Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Boëtius bij PSV, ik denk dat het zomaar zou kunnen werken’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius zal komende zomer hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord vertrekken. De 21-jarige aanvaller staakte onlangs de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis en derhalve ziet de clubleiding van de Rotterdammers zich genoodzaakt om hem op de transferlijst te zetten. De samenwerking loopt immers volgend jaar zomer reeds ten einde.

/

PSV is een van de clubs met belangstelling: de aanvaller wordt gezien als een kandidaat om het vertrek van Memphis Depay naar Manchester United op te vangen. Peter Hoekstra denkt dat een andere omgeving voor Böetius goed kan uitpakken, ook al zal Feyenoord weinig trek hebben om een zelf opgeleide speler aan de concurrent te verkopen. “Vaak zie je spelers dan helemaal opbloeien en voelen ze weer wat voor een linksbuiten zo belangrijk is: vrijheid. Memphis Depay vertrekt bij PSV, misschien dat Boëtius hem wel opvolgt. Ik denk dat het zomaar zou kunnen werken”, zo verzekert de oud-vleugelaanvaller aan Voetbal International.

Fred Rutten verzekert dat Boëtius niet in de war moet raken: een seizoen met tegenslagen kan er ‘gewoon een keer tussen zitten’. “Dacht je dat iedereen bij PSV altijd wegliep met Depay? Schei uit, ook rond hem waren er twijfels, zeker in de jeugd. Er waren er genoeg die zeiden: ‘wordt nooit wat’”, zo verzekert de vertrekkend trainer van Feyenoord. “De enige die altijd en op elk moment honderd procent in Depay heeft geloofd, is Marcel Brands. Zoiets helpt een speler dan wel. Over Boëtius moet niemand zich zorgen maken. Die komt echt wel weer bovendrijven.”

Denk jij dat Jean-Paul Böetius komende zomer naar PSV gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boetius scoort te weinig. Hij trekt ook liever naar buiten dan naar binnen. Boetius niet halen.

13 mei 2015 om 07:29

Meer een binnen speler dan een buitenspeler.

13 mei 2015 om 08:03

Vond hem in zijn debuutjaar echt een groot talent, zeg niet dat hij dat nu niet meer is maar heb nu wel zo mijn twijfels of hij echt veel beter gaat worden.

13 mei 2015 om 08:20

Ligt aan vertrouwen . Als je elke wedstrijd in de 65e minuut gewisseld wordt voor een mindere speler gaat dat knagen

13 mei 2015 om 08:31

Ik heb hem nooit goed gevonden, zwaar overschatte speler. Dan kun je nog beter Bergwijn doorschuiven of een andere jeugd speler.

13 mei 2015 om 09:04

Net als Cabral in zijn debuut jaar.

13 mei 2015 om 10:03

Deze jongen heb duidelijk laten zien dat die heeeel goed kan voetballen ...ik hoop dat die blijft van gio gaat die vertrouwen krijgen...komt goed .

13 mei 2015 om 08:09

Is eigenlijk ook een rechtsbuiten en geen linksbuiten al doet hij het op links nog redelijk voor een rechtspoot.

13 mei 2015 om 11:48

Depay is ook een rechtspoot op links, dat maakt dus niet heel veel uit.

Verder, als Boetius niet goed genoeg is voor Feyenoord, wat heeft hij dan bij PSV te zoeken? Voor de Jupiler League?

13 mei 2015 om 12:45

Vandaar dat Depay altijd naar binnen trekt ! vond het al een beetje een ego maar staat dus gewoon aan de verkeerde kant!
Hoezo is Boetius niet goed genoeg voor Feyenoord? omdat hij een vorm dip heeft? Vind Boetius nog altijd een betere voetballer dan Manu bijvoorbeeld.

13 mei 2015 om 13:14

Ejens

Een vormdip duurt weken of maanden.

Boetius is al meer dan 1 jaar matig/slecht dus dat is gewoon geen dip meer maar misschien wel een gebrek aan kwaliteit of motivatie.

13 mei 2015 om 20:17

Enigzins met je eens maar Boetius heeft ook niet echt de kans gehad zijn vorm terug te vinden met af en toe een invalbeurt. Daarnaast vind ik hem de laatste twee wedstrijden al een stuk beter speler als gedurende het seizoen.
Vergeet ook niet dat hij nu een rechtspoot achter hem heeft staan ipv de linksbenige Vilhena. Dit komt niet ten goede bij een typische flankspeler als Boetius.
Maar ben het wel met je eens dat hij het eerst moet laten zien voordat hij eisen gaat stellen. Kwaliteit heeft hij wel dat heeft hij vorige seizoenen wel bewezen. Of motivatie de reden is voor zijn mindere spel durf ik niet te zeggen, dat kan van veel meer factoren afhangen.

13 mei 2015 om 08:32

Alsnog zou ik hem halen als ik Psv was, maar daarnaast zou ik nog een linksbuiten halen, Boetius kan ook goed op de linkerkant uit de voeten, ik zou hem halen en lekker de concurrentie laten aangaan met Narsing en daarbij ook nog een Corona halen, ik zou zeker niet alleen Boetius halen voor een optie op linkerkant.

13 mei 2015 om 10:00

Van mij mag psv hem halen goede concurrentie voor beide vleugels.maar hoop toch dat ze een echte linker winger halen uit het buitenland het liefst een groot talent.geld is er nu om een risico te nemen.

13 mei 2015 om 09:30

Moet hij perse scoren dan? Hij kan toch ook alles afgeven op andere spelers zoals De Jong en evt Wijnaldum als die blijven?

13 mei 2015 om 10:29

Als PSV hem haalt dan moeten ze hem halen voor op rechts, laat hem het maar uivechten met Narsigh.

Lijkt totaal niet op Depay, zijn schot is veel minder en hij heeft veel minder overzicht.

13 mei 2015 om 12:09

Ik ben een fan van Depay maar om nou te beweren dat Depay een geweldig overzicht heeft vind ik een beetje raar. Het punt waar Depay nou juist in te kort komt is overzicht.

Als iemand met een Rotterdams hart mag hij best van mij.
Zijn ontwikkeling is nogal gestaakt en ik denk dat er spelers gehaald kunnen worden van om en nabij de zelfde leeftijd of jonger die hem qua niveau al ontstijgen.
Desalniettemin de hoofprijs laten betalen of te wel alle knaken eruit halen die er in moeten zitten anders voor de helft van dat bedrag afschepen naar Belgie ofiets.
Dat dan ook wel weer.
PSV heeft straks ook wel weer genoeg centjes om lekker in zuid-Amerika te shoppen.
Misschien komen ze zelfs wel weer een nieuwe Ronaldo tegen.

13 mei 2015 om 07:49

Ik zit als supporter nogal met gemengde gevoelens over een eventueel vertrek van Boetius. Ik denk persoonlijk dat Boetius echt nog wel van grote waard kan zijn voor Feyenoord. Vorig seizoen was hij nog HET grote talent van Feyenoord en werd hij zelf bij het NL elftal genoemd. Echter denk ik dat Rutten de grote oorzaak is van het falen van Boetius en Vilhena.
Mocht Boetius naar PSV gaan, zullen ze PSV de hoofdprijs moeten laten betalen. Een concurrent moet gewoon meer neerleggen dat andere clubs.

13 mei 2015 om 08:10

Begrijpelijk dat wat je bedoeld.
Hij is het vorige seizoen belangrijk geweest ook in het doelpuntensaldo van Feyenoord.
Dankbaar als ik daar ook voor ben, ben ik nooit echt gecharmeerd geweest van hem als een voetballer.
Wel snel maar niet wendbaar, niet sterk, niet iets van lengte of body.
Hij past in mijn optiek niet in het huidige genre van voetballers en als ik naar Manu kijk die op de zelfde positie kan ben ik meer onder de indruk.
Ik denk dat hij zichzelf ook nog meer kan ontwikkelen en ook een nog grotere ontwikkeling kan door maken dan Boetius.
Plus dat hij meerdere van de eerst opgenoemde facetten bezit inplaats van maar een daarvan.
Denk ook niet dat PSV hem daadwerkelijk zou willen hebben maar dan is het alsnog tijd om verder te kijken of Manu meer kans in de basis 11 te geven.
Over dat laatste zijn we het dan iedergeval wel eens.

13 mei 2015 om 08:32

Sorry dat ik het zeg maar als je werkelijk denkt dat manu meer groeipotentie heeft dan boetius heb je er niet zo veel kijk op. Boetius heeft een goede korte passing, prima techniek en een goede voorzet. Hij kan snel handelen. Manu is een blind paard die handelt met opportunisme en snelheid.

13 mei 2015 om 08:57

En tot nu heeft die opportunisme hem geen windeieren gelegd.
Het is vaak ook de opportunisme van een speler die het laatste zetje geeft.
Die opportunisme die zegt ik kan ook nu gewoon schieten en weetje wat misschien gaat tie er wel in.
Het is namelijk geen opportunisme wanneer Zlatan een omhaal maakt tegen Engeland, want hij weet dat hij er vanaf 40 meter toch wel in gaat.
Het was ook geen opportunisme dat James op het WK de bal op zijn borst nam en uit de draai direct op het doel schoot, daarbij was het ook de bedoeling om hem onderkant lat te schieten want dan weet je zeker dat het gelijk een onmogelijke taak is voor de keeper om hem te keren.
Dit is gelijk ook even een vergelijking dat je niet kan zeggen dat het aan ervaring ligt.
Ze schelen namelijk zo'n 11, 12 jaar?
Een talent dat zeker maar een ervaren voetballer dat niet wel een een pure opportunist.
Ja, je hebt er veel verstand.
Heb je welleens dat je denkt holymoly hoe gaat hij daar langs of wat de .... hoe krijgt tie die er in godsnaam in.
Juist, tecniek in snel kunnen en durven handelen(heb je ook gelijk je snelheid) en een zeer grote lading aan opportunisme want he misschien lukt het wel maar misschien ook niet heb ik het wel geprobeerd en fans vinden het prachtig.

13 mei 2015 om 09:12

hahahaha, Manu meer potentie dan Boëtius.... hahaha, die is goed zeg!

13 mei 2015 om 09:13

Ik moet toch Feye88 gelijk geven hoor.
Manu is meer een type "hoekstra" veel inzet en hopen dat de bal goed valt.
Boetius is meer een "voetballer" daar komt ook meer "dreiging vanaf"

Ik weet dat je daarmee geen doelpunten maakt maar als Boetius de bal heeft rond de 16 heb je altijd het gevoel dat het gevaarlijk wordt.
Bij Manu verwacht je het nooit maar toch staat hij er opeens.

13 mei 2015 om 09:20

Het is met Manu inderdaad altijd een verrassing en niet doorzichtig zoals vaak wel het geval is bij Boetius, dit noem ik geen pluspunt.
Je geeft het zelf ook al aan;
Het is is vaak de dreiging die je voelt, alleen die komt niet, steeds net niet.
Boetius is absoluut een goede voetballer, alleen in mijn boek een net nietje.

13 mei 2015 om 10:30

"ik weet dat je daarmee geen doelpunten maakt maar als Boetius de bal heeft rond de 16 heb je altijd het gevoel dat het gevaarlijk wordt."

Dat gevoel heb ik dit seizoen anders nog niet gehad.

Boetius heeft z'n piek al gehad zo lijkt het, de verrassing is uit z'n spel. Hij is momenteel eigenlijk niet goed genoeg voor Feyenoord en lijkt met de week slechter te gaan voetballen. Boetius zal echt helemaal niets toevoegen aan PSV als PSV verstandig is zoeken ze nog even verder.

13 mei 2015 om 08:32

Dat is het met name. Hij is een one-trick pony en iedereen heeft hem door. Daarbij is hij wel snel, maar niet zo snel dat zijn ene trucje (zoals bij Robben) toch werkt.

Boetius is het levende voorbeeld van de wet van de remmende voorsprong. Hij was in de jeugd heel goed omdat hij een paar dingen lekker kan, maar is gestopt met zichzelf te ontwikkelen. Of dat komt omdat hij er niet voor werkt of omdat er gewoon niet meer in zit dat weet ik niet, maar ik zie hem geen stappen (laat staan sprongen) meer maken. En wil hij bij PSV basisspeler worden, dan moet hij echt nog veel sprongen maken.

13 mei 2015 om 11:23

Dat is het niet alleen hoor. Hij is gewoon blessuregevoelig, hij gaf dacht ik zelf aan dat hij de knieën van een oude man had, en hij heeft geen linkerbeen. Hij speelt amper op rechts ondanks dat dit toch zijn positie lijkt plus een fantastisch schot heeft hij niet. Hij is technisch wel ontzettend begaafd, vooral ook in de kleine ruimte, maar of hij het gaat redden is niet te voorspellen. Hij zou ook zomaar een fantastische speler kunnen worden met wat zelfvertrouwen, maar dan wel op rechts. Echter is hij in de vorm waarin hij nu zit niet eens beter dan Narsingh en voor de prijs die Feyenoord ervoor wil hebben is dat gewoon niet slim. Zelfde geldt i.m.o. voor Berghuis overigens.

Misschien leeft hij wel helemaal op bij PSV. Nieuwe omgeving, nieuwe ploegge noten en een team dat meer vanuit de tegenaanval speelt. Ondanks dat Boetius bij lange na nooit zo goed zal worden als Depay is het in vorm wel een leuke speler voor de Eredivisie. Maar goed, Tighadouini kost stukken minder en heeft er bij een slecht draaiend NAC al 12 inliggen en is denk ik echt niet minder. Dus waar kies je dan voor? Boetius die het al anderhalf jaar niet laat zien? Of de smaakmaker van een degradatiekandidaat? Of toch Sam Larsson?

13 mei 2015 om 11:24

Mocht Larsson van Heerenveen naar PSV vertrekken, dan zie ik Jahanbakhsh naar Heerenveen gaan. Maar Heerenveen kennende laten ze Larsson niet makkelijk gaan wetende dat PSV een hoop geld heeft en Larsson een toptalent in de Eredivisie is. Terecht natuurlijk.

Leuke speler maar ik hoef hem bij psv niet te zien hij is niet sterk en ook niet constant genoeg.
En als brands hem zou halen zou hij nooit meer als 2.5 ervoor bieden.
geef mij dan maar Tighadouini, Adnane kost een miljoen is veel constanter en sterker.
als Boetius nu voor nac had gepeeld had hij een stuk minder gedaan dan Adnane.tighadouini,

Waar komt het bericht vandaag dat Boetius wil vertrekken bij Feyenoord. Enige wat ik heb vernomen heb is dat hij zijn huidige contractvoorstel niet voldoende vind. Volgens mij is er nog voldoende tijd om hier alsnog uit te komen. Vilhena heeft wel gezegd niet meer bij te willen tekenen maar Boetius niet. verwacht dan ook dat Boetius alsnog verlengd bij Feyenoord.

De enige reden waarom boaties het zo goed deed vorige jaar kwam mede omdat hij met pele speelde.

Hoe weet rutten nou dat alleen Brands vertrouwen had in Depay bij Psv ?
Veel mensen veel mensen hadden/hebben vertrouwen in hem bij Psv alleen de mensen buiten Psv hadden/hebben geen vertrouwen in hem.
Wat betreft Boeitius , Adje , Samba sam , Corona , Berghuis .. ik hoef ze eingelijk geen van alle bij Psv.
Iedereen hier doet alsof Psv alleen iemand uit de ED kan en moet halen .. Ik denk dat we gewoon buitenspelers uit het buitenland gaan halen .. is veel beter ook dan de middelmatige buitenspelers hier.
Enige buitenspeler die 'top' in de ED is El Ghazi maar die komt natuurlijk nooit naar Psv.

Boëtius had gewoon moeten verlengen. Volgend seizoen met een nieuwe trainer voor de groep, nieuwe kansen. Ik geloof dat het een geld kwestie was waarom hij niet wil verlengen? Als je goed genoeg bent, krijg je ook genoeg. En dat was Boëtius dit seizoen niet. Maja, meneer denkt beter te zijn dan hij is, jammer.

13 mei 2015 om 11:03

@ Johnnie10,

Klopt wat je zegt over de geldkwestie.
Boetius heeft zelfs nog in de media gezegd juist graag bij Feyenoord blijven, echter vind hij zichzelf beter dan een van Beek en Kongolo en wil om die reden een beter contract dan deze spelers. van Geel had hem een vergelijkbaar contract aangeboden ten opzicht van van Beek en Kongolo en die wil hij niet tekenen. Denk als feyenoord er een klein beetj ebovenop gooit hij alsnog verlengd bij Feyenoord.
hij is een rechtspoot dus zie hem ook niet als vervanger van Depay en denk ook niet dat Boetius het risico wil lopen bij PSV op de bank terecht te komen.

13 mei 2015 om 11:19

Depay is ook rechts, dus wat dat betreft maakt het weinig uit. En Feyenoord moet er absoluut geen geld bij doen. Ik schat Van Beek en Kongolo zelfs nog hoger in dan Boëtius. Boëtius moet gewoon accepteren wat hij krijgt, en anders maar naar het buitenland. Zal hij later genoeg spijt krijgen.

13 mei 2015 om 12:44

ow ok. vandaar dat Depay altijd naar binnen trekt.
Maar ben het wel met je eens dat het contract voldoende moet zijn voor Boetius. \wel moet ik toegeven dat van Beek en Kongolo dit seizoen voor het eerst in de basis staan en nog vrij onervaren zijn vergeleken met Boetius welke er al meerdere seizoenen op heeft zitten. Maar aan het einde van de rit zullen van Beek en wellicht ook Kongolo een hoger niveau halen dan Boetius. Echter omdat Vilhena ook al vertrekt kan Feyenoord Boetius wel erg goed gebruiken volgend seizoen.

Hoop het van harte

Boëtius. Van een belangrijke speler met 10 goals en 9 assists en voorselectie WK naar tobber onder Fredje Rutten. En dan zeggen dat ie wel boven komt drijven. Hoe weet je dat zo goed dan Fred? Omdat jij hem hebt laten verzuipen?

Houden die jongen! Kan totaal het niveau van PSV niet aan. Hij werd even gehypt maar heeft dat nooit waar kunnen maken. Scoort te weinig, te weinig assists en misschien wel een te nonchalante instelling.

Ik heb niets tegen deze speler, maar hij is niks voor PSV. Hij presteert gewoon niet of te weinig. Misschien een jaartje Zwolle? Kan ie lekker ballen en iedereen laten zien of ie het (nog) kan.

Grote gok voor Psv. Ik denk niet dat het verstandig is om het vertrek van je absolute ster op te vangen met de aankoop van een linksbuiten die een heel jaar uit vorm is geweest. Wat mij betreft is Kishna een veel betere optie: staat te boek als moeilijke jongen, maar kan vooral verschrikkelijk goed voetballen. Ik denk overigens dat het moeilijke wel meevalt. De Boer wil vooral ja-knikkers.

Denk dat dit het doel van Rutten was. Feijenoord zwakker maken Boetius weg Villhena weg dank je wel Rutten. De trainer die zo goed met jeugd kan werken. Wat een eikel deze man zelfs nog beweren dat door hem Clasie beter is gaan voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren