Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea accepteert bod van 22 miljoen euro op Nathan Aké’

Laatste update:

Nathan Aké verlaat Chelsea en gaat aan de slag bij Bournemouth, meldt the Sun zaterdagavond. Een bod van zo'n 22 miljoen euro zou geaccepteerd zijn door the Blues, waar Aké niet voorkomt in de plannen van manager Antonio Conte.

The Cherries huurden de 22-jarige verdediger vorig seizoen van Chelsea. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Aké het seizoen zou afmaken bij de ploeg van manager Eddie Howe, maar in januari besloot Conte de Nederlander vanwege zijn goede prestaties terug te halen naar Londen. De Italiaanse oefenmeester maakte echter weinig gebruik van de Oranje-international, die niet meer dan vijf officiële wedstrijden voor Chelsea speelde.

Aké, die eerder ook actief was voor Watford en Reading, geniet momenteel van zijn vakantie. “Zodra hij terugkeert bij Chelsea, gaat hij waarschijnlijk snel tekenen bij Bournemouth”, laat een bron weten aan het eerder genoemde medium. Meerdere clubs uit de Premier League wilden Aké contracteren, maar de voormalig Feyenoorder kiest waarschijnlijk dus voor een oude bekende.

Nathan Aké heeft geen toekomst bij Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom hem dan halverwege vorig seizoen terughalen om hem een halfjaar op de bank te zetten? Echt onbegrijpelijk.

25 juni 2017 om 00:59

Omdat Christensen terughalen (die bij veel mensen als beter bekend staat) geen optie was. Ik had gehoopt dat Ake's toekomst bij ons zou liggen, maar als Van Dijk binnenkort gehaald kan worden is dat wel een betere optie. Ik zou het niet toe juichen, maar begrijpen kan ik het zeker..

25 juni 2017 om 01:01

Hij was ook terug gehaald voor de breedte. Ivanovic vertrok en Chelsea heeft hem terug gehaald om zijn plek op te vullen. Stel ze hadden hem niet terug gehaald en iemand raakt geblesseerd dan zit je daar lekker mee. Was natuurlijk niet de beste keuze voor Ake maar wel voor Chelsea

22 miljoen... voor een speler die nog niets gepresteerd heeft. Naar Bournemouth nota bene. Bizar hoe die markt in Engeland zich totaal heeft verloren zeg.

25 juni 2017 om 00:16

Eerder bizar dat mensen alles geloven wat de tabbloids schrijven, zeker The Sun. Wellicht minst betrouwbare 'krant' ter wereld.

25 juni 2017 om 09:21

22 miljoen is niet eens veel voor Ake, verwacht dat het nog gaat oplopen.

25 juni 2017 om 00:19

Ze zijn knettergek in Engeland. De clubs daar krijgen echt teveel geld, zodat alle aankopen overrated zijn. De Engelse nationale teams presteren matig. De verziekte Engelse markt is alleen goed voor de verkopende clubs uit andere competities....

25 juni 2017 om 03:12

'Nationale teams presteren matig', dus vandaar dat Engeland onder 20 het EK won en Engeland onder 21 nog steeds in de race is... sorry, maar dat is gewoon niet waar. Daarbij is het niet alleen goed voor de verkopende clubs uit het buitenland, maar natuurlijk ook voor hun eigen markt. Het is namelijk gewoon zo dat Engelse hun geld binnen Engeland willen houden en het op die manier besteden bij Engelse clubs. Wat je dus zegt is eigenlijk gewoon niet echt helemaal waar.

25 juni 2017 om 08:50

De jeugdelftallen presteren nu eens iets noemenswaardigs, maar de volwassen ploeg van Engeland wordt redelijk vaak overschat, of beter gezegd elk groot toernooi, om vervolgens veel te vroeg huiswaarts gestuurd te worden.

25 juni 2017 om 00:21

Hij heeft bij Bournemouth laten zien dat hij het aan kon in de Premier League, dus ze halen hem niet voor niets op bij Chelsea. Als Karsdorp voor ca. 20 miljoen vertrekt, dan is iemand die zich staande kon houden in de PL dat zeker waard. De markt is niet op hol geslagen; er is gewoon meer geld beschikbaar, dus gaan clubs ook meer betalen. Dat is volkomen logisch.

25 juni 2017 om 01:08

Dus omdat Karsdorp 20 miljoen waard is, moeten we dit soort bedragen voor middelmatige voetballers gewoon normaal gaan vinden? Karsdorp is dat geld ook helemaal niet waard natuurlijk. En dat je al dan niet staande kunden houden in de PL is al helemaal geen argument. De Premier League is een overschatte competitie waarin meer dan de helft van de voetballers een kaarsje mag branden dat ze door het toevallige lot dat de PL zo goed vermarkt wordt dat zij met al hun middelmatigheden voetbalmiljonair hebben kunnen worden. Kijk naar de namen in het rechterrijtje van die competitie en een hoop speelden nog zo'n tien jaar geleden minstens een divisie lager. Watford, Wba, Hull City, Stoke... die clubs hebben bakken met geld, maar dat wordt toch al lang niet meer in kwaliteit uitgedrukt. Wat 'volkomen logisch' zou zijn, is al Bournemouth zelf een linksback zou opleiden om 22 miljoen uit te sparen...

25 juni 2017 om 03:17

Dan moet je met de juiste feiten komen. Ake speelde vrijwel alle wedstrijden als centrale verdediger en niet als linksback. Daarbij hadden ze al een prima linksback en hadden ze Mings gekocht voor veel geld. Bournemouth is bijna volledig omhoog gekomen met goed beleid en niet erg veel geld, niets minder dan lof voor die club met die achterban en stadion. Daarbij is de PL helemaal niet overschat, het enorm drukke schema met de bekers en eventueel Europese toernooien eist zo ook zijn tol. Vraag me überhaupt af waarom je de PL overschat vindt.

25 juni 2017 om 22:35

Ik vind dat in Engeland de waan van de dag regeert. Leuk dat Bournemouth een bewonderenswaardig beleid voert, maar dat kan over de hele linie niet gezegd worden. De teams in de Premier League zijn vooral een verzameling veel te dure voetballers van hoge kwaliteit in plaats van goed afgestemde teams die het seizoen erop voor 90 procent in dezelfde formatie een behoorlijke gooi naar succes doen. Hoe verklaar je dat de poenerige top van Engeland clubs als Real, Barcelona, Atletico Madrid en Bayern Munchen niet naar de kroon kunnen steken? Naar mijn idee is omdat er nauwelijks een gedachte achter veel transfers zitten. Het is vooral inkopen om er voor te zorgen dat de concurrentie zich er niet mee versterkt. Geld is immers toch geen probleem. Maar bijzonder aansprekend goed voetbal levert dat niet op. Bij Chelsea hoef je over het algemeen niet bang te zijn vermaakt te worden met mooi spel en de Manchester United is inmiddels al jaren niet meer aan te gluren. En dat zijn dan de teams die met Liverpool, Arsenal, Manchester City en inmiddels Tottenham Hotspur de top van Engeland vormen. Alles wat daaronder komt zou in Europa totaal geen vuist kunnen maken naar mijn idee. Sterker nog, pakweg Bournemouth zie ik niet zover komen in de Europa League als Monchengladbach of Schalke...

26 juni 2017 om 18:14

Waar je ca. 5-10 jaar geleden zulke spelers voor 5-10 miljoen ophaalde, is dat nu 20 miljoen. Als je niet snapt dat het zo werkt, dan is het gewoon niet de moeite waard om met je te discussieren, maar toch ga ik een poging doen.

Jij, ik en alle andere voetbalfans in de wereld zorgen ervoor dat de clubs zoveel geld te besteden hebben. Wij zorgen voor hun inkomsten aan merchandise (lees: ieder kind heeft wel een shirtje van bijv. Barcelona of Real Madrid), wij kopen kaartjes als toeristen, wij kopen seizoenskaarten, wij hebben abonnementen bij Ziggo, KPN of wat dan ook wat weer leid tot de enorme bedragen aan tv-rechten.. Moet ik nog doorgaan? De markt is niet verloren in Engeland; er is gewoon simpelweg meer geld beschikbaar, dus betaal je ook meer.

Daarnaast is de home-grown regel erg belangrijk in Engeland en volgens mij vergeet je in deze dat Ake een home-grown speler is omdat hij vanaf zijn 15/16e jaar bij Chelsea zit. Daar betaal je ook een flink aantal miljoenen extra voor.

Tot slot, om even terug te komen op je punt over de teams die nu in het rechterrijtje spelen.. In welke competitie gebeurd dit niet? In Nederland heb je clubs als Sparta, Excelsior, Vvv, De Graafschap en tegenwoordig zelfs NEC die schommelen tussen het rechterrijtje op het hoogste niveau en het linkerrijtje op het niveau daaronder. Die clubs leiden ook niet altijd op en het beste voorbeeld is misschien nog wel NEC / Roda Jc; twee clubs die alleen maar spelers van buitenaf hebben gehaald, terwijl zij niet het geld hebben om daar toppers vandaan te halen. Juist als je het geld hebt, kan je kopen; dan hoef je niet op te leiden. Om in de PL te blijven is kwaliteit nodig en niet spelers die er misschien over 2-3 jaar eindelijk staan. Wba, Stoke en Watford zijn daar mooie voorbeelden van, want die spelen inmiddels - met name de eerste twee - toch al weer een tijdje op het hoogste niveau

25 juni 2017 om 00:47

Hij heeft inderdaad niet veel gepresteerd nog, maar hij is wel A-international van Nederland en binnenlandse transfers in Engeland zijn sowieso bizar.
Maar bij Bournemouth komt er denk ik qua financien meer binnen dan bij de hele Eredivisie en Jupiler League bij elkaar en zijn toch 9e geworden in de BPL dus zo slecht hebben ze het niet gedaan.

25 juni 2017 om 01:38

Binnenlandse transfers in Engeland wordt gewoon meer voor betaald dat zijn afspraken. Had hij naar Italië gegaan dan was het 5 miljoen, meer is een wisselspeler ook niet waard van Chelsea.

25 juni 2017 om 01:46

Bij Bournemouth was hij een dragende, zeer gewaarde speler. 22 miljoen is niks

25 juni 2017 om 04:00

Home Grown status en een groot talent die zich wel degelijk heeft bewezen eerste halfjaar in de PL. Bournemouth weet maar al te goed dat een speler met zijn potentiëlen kwaliteiten moeilijk haalbaar is, normaal gesproken

25 juni 2017 om 09:20

Ake is een fantastische speler die een dragende kracht was bij Bournemouth op zijn 21ste als centrale verdediger. 22 miljoen vind ik dan nog weinig, verwacht dat het op gaat lopen.

Ik blijf het toch erg laf vinden dat ze hem vorig jaar teruggehaald hebben en hem amper hebben laten spelen. En nu dus weer weg.

Tja...

BM is een leuk team, maar ik had hem liever bij een subtopper gezien. Of bij CP onder De Boer...

Waar dan ook, hij mòet nu aan spelen toekomen. Nog steeds zie ik wel veel potentie in hem. Ook toen hij laatst inviel bij het Ned. elftal deed hij het prima. Hij is al veel te lang bij Chelsea gebleven.

Zoals de geruchten gaan is chelsea bezig met bonucci, sandro,van dijk en lukaku en middenvelder van monaco zijn allemaal goeie versterkingen alleen zou ik lewan halen inplaats van lukaku

Zolang er maar wel een terugkoopclausule afgesproken is. Want ik verwacht dat deze jongen toch makkelijk hogerop dan Bournemouth kan komen met zijn talent. Verder jammer dat hij vertrekt als 4e CV is het gewoon een uitstekende speler voor ons, ook iemand die de club door en door kent. Blijft jammer als je hem dan net als Bertrand etc. ziet vertrekken.

25 juni 2017 om 01:35

Misschien toch eens wat meer rouleren? Conte en Mourinho rouleerden allebei bijna nooit, waardoor zulke spelers ook geen kans krijgen.. Terwijl je prima zou kunnen rouleren soms.

25 juni 2017 om 09:48

Hij zal komend seizoen wel moeten, dus ben benieuwd.

Jezus zeg begint het bestuur van Chelsea dan geen verband te zien.. De Bruyne niet goed genoeg bevonden speelt nu bij Manchester City, Salah niet goed genoeg bevonden speelt nu bij Liverpool, Lukaku niet goed genoeg bevonden speelt nu de pannen van het dak bij Everton. Ake heeft heel veel potentie laat ze niet dezelfde vergissing maken ik heb geen zin om over 2 jaar te lezen dat Ake voor 70 miljoen de overstap gaat maken naar Manchester United ofs. 1. We lopen een speler met heel veel potentie mis, 2. We lopen ontzettend veel geld mis en 3. Over X aantal jaar versterk je een indirect een concurrent..

25 juni 2017 om 00:27

Lukaku speelt pannen van het dak? Hij speelt alleen goed tegen kleine clubs en denk nog steeds dat hij tekort komt voor de absolute top. Salah was overbodig, want Willian is en was op dat moment ook beter. Chelsea heeft teveel goede verdedigers rondlopen en Ake daarzullen ze vast een terugkoopclausule inzetten.

25 juni 2017 om 01:38

Dat is het beleid van chelsea. Vorig seizoen hadden ze 37 spelers op de loonlijst staan en je kan zeggen wat je wil maar het werkt wel. De jeugd teams zijn al jaren lang de beste vanwege de vele talenten die er rondlopen. Misschien is het jammer dat deze spelers nooit het eerste van chelsea halen maar ze krijgen wel unieke kansen. Tevens is het voor de club ook een manier van inkomsten neem een traore en nu ake. Twee spelers die in de plannen niet voorkomen vertrekken voor mooie prijsjes. En het systeem is bewezen effectief. Van de 10 spelers hoeft er maar 1 te slagen en door te groeien tot het eerste en het is al een succes. Momenteel moses en courtois die bijde zijn groot geworden met dit systeem.

The Sun.

Daar ben ik gestopt met lezen :D

Als ik Aké was zou ik zeker nooit bij Bournemouth tekenen als het om een definitieve transfer gaat. Hij moet toch wel iets hoger kunnen mikken. Southampton, Everton, dat soort clubs. Met Bournemouth kun je ook zomaar degraderen.

25 juni 2017 om 00:56

Bournemouth is gewoon een hele leuke ploeg hoor. Hij komt in een omgeving terecht die hij min of meer kent en gaat werken met een trainer die hem kent. Bournemouth is in twee jaar uitgegroeid tot middenmoter en is het afgelopen seizoen een plek onder Soton geëindigd, met even veel punten. Bij Bournemouth is hij ook 100% zeker van een basisplek. Gewoon een prima ploeg waar hij zich verder kan ontwikkelen.

25 juni 2017 om 01:41

Dan kijk je alleen naar de eindrangschikking. Ergens begin maart stond Bournemouth nog vlak bij de plekken voor degradatie. Uiteindelijk hadden zij een eindsprint (11 punten uit de laatste 5 wedstrijden) en heeft Southampton veel verloren (6 punten uit de laatste 8 wedstrijden) omdat er niks meer op het spel stond plus veel blessures. Maar ze gelijkstellen kan echt niet. Bij Bournemouth is het ieder jaar nog gevaarlijk, bij Southampton de laatste jaren zeker niet meer.

25 juni 2017 om 01:59

Wat maakt het nou uit of je de punten aan het begin van de competitie of aan het eind verzameld? Als je maar na 38 wedstrijd op een zo hoog mogelijke plek eindigt. Verder ben ik het ook niet met je eens dat het bij Bournemouth steeds gevaarlijker wordt. Als er een ploeg is die steeds vooruitgang boekt is het Bournemouth wel. Vergelijk hun selectie maar met die van twee jaar geleden en kijk zelf maar naar het verschil. Southampton gaat qua selectie juist echter uit.

Was een goede linksback voor Liverpool geweest.

Goed voor Nathan Aké waardoor meer aan spelen zal toekomen. Offtopic: voor buitenstaanders lijkt dit in de eerste instantie knettergek al die grote bedragen. In mijn ogen is dit juist heel goed voor de competitie zelf, zowel in sportief als financieel vlak. Er worden extra hoge bedragen betaalt voor binnenlandse transfers puur om haar eigen markt te beschermen tegen buitenlandse clubs. Kleinere clubs worden hierdoor beter en zo ook de competitie in zijn geheel. Het geld blijft dan ook rondcirkelen in de competitie.

Chelsea heeft het geluk dat Aké een geslaagd Oranje-debuut heeft gehad. Vanaf nu dus ook international. Speelde daarnaast een sterk half jaar bij Bournemouth en de wedstrijden die hij speelde bij Chelsea waren ook van behoorlijk niveau. Kom je blijkbaar in Engeland snel aan de 22 miljoen euro. Had verwacht (stiekem gehoopt) dat hij komend seizoen zou kunnen doorgroeien tot basisspeler.

Jammer dat Chelsea hem laat gaan. Maar het is wel goed nieuws voor Ake en het Nederlands Elftal dat hij nu lekker veel minuten zal gaan maken, want onder Howe zal hij wederom veel vertrouwen gaan krijgen en komt hij in een voetballende ploeg terecht. Ongelooflijk dat Chelsea maar constant grote talenten laat gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren