Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bernardo Silva zorgt voor hilariteit met genadeloze reactie op Liverpool-fans

Laatste update:

Bernardo Silva heeft zondag zijn excuses aangeboden aan de supporters van Manchester City voor het teleurstellend verlopen seizoen. De jaargang 2019/20 eindigde zaterdag met een 1-3 nederlaag tegen Olympique Lyon in de kwartfinale van de Champions League. Met de Community Shield en de EFL Cup voegde Manchester City dit seizoen twee eretitels toe aan het palmares, maar de club greep naast de grote prijzen.

"Het seizoen 2019/20 is voor ons op zeer teleurstellende wijze geëindigd", erkent Bernardo Silva via Twitter. "Aan alle fans bieden we onze excuses aan voor dit frustrerende seizoen. Het enige wat we kunnen beloven, is dat we in 2020/21 hard zullen strijden om veel beter te presteren en weer grote prijzen te pakken voor jullie." Manchester City hoopte de Champions League te winnen, nadat the Citizens in de Premier League op geruime afstand van landskampioen Liverpool eindigden.

Supporters van Liverpool grepen de tweet van Bernardo Silva aan om de verloren kampioensstrijd in het gezicht van de Portugees te wrijven. Daar reageert Bernardo Silva in een vervolgtweet op. "En aan alle Liverpool-supporters die niets beters te doen hebben dan het account van een speler van Manchester City bezoeken: ik heb ook medelijden met jullie, maar om heel andere redenen. Pathetisch. Ga je prijzen vieren, een partner vinden, een biertje drinken met een vriend, een boek lezen... zo veel mogelijkheden!"

De tweet lijkt rechtstreeks uit het hart te komen en zorgt voor hilariteit op het sociale netwerk. Waar veel supporters van Manchester City de reactie van Bernardo Silva prijzen, laten fans van Liverpool zich niet ontmoedigen om de Portugees opnieuw te provoceren. Evenwel heeft het bericht in een halfuur tijd ruim 30.000 likes ontvangen en is het circa 15.000 keer geretweet. Begin juli viel Bernardo Silva nog op door als enige speler van Manchester City niet mee te klappen voor de spelers van Liverpool, destijds de kersverse kampioen. Hij nam een slok uit zijn drinkfles en verliet de erehaag voortijdig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heeft deze man amper gespeeld na corona? Vorig jaar speler van het jaar bij man city en nu dit. Ik kan ook niet echt een reden aanwijzen wat hier de reden achter is.

16 augustus 2020 om 19:08

1 van de vele kronkels die Pep de afgelopen jaren heeft gehad. Hij heeft de 2 Silva's en Mahrez. Alles om Lyon weg te spelen maar dan beslist hij om met 7 spelers te spelen die niet aanvallend zijn ingesteld.

16 augustus 2020 om 19:13

Tactisch is Guardiola ook een hele matige trainer. Hij teert nog steeds op het beste Barcelona ooit, met Bayern kon die geen CL winnen en vooralsnog met City ook niet.

16 augustus 2020 om 19:15

hij weet altijd een tactiek te verzinnen waarmee hij het zijn eigen team extra moeilijk maakt in de CL. waarom niet uitgaan van eigen kracht en een systeem spelen waarin je spelers zich thuis voelen en wat ze gewend zijn?

16 augustus 2020 om 19:20

@ElFenomeno, Het beste Barcelona is ook gewoon zijn verdienste, geweldige spelers hoor, maar je moet het ook niet bagatelliseren.

16 augustus 2020 om 19:59

Het beste Barça was al gekneden door Rijkaard/ten cate, daar heeft hij gewoon op voortgeborduurd, zelfde bij Bayern, Van Gaal had alles al klaar gestoomd.

16 augustus 2020 om 20:05

Na pep hebben er 2 trainers bij Bayeren gezeten die allebei ook geen CL hebben gepakt.

16 augustus 2020 om 20:09

nee riciotto dat heeft ie niet. Let nou even op voor je onzim post. Pep heeft helemaal niet geteerd op Rijkaard zn team. Rijkaard zijn laatste seizoen was drama. Pep kreeg te maken met een Ronaldinho en een deco die feesten en drank belangrijker vonden dan voetbal. 2 van de beste spelers heefr pep er uit gegooid. Toure die als een van de beste middenvelders gold moest plaats maken voor een jeud speler (busquets). Pique werd terug gehaald en Alves werd gekocht. Pedro werd ook naar voren geschoven van uit de jeugd. Xavi en Iniesta begonnen pas vanaf de periode met Pep sterk te spelen. Daarvoor was Xavi gewoon een balletje breed en terug speler. Mocht je hier verder niet mee eens zijn dan raad ik je om even speur werk te doen.

16 augustus 2020 om 20:11

Als we verder ook kijken naar Barca in haar prime dan was dat het seizoen 2010/2011. Toen zag het team er zo uit: Valdes, alves, pique, puyol, Abidal. Busquets, Xavi, Iniesta. Pedro, Messi, Villa. 6 spelers van dit team hebben nooit te makem gehad met Rijkaard.

16 augustus 2020 om 21:11

Bedoel je die Xavi die in 2006 als basisspeler de CL won met Barca? Doet wat mij betrefd niks af aan de treble die Guardiola met hun heeft gewonnen, maar je praat nu je eigen legendes wel naar beneden. Xavi was al een topspeler voordat Pep kwam.

16 augustus 2020 om 21:41

@barcalover123 Guardiola zijn laatste seizoen bij City is ook een drama. die selectie stelt dan ook niet veel voor zeker?

16 augustus 2020 om 22:27

Waar heb je et over? Gaan de Bruyne en Sterling naar de club en skippen zij trainingen soms? Man man man je reageert ook totaal niet inhoudelijk op wat ik zeg Japie. Heb je verder wat te zeggen over wat im heb getypt of doe je gewoon alsof je alleen 1 zin begrijpt?

17 augustus 2020 om 09:55

@barcalover123 apart dat je zegt dat andere mensen onzin posten. Ik ben het ermee eens dat Guardiola het absoluut goed heeft gedaan bij Barcelona, maar de basis is toch neergezet door Rijkaard. En het is toch zijn goed recht om daar verder op voort te borduren. Ik snap vooral niet dat je zegt dat Toure, die als een van de beste middenvelders gold plaats moest maken voor Busquets. Toure speelde in die tijd juist veel verdedigender en wisselde op zijn positie vaak af met Edmilson. Uiteindelijk brak Busquets door en die was in staat om Xavi en Iniesta nog meer te laten excelleren. Zeker vanaf de tweede seizoenshelft van het seizoen 2008/2009 was het Barcelona middenveld bizar goed en dat viel ook samen met het minder laten spelen van Toure en Edmilson op DM. Uiteindelijk is Toure bij City op AM gezet en daar heeft hij heel goed gepresteerd, helaas heeft hij bij Barca nooit meerdere wedstrijden op die positie gespeeld. Schijnt trouwens ook te maken te hebben gehad met het takenpakket van Toure, bij City heeft hij een veel vrijere rol gehad dan destijds bij Barca.

16 augustus 2020 om 20:14

Heeft niemand van de journalisten hem deze vraag gesteld? Ik ben echt benieuwd waarom hij beste aanvallende middenvelder ter wereld op de flank zet en dat niet voor de eerste keer trouwens. Het lijkt of de man defensief echt geen top is.

Lol heerlijk toch dit. Gewoon even sneren maar op een leuke manier. Wel echt gek, hoezo speelde Bernardo niet tegen Lyon of Mahrez uberhaupt vanaf de basis. Vreemd. City heeft aardig gefaald dit seizoen.

16 augustus 2020 om 19:27

Omdat guardiola een tactisch onbenul is. Elk moment wat er daadwerkelijk tot doet komt hij weer met een debiele tactiek aanzetten.

gewoon weer even 300 miljoen er tegen aan knallen deze transferwindow en Guardiola is weer de grote man volgend seizoen met de landstitel

16 augustus 2020 om 19:07

Wellicht kan er dan eindelijk een keer Europees iets gebeuren voor City ipv meer dan een miljard investeren en in de CL nog minder presteren dan clubs als Lyon, Ajax, Monaco en Leipzig.

16 augustus 2020 om 19:14

te bizar voor woorden idd. hoeveel geld heb je nodig om een keer die kwartfinale te overleven?

16 augustus 2020 om 19:20

Enkel een goede trainer die niet iedere keer in de CL probeert het wiel opnieuw uit te vinden met gekke opstellingen en formaties. Die zich als club die een miljard heeft geïnvesteerd gaat aanpassen op een tegenstander ipv het eigen spelletje spelen. Mocht dat niet lukken kan er wellicht met een miljardje extra gekeken worden naar de mogelijkheden maar hey, er is wel een titel gewonnen, daar investeren ze voor!

16 augustus 2020 om 20:13

dit laat toch juist zien dat geld dus helemaal geen belangrijke factor is voor de cl.. dat je zo veel geld uitgeeft hoeft niet meteen de reden te zijn om hem te winnen. barca, real, Psg geven ook jaarlijks veel geld uit. Liverpool is sinds Klopp ook aan het kopen. Je doet altijd alsof alleen city geld in het team stopt

16 augustus 2020 om 20:18

En al die clubs hebben met die investeringen meer behaald dan Pep met City heeft gedaan. Met een miljard uitgeven keer op keer falen op het hoogste podium is niet mals. Maar de feiten benoemen mag niet bij lieverdje Pep want hij heeft ooit met een fantastisch barca wel prijzen gewonnen. Je vliegt eruit tegen Lyon nota bene, dat is echt een blamage als je ziet met wat voor selectie hij kan werken haha, en dan ook nog op 20 punten afstand van de concurrent de titel afstaan.

16 augustus 2020 om 21:37

@barcalover123 PSG en Liverpool hebben de helft uitgegeven van wat City heeft uitgegeven en Real geloof ik ook. alleen Barcelona komt qua uitgaves nog enigszins in de buurt van City

17 augustus 2020 om 08:41

Als we iets in de laatste paar jaar hebben kunnen zien is dat geld+mentaliteit de CL wedstrijden doet winnen. Real met Christiano en Ramos, Liverpool, Atletico en alle Duitse teams winnen gemakkelijker dan Barca, Psg, City, Juventus. Ja die laatste vier kunnen teams overklassen qua kwaliteit, maar als dat niet genoeg is delven ze 9/10x het onderspit. Liverpool-Barca, Bayern-barca, City-Lyon waren allemaal wedstrijden waar mentaliteit de doorslag gaf. Barca probeert het dan met een vidal erbij of daarvoor met een Mascherano en scout spelers zoals Suarez/coutinho (bij Liverpool super mentaliteit), maar die gingen ook gewoon in de tweede versnelling voetballen in spanje en die eerste 2 kunnen ook niet voor een complete mentaliteits verandering zorgen. Vaak zit het fout bij de vedettes en zou je die eens moeten doorselecteren.....

16 augustus 2020 om 19:12

Wellicht kan die overschatte trainer dan in zijn vijfde seizoen en na een miljard geïnvesteerd te hebben weer eens de finale van de CL halen.

16 augustus 2020 om 20:33

Zal wel gaan gebeuren. Zo’n seizoen gaan ze niet nog een keer pikken of je moet niets kopen en gaan bouwen/ doorselecteren nar een elftal dat tien jaar mee kan. Genoeg talent in de jeugd daar.

16 augustus 2020 om 20:47

Ik heb je volgens mij echt al mintens tien keer hetzelfde zien commenten Japie, niet dat ik het niet met je eens ben dat City een onsympathieke club is en dat ik het Guardiola nog maar een keer wil zien presteren met een subtopper.

16 augustus 2020 om 21:39

@menzor ik stoor me er idd aan dat je al de duurste selectie ter wereld hebt staan, vervolgens zwaar ondermaats presteert en dat je dat dan gaat oplossen door nog meer geld uit te geven terwijl je transferuitgaven al belachelijk hoog zijn. wat City en Guardiola doen heeft niks meer met beleid voeren te maken. dat is gewoon veel meer geld uitgeven als de rest en op die manier hopen het succes bij elkaar te kopen

16 augustus 2020 om 23:22

Maar wat is het nut van 20 keer hetzelfde posten?

Als die Guardiola nou gewoon zijn sterkste team gisteren op het veld had gezet.... Ipv daarvan gaat Man City lekker weer miljoenen uitgeven dankzik het CAS.
Silva heeft wel persoonlijkheid, daar houd ik wel van.

17 augustus 2020 om 08:30

Verkeerde agressie op het veld in derby's en topwedstrijden. Bij hem is het eerder natrappen dan gewoon de beuk erin zoals een Henderson dat bijvoorbeeld doet

Dit is toch alleen maar mooi en hij maakt zich mooi public enemy nr 1 bij Liverpool samen met Sterling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren