Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bescheidenheid bij Oranje: ‘Je bent de jongste, je bent de dunste...’

Laatste update:

Het Nederlands elftal is maandag bijeengekomen om zich voor te bereiden op de oefenwedstrijden tegen Engeland en Portugal en daarbij zijn vijf Oranje-debutanten aanwezig. Ook Guus Til werd voor het eerst bij de selectie gehaald door bondscoach Ronald Koeman. De middenvelder van AZ zegt dat hij vooral luistert en observeert in zijn eerste dagen als international.

"Het is spannend. Ik ben goed opgevangen. Ik ben excited", aldus Til tegenover Ons Oranje. De jongeling zegt dat zijn collega’s bij Oranje hem goed bevallen en heeft ook al Virgil van Dijk ontmoet, verdediger van zijn favoriete club Liverpool. "Ik zat naast Virgil van Dijk. Of we het veel over Liverpool hebben gehad? Valt wel mee. Ik ben aan het luisteren en observeren."

"Ik houd me een beetje op de achtergrond. Praat niet veel. Ik luister gewoon", vervolgt Til, die ook in gesprek met Voetbal Inside zich bescheiden opstelt. "Ik ben natuurlijk niet gek. In de toekomst wil ik international worden en dus basisspeler zijn. Dan ben ik ook minder bescheiden. Maar nu kom ik er net bij. Dan hoor je bescheiden te zijn."

"Je bent de jongste, je bent de dunste… Ik moet leren. Ik moet kijken wat de jongens doen en wat ik nog niet doe. En waar ik naartoe moet werken. En als ik daar ben, dan ben ik niet meer zo bescheiden, hoor", aldus de twintigjarige middenvelder, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft bij AZ en tot medio 2022 vastligt bij de Eredivisionist.

Verwacht jij dat Guus Til de komende twee duels speelminuten gaat maken bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk een jongensdroom die uitkomt voor hem, lijkt ook een erg sympathieke jongen.

Hopelijk blijft hij doorgroeien als speler en wie weet wat zijn top zal worden.

Hadden sommige vaste klanten van Oranje deze bescheidenheid maar. Toch wel verfrissend om iemand als Til en De Ligt te horen tijdens interviews, komen gewoon heel volwassen over en met een groot portie zelfreflectie.

20 maart 2018 om 18:35

Ik weet niet welke vaste klanten je bedoelt, maar de meeste lijken me toch niet het toonbeeld van arrogantie. Spelers als Wijnaldum, De Vrij, Van Dijk, Promes, Cillessen etc komen in ieder geval op mij niet enorm arrogant over. Bovendien is heel Oranje de laatste jaren bescheiden, zelfs in 2014 toen we derde werden en Van Gaal als coach hadden reisden we bescheiden richting Brazilië af.

20 maart 2018 om 21:37

Promes zit er wel tegenaan wat mij betreft, filmpjes maken over wat hij wel niet voor kleding gekocht heeft dan wel met papier geld pronken.

20 maart 2018 om 18:40

Daarom zegt die ook tot hij echt bijhoort dan is die niet meer. Dus die anderen... Horen niet meer te zijn hahahaha

Leuk dat hij erbij is, maar denk niet dat Weghorst, En Til minuten gaan maken als ik eerlijk ben. Til heeft nog een toekomst bij Oranje zoals hij zelf zegt. Voor Weghorst is het gewoon een tekortkoming.

20 maart 2018 om 18:32

Je weer dat je bij oefenwedstrijden je hele elftal kan wisselen? Denk dat daarmee alles al gezegd is.

Mooie gozer dit. Zit een goede kop op hoop dat hij een mooi debuut heeft. Maar wel dat ze tegen Portugal de bietenbrug opgaan natuurlijk.

20 maart 2018 om 23:43

Daar kun je wel vanuit gaan ja, kan me niet herinneren dat we ooit van Portugal hebben gewonnen. Het is blijkbaar 1 keer gebeurd ('91 EK kwalificatie), daar tegenover staan 7 verliespartijen en 4 gelijke spelen. Er zijn weinig landen waartegen Oranje zo'n laag winstpercentage heeft denk ik..

Til moet ook een beetje mazzel hebben.als zn concurrenten blessures hebben,en Guus zich laat gelden als robuuste versterking met overwinningen voor Oranje, dan kan ie zo een blijvertje worden.

Leuk jong die Til. Lekker nuchter en met beide beentjes op de grond. Moet soms wel lachen tijdens z'n interviews. Het is net een kleuter die zo blij is dat hij pupil van de week is bij bij het eerste elftal. Hij lijkt ook zoveel op Muller om te zien! Hoop dat hij een mooie toekomst voor zich heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren