Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belg blinkt uit bij Atlético: ‘Ik had hier pas eind van het jaar op gerekend’

Laatste update:

Atlético Madrid nam Yannick Ferreira Carrasco afgelopen zomer over van AS Monaco en de Belgische vleugelspeler gaf zichzelf na die transfer de tijd om te wennen aan zijn nieuwe club. Tot verbazing van onder meer zichzelf behoort Carrasco echter tot de uitblinkers bij Atlético.

/

De 22-jarige aanvaller loopt daarmee ruim voor op het schema dat hij voor zichzelf had uitgestippeld, toen hij tekende voor los Colchoneros. Carrasco had er rekening mee dat trainer Diego Simeone pas in de loop van het seizoen regelmatig een beroep op hem zou doen. “Iedereen weet hoe Simeone het doet; hij is veeleisend en nieuwkomers beginnen meestal niet meteen in de basis”, vertelt de viervoudig Belgisch international aan AS.

“Kijk maar naar Antoine Griezmann”, doelt Carrasco op zijn Franse ploeggenoot, die vorig seizoen in zijn eerste jaar in het Vicente Calderón topscorer werd, maar aanvankelijk genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank. “Ik had gedacht dat ik ook pas tegen het eind van het jaar in het team zou staan, maar blijkbaar heb ik me goed aangepast aan de speelstijl hier”, zegt de Belg, die vol lof is over Simeone. “Hij is onze twaalfde man, ik denk dat ik veel van hem ga leren.”

Denk je dat Yannick Ferreira Carrasco basisspeler blijft bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet altijd in de basis staan bij de rode duivels.

18 november 2015 om 15:54

Wij hebben twee volwaardige ploegen bijna

18 november 2015 om 16:19

Wrijf het er maar in, ik ben jaloers

Alweer 'n Belgisch goudhaantje. Heerlijke voetballer! Wacht maar af, België gaat het internationale voetbal domineren. Wat een weelde, zelfs in de goal twee wereldtoppers!

18 november 2015 om 15:57

Dan hoop ik voor België dat ze wel een goede coach krijgen, want die Wilmots kan er niet zoveel van. Gezien de kwaliteit die er rondloopt zijn de prestaties van België zelfs matig te noemen.

18 november 2015 om 16:02

ik zou ze niet matig noemen, maar als hein vanhaezebrouck bondscoach wordt waren we nu al europees kampioen

18 november 2015 om 16:04

Wij zijn zo goed dat we geen coach nodig hebben 😁

18 november 2015 om 16:30

Inderdaad, Wilmots kent er niks van. Van de 9 matchen, heeft hij er maar 8 gewonnen ...

18 november 2015 om 16:33

Die Vanhaezebrouck is echt een geweldige trainer. Stiekem hoop ik dat Ajax hem als opvolger van Frank de Boer haalt. Niet de meest voor de hand liggende keuze, maar wel een trainer die net als Peter Bosz zijn elftal leuk voetbal laat spelen en bovendien laat hij met AA Gent zien met beperkte middelen goed in de top mee te kunnen. Stel je dan eens voor wat die man kan doen als hij spelers tot zijn beschikking krijgt die tot de top van de competitie horen

18 november 2015 om 17:22

Het is heel aanvallend maar tegelijk ook heel erg georganiseerd, iedereen kent zijn taken perfect bij Vanhaezebrouck. Er komen enkele toppertjes aan bij de Belgische trainers. Vanhaezebrouck, Yannick Ferrera (niet Carrasco ) en Felice Mazzu weten echt wel wat ze doen.

18 november 2015 om 16:00

hoogmoed komt voor de val. Ja Belgie heeft een geweldige lichting, maar uiteindelijk kunnen landen als Nederland en ook Belgie het nooit lang volhouden omdat de vijver waaruit je kunt vissen kleiner is dan van landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie en buiten europa Brazilie, Argentinie.

18 november 2015 om 20:48

Maar als je niet op het toeval rekent, maar structureel zo goed werkt dat talenten niet door de mazen van het net glippen, dan kan je de kloof heel klein houden. En dan kan je toch heel ver komen hoor. Uiteindelijk speelt iedereen maar met 11 en in grote landen als Brazilië heb je dan weer het probleem dat het lastig scouten is en er veel talent slecht begeleid wordt.

19 november 2015 om 13:25

Stakkevdb, in theorie klinkt dat heel mooi, maar welk land heeft dat succesvol gedaan? Klopt, maar daar red je het met slecht scouten gewoon nog omdat er genoeg aanbod is

Klinkt niet echt als een volbloed Belg, is hij van Spaanse afkomst? Wel weer een geweldig Belgisch talent, zij zitten de komende jaren wel goed wat dat betreft. En al helemaal als je dan naar de zogenaamde talenten van Nederland gaat kijken..

18 november 2015 om 16:16

Zijn moeder is Spaans-Belgische en vader Portugees, maar die heeft hen verlaten toen hij nog een baby was. Daarom speelt hij met de naam Carrasco.

18 november 2015 om 17:11

Thanks!

18 november 2015 om 21:29

De zoveelste vader die spijt zal hebben hahaha

YFC is een grote talent, hij heeft mooie acties en werkt hard. Ik vind hem heel goed bij Atletico passen.

Ik moet toegeven dat ik geen idee had dat er een Belg bij Atletico zat!!

Wat voor een type vleugelspeler is hij? Mertens/hazard, klein lichtvoetig en snel met gevolg assists, of een type Memphis/ronaldo, krachtspeler en doelpunten?

Wat zitten de belgen toch goed in hun spelers de laatste 5 jaar en komende 10/15 jaar! Er moet toch echt wel een finale inzitten op een groot toernooi de komende 10 jaar.

18 november 2015 om 17:07

Precies tussen in vind ik eigenlijk

18 november 2015 om 17:18

Inderdaad, heel lichtvoetig en snel maar ook erg stevig. Werkt ook heel hard, echt een Simeone-speler.

18 november 2015 om 20:12

hij is snel en technisch, maar is ook redelijk lang rond de 1.80. Het is geen krachtpatser alla memphis depay maar toch wel sterk gebouwd en atletisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren