Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ondanks flitsend begin moeizaam naar zege bij laagvlieger

Laatste update:

Chelsea is weer een stapje dichter bij de landstitel. De ploeg van José Mourinho leek in de openingsfase van het duel met Hull City af te stevenen op een monsterzege, maar moest uiteindelijk diep gaan om de drie punten mee te nemen naar Londen. Invaller Loïc Rémy moest er zelfs aan te pas komen om in het slotkwartier de zege veilig te stellen. Everton herstelde zich ondertussen, zij het moeizaam, van het Europese debacle van afgelopen donderdag.

/

Hull City - Chelsea 2-3
Het leek snel gespeeld tussen Hull en Chelsea. De koploper trok fel van leer tegen de laaggeklasseerde gastheren en stond binnen twee minuten op voorsprong. Eden Hazard werd niet aangepakt bij zijn rush richting de goal en de Belg haalde vanaf de rand van de zestien verwoestend uit: 0-1. Weer zeven minuten later dacht Diego Costa de wedstrijd in het slot te gooien. De Spanjaard dribbelde vanaf de linkerkant de zestien binnen en werd geen strobreed in de weg gelegd. Met een geplaatst schot in de verre hoek rondde hij af. Hull City leek daarmee rijp voor de slacht, maar manager Steve Bruce zag zijn spelers opveren en vechten voor iedere centimeter. Dat werd beloond.

Ahmed Elmohamady deed in de 26e minuut iets terug door bij de tweede paal binnen te schuiven en vervolgens ging Thibaut Courtois gigantisch in de fout. De normaliter zo zekere doelman van Chelsea rekende erop dat Branislav Ivanovic zijn pass zou oppikken, maar de Serviër stond met zijn rug naar de situatie. Abel Hernández reageerde vliegensvlug en kon de bal in het lege doel schuiven. Vervolgens leek de wedstrijd lange tijd af te stevenen op een remise. Courtois maakte in de tussentijd zijn fout wel meer dan goed door drie keer op rij geweldig te redden, en dik tien minuten later loodste Rémy de bezoekers alsnog in veilige haven. De spits, nog geen minuut in het veld, schoot de beslissende 2-3 binnen.

/

Queens Park Rangers - Everton 1-2
Everton had wat recht te zetten na de kansloze nederlaag tegen Dynamo Kiev en begon goed. Na achttien minuten schoot Seamus Coleman prachtig raak in de lange hoek en die 0-1 bleef staan tot de 65e minuut. Edoardo Vargas, op dat moment vijf minuten binnen de lijnen, trof van dichtbij doel na een scrimmage voor de neus van Tim Howard. De 1-1 hield echter niet lang stand, want nog geen kwartier later werkte Aaron Lennon een afgeslagen bal van dichtbij binnen. Verdiend was die treffer niet te noemen: QPR had op dat moment het betere van het spel en raakte nog de paal, maar slaagde er niet meer in om nog een verdiend punt uit het vuur te slepen. De Londenaren blijven daardoor in de degradatiezone staan, Everton lijkt zo goed als veilig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oef wat een pot. Zorgwekkend hoe makkelijk we het weg kunnen geven. Ik ben meer voor het duo Terry-Zouma, dan Terry - Cahill
Behoorlijke blunder van Courtois maar heeft verder echt geweldig gekeept, dankzij hem heeft chelsea toch nog kunnen winnen.1ste helft een passievol Hull gezien , 2e helft volledig voor Chelsea.

22 maart 2015 om 19:03

Chelsea heeft het moeilijker tegen degradatiekandidaten dan tegen de top 6 lijkt het soms.

22 maart 2015 om 19:09

Hoe komt dat? Is dat zo omdat ze tegen top 6 op de counter spelen en tegen de rest het spel moet maken? Of counteren ze niet alleen tegen top 6? Ik volg de premier league niet meer sinds fox sports

22 maart 2015 om 19:16

Chelsea speelt niet eens echt countervoetbal. Ze spelen park the bus zoals tegen Psg. of combinatievoetbal.

22 maart 2015 om 19:51

Apart dat je de competitie niet volgt maar wel voor Arsenal bent.

23 maart 2015 om 00:58

Je kan toch fan zijn van Arsenal en niet alles van Chelsea kijken? Want ik kijk ook echt niet alles, en samenvattingen bij Motd zeggen ook lang niet alles.

De rol waar Remy voor gehaald is. Wel erg matig om tegen een laagvlieger nipt te wimnen, maar die tellen ook. Door dit soort wedstrijden word je kampioen.

Weer bijna een hartverzakking gehad. We komen puur op individuele klasse voor maar laten het vervolgens volledig na om te voetballen. We mochten nog blij zijn dat we met 2-2 de rust ingingen.

Wel positief dat we begin tweede helft meteen met veel agressie begonnen en het spelbeeld totaal veranderde. Ondanks dit creerde we nogsteeds weinig echte kansen.

Mooi voor Remy dat hij de winnende maakt. Die jongen verdiend gewoon meer speeltijd. Courtois keept al weken geweldig en vandaag was hij ook weer top. Die fout vergeef ik hem dus wel.

Vind overigens dat we wel eens met Azpilicueta en Luis mogen omdat Ivanovic vandaag wederom niet zo best was.

Nog ff volhouden en met pijn en moeite genoeg punten bij elkaar sprokkelen en dan is de titel voor Chelsea

22 maart 2015 om 19:31

Inderdaad. Ivanovic is al weken niet goed. Wordt te makkelijk gedribbeld. Luis deed het niet slecht. Dus idd wat jij zegt. Azpi op rechts en Luis op links

22 maart 2015 om 20:01

dat kan niet want dan verliest het team één van zijn beste koppers in de stilstaande fasen zowel voor als tegen !

22 maart 2015 om 20:09

@rodeduivelfan & Domburg

Vandaag krijgen we de 1-2 tegen doordat Ivanovic slap verdedigend en toen het nog 0-1 was kreeg Hernandez een gigantische kans doordat Ivanovic buitenspel ophief.

Ivanovic is een van mijn favoriete Chelsea spelers van de afgelopen jaren. Een geweldige strijder met een geweldige mentaliteit maar de laatste tijd verdedigend hij gewoon absoluut niet goed.

Dat hij goed met standaardsituaties is betekend niet dat hij niet eens een wedstrijdje op de bank mag zitten. Zeker als je bekijkt dat Azpilicueta en Filipe Luis ook gewoon geweldige backs zijn.

Roteren houdt je niet alleen fit maar het houdt je ook scherp. Daarom mag Ivanovic van mij wel een keertje banken.

22 maart 2015 om 20:10

@rodeduivelfan & Domburg

Vandaag krijgen we de 1-2 tegen doordat Ivanovic slap verdedigend en toen het nog 0-1 was kreeg Hernandez een gigantische kans doordat Ivanovic buitenspel ophief.

Ivanovic is een van mijn favoriete Chelsea spelers van de afgelopen jaren. Een geweldige strijder met een geweldige mentaliteit maar de laatste tijd verdedigend hij gewoon absoluut niet goed.

Dat hij goed met standaardsituaties is betekend niet dat hij niet eens een wedstrijdje op de bank mag zitten. Zeker als je bekijkt dat Azpilicueta en Filipe Luis ook gewoon geweldige backs zijn.

Roteren houdt je niet alleen fit maar het houdt je ook scherp. Daarom mag Ivanovic van mij wel een keertje banken.

22 maart 2015 om 19:41

dit is niet het moment om het te gaan proberen maar kunnen we niet is ivanovic centraal proberen ?was vroeger een heel goede centrale verdediger.

Gekke wedstrijd. Maar gelukkig voor Cfc zijn de dri e punten binnen. Maar een paar spelers verdienen echt een bitch slap, zoals Willian en Ivanovic.
Zelfs de pas op Courtois (blunder actie) van Ivanovic was echt slap.

Oei dit was denk ik niet echt verdiend, Maar in deze tijd van het jaar maakt het niet uit met wat voor voetbal je punten binnenhaalt de punten moeten gewoon binnengehaald geworden. 1ste helft was een strijdende Hull City maar de motor raakte op en in de 2e helft domineerde Chelsea, 1 blunder van Courtouis maar die compenseerde hij volledig met die 3 reddingen achterelkaar! Motm = Courtois / Hazard. 6 punten en nog 1 wedstrijd tekort de titel komt steeds meer in zicht !

Tja, het is natuurlijk logisch dat je veel wind vangt als je op kop rijdt. Chelsea rijdt nu al vele weken op kop. Dat gaat ze natuurlijk niet in de koude kleren zitten.

dit was echt beneden alle peil bij chelsea tegen een modale tegenstander ! niet goed !
als men zich herinnert hoe chelsea de competitie begon, flitsend , hoge druk de tegenstander bij de keel grijpen , veel doelpunten , altijd gevaarlijk .... wel dat is allemaal al een hele tijd helemaal anders , chelsea heeft nog altijd wel het meeste balbezit maar doet daar in verhouding weinig mee , en komt zo in de problemen want ook de tegenstander krijgt wel eens een kans . de driehoek fabregas willian oscar (vandaag ramires) kan zich niet meer doorzetten het is alleen hazard die nog kan infiltreren.
tegen alle gewoonten in van mourinho komen er veel grote ruimtes in het team en matic krijgt dit allemaal niet meer belopen ....
er is één voordeel voor chelsea , slechter kan haast niet , en ze blijven een groot verschil hebben met City maar ze zullen echt wel moeten opletten want als ze zo blijven spelen kunnen ze echt wel snel hun voorsprong zien smelten !

Alleen de samenvatting gezien, de climax van Milaan San-Remo had prioriteit vandaag. Toch maar net de drie punten. Ze tellen gelukkig evenveel.

Courtois heeft vandaag weer getoond dat hij de beste is . Na een blunder opstaan en dan nog zo een wedstrijd spelen .
Daarvoor moet je een topper zijn .
Keepers onder ons weten dat je na een blunder niet meer zo zelfzeker staat te keepen in deze macht.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren