Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Door Guardiola geadoreerde middenvelder wil Man City verlaten voor oude liefde

Laatste update:

Bernardo Silva wil niets liever dan terugkeren bij Benfica, zo vertelt de middenvelder tegenover A Bola. Om die overstap te realiseren moet echter één flink obstakel overkomen worden: zijn doorlopende contract bij zijn huidige werkgever, Manchester City.

De technicus heeft in Manchester namelijk nog een contract tot 2026. Silva realiseert zich dat hij die eerst uit moet dienen, voordat hij zich op kan maken voor een transfer naar Estadio da Luz.

Benfica kan namelijk niet aan de financiële eis voldoen die City ongetwijfeld zal verlangen voor zijn middenvelder. Transfermarkt schat de marktwaarde van Silva op tachtig miljoen.

Het transferrecord van de Portugezen staat op naam van Enzo Fernández, die voor 44 miljoen euro (inclusief bonussen en het doorverkooppercentage) overkwam van River Plate. Dat weet ook Silva maar al te goed.

"Portugese teams kunnen financieel gezien niet concurreren met Engelse, Spaanse, of zelfs Duitse of Franse clubs. Als ik nu naar Benfica zou willen gaan, zou dat compleet onmogelijk zijn", treurt de linkspoot.

"Manchester City vraagt heel veel geld voor mij. De laatste vier of vijf jaar ben ik geschat op een transferwaarde van meer dan vijftig miljoen euro. Het is onmogelijk voor een Portugese club om dat bedrag op te hoesten."

"Mensen moeten wel een beetje realistisch blijven." Wel staat vast dat Silva ooit terug zal keren in Lissabon. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik terug wil, natuurlijk wil ik dat. Maar er zijn contractuele zaken die ik moet respecteren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een mooi artikel, Bernardo wil ooit terugkeren bij Benfica maar die kunnen dit nu niet betalen dus hij hoeft hier niet eens over na te denken... Oftewel tot 2026 zal dit niet gebeuren. Zo'n stuk kan je dus bijna over elke grote speler maken.

Haha het hele artikel wordt een zin later ontkracht, zeer nutteloos artikel als je het mij vraagt. Nou, benieuwd wanneer Bernardo Silva terug gaat keren.

27 december 2023 om 19:07

Heeft net in een intervieuw te kennzn gebleven langer bij city te willen blijven. Binnen een jaar of 3 mss naar benfica



Samenvatting van het artikel: Silva wilt terug naar Benfica, weet dat zijn contract dat nu nog niet toelaat icm de financiele slagkracht van Benfica, dus accepteert dat dit iets zal zijn voor als zijn contract bij Mancity afloopt, Fin.
Komkommertijd.

Bernardo is dit seizoen niet zo goed als afgelopen seizoenen, maar zodra de Bruyne er weer is zal zijn niveau hopelijk weer wat toenemen.

Tja het hoogtepunt is bereikt bij City en dan willen spelers weer weg. Ze zullen nooit een aantrekkingskracht krijgen van ploegen als Barca, Real, Bayern of een United.

27 december 2023 om 17:29

5 titels, 2 fa cups, 4 league cups, 2 supercups en in zijn 6de seizoen de cl erbij. Na 7 seizoenen kan je toch niet meer spreken van “hoogtepunt is bereikt dus weer weg”. Das leuk na 2 seizoenen, maar die jongen zit er 7 jaar, das toch prima doorlooptijd voor een speler. Hij wil ook niet naar een van de door jouw genoemde ploegen of europese topploegen, maar hij wil hierna graag weer “naar huis”.

27 december 2023 om 17:31

Ja ook Benfica heeft meer allure dan City, nadeel is dat ze in een kleine competitie spelen.

27 december 2023 om 18:23

Ik denk dat men tegenwoordig toch liever gaat naar een City dan naar United. Dat is ook wel terug te zien in de spelers die zij aantrekken. Beide clubs bezitten over genoeg financiele middelen, dus dat zou het probleem niet moeten zijn. De talenten die nu opgroeien en dit weerzinwekkende City zien, zullen uiteindelijk ook naar City willen gaan. Een voetballer wil uiteindelijk voetballen waar de prijzen worden gevangen en niet naar een club van "naam".

27 december 2023 om 22:29

Spelers gaan eerder naar united dan city deze dagen.
Daar doet de geschiedenis niks aan.

28 december 2023 om 20:58

Precies.
En alle voetballers die nu een jaar of 20 zijn, zien city ook gewoon als echte topclub.
Omdat city tijdens het opgroeien van hen gewoon meer prijzen pakt en mooier speelt etc

Mooi artikel van VZ complimenten!

Ik zie Bernardo Silva zeker nog voor een lange tijd bij City spelen. Benfica is ook een mooie club om daar terug te keren ze hebben vele spelers gehad die nu de top hebben bereikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren