Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cech houdt opnieuw zijn doel schoon en verdwijnt in recordboeken

Laatste update:

Petr Cech heeft maandagavond Premier League-geschiedenis geschreven. Arsenal won met 2-0 van Bournenmouth en Cech hield dus opnieuw zijn doel schoon. Hij heeft nu 170 clean sheets in de Premier League achter zijn naam staan en mag zich nu recordhouder noemen.

/

Het oude record van meeste clean sheets in de Premier League stond op naam van David James, die 169 keer ‘de nul’ hield in competitiewedstrijden in Engeland. Hij had daar 572 duels voor nodig; opvallend genoeg speelde Cech pas 352 wedstrijden in de Premier League, in dienst van Chelsea en Arsenal.

Arsène Wenger kwam met de overwinning op Bournemouth overigens op gelijke hoogte met Sir Alex Ferguson: beide coaches hebben nu van 44 verschillende ploegen gewonnen in de Premier League. Arsenal staat dankzij de 2-0 zege van maandagavond op de eerste plaats, maar kan dinsdag weer afgelost worden door Leicester City, dat in actie komt tegen Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enorme fout van Chelsea hem te verkopen. Op dit moment veel beter dan courtois

28 december 2015 om 20:54

Nou daar ben ik het niet helemaal mee eens. Chech zag er niet goed uit in de wedstrijd tegen Southampton en vandaag was Courtois nog belangrijk voor Chelsea. Bovendien is Courtois natuurlijk nog erg jong en zal Chech over niet al te lange tijd minder worden.

28 december 2015 om 20:59

Dan doe je hem weg als die ouder is. Nu is het nog een topkeeper

28 december 2015 om 22:10

Deze keeper heeft teveel kwaliteiten om bij Chelsea op de bank te zitten. Goede aankoop van Arsenal overigens. Nog een paar van deze gerichte aankopen en een gooi naar de landstitel kan gedaan worden na de winter.

29 december 2015 om 00:30

Nee, want dan was courtois vertrokken. Dan had chelsea over 1 a 2 seizoenen niks staan. Courtois is verder een stuk flexibeler en sneller.

Het is hem gegund, een van de beste keepers die er in de PL is geweest.

Heel mooi. Toch een legende, maar als ik Chelsea was had ik Cech onder geen beding naar een andere PL club laten gaan. Ook al heeft die zoveel voor de club gedaan. Dit jaar is Chelsea toevallig dramatisch bezig, maar in een normaal jaar had je door zo je concurrent te versterken, genekt kunnen worden in de titelstrijd. Cech hadden ze beter kunnen laten vertrekken naar het buitenland en hij zou echt wel van toegevoegde waarde zijn bij Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Barcelona, Internazionale, AS Roma, AC Milan, Lyon, Psg, etc.

28 december 2015 om 22:45

Je kunt niet beide hebben en tevreden houden. Dat snap je toch? Chelsea heeft daar weinig in te willen. Een transfer is zo geforceerd.

29 december 2015 om 00:19

Een club heeft alles te willen. Ik had het persoonlijk niet toegestaan. Het kan je race voor de titel verpesten, al ligt dit nu niet aan de verkoop can Cech.

29 december 2015 om 00:39

Zolang zijn contract loopt heb je alles te willen, maar het is wel een held van je club. Daarbij geef je ook wel een negatief signaal af naar andere spelers wanneer zo'n held al tegen zijn zin gehouden wordt.

29 december 2015 om 03:35

Jeffrey dan vind ik jou als persoon best wel matig. Een speler die zo veel heeft betekent voor de club en dan niet zijn wens vervullen man man man...

29 december 2015 om 11:21

Jeffrey dat kun jij hier wel mooi staan roepen maar in de praktijk is dat onmogelijk. Zoiets kun je 1 jaar volhouden waarbij je tussen keepers wisselt. De ene speelt in de competitie en de andere de CL, kijk maar naar Real Madrid, Barcelona enzovoort. Uiteindelijk wordt 1 speler ontevreden en wilt hij weg. En al helemaal als je zo'n staat van dienst hebt zoals Cech.

Geweldige keeper, een van de beste ooit in de PL.

Big Pete, zonder twijfel 1 van de beste keepers die ooit in de BPL heeft gekeept. Het is je gegund.

Gun het hem van harte! Wat een doelman is het, in zijn tijd bij chelsea geweldig en nu doet hij het nog steeds goed! Big pete!

Maar weinig keepers in hun carriere kunnen uberhaupt 170 clean sheets overleggen op dat niveau. En Cech doet het vrolijk in 350 wedstrijden op het allerhoogste niveau. Nu moet er gezegd wroden dat er bij Chelsea jarenlang met Terry één van de topverdedigers uit de premier league voor hem heeft gestaan. Maar desondanks is het gewoon een absolute topkeeper.

Veel mensen gaven in de zomer nog aan te twijfelen over Cech, had hij toch een jaar niet gekeept. Nu laat hij wel zien dat de Arsenal volgers terecht dolgelukkig waren met Cech. Aanvallers winnen wedstrijden, verdedigers en keepers winnen titels.

Geweldige prestatie van een geweldige keeper en persoon.
Alleen Jan Oblak vind ik een geschikte kandidaat om dit record te verbreken. Ook zo'n clean sheet monster

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren