Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij een geweldig bod zijn we nu niet sterk genoeg om Pogba te behouden’

Laatste update:

Juventus gaat in gesprek met Paul Pogba en zal de twintigjarige middenvelder een verbeterd contract voorschotelen. Diverse Europese topclubs zitten achter de talentvolle Fransman aan, maar algemeen directeur Giuseppe Marotta van Juve wil ervoor zorgen dat Pogba langer in Turijn blijft.

/

De beleidsbepaler is overigens niet bang dat de middenvelder, ruim een jaar geleden overgekomen van Manchester United, weg zou willen. “Pogba heeft het naar zijn zin bij onze club en is niet van plan om te vertrekken”, maakt Marotta duidelijk in gesprek met Sky Italia. “Maar we willen wel snel met zijn zaakwaarnemer om de tafel om zijn contract te verlengen en hem te belonen met een salarisverhoging.”

Dat is vooral belangrijk voor de lange termijn, betoogt de directeur van de Oude Dame. “Als er op dit moment een geweldig bod op Pogba zou worden uitgebracht, denk ik niet dat we sterk genoeg zijn om hem te behouden.” Dat heeft volgens Marotta ook te maken met de uitstraling van de Serie A. “Voor voetballers is Italië niet langer een eindbestemming, maar meer een tussenstation in hun carrière.”

Denk je dat Paul Pogba de komende jaren nog voor Juventus speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij (voorlopig) nog niet vertrekt bij Juve, hij speelt wekelijks en erg sterk. Lijkt mij dat hij het ook naar zijn zin heeft dat hij nu wekelijks speelt, want daarvoor was hij gekomen. Dus voorlopig blijft hij nog wel bij Juve denk ik.

31 oktober 2013 om 12:55

Ik denk dat hij naar Chelsea gaat. Ik heb zo'n gevoel. Mata verkopen voor 40 miljoen en dan halen ze voor 25 Pogba.

Wat een geweldenaar is dit. Die gaat het ver schoppen. Zijn inzicht is weergaloos. Wat houd juve nog over als ze Pogba en Pirlo laten gaan.

31 oktober 2013 om 13:01

Denk je daadwerkelijk dat Juve hem wegdoet voor 25 miljoen? Uuhm wat houd Juve over Vidal, Tevez, Marchisio, Lichtsteiner, chiellini, barzagli, Buffon. Zijn toch allen echte top!

31 oktober 2013 om 13:05

Vidal en Buffon zijn toppers. Tevez vind ik een beetje te dik. En de rest is goed maar geen top. Roma en Napoli zijn juve voorbij ge streeft.

31 oktober 2013 om 13:20

Juventus is 2 keer achter elkaar kampioen geworden, de kwartfinale Cl gehaald, 2 bekers gewonnen en dan zijn ze nu opeens voorbijgestreefd door Roma en Napoli?

Roma is in uitstekende vorm maar hebben echt geen even goede selectie als Juventus, Napoli heeft een goed team maar Juventus heeft meer kwaliteit dan Napoli. Hoe slecht moet Juventus dit seizoen wel gespeeld hebben om nu al voorbij gestreefd te zijn door Napoli en Roma. Juventus staat gewoon net geen tweede. (op doelsaldo) Ook doet Tevez het erg goed en laat zien gewoon een topper te zijn en dat te dik valt wel mee want hij doet het gewoon erg goed. Ik vind spelers als Marchisio, Barzagli en Chiellini ook toppers. Hoeveel Cv's zijn beter dan Chiellini? Zoveel zijn het er niet. Ook zie ik Pogba voor veel meer dan 25 miljoen weggaan want dat met dat bedrag heeft Juventus echt niet heel veel moeite om het af te slaan.

31 oktober 2013 om 13:41

De zaakwaarnemer van Pogba is Rioala. Dat is een geldwolf pur sang. Dat Pogba binnen 2 jaar weggaat is evident. Juve doet er goed aan om alvast naar een vervanger te zoeken.

31 oktober 2013 om 14:01

Tevez heeft een bonkige lichaamsbouw. Die gast is snel en werkt zich 90 minuten lang he-le-maal kapot. Dan mag je van mij 150 kilo wegen. Hij is gewoon nog steeds een absolute topper. Vidal behoort tot de beste middenvelders ter wereld, hands down. Chiellini en Barzagli sowieso allebei top 10 cv. En Lichtsteiner top 5 RB. Marchisio iets minder deze periode, maar alsnog bij zat topclubs basisklant. Buffon wordt minder maar nog steeds top 5. Ook zonder Pogba en Pirlo heeft Juve een geweldig elftal en denk je dat Juve de miljoenen van Pogba niet gaat herinvesteren?

31 oktober 2013 om 14:50

Geen top. Chielini,barzagli en Bonnuci is de hele Italiaanse defensie van dat sterk Italie die Duitsland weggeblazen hebben op het ek. Beetje neerbuigend om dan te zeggen dat ze geen top zijn. Net als Marchisio??

31 oktober 2013 om 17:04

Heeft Chelsea niet al genoeg middenvelders??

1 november 2013 om 00:23

Sergio heejheej

“voor voetballers is Italië niet langer een eindbestemming, maar meer een tussenstation in hun carrière.”

Dit zinnetje vind ik pijnlijk, maar waar. Omdat de Serie A minder is dan Bpl, Primera Division en Bundesliga. Die competities hebben meer aanzien op dit moment.

31 oktober 2013 om 12:28

Wat ik zelf zo saai vind aan de Serie A zijn de lege stadions, Er gaan in tijden van crisis al heel veel man naartoe, de stadions zijn gewoon veel te groot. En ik zelf persoonlijk vind het dan niet zo leuk kijken naar een half leeg stadion. Ik heb het over via de tv natuurlijk.

31 oktober 2013 om 12:56

Serie a is echt niet minder da primera divisio bij juventus roepen ze altijd dit soort onzin juister terwijl je ziet dat t beter gaat juve doet alsof zij de enige club zjn die alles voor elkaar heeft

31 oktober 2013 om 12:58

Qua kapitaal is de Serie A gewoon minder krachtig geworden vergeleken met de topploegen in de Bpl, Bundesliga, PD en nu zelfs Ligue 1. Clubs zoals Psg, Monaco, Chelsea, Man Utd, City, Arsenal, Real, Barca en Bayern kunnen veel meer salaris bieden vergeleken met de topploegen in de Serie A. Volgens mij waren Chelsea's loonkosten ongeveer 60 miljoen euro meer dan die van Juve. Die van Juve ligt rond de 110m en die van Chelsea 170m ( ik kan mis zijn ).

Ik hoop dat Pogba nog lang blijft bij Juve, Hij is tot nu toe één van de spelers met de meeste minuten gespeeld bij Juve in dit seizoen. Met Raiola is het maar de vraag of Pogba blijft, daarnaast weet ik niet hoe hij zich voelt bij Juve en of hij tevreden zal zijn met het salaris dat Juve wilt bieden. City wordt in de wandelgangen al gelinkt met Pogba, en zij kunnen veel meer salaris bieden dan Juve dat kan.

31 oktober 2013 om 13:42

Arsenal bied echt geen meer salaris dan Juve,ac milan en zelfs Napoli. In Engeland liggen de lonen hoger, maar in spanje en duitsland liggen op Bayern,Barca en real na de lonen zelfs lager. Italiaanse subtoppers betalen stuk meer salaris dan duitse en spaanse subtoppers bijvoorbeeld.

Bovendien kun je afvragen of de engelse top sterker is dan juve, ik denk persoonlijk van niet.

31 oktober 2013 om 14:54

Er is opnieuw een kwaliteitsinjectie gegeven aan de Serie A.

Higuain,balotelli,mario Gomez,guiseppe Rossi, Callejon,adil Rami, Gervinho,kaka,raul Albiol,ljorente,tevez,guarin,...

Allemaal tospelers

Thohir heeft net Inter voor een deel overgenomen. Dat is in Italie normaal not done. De Italiaanse clubs worden dan ook zo niet gepamperd zoals Clubs als Psg, City,monaco, Chelsea,...

Vind dat daar wat meer respect van de buitenwereld van magkomen...

31 oktober 2013 om 15:03

De bundesliga is structureel beter, maar sinds die Finale Dortmund-Bayern wordt deze competitie enorm gehyped. Het wil niet zeggen dat ze structureel beter is dat ze dat sportief ook is. Je hebt 1 ploeg in Duitsland das Bayern. Dortmund is er de laatste jaren bijgekomen. Maar van Schalke,leverkusen,hamburg,bremen,hamburg wordt ik niet speciaal euforisch van. Of wat zijn de topclubs daar?

Italie heeft veel meer topclubs.
Inter,ac Milan,juventus,fiorentina,napoli,as Roma,..
Dan hebje Lazio die Mongengladbach nog in hun hemd zette in de Europa League. Die Bayernmunchencompetitie wordt enorm gehyped na die cl finale... Ervoor kraaide geen haan naar deze competitie buiten Bayern Munchen

31 oktober 2013 om 19:13

Ik snap best dat je de serie A wil verdedigen, niks mis mee. Maar ook jij kan niet ontkennen dat de serie A minder aanzien heeft dan de Bundesliga. Of dat nou komt door die finale of niet maar het is wel zo (en eigenlijk al jaren). En tuurlijk heeft Italie die prachtige clubs maar dat wil niet zeggen dat ze nu nog een wereldteam hebben. De top van de die andere drie competities zijn sterker (veel sterker, met name \ Bayern, Barca, Madrid) dan Juve (ja alleen juve is op dit moment echt een topclub). Ik hoop trouwens van harte dat de serie A weer de oude wordt. Ik ben opgegroeid met de Serie A met Batigol, Veron, Crespo, Sheva enz enz, maar de realiteit is op dit moment wat anders.

Waarom zeggen ze dat telkens? Ik heb dit al zovask gelezen. Willen ze feld verdienen aan hem ofz?

31 oktober 2013 om 12:29

Inderdaad, het valt mij ook op dat we heel veel nieuwsberichten over Pogba krijgen. Maar ik weet zo niet waar hij naar toe moet (betere ploeg) want hij past niet zo bij barca (plek van Busqeuts) en bij Real moeten ze eerst de huidige spelers verkopen. Chelsea zou kunnen of PSG denk ik

31 oktober 2013 om 14:56

Heb net hetzelfde gevoel. Het lijkt net of ze zijn marktwaarde willen opdrijven voor een transfer.

31 oktober 2013 om 17:06

Tijdje terug zei inderdaad Agnelli hetzelfde. Dit maal was echter het gesprek met Beppe Marotta (soort technisch directeur) en lag de context van het gesprek ook anders. Bij het gesprek met Agnelli ging het vooral om de ontwikkelingen in de Serie A in zijn geheel, terwijl dit gesprek (van gisteren) het meer ging om de contractbesprekingen met Pogba, die nu plaatsvinden.
Heb het gesprek niet gezien, maar waarschijnlijk heeft de interviewer gerefereerd naar de uitspraak van Agnelli over Pogba en gevraagd of hij het er eens mee is. Dan kun je lastig je mond gaan houden.

Overigens denk ik niet dat Juve Pogba's marktwaarde hoeft op te krikken, zijn prestaties spreken voor zich. Sterker nog, zulke berichten van Agnelli en Marotta geven aan dat je niet met een super hoog bod a la 100 miljoen hoeft aan te komen, de helft zou al niet te houden voor ons zijn.

31 oktober 2013 om 17:17

Het lijkt alsof Juventus tegen de grote clubs zegt kom met een grote zak geld en neem hem mee.

31 oktober 2013 om 17:29

Kan me wel voorstellen dat Marotta en Agnelli met de gedachte spelen Pogba te verkopen in de toekomst. Je bent namelijk, met een zaakwaarnemer als Raiola, niet zeker of alle tijd en geld die je in Pogba steekt ook op lange termijn rendement hebben. Raiola heeft Pogba naar ons toegebracht, wat betekent dat hij hem ook weer zo kan weghalen.
Bovendien is Pogba ook nog eens heel jong, wat betekent dat er veel rek in hem zit, niet alleen qua voetballer maar ook als persoon. Maar dat hoeft niet per se de kant op te vallen. Denk maar eens aan Adriano, geweldige aanvaller maar raakte als persoon op een gegeven moment volledig van het juiste pad. Gevolg was dat Inter hem niet meer wilde of welke andere ploeg dan ook. Zijn transferwaarde halveerde in twee jaar tijd.

Pogba houden als speler is dus niet per se risicovol ofzo, maar er zijn minder risicovolle alternatieven die je kunt behalen door hem te verkopen en die hetzelfde rendement ervoor teruggeven. Dus dat Juve met de gedachte speelt om hem te verkopen, mocht dat zo zijn, dan zou het mij niet zo heel veel verbazen.

Ajax ju is de kans ga hem halen. Als frank de boer komt kan geen enkele speler zeggen dat ie niet komt. Zeker niet nadat pogba toe heeft gegeven een groot fan van Frank te zijn. Hij was als kleine jongen geinspireerd door het spel van ajax. Dat zei hij laatst nog. Hij wilde als kleine jongen al naar ajax. Nu Juventus hem wil verkopen is het moment daar om weer een wereldtopper te halen.

31 oktober 2013 om 12:20

Dit gaat nooit gebeuren, met alle respect

31 oktober 2013 om 12:21

Ik geloof niet dat Pogba er ook maar over nadenkt om naar Ajax te komen. Juve en de andere clubs die in hem geinteresseerd zijn zijn het eredivisie & Ajax niveau al lang en breed ontstegen. Zou natuurlijk wel een absolute stunt zijn!

31 oktober 2013 om 12:25

Ajax zal zijn salaris nooit kunnen ophoesten, tenzij ze het plafond verhogen. Hij zal vast wel bijtekenen, ik zie geen reden waarom hij zou vertrekken.

31 oktober 2013 om 12:26

Juventus wil hem helemaal niet verkopen er staat als er een geweldig bod komt kunnen ze het niet weigeren. Eerst beter lezen voordat je reageert. En met een geweldig bod bedoelen ze 40m+ en iedereen weet dat ajax zon bod niet op tafel kan leggen. Hij is het Ajax niveau al lang ontgroeid en de competitie is ook veel slechter en qua salaris kan Ajax ook geen 4 miljoen per jaar geven

31 oktober 2013 om 12:30

Ja want Ajax gaat ook zeker 50 miljoen betalen he

31 oktober 2013 om 12:58

Hahaha je laat me echt lachen, Pogba zou nooit de overstap naar Ajax willen maken. Dat je überhaupt al zo'n verhaal gaat schrijven dat het volgens jou een kans heeft verbaast me echt.

31 oktober 2013 om 13:10

Het grappigste van al is dat er nog mensen zijn die er serieus op ingaan.

31 oktober 2013 om 14:58

Geloof je zelf wat je verteld of ben je er mee aan het lachen. Pogba gaat niet van Juventus naar Ajax of ben je ervan overtuigd dat dit 2 gelijkwaardige ploegen zijn?

31 oktober 2013 om 18:27

Wat praat jij. Gister zei hij nog bij nieuwsuur dat hij sinds hij zich kan herinneren al naar PSV wil gaan. Wie wil er nou niet na PSV gaan.

Boeruh, Boeruh, Boeruh

Zwer groot talent! Fysiek sterk, kan goed schieten, passen.

Arsène Wenger, dit is weer zo'n moment om de portemonnee te trekken! Ondanks dat Paul Pogba meermaals heeft aangegeven niet te willen vertrekken bij Juventus lijkt de club hem dus niet te kunnen behouden bij een 'geweldig bod'. Op dit moment hebben de Gunners Mathieu Flamini tot hun beschikking die het vooralsnog behoorlijk goed doet, maar Pogba is de overtreffende trap. Micah Richards en stand-in/vervanger van Olivier Giroud en je bent misschien wel één van de favorieten voor de titel! Wat betreft Giroud moeten we maar even afwachten hoe hij het de rest van het seizoen doet, in deze vorm hoef je alleen maar een stand-in te halen.

31 oktober 2013 om 13:49

Arsenal is een stap terug kwa salaris en kans op prijzen. Kan die beter bij juve blijven.

Past overigens wel in het plaatje van Wenger, jong en Frans.

Beetje raar dat Marotta dit herhaald, want Angelli heeft dit ook al gezegd, maar ze hebben beide helaas gelijk. Enige wat ik kan hopen is dat Raiola niet volgend jaar gelijk gaat beginnen met zeuren. En dat Pogba dus minimaal nog 3 a 4 seizoenen blijft. Dan mag hij wel weg denk ik pakken we dan ook nog een grote zak met geld.

Door dit soort uitspraken krijg ik sterk het idee dat Juventus juist wil cashen. Ze roepen wel erg vaak dat ze een hoog bod niet kunnen weigeren, maar dat ze zijn contract willen verlengen. Ze hebben die jongen voor niks opgehaald en kunnen het geld goed gebruiken. Ook Raiola zal het niet erg vinden hem elders onder te brengen.

31 oktober 2013 om 12:31

Ik denk, of je zelf nu financieel bevrijden of later met een van de beste middenvelders spelen.

31 oktober 2013 om 16:10

@mitchm

Juve heeft dat extra geld niet nodig ofzo hoor. Juventus is financieel gewoon een heel goed staande club. Ze kunnen een hoog bod best weigeren, alleen zoals het VZ artikel ook zegt zijn er aantrekkelijkere competities voor sommige spelers en als 1 dan weg wil hou je het niet tegen.

31 oktober 2013 om 17:12

Denk niet dat Marotta en Agnelli met "bod" per se refereren aan een transferwaarde. Ook het voorgestelde salaris door een tegenpartij zal een rol gaan spelen. Ibra was bijvoorbeeld niet in de zomer, omdat de salariseisen van 7 miljoen gewoonweg te hoog voor ons waren. We zouden het wel kunnen betalen, maar het past niet in onze filosofie om een individu zo boven het team te plaatsen.
Raiola zei al laatst iets dat Pogba een salaris van 4,5 miljoen moet krijgen (belachelijk natuurlijk), maar als de jongen zich zo sterk blijft ontwikkelen zullen die eisen alleen maar hoger worden. Op een gegeven moment valt dat gewoon niet te houden.

Daarnaast, zoals je al zegt, bestaan er voor sommige spelers nog hogere podia dan Italiaanse ploegen, die ze graag willen bereiken. Als een ploeg a la Real of Bayern langs komt, kan ik me voorstellen dat die aantrekkelijker zijn dan Juve voor Pogba, simpelweg omdat die qua kwaliteit en alles omheen de ploeg een stuk groter zijn dan ons op dit moment.

31 oktober 2013 om 17:19

@jorinus

Ik zeg ook niet dat het vooral om transferwaarde gaat.
Zoals ik in andere comment al zei kan Juventus het allemaal prima betalen, ook een hoger salaris. Dat wil Juve alleen niet. Dus ja als een topclub komt en een gek bedrag wil betalen dan kan het voor Pogba aantrekkelijk zijn weg te gaan.

31 oktober 2013 om 17:32

@ knoalster20:

Het was niet echt mijn bedoeling om je te weerspreken. Ben het gewoon eens met wat je zei (en daarmee ook wat Agnelli en Marotta over Pogba zeiden). Mijn reactie was meer bedoeld als aanvulling

Juvnetus wilt gewoon mooie verkoop reclame maken,.. bied die jongen nou een mooi contract tot 2018 en salaris van 4 miljoen per jaar of zo en transfer clausule van 75 miljoen.. dan komt wel een gek die dat bedraag wilt op tafel leggen.. ik snap die verkoop praatjes niet laat die jongen minstens nog 2 jaar spelen dan is nog steeds heel erg jong.. hoe wil je anders in godsnaam terug naar alle alle hoogste Top in Europea

Hmm dit past niet bij een topclub als Juventus.. Ik bedoel ze zijn goed op weg terug naar de top van Europa en daarom hebben ze spelers als pogba nodig maar het lijkt dat ze geld veel belangrijker vinden. Ik zie Floretino wel aankloppen bij juventus voor pogba..

Gewoon bij juve blijven.

Heerlijke speler dit, heb de grootste verwachtingen van hem!

Ik dacht juist dat Juventus, als één van de weinige ploegen in Italië, het financieel goed deed.

Snap ook niet waarom Pogba nu al zou vertrekken, ze hebben hem pas gehaald bij Manu. Zou echt dom zijn om hem te laten gaan.

31 oktober 2013 om 13:27

Juventus doet het ook financieel goed, laatst zei Conte nog dat het project wat Juve 2 jaar geleden begonnen is tot nu toe uitstekend verloopt. Juventus maakt veel winst, heeft niet heel veel aan spelers uitgegeven laatste 2 transferperiodes en wint toch prijzen. Ik weet niet waarom ze nu weer zo' n uitspraak doen over Pogba maar ik hoop gewoon dat hij bijtekent en dat Juve nog lang van hem kan genieten.

31 oktober 2013 om 13:27

Financieel gaat het heel goed, alleen is Juve nog in opbouw. Voor het eerst na lange tijd weer zwarte cijfers mogen schrijven. Een geweldige deal met Adidas en nog eens als enige de eigenaar van stadion in Italië succes op het veld is er. Alleen stel d'r komt een bod van 40 en raiola vraagt om een salaris boven juve's plafond, dan wordt het moeilijk om hem te behouden. Daar houd Juve rekening mee. Mogelijk over drie jaar kunnen we hem wel houden(CL kan worden begroot, meer televisierechten, Adidas, stadion inkomsten). Dus ik hoop nu dat ze hem met een loonsverhoging een paar jaar kunnen houden en daarna is hij behoudbaar!

31 oktober 2013 om 16:13

@medellin

Italie doet het vergeleken andere competities in het geheel goed financieel.
Juventus staat financieel gewoon sterk, goede cijfers en de schulden die weg blijven.

Alleen wil Juve niet teveel aan transfers uitgeven, niet aan een salaris.
Dat kan een reden zijn voor een topper als Pogba om naar een topclub te gaan die wel gekke bedragen wil betalen.
En zoals het VZ artikel zegt zijn sommige competies voor sommige spelers aantrekkelijker.

Raiola is zijn zaakwaarnemer en die wil graag geld verdienen. Dus dat ie graag wilt blijven is leuk, maar met Raiola op de achtergrond is dat allemaal een stuk minder zeker.

Pogba ontwikkeld zich echt heel goed bij juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren