Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands: ‘Hij lacht alle criticasters uit, hij heeft veel kritiek gekregen’

Laatste update:

Joshua Brenet kreeg de afgelopen seizoenen regelmatig met kritiek te maken, maar slaagde er onder Phillip Cocu om zich op te werken tot basisspeler en maakte vorige week de overstap naar het Duitse TSG 1899 Hoffenheim. Het verbaast vertrekkend technisch manager Marcel Brands niet dat de Champions League-deelnemer bereid was om een bedrag dat rond de vijf miljoen euro ligt op tafel te leggen voor de back.

“Joshua lacht alle criticasters uit. Hij heeft veel kritiek gekregen in de buitenwereld, maar niet bij ons in de binnenwereld. Hoffenheim heeft heel goed gezien dat Joshua aan beide kanten kan spelen en dat maakt hem heel interessant”, vertelt de nieuwe director of football van Everton in gesprek met Voetbal International.

Brands gaat per 1 juni aan de slag bij the Toffees en hoopt Angeliño en Denzel Dumfries nog voor die tijd te kunnen verwelkomen. Laatstgenoemde moet de opvolger van Santiago Arias worden, van wie de scheidend sportbestuurder verwacht dat hij inmiddels onhoudbaar is geworden voor PSV: “Santiago is een speler van wie ik verwacht dat hij zeker gaat. Ik vind hem een van de beste spelers van de Eredivisie. Het is ongelooflijk dat hij nog niet is opgehaald, hij heeft alles wat een moderne back moet hebben.”

Arias is niet de enige verdediger van de Eindhovenaren die lijkt te vertrekken, aangezien Jordy de Wijs ondanks een contract dat nog een jaar doorloopt aan heeft gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: “Er is buitenlandse interesse in hem en hij zoekt naar zekerheid van spelen. Jordy wil het liefst naar de Championship en van daaruit doorgroeien”, sluit Brands af.

Verwacht jij dat PSV sterker uit de zomerse transferperiode zal komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je als PSV zijnde zo overtuigt bent van zijn kwaliteiten ga je niet met zo'n laag bod akkoord.

30 mei 2018 om 13:02

Ze waren ook absoluut niet zo overtuigd van Brenet.
Brands en consorten dachten probably van: 5 mil krijgen we nooit meer voor hem, weg doen.
Beetje positief reageren in de media, maar ondertussen lachen ze zich een breuk.

Ik weet niet wat Hoffenheim in hem ziet, behalve t feit dat hij links en rechtsback kan.,,,,

30 mei 2018 om 13:13

Mwa tijdens de winterstop is Sevilla nog concreet geworden voor 5miljoen, dus zo hard zal er niet lachen worden.

Wellicht is Brenet extra opgevallen door een aantal leuke wedstrijdjes in de CL. En zitten er geen scouts aan het begin van het seizoen op de tribune, wanneer Brenet altijd structureel aan het schutteren is.

30 mei 2018 om 13:22

Het is natuurlijk ook wel gechargeerd dat moet ik wel toegeven hoor, maar dat vind ik ook van de reactie van Brands.
Bedoel, die jongen is 24 jaar en heeft bij elkaar net 150 wedstrijden gespeeld bij Psv, heeft terecht kritiek gehad en nu lachen ze bij PSV om t feit dat Brenet t 'gemaakt' heeft.

5 miljoen is gewoonweg weinig in deze tijd. Gezien ze Brenet voor 5 miljoen verkopen en bezig zijn met Dumfries voor 5,5 miljoen, zie ik geen reden voor Brenet of wie dan ook ze criticas uit te lachen.

Het feit dat hij voor maar 5 miljoen weggaat, doet mij gewoonweg vermoeden dat Hoffenheim goedkope opvulling heeft gevonden.

30 mei 2018 om 13:32

Snel, behendig, goede mentaliteit ondanks 2e keus, werkt hard, relatief goedkoop.

30 mei 2018 om 13:40

Snel en behendig is elke back tegenwoordig....
Werkt hard, ja moet ook wel, want veel voetballende kwaliteiten dicht ik m niet toe.
Relatief goedkoop, dat is denk ik vooral de reden....

30 mei 2018 om 19:09

Inderdaad! Die hadden Brenet voor datzelfde bedrag al lang aan Sevilla willen slijten als ze een alternatief voorhanden hadden gehad afgelopen winter. Dit is dan ook pr-gelul voor de buehne. Leuk dat Brenets werklust en veerkracht hem heeft geholpen na de winterstop, maar bij PSV zal iedereen de confrontatie dat Brenet over het hele seizoen de slechtste Psv'er was volgens de beoordelingen vooral uit de weg gaan...

En wellicht lachen alle criticaster (waaronder ik) hem in de winterstop weer uit omdat hij voornamelijk in Hoffenheim 2 blijkt te voetballen. Ondanks deze mooie transfer ben ik nog steeds niet overtuigd.

30 mei 2018 om 17:01

Dat hoeft ook niet. En denk je dat Brands of iemand anders van Psv er wakker van ligt dat Brenet voor 5 miljoen weg is? Die zijn juist blij omdat Brenet een redelijk beperkte voetballer is. Maar uit fatsoen richting Brenet ga je dat niet hardop in de media roepen natuurlijk.

31 mei 2018 om 18:41

Hahaha! Dat je zo lang kan wachten om deze man uit te lachen zegt denk ik genoeg over jou. Brenet kunnen verslijten aan een Duitse (bijna?) subtopper, mede verantwoordelijk geweest voor 3 kampioenschappen binnen 4 jaar en een leuke overstap gemaakt naar Engeland. Dus wie lacht wie uit

Nee meneer Brands, je bent zelf uitgelachen en ook uitgescholden door alle Psv'ers omdat je zelf geen linksback hebt gehaald. Volgens mij werd hij zelfs gepasseerd door Kenneth Paal, wat een middenvelder uit Jong Psv is.

Omdat die ook niet presteerde moest Brenet er weer in en zowaar kreeg Cocu de boel na Heerenveen uit met het nodige geluk op de rit (twente thuis bijvoorbeeld).

Brenet is gewoon nog de Brenet van toen (degelijk maar niet meer dan dat)... die wat wel gezegd moet worden, perfect met de negativiteit in de media is omgegaan.. En leuk dat hij naar de Bundesliga kan, maar daar zijn er de laatste jaren meer gesneuveld dan opgestaan (dost, Bazoer, L. de Jong enz)

30 mei 2018 om 13:20

Shenkie, laat je niet zo kennen.
Uitgelachen en uitgescholden door alle Psv'ers? Ik kan het me niet herinneren.
Met het nodige geluk kampioen? Ik kan het me niet herinneren.

30 mei 2018 om 14:09

Haha.. de vergeetachtigheid is toegeslagen nadat er gedronken is op die schaal!

Alle Psv'ers hebben kritiek op Brands gehad toen Paal ineens als linksback op moest draven!!

Lezen is kennelijk ook een kunst geworden na die schaal... ik zeg niet dat ze met geluk kampioen zijn geworden (meer dan terecht zelfs!!), maar dat Cocu het wel met het nodige geluk weer op de rit heeft gekregen! Twente thuis, Zwolle uit in die periode... maar misschien zijn jullie dat ook al weer vergeten...

31 mei 2018 om 10:14

Uitgelachen en uitgescholden is in mijn ogen iets anders dan ergens kritiek op hebben. Daarnaast is je aanname van alle Psv'ers zeer gedurfd. Persoonlijk kon ik begrijpen dat Brands op de verkeerde paarden had gewed en had hij bij mij genoeg krediet om dat verlies te nemen. Hey, Shenkie, dat is al 1 Psv'er die ermee kon leven.
Dat Cocu Psv op de rit heeft gekregen, herken ik ook niet. In principe heeft PSV in de competitie vrij stabiel gepresteerd. Alleen het hele echec van EL moest verwerkt worden. Tegen Twente waren ze veel beter en schiet Twente de 3 kansen die ze tegen krijgen binnen. De enige wedstrijd in die periode die ze eigenlijk verdienden te verliezen was Zwolle uit, de rest in die periode was niet denderend, maar wel gedegen.
Cocu heeft in mijn ogen niets met het nodige geluk op de rit gekregen. Hij is al vroeg in het seizoen met 2 verdedigende middenvelders gaan spelen en heeft er over het hele seizoen een gedegen kampioen van gemaakt.

Uitlachen lijkt me niet meest intelligente reactie. Of er zit iets in en je doet er wat mee of je negeert het, dan is het geen reactie waard.
Ben bang dat er wel iets in zit.. Hoffenheim is ook niet de grootste club maar goed.

30 mei 2018 om 14:15

Hoffenheim is niet de grootste club nee. Dat is Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Juventus. Maar Hoffenheim is wel een club die al 10 jaar een redelijk stabiele middenmotor in de Bundesliga is gebleken met de laatste jaren zelfs plek 4 en plek 3 geëindigd.
Gezien zijn kwaliteiten een hele mooie transfer dus ik snap niet zo goed waarom er nu denigrerend over de club Hoffenheim gedaan moet worden.

Hahaha dit artikel... wie bedoelen ze met de buitenwereld dan? Ik mag toch hopen ook veel Psv supporters want die vonden Brenet ook veels te kort komen.

30 mei 2018 om 13:59

Buitenwereld zijn alle mensen buiten de selectie en staff. Dus ja wellicht bedoelt hij ook de supporters. Verder heeft hij toch gewoon gelijk? Iedereen was (terecht kritisch) maar hij heeft nu een mooie transfer te pakken.

Hoezo lacht hij alle criticasters uit? Ten eerste is het niet alsof hij naar Barca vertrekt, met alle respect voor Hoffenheim. Ten tweede, mag je geen kritiek hebben? Kijk, als mensen gewoon gaan 'bashen' op spelers, dan is het geen kritiek meer, vind ik. Kritiek is altijd nog opbouwend. Maar dat mag niet meer, blijkt. Veel spelers kunnen het al niet hebben en nu gaat ook Marcel Brands er in mee.

Brenet kon ook bij PSV die mensen die 'bashen' al uitlachen. Aantal prijzen gepakt, meer salaris dan de meeste tokkies bij elkaar. Maar van kritiek kun je leren, waarom zou je mensen uitlachen als ze je kritiek geven?

30 mei 2018 om 13:46

Hoffenheim was gewoon de nummer drie van de Bundesliga het afgelopen seizoen. Ze gaan dan ook de Champions League in. Brenet is zeker geen geweldenaar, maar Brands heeft hier gewoon gelijk. Hij lacht het laatst en het hardst. Hij heeft een schitterende transfer naar de Duitse subtop te pakken en snoert daarmee toch veel criticasters de mond.

30 mei 2018 om 15:19

Of het een transfer naar de Duitste subtop is, moeten we nog maar zien. In de laatste 2 seizoenen zijn ze 3e en 4e geworden, maar in de seizoenen ervoor 15e, 8e en 9e. Maar het is hoe dan ook een mooie transfer. Maar waarom wil je criticasters de mond snoeren? Iemand mag toch kritiek geven? Iemand die een speler belachelijk maakt, noem ik geen criticaster meer.

30 mei 2018 om 14:09

Kritiek is 1, belachelijk maken is 2. Je weet zelf natuurlijk ook dat dat veelvuldig gebeurd in Nederland. Blind, Dijks, Brenet, Manolev, Diks... Etc. In dat opzicht snap ik zijn woordkeuze best. Brenet heeft aardig wat shit over zich heen gehad. En ja hij speelde vaak slecht, dat klopt.

30 mei 2018 om 15:17

Maar wat versta je onder criticaster? Een criticaster geeft kritiek. Belachelijk maken is iets anders. Wat ik zeg, die mensen kon hij al lang uitlachen. Maar waarom zou je mensen uitlachen die gewoon kritiek geven?

30 mei 2018 om 15:24

Dat bedoel ik ook te zeggen: Ik denk dat Brands hier niet doelt op mensen die 'slechts' kritiek hebben. Meer op de hoeveelheid rotzooi die Brenet van mensen over zich heen heeft gehad. Als Ramselaar bij wijze van spreken voor 5 miljoen naar Hoffenheim was gegaan had Brands het niet op deze manier niet gezegd, terwijl die ook genoeg kritiek heeft gekregen afgelopen maanden. Bij Brenet was het echter vaak onder de gordel en ging het richting belachelijk maken.
Begrijp me niet verkeerd, Brenet heeft niet het niveau van PSV dus de kritiek was 9/10 ook terecht. Maar dat is denk ik niet waar Brands op doelt.

30 mei 2018 om 19:26

@falonso

Waarschijnlijk bedoelt hij gewoon beide, de criticasters en haters de mond gesnoerd. Ik denk dat Brenet zijn salaris hierdoor flink gestegen, dus kan je zeker spreken; wie het laatst lacht, lacht het best! Neem je altijd alles letterlijk?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren