelers rond je en vice versa.

15 juli 2020 om 17:11

We zijn tegenwoordig erg snel met spelers af te schrijven, zeker in Nederland. De Ligt kon er geen zak meer van na 3 maanden in Italië en had de verkeerde keuze gemaakt, Senesi kon er geen klap en was een miskoop, Neres was veel te veel voor betaald en kon er geen bal van. Eriksen zit er net 5 (!) maanden, moet geïmplementeerd worden in een team wat voor geen meter draait en heeft moeten acclimatiseren in een land waar de corona crisis enorm was. Geef die man wat tijd en een goede voorbereiding. Dat gaat Inter hem ook gewoon geven.

als ik Barca was zou ik het proberen met Eriksen. creatieve middenvelders als Ziyech en De Bruyne gaan niet weg bij hun huidige clubs dus zo ongeveer de enige opties van creatieve middenvelders die je over houdt zijn Eriksen, James Rodriguez en Coutinho en die laatste is volgens mij niet zo geliefd bij Barca omdat hij teleurstelde vorig seizoen. haal je geen creatieve middenvelder ga je weer net zo een moeizaam seizoen spelen als de afgelopen 2 seizoenen dus Barca zal toch iemand moeten halen met creativiteit voor het middenveld

15 juli 2020 om 16:42

Met alle respect, maar hoe kan je Ziyech en De Bruyne in één zin noemen. Ziyech is en blijft een B-klasse speler en dat zal bij Chelsea ook niet veranderen.

15 juli 2020 om 16:45

@lovethegame10 ik zeg niet dat ze even goed zijn maar er zijn nu eenmaal niet veel middenvelders met een structurele eindpass in de benen die met regelmaat aanvallers de diepte insturen en vrij zetten voor de goal. ik kom iig niet veel verder als De Bruyne, Ziyech, Eriksen, Coutinho, Bruno Fernandes, James Rodriguez, Kroos, Coutinho en heel misschien Ozil dan nog. dat is iig het type speler waar Barca behoefte aan heeft en Coutinho lijkt zijn kans te hebben verspeeld daar. B-klasse gaat me wel erg ver trouwens. de steekpass die Ziyech in de benen heeft hebben maar heel weinig spelers in Europa. het zou me daarom ook niks verbazen als hij straks furore gaat maken in de Premier League

15 juli 2020 om 16:47

Met alle respect, maar hoe kan je nu al weten dat Ziyech een B-klasse speler is en blijft? Heeft in de CL al een hoog niveau laten zien en krijgt bij Chelsea kwalitatief goeie spelers om zich heen die hij van ballen kan voorzien. Hij heeft niet eens een minuut gespeeld, maar jij kan al voorspellen dat Ziyech niet beter wordt. Hou op man.

15 juli 2020 om 19:58

Als Ziyech zo goed is als jij suggereert dan hadden grote teams hem wel eerder gehaald lijkt mij. Er is een reden dat hij pas op zijn 27e naar het buitenland gaat. Veel ontwikkelingen zal hij niet meer meemaken op deze leeftijd. Meer dan dit gaat het niet worden en ik ben bang dat zijn huidige niveau gewoon niet goed genoeg is voor de top. De eredivisie aan flarden schieten en paar leuke wedstrijden spelen in de CL in een goed draaiend team maakt je nog geen wereldster.Verder vermoed ik dat ze hem halen als opvolger van Willian, maar dan gaat Chelsea er wel hard op achteruit wat betreft die positie, of denk jij dat Ziyech die rol beter zal vervullen? Ik laat mij graag verrassen, maar iedereen doet al alsof het vaststaat dat hij het gaat maken daar. Het zal me niks verbazen als hij daar volgend seizoen door het ijs zakt, want ik zie hem geen basisplaats veroveren in een voorhoede met straks: Werner, Pulisic, Hudson-Odoi, Mount, Abraham en - als ik de geruchten moet geloven - Havertz. Zijn directe concurrenten zullen dan Mount, Pulisic en Havertz zijn voor op de rechterkant of op 10 en ik zie hem die 3 er niet uitspelen. Vooral niet als Chelsea gaat spelen met een twee spitsen systeem.

15 juli 2020 om 19:59

Vardy brak ook vrij laat door maar doet het toch niet verkeerd in de PL

15 juli 2020 om 20:13

Nee je hebt gelijk Ziyech is een stukje beter, en de Bruyne is een huilebalk die vaker geblesseerd is dan hij speelt. Kom op zeg, je bent zeker Belg? Slaat helemaal nergens op dit commentaar

15 juli 2020 om 21:42

Oh ja. Want omdat topclubs niet eerder voor Ziyech gingen, betekent het dat hij niet goed genoeg is. Hou op man. Ziyech heeft heel zijn carrière zich geleidelijk ontwikkeld en ook dit seizoen zag je dat hij nog beter en bepalender werd dan vorig seizoen. Ziyech kon trouwens gewoon naar het buitenland, maar wees onder andere AS Roma af nadat ze hem een blauwtje lieten lopen. Had dus al eerder naar het buitenland gekund, maar Ziyech is een gevoelsmens die alles op een rijtje zet voordat hij een beslissing maakt. En met 27 kan je je nog gewoon prima ontwikkelen. Virgil van Dijk was al 26,5 jaar toen hij naar Liverpool ging en hij is momenteel de beste verdediger ter wereld. Leeftijd zegt dus helemaal niets over hoeveel rek er nog in een speler zit.

15 juli 2020 om 22:28

Manmanman, Wacht maar. Ziyech komt niet voor niet als hele grote man binnen bij Chelsea

15 juli 2020 om 19:42

Bedankt voor je uitleg. Ben het wel met je eens dat Ziyech tot die categorie middenvelders behoort, maar zo goed als de andere namen die je opnoemt zal hij nooit worden jammer genoeg, maar ik laat me graag verrassen. Wat betreft Barca hoop ik stiekem dat ze Coutinho een 2e kans geven. Zo niet dan vind ik Fekir of Luis Alberto wel leuke spelers voor op die positie.

15 juli 2020 om 20:03

Fekir vind ik ook een geweldige speler inderdaad. die speelt imo op een te laag niveau bij Betis en kan zeker een stap hogerop

15 juli 2020 om 22:03

Je noemt als steeds dezelfde namen als creatieve middenvelders, maar wat vind je eigenlijk van Kai Havertz? Daar hoor ik je nooit over..

15 juli 2020 om 22:50

Hij kijkt alleen naar oude klassieke nummers 10. Een 8 of 6 kan volgens hem geen directe steekpasses geven ofzo. Maar je kan zoveel middenvelders noemen met die kwaliteit. Foden en Bernardo Silva bijvoorbeeld. Spelen vaak als verkapte rechtsbuiten, juist omdat ze ook naar binnen snijden en zulke passes in huis hebben. Of wat te denken van Bruno Fernandes? Mason Mount is ook zo een type.

15 juli 2020 om 23:06

@zermatt_person Havertz kan je idd ook wel in die categorie plaatsen. die heeft ook met regelmaat een briljante pass in huis

15 juli 2020 om 23:06

@garrincha10 ik noem het meestal een 10 maar het mag ook een 8 of een 6 zijn idd. het gaat uiteindelijk om die spijtende dieptepass waarmee je bv over 30 tot 40 meter een verdediging uit elkaar speelt en en een aanvaller vrij voor de goal kan zetten. wat je positie op het middenveld is maakt dan verder niet zoveel uit. ik noemde Bruno Fernandes trouwens wel in dat rijtje met creatieve spelverdelers

Zou een goeie speler zijn voor Barca, maar dat wist ik al jaren. Jammer dat het er nooit van gekomen is. Toch gek dat Conte hem zo weinig gebruikt. Iemand als hij hebben ze niet op het middenveld en het feit dat een 35-jarige de voorkeur krijgt op zijn favoriete plek moet wel aankomen.

Kom maar naar Milan, zou echt uitstekend passen bij Milan! Creativiteit kunnen we wel gebruiken

15 juli 2020 om 18:01

Bij Juve is ook nog plaats! Haha...wij missen ook creativiteit, maar dat is al een aantal jaar zo.

Ja zeg, 60 miljoen... zo ken ik er nog wel 1. Als je in een half jaar het drievoudige kunt vangen dan zijn een hoop clubs bereid een hoop spelers te verkopen, zeker als die spelers een beetje tegenvallen.

15 juli 2020 om 16:35

Zo doe je zaken

Lekker dan. Je wordt gehaald voor 20, speelt nauwelijk en dan mag je weg voor 60.... Zou er echt een club zo gek zijn? Ja mss een met de PL miljoenen.

15 juli 2020 om 16:39

uiteindelijk bepalen de kwaliteiten van een speler natuurlijk de waarde. dan hadden clubs die Eriksen wilden hebben maar doortastender moeten zijn als Inter en hem zelf moeten halen. op dit moment mag Inter ervoor vragen wat ze ervoor willen want hij staat bij hun onder contract dus dat is hun goedrecht. omdat ze hem toevallig voor een prikkie hebben kunnen oppikken wil dat niet zeggen dat ze hem nu ook maar voor een prikkie moeten verkopen natuurlijk

15 juli 2020 om 16:39

Verschil is natuurlijk wel dat Eriksen nog maar 1 jaar op z'n contract had staan toen Inter hem van Spurs overnam. Dat is nu niet meer het geval. 50-60 miljoen is zo'n gek bedrag nog niet in deze tijd.

15 juli 2020 om 17:00

Ligt eraan wat je met deze tijd bedoeld. Ja tegenwoordig gaat het om idiote bedragen. Maar deze tijd zie ik als de post covid tijd waarbij alle clubs gevraagd hebben salaris in te leveren. Even 60 miljoen aftikken voor een 28 jarige die een seizoen niet gespeeld heeft zie ik nu even niet snel gebeuren. Maar we gaan het meemaken.

15 juli 2020 om 17:07

Paris Saint Germain zie ik het nog wel doen. die hadden niet al te lang terug ook interesse in Eriksen

15 juli 2020 om 16:45

Staat ook nergens dat ze hem voor een prikkie moeten verkopen.de vraag is alleen wie wil nu een 28 jarige eriksen in deze tijd overnemen voor 60 miljoen waar hij een seizoen bijna niet gespeeld heeft.

15 juli 2020 om 16:50

@spll als je een creatieve middenvelder met een eindpass in de benen zoekt blijft er niet heel veel over behalve Eriksen en Barca heeft zwaar behoefte aan dat type middenvelder. Bruno Fernandes, Kroos, Ziyech en De Bruyne gaan niet vertrekken bij hun clubs, Coutinho zien ze als geflopt en Ozil speelt nog slechter als Eriksen

15 juli 2020 om 16:58

Dat kan best maar ook Barca kan niet meer met de miljoenen gooien. Ze hebben er daar zoveel nodig en 1 nieuwe hebben ze door te ruilen.... Er zullen vast meerdere clubs zijn die hem kunnen gebruiken, maar geen die daar ook 60 miljoen voor over heeft denk ik.

15 juli 2020 om 17:05

klopt maar ik benieuwd hoe Barca dan het probleem op het middenveld gaat oplossen. elke aanvaller die Barca nu haalt gaat floppen want die gaat geen pass krijgen van dit middenveld en goed voetbal hoef je al helemaal niet te verwachten nu er niemand in staat die de oplossing naar voren ziet. misschien dan toch Coutinho nog maar een keer de kans geven

15 juli 2020 om 22:32

@japie_krekel Liverpool zou nog een additionele transferbonus (clausule bij 125wedstrijden voor Barca als ik
Het goed heb) van ongeveer 20miljoen. Staat mij bij. Vandaar dat ze hem ook niet meer laten spelen.

Ik zou zeggen Vidal ruilen voor Eriksen. Eriksen brengt de creativiteit op het middenveld die nu gewoon ontbreekt bij Barcelona. Er lopen nu genoeg middenvelders rond voor de controlerende posities met Busquest, Frenkie, Puig, Pjanic, Vidal. Dat Eriksen goed van pas zou komen.

15 juli 2020 om 16:43

Puig is geen controleur, maar een creatieve aanvallende middenvelder met een eindpass in zijn benen. Pjanic had dat vroeger overigens trouwens ook, is bij Juve meer als controleur gaan fungeren. Vidal is niet echt een controleur maar een box to box. Eriksen mag wegblijven, we hebben volgend jaar Pedri erbij. Enorm talent met een groot potentieel. Eriksen van nu is geen toegevoegde waarde voor Barca.

15 juli 2020 om 16:52

@garrincha10 ik vind Puig een geweldige dribbelaar met een goede drang naar voren maar hoeveel aanvallers heeft hij al vrij gezet voor de goal met een lange pass of steekpass die een verdediging open splijt? of hij die pass in de benen heeft is echt nog maar de vraag. mocht hij dat niet hebben gaat Barca weer een dramatisch seizoen spelen want een Frenkie, Busquets, Rakitic en Vidal gaan die passes niet geven. neemt niet weg dat ik Puig een uitstekend talent vind die geweldig kan voetballen maar of hij die eindpass ook in huis heeft durf ik niet te zeggen

15 juli 2020 om 18:55

Hey Japie,Ben je nu ineens alweer aan het babbelen dat Puig die steekpass niet in huis heeft? Doe maar je bril dan voortaan op. Die passt heeft hij, een volger van hem (niet alleen nu maar ook in de jeugd), die weet dat jij kennelijk niet. Dan is het wijs vooroordelen voor jezelf te houden. Daarnaast loopt geen enkele aanvaller diep; kan je 1000x die steekpass geven als niemand erop loopt weet je bij voorbaat al dat het kansloos is en dus geef je die bal niet meer.Simpel toch? Zowel Puig als Pedri hebben die pass in huis dus maak je maar geen zorgen. Rakitic en Vidal moeten verkocht worden en daar ga ik ook vanuit. Busquets en Pjanic erbij voor de ervaring is genoeg.Laatst tegen Villarreal gaf hij er nog eentje buitenkantje rechts a laXavi over de defensie heen.

15 juli 2020 om 20:01

ik zeg niet dat het niet zo is maar ik ben benieuwd. we gaan aankomend seizoen zie hoeveel assists hij gaat geven. dat het een goede voetballer is is duidelijk

15 juli 2020 om 21:33

Dus als hij 10x een sublieme steekpass geeft, die door een defensie snijdt, bij bijvoorbeeld Fati komt en die hem opzij tikt en Messi hem erin schiet? Dan ga jij zeggen dat Puig geen steekpass in huis heeft. Omdat jij altijd de stats erbij haalt en dus Fati zal prijzen vanwege zijn velen assists. Man, ik kan met zulke mensen voetbal technisch echt geen kwalitatieve discussies voeren man. Sorry.

15 juli 2020 om 23:09

ja dan niet natuurlijk want dan brengt hij aanvallers in stelling. maar als hij net als de huidige middenvelders van Barca allemaal passjes over 5 meter breed of terug of alleen balletjes over 5 meter bij de aanvallers in de voet speelt dan wel

15 juli 2020 om 23:56

Die balletjes over 5m gaven Busquets, Xavi, Iniesta en Messi ook continue aan elkaar (weliswaar in een hogerTempo). Dat is namelijk het befaamde tiki taka waar men het over heeft. De buitenspelers en backs maakte continue loopacties in de diepte en breedte, waardoor die 4 iedereen scheel konden tikken. Doordat die buitenspelers en backs continue in beweging waren, kregen ze die steekballen van vooral Messi, Xavi en Iniesta op een presenteerblaadje. Maar bij dit Barcelona zijn de aanvallers statisch of lopen ze juist ruimtes dicht omdat ze zich allemaal willen bemoeien met het positiespel. Villa, Pedro, Henry en Eto’o wilde dat allemaal niet. Die wilde alleen voor de goal komen en scoren. En het liefst de bal zo dicht mogelijk op het vijandelijk gebied pas in bezit krijgen. En die wisten precies welke loopacties er wanneer ingezetMoesten worden. Van de huidige backs en buitenspelers snapt alleen Jordi Alba dit concept. Sergi Roberto ook, maar die is gewoon 1000x minder dan Dani Alves. Semedo heeft die snelheid en diepgang wel, maar niet het overzicht en passing. Suarez is lui. Griezmann wil ook altijd centraal inzakken en “meevoetballen”. We kunnen liever volgend seizoen echt met Fati en Dembele op de vleugels spelen, dat zal het spel goed doen. Messi alsTrequartista en dan Pedri, Puig als aanvallende middenvelders en Frenkie als regisseur op 6.

Een jaartje verhuren aan Ajax en dan bekijken of Ajax hem zelf terug kan kopen. Een betere vervanger voor Ziyech kun je niet krijgen. Zijn creativiteit is nog steeds van Europees topniveau. Daar mag je als Ajax zijnde best de portemonnee voor trekken. Over een jaartje 25 miljoen voor bieden.

15 juli 2020 om 16:53

Dat zou echt ultiem zijn! Wat een droom om Eriksen terug bij Ajax te hebben. Gaat helaas niet gebeuren deze transferwindow.

15 juli 2020 om 16:56

dan neemt zijn transferwaarde al helemaal af. ze weten in het buitenland ook wel dat een Eriksen al heel snel de beste speler is in een competitie die bekend staat als de Mickey Mouse league, dus als hij het hier goed doet is dat geen enkele garantie dat hij het in een topcompetitie ook goed gaat doen. als je hem dan verhuurd en je wil nog een leuk bedrag daarna aan hem overhouden, dan zal dat aan een club moeten zijn uit 1 van de 4 topcompetities

15 juli 2020 om 17:13

Ik wist niet dat spelers tegenwoordig bij Ajax ook €9,5 miljoen netto konden verdienen? Die gaat natuurlijk nog never nooit terug naar Nederland.

15 juli 2020 om 18:05

Dat niet maar Ziyech verdiende al best een aardig salaris vorig seizoen. 5 miljoen geloof ik. Eriksen zal begrijpen dat hij met minder salaris genoegen zou moeten nemen als hij in de eredivisie zou gaan voetballen.

15 juli 2020 om 18:19

Volgens mij verdiende Ziyech inderdaad 5 miljoen bruto bij Ajax. Een enorm salaris voor Nederlandse begrippen, maar je houdt dan ‘maar’ 2,5 miljoen netto over. Dat betekend een verschil van 7 miljoen netto. Allemaal hypothetisch want ik verwacht dat Eriksen voorlopig nergens heen gaat.

Gaat nu echt niemand 60miljoen voor eriksen betalen.. nog niet eens 20 miljoen denk ik.. als je bijna niet speelt en ook geen vertrouwen krijgt kom je niet aan de bak daar..

Er is toch geen club die dat gaat betalen voor Eriksen. Was bij Tottenham al niet zeker van speeltijd de laatste wedstrijden en komt bij inter niet uit de verf. Denk dat inter blij mag zijn als ze 20 miljoen terugkrijgen. Zou wel iets voor Sevilla zijn.

Hij was bij Spurs het laatste jaar ook vrij wisselvallig. Dat kwam natuurlijk ook door al de transfergeruchten, maar toch was het gewoon niet meer de oude Eriksen. Bij Inter heeft hij in de wedstrijden die hij heeft gespeeld ook nog niet echt weten te overtuigen. Het lijkt af en toe gewoon of hij zich niet kan motiveren.

Eriksen heeft niet de conditie om voortdurend te werken en hoog druk te zetten. Het is ook een mooie weer voetballer, geen constante voetballer, beetje type Bergkamp.

Het zou een perfecte deal zijn om Arturo Vidal te ruilen voor Eriksen. Barca mist al een tijd een speler die op de positie van Iniesta op soortgelijke wijze uit te voeren kan. Naar mijn beleving kan Eriksen dat. Conte is een grote fan van Arturo en kent hem als geen ander van hun periode bij Juventus. Beide clubs en spelers happy.

15 juli 2020 om 17:15

Gaat natuurlijk niet gebeuren. Vidal is amper 10 miljoen waard met zijn leeftijd en contractduur. Eriksen een stuk meer. Ze zijn bij Inter niet helemaal op hun achterhoofd gevallen.😉

15 juli 2020 om 20:17

Arturo Vidal wordt qua transferwaarde hoger ingeschat, ergens rond de 20-25 mio. Ik ben het met je eens dat Eriksen een hogere transferwaarde heeft maar volgens mij had Inter hem transfervrij binnengehaald en strijkt ie wel een hoge salaris jaarlijks op. Zeg het maar als Inter ontevreden is over Eriksen.

Dat Inter 60 miljoen voor Eriksen verlangd moet toch een typefoutje zijn? Jammer dat Eriksen naar Inter vertrok. Is in zijn houding toch wat flegmatiek. Een temperamentvolle en flamboyante speler uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika met dezelfde kwaliteiten zal zeer waarschijnlijk wel slagen.

Nou ik zou zeggen Bayern de ideale vervanger Thiago Alcantara dient zich hier aan. Kan mooi de aanvallers in stelling brengen.

Achteraf toch best knap dat Inter deze speler voor 20 miljoen heeft kunnen overnemen. Indien hij weer een beetje de draad weet op te pakken in Italië, is het echt wel mogelijk om nog een bedrag van in ieder geval 50 miljoen voor deze speler te vangen. Erg creatief en ook nagenoeg tweebenig.

Moet gewoon terug naar de Premier league. Vind persoonlijk een Arsenal wel goed passen bij zijn spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren