Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berlusconi: 'Wie wil Balotelli na dit WK nog hebben?'

Laatste update:

AC Milan zit met Mario Balotelli in de maag. Silvio Berlusconi noemde de aanvaller al eens een 'rotte appel', maar haalde hem desondanks naar het San Siro. Nu, anderhalf jaar later, wil Berlusconi weer van Balotelli af. De clubeigenaar vreest echter dat niemand de spits van hem wil kopen.

/

De 23-jarige Balotelli werd in de wandelgangen in verband gebracht met Arsenal, maar Arsène Wenger heeft duidelijk gemaakt dat hij de bad boy absoluut niet zal halen. Balotelli heeft een slecht WK gespeeld en Berlusconi maakt zich dan ook zorgen: "Naast Italië heb ook ik verloren op het WK", zou de politicus volgens La Gazzetta dello Sport hebben gezegd tijdens een bijeenkomst van zijn partij Forza Italia in Rome.

"Ik zou Mario voor veel geld verkopen aan een club uit Engeland, maar wie wil hem na dit WK nog hebben?", vervolgde Berlusconi. "Er was een club die 35 miljoen euro wilde betalen, maar die deal is nu van de baan." Balotelli, die in Engeland eerder voor Manchester City speelde, maakte in het shirt van Milan 26 doelpunten in 43 competitiewedstrijden. Zijn contract loopt nog tot medio 2017 door.

AC Milan moet afscheid nemen van Mario Balotelli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

je eigen spelers zwart maken.. lekker slim Berlusconi.

4 juli 2014 om 11:20

wat een slimme verkoper is het toch he :-)

4 juli 2014 om 11:26

Interesseert hem dat nou. Man heeft miljarden op de bank staan

4 juli 2014 om 11:29

Berlusconi mag dan geen goeie verkoper zijn maar dat hoeft ook niet, want Raiola is de beste verkoper die Baloetelli zich kan wensen.

Balotelli is extreem overschat. Leunt volledig op talent en een enorm sterk lichaam, maar is vooral beroemd door zijn kattenkwaad. Reken maar dat die aandacht bijdraagt aan de myther om hem heen. Maar als voetballer moet hij het meer en meer hebben van uitermate treurig toneel. Die jongen moet zijn belofte eens gaan inlassen of hij verdwijnt via steeds mindere clubs uit beeld.

4 juli 2014 om 11:44

Welke belofte? Zoals je zelf al aangaf is hij vooral een hype. Echt belachelijk dat hij zo veel verdiend en al paar keer voor veel geld transfer heeft gemaakt.

4 juli 2014 om 11:55

Die belofte waarvoor hij maandelijks tonnen op zijn rekening gestort krijgt, of hoeft daar niks tegenover te staan?

4 juli 2014 om 12:04

Ja daarom staat Milan er zo rooskleurig bij inderdaad. Hebben geen centom uit te geven. Als het hoger is dan 10m haken ze af.

Vind dat we Balotelli niet zo moeten afkraken. Heeft zich netjes gedragen en wordt weer als zondebok aangekeken omdat hij die 1 grote kans mist tegen CR. Nu is iedereen weer vergeten wat hij allemaal al goed heeft gedaan voor Italie.

Als we kijken naar het team komt de 2e wedstrijd op conto van de coach die de back die zo goed apeelde van kant liet wisselen, de Rossi die het spel vreselijk vertraagde en alle ballen gingen recht maar Balo die helemaal ingesloten stond terwijl de flanken openlagen. Tegen Uruguay was het ook niks. Chiellini vond ik matigg, Pirlo slecht, de Rossi dramatisch, Marchisio met een smerige trap en slecht spel, maar we kijken allren naar balo.

Triest dat het hele land zich tegen hem keert terwijl de oudere vedetten het verschrikkelijl laten afweten en hij niet goed bediend wordt

4 juli 2014 om 12:11

Begrijp me goed, ik geef Balotelli niet de schuld van de uitschakeling van italie. Ik zeg alleen dat het zo en overdreven geweldige voetballer niet is.

4 juli 2014 om 12:23

De belofte die Golden Boy 2010 heet.
Balotelli is al een goede spits met redelijk goede statistieken maar de media kan het blijkbaar niet laten om jou hoofdje op hol te laten slaan en jou af te laten leiden van de voetballende kwaliteiten van Balotelli.
Zijn toekomst is rooskleurig genoeg.

4 juli 2014 om 12:24

@groenevallei
"naast Italië heb ook ik verloren op het Wk"
blijkbaar interesseert het hem toch wel.

4 juli 2014 om 12:45

wat lullen jullie nou allemaal slap?
tuurlijk gedraagt die jonge zich als een klein kind!
maar overschat?
hij schiet er 26 in een seizoen in bij Milan en dan gaan jullie het hebben over overschat en beloftes inlossen??
dan snappen jullie niet hoeveel het is om 26 goals te scoren. Hij krijgt betaald om doelpunten te maken en dat doet ie! dus niks beloftes inlossen of overschat.

4 juli 2014 om 12:50

mario vind zichzelf na Messi de beste en daarom is hij overschat. maar 26 is niet slecht wat jij ook zegt, en dat in een slecht draaiend elftal.

4 juli 2014 om 12:53

Ze praten elkaar allemaal na joh. Laat ze lekker zeggen dat overschat is.

Zoveel doelpunten in Italië maken is bijzonder knap in een zeer defensieve competitie.

Ik ben blank, blauwe ogen, Nederlands met Zweedse roots maar ook ik zie hier racisme weer een rol spelen. Ja, hij heeft domme dingen gedaan maar dat hebben meerdere spelers. Die worden alleen niet dagelijks in de spotlight gezet met oude beelden...kijk hem is dom zijn ha ha ha.

Het is vrij treurig hoe Italie nu met deze jonge omgaat. Ze zijn het WK van 4 jaar alweer vergeten toen hij zowat in ze eentje Italië op handen droeg.

Als Ballotelli karakter heeft speelt hij nooit meer een interland en richt hij zich op clubvoetbal. Pak je transfer, schiet er elke seizoen 30 in zoals je kan en laat die Italianen maar voelen hoe dom zij wel niet zijn.

4 juli 2014 om 13:04

@nec, in dat geval overschat hij zichzelf, maar dat houdt niet in dat hij algemeen overschat is.

@dibagio, amen. Er wordt altijd gezegd winnen doe je met een team, verliezen doe je met een team. Ongelooflijk hoe nu alle blaam op Balo wordt geschoven. Als ie echt zo slecht was had de coach hem er uit moeten halen. Italië heeft als collectief gewoon keihard gefaald, niet allen Balo

4 juli 2014 om 13:11

Balotelli snapt blijkbaar ook niet hoe het is om 26 goals te scoren.
Het zijn er 'maar' 18. In 41 wedstrijden.

4 juli 2014 om 13:13

14 keer gescoord in 30 wedstrijden is niet bijster goed.
het zijn 26 goals in 2 seizoenen.

4 juli 2014 om 13:23

Precies Manodedios.. Als hij niet snel een seizoen echt goed gaat presteren wordt hij alleen maar minder waard..

Hij heeft best een aantal aardig wedstrijden gespeeld waarin je kan zien talent te hebben maar nog nooit een seizoen lang en inmiddels loopt hij toch ook alweer een jaar of 6/7 mee in het profvoetbal..

Iemand waarmee hij zichzelf vergelijkt is Messi. Hij zei dat hij na Messi de beste voetballer van de wereld was of ging worden enkele jaren terug.. Maar Messi had echt al heel wat meer (constant) gepresteerd op z'n 23e dan Mariootje..

4 juli 2014 om 13:34

Misschien gaat hij short? LOL

4 juli 2014 om 13:39

Onelovechris, kijk ook even naar het team waar Messi en waar Balo in speelt/speelde. Balo zat bij City onder Mancini, die speelde altijd zwaar verdedigend. En nu bij Milan is hij degene die de kar moet trekken, terwijl Messi dat op die leeftijd niet echt moest, en ook gewoon Xavi en Iniesta achter hem had staan waar Balo Montolivo en Muntari heeft.

4 juli 2014 om 13:58

Das is knap en zeker in de Serie A met wwn slecht draaiend team!

5 juli 2014 om 13:00

@vbastenlegend
26 goals in 43 competitie wedstrijden... Dat is voor een spits bij een niet lekker draaiend team een heel mooi aantal hoor.

4 juli 2014 om 11:31

hij zegt gewoon de waarheid en gebruikt niet van die smerige verkooptrucs. Iedereen vindt dit over Balotelli ook Berlusconi, eerlijk van hem dat hij dat dan ook in de media uitspreekt. Menig andere sportbestuurder zoals die schijnheiligen van Barcelona zouden alles over Balotelli recht lullen als het een speler van hun was. Balotelli doet dit toch echt allemaal zichzelf aan, heeft niets met zwart maken te maken.

4 juli 2014 om 12:53

het word wel heel erg overdreven allemaal. hij krijgt echt overal de schuld van. terwijl het Prandelli's domme fout was. eerst een wedstrijd laten spelen en de derde wedstrijd gewoon opstellen en daarna pas zeggen dat hij spijt heeft dat hij hem heeft meegenomen. 26 goals is ook helemaal niet slecht in dit dramatische elftal...

4 juli 2014 om 13:21

Prandelli heeft een heleboel fout gedaan, onder andere het constant wisselen van spelsysteem en de spelers. Ik vind het ook uitermate vreemd om te zeggen dat het een fout was om Balotelli mee te nemen. Hij is hoe je het wendt of keert wel een van de betere Italiaanse spelers. Maar ik zei alleen dat ik het goed vond dat Berlusconi zijn mening geeft over Balotelli. Ik ben het er gedeeltelijk ook wel mee eens maar ze moeten inderdaad ook niet alle schuld in zijn schoenen schuiven. Dat slaat helemaal nergens op. Het middenveld en de verdediging faalden ook. Alleen wereldkampioenen Buffon en Pirlo deden het nog enigszins acceptabel.

4 juli 2014 om 14:57

Wasie blank dan?

Ik snap niet dat iedereen in Italie Balotelli de schuld geeft van hun uitschakeling op het WK. Balotelli speelde zeker geen geweldig WK maar dat geldt voor bijna iedere speler van Italie. Ik denk dat er genoeg clubs zijn die Balotelli willen hebben als de vraagprijs maar niet te hoog is, want je neemt natuurlijk een risico door zijn gedrag. Ik vind wel dat zijn gedrag de laatste jaren bij AC Milan verbeterd is en ik denk dat hij een goede spits voor Arsenal zou zijn.

4 juli 2014 om 12:47

Omdat het grotendeels racisten zijn.

Mario had lekker voor Ghana moeten uitkomen en in Engeland moeten blijven. Ik snap dat hij qua karakter altijd en overal zal opvallen maar ik heb hem geen gekke dingen zien doen op het WK. Hij heeft 1 a 2 ballen gemist die hij beter had kinnen afwerken maar dat geldt voor veel meer spitsen.

Alleen Pirlo steekt er altijd positief bovenuit en de rest is gewoon bagger. Kijk naar AC, Inter of Juventus...zoveel stallen ze ook weer niet voor in Europa.

Het is een walgelijke vertoning wat al die Italië doen afgelopen dagen/weken.

Ik hoop dat Ballotelli nooit meer voor dat land uitkomt en bij de fifa aanvraagt of ze een uitzondering kunnen makem zodat hij voor Ghana kam spelen.

4 juli 2014 om 13:24

joh zijn gedrag is van een 12 jarig kind die een gedragsstoornis heeft.
er zijn zat mensen die hem vertouwen hebben gegeven,en zelfs vele
miljoenen hebben betaalt aan hem,dat doen ze zeker omdat ze racistisch zijn.

zijn hele uitstraling is een aanfluiting,hij zou is dankbaar moeten zijn wat ie
allemaal wel niet kan doen dankzij het voetbal,anders was het gewoon
een straatverkoper met een kleedje geworden.

4 juli 2014 om 14:17

De coach vond dat hij Balotelli te vroeg moest wisselen omdat hij een gele kaart pakte die onnodig was. Dat verhaal is verder een beetje opgeblazen.

Balotelli kan niet naar veel clubs doordat zijn imago tegenzit. Zij n zaakwaarnemer heeft echter wel de eisen die bij een wereldster horen, of zoals die het verwoorde, er zijn maar een club of acht die Balotelli kunnen betalen.

Arsenal zal het niet aan durven want met Balotelli haal je ook meteen de hele Engelse pers binnen die elk incident opblazen. Dat geeft onrust bij de club.

Tja, als je de meest overschatte speler sinds robinho ongeveer haalt, dan heb je natuurlijk een grote kans dat er geen hype meer om mario is, maar dat zijn gedrag in en om het veld je nekt.

4 juli 2014 om 11:30

Als je zijn statistieken bij Milan bekijkt doet hij het niet eens zo slecht

4 juli 2014 om 13:43

vind het een beetje jammer dat hij zo wordt bestempeld, hij heeft 6700 minuten gespeeld in de Serie A, (iets meer dan 100 wedstrijden) en heft 46x gescoord en 21 assists. dat is best wel wat.

speelt gemiddeld 65 minuten en is gemiddeld per 100 minuten betrokken bij het maken van een doelpunt.

hij moet een leuke club zoeken waar hij gewoon rustig aan kan doen, een club als Juventus past wel bij hem, wellicht clubs als Schalke 04 of Olympique Lyon. Atletico Madrid. clubs die niet de hele dag in de schijnwerpers staan of willen staan zoals AC Milan of Manchester City, Chelsea of Arsenal.

edit spellings fout

Arsenal? Balotelli is een rare snuiter maar is wel een geweldige voetballer. Hij hoort thuis in het rijtje Ibrahimovic, Toivonen, Davids, Suárez, enz. zijn allemaal fantastische spelers behalve Toivonen dan. Maar hebben allemaal wat gemeen. Ze zijn allemaal een beetje koekoek.

4 juli 2014 om 11:27

Dit is wel 1 van de meest bijzondere lijstjes die ik heb gezien. Zelden heb ik Ibra, Saurez in 1 adem met Toivonen en Davids genoemd horen worden.

4 juli 2014 om 11:28

Je moest perse even Toivonen zwartmaken? Erg volwassen

4 juli 2014 om 11:28

Ibrahimovic en Davids zijn toch echt wel spelers die gewoon volledig voor hun sport leven/leefden en alles geven/gaven op trainingen en in wedstrijden. Suarez is gewoon doorgedraaid en Balotelli lijkt het vaak allemaal niet serieus te nemen.

4 juli 2014 om 11:32

Cassano hoort daar ook bij

4 juli 2014 om 11:32

Wat een grap om Toivonen in dit lijstje toe te voegen. Toivonen was goed bij PSV en dan stopt het ook

Geweldig verstandige uitspraak van Berlusconi. Oh mijn god man wat zijn ze toch goed met het kapotmaken van iemands ego daar in Milaan. Geef je beste speler, want ja dat is hij, onze beste speler.. Verdomme wat vertrouwen in plaats van iedere keer te zeiken. Ik vraag me af waar we waren geweest zonder Balotelli die afgelopen jaren. Ibrahimovic kreeg een middenveld met Van Bommel, Boateng en Pirlo. Balotelli krijgt Montolivo, Muntari en De Jong. Dat is een achteruitgang van 6 klassen. Wat raar zeg dat Balotelli dan niet even goed presteert als Ibra, wellicht zal het ook een beetje aan assistentie liggen.

4 juli 2014 om 11:55

Precies, ik denk dat hij het bij Arsenal beter gaat doen, daar krijgt hij aanvoer van Ramsey, Ozil en Cazorla.

Een triple-deal zie ik trouwens wel zitten: De Jong, Balotelli en De Sciglio naar Arsenal.

4 juli 2014 om 12:06

Schei toch uit met je De Jong. Die gast wil je toch niet in een Arsenal-shirt zien zeker..

4 juli 2014 om 12:11

Welke breker wil je dan? Ik zou er geen enkel probleem mee hebben. Of ben jij onze clublegende Adams vergeten? Of Vieira? Want die waren ook allebei kei en keihard, misschien nog wel harder dan De Jong.

4 juli 2014 om 12:26

@ Stravven

Je gaat er al vanuit dat hij jullie komt versterken?
Want qua aanvoer kan hij ook naar genoeg andere clubs.

4 juli 2014 om 12:37

Makkelijk praten op de manier, ze mogen allemaal gewoon hier blijven, maar kan me goed voorstellen dat je ze daar graag hebt.

4 juli 2014 om 13:00

Er is toch een redelijke kans dat Balo vertrekt. De Sciglio gaat niet snel vertrekken, De Jong weet ik niet, die word wel gelinkt met veel Engelse clubs.

@bigguwop Arsenal is serieus bezig om Balo binnen te halen, en ik denk dat dat gaat lukken. Chelsea heeft hem niet nodig, net zomin als United, City en Liverpool, en ook Bayern, Real en Barcelona niet. Dan zijn er niet veel opties meer over. En daar komt nog bij dat Puma wil meebetalen aan zijn transfersom, omdat Puma het leuk schijnt te vinden om een van hun uithangborden bij een grote club met Puma als kledingsponsor te hebben.

4 juli 2014 om 14:57

Ik wil helemaal geen breker. Liever een tweede pivot naast Ramsey met diepgang én defensieve kwaliteiten als een Vidal, Pogba of realistischer Bender. Al kun je die laatste ook als breker catalogeren

Ik vind De Jong gewoon een misselijk mannetje, daarom wil ik hem niet

Gewoon houden en hem de kans geven om zich te revancheren. Bied hem de hulp om de energie die hij heeft ten goede te benutten.

In een matig elftal als Milan is 26 uit 43 nog steeds een absurd goede statistiek voor een spits.

Wat een schoft is die Berlusconi, schandalig om dit soort uitspraken over een werknemer te maken.

Het hele Italiaanse team moet in de spiegel kijken. Ze hebben allemaal gefaald en moeten niet laf de schuld afschuiven op de ene zwarte speler. Dit ruikt echt naar racisme.

4 juli 2014 om 12:22

Mensen die over racisme beginnen...pff
kijk hoe weinig hij doet op het veld en kijk naar zijn talent, kan ik me wel voorstellen dat teamgenoten en eigenaren zich daar aan ergeren.

4 juli 2014 om 12:48

ja maar waarom hoor je ze er dan nu pas over? ik weet nog bij het ek 2012 was hij bij de training bloemetjes aan het plukken enz. maar toen hoorde je niemand want hij schoot ze toen naar de finale, maar zodra het team faalt en ze hebben een zondebok nodig is het opeens een probleem dat hij tijdens de training minder doet dan sommige anderen. en op het veld is hij al helemaal niet de enige geweest die het niet goed deed hij haalde tenminste niet die domme rode kaart (wel geel).

4 juli 2014 om 12:56

Maar dat is ook waar wat je zegt. Als je ze er in schopt mag je doen.en laten wat je wilt. Doe je dat niet, dan zul je je handjes moeten laten wapperen. Logisch dat je je dan als teamgenoot aan hem ergert want je speelt met tien man.onderhand

Ik snap al niet dat iemand hem zou willen hebben voor het wk. Heeft in zn gehele carriere tot nu toe een handjevol goede wedstrijden gespeeld.

Wel erg overdreven allemaal dit hoor. Hij krijgt zowat de volledige schuld van het falen van de Italianen op het WK en dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Het was het gebrek aan fitheid en scherpte dat de Italianen uiteindelijk heeft opgebroken. Natuurlijk had Balotelli wel één of twee doelpunten moeten scoren maar Cassano deed dit ook niet. Daarnaast waren mensen als bijvoorbeeld Pirlo (behalve een paar fenomenale passes), Marchisio en Chielini ook geen schim van zichzelf en hebben ze als collectief gewoon gefaald.

De enigen die zich nog enigszins positief wisten te onderscheiden waren eigenlijk Candreva (vooral in de eerste wedstrijd) en Darmian die ik voor dit toernooi niet eens kende.

4 juli 2014 om 11:28

Vond Verratti ook nog wel aardig qua spel.

Iedereen zal toch begrijpen dat deze man heel zijn carriere zo zal verprutsen? Misschien als hij straks 29 is, gaat hij pas begrijpen hoe het echt moet.
Jammer dat hij nooit zijn ware potentie voor een langere periode kan laten zien.

Ze zijn goed bezig daar bij AC Milan. Eerst op een belachelijke wijze Seedorf wegsturen en daarna de marktwaarde van Balotelli naar beneden halen. En nu elk jaar op de begroting vijf miljoen overmaken aan Manchester City. Ik zeg goed bezig!

Smerig gedrag weer van Berlusconi. Blijf maar dolken steken in de rug van Balotelli om je eigen straatje schoon te vegen. Ik denk normaal niet zo snel aan racisme maar het is toch opvallend te noemen wat de Italianen aan het doen zijn. Klasse hoor! (ja, dit is sarcasme, voordat ik word uitgemaakt voor racist)

Die italianen stellen zich aan en dat uit komt de mond van iemand die met minderjarige meisjes aan t feesten is

Tis ook wel triest bijna in elk Italiaans stadion uitgejouwd worden om zijn huidskleur..zelfs nigel de jong kreeg een banaan toegeslingerd...waarom zou je nig voor dat land willen spelen balotelli

Balotelli is in Italia opgegroeid. En ik vraag me af wat hij als kind allemaal heeft meegemaakt aan racistisch gedrag.

ik ben absoluut geen fan van balloteli, eerder een klein hatertje, maar om hem de schuld van deze foutieve WK, de rest van de spelers zijn hier ook bij.

Kom naar maar Galatasaray baloo! ! maar zonder grap, zonder zijn ongeinteresseerde gedrag en de 'domme' uitlatingen/gedrag van hem is het een prima speler. Hij moet zich meer concentreren op zijn voetbal dan op andere dingen.

Dat vraag ik me ook af.ik zou hem in ieder geval niet willen hebben.met dit kleine kind kun je helemaal niets.

Lever je paspoort in ballo en neem een andere nationaliteit ergens waar je wel gerespecteerd word niemand van ons hier wilt meemaken wat hij meemaakt

P.s vind je mog wel een klootzak toen je die penalty veroorzaakte tegen me clubje in de cl hahaha

Berlusconi is de laatste die iets moet gaan roepen over Balotelli.
Als Italiaans premier je land in de financiële afgrond storten terwijl je seksfeestjes organiseert met minderjarige meisjes, de media opkoopt of afdreigt en rechters probeert om te kopen. Hij is trouwens officieel een veroordeelde crimineel ondertussen.
Balotelli is een celibataire, geheelonthoudende Rode Kruis-vrijwilliger vergeleken met die bejaarde gek.

Walgelijke uitspraken wederom van een man die eigenlijk allang voor de rest van zijn leven in de gevangenis gesmeten had moeten worden.

Balloteli is gewoon goed maar goed ik zou hem niet eens verkopen dat italie er uit ligt is niet zijn schuld. Italie had gewoon wat beter moeten spelen maar goed. Ik vind het allemaal maf

het is niet voor ac milan beter als Balotelli weggaat maar wel voor balotelli zelf

Ik zou wegwezen als ik Balotelli was. Wie wil er nou spelen onder zo'n smerige rascist? Ik vind het maar belachelijk dat Balotelli verantwoordelijk wordt gehouden voor deze afgang van Italie. Natuurlijk heeft hij een fout gemaakt, maar dat heeft iedereen gedaan incl de coach van Italie.

Als die jongen zich nou eens volledig op het voetbal gaat concentreren. Zijn statistieken bij Milan zijn beste aardig. Maar elke keer gebeurd er weer iets en gaat het weer mis.

Kom op volgens mij gaat het nu te ver super Mario is een goeie speler dat het nu toevallig niet goed ging met AC Milan en dat Italië uitgeschakeld is betekent niet dat het zijn schuld is hele team presenteerde niet goed

Iets voor Gala misschien? Anders zou ik het ook niet weten. Het talent is er zeker en hij is op dit moment, de beste speler die Milan heeft.

Er moet iemand zijn, die deze man aan het voetballen moet krijgen en zich als een echte sportman kan laten gedragen. Je hebt dan een top voetballer tot je beschikking.

tot op de dag van vandaag vraag ik me nog steeds echt bloedserieus af wat de voetbal kwaliteiten van balotelli zijn? Heb er vaak in me vrienden omgeving naar gevraagd maar iedereen zegt het zelfde, heeft wel eens een hard schot op doel afgevuurd maar om daar miljoenen voor te krijgen is me een beetje te zot voor woorden

Gewoon Walgelijk !!!!

Mario word nu gewoon echt als zondenbok gebruikt voor alles wat is verkeerd gegaan
als ik me niet vergis is mario de enigste speler geweest die een doelpunt voor italie gemaakt heeft dit wk en vorig wk was hij nog de held die duitsland om de oren gaf

Wat een misselijke berichten de laatste tijd uit italie !!

Goeie spits afmaker maar ook wel lui als Milan slecht is wat moet Balo doen

Balotelli moet afscheid nemen van AC Milan

Deze situatie waar iedereen over hem heenvalt heeft Balotelli volledig aan zichzelf te danken. Zijn instelling zowel op als naast het veld slaat gewoon helemaal nergens op als profvoetballer. Op trainingen verkwanselt hij de oefeningen en plaatst hij zich boven de groep door niet aan een groepsproces deel te nemen. Zijn genoeg afbeeldingen of video's hiervan.

Tot nu toe hebben mensen hem te vaak hem het hand boven het hoofd gehouden, vanwege het feit dat het goed ging. Maar je kon erop wachten dat wanneer het minder gaat (of dramatisch zoals nu) mensen zijn gedrag niet meer pikken en hem daarop veroordelen.

Balotelli, de meest overschatte voetballer van dit moment. Je hebt er maar in 20% van de wedstrijden iets aan. Toevallig waren er wedstrijden zoals Italie-Duitsland van aantal jaar terug in die 20% marge, anders was het veel eerder gebeurd dat Balotelli buiten de boot was gevallen zoals nu het geval is.

Hadden ze toch Pelle maar mee moeten nemen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren