Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema reageert hatelijk op complimenten over ‘uitzonderlijk seizoen’

Laatste update:

Dat Karim Benzema een geweldig jaar bij Real Madrid achter de rug heeft, is ook Noël Le Graët niet ontgaan. De president van de Franse voetbalbond prijst de 32-jarige spits van de Koninklijke de hemel in voor zijn seizoen dat uiteindelijk het kampioenschap met Real opleverde. Benzema, die vanwege een slepend conflict al sinds 2015 niet meer wordt opgeroepen voor het Franse nationale elftal, laat via Twitter vervolgens merken de complimenten van Le Graët niet in dank af te nemen.

"Hij heeft een uitzonderlijk seizoen gehad bij Real, ik heb zijn coach Zinédine Zidane ook al gefeliciteerd met de titel", zegt Le Graët tegenover RMC Sport over Benzema, die dit seizoen met 21 doelpunten in LaLiga veel indruk maakte. De voorzitter van de Franse voetbalbond krijgt vervolgens de vraag of Benzema dit jaar de Ballon d'Or had kunnen winnen, die in 2020 als gevolg van corona niet zal worden uitgereikt.

"Hij is wereldwijd een van de beste spelers dit seizoen, maar of hij de beste is? Ik kan daar moeilijk over oordelen omdat ik niet alle wedstrijden heb gezien", zeg Le Graët. "Maar naar mijn mening is het zeker het beste seizoen van Benzema uit zijn loopbaan." Benzema zelf wil niets weten van de mooie woorden van La Graët en schrijft op Twitter: "Ik moet hier om lachen", gevolgd door drie lachende-huilemoji's.

Het is niet voor het eerst dat La Graët en Benzema publiekelijk in de clinch liggen. In november vorig jaar zei de preses van de Franse bond dat het uitgesloten is dat de centrumspits ooit nog zal uitkomen voor Frankrijk. Ook toen reageerde Benzema boos via Twitter. "Ik dacht dat je je niet bemoeide met de beslissingen van de bondscoach, Noël", aldus de ex-spits van Olympique Lyon, die op 81 interlands staat. "Weet alsjeblieft dat ik, en alleen ik, de beslissing neem over het einde van mijn interlandloopbaan." Benzema wil dat de Franse voetbalbond hem vrijgeeft, zodat hij eventueel kan gaan spelen voor het Algerije, waar zijn roots liggen. Vooralsnog weigert Frankrijk dat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk! Flikker op je met je felicitaties. Als het niet aan hem en die kleine opdonder lag had Benzema lekker een WK op zijn naam hebben staan naast veel andere prijzen.

24 juli 2020 om 18:01

Dat weet ik niet, een paar stoorzenders kunnen je ploeg - hoe getalenteerd ze ook zijn- verzieken. Als de sfeer slecht is zijn de resultaten vaak ook niet best (kijk naar het Franse elftal rond 2010, of oranje 1990)

24 juli 2020 om 18:04

Maar Benzema is toch geen stoorzender gebleken de laatste jaren bij Real?

24 juli 2020 om 18:09

Oranje 1990 lag alleen aan Beenhakker, niet aan De ploeg 😁

24 juli 2020 om 18:14

Volgens mij is Benzema een goede jongen, kijk maar wat voor band hij heeft met een Vinicius

24 juli 2020 om 18:14

Lierse, benzema was nooit een stoorzender bij real, wel bij Frankrijk. Maar daar had je ook een verrot clubje met anelka evra nasri ribery etc. Weet niet hoe t nu zou gaan in de groep als ie terugkomt

24 juli 2020 om 18:15

1 van de beste spitsen ter wereld en ook nog een complete spits. Benzema verdiende het een wereld kampioen te worden maar het is hem niet gegund. Hoe kan je zo een spits of zo een persoon als stoorzender zien daar geloof ik helemaal niks van. Benzema is iemand die vrolijk in het leven staat dat zie je aan hem gewoon als persoon hoe hij is. Ik vind het super jammer voor die jongen want het is echt een prachtige speler om nar te kijken zo compleet gewoon.

24 juli 2020 om 18:19

Was hij echt een stoorzender of is hij gewoon afgerekend op dat akkefietje met Valbuena (waar hij voor vrijgesproken was als ik het goed heb). Want op het WK 2010 was hij er bijvoorbeeld niet bij.

24 juli 2020 om 18:25

Allebei, het 1 is gelinkt aan de ander natuurlijk.

24 juli 2020 om 18:44

Waarom geven ze hem niet vrij? Vieze misgunners. Benzema met Mahrez samen zou een mooi duo zijn.

24 juli 2020 om 18:52

Lierse1997, Benzwma is niet vrijgesproken. De zaak loopt nog.

24 juli 2020 om 18:56

@AZE/CHE, thanks voor de correctie! Dan heb ik het fout onthouden, excuses.

24 juli 2020 om 19:16

Aze@ zaak loopt nog?? Er is nooit een zaak geweest onvoldoende bewijs dat hij betrokken was bij chantage! Fijne avond

24 juli 2020 om 19:17

Lierse 1997@ er is nooit een rechtszaak geweest en gaat er ook niet komen

24 juli 2020 om 19:32

Zidnaemadrid, je weet niet eens waar je het over hebt. In 2015 kwamen de eerste beschuldigingen richting Benzema. Politie opende een onderzoek naar Benzemas betrokkenheid, Benzema ging naar de rechter om het onderzoek te laten staken omdat het onrechtmatig zou zijn verlopen. In eerste instant gaf de rechter hem gelijk, in hoger beroep verloor hij alsnog. Begin juli van dit jaar eiste de aanklager dat Benzema en 4 anderen terecht zouden staan en nu zijn ze naar de mogelijkheden aan het kijken om dat voor elkaar te krijgen. En het is maar wat je onvoldoende bewijs noemt. Het gesprek tussen Valbuena en Benzema is op meerdere websites gelekt en Benzema zelf ontkent het gesprek ook niet.

24 juli 2020 om 19:47

Beschuldigen waren er dat ontken ik niet maar die zaak loopt zeker niet en is ook nooit een
Rechtszaak geweest.



De naam van Benzema dook eind 2015 op in de geruchtmakende zaak, die draaide rond een seksvideo van collega-international Valbuena. Die zou 150.000 euro hebben moeten betalen aan een vriend van Benzema om te voorkomen dat deze video openbaar zou worden gemaakt.

Benzema zou hierbij - net als aanvaller Djibril Cissé - als bemiddelaar hebben opgetreden.

Na de uitspraak van het hooggerechtshof lijkt justitie weinig basis meer te hebben voor een rechtszaak tegen Benzema, of er moeten nieuwe feiten op tafel komen. "Het kan nu niet anders dan dat het hele proces geannuleerd moet worden", zei zijn advocaat in Franse media... aldus

24 juli 2020 om 19:59

Ja een advocaat die gelooft dat ze de zaak gaan winnen, zou me verbazen als hij iets anders had geroepen. Feit is dat de aanklager wil dat hij terecht staat, dan ben je verre van vrijgesproken. Bovendien is er een telefoongesprek waarin hij tegen Vlabuane zegt het geld te geven, zodat ie van dat hele gedoe afkomt. Zelf ontkent hij het gesprek niet en is het volgens hem "goed bedoeld advies". Zou ik ook roepen... Zegt ook wel wat dat Cisse na een onderzoek vrijgesproken is, maar bij Benzema geeist word dat hij voor de rechter verschijnt.

24 juli 2020 om 21:30

https://www.google.com/amp/s/www.espn.com/soccer/real-madrid/story/4126906/french-prosecutors-seek-trial-for-real-madrids-karim-benzema-over-sex-tape-case%3fplatform=amp

"In December last year, France's Supreme Court rejected Benzema's appeal to have the case against him dismissed on the grounds that investigators had gathered evidence illegally."

Dit artikel is op 2 juli gepubliceerd door ESPN.

25 juli 2020 om 02:34

@warabe dat zou idd een geweldig duo zijn

25 juli 2020 om 03:13

@Zidane, dus omdat zijn advocaat dat zegt, gaat er niets gebeuren? Goh, dat is een unicum: dat de advocaat van een verdachte dat zegt... Als hij daadwerkelijk als bemiddelaar heeft opgetreden, is hij gewoon schuldig. Ik begrijp dat je dat niet wilt horen gelet op je naam, maar zo is het. En het OM wil hem aanklagen, dus misschien hebben ze wel meer dan alleen die tapes. Ik geef Frankrijk groot gelijk dat ze hem niet meer oproepen. Wat is het toch met sommige fans dat ze alles goedkeuren wat hun idool doet?

24 juli 2020 om 18:14

Mentero / Ja je hebt helemaal gelijk hoor. En Benzema was ook trots om voor het nationale team te spelen. Ik vind het mooi hoe hij dit seizoen zijn gelijk heeft gehaald want na 18-19 kregen alle Real spelers kritiek en zei de buitenwereld dat Real zonder Cristiano niets voorstelt. Een jaar later winnen Benzem en Zidane gewoon de Supercopa de Espana en De Laliga. Met Benzema, maar ook met Ramos en Modric, lijkt het wel alsof ze beter gaan spelen naarmate ze ouder worden.

24 juli 2020 om 18:20

Nu objectief gezien kun je toch echt niet stellen dat Modric een goed seizoen gespeeld heeft vergeleken met de Modric van twee jaar geleden? Met momenten was hij gewoon uiterst zwak. Wat zeer jammer is want wat een speler was hij vroeger.

24 juli 2020 om 18:28

Modric was voor de break idd minder, maar na de break 1 van de betere. Duidelijk was dat Modric wel even wat rust kon gebruiken, maar neemt niet weg dat Modric goed het seizoen afgesloten heeft, voor iemand van zijn leeftijd doet hij nog prima mee en ik denk dat het terecht is dat Real Madrid deze Kroaat nog een jaartje langer laat blijven, volgend seizoen kan je dan Odegaard terughalen. Overigens Liers, volgens Marca gaat Real Madrid een ruildeal doen met Manchester United tussen Paul Pogba en Bale + geld. Ik ben erg benieuwd want als je er over nadenkt hebben we technisch gezien maar 5 middenvelders (kroos, Modric, Casemiro, Fede en Isco), en Isco is eigenlijk een soort van aanvaller. Daarnaast speelt Zidane ook weleens met 5middenvelders tegelijk, dus een middenveld versterking zou niet heel onlogisch klinken. Anderzijds, waarom zou Real die Pogba moeten halen terwijl ze ook gewoon Odegaard voor 0 euro kunnen terughalen. Ik ben zo benieuwd naar deze zomer transfermarkt, maar eerst over 14 dagen City uit

24 juli 2020 om 18:34

Ja in de vorm van na de break kan hij inderdaad nog nuttig zijn. Alleen is het maar de vraag welke Modric we volgend seizoen zien, die van voor of na de break. Pogba heb ik nooit heel graag bij Real gezien maar als je daardoor van Bale kunt afgeraken moet dat meteen gedaan worden. En hoewel ik niet de grootste fan ben van Pogba is hij wel een heel goede speler die zeker in het huidige middenveld zou passen.

24 juli 2020 om 20:06

Tja, als je je als speler inlaat met criminelen en daaruit voortvloeiend ook betrokken bent bij een afpersing, moet je er niet raar van staan te kijken als een voetbalbond klaar met je is. Dat is gewoon crimineel gedrag. Het blijft toch grappig dat mensen dat over het hoofd (willen) zien. Benzema mag dan een uitstekende speler zijn, maar acties als dat van hem destijds kosten je gewoon een internationale carriere.

25 juli 2020 om 06:36

Idd !Hij is een fout begaan omdat hij zich liet meeslepen door idiote vrienden.Die gasten zijn net als pimps en hebben hoogstwaarschijnlijk druk op hem uitgevoerd!Hij probeerde een soort van te bemiddelen,dat mislukte.Slechte vrienden raak je nooit kwijt!Duiken altijd,biografie Snijder,op als heynas!Voor de rest altijd als een gentleman gedragen bij Madrid! Een jaar schorsing bij het nationale elftal ok,maar een boycot.F..k hun als Benzema zijnde

Kan Benzema hier volledig in volgen. Als het wat minder ging was Noël er als de kippen bij om hem af te vallen. Dan snap ik dat je zijn felicitaties nu niet nodig hebt. Anderzijds zou ik het gewoon negeren en er boven staan (al zegt hij niet per se iets verkeerd).

24 juli 2020 om 18:11

Con / Ik denk dat Benzema het niet negeert omdat hij vindt dat of hij moet worden opgeroepen, of ze hem moeten vrijgeven om interlands te spelen voor Algerije. Ik zou Mahrez en Benzema samen ook wel graag willen zien

Terecht dat Benzema zo reageert. Frankrijk moet hem ook gewoon gaan oproepen de komende twee toernooien, dat verdiend zo iemand, die trots is op het land waar zijn ouders naar toe zijn gekomen. En eigenlijk wil ik persoonlijk helemaal niet dat hij wordt opgeroepen weer want de afgelopen jaren heeft hij zich vol op Real kunnen richten en zo zie ik hem graag, maar dit is absurd. Stel je voor Mbappe met Benzema samen voorin en daarachter Pogba en Kante en daar weer achter Varane. Voor mij zou Frankrijk wederom de grote favoriet zijn om toernooien te winnen

24 juli 2020 om 18:57

Moet hem oproepen is makkelijk gezegd. Er is een teamgenoot die beweert dat hij betrokken is bij chantage. Als teamspeler zou ik ook niet iemand met zo'n beschuldiging aan zijn broek in de kleedkamer hebben.

24 juli 2020 om 19:05

Ach, alsof het allemaal lieve mannetjes zijn die nooit wat hebben misdaan... je gaat als collega’s zakelijk met elkaar om. Dan laat je het privé erbuiten. Valbuena zit er niet meer bij, zie daarom geen reden om hem niet meer op te roepen.

24 juli 2020 om 19:07

Ben t nooit eens met aze, maar hier wel. Je kunt niet zomaar een chantage zaak afwimpelen als een privé iets, het zijn collega's. Ik zou als trainer ook niet iemand in mn team willen die een ander teamgenoot een oor aannaait.

24 juli 2020 om 19:16

NEC, reden om hem niet meer op te roepen? Dat hij een collega misschien wel gechanteerd heeft en wie zegt dat hij dat bij een andere niet zou doen wanneer hij de kans krijgt? Als trainer zou ik hem er niet bij willen en als speler ook niet. En ja de andere spelers zullen ook wel verkeerde dingen gedaan hebben, maar een collega chanteren met het lekken van een sextape? Denk het niet.

24 juli 2020 om 20:08

Dat verdient zo iemand? De man had zich ingelaten met criminelen die een collega van hem af wouden persen. Bovendien ruikt het er sterk naar dat Benzema daar een actieve rol in heeft gespeeld. De speler verdient het, maar de persoon beslist niet. Met Benzema hoef je dus geen medelijden te hebben.

24 juli 2020 om 23:45

Een vriend van hem heeft juist tegen Benzema gezegd dat die mensen kent die de sextape van valbuena heeft. Benzema wou juist zorgen dat die sextape niet online zou komen. Door te zeggen dat die beter gewoon moet betalen. Alsof Benzema wakker ligt van 150kop. Hij is vrijgesproken wegens te weinig bewijs.

25 juli 2020 om 00:05

Er zijn meer motieven in de wereld dan geld alleen. Ja, hij is vrijgesproken wegens te weinig bewijs, maar dat maakt 'm niet onschuldig. Het leek er namelijk sterk op dat Benzema actief deelnam aan de afpersing. Verder bant zo'n voetbalbond een speler niet uit voor hun plezier. Zeker weten doe je het natuurlijk nooit, maar van wat ik erover heb meegekregen als buitenstaander, neigt het meer naar betrokkenheid dan naar naiviteit.

25 juli 2020 om 02:38

@sirius ben je niet pas schuldig als er bewijzen zijn voor een eventueel strafbaar feit? hij wordt nu dus alsnog schuldig bevonden door de Franse bond omdat het erop "leek" dat hij actief deelnam aan de afpersing

25 juli 2020 om 03:17

Hij is niet vrijgesproken. Als hij vrijgesproken zou zijn, zou het OM de zaak niet opnieuw willen aanbrengen. En als je op een tape zegt dat "de afgeperste maar beter kan betalen" ben je er dus wel bij betrokken. Groot gelijk dat de bond hem er niet meer bij wil hebben.

25 juli 2020 om 15:20

@kyle66 - Ik verwoordde het inderdaad verkeerd. Hij is verdere vervolging ontlopen vanwege een gebrek aan (wat ze in Amerika noemen) 'the smoking gun'.

Ik wist helemaal niet dat als een land, waar je officiële interlands voor hebt gespeeld, je vrijgeeft , je ook voor een ander land mag uitkomen? Klopt dit wel

24 juli 2020 om 18:15

Volgens mij mag je als speler, wanneer je 5 jaar niet voor je land hebt gespeeld, en dus wordt vrijgeven, nog interlands spelen voor het land van je tweede nationaliteit.

24 juli 2020 om 18:16

Top, bedankt voor het antwoord Barry. Wel vies dat de Franse bond hem niet wil vrijgeven dan imo

24 juli 2020 om 19:33

Frans Arrogantie... als bepalende mensen uit het land zo met he omgaan, wil je toch niet voor dat land uitkomen?

24 juli 2020 om 19:57

Dat had wat geweest met Mahrez, Benzema, Bennacer en vast nog een hoop topspelers die Algerije de laatste jaren voortbrengt.

"... Ook toen reageerde Benzema boos via Twitter." Ik zie niet waar benzema boos reageert? Beetje een overtrokken conclusie.
Ik begrijp Benzema's reactie volkomen. Eerst moddergooien en negatief belichten om vervolgens in voorspoed weer de hemel in prijzen.

Als je benzema de beste vind dit seizoen moet je even langs specsavers gaan. Ik vind benzema eerlijk gezegd niet beter geworden sinds het vertrek van ronaldo. Bleek het toch een mythe te zijn dat hij zonder ronaldo beter zou spelen. Hij valt gewoon meer op omdat er geen speler naast hem speelt die er 40-50 in een seizoen in knalt.

24 juli 2020 om 18:30

Op wie reageer je? De voorzitter zegt niet dat hij benz de beste vindt, maar 1 van de beste dit seizoen. En dat hij zn persoonlijk beste seizoen heeft gedraaid. Volgens mij klopt dat gewoon.

24 juli 2020 om 18:38

Dit seizoen was hij wel zowat de belangrijkste speler. Hij heeft Real eigenhandig aan de titel geholpen na de Corona-break en is sowieso 1 van de beste spelers uit la Liga dit seizoen.

24 juli 2020 om 18:43

Andere claimen dat ramos de belangrijkste was. Aangezien madrid niet heel veel heeft gescoord maar wel heel weinig tegen heeft gekregen ben ik eerder geneigd om te denken dat ramos iets belangrijker was. Een van de belangrijkste zeker en ook een van de beste nummer 2 op de lijst niet heel ver achter messi die voor zijn doen een slecht seizoen heeft gehad. Maar ook niet benzemas beste seizoen vooralsnog in 15/16 scoorde hij meer en vorig seizoen ook. Omdat cristiano niet meer naast hem staat valt hij wat meer op. Maar ik zie hem niet echt beter spelen dan met cristiano. Niet dat ik hem dat kwalijk wil nemen want het is gewoon logisch met betere spelers speel je beter.

24 juli 2020 om 18:46

Overduidelijk dat Benzema de MVP van het seizoen is geworden, en logisch ook, hij heeft zijn team hoogstpersoonlijk aan 10 overwinningen geholpen, in al die wedstrijden startte hij in de basis. En tevens heeft hij het mooiste doelpunt van dit Laliga seizoen gemaakt. Terechte MVP en terechte kandidaat voor de Ballon dor, en die wordt dit jaar net niet uitgereikt, komt wel heel goed uit zo voor sommige...

24 juli 2020 om 18:47

Ballon dor kandidaat haahhaahaha. De lat ligt wel erg laag. Maakt geen schijn van kans tegen lewandowski die meer dan 50 doelpunten heeft gemaakt. En MVP van la liga ook niet, madrid bril schijnt weer fel bij jou insidermadrid. Echt waar insder ik moet het je wel nageven, je bent een meester provocateur . Altijd heel subtiel erin, het vergt kunst hoor hahah

24 juli 2020 om 18:48

Bf1994 , Haha deze gozer moet alsnog Messi in zn verhaal stoppen. Zo tussen neus en lippen door. Messi heeft dit seizoen geen bijzonder seizoen gedraaid. Hij was belangrijk voor Barça, maar niet onderscheidend in de competitie waar de prijzen werden uitgedeeld. Je kan het vergelijken met de bruyne bij City , goed statistisch seizoen maar geen impact op de prijzen

24 juli 2020 om 18:53

@bochherrief Ik benoem wie ik wil gozer dat gaat je verder niet aan. Of ik messi noem of ronaldinho noem. Overigens antwoord jij alsof ik messi de beste vond dit jaar. Wat duidelijk niet zo is als je mij reactie op insidermadrid leest . Overigens is het min of meer een compliment voor benzema als ik zeg dat hij niet ver achter messi is ge eindigd. Als ramos hem nou een paar penalties had gegeven was die topscorer

24 juli 2020 om 18:54

Samen met Ramos is hij ongetwijfeld de belangrijkste. Ramos houdt het achterin dicht (met hulp van een uiterst sterke Courtois natuurlijk), maar Benzema zit er wel bijna altijd tussen als de doelpunten gemaakt worden (doelpunt of assist). Hij is echt een terechte uitdager voor de beste speler van La Liga en we zijn halverwege 2020, wie weet wat er nog gebeurt.

24 juli 2020 om 18:59

@liersse 21 doelpunten en 8 assists. Madrid heeft 70 doelpunten gemaakt. Hij is een uitdager maar ik vind het geen sterke uitdager. Ramos maakt meer een claim, messi misschien zelfs ook met 25 doelpunten en 21 assists, daar kan je moeilijk omheen kijken. Ben het in grote zinnen wel met je eens

24 juli 2020 om 19:04

Bf1994, ik heb al uitgelegd waarom je dit seizoen wel om Messi en de bruyne heen kunt kijken. De impact van een benz , een ramos zijn groter geweest. Je claimt dat insidermadrid met een Madrid bril kijkt, maar jij kijkt met een Barça bril. Volgens je eigen standaarden dan he

24 juli 2020 om 19:09

Speler van het jaar in La Liga moet gewoon Messi zijn inderdaad, als het al niet meer genoeg is dat je bijdraagt aan 47 doelpunten (ik dacht namelijk dat hij 22 assists had) in 33 wedstrijden dan is de wereld een gekke plek. Maar zeker na de coronabreak heeft Benzema zo ontiegelijk veel belangrijke dingen gedaan. Thuis tegen Valencia was het 3-0, 2 goals Benzema. De week erna op bezoek bij Sociedad was het 1-2, een goal van Benzema. 2 wedstrijden later in de 1-0 tegen Espanyol maakt hij de enige goal. 3 wedstrijden later tegen alaves (2-0) maakt hij de goal en geeft de assist. De wedstrijd erna tegen Granada (1-2), goal Benzema. En dan in de kampioenswedstrijd tegen Villarreal (2-1) maakt hij beide goals. Zonder hem was Real echt nooit kampioen geworden. En in tegenstelling tot Ramos zaten er bij Benzema aanzienlijk minder penalties tussen.

24 juli 2020 om 19:09

Dankje wel voor je uitleg, maar dat was ook mijn mening voordat je het aan mij uitlegde. Overigens claim ik niet dat messi zeker de MvP van la liga is zoals indermadrid wel over benzema doet. Ik zeg dat messi wel een claim maakt. Ook zeg ik dat de claim van ramos wel sterk is. Dus nee geen barca bril op volgens mijn standaard. Overigens vind ik geen een van messi ramos en benzema een winnaar voor de ballon dor. Dat zou zit seizoen gewoon lewandowski moeten zijn.

24 juli 2020 om 19:16

Nu ik vind eigenlijk wel dat Messi em gewoon moet krijgen, want het zijn gewoon abnormale stats. Voor de ballon d'or ben ik het met je eens, al zegt het chauvinistische kantje van mezelf dat De Bruyne em toch ook echt wel verdiend. Maar zoals gezegd over de Ballon d'or valt momenteel nog niet genoeg te zeggen omdat er nog een half jaar rest (inclusief de Cl).

24 juli 2020 om 19:20

Als city de champions league wint mag de bruyne hem ophalen wat mij betreft. Bruyne gaat nooit 50 doelpunten maken mar die is dit seizoeen ook wel geweldig bezig

24 juli 2020 om 20:11

Mee eens. Dit is wel een beter seizoen qua rendement dan hij in jaren heeft gespeeld, maar zo indrukwekkend zijn z'n cijfers nou ook weer niet. Een Lewandowski heeft bijna het dubbele op een soortgelijk niveau. Benzema is natuurlijk een goede speler, maar de aandacht is er nu meer omdat Real Madrid verder ook weinig rendement op het veld heeft staan buiten Benzema.

24 juli 2020 om 20:36

ik zou benzema ook niet in de top 3 zien eindigen. Wat ik tot nu toe gezien heb in 2020 zijn vvd, Ramos en De Bruyne de drie kandidaten imo. Maar goed Messi en Ronaldo zullen er altijd wel ergens tussen staan

Ik ben barca supporter en kritiek hebben op madrid spelers is lekker makkelijk maar in deze heb ik Benzema altijd voordeel van de twijfel gegeven rondom de afpersingszaak met de sextape. Gewoon naiviteit en gemanipuleerd door vrienden. Geloof niet dat Benzema kwaadgezind is. Benzema is een van de meest voorbeeldige spelers die er rondloopt. Heb hem in al die tijd geen bonje zien voeren, nooit een rode kaart, nooit zeuren, zich nooit te groot gevoeld om in dienst van andere spelers te spelen, geen gekke schandalen a la feest, gokken etc. Nooit uitgehaald naar de Real fans toen ze hem 2 seizoenen lieten vallen, nooit contractuele eisen gesteld. Deze man wil lekker voetballen en voor de rest geen poespas. Op en top professioneel.

Benzema straalt een en al rust uit. Ik heb hem nog nooit agressief zien gedragen jegens tegestanders of medespelers. Ik snap niet hoe men kan zeggen dat het een stoorzender is verre van zelfs. Het is een nette gozer dat zie je aan heel zn houding en een veelzijdige wereldspits!

Al gebruikt hij 1000 emoijs, opgeroepen wordt hij niet. En terecht.

Met Benzema hebben ze niks gewonnen en zonder hem toch wel WK. Uiteraard heeft dat niet alleen met hem te maken, maar zolang de bondscoach wint bepaalt hij of Benzema wel of niet welkom is.

25 juli 2020 om 00:08

Niet echt, want volgens mij wil de Franse bond hem niet in het Franse elftal. Dan kan de coach hoog of laag springen, maar dan komt de speler er niet bij. Een coach kraait er dan ook niet echt naar als je de beschikking hebt over zoveel uitstekende spelers.

Hele rare kop, VZ. En jullie doen niks aan die aantekeningen. Maar “hatelijk” .. eerder Benzema reageert cynisch op grootste criticaster”.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren