Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City geeft met nieuw contractaanbod duidelijk signaal af aan Europese topclubs

Laatste update:

Manchester City voegt de daad bij het woord en heeft Bernardo Silva een nieuwe contractaanbieding gedaan, zo meldt Fabrizio Romano. De 28-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller kan rekenen op interesse van FC Barcelona en Paris Saint-Germain, echter hebben the Citizens beide clubs formeel laten weten dat de Portugees momenteel niet te koop is. City is ervan overtuigd dat Silva uiteindelijk kiest voor een langer verblijf door zijn toekomst aan de Engelsen te verbinden.

Volgens Romano zou Manchester City Barcelona en PSG in duidelijke taal hebben laten weten dat Silva momenteel niet te koop is. De creatieveling beschikt in het Etihad Stadium nog over een contract tot medio 2025. Door hem een nieuw contract te laten tekenen, wil de clubleiding van City voorkomen dat Silva aan het einde van het komende seizoen voor een relatief lage transfersom alsnog kan vertrekken.

Mundo Deportivo wist zaterdagmiddag nog te melden dat Barça Silva ziet als vervanger van de zo goed als zeker naar PSG vertrekkende Ousmane Dembélé. De Spaanse sportkrant schrijft dat de 82-voudig Portugees international zelf ook openstaat voor een transfer naar Barcelona. De Catalanen zouden er vertrouwen in hebben dat er onder druk van Silva en zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes toch een overeenkomst gesloten gaat worden.

Josep Guardiola liet eerder in de media ontvallen dat City alleen overweegt om spelers te verkopen als ze geschikt biedingen ontvangen. Vorige maand schreef Foot Mercato dat Paris Saint-Germain bereid was om Marco Verratti en Gianluigi Donnarumma in te zetten bij een ruildeal voor Silva, maar de regerend landskampioen van Engeland heeft dat aanbod naar verluidt ook naast zich neergelegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede actie van City. Silva is wel echt belangrijk voor hun spel, en hij kan op verschillende posities goed uit de voeten. Ik ben ook van mening dat hij het zelf best naar zn zin heeft in Manchester en niet persee weg wilt.

8 augustus 2023 om 09:33

"ik ben ook van mening dat hij het zelf best naar zn zin heeft in Manchester en niet persee weg wilt."

Ik dacht dat er sprake was dat hij vorig seizoen al weg wilde.

8 augustus 2023 om 09:38

Kan ik me niet herinneren Mrkrillin. Zou kunnen dat het zo was.

8 augustus 2023 om 09:57

Volgens mij was hij niet helemaal happy m.b.t. speeltijd omdat ie moest rouleren met de vele andere aanvallende middenvelders. Toen hebben ze een aantal verkocht (en wss is ie meer vaste keuze geworden, kijk geen city dus dat kan een Citizen of Zermatt vast wel bevestigen

8 augustus 2023 om 09:58

Er gingen vorig jaar wel verhalen rond dat hij weg wilde, maar die hoeven natuurlijk niet waar te zijn.

8 augustus 2023 om 10:22

Alsof Barcelona hem ooit had kunnen betalen....

8 augustus 2023 om 11:19

Vorig seizoen heeft hij sowieso steevast de topwedstrijden gespeeld en met het vertrek van Jesus, Sterling, Mahrez en Gundogan zal hij altijd als een van de eerste op het wedstrijdformulier staan. Er moet echter wel een concurrent bij voor de rechtsbuiten.

8 augustus 2023 om 12:11

Hoe kan je nou van mening zijn dat hij het naar zijn zin heeft?

Heel goed! Bernardo hoort gewoon bij City thuis onder Guardiola. Hij past perfect bij deze speelstijl. Al zou Guardiola best veeleisend zijn,, het is nog te vroeg om weg te gaan.

Uitstekende speler. City doet er goed aan de speler langer aan zich te binden!

Een belangrijke speler, dus City mag zijn contract wel wat opwaarderen. Als ik diverse bronnen moet geloven verdient Grealish momenteel dubbel zoveel, terwijl ikzelf Silva een betere speler vindt.

8 augustus 2023 om 09:41

Dan zijn de salarisverhoudingen binnen die selectie wel heel scheef. Silva is zoveel belangrijker voor City dan Graelish is.

8 augustus 2023 om 10:04

Sterling, Stones en Grealish verdienen/verdienden allemaal meer dan een Cancelo, Rodri, Silva, Mahrez, Dias etc

Zo, wat een duidelijk signaal! Ze geven een speler met een nog 2-jaar doorlopend contract een nieuw contract. Ik hoop dat Barcelona en PSG hier niet te veel van slag van zijn.

Bernardo is een hele belangrijke speler voor City. Hij zal deze zomer niet vertrekken. City zal er alles aan moeten doen om ervoor te zorgen dat hij niet zoals Gundo gratis naar Barca gaat. Hij zal dan ook pas 30 zijn en heeft nog piekjaren voor de boeg tegen die tijd.

Top nieuws ! Speler die er altijd staat in de grote wedstrijden, daarnaast multifunctioneel.

Slim van City, al ben ik sceptisch over de interesse. Hij lijkt niet naar SA te qillen, PSG heeft al meer dan 6 aankopen gedaan en barca heeft het geld niet om hem te kopen. Desalniettemin slim zodat hij komend jaar ook niet voor een lage prijs hoeft te vertrekken.

Vind dit een prachtige speler. Heel lang onder de radar gebleven maar zijn dribbels zijn echt bijna van Messi niveau.

Nog 1 seizoen blijven en hopen dat je de wereldtitel voor clubs wint, en dan een deurtje verder kijken. Nieuw land, nieuwe uitdagingen, nieuwe ervaringen. Ik zou het wel weten als voetballer zijnde. Te lang bij 1 club terwijl je alles ermee gewonnen hebt is ook maar saai

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren