Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz wil Nouri niet verhuren: ‘Hij laat het niet altijd zien’

Laatste update:

Abdelhak Nouri kwam in de eerste seizoenshelft pas één keer in actie voor Ajax, maar hoeft er niet op te rekenen dat Ajax medewerking verleent wanneer hij zich vanaf de winterstop bijvoorbeeld wil laten verhuren. “Ik denk dat wanneer Nouri met ons meetraint hij met die weerstand een betere speler wordt”, zei Peter Bosz vlak voor de aftrap van het duel met Kozakken Boys tegen FOX Sports.

/

“Hij heeft in Amsterdam uitstekende wedstrijden met Jong Ajax gespeeld, maar hij heeft ook uitwedstrijden gespeeld waarin hij het niet liet zien. Dan denk ik aan FC Eindhoven-uit en FC Volendam-uit. Op dat vlak moet hij nog progressie boeken, vandaar dat ik blij ben dat ik hem nu minuten kan geven”, aldus Bosz, die Nouri tegen Kozakken Boys aan de aftrap laat verschijnen.

De negentienjarige Nouri maakte in september in de met 5-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Willem II zijn debuut in het eerste elftal en daarin kwam hij ook direct tot scoren. In dienst van Jong Ajax staat de teller op zes treffers en tien assists in dertig optredens.

Denk jij dat Abdelhak Nouri dit seizoen een vaste basisplaats afdwingt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je weet dat hij er beter van wordt, waarom hou je hem dan tegen Peter?

26 oktober 2016 om 18:58

Wellicht omdat hij een basis team heeft dat de laatste tijd aardig speelt. Wie zou je eruit halen dan?

26 oktober 2016 om 19:17

Klaassen

26 oktober 2016 om 19:32

Ziyech en nouri basis zou wel echt iets te aanvallend zijn, denk ik. Ook al zou je een magische show krijgen als je die 2 tegen een zwakkere tegenstander neerzet.

26 oktober 2016 om 20:08

Hij heeft t over meetrainen. Kan dat kwaad ?

26 oktober 2016 om 19:35

Ik snap hem aan de ene kant wel en aan de andere kant niet. Ik bedoel, ziet ie Gudelj dan wel iedere week floreren of zo? Of Klaassen? Beiden leveren bij het leven simpele passes in, amateurwaardig.

26 oktober 2016 om 19:59

kom op zeg, ons middenveld is uitstekend bezet met schone/ziyech en onze aanvoerder klaassen,
die horen op dit moment gewoon te spelen, en als je een keer een stofzuiger op 6 wilt zet je er bazoer/riedewald/gudelj neer.

nouri komt als type speler in de buurt van ziyech, nou die haal je er dus niet uit.
klaassen is een loper/werker/sleurder, nouri niet.
je gaat voor de balans in het team niet kiezen voor en ziyech en nouri.

zoals al gezegd: tijdens afrika cup kan ie wat minuten maken in het eerste.
tot die tijd is er nog geen haast.
en ik zie ziyech volgend seizoen nog spelen bij ajax maar daarna is ie weg, dan moet nouri er staan!

27 oktober 2016 om 10:58

Nouri misschien de kans geven als ziyech in de afrika Cup speelt? Ideale kans om je te bewijzen.

Gewoon veel minuten geven wanneer Ziyech met Marokko naar de AfrikaCup is.

26 oktober 2016 om 19:47

Precies, bovendien vind ik het ook niet erg als ze iemand rustig brengen. Altijd die 18 jarige talentjes die een jaar later al verpeste verwende jongens zijn, die vinden dat ze moeten spelen. Gewoon zo doorgaan Bosz, breng hem rustig

Vind ik nogal een drogreden van Bosz. Welke speler laat het wel élke wedstrijd zien in de Jupiler League? Dan vraag je best veel van zo'n jong ventje, ook al is Nouri erg getalenteerd.
Zelfs Ronaldo of Messi geven wel eens wedstrijden niet thuis..

26 oktober 2016 om 19:21

Zegt ie natuurlijk om Nouri te prikkelen om goed te blijven spelen in de jupiler league. De echte reden is natuurlijk dat in ieder geval ziyech al op zijn positie staat.

26 oktober 2016 om 20:02

@brighton snapt hem.

Wat een onzin. Hij wordt juist een betere speler als hij bij een club als Sparta ervaring op gaat doen.

26 oktober 2016 om 19:46

Sparta is van een te laag niveau voor deze geweldenaar. Nouri wordt naar mijn mening wel beter als hij bij een subtopper als Utrecht een halfjaar gaat spelen in de Eredivisie in plaats van de JL.

26 oktober 2016 om 19:54

Te laag niveau? Sparta houdt zich vrij makkelijk staande in de Eredivisie na jaren weg te zijn geweest.

26 oktober 2016 om 19:55

Laat hem dit seizoen nog wat ervaring in de ED op doen en verhuur hem dan volgend seizoen aan ons! De CityTrio zal na dit seizoen terugkeren bij Manchester dus dan kunnen wij wel wat voetballendvermogen gebruiken.

Ik ben ook van mening dat een speler zoals Nouri weinig baat heeft bij een verhuur beurt. Zijn kwaliteiten liggen nou eenmaal bij het doel van de tegenstander of daar net iets achter. De clubs die in de markt zijn voor hem zullen vaak niet op de helft van de tegenstander spelen. Kijk bijvoorbeeld naar Schuurman bij Willem II die komt niet eens aan de bak, hadden ze beter in Rotterdam kunnen houden.

26 oktober 2016 om 19:24

Ik ben het volmondig met je eens dat Nouri er niets aan heeft om uitgeleend te worden aan een club uit het rechterrijtje, maar de vergelijking met Schuurman gaat nergens over. Die is veel groter en sterker dan Nouri en moet het niet van zijn verfijnde techniek hebben waardoor hij juist wel baat zou moeten hebben van spelen bij een ploeg waar hij moet knokken om te overleven.

26 oktober 2016 om 19:47

Schuurman staat juist bekend om zijn techniek.

Als de wedstrijd tegen Volendam de ondergrens is dan moeten ze hem als eerste naam op het wedstrijdformulier schrijven, hij was een eenmansmiddenveld die wedstrijd en de enige reden dat ze dat puntje nog pakte.

26 oktober 2016 om 19:12

Ben ik niet met je eens. Ik heb de wedstrijd ook bekeken maar hij was vaak de bal op een zeer laconieke manier kwijt. Niet dat hij zijn best niet deed maar ik vond hem niet het enige lichtpuntje. Het enige lichtpuntje aan de wedstrijd was dat Volendam de kansen die het creëerden niet afmaakten waardoor Ajax nog gelijk kom maken. Verder Nouri de hele wedstrijd niet gezien..

26 oktober 2016 om 19:58

Hebben we het over dezelfde Nouri die elke bal eigenhandig bij de verdediging kwam ophalen omdat deze de opbouw niet konden voorzien? Die overal op het middenveld was en elke aanval van Ajax voor 95 % van hem kwam. Eiting en vd Beek verzopen maar Nouri was nog steeds met afstand de beste, geeft ook de assist op Cerny en was de enige reden dat je er geen 5 om de oren kreeg want als hij niet steeds de bal kwam halen dan raakte de verdediging hem kwijt en kwamen er kansen voor Volendam.

26 oktober 2016 om 22:38

Als jij de wedstrijd op die manier hebt ervaren en dat jou mening is respecteer ik die. Maar ik zat in het stadion en ik heb jou benoemingen niet kunnen opmerken en de 5 vrienden van mij hebben dat ook niet gezien. Ik zag een nouri die vaak de bal kwijt was en die er fysiek niet aan te pas kwam. Nu is dat laatste niet zo erg want als je de bal niet kwijt kan moet je er zelf toch iets mee proberen te doen. Maar de nouri die jij omschrijft heeft niemand in het stadion opgemerkt. Dat Peter Bosz dit ook aanhaalt vind ik dan ook terecht. nouri was niet beter of minder dan de andere middenvelders van Ajax.

26 oktober 2016 om 19:25

Ik dacht precies hetzelfde. Vond hem tegen Volendam echt goed spelen, het waren meer anderen waardoor het team niet draaide. Hij nam het hele team op sleeptouw. Juist in die wedstrijd zag je hoe goed hij was toen de rest het liet afweten en het geen gala voorstelling werd.
Hij stond wel veel stil met de bal, misschien dat Bosz dat niet wilt.

Als Ziyech naar de Afrika cup is gewoon Nouri opstellen.

Heb gewoon een vermoeden dat Nouri na de winterstop de vervanger van Ziyech gaat worden. Appie is vandaag ook een van de beste.

Ik weet niet of Bozs hem straks wel opstelt wanneer ziyech naar de afrika cup gaat. Zou hij hem dan niet eens volledig bij de selectie moeten gaan halen.

Ach man wat ben ik doe Bosz zat, tete, riedewald, bazoer en El ghazi. Hij maakt deze talenten kapot laat staan spelers van jong Ajax. Als overmars ballen heeft trek hij hem bij de oren aangezien Bosz als passant Ajax kapot
Maakt en vervolgens vertrekt.

Niemand in ajax 1 laat het elke week zien
Wat ee kul zeg

26 oktober 2016 om 19:34

Is helemaal geen kul. Nouri speelt namelijk niet goed tegen jupiler League clubs en dat niveau ligt echt een stuk lager. Daarnaast is Nouri nog te vaal laconiek en dat wil Bosz eruit hebben. Talent zat maar moet nog wat stappen maken

26 oktober 2016 om 19:38

Hij speelt niet goed tegen Jupiler league clubs maar was wel gekozen tot beste speler van de eerste periode? Hij speelt wel goed, misschien gaat het alleen om het laconieke dan.

26 oktober 2016 om 20:00

Heel eerlijk, heb jij dit seizoen 1 volledige wedstrijd gezien van Nouri? Met afstand de beste man van Jong Ajax en niet onverdiend beste speler van de eerste periode.

26 oktober 2016 om 20:13

Heel eerlijk? Ik heb meerdere wedstrijden compleet gezien van jong Ajax en ik geef ook nergens aan dat hij niet goed is of niet goed rendeert in Jong Ajax. Ik geef alleen aan dat de wedstrijden die Bosz aangeeft hij een stuk minder was en ja dat mag maar Bosz wil dat hij constanter wordt en minder laconiek. Daarmee beschermt hij hem wat en is niets mis mee. Hij krijgt complimenten genoeg en traint met het 1e mee en dat getuigd van vertrouwen. Dus wat is je punt?

26 oktober 2016 om 19:34

Is helemaal geen kul. Nouri speelt namelijk niet goed tegen jupiler League clubs en dat niveau ligt echt een stuk lager. Daarnaast is Nouri nog te vaal laconiek en dat wil Bosz eruit hebben. Talent zat maar moet nog wat stappen maken

De ideale stand-in voor Ziyech als die naar Afrika cup gaat of blessure heeft. Volgend seizoen dan strijden voor die plaats. Maar ik zou hem dan wel bij eerste laten aansluiten.

Dit seizoen nog niet denk ik, misschien over 2/3 jaar kan best dat die basis plek heeft

Ik zou zeggen andere clubs grijp je kans deze man weet niet wat hij mist in deze speler. Begrijp al helemaal niet dat hij zo n talent volle jongen opstelt. Gewoon andere club zoeken jongen waar je wel aan spelen toe komt. Die peter die bakt er ook geen bal van.

Wat een belachelijke reactie van Bosz. Appie was tegen Volendam de absolute uitblinker. Hij nam het team mee op sleeptouw. Hij laat het iedere wedstrijd zien.

26 oktober 2016 om 20:15

Jij hebt dan een hele andere wedstrijd gezien. Was een drama en Nouri had teveel bal verlies en ging mee in het trage tempo. Beetje kritisch mag best richting ons super talent.

26 oktober 2016 om 20:23

Nee, jij hebt een andere wedstrijd gezien. hij was geniaal. super dreigend in de 2e helft.

Goed van Peter dat ie hem niet gaat verhuren en bij de selectie houd. Nouri is een wereldtalent! En gaat landen als Marokko en Nederland sterker maken, maar denk dat ie voor Nederland zal kiezen. Maar wat Peter zegt dat ie het niet elke wedstrijd laat zien slaat als k** op dirk. Veltman laat het wel zien dan? Of Klaassen?? Rot toch op man! Geef die jongen vertrouwen zoals zedoen voor Donny, De Ligt.

Bazoer laat al maanden niks zien.
Klaassen raakt geen pepernoot is alleen qua goals beslissend.
Gudelj speelt alleen breed.

Ik speel liever ultra aanvallend,
met Riedewald, Nouri en Ziyech.
Riedewald als pure stofzuiger (cvm)
Cerny, Dolberg, Traore
En verdedigend opstellen Tete, Sanchez, Veltman, en Sinkgraven.

Bosz heeft gelijk. Een pareltje als Nouri moet je in eigen huis houden. Verhuur levert zelden veel op. De hurende club haalt dit soort spelers vaak voor de bank. Ook worden ze wel eens op de verkeerde positie gezet.

Nouri is een echte Amsterdammer, bovendien heeft ie bluf en lef. 90 procent van alle Ajacieden wil graag dat hij een kans krijgt in het eerste. Op de plek van Klaassen, Ziyech of Younes zou die best een keertje mogen invallen.
Desnoods zou Nouri ook op de plek van Schone kunnen spelen als Peter Bosz toch al een rasvoetballer op die plek zoekt.

Veltman laat het al wedstrijden achtereen niet zien, zowel uit als thuis.

Een lust voor het oog, een speler waar je graag naar kijkt. Natuurlijk fysiek
niet de sterkste, maar wat een overzicht en passing! Kan op basis daarvan
moeiteloos mee tegen de wat minder sterke tegenstanders. Dus vaker met
het eerste mee. Geldt ook voor Cassierra, Cerny en van de Beek.
Daarnaast heb je met De Ligt en De Jong nog twee spelers die zich op termijn
aandienen. Tete voor Veltman is logisch, maar wat maken EL Ghazi en
Bazoer een ongemotiveerde indruk. Die twee maar mooi met Dijks in het
tweede elftal. Knappen ze van op (of af!).

Volgens mij heeft nouri altijd al gezegd dat hij zich in het eerste van ajax wil spelen. En dat het hem niet uitmaakte hoelang dat zou duren. Beste speler van de 2e competitie in nederland is niet slecht. Maar dat is vergelijkbaar met de spelers van excelsior. En ajax zit daar nog wel een stuk boven.

Zoals bosz hem nu in de beker brengt is top. Bij heerenveen kan je iemand in het diepe gooien. Maar bij ajax moet je er staan. (Gokje) Over 2 jaar zijn klaassen en schöne wel weg en staan nouri en bazoer er elke week in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren