Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea geeft Slovenen pak slaag, Huntelaar scoort in schiettent

Laatste update:
/

Chelsea heeft dinsdagavond zonder moeite afgerekend met NK Maribor in de derde speelronde van de Champions League-groepsfase. Het team van José Mourinho zette de Sloveense bezoekers heel eenvoudig aan de kant (6-0). Schalke 04 pakte ook een zege in Groep G en had dat mede te danken aan Klaas-Jan Huntelaar. De spits zorgde ervoor dat zijn team na rust een voorsprong verkreeg. Daarna werd het ongemeen spannend in de Veltins Arena, maar trokken de Duitsers tóch met 4-3 aan het langste eind.

Chelsea - NK Maribor 6-0
In de wedstrijden tegen Schalke 04 (1-1) en Sporting Portugal (0-1) bleef Chelsea ongeslagen, maar ging het toch moeizaam. Dinsdagavond was er echter niets aan de hand voor the Blues, thuis tegen Maribor. Zomeraanwinst Loïc Rémy brak de score na een klein kwartier open. De Fransman stuurde twee man het bos in en haalde vervolgens met links hard uit richting de verre hoek. Daarbij blesseerde de spits zich echter wel aan zijn lies en dus verliet hij snel na zijn doelpunt alweer het veld. Mourinho liet Didier Drogba invallen en de Ivoriaan stelde niet teleur: na tien minuten joeg hij een strafschop in de linkerhoek en maakte hij zijn 43ste doelpunt in de Champions League.

/

Aanvoerder John Terry maakte de sterke eerste helft compleet door al vallend de 3-0 binnen te schuiven, na voorbereidend werk van Oscar en de eindpass van Cesc Fàbregas. Maribor, de regerend kampioen van Slovenië, had niets in te brengen op Stamford Bridge en diende als speelbal. Na rust was het niet veel beter. Eerst mocht Eden Hazard probleemloos nummer vier maken voor Chelsea, door via het been van Midja Viler binnen te werken. De bezoekers mochten daarna een strafschop nemen: de beste kans om nog met een beetje eergevoel naar huis te gaan ging echter ook verloren, want Agim Ibraimi miste. Willian pegelde vervolgens nog hard op de lat en kreeg zo geen loon naar werken. Hazard pakte nog wel een echte treffer mee, door vanaf de stip de 5-0 binnen te schieten. Kort voor tijd joeg hij ook nog de 6-0 tegen de touwen.

Schalke 04 - Sporting Portugal 4-3
Met Huntelaar in de basis sloot Roberto Di Matteo zijn eerste Champions League-wedstrijd sinds de finale van het seizoen 2011/12 winnend af. De Duitsers beleefden wel een valse start, want Nani tikte na een kwartier spelen de 0-1 binnen na slecht keeperswerk van Ralf Fährmann. Ook werd het schot onderweg nog aangeraakt door Huntelaar. Eerder had de Portugese vleugelspeler al de mogelijkheid op de openingstreffer laten liggen. Bijna deden die Knappen direct iets terug, maar Julian Draxler volleerde naast. Daarna schoot Mauricio zijn werkgever hard in de voet: hij pakte een tweede gele kaart voor een overtreding op Marco Höger.

/

Sporting kwam zo al vroeg met een man minder te staan en Schalke 04 buitte de man meer-situatie ten volste uit. Chinedu Obasi kopte eerst de 1-1 tegen de touwen na een vrije schop, waarbij de doelman van os Leões er niet goed uitzag. Daarna was het woord aan Huntelaar om de voorsprong aan te tekenen. Hij ontworstelde zich aan zijn directe bewaker, haalde met rechts op karakteristieke wijze uit en vond de verre hoek met zijn schot. Voor Huntelaar was het alweer zijn 44ste doelpunt in Europa in slechts 67 wedstrijden. Ter illustratie: Zlatan Ibrahimovic maakte er eveneens 44 in Europa, maar had daar liefst 113 optredens voor nodig.

De 2-1 van Huntelaar was niet zaligmakend voor zijn club. Sporting toonde met een man minder namelijk zeer veel veerkracht, zelfs toen Benedikt Höwedes na een uur spelen voor een nog riantere voorsprong had gezorgd (3-1). Adrien Silva joeg een paar minuten na de derde Duitse goal namelijk een strafschop binnen en nam daarna ook nog de zesde treffer van de avond op zich. Uit een mooie pass van Alves Cedric kopte hij al even keurig binnen voor de 3-3, tegen de numerieke meerderheid van Di Matteo. Het krankzinnige slot in Gelsenkirchen viel uiteindelijk de kant op van Schalke 04. Eric-Maxim Choupo-Moting mocht in blessuretijd aanleggen vanaf de stip en faalde niet: 4-3.

Zie jij Chelsea als favoriet in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige wedstrijd gezien. Veel jeugdspelers/wisselspelers ingepast en nog steeds oogden we ijzersterk. Hazard was buitengewoon goed, net als Terry en Willian. Aké speelde een sterk half uur en heeft hierin nog een prachtige assist gegeven op Hazard. Solanke, 17jaar en 37 dagen(!), maakte ook zijn debuut. Niet veel gezien, maar toch mooi dat er vertrouwen in hem is. Filipe Luis en Zouma lieten ook zien moeiteloos mee te kunnen. Enige smetje is de blessure die Remy op liep al vroeg in de wedstrijd.

21 oktober 2014 om 22:50

Edit; Overigens floot Makkelie zeer sterk. Durfde beslissingen te nemen en vaak waren ze goed. Niet de moeilijkste wedstrijd, maar wel mooi meegenomen!

21 oktober 2014 om 23:03

Alleen die treffer van terry was buitenspel en de 1e penal was wel zwaar hoor. Verder prima gefloten igg.

21 oktober 2014 om 23:08

Treffer van Terry was lastig te zien en een beslissing van de grens die niet vlagde, tuurlijk is Makkelie eindverantwoordelijk, maar toch valt hem dit niet aan te rekenen. 1e pingel was voor mij een duidelijke, vond de tweede discutabeler. Penalty van Maribor ook een zekerheidje.

21 oktober 2014 om 23:35

Sterk gefloten??? Hij geeft twee enorm lullige penalty's, typisch eredivisieniveau. Vooral de tweede sloeg nergens op. Als Chelsea zulke penalty's tegen krijgt, schreeuw je moord en brand hier. Ik mag hopen dat ze hem voorlopig naar EL terugsturen.

21 oktober 2014 om 23:36

Er was sprake van het uit balans halen van ivanovich door die hand op de rug, in principe gewoon een penal dus.

22 oktober 2014 om 00:13

Volgens de regels had hij gewoon gelijk.

22 oktober 2014 om 09:20

Heb je Ivanovic gezien? Zo een beer van een kerel breng je niet uit balans met een handje.. Heb de wedstrijd niet gezien buiten de samenvatting maar vooraf had ik al meerdere penalties en een kaartenfestijn verwacht, is maar half uitgekomen maar toch.

22 oktober 2014 om 16:22

Tja... De hand blijft een hand ongeacht of dat de tegenstander ontzettend sterk is of niet...

Mooi alleen Leverkusen morgen nog even winnen en dan is het haast zo goed als zekers dat er 4 Duitse teams verder gaan.

Jammer dat VZ niets vermeld over het feit dat Chelsea (eindelijk eens) kansen gaf aan Zouma, Ake en Solanke. Zouma heeft een prima indruk achtergelaten, hij is fysiek sterk en staat verdedigend echt zijn mannetje.
Ake mocht in de 60e minuut invallen en liet verdedigend veel goeds zien, aanvallend is het beperkt en zijn schot was daar tekenend voor, maar hij liet potentie zien voor een verdedigende middenvelder. Ook mooi om te zien hoe hij fysiek duidelijk stappen maakt bij Chelsea.
Tot slot mocht de 17 jarige Solanke zijn debuut maken, hij zou eigenlijk tegen Palace al spelen, ware het niet dat we juist op dat moment een tegendoelpunt kregen, waardoor Mourinho koos voor Drogba. Solange is eigenlijk een echte spits maar moest nu op rechtsbuiten spelen. Hij was duidelijk onwennig, maar zijn basistechniek is behoorlijk en hij is redelijk snel. Helaas heeft hij geen kans gehad om te schieten, want die is vooral om te genieten!

Al met al een simpele overwinning, fijn dat Oscar en Cesc wat rust konden krijgen enige probleem is de blessure van Remy, want hij zou waarschijnlijk wel basis zijn aankomende zondag op Old Trafford..

21 oktober 2014 om 22:51

Haha ik las het inderdaad bij een reactie nadat ik het geplaatst was en klopt, ik vergat het te vermelden en het was inderdaad een prachtige pass! Echter, je merkt wel dat hij beperkt is en het vooral moet hebben van zijn verdedigende kwaliteiten.

21 oktober 2014 om 23:09

Heeft bij vlagen een heerlijk schot in de benen hoor! Het is geen Ronaldo, maar uithalen kan hij zeker. Als back voegt hij aanvallend ook veel toe. Was vandaag echter aanvallend niet veel soeps.

21 oktober 2014 om 23:35

Och, ze noemen die smerige schwalbe van Ivanovic ook niet.

Dan ben je ook wel een kneus zeg. 3-0 voor tegen een kansloos Maribor en nog een schwalbe maken hahaha.

22 oktober 2014 om 01:19

Moet jij je niet concentreren op die zogenaamde prachtige spel die ajax vandaag heeft getoond?

22 oktober 2014 om 02:23

Zo, kan jij niet tegen kritiek ofzo? Het is toch te zielig voor woorden als je tegen een kansloze tegenstander een schwalbe gaat maken? Echt diep triest gewoon...

Trouwens, iemand die de hele wedstrijd heeft gezien: Hoe deed Zahovic het? Volg die jongen nu wat maandjes, zou voor de Eredivisie (als tussenstap) echt een geweldenaar zijn!

21 oktober 2014 om 22:49

Inderdaad het was weer een genot om te kijken vandaag, vooral Ake speelde vrij goed nadat hij op gang was gekomen. Solanke viel inderdaad weinig van te zien, maar goed wat wil je ook als Hazard vrijwel alle aandacht opeist!

21 oktober 2014 om 22:51

Ze zullen er bij de NOS ook wel geen aandacht aan besteden, die melden het alleen als er alleen maar routiniers spelen.

22 oktober 2014 om 00:40

Ik weet niet of je de uitslagen van vandaag hebt gezien maar de nos heeft ook gewoon een tijdsschema he. Alleen van chelsea, Bayern en Shaktar alle doelpunten kosten al zoveel tijd dan snap ik dat de NOS niet allemaal randzaken erbij noemt. Ze kunnen wel leuk alle details van alle spelers op gaan noemen maar zo werkt het niet bij de nationale televisie.....

22 oktober 2014 om 02:24

Bovendien krijg je bij de publieke omroep een boete als je je zendtijd overschrijdt.

22 oktober 2014 om 08:33

Als er 6 goals gemaakt worden is juist meer ruimte om dit soort dingen te vermelden. Werd nog wel wat aan Ake besteed, mooi!

Ook al lijkt maribor simpel, ik ben heel erg blij met de overwinning. dit soort wedstrijden kosten nog te vaak punten. Zeker vorig seizoen in de PL, laagvliegers blijven lastig voor chelsea.

21 oktober 2014 om 22:52

Het schijnt dat Hazard subliem was, klopt dat?

21 oktober 2014 om 22:55

Gewoon zoals altijd.

21 oktober 2014 om 23:02

Hij is wereldtop, maar af en toe heeft hij ook een barslechte match, hij is niet altijd Motm.
Drie keer keer een 9, de vierde keer een 4.

21 oktober 2014 om 23:37

Je zou de zesde goal van hem terug moeten zien de klasse straalt er van af daar bevestigd hij alweer dat hij gewoon wereldklasse is tuurlijk hij heeft zijn mindere momenten maar hij is ook nog maar 23

21 oktober 2014 om 23:56

Ja, die goal was echt prachtig. Alsof hij tegen amateurs speelde. Hopelijk wordt hij de 1e Belg ooit die de Ballon d'or wint, al is de concurrentie net te sterk, denk ik. Bijv. Neymar.

22 oktober 2014 om 00:05

Zou mooi zijn maar hij heeft echt stevige concurrentie zoals je al aangaf Neymar , Gotze , Pogba en als Isco een basis plaats kan afdwingen zie ik hem ook wel als potentiële winnaar.

21 oktober 2014 om 22:53

Hij komt niet te kort voor jong oranje maar zo'n speler moet wel elke week een wedstrijdje meepakken. Net als Januzaj bijvoorbeeld. Zou zo zonde zijn als zij geen spelminuten krijgen en dus zich niet ontwikkelen terwijl ze zoveel talent hebben.

22 oktober 2014 om 12:33

Ach veel mensen vergeten dat een Ake bijvoorbeeld ook nog maar 19 is,, zelfde voor Rekik. En ze zien die dan overlopen door Portugezen waar bijna alle (op 1 na volgens mij) jongens 20/21 waren.

1/2 jaar op die leeftijd kan een hoop schelen.

Wat een wedstrijd! rode kaart voor Sporting, 7 doelpunten, de beslissende treffer in de allerlaatste minuut en een goal van Huntelaar ondertussen ook even Bayern meegepakt en die rolden Roma volledig op. Mooie start van di Matteo en hopelijk kan hij deze lijn doortrekken. Obasi speelde best aardig, maar de 3-3 was erg slecht verdedigd van Schalke. Gelukkig drei punkte

21 oktober 2014 om 22:52

Met een penalty cadeau

21 oktober 2014 om 23:01

Tja het blijft voetbal, ik ben ook van mening dat hij die bal in zijn gezicht krijgt maar ik ben momenteel heel erg blij dat de scheidsrechters geen robots zijn en dat ze af en toe een foutje maken

21 oktober 2014 om 23:31

wat een rot smoes, wees eens eerlijk, een gelijkspel was de beste resultaat,.
Winnen ten koste van een slechte arbitrage is geen kunst.

21 oktober 2014 om 23:38

Rotsmoes? Sporting liet gewoon bizar weinig zien. Ze stonden constant met 5 man te verdedigen als het niet meer was, Schalke had het aan zichzelf te danken dat die Portugezen uberhaupt nog terug konden komen in de wedstrijd. Ze kwamen voor een gelijkspel dat was wel duidelijk, laf achteruit voetballen en hopen op een counter. Bij die corner is het een dekkingsfout, Nani kon die bal er zo inpissen en Fahrmann zag er ook niet helemaal goed uit ookal zag hij de bal laat. Die penalty was geheel terecht, domme overtreding van Kaan Ayhan en ook compleet overbodig. Doelpunt 3 is weer een dekkingsfout, niemand let ook maar een beetje op of probeert de voorzet eruit te halen. Dat we dan winnen door een onterechte penalty zal mij wat aan m'n reet roesten, het was verdient daar kun je niet omheen draaien. Ik wil best toegeven dat de penalty onterecht was maar over de hele wedstrijd gezien was Schalke de terechte winnaar.

21 oktober 2014 om 23:46

Altijd makkelijk praten wanneer zon dwalingen aan jouw kant staan he, hou toch op! Schandalige fout en dan van de 5e man die 3 meter naast staat!!! Ik hoop dat de arbitrage niet meer mogen fluiten in de CL dit seizoen.

21 oktober 2014 om 23:55

Ik geef ook wel toe dat die beslissing dramatisch was maar er komt ook een moment dat Sporting de arbitrage mee heeft en het is ze gegund. Waar het mij echter om gaat is dat de Sporting fans op hun beurt ook in moeten zien dat Schalke beter was vandaag, en dat zonder de fouten achterin ze wellicht niet eens hadden gescoord. We zullen het hier niet over eens worden omdat ik vanuit Schalke perspectief kijk en jullie uit Sporting perspectief. Wel begrijpelijk overigens, als Schalke benadeeld wordt door de arbitrage kan ik daar ook niet tegen want dit is natuurlijk niet de manier waarop je het liefst je wedstrijden wint.

22 oktober 2014 om 00:00

@soccerates
Met je laatste opmerking "zal mij wat aan m'n reet roesten" en met je opmerking "tja het blijft voetbal" begrijp ik niet dat je zegt dat het verdient was. Ik zeg ook niet dat verdient was of niet, maar je commentaar over achteruit spelen van Sporting laat zien dat je geen verstand hebt van voetbal. Als een team door een foute beslissing van de scheids met 10 man komt te staan en nog uit spelen met een geweldige publiek en tegen een sterk team, wat wil je dan?
Ik hoop dat Sporting op dezelfde manier in Lissabon wint, dan wil ik je wel je reactie zien.

22 oktober 2014 om 00:09

Haha kom nou, jij kan aan een reactie zien of ik verstand heb van voetbal of niet? ik zal mijn mening nog even onderbouwen. Mauricio krijgt rood na ruim een half uur voetballen. Op dat moment is Sporting op voorsprong gekomen door een, naar mijn mening, klungelige goal. Dat doelpunt kwam niet voort uit het geweldige spel van de Portugezen in het eerste kwartier want ze speelden vanaf het begin al verdedigend. Nu heb ik het in mijn emotie waarschijnlijk wat lomp uitgelegd maar laat het duidelijk zijn dat Sporting kwam voor een punt. Dat mag ook, je speelt uit tegen een gelijkwaardige tegenstander, misschien iets sterker, die over een achterban beschikt om u tegen te zeggen waardoor ze deze wedstrijd een voordeel hebben. Overigens bespeur ik ook de nodige frustratie in jouw reacties. Ooit gehoord van de gulden leefregel? "wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet". Ik gun het Sporting echt niet om op zo'n manier te verliezen hoor laat dat duidelijk zijn. Maar zoals ik al aangaf, we gaan hier niet uitkomen. Ik kijk nu al uit naar de return in Lissabon, met hopelijk betere arbitrage zodat de teams puur op voetballende kwaliteiten beoordeeld kunnen worden.

22 oktober 2014 om 04:08

Waar baseer jij op dat Sporting voor een punt kwam? Als jij Marco Silva als trainer kent, dan zou jij weten dat hij totaal geen defensieve trainer is. Sporting, dat Chelsea laatst nog overklaste in de tweede helft en met alle lef speelde komt vervolgens naar Schalke alleen voor een punt? Snap daar de logica totaal niet van in. Overigens, ging het gelijk op tot die belachelijke rode kaart. Een normaal luchtduel, waar vervolgens een tweede gele kaart voor wordt gegeven. Vervolgens raakt onze spits geblesseerd waardoor we voor rust, met 10 man spelen met nog maar 1 wissel over. Nou gefeliciteerd als jij trots bent dat je team beter was, maar om te zeggen dat Sporting voor een punt kwam? Ongelooflijk. Overigens hoop ik dat Montero snel op dreef komt, want hij voegt voetballend in mijn ogen veel meer toe dan Slimani. Helaas was Schalke beter vandaag, maar dat gebeurde ook echt pas na de rode kaart. En over de penalty in de laatste minuut... Dat dit op het allerhoogste niveau gebeurt is rondom belachelijk. Verwacht ook dat elke Sporting supporter in de thuis-wedstrijd de CL-theme gaan uitfluiten. Viva o Sporting.

22 oktober 2014 om 06:09

Ik begrijp niet dat er mensen zijn die vonden dat die rode kaart onterecht was? Die Portugezen speelden vooral in de eerste helft zoals we ze kennen: verdedigend, smerig, geniepig en met veel overtredingen.
Na de blessure van Neymar zou een speler moeten weten hoe hij een luchtduel moet ingaan. Dat wist deze Mauricio duidelijk niet.
De penalty die we kregen was een cadeautje. Die mannen achter het doel kun je beter weghalen want ook als ze er met hun neus opstaan zien ze het fout.

22 oktober 2014 om 07:30

En een buitenspelgoal en alle hulp van het arbitrale vijftal wat je maar kunt bedenken, jammer voor sporting ze hadden veel meer verdiend

22 oktober 2014 om 12:07

Wat heeft dit met Neymar te maken? Zuniga kwam toen keihard met een knie in de rug in, wat totaal niet met voetbal te maken heeft. Mauricio ging gewoon een luchtduel aan

22 oktober 2014 om 14:55

Ik heb zo het akelige gevoel dat Montero niet op dreef zal komen. Liever Tanaka erin, want zo vaak hebben wij hem nou ook niet gezien

Een rode kaart, waarvan de eerste gele kaart van Mauricio een waarschuwing had moeten zijn, vervolgens geeft de scheids nog doodleuk meer kaarten weg aan Sporting en de penalty voor Schalke was volgens mij ongeldig, aangezien Jonathan Silva de bal raakte met zijn hoofd en niet met zijn uitgestrekte arm. Rampzalige wedstrijd weer mede door de scheids, maar ook wel een beetje door Sporting door de slechtspelende verdediging. Een lange man als Naby Sarr kan niet eens van Höwedes winnen in een kopduel. Wat een grapjassen zijn de verdedigers toch van Sporting.

Maar goed, dit valt niet meer terug te draaien en ik vond Schalke 04 nog wel goed spelen. Draxler vond ik best goed spelen, evenals die Obasi. Het is maar te hopen dat het volgende keer beter gaat voor Sporting.

22 oktober 2014 om 06:11

Draxler speelde nog vrij matig hoor, ik verwacht beter van hem.
Höwedes is overigens ook geen kleine jongen hoor, maar inderdaad, die Sarr sprong niet hoger dan een bierviltje.

Jammer dat vz dat niet aangeeft, sporting kreeg laatste minuut penalty tegen door een zogenaamd hands en was op z'n gezicht je speelt uit en ook nog tegen alle scheidsrechters.

21 oktober 2014 om 22:55

Niet vergeten dat doelpunt van Huntelaar buitenspel zat drama avond

21 oktober 2014 om 23:02

Die penalty ben ik met je eens, maar Huntelaar stond geen buitenspel. Precies op het randje maar zeker niet er overheen, volgens mij gaf de commentator dat zelfs nog aan.

21 oktober 2014 om 23:33

VZ ziet alleen wat ze willen zien, het doelpunt van Huntelaar was voor VZ belangrijker dan de slechte arbitrage. Schandalig!

Wat had ik stiekem nog gehoopt dat drogba zou scoren zonder rekening te houden met de penalty van hem

Overigens meldt Mourinho zojuist dat hij zowel Costa als Remy op dit moment niet fit genoeg acht voor zondag. Is een aderlating gezien het feit dat Drogba eigenlijk alleen nog als pinchhitter te gebruiken is. Zelf hoop ik dat het een mindgame is en dat één van de twee 'gewoon' start op zondag. Solanke is nog niet klaar voor 90 minuten in zo'n wedstrijd en Schurrle mist de finesse die we zoeken bij een spits.

21 oktober 2014 om 23:22

Ach, Di Maria & Herrrera spelen waarschijnlijk bij ons ook niet.... en het zal vast wel een mindgame van Mourinho zijn.

Hoop eigenlijk dat Chelsea heel ver komt in de champions league, zou mooi zijn als ze hem winnen. Staat het Engels voetbal ook weer er goed voor Europees gezien

22 oktober 2014 om 09:17

Als di Maria niet meedoet staan jullie met 1-0 achter. Wat vind ik dat een geweldige speler zeg! Zou me niks verbazen als hij genomineerd wordt voor de gouden bal.

22 oktober 2014 om 00:10

Solanke die in de punt van de aanval bij ons mag beginnen en een hattrick op Old Trafford scoort wat een scenario haha ,

Ik denk dat Shurrle in de spits zal gaan staan op het moment toch wel de beste keus als Cesc hem weer diep stuurt kan hij echt een plaag vormen voor de Manchester United verdediging.

22 oktober 2014 om 09:40

Is Schurrle alweer fit dan? Ik dacht dat die ook nog niet fit genoeg was om te spelen.

Inderdaad het zou wel fantastisch zijn om Solanke ineens in de spits te zien spelen, al heb ik zo'n idee dat die kans er klein is.

Onterechte penalty.. Jammer. Zonde dat daardoor een wedstrijd gestolen wordt.

21 oktober 2014 om 23:37

De rijke clubs worden vaak geholpen. Wat een slechte arbitrage, inderdaad ik raak ook al gewend, maar leuk is anders.

22 oktober 2014 om 19:12

Schalke steekt tot hun nek in de schulden.

Jammer voor sporting..belachelijke beslissing van die 5de man....wat doen die gasten daar...scheids en grens deden niks...prutser van 5de gast....

Een beetje gelukkige maar wel verdiende overwinning van Schalke. Ze mochten niet klagen over de scheids vanavond. Die rode kaart was misschien wat zwaar bestraft, kijkende naar die 2 overtredingen waar geel voor werd gegeven. De penalty in blessuretijd was natuurlijk onterecht en slecht gezien door de 5e man naast de goal. Verder nog wat gelukkig dat Rui Patricio stond te grabbelen bij de 1-1, alhoewel Fährmann er bij de 0-1 ook niet goed uitzag (werd wel wat gehinderd door Huntelaar).

Schalke speelde best aardig vanavond. Met de overmacht aan balbezit kon echter nog wat meer gedaan worden. Vooral Obasi speelde erg goed. Toen hij na de 3-1 gewisseld werd, kon Schalke weinig meer creëren en zakten ze wat in, waarna het opeens 3-3 stond. Draxler ook weer goed vanavond en Huntelaar blijft zoals gewoonlijk weer ijskoud voor de goal. Het verdedigende middenveld viel me nog wat tegen en achterin werd een paar keer slecht gedekt. Vooral Ayhan was wat ongelukkig bij 2 tegengoals, maar gezien zijn leeftijd kun je verwachten dat hij nog wat fouten maakt. Ook moesten de counters voor de gelijkmaker toch echt beter uitgespeeld worden. Er werd wel goed tempo gemaakt op de juiste momenten en verder ben ik wel tevreden met het spel wat ze lieten zien vanavond.

22 oktober 2014 om 00:07

Ik vond Schalke ook goed spelen, maar voor de rooie kaart was Schalke nergens en tegen 10 man kan je wel "overmacht aan balbezit" makkelijk krijgen. Met 10 man werd Sporting toch gevaarlijk en kwam op 3-3. Wat een terechte uitslag zou zijn, of je nou fouten maakt of niet, alle 3 teams hebben fouten gemaakt.

Are u watching Hiddink? 3 Cl-duels, 3 goals en 44 goals in 67 matchen in Europa...

Yup, duidelijke subtop-spits!

22 oktober 2014 om 02:36

@j.mourinho jr.

Daarom speelt hij ook bij een Europese topclub...

Verder wat de KJH vs. RVP discussie betreft, degene in vorm moet spelen mits dit binnen het systeem past natuurlijk. Maar Guus heeft de afgelopen vier wedstrijden veel te veel steekjes laten vallen om nu alles even op te lossen met zo'n wissel. Zo heerst er plotseling geen discipline en lijkt het teamgevoel compleet weg. Ten tijde van het wk paar maand terug waren dit juist sterke eigenschappen van dit team en nu lijkt het dus compleet weg.

22 oktober 2014 om 06:14

Bij een absolute topclub moet het nog veel makkelijker zijn om te scoren omdat je dan vaker veel sterker bent dan je tegenstanders. Des te beter is de prestatie van Huntelaar dus.
Ibrahimovic die m.u.v. Ajax wel altijd bij de absolute top speelde, heeft een lager gemiddelde.

22 oktober 2014 om 12:36

hmjah maar toch kwam Huntelaar bij Real en Milan niet aan de bak eigenlijk.

voetballend komt Huntelaar gewoon iets te kort voor de top, in de 16 daar in tegen behoort hij bij de beste van de wereld.

het is maar net wat je wil als coach.

Schandalig dat voetbalzone niet eens vermeld dat sporting gewoon genaaid is door de scheidsrechter. Als het Europese grootmacht of een Nederlandse club was dan waren er meerdere artikels erover !

Sporting komt met 10 man uit van 3-1 terug tot 3-3 de scheidsrechter zich geroepen belachelijk te doen en zomaar penalty te fluiten.. zwak vab schalke

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren