Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Benítez past in Madrid beproefd concept toe en luidt einde van 'BBC' in

Laatste update:

Rafael Benítez zal met ingang van de zomer zijn stempel gaan drukken op Real Madrid en dat luidt mogelijk het einde van het illustere trio 'BBC' (Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo) in. De Spaanse sportkrant AS rapporteert dat Benítez van plan is om slechts met één echt diepe spits te gaan spelen. Dat zal, logischerwijs, sterspeler Ronaldo worden.

/

Volgens AS zal Benítez ook in Madrid het door hem geliefkoosde 4-2-3-1-systeem gaan hanteren. De oefenmeester, die deze week werd aangesteld als opvolger van Carlo Ancelotti, boekte daarmee op diverse plekken in Europa succes en ziet geen reden om in Madrid anders te werk te gaan. Hoe daar precies invulling aan gaat worden gegeven is nog onduidelijk, maar dat het vermaarde trio uit elkaar wordt getrokken, lijkt onvermijdelijk.

Grootste slachtoffer lijkt Benzema te worden. De Fransman wordt in de punt van de aanval afgelost door Ronaldo. Voor Bale is wel plek, dit keer op de linker- in plaats van de rechtervleugel. James Rodríguez komt dan direct achter Ronaldo te spelen. Ook José Mourinho hanteerde dat systeem in zijn Madrid-jaren. Hij speelde toen met Ángel Di María op rechts, Ronaldo op links en Mesut Özil achter Benzema of Gonzalo Higuaín.

Vind jij het verstandig van Rafael Benítez om de drie voorin uit elkaar te trekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo in de spits is geen slecht idee. Daar kan hij doen wat hij tegenwoordig het beste doet, scoren !

5 juni 2015 om 13:02

Benzema lekker naar arsenal.

5 juni 2015 om 17:31

Ik hoop het ook. Zou daar goed renderen in de kaats en kleine ruimtes.

5 juni 2015 om 13:12

Ronaldo in de spits heeft in praktijk nog nooit gewerkt. Op de vleugels kan je naar binnen combineren of voor de 2e bal gaan uit het duel van CV/spits en aanleggen voor een schot. In het centrum moet je uitkaatsen, combineren en worstelen met verdedigers. Dat is gewoon niet Ronaldo zijn positie.

5 juni 2015 om 13:20

Hangt af van zijn rol op die positie. In de rol van False Nr 9 zou hij kunnen ruimte creeren voor de vleugels spelers door in te zakken en dan kan hij wel voor doel komen met aanvoer van James en Bale. Een beetje een Messi rol maar ik heb me twijfels of Ronaldo daar de overzicht voor heeft.

5 juni 2015 om 13:27

Ronaldo als eenzame spits gaat inderdaad niet werken maar in een 2 spitsen systeem zou hij veel beter renderen, wanneer hij kan zwerven en er een spits is als aanspeelpunt fungeert kan je prima met Ronaldo in de spits spelen.

5 juni 2015 om 13:40

op de flank spelen bij het grootste team ter wereld is leuk, maar een cristiano ronaldo is niet meer in staat om 60 wedstrijden per jaar die taak te vervullen. balletjes afwachten in de spits kun je m nog wel elke wedstrijd laten doen, dit jaar deed hij dat ook al een beetje.

5 juni 2015 om 13:52

Cristiano Ronaldo kan dat makkelijk nog 60 wedstrijden doen. Die gozer is het fitst van alle voetballers in de grote competities

5 juni 2015 om 14:14

@voetbalguru.nl

Toch bedankt voor je kansloze reactie. Iemand die er 48 maakt in la liga alleen kan nog gewoon elke wedstrijd mee. Lijkt me een antwoord van andere aard, dan van echt te weten waarover je spreekt

5 juni 2015 om 14:15

gloryunited

Haha wat een kansloze reactie. Hij maakt er 48 en is fitter dan elke speler. Belachelijk wat je hier soms leest

5 juni 2015 om 15:58

Eens maar zie liever gewoon Ronny op links ben in de punt en bale miss dan 10? James links? En dat die twee dan zo nu en dan wisselen van positie...

5 juni 2015 om 16:15

cristiano ronaldo kan niet elke wedstrijd op de linksbuitenpositie spelen, dan haalt real madrid niet meer het niveau waar het naar streeft, dat was dit seizoen goed te zien. baseer je mening anders lekker puur op het nummertje achter 'aantal doelpunten' wat op je scherm je strot door geduwd wordt.

als je niet begrijpt wat ik zeg begrijp je niet waarom cristiano ronaldo volgend jaar op de spitspositie moet spelen (en een vermindering in speelminuten te zien gaat krijgen in de toekomst).

5 juni 2015 om 17:46

Meneer christiano ronaldo voor jou, een beetje meer respect graag

5 juni 2015 om 13:25

Ronaldo kan niet goed met zijn rug naar de goal spelen en dat is wel één van de punten waar een spits goed in moet zijn. Ronaldo heeft ruimte nodig om naar binnen te komen en daarna of wel de één twee aan te gaan of wel te schieten. Zie ik niet werken. Benz moet gewoon in de spits blijven. Denk dat waarschijnlijk zelfs Ronaldo dit niet gaat willen.

5 juni 2015 om 14:05

Ronaldo zal wel moeten want Benitez is de nieuwe baas. Het wordt ook tijd dat iemand hem de baas is en zegt hoe hij moet gaan spelen. Kijk maar naar Messi en Enrique, dat pakte uiteindelijk ook goed uit. Hoewel ik het ook somber inzie hoor voor Cristiano, voor de spitspositie komt hij voetbalinzicht tekort naar mijn mening.

5 juni 2015 om 14:31

Met Messi is het heel anders.. Die kan op andere posities spelen, spits of van d'r zeikant of achter de spits, op elke positie is hij de beste vd wereld, Ronaldo is fenomenaal op links maar in de spits zie ik hem niet het niveau halen van dit jaar, hij zelf wss zelfs niet

5 juni 2015 om 16:14

Is wat ik aangaf. Hij heeft het heel moeilijk wanneer hij met zijn rug naar de goal moet spelen. Zoals je ook aangaf is dat Messi wel degelijk op andere posities uit de voeten kan waar Ronaldo weer moeite mee heeft. Hij kan het proberen en een kans geven. Lukt het is het goed, lukt het niet vind ik dat Benitez moet veranderen van tactiek. Je gebruikt je spelers uiteindelijk waar ze het beste renderen en niet blind je tactiek blijven toepassen als je ziet dat het niet werkt. Was ook een beetje het probleem van Ancelotti hij hield soms vast aan spelers en tactieken terwijl je duidelijk zag dat ze niet werkte. Heeft hem de das omgedaan. Als ik Benitez was zou ik niet diezelfde fout gaan maken.

6 juni 2015 om 00:14

SpzOut

Ik vind jou reactie nergens opslaan.maar ja je bent een Messi fanboy

5 juni 2015 om 14:03

4-2-3-1 is in feite net zoiets als 4-3-3 met een 10. Het is net hoe je het noemt. Ronaldo is alles behalve een echte punt speler. Hij moet ten aller tijde met zijn gezicht naar de goal spelen. Je kan prima Benzema in de punt laten spelen, James daarachter en Ronaldo en Bale van de vleugels laten spelen.

Bayern heeft ook zo gespeeld met Mandzukic in de punt, Muller daarachter en Robben en Ribery op de vleugels. Is niks mis mee.

5 juni 2015 om 14:16

@azalkmaar2
ja mooi he...altijd heel interessant doen, terwijl het precies op het zelfde neer komt
m.a.w. zonder ook maar iets te veranderen aan de opstelling kun je dus gewoon 4-2-3-1 gaan spelen.

Dat hij iets verandert is dan weer wel verstandig, maar ik weet niet of ronaldo in de spits zetten handig is, aangezien hij het toch van zn loopacties in de ruimte moet hebben.

5 juni 2015 om 14:20

Verwacht ook niet dat Ronaldo als een traditionele spits in het centrum blijft hangen. Lijkt me dat hij gaat zwerven en uitwijkt naar de flanken, zodat er ruimte komt voor bijvoorbeeld James en Isco om door het midden door te komen.

Toch denk ik dat een 4-4-2 het beste past bij dit Real. Bale moet zich gewoon aanpassen aan de flank en op de andere flank James of Isco. Met een iets bredere bank kan je een blessure van Modric of Kroos opvangen, wat dit seizoen niet lukte.

5 juni 2015 om 14:50

@RealWW met een iets bredere bank? Real heeft zowat de breedste bank van alle clubs, als je kijkt naar isco en pepe/varane die op de bank zitten en illaremendi.


Real is gewoon minder dan Barca die met een hele matige bank nog real madrid overklast.

5 juni 2015 om 16:27

Aha vandaar dat Real noodzakelijk dit seizoen vaker met 3 castilla spelers op de bank zat.

5 juni 2015 om 14:07

En maar stiekem hopen dat er in Fifa 16 Ultimate Team dan een Ronaldo als ST komt! Die gozer is echt een beest met zijn kracht en hoe hoog hij kan springen. Tuurlijk scoort hij vanaf de linkerflink ook wel, maar ik zie hem (ook in het echt) altijd veel liever in de spits.

5 juni 2015 om 14:34

Waarom zie jij hem in het echt dan liever in de spits? Dan haal je heel zijn kracht weg.. Hij kan niet met de rug na de goal spelen en heeft ruimte nodig.

5 juni 2015 om 15:08

Gelukkig is hij altijd lekker goedkoop op fut..

5 juni 2015 om 21:51

Hij kan met links, recht en het hoofd scoren. Dichter bij de goal en dan puur als afmaker. Dan kun je op de flanken weer 2 echte buiten spelers neerzetten die voorzetten geven of naar binnen komen voor de korte combinatie. Op de flank moet hij nog wel eens een mannetje uitspelen en dan vind ik Ronaldo eigenlijk op zijn minst.

6 juni 2015 om 00:11

@mentalist

Mentalist je hebt het fout want Bale heeft nu de linker kant voor hem en dat wouden jullie zo graag en jullie wouden Benzema weg dusz..


6 juni 2015 om 13:13

Een 433 met een speler op de 10 dus... kan best wel werken maar dan moeten ze ook een nummer 6 halen want Kroos en Modric samen is te aanvallend in dit systeem. Verder gewoon Bale verkopen voor een miljoen of 90 en Marco Reus halen. En uiteraard De Gea op doel en Aguero in de punt.

De Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Thiago (cvm)
Kroos (cm)
M. Reus
Isco
Ronaldo
Aguero

Jammer voor Benzema maar dit zou best wel eens kunnen werken. Ik ben benieuwd of Bale op links eindelijk eens los kan komen.

En wie komt dan op de rechtervleugel?

5 juni 2015 om 13:01

Dat zou best wel eens Danilo kunnen zijn en Carvajal als rechtsback. Dan krijg je het volgende:

Nadeel is wel dat Ronaldo de diepste spits is en daardoor minder vrijheid heeft en minder ruime heeft achter de defensie.

de Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Danilo
Kroos
Modric
Bale
James
Ronaldo
5 juni 2015 om 13:39

Sorry, maar Isco kan je echt niet op de bank laten. Zie opstelling!

De Gea
Danilo/Carva
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
James
Isco
Bale
Ronaldo
5 juni 2015 om 13:01

Denk dat het beter is om james RM te zetten en Isco dan op CAM.

5 juni 2015 om 13:01

Isco

Hoezo?
Bbc heeft dit seizoen meer als 80 goals gescoord.
Zoveel scoren de meeste clubs niet eens laatstaan alleen de aanval.
De zwakke plek is de verdediging en keeper.

5 juni 2015 om 14:02

Ja dit is veranderen om het veranderen lijkt mij. Benzema is echt 1 van de meest ondergewaardeerde spelers in de wereld, bale hadden ze nooit moeten halen voor op rechts natuurlijk. Dat is de enige reden waarom hij het systeem wisselt

5 juni 2015 om 17:35

Hij mag best van systeem veranderen al moet hij Benzema natuurlijk laten spelen.

Casillas
Danilo
Ramos
Pepe
Marcelo
James
Modric
Kroos
Bale
Ronaldo
Benzema

Handig om Ronaldo in de spits te zetten. Hij moet namelijk kunnen zwerven, ruimtes opzoeken en van links naar binnen komen. Wat een slechte keuze zeg en dat alleen om Bale op links te laten spelen. Ronaldo en Bale samen werkt niet. Benzema speelde een goed seizoen en wordt nu geslachtofferd omdat die andere twee teveel geld waard zijn...

Opzich geen slecht idee. Dan kan Bale eindelijk op de positie spelen die bij hem past.

5 juni 2015 om 13:04

Dat gezeur ook over Bale hele tijd. Presteren of wegwezen , waar je ook speelt. Kroos/ Ramos / Isco / Marcelo hebben ook op verschillenfe posities gespeeld. Kroos heel t seizoen zelfs

5 juni 2015 om 13:09

Juist ja, probeer jij de verwachtingen maar eens waar te maken als je de duurste speler uit de geschiedenis bent en dan op rechts wordt gezet als links je plek is.

5 juni 2015 om 13:11

Welke speler word er voor 100 miljoen gehaald als Linksbuiten en word dan op rechts gezet? Dan spoor je als club niet en heeft Bale alle recht om te klagen

5 juni 2015 om 13:18

mischien is dat de reden dat ze met lege handen aan t einde van het seizoen staan, als het had gewerkt, dan had ik je gelijk gegeven.

5 juni 2015 om 13:59

Lol

Dus als je een Stukadoor het werk laat doen van een elektromonteur dan moet dit ook maar gaan dan?

Een echte linksvoor (en een goede ook) moet je gewoon niet rechts zetten.

5 juni 2015 om 15:21

Wat een slechte vergelijking. Bovendien speelde Bale in zijn eerste seizoen ook rechtsvoor. Toen presteerde hij gewoon goed. Dit jaar oogt hij echter lui, arrogant en presteert hij niet.

Ja, hij is beter linksvoor, maar in zijn eerste seizoen heeft hij bewezen ook rechtsvoor uit de voeten te kunnen. Afgelopen seizoen presteerde hij een stuk minder en dan ligt het ineens aan zijn positie.

Kortom, het ligt aan Bale en niet aan zijn positie.

5 juni 2015 om 13:19

Ancelotti werd ontslagen omdat hij geen prijs pakte (slechte resultaten). Verkoop Bale dan ook paar omdat hij al 2j niets presteerd. (2 goals in een finale maken geen goed seizoen)

Wie komt er dan op rechts? Sterling?

5 juni 2015 om 13:00

Isco denk ik

5 juni 2015 om 13:02

Nou dat mag toch niemand hopen of wel, haha

5 juni 2015 om 13:02

Sterling bedoel ik

5 juni 2015 om 13:07

Diepe spits gewoon Benzema. Ronaldo vanaf rechts bale vanaf links. James op 10. Modric kroos als stofzuigers. Het vuile werk opknappen voor Ronaldo en bale. En James zakt dat terug op ongeveer de plekken van kroos en modric. Ligt eraan aan welke kant er gedekt moet worden links of rechts. En dan Danilo rechts. Varane Ramos centrum. Links marcelo tegen de zwakke tegenstanders en een nieuwe linksback die sterk is in verdedigen tegen de sterke tegenstanders. In de Doel de Gea.

5 juni 2015 om 13:09

Lees de tekst is hoograven

5 juni 2015 om 13:21

modric en kroos zijn geen stofzuigers, maar spelmakers, als je ze meters laat maken, dan kan je ze net zo goed niet opstellen. ik blijf het eggen, madrid moet een echte stofzuiger halen, ala Alfonso in zijn beste jaren, daarom zou het echt geweldig zijn als madrid verratti weet binnen te halen.

Ronaldo hebben we vaak als spits gezien, vooral in de preseason en dat verloopt nooit goed!!

Altijd dat geleuter over 4-3-3 of 4-2-3-1 of wat dan ook. In een 4-2-3-1 heb je toch gewoon een spits en een linkshalf/linksbuiten en een rechtshalf/rechtsbuiten? Bij Napoli was de aanval ook gewoon Mertens Higauain Callejon, dus waarom zou BBC uit elkaar gehaald moeten worden?

5 juni 2015 om 13:03

Omdat Ronaldo liever niet vanaf rechts komt

5 juni 2015 om 13:03

Omdat er in de tekst wordt aangegeven dat Benitez in de punt met Cristiano wilt spelen en niet Karim

Hij kan dan nog beter gewoon 4-4-2 spelen zoals deze opstelling.

De Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Kroos
Modric
James
Isco
Ronaldo
Bale
5 juni 2015 om 13:51

Kan je misschien beter gewoon de klassieke 442 doen zoals Ancelotti deed. Probleem is dat er gewoon altijd wel iemand op de bank komt te zitten die eigenlijk zou moeten spelen. Of dat nou Isco is, of Benzema, of wie dan ook.

De Gea
Danilo
Pepe
Ramos
Marcelo
James
Modric
Kroos/Veratt
Bale
Benzema
Ronaldo
5 juni 2015 om 13:59

Prima opstelling. Kroos of Modric af en toe rouleren met Isco al wil je aanvallender spelen.

5 juni 2015 om 14:12

Ben ik niet helemaal mee eens. Door de opkomende backs zijn de zijkanten altijd wel bezet. Door met een ruit te spelen op het middenveld ben je veel vrijer om te bewegen en met de klasse van Ronaldo en Bale voorin is het veel dodelijker dan met een Ronaldo en Benzema.

5 juni 2015 om 14:16

Maar bale heeft ruimte nodig om te rennen. Als die al in de spits staat hoeft ie niet veel te rennen. Juist zijn loopvermogen en rushes zijn zn sterke kanten

5 juni 2015 om 15:21

Maar in een 4-4-2 speel je niet altijd als diepste spits en heb je de ruimte om te zwerven of achter een verdediging te kruipen. Maar al met al, geen 4-2-3-1.

Een 4-2-3-1 systeem kan verschillende speelstijlen hanteren met die 2 vleugels spelers maar kan ook op balbezit spelen als de nr 10 (CAM) zich laat vallen krijg je een soort 4-3-3. Ik vind dit zeker een goeie formatie als het waar is omdat het zich kan aanpassen aan verschillende situaties. Ronaldo spits, Bale Lw , Isco Cam en James kan met zijn linker been vanuit rechts komen. Probleem zijn die centrale middenvelders? Pogba zou perfect zijn want hij is een zeer complete middenvelder die fysiek ook in orde is maar ook creatief zijn steentje draagt samen met Kroos.

5 juni 2015 om 13:18

Maar je hebt ook nog Modric.

5 juni 2015 om 13:28

Modric kan je beter dan als alternatief zetten voor Isco op de CAM. Modric is een creatieveling maar fysiek minder dan bijvoorbeeld pogba en kroos en zou worden overlopen in die positie van Cm. Met modric in CM breekt je de balans van die 4-2-3-1 formatie.

5 juni 2015 om 13:52

Modric is echter wel een zeer belangrijke speler

5 juni 2015 om 14:03

Modric fysiek minder dan Kroos? Modric loopt 90 minute non-stop. Bijt zich aan de tegenstander en is offensief de beste ter wereld op die positie.

Ik denk dat dit de beste opstelling is:

Ronaldo.

Bale. Benzema. James

Modric. Kroos

Marcelo. Ramos Pepe. Danilo

De Gea

5 juni 2015 om 13:08

Isco zou ik laten concurreren met Benzema.

Geen idee wat waar is van dit artikel.
Maar Ronaldo in de spits , ja je zou het kunnen proberen maar het lijkt me geen verstandige zet.
Heb niet echt het idee dat Ronaldo dat kan, het is een speler die aardig wat ruimte nodig heeft , en op die plek zal hij gewoonweg veel minder ruimte krijgen dan dat hij nu krijgt.
Daarnaast heb ik hem vaak genoeg op die positie gezien , vond hem dramatisch!
Maarja kijken wat er gaat gebeuren.

Ik loop naakt door de straten als Benzema naar Arsenal komt. Jeetje, gebeurd dan toch hetzelfde als met Mesut? Zo veel geluk kan toch niet?

En nee, ik weet dat het nog maar de vraag is dat hij bij ons belandt, maar Wenger zal all-out gaan als deze man op de markt komt.

Kom maar lekker met je maatje Mesut spelen, Karim. Dan gaan we pas écht wat beleven.

5 juni 2015 om 13:20

Niet te vroeg juichen, allemaal speculaties. Maar ben het met je eens dan gaan we echt wat beleven!

5 juni 2015 om 13:25

dan hoop ik voor je dat je niet benadeeld bent door moeder natuur met een mini rampetampertje

5 juni 2015 om 13:28

Ik denk nog steeds niet dat dat gaat gebeuren helaas . Het zou echt geweldig voor ons zijn natuurlijk! Benzema is de ideale spits voor ons spel. Technisch geweldig, kan koppen, heeft een prachtig schot, kan als aanspeelpunt fungeren maar heeft ook de loopacties waar Mesut zijn geweldige steekballen aan kwijt kan! Hardop dromen is dit helaas .

5 juni 2015 om 13:33

Zeg het even wanneer je naakt gaat lopen, kan ik uit de buurt blijven.

5 juni 2015 om 13:46

Zou voor Arsenal geweldig zijn natuurlijk, maar schijnbaar heeft ook United interesse. LVG zou Rooney met Benzema in de spits willen voor volgend seizoen. Er gaan zelfs geruchten dat Woodward al gezien zou zijn met de zaakwaarnemer van Benzema. In ieder geval degene die Benzema haalt, hengelt een van de beste spitsen van de wereld binnen. Ben benieuwd. Denk overigens dat die gewoon bij Real blijft.

Het grote verschil tussen Real en Barca zijn Busquets, Pique en Mascherano 3 defensief dekende spelers terwijl Real er een heel stuk minder heeft. Daarom hebben MSN meer vrijheid om voorin te spelen.

Eindelijk wat logica erin en Bale op zijn eigen plek. Benitez lekker blijven uitlachen haters, maar deze man snapt het 9/10 x beter dan een ander.

5 juni 2015 om 13:29

Gedeeltelijk logica. Ronaldo in de spits heeft nog nooit goed gewerkt, waarom nu dan wel? Voor de rest van het team is het natuurlijk wel logischer, maar Ronaldo is wel de man die 60x per seizoen voor je scoort.

5 juni 2015 om 13:38

Dat was dit seizoen ook het probleem bij Bayern, want dat systeem van pep staat of valt met Robben en Ribery. Hate to say it, maar dat doe Barca wel goed met 3 mensen die het verschil kunnen maken.

Je moet een team hebben waar de goals of acties niet van 1 man komen, want dan ben je zonder hem de sjaak.

Heb liever Bale 30x en Ronaldo 30x dan 60 van Ronaldo. Ronaldo vond ik in de spits ook goed, maar dan staat hij minder in de picture als met zijn acties aan de zijkant.

Niet dat ik fan van ze ben, maar dat zou ik graag zien.

Dus toen Bale gehaald werd hebben ze hem niet vertelt je gaat op rechts spelen want Ronaldo speelt op links of hij heeft dat niet gevraagd hahahahahahahahahagha hou toch op met jullie onzin

Ben benieuwd hoe dat gaat aanpakken dan? Misschien schuift hij dan Modric door naar '10' en dan James vanaf rechts, Pogba dan naast Kroos? Ik zou het jammer vinden als Ronaldo puur voor de spitspositie zou gaan. Ik denk dat het hem erg gaat beperken. Het meeste genoot ik van hem als hij vanaf links begon en dan na een lekkere actie op snelheid van een meter of 20-25 die bal erin peunde..

De Gea
Danilo
Ramos
Varane/Pep
Marcelo
Pogba/Mod
Kroos
James
Modric/Isco
Bale
Ronaldo

Dit lijkt me een goede opstelling voor Real volgend jaar
vind niet dat Benz weg moet maar juist Bale. Hij heeft idd slecht gespeeld en stond niet op zijn favoriete plek. Maar sommige passes en aannames gingen bij hem al fout. Op welke positie je dan ook staat, dan ben je niet serieus

De Gea
Danilo/Carva
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
James
Isco
Ronaldo
Benzema

Benitez kan proberen wat hij wil. Maar vind het maar een matige trainer. Zie ze niet voorbij Barca geraken. Ik denk dat ze door deze trainers wissel eerder minder dan beter zijn geworden

Lol.

Dus de hele opstelling en formatie word omgegooid voor 1 speler : Gareth Bale.

Ik snap wel dat die jongen 100 miljoen heeft gekost maar als je hem opeens op links weer zet gaat hij automatisch weer minder presteren omdat hij het daar niet gewend is en dan heb je weer tijd nodig en dan is het een weer een Real Madrid die alles van Ronaldo moet komen.

Neen. Ik ben een Bale fan maar zijn mindere prestaties ligt niet aan het team, coach of positie maar puur aan hem.

4-2-3-1 is geen slechte keuze maar dan wil ik Hazard vanaf links en James vanaf rechts, Isco achter Ronaldo. Isco en James kunnen hanteren als valse spits. Dan heb je 90 minute lang positie verwisseling tussen Ronaldo, Hazard, James en Isco.

Casillas/Gea
Carvj/Danil
Var/Pepe
Ramos
Marcel/Coent
Modric/Casem
Kroos/Verat
James/Jesé
Isco/Odegaar
Hazard/Aseni
Ronald/Benz
5 juni 2015 om 14:18

Het moet niet om Bale draaien. Simpele aannames gaan bij hem al verkeerd. Het moet om Cristiano draaien. Hij is de meester. Hazard zou ik meteen ruilen voor Bale. Die legt die balletjes gewoon neer voor Cristiano in tegenstelling tot Bale

Het lijkt me logischer als in dat geval Isco op tien speelt en James van rechts komt. Toch denk ik dat de huidige formatie geweldig kan zijn als je Bale inwisselt voor een Reus of zelfs de net verkochte Di Maria. Benzema is geniaal in het samenspel met de aanvallende middenvelders en Ronaldo, zou het geen goede zet vinden hem eruit te halen.

een flater van jewelste om Benzema niet te laten spelen of nog erger, te laten vertrekken. Ronaldo is helemaal geen zuivere spits en moet het meer hebben van in die spitspositie op te duiken. Daarbij is Karim amper 26 of 27 en dus in zijn beste jaren. Man man, wat een klucht, als dit nieuws waarheid zou zijn.

Waarom zou hij het systeem zo omgooien? Het systeem is namelijk niet het probleem, Bale is het grote probleem! Zet er een andere speler neer en Real doet gewoon weer helemaal mee voor het kampioenschap.

Dan zit je nog met bale want die moet alle maar dan ook alle ballen inleveren bij Ronaldo in de spits dan want anders wordt meneer ego weer boos.

Nu moeten ze angel di maria voor de rechter flank terug halen

Haha da ht dat een iemand van BBC werd verkocht door de titel

Wat een verwarrende titel... toen ik t las dacht ik dat Benitez met 2 spitsen ging spelen, aangezien RM veel successen heeft behaald met dat systeem. En het is dus een "in Madrid beproefd concept". "benitez gaat beproefd concept toepassen in Madrid" zou duidelijker zijn. Jammer, had wel wat gezien in een ouderwetse 4-4-2 met Ronaldo en Benzema voorin, Modric en Kroos in het centrum en Bale op links, James/isco op rechts

Benzema uit het team zetten, goed gek. Gewoon strik rond Bale.

Iedereen flipt hier over het feit of CR7 al dan niet zou slagen als spits. Terwijl het antwoord heel simpel ja is :/ Wat beter aan bod zou komen is de vraag, wie gaat er rechts staan? Isco? Strange... Dus denk dat er wel aan transfer zal gemaakt worden

Ik heb Ronaldo zeer vaak in de spits zien spelen bij zowel Real als Portugal en dat is nog nooit een succes geweest. Hij kan niet met zijn rug naar de goal spelen en aanspeelpunt zijn. Hij moet de ruimte voor zich hebben om lange rushes te kunnen maken, zowel met als zonder bal. Een diepe spits kan dat niet, die moet het van korte, slimme diagonale pasjes over de schouder van de verdediger hebben, of juist kort even inhouden om in de bal te komen. Dat zijn dingen waar hij altijd moeite mee heeft gehad als hij in de spits stond. Ik zie niet in waarom hij dat nu ineens wel zou moeten kunnen. Ik snap ook niet waarom je dat zou doen als je al een geweldige spits als Benzema in huis hebt. Totale waanzin.

Ronaldo en Benzema zijn complementair aan elkaar, hun uit elkaar halen is geen goed idee! Waardeloze trainer die benitez! Real Madrid onwaardig

Zie het liefst toch gewoon de 442 van dit seizoen terugkeren, zie opstelling. Ronaldo speelt hier om Benzema heen, enkele posities in de breedte versterken (waardige vervangers Kroos & Modric plus een goede winger erbij).

Casillas
Carvajal/Dan
Pepe/Varane
Ramos
Marcelo/Coen
James
Modric
Kroos
Bale/Isco
Ronaldo
Benzema

Aguero of Muller op spits zetten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren