Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bijzondere clausule levert Clasie mogelijk nieuwe bestemming op’

Laatste update:

Jordy Clasie werd de voorbije weken met Southampton en Sunderland in verband gebracht. De captain annex middenvelder van Feyenoord geniet, naar verluidt, echter interesse van een derde club uit de Premier League: het Aston Villa van manager Tim Sherwood.

/

Britse media schrijven zondag dat Aston Villa rekening houdt met een zomerse transfer van Fabian Delph, die in januari nog een nieuw contract tot medio 2019 ondertekende. Een aparte clausule in die overeenkomst kan ervoor zorgen dat de middenvelder deze zomer alsnog uit Birmingham vertrekt: clubs met een Europees startbewijs kunnen de Engels international naar verluidt voor een relatief laag bedrag van tien à elf miljoen euro overnemen.

Clasie is een van de voetballers die Aston Villa op het oog heeft om een eventueel vertrek van Delph op te vangen. De transferwaarde van de Oranje-international bedraagt in de optiek van the Villans bijna tien miljoen euro, al zal Feyenoord dat geen marktconform bedrag vinden. De middenvelder ligt in De Kuip nog tot medio 2018 vast.

Aston Villa zou een mooie club voor Jordy Clasie zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Delph naar Southampton dan waarschijnlijk en Clasie als opvolger. Geen gekke moves. Toch denk ik nog steeds dat SS Lazio beter voor Clasie is.

28 juni 2015 om 11:05

Geloof mij nou maar, Clasie gaat echt niet naar Aston Villa.

28 juni 2015 om 11:54

Dat zou zo maar kunnen.
Dan gaat hij naar Aston Villa maar ik vind Lazio Roma ook wel mooier.t

Voor 10 miljoen moet je clasie gewoon laten gaan. Het is geen topper. Bij feyenoord altijd netjes gedragen en feyenoord kon altijd op hem rekenen. Ik zou hem die transfer gewoon gunnen als ik feyenoord was.

28 juni 2015 om 09:16

Het probleem is gewoon dat hij weinig ervaring in europa heeft. Dat scheelt vaak nogal in de prijs. Daarom kreeg ajax bv meer voor blind, terwijl dat ook geen topper is. Het zal hopelijk nog 13m worden als een paar clubs hem willen en gaan opbieden. Als villa zelf 10 biedt zit er natuurlijk sowieso nog rek in.

28 juni 2015 om 10:02

Ach, hoeveel spelers van Aston Villa hebben er ervaring in een halve finale van een wk. Zelfs in de gehele premier league zijn dat er niet bijster veel. Feyenoord moet minstens 15 miljoen beuren, er zijn zoveel clubs geïnteresseerd, genoegen nemen met 10 zou heel dom zijn.

28 juni 2015 om 10:08

Ik denk dat de interesse best meevalt.. bij alle berichten over de tramsfer van Clasie staat er vaak een tweede speler bij waar de desbetreffende club eerst voor gaat. Ik vraag me op dit moment dan ook sterk af of Clasie überhaupt wel vertrekt.

28 juni 2015 om 10:14

Ach, hij wordt in meerdere landen genoemd als interessante versterking (duitsland, Engeland en Italië) en die berichten die ik heb gelezen zijn bijzonder lovend. Feyenoord hoeft niet te verkopen uiteindelijk, hij heeft nog lang contract. Maar zo tegen het einde van augustus komt er echt wel een club met +15 miljoen over de brug, het is een kwestie van geduld. Vorig jaar verkocht Feyenoord zijn kroonjuwelen wat dat betreft te vroeg, dit jaar is die nood gelukkig veel minder.

28 juni 2015 om 10:22

Ajax kreeg meer voor Blind, omdat Blind beter is dan clasie. Niet om zjjn Europees ervaring. Clasie oogt wat agressief tijdens het voetballen, waardoor jullie denken dat hij top is, maar in feiten is het een zeer maar dan ook zeer matige speler.

28 juni 2015 om 10:43

wij denken dat hij top is, maar jij beschikt over een kennersblik hessen?

28 juni 2015 om 10:55

Een speler in de eredivisie die al 3 jaar lang in alle klassementen speler vh jaar, of het nu VI telegraaf AD is, altijd top 10 eindigt is maar een matige speler?

Dus al die beoordelaars snappen er niets van?
terwijl Blind van wereldklasse is?

je zou bijna denken dat je een Ajax supp bent.

28 juni 2015 om 11:08

Zet je ajax bril af hessen, want blind is niet beter.
Marktconform prijs voor clasie zal zo rond de 12 liggen.

28 juni 2015 om 11:10

@hessenajax
Waarom?
Als je wat zegt, zeg dan waarom het zo is.
En waarom is die aggresiviteit niet een toegevoegde waarde, je kan het ook zien als felheid die Blind totaal niet heeft.

28 juni 2015 om 11:39

hahahahah blind beter dan Clasie?
Elke voetbalkenner weet dat Clasie veel beter is en zonder de hulp van pappie had blind ook nooit in de basis van het Nederlands elftal gestaan.
Maar jouw naam zegt al genoeg over jouw gebrek aan effectiviteit.
10 miljoen is natuurlijk veel te weinig voor Clasie, minstens 15 miljoen en anders blijft hij vlammen in Rotterdam.

28 juni 2015 om 11:40

baardgras: Kijk naar zijn naam en je weet genoeg.

28 juni 2015 om 11:51

Het verschil met Blind en Clasie is dat Blind naar een topclub ging en er voor Clasie niets meer dan degradatie kandidaten geïnteresseerd zijn (Villa, Sunderland). Dat zegt natuurlijk ook voldoende over wie er beter is. Clasie is wel een goede speler voor de onderste regionen, brengt altijd strijd en moet het daar vooral van hebben maar dat is wel een belangrijk facet in degradatiestrijd. Veel hoger kan hij nu nog niet aan in ieder geval.

28 juni 2015 om 11:51

Jij zegt het precies goed.

28 juni 2015 om 12:32

Hij was anders wel de beste van het veld bij jullie in de Arena dit jaar. Clasie is gewoon een van de beste middenvelders in de Eredivisie. Hij is veel beter dan Blind toen hij vertrok. Daarnaast heeft Blind soms hele goede momenten, die heeft Clasie veel vaker. Daarnaast is de handelingssnelheid van Clasie veel en veel sneller en heeft hij meer groeipotentie, ondanks zijn lengte.

28 juni 2015 om 09:33

Helemaal mee eens. 10 miljoen is erg veel. Te veel.

28 juni 2015 om 11:40

haha weer een trollende ajacied.

28 juni 2015 om 10:10

Schei tog uit met je 10miljoen knoop

28 juni 2015 om 10:14

Had je dat ook over Blind gezegd dat Ajax hem voor minder had moeten laten gaan en hem een transfer had moeten gunnen of gelden er dan andere regels?

Je hebt een bedrijf te runnen en je wil zoveel mogelijk inkomsten genereren, dan kan je niet steeds uit de gedachte handelen dat het wel een goede jongen is en mensen wat gunnen.

28 juni 2015 om 11:43

Snap die zogenaamde "zaakwaarnemers" hier niet op vz. Altijd maar de prijs omlaag drukken als het niet om een speler van eigen club gaat. Wees blij dat Nederlandse clubs eindelijk hoge bedragen vragen. Onderbouwing voor de bedragen is totaal niet nodig, want geen enkel bedrag is nog logisch.

Dream on Villa. Clasie zal zelf niet naar Villa willen en feyenoord laat hem niet gaan voor minder dan 13 mil. Krijg steeds meer gevoel dat Clasie blijft en samen met vejinovic middenveld gaat vormen

Snap niet dat AC Milan hem niet haalt

28 juni 2015 om 14:10

Omdat Ac Milan het liefst spelers boven de 30 halen die over de top zijn

Lazio, Milan, Sampdoria. Dat zijn clubs waar ik Clasie graag zou zien, vooral eerstgenoemde. Samen met De Vrij en Hoedt. Braafheid vertrekt waarschijnlijk.

Waarom hoor ik veel bekende zeggen dat clasie top is en dat hij makkelijk met Barcelona mee kan en dus met wereldtop mee kan.
Maar ik zie nergens een topclub die geïnteresseerd is in clasie.

28 juni 2015 om 09:41

Dat heb ik nog nooit iemand horen zeggen, behalve van Hanegem.

28 juni 2015 om 13:17

Van de week nog iemand die hem de opvolger van xavi vind.

28 juni 2015 om 11:41

Hij zal ook eerst naar een subtopper gaan en dan zal moeten blijken of hij nog een stap hoger aan kan. Dat kan je nu nog niet zeggen.

28 juni 2015 om 13:19

Nee maar er was deze week iemand die zegt dat hij mee kan en de perfecte opvolger van xavi is.

Voor 10 laten gaan dan mag Feyenoord 75 procent inversteren dus 7,5 miljoen voor een linksback Buttner en een spits Finnbogasson.

28 juni 2015 om 09:42

Jij denkt dat 7,5 dan genoeg is???

28 juni 2015 om 10:05

Waarom 10 accepteren wanneer er genoeg clubs geïnteresseerd zijn? Hij heeft nog lang contract, dus zelfs als je te star hebt vastgehouden aan je vraagprijs van 18 miljoen kan je hem rustig nog een jaar houden, hij staat nog 3 jaar onder contract. Het is de aanvoerder, international, nog jong en een echte Feyenoorder. Als er straks tegen het einde van de deadline clubs zonder verdedigende middenvelder komen te zitten (en gezien bepaalde transfers zit dat er dik in) dan komen die echt wel over de brug met die 18 miljoen hoor. Wat dat betreft blij met Van Geel, die zal dit spel waarschijnlijk weer erg slim spelen.

28 juni 2015 om 19:55

Helemaal mee eens, waarom zou je een speler die lang vast ligt en niet per se weg wilt voor een wellicht marktconforme prijs laten vertrekken. Feyenoord is niet in acute geldnood dus dan wil je toch al je spelers het liefste houden.

18 miljoen is een uitstekende vraagprijs, Feyenoord handelt hier erg sterk! Ik kan alleen maar hopen dat Ajax hetzelfde doet als er echt een geïnteresseerde partij zich meld voor Cillessen.

28 juni 2015 om 10:49

Wat heb je aan die statische finbogasson.. Maakt ons echt niet beter, en we hebben Kuyt al.

28 juni 2015 om 12:50

Hij is wel veel beter dan Kazim en Te Vrede, en die gaan waarschijnlijk weg.

28 juni 2015 om 12:50

En Kuyt hoeft niet per se in de spits.

Het is ondertussen toch wel duidelijk dat Southampton andere spelers op het oog heeft en Clasie zoiets als 5e keus is. Je zult ook Schneiderlin maar vervangen dor Clasie. Dat is zoiets als een Mercedes vervangen door een Fiat.

Aston Villa en Sunderland zijn clubs die beter bij het niveau van Clasie passen maar daar gaat hij dan degradatie voetbal spelen en ik denk niet dat het raadzaam is om naar dergelijke clubs over te stappen. Überhaupt zijn de competities van Engeland en Duitsland niets voor Clasie die daar fysiek ten onder zal gaan. In Nederland komt hij er nog wel mee weg maar wanneer hij wekelijks geconfronteerd gaat worden met fysiek vele malen sterkere spelers gaat hij ten onder en komt hij ook niet meer weg met het bespelen van 30 meter van het veld zoals hij in Nederland doet. Clasie moet naar een goede subtopper in Italië of Spanje gaan en zich daar verder ontwikkelen en dan kan het best zijn dat hij over een paar jaar alsnog de stap hogerop kan maken. De speelstijl in die landen past veel beter bij hem

Overigens vind ik het bizar dat we nu al maandenlang iedere dag hier berichten over geïnteresseerde clubs lezen maar dat er nog niet 1 club is geweest die werkelijk concreet is geworden. Ik vind persoonlijk Clasie minder goed dan dat velen hier menen en kennelijk twijfelen de clubs ook heel erg. En wanneer Feyenoord vast blijft houden aan 18 miljoen dan moet niemand verbaasd zijn dat hij volgend seizoen nog in Nederland speelt. Wanneer je toch ziet dat Schneiderlin voor 35 miljoen naar United gaat dan realiseer je je pas hoe belachelijk de vraagprijs voor Clasie is. Schneiderlin is veel beter en heeft zich al bewezen in de PL. Clasie is zo groen als gras en heeft nauwelijks Internationale ervaring op topniveau en zal alles nog moeten leren in de PL. Het is goed dat Nederlandse clubs hoger inzetten dan in het verleden maar tussen hoger inzetten en jezelf belachelijk maken zit een groot verschil.

28 juni 2015 om 10:12

5e keus? Ik denk dat het all part of the game is. Interesse in andere spelers tonen zodat Feyenoord uiteindelijk vraagprijs laat zakken.

Vorige zomer waren er wel clubs concreet. Nu is de transfermarkt nog maar net geopend. Ik verwacht een soort domino-effect zodra Schneiderlin verkocht is.

28 juni 2015 om 11:19

Sommige mensen op vz moeten echt geen handelaar worden. Je gaat toch niet "je handel" zo goedkoop mogelijk verkopen als een soort actie prijs om klanten te werven. Nee jij hebt iets wat Andere graag willen, dan ga je onderhandelen!! Dat doe je door zo hoog mogelijk in de boom gaan zitten. Als je clasie "je handel" voor 11 mil te koop zet zal er max 10 uit te halen zijn met onderhandelingen. Stel je geeft 18 aan dan is het waarschijnlijker dat je rond de 15 mil kan eindigen. Is toch een verschil van 4/5 mil. Mja clasie is maar matig dus Feyenoord moet maar genoegen nemen met de bodemprijs toch? Zelfs al zou clasie matig zijn volgens velen hier. Als je door stug onderhandelen er 14/15 mil uit kan slepen ipv 10/11 dan doe je dat toch. Sommige blijkbaar niet dus haha clasie is beter dan sommige hier beweren en zal in de toekomst die mensen het tegendeel bewijzen

28 juni 2015 om 11:11

Tot zover je betoog om Clasie naar beneden te praten. Niemand zal zeggen dat het een Xavi is, of een Pogba, het is gewoon Jordy Clasie en hij is inmiddels al twee jaar een van de beste middenvelders in de Eredivisie, mist het fysiek van Pogba, de handelingssnelheid vasn Xavi, maar is zeker niet zo matig als jij doet vermoeden en dat weet je zelf ook best wel!

Het is ook maar net wat een club voor type zoekt. Wellicht zoeken ze geen fysiek beest, maar een passer, iemand die het spel kan verleggen. In die rol zou Clasie uitstekend passen. Zoek je een beest of een scorende middenvelder, dan kom je uiteraard niet bij Clasie uit nee...

Dat verhaal over je ervaring op topniveau is echt lariekoek trouwens. In dat kader zou geen enkele speler vanuit de Eredivisie meer de stap naar een grotere competitie kunnen maken. Daarentegen kan ik heel makkelijk stellen welke andere speler ervaring heeft op een halve finale van een WK? Eenvoudig te weerleggen dus.

28 juni 2015 om 11:43

hij voelt nog haat omdat we Vejinovic hebben gehaald en hij voor gek stond met zijn belachelijke voorspellingen dat hij niet naar Feyenoord zou gaan.

28 juni 2015 om 11:56

Heel schattig zo een lang betoog, maar ik lees enkel onderbuikgevoelens. Ik zou bijna denken dat ik een bootleg versie van Piet de Visser voor me heb, maar goed. Er zijn genoeg spelers in de topcompetities die nagenoeg geen fysiek hebben he. En dan heb ik het niet over de kleine spelers bij alleen de topclubs, maar ook bij de clubs die je minder goed in de gaten houdt. Als hij echt zo matig is waarom is bijna elke topwedstrijd de beste man op het veld. Zijn impact op het WK vergeten? De wedstrijden tegen Roma en Sevilla? Niet bijster veel momenten, maar na deze momenten is matig totaal niet op zijn plaats. Ik weet niet hoe hij het gaat doen, maar ik ga ook niet doen alsof ik een glazen bol heb.

Ik ben bang dat Clasie nooit naar de Engelse velden zal vertrekken... Feyenoord doet veelste moeilijk, kijk naar Juventus zou ik zeggen😉. Die gunnen Tevez wel de transfer.

28 juni 2015 om 09:56

Dus omdat Juve niet moeilijk doet over Tevez moet iedereen dat maar gaan doen? Feyenoord is geen liefdadigheids instelling en het is toch logisch dat ze zo veel mogelijk geld willen vangen. Clasie heeft zelf al aangegeven dat alles moet kloppen voor hij weggaat en dat blijven altijd een optie is. Verder heeft Feyenoord wel aangegeven dat ze mee willen werken aan een transfer. Ze proberen op deze manier hoog in te zetten, zodat ze zo veel mogelijk geld vangen. Voorlopig is er echter geen club concreet geweest dus dan valt er sowieso niks te beginnen. Ik vind het trouwens wel raar dat er altijd wordt gezegd dat Nederlandse clubs hun spelers voor weinig verkopen, maar als ze dan is hoog inzetten dan maken ze zichzelf weer belachelijk.

28 juni 2015 om 11:44

Feyenoord oet helemaal niet te moeilijk maar vraagt gewoon een normale transfersom.

En net erge is dat Clasie nog een maar extra jaar was gebleven. Dat hij Feyenoord trouw was gebleven na die leegloop. Ik vind het toch zwak van Feyenoord om nu zo kinderachtig te doen. Ik begrijp dat je geld wil verdienen maar Clasie zal toch niet voor veel meer dan 10 miljoen opbrengen.

28 juni 2015 om 10:11

Ja daarom als een club zich voor Klaassen meld dan moet Ajax hem ook laten gaan voor 3 miljoen, omdat ze het hem moeten gunnen!

28 juni 2015 om 10:12

de transferperiode is nog niet eens echt begonnen en Feyenoord moet van jou al even 8 miljoen van de transfersom afhalen?! En dat terwijl er genoeg clubs interesse tonen (clasie sierde gisteren weer eens die Italiaanse roze sportkrant). Nee hoor, het is nog niet eens juli, er komen nog twee hete transfermaanden aan, nu al je aanvoerder voor de helft van de vraagprijs verkopen zou oliedom zijn. Van Geel zal dit echt wel slimmer spelen, Feyenoord zit in een luxepositie, de vervangers zijn er al voor Clasie, maar ze hoeven hem absoluut nog niet te verkopen.

28 juni 2015 om 11:48

baardgras: Kijk ook naar zijn naam en dan weet je al dat het de zoveelste trollende ajacied is.

28 juni 2015 om 11:51

Je hebt gelijk, toch opvallend al die goedbedoelde adviezen van ajaxtoeschouwers, ze willen wel heel graag Feyenoord helpen blijkbaar

28 juni 2015 om 11:58

Geloof me, de meeste menen het bloedserieus. Bovenstaande is ook echt bloedserieus

28 juni 2015 om 12:01

dat maakt het alleen nog maar triester.
zoveel blindheid dat ze niet meer normaal objectief naar een Feyenoord speler kunnen kijken. En dat een Feyenoorder beter is dan een ajacied weigeren ze ook te geloven.

28 juni 2015 om 12:14

@Peter

Wat ben jij voor trieste vent man? Zelf ben je bij elk Ajaxtopic er als de kippen bij om Ajax af te kraken en kan je met 0,00 objectiviteit naar Ajax kijken. Je zegt notabene nog in dit topic dat oud ajacied Blind in oranje staat door ze vader,hahaha. Iets met pot verwijt de ketel?

En daarnaast denk ik zelf dat Clasie ongeveer 13 miljoen oplevert. Goede speler, maar niet heel geweldig, is het niveau van de eredivisie wel enigzins ontgroeid.

28 juni 2015 om 11:47

en weer een trollende ajacied.
Feyenoord vraagt gewoon een normale transfersom.
Minimale 15 miljoen en Clasie blijft anders nog graag in Rotterdam want hij hoeft niet perse weg.
Als we van de zomer een normale bondscoach hebben za hij ook i de basis sta bij Oranje en dan wordt hij alleen maar meer waard.

Feyenoord gunt Clasie echt wel een overstap, denk niet dat Clasie lekker in z'n vel zit wanneer er een transfer door zijn neus is geboord. Ik hoop dat hij verenigd wordt met de Vrij, denk dat de Italiaanse competitie hem wat beter ligt dan de Engelse.

28 juni 2015 om 11:52

Lazio zou inderdaad een mooie club zijn maar alleen als ze genoeg willen betalen.
Clasie heeft elf al gezegd dat hij niet perse weg wil en alleen als hij een goed gevoel heeft bij de club. Dus als hij niet voor 15 miljoen of meer verkocht wordt blijft hij met alle plezier in Rotterdam hoor.

28 juni 2015 om 12:00

Clasie-Vejinovic-Toornstra toch wel een heerlijk middenveld :D

28 juni 2015 om 12:03

Dat is zeker een geweldig middenveld.
En dan nog Vilhena, El Ahmadi, Immers, Nieuwkoop, Schuurman en Sleegers op de bank.
Al zullen de 1e drie misschien nog verkocht worden zodat we ook een topspits kunnen halen.

Dan kan Clasie kiezen...southampton. Sunderland en Aston Vila.
Schneiderlein is verkocht aan MU dus Southampton heeft financiële ruimte..

28 juni 2015 om 13:17

Ik geloof hier niet zo in, want dit zijn geruchten naar buiten gebracht door tabloids; die zijn niet zo heel veel waard. Daarnaast filteren de Nederlandse media de geruchten en plaatst men vnl Nederlands getinte geruchten. Zo plaatsen ze in België het gerucht dat Praet van Anderlecht Schneiderlin gaat opvolgen en daar wordt de naam Clasie niet genoemd.

Toch mooi hoe hier in Nederland alles van eigen bodem naar beneden wordt gepraat.

Delph is echt een ongelooflijk matige voetballer. Hij verliest meer ballen dan dat hij er verovert en heeft daarnaast totaal geen inzicht. Werkt hard maar dat is het dan ook. Clausule van 10 miljoen weinig vinden! Ik zou er nog geen stuiver voor neertellen. Engels international zijn zegt in dit geval meer over de kwaliteit van het Engels elftal dan over de kwaliteiten van de speler. Als ze 10 miljoen voor een blinde weinig vinden zullen ze vast wel 20 miljoen voor een hardwerkende, balveroverende middenvelder met inzicht over hebben zou je zeggen.

Dat gelul allemaal van dat ze het niet waard zouden zijn. Iedereen schijnt jaloers te zijn wanneer een concurrent een goede prijs betaald krijgt. Niet doen, ben blij en hoop dat jullie het de volgende keer ook krijgen. Als ze in Denemarken al 7 miljoen voor spelers gaan vragen, in België 20 miljoen en in Portugal 40, dan moeten wij (van oudsher de beste handelslui) daar ook eens aan mee gaan doen.

28 juni 2015 om 12:05

je bedoelt hoe in amsterdam alles van Rotterdamse bodem naar beneden wordt gepraat.
Het zijn weer voornamelijk ajacieden die lopen te trollen dat hij weinig waard is.
En heel af en toe een verdwaalde PSV-er of Twentenaar of Arnhemmer.

28 juni 2015 om 12:16

Of jij als Feyenoordsupporter (of ben je Anti-Ajaxsupporter? Je bent namelijk meer met Ajax dan Feyenoord bezig) houdt je daat gewoon niet mee bezig peter.

28 juni 2015 om 12:31

Zal vast Peter maar andersom gebeurt het ook, dat is nu net mijn punt. Ik richt me niet speciaal op een bepaalde supportersgroep maar meer op het algemene. Het is niet nodig en we zouden juist trots moeten zijn als een TD een dik, vet en overgewaardeerd bedrag voor een speler terugkrijgt.

Het interesseert me totaal niet waar Clasie heengaat, ik vind het een absolute nono. 0 uitstraling, 0 inhoud en 0 aanvallende creativiteit. Enige wat mij interesseert is wat voor transferbedrag we nog voor hem kunnen krijgen.

Ik ben een Feyenoorder maar dit soort spelers maken Feyenoord echt niet beter. En ga niet zeggen dat ik geen Feyenoorder ben, ik heb gewoon helemaal niets met Clasie.

Als ze voor clasie 10 miljoen krijgen moeten ze hem verkopen. Ze hebben veijnovic hietvoor al. Ik denk dat hij wel naar engeland gaat.

Jammer dat een groepering supporters uit 020 en 010 niet volwassen genoeg zijn om het elkaar te gunnen.

15 miljoen, voor Manchester een kopie. Een seizoen laten wennen en je hebt een pracht middenvelder voor de komende vijf jaar

Als Aston Villa de marktwaarde op bijna 10 miljoen schat, dan weet je eigenlijk al genoeg. Dat is zo vreselijk ver van de vraagprijs die Feyenoord wil. Het lijkt me ook niet logisch dat Aston Villa hoger gaat als 10 miljoen, wanneer ze Delph moeten verkopen voor hetzelfde bedrag.

Dan lijkt me Southampton een kansrijker verhaal, als het verhaal klopt dat Schneiderlin naar Manchester United gaat. Dan heeft Southampton wel de middelen om Clasie te halen, als Feyenoord dan bereid is ook wat water bij de wijn te doen komt er een mooie transfer voor Clasie, voor een goed bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren