Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nathan Aké gaat binnen 26 minuten naar de grond en laat zich direct vervangen

Laatste update:

Nathan Aké heeft zondagavond de wedstrijd van Manchester City vroegtijdig moeten staken. In de 26ste speelminuut van de topper tegen Arsenal ging de verdediger plotseling zitten. Hij bleek te veel last te hebben van een blessure, waardoor hij de wedstrijd moest staken. Het is vooralsnog onduidelijk waar de Nederlander precies last van heeft.

De topper tussen de nummer één en twee van de Premier League kwam al snel ten einde voor Aké. Hij ging halverwege de eerste helft naar de grond en strompelde vrij snel daarna van het veld. Rico Lewis verving de geblesseerde verdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat lekker zo blijft er niemand over achterin bij Oranje.

31 maart 2024 om 18:38

Gelukkig hebben we 384 goede opties. Zelfs in het slechtste scenario dat Hartman en Ake niet kunnen spelen heb je nog steeds Maatsen - vd Ven- van Dijk - de Vrij - Dumfries.

31 maart 2024 om 19:59

Eerst maar afwachten of Van de Ven niet weer een hamstringblessure heeft in de zomer. Maar zelfs dan heb je nog meerdere opties natuurlijk.

1 april 2024 om 10:10

Ake is steevast onze beste verdediger in Oranje. Hij zit altijd overal tussen. Zou het wel een flink gemis vinden. Natuurlijk zijn er voldoende opties. Maar Van der Ven is ook veelvuldig geblesseerd de laatste tijd. Dus als je hem ook niet hebt dan wordt het wel erg dunnetjes achterin.

Ake een blessure, Hartman vandaag ook met een blessure van het veld... Dit ga je toch niet menen met het EK in aantocht? Ik hoop oprecht dat het meevalt.

Daley Blind kan zijn vakantie wel annuleren

31 maart 2024 om 18:15

en anders heb je altijd Bruno Martins Indi nog, of Kenneth Taylor op linksback.

31 maart 2024 om 18:22

Daley gaat gewoon mee hoor, maak je maar geen zorgen. Hoe verschrikkelijk velen het ook vinden, Wijnaldum en Blind gaan mee.

31 maart 2024 om 21:45

Denk jij dat hij al van plan was om op vakantie te gaan. Blind weet allang dat hij mee gaat naar het EK. Ook als Ake, Vd Ven en Hartman allemaal fit zijn mag Blind mee.

Hopelijk is het niet te ernstig. Want Ake kan je gewoon niet missen op het EK. Zeker omdat Hartman misschien ook niet meegaat door die blessure van vandaag. Blind zou echt een nachtmerrie zijn als linksback. Die kan het nooit belopen. Mag hopen dat Maatsen dan meegaat want die doet het goed bij Dortmund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren