Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessureleed Sneijder domper op krappe overwinning Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft vrijdagavond een benauwde zege op Konyaspor geboekt. Het team van Roberto Mancini zegevierde in eigen huis met 2-1 over de middenmoter en komt op drie punten van koploper Fenerbahçe, dat zaterdag nog wel in Bursa in actie komt. Galatasaray staat voor twee belangrijke duels: komende week wacht FC Kopenhagen in de Champions League en volgend weekeinde staat de titanenstrijd tegen Fenerbahçe op het programma.

Wesley Sneijder moest zich al na negen minuten laten vervangen door Emre Colak. De spelmaker had last van zijn rug en gaf Mancini te kennen dat hij niet verder kon. Vorige week speelde Sneijder door hetzelfde euvel slechts één helft tegen Kayserispor. Luttele minuten later volgde de tweede domper voor de thuisploeg. Fernando Muslera speelde de bal in de voeten van Theofanis Gekas, die het overzicht behield en Recep Aydin in staat stelde om de openingstreffer te maken: 0-1.

Op slag van rust trok Galatasaray de stand gelijk. Na voorbereidend werk vanaf de rechterkant van Umut Bulut kopte Didier Drogba het leer achter Charles Itandje: 1-1. Ruim twintig minuten voor tijd voltrok het team van Mancini het vonnis over Konyaspor. Na een heerlijke actie en een dito pass van Aydin Yilmaz kwam Burak in scoringspositie. De spits omspeelde Itandje en schoot raak: 2-1. Dat was tevens de eindstand in Istanbul.

Galatasaray heeft Wesley Sneijder nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sabri is echt een inspiratiebron. Door zijn prestaties, geeft hij de voetbaljeugd een doel. Als hij een club als Galatasaray kan bereiken. Dat geeft elke jonge voetballer gewoon hoop. Geweldig. Prachtig hoe hij die bal ook terugspeelt naar Muslera. Alleen onze Sabri Geelzoon kan dat!

Zeer verstandig van Mancini om Burak en Umut op de flanken te zetten, goed afgekeken bij meestertacticus Ersun Hoca. Ook een tactische zet om natuurlijk een geblesseerde Sneijder te laten starten en Bruma op de tribune te dumpen. Ga zo door Mancini. Voor de rest een zakelijke overwinning van Galatasaray, Muslera maakt het even spannend, helaas. Drogba blijft een baas.

Vandaag werd in mijn ogen weer eens bewezen dat Turkse voetballers gewoon helemaal niets en echt helemaal niets voorstellen. Er moet echt veel gaat veranderen in bananenrepubliek Turkije. Jammer genoeg, ik verlang naar de dag wanneer een man met visie aan de macht komt in het Turkse voetbal.

1 november 2013 om 21:09

ik vond emre/selcuk/burak anders een goede wedstrijd spelen hoor..

1 november 2013 om 21:11

Emre een goede wedstrijd? alsjeblieft. Waarom denk je dat hij de laatste minuut nog vervangen wordt? Publiekswissel?

1 november 2013 om 21:13

naja.. redelijk w/e.. maar Selcuk+burak speelde een goede wedstrijd.. alleen selcuk moet weer gewoon op de plek van sneijder komen zoals hij daar hoort.

1 november 2013 om 21:19

Als jij vindt dat Emre een goede wedstrijd speelde kan je maar beter nu meteen je tv uit het raam gooien. Die jongen heeft zoveel techniek, maar heeft echt maar ook echt nul procent inzicht. Ook bij Selcuk ontbeert het aan handelingssnelheid. Burak is gewoon beperkt, die aannames vandaag weer eens...

1 november 2013 om 21:42

Idd emre speelde nog slechter dan atouba deed bij ajax

1 november 2013 om 22:13

Mancini had in de gaten dat hij grip op de wedstrijd verloor daarom gooide hij emre eruit maar hij speelde wel sterk zeker voor zijn doen, en selcuk snap niet dat andere clubs in de rij staan voor hem

2 november 2013 om 01:42

Je bent zker voor fener??

1 november 2013 om 21:09

Sabri, de Selcuk van Gs!

1 november 2013 om 21:11

Sneijder bed8 na 8min dat hij zich toch maar niet lekker voelde, echt jammer want dit was een mooie kans voor bruma te starten. Lijkt of Mancini bruma niet wil laten groeien ofzo krijg ik het idee

1 november 2013 om 21:16

Je kan zeggen wat je wil over Sabri, maar hij is één van de weinigen die echt probeert te winnen. Een echte winnaar. Hij probeert op zijn minst een bal vooruit te spelen. Als ik sommige spelers zie spelen?

Sabri is een beperkte speler, dat klopt. Maar hij staat voorop in de strijd. Hij werd linksback gepositioneerd, klaagde hij? Nee. Hij ging gewoon vol voor de knaken.

1 november 2013 om 21:22

Volop in de strijd? Volop in de strijd tegen zichzelf en de scheidsrechter. Wat mij betreft mag hij mee met de spelersbus van Konya. Het boeit me niet of hij een jongen van de club is, maar zo'n speler is echt gewoon een schande voor een club zoals Galatasaray. Zelfde geldt voor meerdere spelers in de Turkse top overigens.

1 november 2013 om 21:31

Doe maar niet laat Sabri lekker daar in Istanbul. Aydin mag wel komen, speelt altijd goed tegen Konyaspor.

2 november 2013 om 00:52

Sabri heeft een lekkere wedstrijd achter de rug, daar kan je niks over zeggen. .

1 november 2013 om 21:21

Over het algemeen speelden de linksbenige emre op rechts, en de rechtsbenige sabri op links. Beide spelers moesten de bal steeds terugkappen om de bal aan het juiste been te krijgen, en beide spelers speelden (misschien hierdoor) een slechte wedstrijd.

Ik was blij te zien dat Selcuk na lange tijd weer top heeft gepresteerd, en dat Burak weer een doelpunt kon meepikken.

Wat me opviel was dat Muslera veel risico's nam en dat het een paar keer bijna verkeerd ging. Zelfs na deze acties ging hij verder en kreeg zo een doelpunt tegen.

Semih Kaya heeft weer een top wedstrijd gespeeld; ik wou dat we nog zo een paar Turkse spelers konden vinden of voortbrengen uit de jeugd.

2de helft speelde wat beter, en bruma moet absoluut komen!

Verrot dat sneijder uitviel. Ik hoop niet dat het ernstig is en dat hij mee kan spelen in denemarken en daarna tegen Fener. Deze wedstrijd was niet om aan te zien van Gala. Maar 3 punten zijn lekker binnen. En burak weer gescoord hoop dat ie deze lijn kan houden. Cim bom 4 life

Zonde begint net in vorm te raken en dan dit weer hopen dat het snel weer beter gaat

Wat een verschil als je emre cola ziet spelen ipv Sneijder.. man man man wat erger ik me toch aan die emre colak de nietsut van Galatasaray. Aydin super goed ingevallen, hij zag er erg fit uit. Misschien kunnen we Eray in de goal doen en bruma laten spelen volgende week. Muslera is de laatste tijden ook niet echt denderend bezig zeg..

1 november 2013 om 21:20

Volgende week tege fener en dan Eray laten meedoen??

1 november 2013 om 22:07

Muslera is geen optie, maar een must. Tegen Fenerbahçe kom je toch niet aanzetten met Eray.

1 november 2013 om 22:30

We winnen al 15 ja niet meer volgens mij.. Wat wou je dan? Zelfde elf als tegen Torku Konyaspor! Kom op man sabri linksback, flanken umut en burak aka. Ribery/Robben.. Doe normaal man. Ik heb liever Eray in de goal dan dat ik zo'n verschrikkelijke flanke backs in het veld zie rondlopen.

1 november 2013 om 23:41

Wesley eruit en dan selcuk als cam + bruma erin

2 november 2013 om 12:14

En dan Ceyhun naast Melo? En de flanken worden dus met Bruma en Burak vervuld? Bruma oké maar Burak op links is echt 3x niets! Hij kan 1. geen een fatsoenlijk bal aannemen 2. Trekt altijd aan het shirt vd tegenstander krijgt vrijetrap tegen en zeurt aaaaltijd. Doe dan maar liever Umut die werkt nog aardig en geeft wel af en toe een goede voorzet. Wat ik mij ook altijd afvraag is of er nooit een fatsoenlijke linksback vanuit de opleiding doorstroomt. Al jaren lang niet! Ik word er zo'n langzamerhand erg ziek van. In de winter moeten er zeker turkse backs overgenomen worden. Daarnaast moet Emre Colak stoppen met voetballen.

2 november 2013 om 19:42

Beter zo spelen tegen Fenerbahçe:
Drogba
Bruma-Selçuk-Aydin
Melo-Ceyhun
Hakan-Semih-Chedjou-Eboué
Muslera(als hij fit is)
Burak op de flank werkt natuurlijk voor geen meter, maar de TFF regels beperken de mogelijkheden.

Echt zonde, G'saray was hier makkelijk te maken. Konyaspor moet gewoon leren zijn kansen af te maken, vorige week 3 keer paal en vandaag weer 2 goede kansen niet afgerond. Volgende week moet er gewonnen worden van Antalya. Anders gaat het heel erg lastig worden.

Muslera moet echt ophouden met steeds die bal naar de zijkant te schieten, als je geblesseerd bent ga je d'r uit.

1 november 2013 om 21:11

Wat moet ie anders doen, de bal bij zich houden? Dat zijn de regels, voor het geval je het niet wist. Blessure is bal uit schieten.

1 november 2013 om 21:15

Je hoeft mij niet de regels van voetbal te vertellen hoor. Zoals ik al zei, net wanneer Konya tempo begint te verhogen schiet hij de bal steeds uit. Dan ga je toch lekker eruit als je geblesseerd bent. Je speelt nota bene tegen een Konyaspor tijd verspillen is helemaal niet nodig.

Succes dinsdag tegen Kopenhagen. Ik hoop niet dat zij tijd gaan verspillen...

1 november 2013 om 21:17

er bestaat iets als nog steeds willen meedoen met het spel ipv meteen eruit te gaan en dan een amateur keeper in het doel plaatsen.

1 november 2013 om 21:19

Waarom zeur je dan als je weet dat de bal uit gespeeld moet worden bij een blessure? Geen enkele voetballer gaat eruit als het niet absoluut noodzakelijk is, waarom Muslera dan wel? Bij een blessure schiet je de bal over de zijlijn, altijd zo geweest.

Kopenhagen mag tijd rekken wat ze willen, Galatasaray wint dat toch wel. Succes dinsdag bij... voor de tv.

1 november 2013 om 21:23

Jeetje Applegreen, heb je jezelf naar dit niveau verlaagt? Neem het me niet kwalijk als ik je niet meer serieus neem na zo een peuterspeelzaak opmerking.

1 november 2013 om 21:24

Ondanks zo'n lage opmerking wens ik G'saray nog succes voor de tv. Niveau soms hier zo.

1 november 2013 om 21:29

Sorry hoor maar jij begint over tijdrekken, als jij niks iets zinnigs had gezegd waren dit soort discussies nooit gekomen.

1 november 2013 om 21:33

Pardon? Dus ik mag mijn mening geven, ik vind dat hij tijd rekt mag ik dat hier niet vermelden dan? En dat jij het niet zinnigs vind, betekent niet automatisch dat het zo is. Dat hij of zij zo reageert vind je wel oke, dan moet je niet gaan reageren op Turken die blij zijn wanneer G'saray verliest in Cl.

1 november 2013 om 23:11

Laat clutch maar praten, wat verwacht je anders van een RTE aanhanger.

Ze hadden Sneijder wat rust moeten geven. Zo hebben ze na 10 minuten een wissel gebruikt. Erger nog, Bruma had kunnen spelen, als Sneijder niet opgesteld werd.

Terechte overwinning, dat wel, maar wat speelde Gs slecht zeg. Als die 0-2 viel in de eerste helft (muslera maakte daar zijn blunder van de 0-1 goed naar mijn mening) was het afgelopen. Gs is daar wel goed weggekomen.
Verassing van de wedstrijd was de assist van Aydin, haha. Goede bal.

Ik verwacht dat we morgen Bursa, wat niet bepaald in vorm is, wegspelen, en daarna verheug ik me op de derby komende week. Als Fener en Galata blijven spelen zoals ze nu doen walst Fener er overheen. Maar goed, in een derby moet je nooit te hoge verwachtingen hebben.

1 november 2013 om 23:14

Tuurlijk knul, tuurlijk. Wees er trots op zou ik zeggen. Net als op jullie eervolle en altijd schone club.

Edit: Jammer dat alles verwijderd is. Was een leuke discussie. Beetje als een vader die zijn kinderen de les leest. Jammer dat het nu bedtijd is.

Ik heb veel kritiek op Aydin Yilmaz geuit omdat hij wegging toen hij geen salarisverhoging kreeg en weer terugkwam toen geen enkel club hem wilde, maar wat een wereld pass was dat zeg op Burak. Zo heb ik ze Sneijder niet zien geven dit seizoen. Ik denk dat Aydin toch wel tot een belangrijke speler kan uitgroeien, Bruma op links en Aydin op rechts. Hij is een Turk, dus dat scheelt veel.

1 november 2013 om 22:17

Als het aan mij ligt moeten Aydin en Bruma een keer in de basis beginnen. Ik hoop dat deze wedstrijd geen eenmalige show was.

1 november 2013 om 23:51

Aydin is en blijft een onvoorspelbare speler die alleen uit het niets bij belangrijke wedstrijden goede prestaties levert. Voorbeelden hiervan zijn tegen Konyaspor paar jaar geleden. Met zijn doelpunt werden we kampioen. Twee seizoenen geleden tegen Besiktas via binnenkant paal en vorig seizoen in de CL de winnende tegen Braga waardoor we naar de laatste 16 gingen.

Maar het is helaas geen constante speler. Anders mocht hij voor altijd rechtshalf staan van mij. Geen Hamit, geen Engin, geen Umut niks.

Sommige spelers horen egt niet thuis bij Galatasaray. Umut, Burak, Sabri, Selcuk, Ceyhun, Semih wat ik irriteer ik me aan hun zeg.

1 november 2013 om 21:15

Alle turkse spelers weg en 3/4 van hun die de kampioenschappen hebben gewonnen(selcuk zelfs 2x).. Niet thuis? LOL

1 november 2013 om 21:16

Je overdrijft echt gruwelijk, Umut en Burak zijn gewoon prima spelers maar speelden vandaag op de flanken (niet hun positie). Ceyhun krijgt te weinig speeltijd om er iets zinnigs over te zeggen en Selcuk is broodnodig als de helft van het duo Melo-Selcuk. Semih doet het ook echt niet zo slecht, vooral als je nagaat dat hij iedere halve wedstrijd andere spelers naast zich in de defensie neemt. Die kerel is de leider in de verdediging, geen makkelijke taak voor een 22-jarige.

1 november 2013 om 21:47

Ik overdrijf niet. Het is mijn mening. Semih maakt altijd een fout in grote wedstrijden. Selcuk is niks meer vergeleken met zijn 1 ste jaar. Burak en Umut kunnen geen bal aannemen. Sabri spreekt voor zich neem ik aan. Aydin, Emre en Gokhan moeten vaker spelen. Selcuk, Umut en Burak zijn degradatie spelers in de top competities. Ze zijn alles behalve goed.

1 november 2013 om 21:49

Selcuk, umut en Burak Degradatie spelers? Wtf!? ik kan jouw echt niet meer serieus nemen.. Kijk alleen maar naar Akishar wedstrijd toen Selcuk er niet was.. Kijk maar hoe drama het middelveld was.

1 november 2013 om 22:14

Wat wil je nou zeggen? Dat Umut, Selcuk, Burak makkelijk mee in de top kan van Engeland, Spanje ofzo? Selcuk voegt niks meer toe, in Akhisar was Melo er ook niet. Melo is de man op het middenveld niet Selcuk. Burak scoort 5 van de 99 kansen die hij krijgt, staat 500 x buitenspel per wedstrijd, kan de bal zelfs 3 meter niet mee dribbelen, balaanname is 0,0, weet niet wat combineren is. Umut is bijna hetzelfde als Burak alleen staat hij minder buitenspel. Media en de fans die Selcuk en Burak vergelijken met Xavi en Ronaldo kan ik niet serieus nemen. Mijn reactie is tenminste realistisch. Elke niet Turkse/GS voetbal fan ziet dit ook.

1 november 2013 om 22:20

"Aanname is 0,0"

Een paar woorden:
Burak Goal Schalke

1 november 2013 om 22:21

Selçuk is de beste Turkse middenvelder in de SuperLig. De man waar jij het over hebt is zeker Selçuk Şahin.

1 november 2013 om 22:25

Ja jonge, wil je ook na de afgelopen 50 wedstrijden van hem kijken waar hij de bal niet kan controleren? Ik durf te wedden dat het in 49 v/d 50 wedstrijden is voorgekomen.

1 november 2013 om 22:36

Iedereen weet dat Burak in shit vorm verkeert, en er maar net verbetering in lijkt te komen.

Maar wat je zegt over Semih en Selçuk is belachelijk.
De ene neemt op 22 jarige leeftijd de rol van verdedigend leider op zich. Over Selçuk hoef ik eigenlijk niks te zeggen. Wat heb je uberhaupt aan te merken? Hij is geen renpaard.

1 november 2013 om 22:37

Selcuk zou makkelijk met zijn inzicht bij de top van engeland passen hoor, en burak ook.. Ik zie die geweldige spitsen van chelsea het niet beter doen.. En selcuk beroerd noemen terwijl die hoofdpersoon was bij de 2 kampioenschappen? Er zit een steekje los denk ik

1 november 2013 om 22:48

En je zegt dat je realistisch bent maar wat jij zeg is gewoon of pure haat jegens die spelers of gewoon blind kijken.. Als ronaldo of messi paar wedstrijden niet top presteren moeten ze gelijk maar oprotten naar het laagste divisie van spanje?

1 november 2013 om 23:11

Ga vooral zo door met zon denkwijze. Waarom zijn ze dan niet gekocht door een topteam? Ze zijn toch topspelers? En kom nou niet aan met ze mochten niet weg.

1 november 2013 om 23:42

Thuisvoelen
Prijs te hoog
28 jaar
Spelen al basis elke week met Cl

2 november 2013 om 00:57

Zie alleen maar dat je onzin uitkraamt, keek je toevallig niet naar een andere wedstrijd?

1 november 2013 om 21:35

Semih hoort niet thuis bij GS? Ok, geef hem dan maar Bjk. Semih gaat de aankomende jaren de defensie vormen met Ömer Toprak bij het nationale elftal. Dat hij nu even een mindere periode heeft, ok, dat kan, iedere jonge speler heeft een terugval.

1 november 2013 om 21:39

Semih? Die jongen redde het hart van de verdediging toen er moeilijke tijden waren.

1 november 2013 om 23:54

Wat zeg jij man? Wat is dit voor een rare mening? Naar welke wedstrijd heb jij gekeken? Of ben jij überhaupt wel voor Galatasaray? Heb je verstand van voetbal? Hoe durf jij nou te zeggen dat de topscorer van Turkije, de beste middenvelder van Turkije, de grootste verdedigende talent en al helemaal het kind van Galatasaray zelf niet goed genoeg is voor Galatasaray?

Sommige spelers horen egt niet thuis bij Galatasaray. Umut, Burak, Sabri, Selcuk, Ceyhun, Semih wat ik irriteer ik me aan hun zeg.

Jammer dat Sneijder geblesseerd is, hoop dat het meevalt. We hebben hem absoluut nodig in Kopenhagen. e
Mancini moest weten dat het een gigantisch risico zou zijn om Sneijder op te stellen.

In de eerste helft speelde Galatasaray ongelooflijk slecht, Muslera die 3 keer enorme risico's neemt waarvan de laatste ons uiteindelijk fataal is geworden.

We hadden 0,0% concentratie en het leek alsof de spelers dachten '' ik heb geen zin om te spelen, ik verheug me op dinsdag''

In de tweede helft ging het alweer beter, we zagen Galatasaray strijden en Burak die weer scoort.
Prachtige pass van Aydin.

Op naar Kopenhagen en hopen dat Fener morgen een pak slaag krijgt van Bursaspor.

Dit was echt een hele slechte wedstrijd van ons. Het is al heel lang geleden dat we zo slecht hebben gespeeld. Wat me nog het meest stoorde was het feit dat er helemaal geen spelplan was. Iedereen liep maar wat te doen en het was maar hopen op een ingeving van iemand.

Onze verdediging en keeper hebben volgens mij een workshop 'play it like Barca' gehad. Ergerde me kapot aan al die riskante paasjes in de verdediging.

Heb altijd de hoop gehad dat Emre Colak het ging maken bij Galatasaray. Het eerste seizoen onder Fatih Terim speelde hij goed maar aan dat niveau zit hij nu niet meer. Hoop dat ze hem gaan verhuren zodat hij wat speeltijd krijgt.

Man of the Match was weer Felipe Melo. Wat is hij toch belangrijk voor ons met al zijn ingrepen op het middenveld.

Tegen Kopenhagen moeten we echt veel beter spelen anders gaan we het echt moeilijk krijgen. Hoop dat we als GS supporters nooit meer zo'n wedstrijd hoeven te kijken

Belabberde pot. Echt zeer slecht. Dit biedt weinig perspectief voor de komende competitie wedstrijden. We moeten echt een Turken-injectie invoeren in onze selectie. Sabri linksback ? Meer zeg ik niet. In de CL kan je alle allochtonen opstellen en zie ik geen probleem.

Toch weer grappig dat er vijf jeugdspelers van Gs in het veld stonden(mehmet, aydin, semih, emre, sabri). We blijven toch de meeste jeugdspelers leveren van alle topclubs in Turkije. Was toch even een kippenvel moment toen Emre met de sliding de bal afpakte en Aydin met een sliding de bal binnen hield. Florya in tha house.

Mancini moet ophouden met de Fener filosofie nabootsen(7 centrumspitsen in de basis). Speel gewoon vanuit een bepaalde bezetting met spelers die geschikt zijn voor de posities. Burak LH, Umut RH. Natuurlijk hebben ze in het verleden vaker op die positie gespeeld, maar ze voegen niks toe aan het positiespel. Dat is voor mij toch wel een vereiste als je op het middenveld speelt.

Als Bursa Fener pakt, dan kunnen we volgende week al de nieuwe koploper worden. Dan sta je achtste en lachen ze je uit en vervolgens doe je weer helemaal mee. Één en al opportunisme.

Het wordt een leuke voetbalweek met CL en de twee beste clubs van Turkije tegen elkaar : Fenerbahce - Galatasaray.

1 november 2013 om 21:33

Wie is Mehmet? Daarnaast is de enige reden dat mensen als Aydin, Sabri en Emre nog steeds bij GS spelen, het buitenlanders limiet. We moeten realistisch zijn, 75% van de Turken bij Bjk, GS, FB en TS zouden daar nooit spelen als er geen limiet was.

1 november 2013 om 21:43

Clutch,

Deze limiet is pas paar jaren gaande. Die drie gasten spelen al jaren bij de club.

1 november 2013 om 21:45

Mehmet Guven(hij maakte ooit hands tegen Bjk > pingel Ricardinho).

1 november 2013 om 21:50

Pas paar jaren? Waar heb je het over? 604 is er inderdaad sinds dit jaar, maar hiervoor was het toch 622? Dat is toch ook een limiet? Aydin en Sabri spelen al jaren bij de club, omdat GS Turkse spelers moet hebben. Aydin wilden ze wegsturen in de zomer, die gast speelt nog steeds bij GS. Dat komt zeker doordat hij zo goed speelt?

1 november 2013 om 22:00

6-0-4 is heel wat anders dan 6-2-2. 6-2-2 betekent dat je 8 buitenlanders mag hebben in je 18-koppige selectie, daar heb je meer ruimte en heb je minder Turkse spelers nodig.

Sabri speelt al tig jaar en Aydin sinds 2005. Galatasaray speelde met één buitenlander in de tijden dat je er 8 in je 18-koppige selectie mocht hebben (remember derby tegen Fenerbahce 0-0).

1 november 2013 om 22:05

Een limiet is een limiet. Ook al speelt Aydin sinds 1905 bij GS, als er geen limiet was, zouden we hem nu zien spelen bij Sanliurfaspor. Sabri mag God ook op zijn knieën bedanken dat er een limiet is in Turkije.

1 november 2013 om 22:11

Een limiet is een limiet? Relativeren man. Weer hetzelfde verhaal. Je kan niet alle situaties met één invalshoek bekijken, maar ja.

1 november 2013 om 22:35

Broer, hoezo moet ik relativeren? 622 of 604, beide zijn nadelig voor het Turkse voetbal, beide zorgen ervoor dat er weinig goede Turkse spelers doorbreken. Of wil je zeggen dat 622 wel voordelig was?

1 november 2013 om 21:37

Ik ben het met elke letter van je eens!

We speelden heel belabberd, zonder gedachte. Drie centrumspitsen is niks. Die jongens weten niet wat de taken zijn, beheersen de looplijnen niet etc.

Dinsdag moet gepakt worden, de rest is voor mij een pré.

Volgende week wordt hectisch en hart verzwakkend.

WE beginnen weer te winnen en dat geeft vertrouwen. In dit stadium moeten we de knaken binnenhalen, later komt het spel wel. Even stabiliteit in de tent brengen!

Dinsdag en zondag... Pfieuw hey.

Vertaal het volgende naar het Turks: plasmoeite.

Zo pakten wij de overwinning vandaag.

Heel slecht, heel..

Dit was huilen met het licht uit. Ik vond Galatasaray heel slecht voetballen, als het begrip voetbal hier gebruik mag worden. Een bijzonder nerveuze beginfase, alsof we uit tegen Barcelona speelden. Muslera werd constant in nood gebracht door onnodige terugspeelballen. Uit die nervositeit maakte hij een gruwelijke fout. Kan gebeuren. Die fout maakte hij goed met een prachtige redding. Wat een eindreflex zeg. Hopelijk valt zijn blessure mee, want met Eray Iscan zal je een 'grabbelton'-wedstrijd houden, pff.

Ik weet het, Chedjou maakt af en toe knullife fouten. Echter, als die jongen een echte kans krijgt met ietwat stabiliteit in de verdediging, dan zal hij echt uitgroeien tot een ware leider. Die jongen kan kappen, speelt middenvelders en spitsen in de diepte, heeft lef en pakt spitsen hard aan. Een beetje geduld...

Melo is man of the match. Hij speelde oerdegelijk. Die gast is weer heel belangrijk. Aydin viel goed in met een prachtige steekpass, Drogba was redelijk, Umut hard gewerkt, Burak belangrijk met een goal maar maakt teveel overtredingen en is te onstuimig.

Sabri krijgt een aparte alinea. Hij maakte bijna een eigen goal door niet te kijken. Af en toe liet hij weer 'sabriaans' voetbal zien. Maar hey. Heel eerlijk.. Deze man is een schoolvoorbeeld van iemand die wilt en probeert. Lukt het niet rechts? Dan maar links. Lukt het niet links? Dan maar vanuit de centrum. Lukt het niet direct? Dan maar met tussenstations. Strijden, zweten, schoppen uitdelen en incasseren. Naar binnen draaien en voorzetten. Van alles. Die jongen probeert. Hij wilt dat zijn club wint, kunnen andere spelers een voorbeeld aan nemen.

Voor de rest ben ik blij dat we zonder kleerscheuren verder kunnen kijken. Dinsdag tegen Kopenhagen en zondag Fenerbahce.

1/3

2 november 2013 om 00:17

Ik ben het helemaal met je eens totdat je over onze Speedy Gonzalez aka Sabri begint te praten. Het klopt dat hij hard werkt en zijn best doet om ervoor te zorgen dat we winnen, maar als je die kwaliteiten niet hebt dan houd het ook snel op. Maakt zoals we gewend zijn van die jonge veel fouten en onnodige fouten.

"hij wilt dat zijn club wint, kunnen andere spelers een voorbeeld aan nemen". Hier heb je wel volkomen gelijk, dat is inderdaad weer een pluspunt aan die gozer.

Maargoed, 3 belangrijke punten zijn binnen en nu op naar de volgende belangrijke week.

Hoezo kunnen Burak en Drogba tegenwoordig niet meer de ballen van Selcuk aannemen dan zat er nog 2-3 in hoor.

Ik overdrijf niet. Het is mijn mening. Semih maakt altijd een fout in grote wedstrijden. Selcuk is niks meer vergeleken met zijn 1 ste jaar. Burak en Umut kunnen geen bal aannemen. Sabri spreekt voor zich neem ik aan. Aydin, Emre en Gokhan moeten vaker spelen. Selcuk, Umut en Burak zijn degradatie spelers in de top competities. Ze zijn alles behalve goed.

Volgens mij had ik iets teveel verwacht. Dit was ook gewoon simpel, alleen heeft Gs het ingewikkelder doen lijken. Ik blijf het jammer vinden dat we simpele tegenstanders niet met ruime cijfers naar huis kennen sturen.

Mancini had van mij vandaag echt wel een paar spelers op de bank mogen plaatsen: een halve Sneijder en Melo ipv Ceyhun. Met C. Gulselam heb je ongeveer dezelfde type speler in huis, en die jongen heeft ook zijn minuten nodig. In de voorbereid hebben we gezien dat hij weldegelijk wat ervan kan bakken, hij mist gewoon ritme (net zoals Colak). Maar ja, wat was Melo weer belangrijk vandaag!

Sneijder was bezig aan een goede reeks, maar helaas moest hij vervroegd het veld afstappen. Het lijkt alsof alle creativiteit en in éen keer verdwijnt, terwijl je met Emre en Selcuk toch wel wat hebt lopen. De laatstgenoemde mag af en toe echt wel iets dominanter worden, zeker als Sneijder eruit ligt en zo nu en dan aanvoerder is.
Emre deed het redelijk, ik vond hem niet geweldig maar hij deed wel zijn ding. Hij is technisch, maar mist de nodige inzicht voor die positie.
Wanneer stopt het middenveld eens met die hoge ballen? Zien ze niet dat bijvoorbeeld Chedjou er heel makkelijk doorkomt met een lange, lage bal op Drogba? Je hebt een aanspeelpunt voorin: maak daar gebruik van.

Gelukkig hebben we Drogba die zelfs in zijn slechte wedstrijd weet te scoren. Maar jeetje Burak, je kunt toch wel ff om je heen kijken voordat je een actie maakt? Hoe vaak wil je nog buitenspel staan? Toch nog een doelpuntje meegepikt dus ik klaag niet. Burak begint hopelijk zijn 'goalgettings-instinct' weer te krijgen.

Helaas blijft de achterhoede zo nu en dan foutjes maken. Dat de spelers voorin lakser worden, is te begrijpen met een voorsprong. Maar kom op, we stonden een tijdje achter en zelfs gelijk, dan ga je niet lopen klungelen. De wat betere tegenstanders (subtop en CL) straffen dit kei en keihard af.

Sabri op de LB, dan weet je al hoe laat het is. Ben benieuwd naar de acties in de winterstop.

Op naar de volgende week.

2 november 2013 om 00:26

Mooie reactie en ik kan mij hier heel goed in vinden. Alleen dat je in het begin zegt dat Melo kon worden vervagen door Ceyhun en later zeg je weer dat Melo heel belangrijk was voor ons. Nou ik denk al dat ik niks meer hoef te zeggen :P
Melo moet altijd spelen want met hem hebben we lange passen en een extra verdediger, want die man is zo sterk aan de bal en dat liet hij weer eens zien vandaag en dit kan Ceyhun nooit evenaren (tenminste niet hoe hij nu is).

Emre begon weer aardig, maar je zag gewoon dat hij het geen volle wedstrijd aankon en na ongeveer 30 minuten zag je hem weer klungelen als vanouds. Die 2de helft van vorige week was maar even een momentje dat hij uitblinkte, tenminste zo leek het wel na vandaag.

Maargoed, in de CL kan Bruma weer spelen en waarschijnlijk Dany op links wat ook niet om aan te zien is.

2 november 2013 om 12:55

Gsberat,

Niemand had gedacht dat we zó dramatisch zouden spelen, dat Sneijder er vroegtijdig uitging etc. Je kon als trainer dus met Ceyhun starten om een flankspeler à la Bruma te laten spelen. Dit heeft hij niet gedaan, en achteraf gezien was dit dan een goede keus wat betreft de VM positie. Maar het had dus gekund.

Emre is niet fit genoeg voor de volle 90min, zeker niet voor een positie in het centrum. Hij kan het niet belopen, dus moet hij zijn krachten doseren. Dit hoeft hij niet te doen bij een invalbeurt. Daarom moeten spelers als Sneijder en bijvoorbeeld Melo en Drogba eens rust krijgen; zo spaar je die voor de wat belangrijkere wedstrijen en spelers als Ceyhun, Colak en Bruma/amrabat kunnen dan eens wat ritme opdoen. Dat is gewoon belangrijk, zo houd je je bank scherp en tevreden, en wie weet zijn ze dan eens van toegevoegde waarde als ze invallen.

2 november 2013 om 19:31

Oké daar heb je een punt inderdaad. De belangrijke spelers laten rusten en wat tijd gunnen aan de bank, maar we staan al genoeg punten achter op koploper Fenerbahce en we kunnen het niet riskeren om nog meer puntenverlies op te lopen. Dit zal dan ook wel de reden geweest zijn voor Mancini.

Wat ik ook zou doen is gewoon Sneijder laten rusten en Bruma opstellen, want die jonge gaat zeker wel tegen Kopenhagen spelen, maar nu zonder wedstrijdritme wat wel erg jammer is voor een speler van zijn kaliber.

Wat wil je nou zeggen? Dat Umut, Selcuk, Burak makkelijk mee in de top kan van Engeland, Spanje ofzo? Selcuk voegt niks meer toe, in Akhisar was Melo er ook niet. Melo is de man op het middenveld niet Selcuk. Burak scoort 5 van de 99 kansen die hij krijgt, staat 500 x buitenspel per wedstrijd, kan de bal zelfs 3 meter niet mee dribbelen, balaanname is 0,0, weet niet wat combineren is. Umut is bijna hetzelfde als Burak alleen staat hij minder buitenspel. Media en de fans die Selcuk en Burak vergelijken met Xavi en Ronaldo kan ik niet serieus nemen. Mijn reactie is tenminste realistisch. Elke niet Turkse/GS voetbal fan ziet dit ook.

Ja jonge, wil je ook na de afgelopen 50 wedstrijden van hem kijken waar hij de bal niet kan controleren? Ik durf te wedden dat het in 49 v/d 50 wedstrijden is voorgekomen.

Helaas niet naar de wedstrijd kunnen kijken. vandaar heb ik ook geen mening/analyse.

Wel ben ik blij om te zien dat Dr.ogba en Yilmaz scoren. DD is echt in vorm, afkloppen dus.

Mezarakadar, ik heb jou nog nooit een eerlijke mening zien geven t.o.v Galatasaray. Overigens verbaast mij dit niet aangezien je een ander lelijk club support, maar alsjeblieft laat het niet lijken alsof je altijd zo objectief bent over GS. Je komt tevens ook mensen hier zogenaamd de les uitmaken over wat een ongepaste reactie is, maar vervolgens kom je zelf roepen dat FB over GS heenwalst. Jij bent echt een clown man, als je jezelf niet zo neutraal probeerde op te stellen was je in ieder geval veel eerlijker, echt zielige figuurtje jij

2 november 2013 om 16:30

Ken ik jou? Ken jij mij? Nee he? Dus niet zo veel praten alsjeblieft. Dat mensen niet tegen eerlijkheid kunnen kan ik ook niks aan doen.

Wat een dramatische pot, maar ik heb kunnen genieten van Sabri Sarioglu. Die man is 1 en al entertainment!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren