Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea schakelt door en meldt zich met 79 miljoen in Madrid'

Laatste update:

Het was voor Chelsea-manager Antonio Conte een frustrerend weekeinde. De Italiaan zag de transfer van Romelu Lukaku naar Manchester United rondkomen, terwijl hij de Belg erg graag aan zijn selectie had toegevoegd. The Blues zetten nu alles op alles om Álvaro Morata los te weken bij Real Madrid.

Binnen afzienbare tijd zal Chelsea zich met een bedrag van 79 miljoen euro gaan melden in de Spaanse hoofdstad, zo weet AS te melden. Volgens de Spaanse krant hebben Chelsea en Real Madrid goede relatie, wat kan helpen tot een akkoord te komen over de spits. Overigens hebben the Blues ook Andrea Belotti van Torino nog op het oog als mogelijke versterking.

Chelsea hield zich tot nu toe vrij stil op de transfermarkt, tot frustratie van Conte. Antonio Rüdiger werd zondagavond gepresenteerd bij the Blues, die ook al lange tijd een oogje hebben op Tiemoué Bakayoko en Alex Sandro. Tot nu toe slaagde de club er nog niet in om hen binnen te halen.

Real Madrid moet Morata naar verluidt verkopen om de komst van Kylian Mbappé mogelijk te maken. De Spaanse spits leek lange tijd naar Manchester United te vertrekken, maar the Red Devils versterkten zich onlangs met Lukaku. De 24-jarige Morata kwam afgelopen seizoen tot 43 wedstrijden voor de Koninklijke, waarin hij 20 keer wist te scoren.

Zie jij Álvaro Morata naar Chelsea vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United haalt Morata niet, laten we de soap opnieuw afspelen maar nu met Chelsea in de hoofdrol. Hoe loopt dit af? .... Kijk morgen weer!

Riep toen tijdens de United soap all dat ik Morata geen geschikte PL spits vind. Lukaka is dan ook een veel betere optie. Snap ook wel waarom Conte furieus is over de misgelopen deal maar Morata als alternatief?! Ga dan voor dat geld voor een gevestigde naam, een topspits a la Lewandovski, Aubameyang of zelfs liever Benzema

10 juli 2017 om 10:46

Snap de auba hype niet. Kan iemand mij uitleggen waarom topclubs 70 miljoen moeten neerleggen voor een speler die vrij oud is al. Zien al die td's het verkeerd?

10 juli 2017 om 10:53

Heb je hem zien spelen in de CL? Bovendien is hij topscoorder van de Bundesliga en heeft 7 goals in de CL in 708 minuten. Vertel me waarom je hem een hype vindt.

On: Hoop dat Morata gaat om zich te ontwikkelen.

10 juli 2017 om 10:53

Aubameyang is 2 weken geleden 28 geworden. Zo oud is dat niet. Higuain ging op 28-jarige leeftijd voor 90 miljoen naar Juve.
Suarez ging voor 81 miljoen naar Barca, ondanks dat hij 4 maanden geschorst zou zijn en tegen de tijd dat hij weer kon spelen ook bijna 28 was.

Nu zeg ik niet dat hij Auba net zo goed is, maar zijn cijfers liegen niet. Afgelopen seizoen 40 goals gescoord in 45 wedstrijden.
En waarom zo'n hoge transfersom? Ja, het is triest maar het is tegenwoordig zo..

10 juli 2017 om 10:56

Hij heeft Idd hele goede statistieken maar hij kan slechts 1
Manier van spelen hanteren. De omschakeling. De absolute top speelt niet op de
Omschakeling maar domineert. Daarom heb ik twijfels bij hem

10 juli 2017 om 11:03

Ik snap je opmerking en of hij de absolute top aankan is inderdaad een terechte vraag, maar hij heeft nou eenmaal bij teams gespeeld die of niet kunnen domineren (st. Etienne en uiteraard Gabon), of een tactiek hanteren waarin de omschakeling belangrijk is (dortmund).
Dus of hij het niet kan? Geen idee, maar ik snap je twijfels omdat hij het nog nooit met een dergelijke tactiek heeft kunnen laten zien en niet voor een appel en een ei komt..

10 juli 2017 om 11:14

Transfersom heeft ook te maken met hoe lang een contract nog loopt. Die van Auba nog 3 jaar. Alexis bv is nog 1 jaar. Is rond de 50m

10 juli 2017 om 10:49

ik denk dat morata het best goed kan doen. Intelligente en meevoetballende spits en Chelsea heeft veel jongens eromheen die iets kunnen.
PL én Chelsea is wel echt moeilijk te zeggen, ik bedoel Shevchenko die niks deed terwijl hij gruwelijk was of Torres bij LFC wel en Chelsea niks.
Daarom begrijp ik niet dat Chelsea sowieso Lukaku ooit verkocht heeft. Hij was de perfecte opvolger van Drogba geweest, eerst afwisselend met Costa en daarna alleen. They had him...and let him go.

10 juli 2017 om 12:32

Tja, ook met De Bruyne, Chelsea dacht dat ze een betere spelers te kunnen halen in de toekomst. Maar vergaten dat dit potentiële toppers waren.

10 juli 2017 om 10:50

Morata is een prima spits en beter dan iedereen doet vermoeden. Maar ik zou als ik Chelsea was ook voor Aubameyang gegaan. Ik begrijp niet dat er clubs zijn die een grote spits zoeken. Niet voor hem gaan. Hij kost ook 70-80 miljoen. En is gewoon een top spits. Morata is dat nog niet.

10 juli 2017 om 11:17

Belotti lijkt me een goede voor Chelsea. Hij heeft weliswaar een afkoopclausule van 100 miljoen, maar ik denk dat hij ook wel haalbaar is voor 50/60 miljoen euro. Belotti is denk ik beter en goedkoper dan Morata. Daarnaast moet Chelsea ook Alex Sandro kopen en eventueel Bakayoko, want met Matic en Alonso red je het niet in CL. Na deze aankopen zijn ze wel klaar op transfermarkt.

10 juli 2017 om 11:33

Ik denk het niet, Milan heeft het voor hem geprobeerd met boden tot 70 miljoen euro en er was veel interesse, maar elke club knapte af toen de voorzitter van Torino bevestigde dat hij onder geen beding nu al weg mocht, enkel de afkoopclausule van 100 miljoen euro zou hem weg kunnen halen. De voorzitter van Torino kan heel star zijn in het onderhandelen. Ik denk dat hij pas volgende zomer zou willen onderhandelen over een prijs. Alex Sandro moet minimaal 70 miljoen kosten als hij al weggaat. Misschien zijn er betere opties voor zulke bedragen, aan de andere kant is het wel noodzakelijk dat Chelsea op die posities spelers haalt die echt het niveau omhoog krikken.

10 juli 2017 om 11:39

De media loopt deze transferperiode inderdaad veel dingen te verzinnen. Ik denk ook niet dat Chelsea bereid is 79 miljoen te betalen voor Morata, daar kan je gewoon Aubemayang voor halen. Ook heeft Perez aangegeven dat Morata nergens naar toe gaat dus voor nu is dit gewoon Fake News.

Toppertje hoor. Garantie voor goals

Ik snap dat Morata wordt gelinkt aan al die topclubs, maar ik zie het niet gebeuren. Hij mist net wat om een absolute topper a la Diego Costa, Zlatan, Lewandowski te worden. Niet voor niets is hij nooit de onbetwiste nummer 1 geworden bij Real en Juventus. Ook dat bedrag gaat hij niet opleveren, dat kan ik me niet voorstellen.

79 miljoen is natuurlijk veel te hoog voor Morata, maar in tegenstelling tot veel mensen denk ik wel dat hij gaat slagen in Engeland. Deze man heeft zulke goede looplijnen en is daarnaast redelijk snel.
Hij zal waarschijnlijk niet dezelfde cijfers halen als bijvoorbeeld Aguero, maar kan voor Chelsea heel belangrijk zijn.
Met het voetbal dat Conte wil spelen, lijkt Morata me sowieso beter passen dan Lukaku. Als Hazard na zijn blessure meer gaat trainen op afronden, kunnen die 2 een geweldig duo worden.

10 juli 2017 om 11:02

Het is maar hoe je het bekijkt. Ik vind eigenlijk 79 miljoen teveel. Maar Lukaku was duurder en die vind ik het al helemaal niet waard. Morata vind ik eigenlijk een betere spits dan Lukaku. En in mijn ogen heeft Morata op een hoger niveau bewezen dat hij het aankan (juventus) dan Lukaku. Dus dit kan uiteindelijk best wel een geluk bij een ongeluk worden voor Chelsea.

10 juli 2017 om 11:07

Klopt wat je zegt. Persoonlijk vind ik Morata beter bij dit Chelsea passen dan Lukaku, maar je weet niet wat Conte gaat doen.
Als hij volgend seizoen bijvoorbeeld vertrekt en er komt een trainer die een andere tactiek gaat hanteren, kan het weer heel anders zijn en Lukaku bijvoorbeeld juist een gewenste speler zijn.
Lukaku heeft zich echter al in de BPL laten zien en Morata niet, dus ik snap United ook wel om voor Lukaku te gaan.
Het afmaken was vorig seizoen een dingetje bij ze en Lukaku kan dat nou juist goed.

Lijkt me sowieso weer een mooi seizoen te worden in Engeland, maar denk dat City dit seizoen de dienst uit gaat maken. Met als 'verrassing' om het kampioenschap; Liverpool.

10 juli 2017 om 11:12

Volgens mij is Morata ook vrij goed qua afmaken (had ook een vrij hoog gemiddelde van goals per minuut dat hij speelde).

Lukaku kreeg zo'n beetje elke bal bij Everton. Werd vooral de diepte in gestuurd en voetbalde vooral met het gezicht naar de verdediging toe. Er werd niet veel combinatievoetbal van Lukaku gevraagd.

Morata heeft met de rug naar de goal ook goals gemaakt. Kan veel beter meevoetballen en is qua balbehandeling veel beter. Bij de selectie die Chelsea heeft past deze jongen gewoon beter. Terwijl ik denk dat Lukaku problemen gaat krijgen bij Man U omdat hij meer op de helft van de tegenstander moet voetballen en meer moet combineren.

10 juli 2017 om 13:09

Het afmaken is bij Morata een van de dingen die hij nog moet verbeteren om een topspits te worden, soms vergaat dat hem makkelijk, maar andere keren valt het qua afmaken ook wel tegen. Hij is erg beweeglijk en krijgt ook redelijk veel assists ieder jaar. Wel een puntje is dat hij bijna 25 is en Italië niet verder kwam dan 7 en 8 goals. Dit was pas zijn eerste seizoen dat hij dubbele cijfers heeft behaald in goals. Aan de andere kant deed hij het in de CL wel erg goed en zijn zijn verbeterpunten dingen die je ontwikkelt met leeftijd.

10 juli 2017 om 11:36

Nou ik denk wel degelijk dat Morata dezelfde cijfers als Aguero kan gaan halen. De man is een bizar goede afmaker en heeft maar weinig kansen maken om een goal te maken. Kan schieten, kan koppen en heeft de techniek om een man uit te spelen.

Morata is de veel betere optie voor Chelsea dan Lukaku, zeker omdat Chelsea toch veel minder op de counter speelt en veel meer druk naar voren heeft. Morata is een beter aanspeelpunt, zowel met de rug als het gezicht naar de goal. Morata kan goed in de combinatie spelen met jongens als Hazard en Pedro.

Als Chelsea zijnde zou ik een stuk blijer zijn met Morata dan met Lukaku. Die man kan absoluut niet goed meevoetballen. Dacht laatste een statistiek te zien dat van de 10 aannames van Lukaku er 9 slecht zijn...gemiddeld.

10 juli 2017 om 15:36

En ik las weer dat hij minder unsuccessful touches heeft dan zlatan kane en costa. 2,1 per wedstrijd. De anderen resp 2,8, 2,9 en 3,1. En morata 2,0 trouwens. Als jouw statistiek ook klopt, betekent dat dat hij maar eens per 5 wedstrijden een goede aanname heeft .. En dat terwijl hij elke 1,5 wedstrijd scoort. Dat wil dus zeggen dat hij ongeveer 2 uit 3 goals scoort zonder de bal aan te nemen .. Ik vermoed dus dat die 9 uit 10 statistiek niet helemaal klopt

11 juli 2017 om 10:26

Als je met je hoofd scoort of een intikker hebt neem je de bal dan aan?

Ik juich dit zeker wel toe, alhoewel de prijs wel erg hoog ligt. Morata is itt Lukaku geweldig in de combinatie, waardoor je veel meer hebt aan het systeem van Chelsea, waarbij we met 5 aanvallers spelen bij balbezit.
Daar komt bij dat ik afgelopen seizoen zag dat het #doelpunten/speelminuten ratio van Morata waanzinnig hoog lag. Deze man kan zeker scoren, maar kreeg simpelweg niet genoeg kansen in Madrid. Tel daarbij op dat Conte groot fan van hem is en ik ben overtuigd!

Combi deal met James voor totaal van 130 miljoen zou naar mijn mening perfect zijn, maar lijkt erop dat Madrid hier geen genoegen aan zal nemen.

10 juli 2017 om 10:53

Dat zou betekenen dat James slechts 50 miljoen zou kosten. Terwijl real ook mikt op 80 voor James. Bovendien Chelsea speelt met 4 middenvelders op lijn. Dus niet echt een cam plek

10 juli 2017 om 11:02

Chelsea speelt helemaal niet in lijn met 4 middenvelders. In balbezit spelen ze een soort van met 6 middenvelder, waarvan 2 wing backs; een blok van 2 (kante en Matic/fabregas) en daarvoor Hazard met Pedro/willian. Op die plek kan James prima spelen.

10 juli 2017 om 11:04

Zo kan je het ook interpreteren. Dan zal ik het anders verwoorden. Het centrum speelt op een lijn en niet een ruit. En op de vleugel wil James niet spelen en is hij in mijn mening ook niet snel genoeg voor

10 juli 2017 om 13:41

@gloryunited,
Dan snap je het systeem nog altijd niet goed genoeg. De 'vleugelaanvallers' bij Chelsea (als ook Real Madrid overigens) trekken steeds meer naar binnen, waardoor ze hangende vleugelspitsen worden. De breedte komt namelijk van de wing backs (moses en Alonso), waardoor Hazard en Pedro in de box komen.

Ik denk zeker wel dat James te porren valt voor een rol als deze. Hier kan hij namelijk in balbezit naar binnen (10) trekken, heeft hij veel lopende spelers om zich heen en hoeft hij niet bijster veel mee te verdedigen door de aanwezigheid van de CMs en wingback. Tel daarbij op dat de concurrentie op zijn plek redelijk te doen is, waardoor hij zeer waarschijnlijk basisspeler is, dus ik denk dat hij Chelsea wel zal zijn zitten.

Over de transfersom, wellicht is Real te porren voor een dubbeldeal en wordt daarmee de kosten voor beiden beperkt. 65 miljoen is voor beide spelers een prima bedrag lijkt mij.

10 juli 2017 om 13:51

@lampardcfc

Je hebt gelijk wat betreft het systeem, met de vleugelaanvallers die naar binnen trekken. Maar je moet niet vergeten dat Chelsea dodelijk is / kan zijn op de counter en dat onze wingers ook moeten kunnen fungeren als echte buitenspelers. Neem de wedstrijd tegen Man city als voorbeeld met twee goals waar in onze buitenspelers echt buitenspelers zijn.

Daar is James , in mijn optiek, helemaal niet geschikt voor. Voor het na binnen trekken een mooie steekpaas of wat dreiging met een goed schot prima. Maar om op de plek van Pedro/willian of Hazard te spelen, Rather not.

10 juli 2017 om 14:45

Ben ik wel met je eens hoor, maar het systeem zal ook niet iedere wedstrijd hetzelfde uitgevoerd worden toch?

Als we idd meer gaan counteren zoals in dat soort lastige uitwedstrijden, dan heb je veel meer aan Willian, die een waanzinnige wissel blijft. In de wedstrijden die wij willen domineren (thuis en tegen kleinere clubs) zou James dus ideaal zijn

10 juli 2017 om 15:08

Dan kun je nog altijd Pedro of Willian inbrengen als het minder gaat we hebben vaak genoeg met Fabregas-Costa-Hazard voorin gespeeld en dat ging ook gewoon goed.

10 juli 2017 om 16:56

Morata is verre van geweldig in combinatie. Ik volg 'm al sinds zijn tijd bij Castilla en dat is nooit zijn kracht geweest. Ballen stuiteren van zijn voet, geen bijzondere techniek. Tegen Real Madrid was hij wel voetballend erg sterk, maar dit seizoen heb ik hem niet weten te betrappen op goed combinatievoetbal.

Misschien verwar je hem met Benzema, die is inderdaad geweldig in de combinatie.

Ik ben voorstander van zijn vertrek. Zeker voor zo'n mooie prijs van circa 80m. Ik blijf het een arrogante jongen vinden die veel te vaak opstootjes zoekt in het veld. Het is een goede speler, maar de nummer 1 spits van Madrid zal hij nooit worden. Liever Mayoral veel vertrouwen geven.

Morata is opzich een prima spits. 79 miljoen is alleen erg veel geld. Morata kan wel scoren, Costa vertrekt waarschijnlijk dus dan heb je een nieuwe spits nodig. Er is niet zo veel keuze. Toch zie ik liever Lukaku komen dan Morata. Ik snap ook niet waarom Chelsea niet eens probeert om Icardi binnen te halen. Maar goed mocht Morata komen ben ik niet heel erg blij, maar ook niet ontevreden.

10 juli 2017 om 11:33

Ik zou Icardi nooit in mijn team willen hebben. Sterke spits, maar bovenal een enorme diva. Zulke spelers wil je liever niet in je team hebben, althans ik zou dat never willen.

Wat een dikke middelvinger zal dat ook zijn voor Batsuhay. Goeiedag zeg, ook nog niet zo lang geleden gekocht voor tientallen miljoenen.

10 juli 2017 om 13:15

Jaa is jammer maar zou goed zijn als se beiden gaan rouleren bats en morata

10 juli 2017 om 13:16

Jaa is jammer maar zou goed zijn als se beiden gaan rouleren bats en morata

Geruchten, Geruchten... Ze kunnen beter Auba halen bij Chelsea dan heb je voorin 3 wereldspelers met een enorme snelheid. Morata past niet bij Chelsea in mijn ogen. Waarom blijft Morata niet gewoon bij Real? Waarom verkopen ze Benzema juist niet? Morata is voor de toekomst + voor nu toch al een prima spits voor Madrid?

Waarom toch niet amubayang

10 juli 2017 om 11:04

Dat vind ik nou zo'n spits die het absoluut niet gaat redden in Engeland. Is een speler die veel ruimte nodig heeft om gebruik te kunnen maken van zijn snelheid. En in Engeland ga je simpelweg die ruimte niet krijgen.

10 juli 2017 om 11:15

dan wat kreeg Bale ?

10 juli 2017 om 11:27

Oh stond Bale in de spits?

10 juli 2017 om 11:36

Volgens mij speelde Bale zijn laatste seizoen vaak als valse spits. Ik denk juist dat Aubameyang het wel goed zou doen in de PL, aangezien daar het tempo hoog ligt en er vaak juist meer ruimte ontstaat.

10 juli 2017 om 11:44

Auba is juist bizar technisch en geweldig in de kleine ruimte. Het is juist een straatvoetballer type met een doos aan trucjes en zaalvoetbal controle

10 juli 2017 om 12:02

Ik denk dat het allemaal wel wat meevalt. De ruimtes die in Engeland gegeven worden liggen vooral op de zijkant. Verdedigers dekken veel korter in Engeland. Maar goed blijkbaar zijn de Engelse clubs het hier ook mee eens. Ze tikken liever het geld voor Lukaku af dan voor Auba.

10 juli 2017 om 13:10

Kan natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat Lukaku homegrown is en 4 jaar jonger is.

10 juli 2017 om 15:11

Lukaku kwam op zijn 19e pas naar Chelsea hij voldoet dus niet aan de eisen om homegrown te zijn.

10 juli 2017 om 15:25

@willian Hij heeft 3 hele seizoenen in engeland gespeeld/getraind voor hij 22 werd. Dan ben je ook homegrown.

10 juli 2017 om 16:13

Aah ik dacht dat je voor je 21e minimaal 3 jaar lang in Engeland moest hebben gespeeld. Mijn fout!

10 juli 2017 om 16:17

Het seizoen waarin je 21 wordt telt ook mee. Ondanks dat hij in mei jarig is, komt hij aan 3 jaar. Omdat hij pas een paar maanden 18 was toen hij bij chelsea kwam.

Stel dat Morata gaat dan is er geen back up voor Benzema , dan zal Real toch zeker voor Mbappe moeten gaan en Benzema als back up voor hem gaan gebruiken . Ik persoonlijk zie dat nou niet echt gebeuren, Real zou dan nu al zo goed als rond moeten zijn met Monaco en in ruil daarvoor James terug laten gaan of zoiets hebben bedacht met een andere speler. Real heeft nu een overvloed aan middenvelders , net genoeg verdedigers en goeie alternatieve spelers om Ronaldo en Bale rust te geven in onbelangrijke wedstrijden . Maar behalve Morata is er geen echte spits en een Madrid waardige spits koop je niet onder de 80 € miljoen. En er zijn er maar een handvol die misschien mogelijk in het systeem passen en daarvan misschien 1 a 2 die ook werkelijk haalbaar zijn.Ik denk niet dat Morata weggaat want ik denk niet dat Mpabbe komt , Monaco heeft gezien wat er nodig is voor succes in de championsleague en daar hebben ze Mbappe voor nodig. En dat levert hun meer geld op dan eenmalig 100+ miljoen en een extra speler die ze toch niet echt kunnen gebruiken

Het grappige is wel dat veel mensen Real Madrid wegzetten als achterlijke koopclub, maar aan de andere kant verkopen ze ook voor leuke bedragen denk ik zo. Ozil 50 mil, Di Maria 75 mil, Morata nu waarschijnlijk 79 mil. Dat zijn ook aardige verkoopcijfers hoor.

Ik vind Benzema juist wat minder worden, en Morata kan dat gat denk ik prima vullen. Ik zou gewoon blijven in Madrid.

Morata, zo niet,Belotti. Mooi, met de dag wordt de kans beetje bij beetje groter dat Auba naar Milan komt

Een betere optie voor Chelsea. Moratta is de veel betere voetballer vergeleken met Lukaku, dat veel meer een counterspits is en de diepte ingestuurd moet worden. Morata kan ook in de kleine ruimte van toegevoegde waarde zijn en kan met zijn rug naar de goal spelen. Dat zijn dingen die Lukaku toch minder beheerst.

Hahahah 79 miljoen voor een speler als deze?? Wat een grap. Bankzitter bij juve. Bankzitter bij real. Wat een beleid daar bij chelsea. Om te huilen

Grappig, dan hebben ze dadelijk een betere spits dan Lukaku. Verder is het lomp van Real, want Morata moet gewoon spelen ipv Benzema, die te weinig echt goed speelt, terwijl Morata het heel goed deed met de minuten die hij kreeg. Maar goed, hun probleem.

10 juli 2017 om 12:23

Dat is het punt met Real, hun hele bank zijn nog internationals. Die kun je nooit allemaal op die bank behouden. Denk dat Benzema beter bij Real past maar dat wij meer aan Morata zouden hebben. Maar ik ben benieuwd.

Vergeleken met die +-110 pond voor Lukaku kan je wel zeggen dat je met Morata voor 80 miljoen euro een koopje hebt. Maar het blijft wel ontzettend veel geld voor een spits.

Toen Higiuain bij Real Madrid vertrok was er ook geen twijfel over mogelijk dat hij goed genoeg was voor de absolute top. Maar bij Morata heb ik toch wel m'n twijfels.

10 juli 2017 om 14:43

Nee volgens BBC was het 85mio pond + 17mio aan variabelen. Plus nog een flinke som voor Raiola.

Geen idee wat ik moet geloven hoor, maar alle media spreken elkaar tegen met verschillende sommen

10 juli 2017 om 15:15

Inderdaad en de transfer van Rooney zal er ook wel deels mee te maken hebben, tenslotte neemt United de helft van zijn salaris op zich + de transfersom was nihil. Uiteindelijk simpelweg een bizar bedrag, maar goed met Pogba was het niet anders.

Totaal geen marktcomfort bedrag wat Chelsea hier voor hem over heeft. Hij heeft afgelopen seizoen nauwelijks in de basis gestaan en was 80% van de wedstrijden bankzitter. Hij heeft geen spectaculaire kwaliteiten maar past in de categorie goede spitsen maar niet exceptioneel als bijvoorbeeld Lewandoski, Cavani, Suarez, Kane, Griezmann etc.
Denk dat Real Madrid de enige winnaar is mocht hij voor zo'n bedrag vertrekken. Als ik Chelsea was had ik het eerder geprobeerd voor Aubameyang of Belloti en voor een lager bedrag zelfs Moussa Dembele.

Chelsea heeft zich behoorlijk in de nesten gewerkt. Ten eerste begrijp ik niet dat ze af willen van Costa, hij heeft namelijk een groot aandeel gehad in het kampioenschap van afgelopen seizoen. Met de verwachting dat ze toch wel een spits van wereldformaat aantrekken, heeft Chelsea de das omgedaan. Het blijkt nu toch niet zo simpel te gaan nu target nr 1 naar de concurrent is vertrokken. Chelsea (lees Conte) heeft het erg amateuristisch aangepakt door Costa de aanleiding te geven om zijn vertrekwens publiekelijk te maken. Ik verwacht dan ook dat Madrid gaat profiteren van deze zaak en uiteindelijk de absolute hoofdprijs zal ontvangen. Tegelijkertijd zal Costa waarschijnlijk net als Balotelli en Benteke voor een schijntje vertrekken, al dan niet verhuurd worden.

Real zou genoegen noemen met 80 miljoen waar united er bijna 100 moest betalen !
Zeg dan gewoon dat je een lafaard bent die het klein kind wil uithangen omwillen van DDG ...dan ben je tenminste een vent met ballen !

10 juli 2017 om 14:45

Natuurlijk? Chelsea en Madrid hebben goede banden terwijl de relatie met United de afgelopen jaren behoorlijk koud is. Logisch toch dat ze met een aangename onderhandelingspartner zich wat makkelijker opstellen?

10 juli 2017 om 15:21

Goede banden omwille van ? United had zich beter harder opgesteld toen real ronaldo wou want wat er nu gaande is vind ik echt te zielig voor woorden. Di maria vergeten ?
Welke spelers heeft real gehaald of omgekeerd bij chelsea ?

10 juli 2017 om 15:46

Geen, maar dat betekend niet dat je geen goede banden kunt hebben of wel soms? Zo heeft Madrid ook een goede band met PSG omdat de voorzitters het goed met elkaar kunnen vinden, wanneer hebben die 2 clubs voor het laatst zaken gedaan? Als inside bronnen zeggen dat Madrid goede banden onderhoudt met Chelsea wie ben jij dan om dat in twijfel te trekken.

Zelfs al zijn er geen zaken gedaan tussen beide clubs, dan is er tenminste ook geen gezeik geweest de afgelopen 3 zomers. Dat op zich is al een voordeel. United stelde zich tot 3x toe onmogelijk op in de onderhandelingen om De Gea, wat uiteraard hun goed recht is. Maar zeik dan toch niet zo als je het in omgedraaide onderhandelingen niet allemaal op een zilveren schoteltje krijgt. Dat is pas kinderachtig.

Madrid staat het vrij om zelf een vraagprijs te bepalen voor hun spelers, de redenen daartoe heb jij niet over te janken hoor

Los van dit alles: beetje belachelijk als je iemand anders klein of kinderachtig wil noemen en ondertussen je eigen comments een duimpje geeft en denkt dat het niet opvalt?

10 juli 2017 om 15:56

Een andere reden waarom Madrid zich nu makkelijker op zou kunnen stellen is omdat Chelsea meteen met een bod komt dat in de buurt van hun vraagprijs ligt. Waar United Madrid 3-4 weken aan het lijntje heeft gehouden zonder echt vooruitgang te boeken.

Misschien had men ook genoegen genomen met een bod van 80mio van United. Echter zijn ze volgens de media nooit verder gekomen dan 70mio, dus waar zeik je nou toch over?

10 juli 2017 om 15:17

Ook een kwestie van vraag en aanbod. Als 1 potentiele koper wegvalt en Real Madrid hem sowieso kwijt moet om Mbappe te halen.. dan keldert ook direct de prijs. Verder is het natuurlijk ook nog wachten of het bod geaccepteerd wordt.

10 juli 2017 om 15:24

Je zet een prijs op iemand en die is voor iedereen gelijk maar zoals het nu gaat kom je als real heel klein over.....jaloers dat wij nu de grootste club zijn ?

10 juli 2017 om 15:46

Van mij mag Real Madrid klein en nederig overkomen hoor, ik ben tenslotte voor Chelsea En ik weet zeker dat wij nog nooit de grootste club zijn geweest. Nou ja, dit seizoen natuurlijk wel in Engeland

10 juli 2017 om 15:49

Ze bepalen een prijs, hoe hoog, voor welke club, waarom. Heb je allemaal geen zicht op en al helemaal niet over te klagen. Als kopende club kun je die prijs betalen of niet. Tot zover je keuzes. Als fan van die club kun je erover huilen of niet, ik zou voor het laatste kiezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren