Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burak helpt Turkije in vorm met laat doelpunt aan overwinning

Laatste update:

Turkije heeft het vriendschappelijke treffen met Wit-Rusland, de nummer 83 van de wereld, winnend afgesloten. Een minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd schoot Burak Yilmaz de beslissende 2-1 in Mersin tegen de touwen. De Turken wonnen hierdoor voor de vijfde keer in de laatste zes wedstrijden, terwijl Wit-Rusland in de laatste negen wedstrijden maar twee keer wist te winnen. Beide landen zijn er overigens niet bij op het WK in Brazilië.

Fatih Terim tekende vrijdag een nieuw contract met de Turkse voetbalbond en moet het land naar het EK van 2016 in Frankrijk leiden. De bondscoach slaagde er niet in om Ay-Yildizlilar aan een WK-ticket te helpen, maar is de laatste weken met Turkije dus op dreef. Dinsdagavond lukte het de Turken opnieuw om met de overwinning aan de haal te gaan en zij kwamen al na vier minuten op voorsprong in het Tevfik Sirri Gür Stadion. Na een prachtige actie van Arda Turan op links gaf hij de bal mee aan Caner Erkin, die Umut Bulut in staat stelde om te scoren: 1-0. Na tien minuten kwam Wit-Rusland echter op gelijke hoogte: na een prachtige solo van Aleksandr Hleb knalde Vitali Rodionov de gelijkmaker in de verre kruising.

Turkije, met Zaandammer Oguzhan Özyakup in de basis, maakte het spel, maar de gasten bleven erg gevaarlijk in de counter en raakten voor rust nog de paal. Arda knalde na 44 minuten nog op de lat. In de tweede helft viel Turkije erg tegen en kregen de bezoekers van Georgi Kondratiev, die in een kwalificatiegroep met Frankrijk en Spanje als laatste eindigden, genoeg kansen om de zege mee te nemen naar het Oostblok. In de slotfase bezorgde Burak Turkije, de nummer veertig van de wereld, echter alsnog de zege door na een voorzet van Arda en uit een rebound voor de tweede Turkse treffer te zorgen.

'Burak Yilmaz is de beste spits van Turkije'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Yes lekker Burat, jammer dat ze niet op het WK te zien zijn.

Burak Yilmaz heeft zelf betere vorm gekend, helaas.

Je kan wel zien aan de cijfers dat Turan duidelijk de beste was. Het niveau van de rest van de spelers lag blijkbaar ook ver uit elkaar.

Spits van niks in mijn ogen. Hij en arda kunnen alleen oefeninterlands spelen en complimenten krijgen maar tegen Nederland waren ze drama !

Heb niet gekeken naar Turkije zoals vorige week omdat het een oefenwedstrijd was. Turkije heeft zekker wel een sterk elftal maar dankzij Abdullah Avci zijn we er niet bij op het WK. Ik mis de oude tijden enorm!

Hahaha de uitslag van de poll is onzin , Arda Turan is met afstand de beste speler.

19 november 2013 om 21:10

Er staat ook 'spits', Arda is geen spits.

19 november 2013 om 21:10

hahahahahahahaha de poll "juist" kunnen lezen is ook al veel gevraagd. sinds wanneer is Arda turan een spits?

Eindelijk een beetje in vorm. Hebben ze niet veel aan WK zit er niet meer in.

19 november 2013 om 23:58

Gelukkig zijn er nog hele slimme mensen zoals jij om het in evenwicht te brengen.

Sow goed man turkije. Ipv dat jullie tegen zulke landen oefenen, oefen beetje tegen 'goede' tegenstander. Maar tegenwoordig is iedereen goed tov turkije trouwens

19 november 2013 om 22:56

'goede' tegenstanders zijn volgens mij bezig met een play-off ?

Ik word er echt droevig van als ik Turkije zo zie, kijk alleen maar naar aantal reacties op deze topic. We hebben betere tijden gekend, maar we zijn als land al jaren geen stap verder gekomen helaas. Ik ben bang dat het de komende 2-4 jaren niks wordt.

Turkije in vorm, ach ga toch een end fietse man,

Turkije stelt alsnog niks voor. Terim is een tactisch onbenul die niets kan behalve motiveren. Leuk hoor, dat Bilal Kisa zijn debuut maakt voor Turkije, maar in juist dit soort wedstrijden moet je de jongelingen een kans geven. En dan bedoel ik geen falers als Ersan, Aykut Demir en Adem Buyuk. Als er geen drastische veranderingen plaatsvinden kan ik helaas niets verwachten van Turkije.
Ondertussen alweer de nummer 40 van de wereld, jeetje. Weer een toernooi zonder mijn land aanzien, of beter gezegd, zo veel mogelijk proberen te vermijden.

20 november 2013 om 00:25

Helemaal mee eens. Als Terim het heeft over een nieuwe generatie, dan moet je ook echt een nieuwe generatie oproepen en geen Bilal Kisa. Geen slechte speler, maar die man is ondertussen al iets van 30. Wat heb je aan hem op de lange termijn? Roep Enes Ünal op, roep Muhammed Demirci op, roep Recep Niyaz op, laat hun spelen. Dan kan ik zeggen dat Terim echt met iets bezig is.

20 november 2013 om 08:38

Die gasten die jij noemt zijn bestempeld als grote talenten maar hebben nog helemaal niks laten zien. Ze moeten eerst maar aan de bak komen bij hun club voordat ze bij het ationaal elftal komen. Anders wordt het wel heel makkelijk om voor je land te spelen

20 november 2013 om 12:00

Als ik kijk wie er de laatste jaren allemaal zijn opgeroepen voor het nationale elftal, blijkbaar hoef je er ook niet veel van te bakken bij je club om opgeroepen te worden. Als ik zie dat zelfs bankzitters van de clubs uit Istanbul worden opgeroepen, dan kun je net zo goed zulke talenten oproepen, alsof het echt wat uitmaakt. Nu zal Terim waarschijnlijk weer gewoon met dezelfde kern samenwerken, zullen we het EK halen omdat er 24 landen aan mogen meedoen, maar zullen we er op het volgende WK weer niet bij zijn, omdat we gewoon te veel kwaliteit missen.

20 november 2013 om 03:18

Aykut en Adem falers? Kijk je überhaupt wedstrijden buiten die van Fener...

20 november 2013 om 14:57

Aykut is bijzonder overschat, en Adem is ondertussen al 26 en heeft zichzelf nog nergens echt kunnen bewijzen. Leuke spelers voor in de Turkse competitie hoor, maar met zulke gasten gaan we geen finales halen.

21 november 2013 om 00:21

Eerst wordt bekritiseerd dat de Turkse bondscoaches alleen selecteren op basis van naam. Word er vervolgens iemand als Adem geselecteerd op basis van prestaties en met de gedachte in het achterhoofd dat hij nog minimaal vier jaar kan uitkomen voor Turkije, is het weer niet goed. Ongeacht zijn prestaties hiervoor!

Wat betreft Aykut, ga ik er niet eens op in. Daarin neem ik je niet eens serieus.
Alsof we het met die andere 'goeie' gasten wel haalden....

22 november 2013 om 03:29

Ik bekritiseer niemand, dat doen mensen die niet voor de Istanbul-clubs zijn. Adem heeft dit seizoen in 11 wedstrijden 3 keer gescoord, en geen een keer tegen de topclus. Vorig seizoen liefst (!) 2 goals in 26 wedstrijden. Vind je dat 'in vorm'? Op basis van wat word hij geselecteerd? Dan mag hij een kans krijgen, ok, maar dan heb ik 10x liever Enes Unal bijvoorbeeld, als we het toch over verjongen hebben.

Verder snap ik dat je Aykut geweldig vind omdat hij bij Trabzon speelt, en dat kan je serieus nemen of niet, maar het is een feit dat hij geen topspeler is. Trabzon krijgt zowat elke wedstrijd simpele doelpunten tegen, dit seizoen staat de teller na 11 competitiewedstrijden op 12 tegendoelpunten. Dan heb ik liever dan alles een verdediging met Egemen-Semih, en anders Omer Toprak. Of geef zelfs Serdar Aziz een kans.

Wat een belabberd wedstrijd vandaag. Afgezien van een paar acties van vooral Arda was deze wedstrijd echt een teleurstelling. Turkije heeft veel nieuwe spelers erbij maar dat betekent niet dat de spel dan zo erg achteruit kan gaan. De ervaren spelers speelden niet op 100% maar wat zijn de nieuwe spelers ongeïnspireerd zeg, geen enkele steekt er boven uit. En Voetbalzone is de titel sarcastisch of zitten jullie alleen maar scorebord journalistiek te doen?

Zolang er geen eerlijk beleid komt met betrekking tot het oproepen van spelers zal Turkije niks bereiken. Ook moeten de juiste straffen nog uitgedeeld worden voor het omkoopschandaal. Daarna pas kan je met een schone lei beginnen..

20 november 2013 om 14:58

Dan moeten ze 25 jaar terug gaan, als je met een 'schone lei' wil beginnen. Achterbaks om Fener alle klappen op te laten vangen, want er zijn een hoop clubs niet 'schoon' als je het zo bekijkt.

22 november 2013 om 16:26

Het maakt mij helemaal niks uit waar ze beginnen. Je moet ergens een streep trekken en van daaruit opnieuw beginnen. Geen enkele Turkse voetballiefhebber kan nu zeggen dat het lekker gaat met het Turkse voetbal. Ik als zeer fanatieke supporter van Trabzonspor kan niet eens genieten van de ideale uitgangspositie die we hebben in de Europa League om de volgende ronde te bereiken, want dit zijn eenmalige successen waar geen structuur achter zit. Kan jij mij vertellen bijvoorbeeld met welke formatie Turkije speelt? Er zit totaal geen lijn in, terwijl bijvoorbeeld bij het Nederlandse elftal vanaf U-15 wordt getraind op 4-3-3 .. Daar moet Turkije heen.

Veel nieuwe spelers van U21 kregen kansen. Ik vond Arda turan en Gokhan tore lekker samen spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren